گفتگو‌های مربوط به تگ : [ جاوااسکریپت ]

فیلتر ها
مرتب سازی : همه بحث و گفتگوها

تمرین جاوااسکریپت بعد مشاهده آموزش ها

9 ساعت پیش
توسط mahdi2k آپدیت شد

سلام دوستان به نظر شما بهترین روش تمرینات کد هایی که تو اموزش های دوره جاوا اسکریپت راکت هست چیه چند قسمت با هم ببینیم بعد کد بزنیم یا همزمان کد ها رو برای خودمون بنویسیم یا بعد تموم شدن هر قسمت کد های همون جلسه رو تمرین کنیم دوستان با تجربه لطفا بهترین روش تمرین رو توضیح بدین من درست نمیتونم مشخص کنم به ازای اموزش هایی که یاد میگیرم چجوری تمرین کنم

3 پاسخ

مشکل تغییر رنگ با اسکرول جاوا اسکریپت

13 ساعت پیش
توسط پایان جهان آپدیت شد

درود دوستان... من از کدی برای تغییر رنگ مثلا منو بوت استرپ استفاده کردم ولی کار نمی کنه... این کد امتحان کردم کار نمی کرد: عنوان لینک مورد نظر کد زیر: $(document).ready(function(){ var scroll_start = 0; var startchange = $('#startchange'); var offset = startchange.offset(); if (startchange.length){ $(document).scroll(function() { scroll_start = $(this).scrollTop();...

0 پاسخ

مشکل اطلاعات یکسان توی مدال برای همه ایتم های توی v-for

14 ساعت پیش
توسط Ashkan Nazari آپدیت شد

سلام من همچین فرمی دارم که بعد از زدن روی ویرایش مدال زیر باز میشه حالا مشکلی که دارم اینه که اطلاعات توی همه مدال ها اطلاعات ایتم اوله! میدونم که یه ای دی باید پاس بدم به مدال ولی نمیدونم دقیقا کجا باید بزارم 2 روزه درگیره اینم اینم کد: <tr v-for="bill in this.bills"> <td style="width: 55px;" class="counterCell"></td>...

1 پاسخ

طول و عرض تصویر داخل file input با جاوا اسکریپت

2 روز پیش
توسط Mohammad MohammadAlian آپدیت شد

سلام دوستان.. file input برای تصویر دارم.. میخوام وقتی توی file input یه تصویر انتخاب شد قبل از اینکه اونو توی img نشون بدم از طریق جاوا اسکریپت طول و عرضشو مقایسه کنم اگر برابر بود (تصویر مربعی بود) برام توی img لود کنه در غیر اینصورت alert بده... هر کار میکنم نمیتونم طول و عرض تصویر اون فایل انتخابی رو بدست بیارم.. ممنون میشم راهنماییم کنید..

1 پاسخ

تقاضای کمک در Router flux

4 روز پیش
توسط reza esmaili مطرح شد

مساله ای که من چند روزی درگیرشم اینه که در یک فرم اطلاعاتی با کلیک بروی input صفحه دیگری رو باز میکنم و موقعیت کاربر را می گیرم و با کلیک بروی بازگشت با pop کردن scene فعلی میخواهم موقعیت گرفته شده رو در input بگذارم ، از replace یا reset نمیتونم استفاده کنم چون صفحه اطلاعات refresh و پاک میشه ، من فقط میخواهم با pop مقادیر رو با props بفرستم بدون اینکه مقادیر صفحه قبلی از بین برن ، راهکار چیست

0 پاسخ

جستجو کردن با عبارات با قاعده

5 روز پیش
توسط Navid Rezadoost مطرح شد

سلام دوستان من یه نوار سرچ دارم تو سایتم که میخوام برام کار جستجو کردن تو فیلد های خاصی رو که با or$ مشخص کردم رو انجام بده موضوع اینه که میخوام نوع ریکوئست به سرورم به صورت GET و از طریق Query باشه اما زمانی که کوئری دومم رو وارد میکنم برام هیچ دیتایی رو بر نمیگردونه! این کدی هست که نوشتم: module.exports.searchMedicalNameCitySpecialty = async (req , res) => { const errors = validationResu...

