بحث و گفتگو

در اینجا میتوانید به بحث و گفتگو در مورد مشکلات و مواردی که برایتان جالب است بپردازید

گفتگو‌های مربوط به تگ : [ جاوااسکریپت ]

انتخاب در یادگیری فریمورک جاوااسکریپت

2 روز پیش
توسط پوریا امامی آپدیت شد

دوستان سلام من تقریبا ۳ ماه دارم با جاوا اسکریپت کار میکنم و کاملا دارم درکش میکنم حالا میخوام برای ماه های اینده برنام ریزی کنم که بعد از این که تسلط بیشتری به جاوا اسکریپت پیدا کردم کدوم فریمورکو انتخاب کنم بین vuejs Angular React مطالعاتی هم داشتم درباره ۳ تاشون ولی موندم میخوام هم یادگیری راحتی داشته باشه هم کارایی بیشتری دوستانی که کار کردن با این فریمورک ها راهنمایی کنن مچکرم

5 پاسخ

درك جاوا اسكريپت

4 روز پیش
توسط پوریا امامی آپدیت شد

سلام من jquery كار ميكنم ولي ميخوام جاوا اسكريپت رو به صورت پيشرفته و كامل با تمام استاندارد هاي اكما اسكريپتش يادبگيرم ولي دركش واسم سخته!! ميخواستم بدونم راهكاري كه بشه جاوااسكريپت رو راحت يادگرفت و به راحتي كدشو نوشت و درك كرد ساختارشو و بعد به سراغ فريمورك هاش رفت چيه؟ تشكر

5 پاسخ

آموزش Next.js

4 روز پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام ممنون بابت آموزش های خوبتون. واقعا کامل و جامع هستن. امکانش هست دوره پروژه محور Next.js و enzyme رو هم در سایت قرار بدین؟

1 پاسخ

کاهش حجم برنامه react native

5 روز پیش
توسط hosein آپدیت شد

سلام وقت بخیر داخل برنامه از پکیج map.ir استفاده کردم حجم برنامه تا 28 مگابایت ارتقا پیدا کرد با توجه به اینکه از map.ir استفاده میکنم آخرین ورژن متناسب با ری اکت نیتو 0.59.10 هست که نمیشه از hermes هم استفاده کنم ممنون میشم راهنمایی کنید dependencies": { "mapir-react-native-sdk": "^2.1.4", "react": "16.8.3", "react-native": "0.59.10" } توی فایل build برنامه هم کد زیر گذاشتم اما حجم...

0 پاسخ

ایجاد یک تگ درون یک تگ دیگر از طریق onclick

6 روز پیش
توسط majidy آپدیت شد

سلام من میخوام با کلیک روی دکمه plus درون تگ با آیدی names تگی با آیدی person ایجاد بشه همونطور که توی کدهام معلومه.اما مشکلم اینجاست که میخوام این تگ با آیدی person محتوای ثابت نداشته باشه و محتوای متغیر person که قبلا تعریف کردم درونش قرار بگیره. لطفا بهم بگید کجای کارم اشتباهه و چجوری با روش درست می تونم این کار رو انجام بدم. پیشاپیش ممنونم document.getElementById('plus').onclick=function()...

2 پاسخ

کار نکردن document.getElementByName

2 هفته پیش
توسط میلاد آپدیت شد

سلام به همگی خسته نباشید شاید فک کنید سوالم یکم مسخره است اما باور کنین این خط کد کار نمیکنه اما فقط کافیه name رو به id تغییر بدم اون وقت کار میکنه ( اما من حتما اینجوری نیاز دارم کار کنه یعنی با نام انتخاب کنه یک input رو) <div class="container mt-2 pt-4"> <form action="/action_page.php" class="form"> <div class="form-group"> <input id="name1" name="name1"...

2 پاسخ

تفاوت جاوا و جاوااسکریپت و نودجی اس و چند سوال دیگر

2 هفته پیش
توسط shiva آپدیت شد

سلام میدونم سوالام خیلی ساده و پیش پا افتادس ولی دقیق نمیدونم پس گفتم بپرسم 1- اینکه جاوا و جاوااسکریپت چه فرقی با هم دارن؟ به هم ربط دارن اصلا؟ 2- اینکه نودجی اس با جاوا هستش یا جاوااسکریپت؟ 3- اینکه اگه ممکنه یه تیکه کد از نودجی اس بهم بدین که مثلا یه سری سطر از دیتابیس واکشی کنه و نشون بده (در حالت جیسون یا آرایه یا هرچی) 4- اینکه برای موارد real time مثل چت و... آیا خود نودجی اس به صورت پیشفرض...

