گفتگو‌های مربوط به تگ : [ جی-کوئری ]

#امکان_جدید : امکان جدیدی در بخش سوالات و گفتگوها قرار داده‌ایم به این شکل که می‌توانید، دوستان خود را با فقط تگ کردن به گفتگو‌های کاملا خصوصی دعوت کرده و درباره مسائل مختلف در فضای خصوصی، صحبت کنید.

ساخت فرم حذف یک کالا با jquery

15 ساعت پیش
توسط حسین شیری نژاد آپدیت شد

سلام یک لیست از کالاها رو به صورت ajax توی صفحه ام نمایش میدم و به هر td جدول id اون کالا رو نسبت میدم. حالا میخام وقتی کاربر روی دکمه حذف کلیک کرد به طور کامل یک فرمی ایجاد بشه که با jquery/javascript به مقادیر action,method همونجا مقدار دهی کنیم و فرم رو ارسال کنیم تا به قولی روت حذف اجرا بشه Route::delete('/destroy','ProductController@destroy')->name('supplier.product.destroy'); //i,m find u...

5 پاسخ

جی کوئری در بوت استرپ

3 هفته پیش
توسط محمدحسن یگانه آپدیت شد

سلام من دوره بوت استرپ رو الان دارم نگاه میکنم آقای موسوی جی کوئری رو ب صورت cdnتوی صحفه اچ تی ام ال گذاشتن من اگر بخام ب صورت آفلاین کد بزنم ک اون آدرس cdn کار نمیکنه الان باید چیکار کنم چی رو از کجا دانلود کنم تا جی کوئری برام اجرا بشه توی سایت خود جی کوئری هم رفتم ولی کلی لینک داشت و اصلا نمیدونسم چی رو دانلود کنم و یا اصلا چیکار کنم

2 پاسخ

کامپایل جی کوئری به کد های اصلی جاوا اسکریپت

1 ماه پیش
توسط آرین آپدیت شد

سلام ، من پروژه ری اکت دارم و از یه قالب آماده استفاده میکنم و توی این قالب از جی کوئری استفاده شده چیزی هست که بخوام کد های جی کوئری رو به کد های اصلی جاوا اسکریپت کامپایل کنم میدونم که نمیشه از جی کوئری توی ری اکت استفاده کرد پس چیزی که میخوام رو جواب بدید ممنون

1 پاسخ

گرفتن لوکیشن با گوگل مپ

2 ماه پیش
توسط آرمان آپدیت شد

سلام دوستان میخوام لوکیشن یوزرم به صورت اتوماتیک با گوگل مپ تو دیتابیس ذخیره کنم یعنی یورز هیچ ادرسی وارد نکنه ولی من لوکیشنش رو تو دیتابیس ذخیره کنم... اگه میشه راهنماییم کنید و اموزشی رو میشناسید که در رابطه با این موضوع بدردم میخوره در اختیارم بزارید خیلییی متشکرم.

6 پاسخ

مزایا و معایب استفاده از ajax

2 ماه پیش
توسط ali salimi آپدیت شد

سلام وقتتون بخیر یک سوال درباره استفاده از ajax دارم ممنون می شم راهنمایی کنید.احتمالا همه مزایای استفاده از ajax در برنامه رو می دونیم ولی سوال من اینکه آیا استفاده از ajax ممکنه معایبی هم داشته باشه یا چه طور جاهایی اصلا نباید از ajax استفاده کنیم؟؟ ممنون

1 پاسخ

شی گرا یا فانکشنال

2 ماه پیش
توسط Ehsan R آپدیت شد

@hesammousavi یکبار سوالمو مطرح کردم پاک شد ممنون میشم دلیلشو بیان کنید🧐 ممنون میشم در مورد این نحو کد نویسی توضیح بدین برام var Main = { init: function () { var functions = [ this.initAsideMenu(), this.initSearch(), this.initOwlCarousel(), this.initModal(), ] }, initAsideMenu: function () { }, initSearch: functio...