0 پاسخ

چگونه ادیتوری مانند سایت W3school بسازم

5 روز پیش
توسط Mohammad MohammadAlian آپدیت شد

باسلام و خسته نباشی من میخوام ادیتور کد مانند w۳school بسازم بعد از کلی سرچ فهمیدم باید از پلاگین https://codemirror.net/ استفاده کنم هر کاری میکونم نمیتونم اون چیزی میخوام را پیاده کنم میشه بهم کمکم کنید که چگونه از این پلاگین استفاده کنم که بتوانم ادیتوری مانند این سایت بسازم

1 پاسخ

لود کردن ویدئو چانک تکه تکه ای

5 روز پیش
توسط Mohammad MohammadAlian آپدیت شد

با درود خدمت شما و تشکر از سایت بسیار عالیتون من یک فایل webm دارم که مرحله مرحله در حال آپلود شدن است و دائما حجم آن افزایش میابد.در واقع هر ۵ ثانیه یک بار تکه از ویدئو آپلود میشه مشکل من اینه وقتی میخوام این ویدئو رو در جای دیگه نمایشش بدم.اما چون این ویدئو در حال آپلوده پلیر من تا زمانیکه آپلود شده بوده قبل از رفرش صفحه رو نشان میده.اما اگر دوباره رفرش کنم زمان بیشتری از ویدئو رو نمایش میده.مثل...

1 پاسخ

کتابخانه dojo

5 روز پیش
توسط hesam آپدیت شد

سلام دوستان ، میخواستم بدونم کتابخانه dojo چیست ؟ البته به جستجویی که کردم میدونم برای جاوااسکریپت هست و برای استفاده از ajax ، همین قدر اطلاع دارم ، باز ممنون میشم کسی باشه بیشتر توضیح بده

1 پاسخ

designMode

5 روز پیش
توسط Mohammad MohammadAlian آپدیت شد

سلام دوستان. متد designMode رو میشه فقط برای قسمت خاصی از صفحه سایت اعمال کرد؟ چطور میشه این کارو کرد؟

1 پاسخ

استفاده از یک تابع توی چند صفحه

6 روز پیش
توسط Ehsan R آپدیت شد

سلام دوستان بنظرتون من یه ajax ای رو که توی سه صفحه به یک نحو استفاده میکنم مثلا فرض کنید bookmark کردن ک ممکنه توی چند صفحه شکل بگیره رو چطوری لود کنم توی صفحه؟ بذارم توی فایل جنرالی ک توی تمام صفحات لود میکنم یا توی هر صفحه ای ک لازم دارم به صورت جداگونه توی فایل js مربوط به همون صفحه لود کنم یا اینکه کلا یه فایل جدا بسازم و اونو بذارم داخلش و توی صفحاتی ک لازم دارم لودش کنم؟! ممنون🙏

1 پاسخ

متوجه نشدن یک کد

6 روز پیش
توسط میلاد آپدیت شد

سلام به همگی. یه مشکل درمورد کد زیر دارم. اگه میشه برام توضیحش بدید. میخوام بدونم تابع swapTurn دقیقا چه کاری رو انجام میده. const X_CLASS = "x", CIRCLE_CLASS = "circle"; let circleTurn; function handleClick(e) { const currentClass = circleTurn ? CIRCLE_CLASS : X_CLASS; swapTurn(); } function swapTurn() { circleTurn = !circleTurn; } اینو هم بگم که این تابع handleClick با هربار کلیک،...

7 پاسخ

چگونه در router flux هم pop کنم هم props بفرستم

6 روز پیش
توسط reza esmaili آپدیت شد

با سلام مساله ای که من چند روزی درگیرشم اینه که در یک فرم اطلاعاتی با کلیک بروی input صفحه دیگری رو باز میکنم و موقعیت کاربر را می گیرم و با کلیک بروی بازگشت با pop کردن scene فعلی میخواهم موقعیت گرفته شده رو در input بگذارم ، از replace یا reset نمیتونم استفاده کنم چون صفحه اطلاعات refresh و پاک میشه ، من فقط میخواهم با pop مقادیر رو با props بفرستم

2 پاسخ

آپلود عکس در ckeditor

7 روز پیش
توسط humehr garivani آپدیت شد

سلام. آپلود عکس رو سرور خودم (SimpleUploadAdapter) رو می خوام پیاده کنم نمیشه خطا: filerepository-no-upload-adapter: Upload adapter is not defined <template> <div> <div class="form-group"> <input type="text" class="form-control" placeholder="تیتر" /> </div> <div class="form-group"> <ckeditor :editor="editor"...

3 پاسخ

مشکل در register کردن serviceworker در pwa

7 روز پیش
توسط amir manafi آپدیت شد

سلام خدمت همه دوستان راکتی ! دوستان من یه مشکلی دارم توی رجیستر کردن سرویس ورکر توی pwa وقتی ران میگیرم تا ببینم رجیستر شده یا نه با این خطا رو به رو میشم : dont Activated: TypeError: Failed to register a ServiceWorker: A bad HTTP response code (404) was received when fetching the script. اینم کد فعال کردن service worker من : navigator .serviceWorker .register('/service-worker.js').t...