8 پاسخ

map.ir

2 هفته پیش
توسط hosein آپدیت شد

سلام من توی پروژه از این کتابخانه استفاده کردم اما توی gradle همش خطا زیر میده ممنون میشم راهنمایی کنید : ERROR: Unable to resolve dependency for ':@react-native-mapbox-gl_maps@debug/compileClasspath': Could not resolve com.android.support:support-vector-drawable:28.0.0. Show Details Affected Modules: @react-native-mapbox-gl_maps ERROR: Unable to resolve dependency for ':@react-native-mapbox-gl_m...

2 پاسخ

آموزش تمام متدها

3 هفته پیش
توسط reza abase آپدیت شد

سلام ممنون بابت آموزش های خوبتون ی پیشنهادی داشتم اگر امکانش هست علاوه بر متدهای get و post که در طی دوره آموزش جاوااسکریپت توضیح دادین متدهای دیگه رو هم در قالب پروژه محور توضیح بدین. متدهای delete و ...

1 پاسخ

خطا در اجرای ویجت چت

3 هفته پیش
توسط Sohrab Moradi مطرح شد

عدم دریافت پیام از پشتیبان به کاربر و از کاربر به پشتیبان و خطای WebSocket connection در برنامه چت با پشتیبان pusher.min.js:8 WebSocket connection to 'wss://ws-9bc674e40f85d6dd9ad4.pusher.com/app/0fa6521d53cbf345cdc3?protocol=7&client=js&version=4.0.0&flash=false' failed: Error in connection establishment: net::ERR_NAME_NOT_RESOLVED createWebSocket @ pusher.min.js:8 sockjs-9bc674e40f...

0 پاسخ

منبع برای یادگیری GSAP

3 هفته پیش
توسط سجاد کریمی آپدیت شد

سلام عرض میکنم خدمت تمامی شما دوستان حرفه ای وبسایت راکت دات آی آر :) دیشب تقریبا همین موقع ها بود که یه سوال در مورد افکت های خاص و انیمیت وار پرسیدم و شاهد 7 تا پیام در کمتر از یک روز بودم مرسی واقعا ... یکی از دوستان سایت GreenSock رو پیشنهاد داد که اولش هیچی نمیدونستم و خلاصه سرتون رو درد نیارم رفتم تو وبسایتش و فهمیدم GSAP یه کتابخونه ی جاوااسکریپتی برای آدمایی هست که مثل من دیوونه ی افکت و ا...

3 پاسخ

مشکل در دریافت اطلاعات از geolocation

3 هفته پیش
توسط Mosich آپدیت شد

با عرض سلام و خسته نباشید. متاسفانه geolocation در javascript بدون ابزار های تغییر ای پی کار نمیکنه. و از اونجایی که استفاده از ابزار های تغییر ای پی طول و عرض جغرافیایی رو اشتباه میده، استفاده ازش ممکن نیست. البته نمیدونم چرا ولی من دقیق کد geolocation داخل گوشی تست میکنم بدون استفاده از ابزار های تغییر ای پی مقدار ها برمیگردونه ولی داخل رایانه حتما باید ابزار تغییر ای پی روشن باشه. میشه API هایی...

1 پاسخ

جایگزین geolocation

3 هفته پیش
توسط Amir Hemmati آپدیت شد

با عرض سلام و خسته نباشید. متاسفانه geolocation در javascript بدون فندوق شکر کار نمیکنه. و از اونجایی که استفاده از فندوق شکر طول و عرض جغرافیایی رو اشتباه میده، استفاده ازش ممکن نیست. البته نمیدونم چرا ولی من دقیق کد geolocation داخل گوشی تست میکنم بدون فندوق شکر مقدار ها برمیگردونه ولی داخل رایانه حتما باید فندوق شکر روشن باشه. کلمه فندوق شکر به این دلیل گزاشتم که راکت ستاره نزاره بجای **** حتما...

0 پاسخ

Geolocation in js

3 هفته پیش
توسط مازیار آپدیت شد

سلام خسته نباشید من وقتی geolocation استفاده میکنم برام مقادیر x, y برنمیگرده. اگر تحریمیم میشه API های مناسب برای این کار معرفی کنید

2 پاسخ

معرفی پکیج کار با عکس

3 هفته پیش
توسط الیاس بشکنی آپدیت شد

سلام یک راهنمایی لازم دارم ممنون می شم کمک کنید . من نیاز به یک پکیج js دارم که بتونم یک عکس برای user های سایت مشخص کنم فقط چیزی که مهمه قابلیتی هست که داخل همین سایت rooket.ir هست داشته باشه. باید بتونیم عکس رو نشون بدیم و قسمتی از عکس مثل چهره رو بتونیم انتخاب کنیم. داخل همین سایت هم می تونیم وقتی برای خودمون تصویر کاربر بزاریم می تونیم قسمتی از تصویر انتخابی رو انتخاب کنیم. ممنون