5 پاسخ

مشکل در multiple select در جی کوئری

2 ماه پیش
توسط melissa آپدیت شد

سلام دوستان من یک multiple select دارم و میخام اگر کاربری option با value =1 را انتخاب کرد ,نتونه option با value=5 را انتخاب کنه یا بالعکس یعنی در نظر گرفتم که با ویژگی disabeled درست کنم . پدرما در آورده ,هرکی میدونه کمک کنه لطفا😑😑😑😑😑 <body> <label for="one" data-value="1">Enter One</label> <br/> <select class="selectpicker" name="privileges[]" multiple...

10 پاسخ

ساختار select با jquery

2 ماه پیش
توسط melissa آپدیت شد

سلام دوستان من یک منو با selectbox ,jquery میخام که بین دو گزینه مثلا آب مشترک و آب مجزا ,اگر کاربری آب مجزا را انتخاب کرد نتونه دیگه آب مشترک را انتخاب کنه . <!DOCTYPE html> <html> <head> <title> Change selected value of a drop-down list </title> <style> div { width:۱۵%; background-color:green;...

2 پاسخ

ساخت یک ویو جهت ثبت کد تایید ارسالی از طریق پیامک

2 ماه پیش
توسط sajjad kargar آپدیت شد

سلام . میخواستم یک صفحه آماده داشته باشم که بعد از شمارش چند ثانیه خاص که بهش تعریف کردیم کاربر بتونه مجدد دکمه ارسال کد رو بزنه(در واقع همون صفحه تایید کد ارسالی به موبایل).به جی کوئری و جاوا اسکریپت تسلط زیادی ندارم بخاطر همین دنبال صفحه آمادش هستم تا با توجه به نیازم تغییرش بدم.اگر کسی لینکی داره برای دانلود ممنون میشم به اشتراک بذاره

2 پاسخ

نمایش عکس به همراه متن به صورت تصادفی بعد از رفرش شدن صفحه

3 ماه پیش
توسط سید حسین رضوی آپدیت شد

سلام وقت همگی بخیر من برای صفحه لاگین از یه تیکه کد جی کوئری برای نمایش عکس به صورت تصادفی استفاده میکنم که بعد از هر بار رفرش شدن صفحه یه عکس به صورت رندوم نمایش داده میشه تا اینجا مشکلی وجود نداره و به درستی کار میکنه حالا میخوام همراه با عکس یک متن که مرتبط با همون عکس هست رو هم نمایش بدم مثلا داخل یه div یا span فقط نکته مهم اینه اگه عکس bgl01 نمایش داده میشه مثلا تکست مرتبط با خودش باشه نه ای...

9 پاسخ

کار نکردن رویداد هنگام اضافه شدن یک المان

3 ماه پیش
توسط صدرا حکیم آپدیت شد

سلام دوستان فرض کنید یه کد خیلی ساده مثل زیر داریم <a href="#" class="test">Hello</a> $('.test').click(function (e) { e.preventDefault(); alert(۱۱۱۱); $(this).after('<a href="#" class="test">Hello۲</a>'); }); زمانی که لینک دومی به صفحه اضافه میشه ( که در واقع همون کلاس test رو هم داره )، دیگه اون رویداد که برای کلاس test تعریف شده کار نمیکنه و هیچ alert یا لی...

1 پاسخ

کار با فیلترها از طریق چک باکس و سلکت باکس

3 ماه پیش
توسط سیدعلی موسوی آپدیت شد

با سلام و خسته نباشید.بنده یه سوالی دارم ممنون میشم بهم کمک کنید. برای انجام یه پروژه ای لازمه که از فیلترها با جی کوِئری استفاده کنم.به عنوان مثال فرض کنید من چندتا آیتم دارم که هر آیتم شامل یه عکس خانه ،قیمت آن خانه ،تعداد اتاقها و ... است. برای کارم با فیلترها من چندتا چک باکس دارم بعنوان مثال یکی ویلایی و دیگری آپارتمانی هستش از طرفی چندتا سلکت دارم که یکیش بیشترین قیمت دیگری کمترین قیمت و دیگ...