9 پاسخ

پلیر استریمینگ ویدئو

1 هفته پیش
توسط امیر اردکانی آپدیت شد

سلام دوستان یه مشکلی دارم واسه پلی کردن استریمینگ ویدئو با پلاگین plyr js که استرمینگ رو با hlsjs اوکی کردم... الان همه چی اوکیه و ویدئو و حتی صوت پلی میشه منتهی یه مشکلی که داره که ویدیو بدون پلی شدن شروع به دانلود میکنه و تا اخر دانلود میشه ... پیشنهادی دارین؟ @hesammousavi حسام جان اگ میشه با توجه به اینکه player وبسایت رو به jwplayer تغییر دادین یه راهنمایی بکنید

2 پاسخ

اجرای جاوا اسکریپت سایت خارج از مرورگر

1 هفته پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام فرض کنید سایتی وجود داره که بعد از لود شدن با استفاده از جاواسکریپت یک متنی توی صفحه نشون داده میشه حالا اگه ما این صفحه رو با curl بگیریم و محتوای html رو نگاه کنیم متن پیغام رو نمیینیم سوال من اینه که راهی هستش که html و جاوااسکریپت خارج از مرورگر دانلود بشن و جاوا اسکریپت اجرا بشه تا ما بتونیم به نتیجه نهایی html دسترسی داشته باشیم؟ مثلا با nodejs میشه این کارو کرد؟ یا با مرورگر ها میشه تح...

3 پاسخ

اتصال بازی جاوااسکریپتی به هاست

1 هفته پیش
توسط ali salimi آپدیت شد

سلام و درود بنده یک بازی ساختم با جاوااسکریپت که به صورت رندوم یک سری داده هارو نمایش میده، میخوام این داده ها برای تمامی کسانی که نصب میکنند در زمان حال یکسان باشد. الان هر شخص که بازی رو باز میکنه نمایش اعداد متفاوتن برای اقای x و اقای y میخواهم موتور این بازی ساده برای همه یکسان اجرا بشه. با زبان جاواسکریپت و php بدون فریم ورک نوشته شده است. کسی میتونه راهنمایی کنه؟

14 پاسخ

لینک ها دانلود

1 هفته پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

3 روز پیش اکانت ویژه رو خریداری کردم اما امروز برای دانلود رفتم تمام دسترسی من برای دانلود فایل های کاربران ویژه برداشته شده دلیل و راه حل چیه؟

7 پاسخ

اسنپ مارکت و چیلیوری بدون SSR سئو خوبی دارند

2 هفته پیش
توسط saman آپدیت شد

سلام سایت های اسنپ مارکت و چیلیوری بدون این که از SSR استفاده کنن سئو خیلی خوبی دارن اگه سورس پیجشون رو ببینین میبینین که از CSR استفاده میکنن بعضی سایت های خارجی هم دیدم که به همین صورت بوده یعنی جدیدا اونقدر ها هم SSR برای سئو تاثیر نداره ؟

7 پاسخ

رمز نگاری کدهای جاوااسکریپت

2 هفته پیش
توسط میلاد آپدیت شد

سلام، آقا من رفتم توی یه سایتی که بخش سورس کدش رو مشاهده کنم. دیدم تمام کدهای فایل js به صوررت زیر انگار هش شدن یا رمزنگاری شدن. 1- کسی میدونه اینجور کدهایی رو چجوری میشه خوند؟ 2- اصلا چجوری اینکار رو میشه کرد که کدهای جاوااسکریپتمون رو کسی نتونه بخونه؟ for (i in _0x2e5fx12) { if (_0x2e5fx12[i][_0xee46[26]] == _0x2e5fxf[_0xee46[26]]) { var _0x2e5fx13 = i;...

4 پاسخ

تعدادی سوال جاوااسکریپتی

2 هفته پیش
توسط mesusjk آپدیت شد

سلام. وقتتون بخیر. چندتا سوال راجع به کد زیر دارم. ممنون میشم اگه جواب بدید! سوال هارو به صورت کامنت توی کدها نوشتم. const images = document.querySelector(".anim"); observer = new IntersectionObserver((entries) => { // manzoore in khat chi hast? if (entries[0].intersectionRatio > 0) { // intersectionRatio chi hast? entries[0].target.style.animation = `anim1 2s forwards ease-o...

2 پاسخ

فراخوانی فانکشن در loop با جاوااسکریپت

2 هفته پیش
توسط میلاد آپدیت شد

سلام دوستان کد زیر رو مشاهده بفرمایید class Test { static name (names) { for (let callback of names) { this.callback(); } } roocket () { return 'roocket is good'; } } حالا به شکل زیر فرخوانی میکنم Test.name(['roocket']); ولی یه مشکل وجود داره که کلاس تو متد name به this.name() گیر میده و به اررور میخوریم تو php میایم اینکارو میکنیم public functi...

8 پاسخ

React.js

2 هفته پیش
توسط saman آپدیت شد

سلام دوستان . سوالی که دارم اینه که خیلی جاها دیدم که میگن ری اکت به کمک بک اند اومده . حالا منظوراز این کمک چیه . اگر میشه با مثال بفرمایید .

2 پاسخ