1 پاسخ

بالا نیامدن سرور node در react native

4 هفته پیش
توسط Ali Shokri آپدیت شد

سلام من وقتی از کد هام خروجی میگیرم سرور nodejs بالا نمیاد تا پکیج ها رو تو شبیه ساز لود کنه نسخه نود v10.18.0 نسخه npm 6.13.4 react-native-cli: 2.0.1 react-native: 0.61.5 هیچ اروری هم نمیده و در آخر پیام building successfully رو میده فقط برنامه رو به شبیه ساز نمیفرسته

2 پاسخ

چه زمانی باید سراغ فریم ورک ها بروم

4 هفته پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام من حدود یکی دو ماهی میشه که مشغول یادگیری جاوااسکریپت هستم و خوب ی سری مینی پروژه تمرینی هم واسه خودم زدم خواستم بپرسم آدم چه موقع هست که باید بره سراغ فریم ورک ها یعنی باید به چه سطح از توانایی رسیده باشه واسه شروع کار با فریم ورک ها

1 پاسخ

فریمورک ها و کتابخانه های جاوااسکریپت

4 هفته پیش
توسط آرمین آپدیت شد

سلام من خودم فرانت رو با jquery می نویسم و اینکه میخواستم با فریمورک های دیگر و جدید جاوااسکریپت هم کار کنم که نیاز به دانش کافی از اکما اسکریپت 6 و خلاصه مباحث پیشرفته جاوا اسکریپت هست ولی من جاوااسکریپت پیشرفته و es6 رو درک نمیکنم و یک مقدار برام پیچیده هست! میخواستم بپرسم که کتابخانه یا فریمورک جدیدی مثل جی کوئری هست که نیاز به دونستن جاوااسکریپت پیشرفته نداشته باشه و به اندازه جی کوئری خوب ب...

5 پاسخ

استفاده از headless ها برای پر کردن فرم های با زمان محدود

4 هفته پیش
توسط mamalheydar آپدیت شد

سلام دوستان سناریویی که بنده درحال جستجو برای راه حلش هستم به این شکل هست ما یک فرمی داریم در یک پیجی که روی هاست ما نیست ولی این فرم در یک تایم خاصی باز هست و مدت زمان ورود دیتا به فرم محدوده و در مدت معین اگر اطلاعات رو وارد فرم نکنید شکست میخورید نظر من این هست که دیتاهایی که فرم مربوطه از ما میخاد رو آماده کنم و تا فرم تایمینگ استارتش شروع شد دیتاهایی که آماده کرده بودیم بره تو فیلد های فرم مر...

2 پاسخ

مشکل در کار با localstorage and sessionstorage در کروم

1 ماه پیش
توسط عرفان همتی آپدیت شد

سلام خسته نباشی :) من قبلا دستورات زیر رو میزدم خیلی راحت داخل کروم میزدم خیلی راحت داخل chrome storage ثبت میشد ... اما الان این دستورات ارور زیر رو میده > Uncaught DOMException: Failed to read the 'localStorage' property from 'Window': Access is denied for this document. این ارور البته داخل مرورگر فایرفاکس وجود ندارد، اطلاعات به درستی ثبت میشود و فقط در کروم به این مشکل بر میخورم... //sessio...

1 پاسخ

استفاده ازvue به صورت اینترنال در php

1 ماه پیش
توسط سیدعلی موسوی آپدیت شد

من داخل وب پک ابتدا اومدم با دستور زیر vue رو نصب کردم : npm install vue بعدش یک فایل داخل فایل index.php کد زیر رو نوشتم : <div id="app"> <li>{{name}}</li> </div> بعدش داخل فایل bundler-webpack.js کد زیر رو نوشتم : import Vue from 'vue'; new Vue({ el:'app', data:{ name:'mohammadali', list:[], ischecked:true } }).$mount('app'); همه چ...

3 پاسخ

ارسال فرم

1 ماه پیش
توسط سیدعلی موسوی آپدیت شد

سلام من یه فرمی دارم که درونش یه دکمه ای هست که این دکمه وظیفه اش اینکه تابعی که توسط php نوشته شده رو صدا بزنه. منتها نمیخوام از طریق php این دکمه رو فراخونی کنم بلکه میخوام از طریقjavascript jquery صدا زده بشه. چون نمیخوام دکمه وظیفه ارسال فرم رو داشته باشه برای اینکه همراه فرم من اطلاعات دیگه ای هم هست میخوام فقط دکمه تابع رو صدا بزنه و همین. میشه لطفا من رو راهنمایی بفرمایید. ممنون

7 پاسخ