7 پاسخ

مشکل در نمایش یا عدم نمایش المنت ها در جی کوئری

3 ماه پیش
توسط سعید مطرح شد

با سلام بنده با مشکلی روبرو شده ام. یک فرم دارم که میخام از طریق jquery یک سری المنت div رو با توجه مقدار select تغییر بدم وقتی از select۲ استفاده میکنم کدهای jquery کار نمیکنه. از لاراول میکس استفاده کردم. ممنون میشم راهنمایی کنید کد html <form method="post" action="{{route('employees.soldiering.store' , [$employee])}}"> @csrf...

0 پاسخ

شمسی سازی تقویم میلادی که با Moment.jsساخته شده

3 ماه پیش
توسط سید حسین رضوی آپدیت شد

سلام و وقت بخیر. من میخوام تقویم موجود در سایت رو شمسی کنم. تقویم با Moment.js ساخته شده.. دوستان پیشنهادشون چیه؟ http://wp.morvaweb.com/listeo/listing/اجاره-آپارتمان-در-ولنجک/ @ali.bayat @hesammousavi @hossein.r.1442 @milad @elyasbeshkani @juza66 @rezajashnsaz0011 @endworld

3 پاسخ

ساخت سبد خريد

4 ماه پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام ميخوام سبد خريد با جي كوئري بسازم ولي نميدونم چجوري؟ آموزشي هم از ساخت سبد خريد حرفه اي با جي كوئري هم نديدم توي اينترنت اگر ممكنه راهنمايي كنيد اگر پلاگين خاصي داره يا اينكه از صفر بايد خودمون بسازيم

3 پاسخ

لود پکیج cropper بعد از load کردن عکس

4 ماه پیش
توسط محمد علی خاصه پز آپدیت شد

@hesammousavi سلام وقتتون بخیر من به مشکلی خوردم نمتونم حل کنمش. اگه از دستتون برمیداد ممنون می شم راهنمایی کنید. این کد من هست: (function ($) { let avatar = { init: function (config) { $this = this; this.config = config; this.loadCropper() this.bindEvents(); },...

2 پاسخ

مشکل در دراپ زون dropzone

4 ماه پیش
توسط Asad Ghazanfary آپدیت شد

سلام دوستان من از dropzone برای آپلود فایل استفاده می کنم مشکل من اینجا شروع میشه که مثلا من به کاربر اجازه ارسال بیشتر از یک فایل رو نمیدم حالا شما در نظر بگیرید کاربر امده یه فایل رو آپلود کرده حالا بعد از مدتی می خواد بیاد مثلا ویرایش کنه اون اطلاعات رو. من میام اون فایل که آپلود کرده بود را از دیتابیس می خونم و اون رو تو dropzone قرار می دم تا به کاربر نشون بدم یه فایل قبلا آپلود کرده. پس قاعد...

0 پاسخ

ساخت SPA با JQuery

4 ماه پیش
توسط Javad Ezaz آپدیت شد

سلام دوستان خسته نباشین من یه سایت آموزشی دارم که میخوام کاربر وقتی وارد قسمت دوره ها شد با کلیک روی مشاهده فلان قسمت علاوه بر این ویدیوی اون قسمت به صورت AJAX باز شه url مرورگر بدون رفرش تغییر کنه، که بتونه لینک اون قسمت از دوره رو به اشتراک بذاره. آیا با Jquery میشه این کار رو کرد؟ با استفاده از چه متد یا تابعی توی jquery یا javascript میشه url رو بدون رفرش صفحه تغییر داد ؟ با تشکر.

1 پاسخ

نصب Jquery بر روی Webpack

5 ماه پیش
توسط رضا زراعت آپدیت شد

سلام امیدوارم حالتون خوب باشه به تازگی به مشکلی برخورد کردم که هر حتی با مطالعه خود کتابخانه webpack و جست و جو در اینترنت هم حل نشد مشکل این بود که می خوام به صورت خودکار jquery رو به وب پک یا app js اضافه کنم هر کاری انجام می دم باز صفحه سفید نمایش داده میشه لطفا راهنمایی کنید این مشکل رو چجور حل کنم با تشکر

2 پاسخ

سلکت کردن و کلیک کردن در آپشن سکلت های اچ تی ام ال

5 ماه پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام خسته نباشید اساتید من ی سوال دارم ک نمیتونم حل کنم ممنون میشم کمکم کنید بر فرض من ی سلکت دارم ک توش چندین آپشن وجود داره و توشون اسم کشور ها هسن... و تو بادی هم ی جایی بر فرض عکس کشور هاشون هس میخوام با کوعری به این آپشن دسترسی داشته باشم تا مثلا زدن روش ک مثلا ایران باشه پرچم بقیه کشور ها display:none بشه و فقط پرچم ایران بمونه و بلعکس... فک کنم از کد بفهمین میخوام چ کاری کنم ممنون میشم ی را...

6 پاسخ

کار نکردن preventDefault

6 ماه پیش
توسط hamid reza آپدیت شد

سلام دوستان preventDefault در کد زیر اجرا نمیشه میشه راهنمایی کنید؟ $('form').submit(function (e) { e.preventDefault(); $.ajax({ url: 'form.php', type: 'POST', date: $(this).serialize(), success: function (response) { alert(response); } }); });

4 پاسخ

ساخت فیلتر های مشابه دی جی کالا با جی کوعری

6 ماه پیش
توسط رضا جلیلیان آپدیت شد

سلام رفقا خسته نباشید من تو پروژه امدم فیلتر های مربوط به محصولات رو درست کردم و الان میخواستم بدونم چطوری با جی کوعری این فیلتر هارو اعمال کنم یه نمونه کد اماده باشه یا یه چیزی که یه دید بهم بده که بدونم باید چطور انجامش بدم عالی میشه ممنون میشم کمک کنید

2 پاسخ

تفاوت میان فریمورک ها

7 ماه پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام دوستان سوالی داشتم اینکه چه تفاوتی به غیر از spa بین jquery و سایر فریمورک ها مثل ری اکت و ویو هست. در واقع چه کارهایی را می توان با فریمورک های react va vue انجام داد که انجامش با jquery ممکن نیست؟ واین که با jquery میشه api کار کرد یا باید سایر فریمورک هارو انتخاب کرد برای این کار؟ تشکر

1 پاسخ

نمایش دیتابانک

7 ماه پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

سلام دوستان ممنون میشم اگر من رو راهنمایی بفرمایید. من یه فیلدی دارم که قراره توش شماره ای کاربر وارد کنه به عنوان شماره منطقه سکونتش، و بعدش با کمک ajax با توجه به دیتابانک مناطقی که وجود داره، نام اون منطقه با توجه به شماره ای که وارد میشه در زیر همون فیلد به نمایش کاربر دربیاد. میشه من رو راهنمایی بفرمایید که از چه روشی برای نمایشش کمک بگیرم پیشاپیش ممنون

1 پاسخ

ویژگی ها

7 ماه پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام ، من نیاز دارم که داخل جی کوئری از attr و text به طور همزمان استفاده کنم که کد هام کمتر شه چطور میتونم چنین کاری کنم

2 پاسخ

کیبورد عدد مجازی

7 ماه پیش
توسط میلاد-م آپدیت شد

سلام ، من میخوام یه کیبورد شماره ای درست کنم. دقیقا مثل اون چیزی که توی درگاه های پرداخت هست . با جی کوئری هم قراره ساخته بشه فقط مشکل اینجاس که قراره شماره ها به صورت تصادفی قرار بگیرن. از کتابخونه قرار نیس استفاده شه و قراره خودم کدهاشو بزنم ممنون میشم کمک کنید ♥

9 پاسخ