بحث و گفتگو

در اینجا میتوانید به بحث و گفتگو در مورد مشکلات و مواردی که برایتان جالب است بپردازید

گفتگو‌های مربوط به تگ : [ جی-کوئری ]

نصب Jquery بر روی Webpack

5 روز پیش
توسط رضا زراعت آپدیت شد

سلام امیدوارم حالتون خوب باشه به تازگی به مشکلی برخورد کردم که هر حتی با مطالعه خود کتابخانه webpack و جست و جو در اینترنت هم حل نشد مشکل این بود که می خوام به صورت خودکار jquery رو به وب پک یا app js اضافه کنم هر کاری انجام می دم باز صفحه سفید نمایش داده میشه لطفا راهنمایی کنید این مشکل رو چجور حل کنم با تشکر

2 پاسخ

سلکت کردن و کلیک کردن در آپشن سکلت های اچ تی ام ال

5 روز پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام خسته نباشید اساتید من ی سوال دارم ک نمیتونم حل کنم ممنون میشم کمکم کنید بر فرض من ی سلکت دارم ک توش چندین آپشن وجود داره و توشون اسم کشور ها هسن... و تو بادی هم ی جایی بر فرض عکس کشور هاشون هس میخوام با کوعری به این آپشن دسترسی داشته باشم تا مثلا زدن روش ک مثلا ایران باشه پرچم بقیه کشور ها display:none بشه و فقط پرچم ایران بمونه و بلعکس... فک کنم از کد بفهمین میخوام چ کاری کنم ممنون میشم ی را...

6 پاسخ

دسترسی به ارشیو

3 هفته پیش
توسط Morning Star آپدیت شد

دوستان سوالی داشتم و اونم اینه که چطوری میتونیم به ارشیو سایت دسترسی داشته باشیم و اموزش های جی کویری راکت رو ببینیم؟

1 پاسخ

کار نکردن preventDefault

2 ماه پیش
توسط hamid reza آپدیت شد

سلام دوستان preventDefault در کد زیر اجرا نمیشه میشه راهنمایی کنید؟ $('form').submit(function (e) { e.preventDefault(); $.ajax({ url: 'form.php', type: 'POST', date: $(this).serialize(), success: function (response) { alert(response); } }); });

4 پاسخ

ساخت فیلتر های مشابه دی جی کالا با جی کوعری

2 ماه پیش
توسط reza abase آپدیت شد

سلام رفقا خسته نباشید من تو پروژه امدم فیلتر های مربوط به محصولات رو درست کردم و الان میخواستم بدونم چطوری با جی کوعری این فیلتر هارو اعمال کنم یه نمونه کد اماده باشه یا یه چیزی که یه دید بهم بده که بدونم باید چطور انجامش بدم عالی میشه ممنون میشم کمک کنید

2 پاسخ

تفاوت میان فریمورک ها

3 ماه پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام دوستان سوالی داشتم اینکه چه تفاوتی به غیر از spa بین jquery و سایر فریمورک ها مثل ری اکت و ویو هست. در واقع چه کارهایی را می توان با فریمورک های react va vue انجام داد که انجامش با jquery ممکن نیست؟ واین که با jquery میشه api کار کرد یا باید سایر فریمورک هارو انتخاب کرد برای این کار؟ تشکر

1 پاسخ

نمایش دیتابانک

3 ماه پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

سلام دوستان ممنون میشم اگر من رو راهنمایی بفرمایید. من یه فیلدی دارم که قراره توش شماره ای کاربر وارد کنه به عنوان شماره منطقه سکونتش، و بعدش با کمک ajax با توجه به دیتابانک مناطقی که وجود داره، نام اون منطقه با توجه به شماره ای که وارد میشه در زیر همون فیلد به نمایش کاربر دربیاد. میشه من رو راهنمایی بفرمایید که از چه روشی برای نمایشش کمک بگیرم پیشاپیش ممنون

1 پاسخ

ویژگی ها

3 ماه پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام ، من نیاز دارم که داخل جی کوئری از attr و text به طور همزمان استفاده کنم که کد هام کمتر شه چطور میتونم چنین کاری کنم

2 پاسخ

کیبورد عدد مجازی

3 ماه پیش
توسط میلاد آپدیت شد

سلام ، من میخوام یه کیبورد شماره ای درست کنم. دقیقا مثل اون چیزی که توی درگاه های پرداخت هست . با جی کوئری هم قراره ساخته بشه فقط مشکل اینجاس که قراره شماره ها به صورت تصادفی قرار بگیرن. از کتابخونه قرار نیس استفاده شه و قراره خودم کدهاشو بزنم ممنون میشم کمک کنید ♥

9 پاسخ

ایجاد button برای sidebarmenu

4 ماه پیش
توسط میلاد آپدیت شد

سلام وقت بخیر،من یک sidebar menu ساختم که میخواستم تنها به وسیله ی یک button اون رو باز یا بسته کنم طوری که وقتی روی button کلیک کردم در مرحله ی اول منو باز شود و وقتی برای بار دوم روی اون Button کلیک کردم منو بسته شود لطفا راهنمایی کنید

2 پاسخ

حدف کلاس‌ها توسط یک شرط

4 ماه پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام. این اسکریپت تا اینجا بخوبی کار میکنه: // Go to Comment. $(".comment-teaser .comment").click(function () { var share = $(this).find(".share"); var item = $(this).find(".share .dropdown-item"); share.toggleClass("dropen"); item.html('<i class="f-a fa-external"></i> برو به این کامنت'); item.click(function () { window.location.href = item.attr("href");...

7 پاسخ

استفاده از پلاگين هاي آماده

4 ماه پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

سلام خدمت دوستان برنامه نويس من ميخوام به صورت تخصصي فقط روي بك اند و api و هرچي مرتبط با بك اند هست كار كنم و وارد بحث فرانت جاوا اسكريپت و يادگيري جاوااسكريپت براي فرانت نشم. (البته با html و css و مبحث رسپانسيو كردن آشنا هستم و استفاده ميكنم.) ميخواستم بدونم ميشه بدون دانستن جاوااسكريپت از پلاگين هاي آماده مانند پلاگين هاي جي كوئري در سايتم استفاده كنم؟ اگر امكان پذير هست اين روش ممنون ميشم ساي...

4 پاسخ

api and ajax

4 ماه پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام. من دو فایل json & .xml. درست کردم و در یکی از صفحاتم اومدم با کد مربوطه هر بار یکی شون را فراخوانی شون کردم(و از نظر دستوری هیچ مشکلی نداشتم) اما وقتی خواستم اجرا بگیرم مرورگر به من خطای زیر رو می گرفت("Reason: CORS request not http") . سرچ کردم و cors را به مرورگرم اضافه و فعال کردم اما همچنان این مشکل برام موجوده . لطفا کسی میتونه من را راهنمایی کنه چطور این مشکل را حل کنم @a...

13 پاسخ

انتخاب و نمایش یک آیتم از لیست

5 ماه پیش
توسط میلاد آپدیت شد

سلام داخل پروژه یه جدول داریم که تو ستون آخر هر سطر یه button هست که وقتی کاربر روی اون کلیک کنه یه لیست بهش نمایش داده میشه. به هر کدوم از این buttonها یه آی دی دادم و توی فانکشن کلیکش این آی دی و آی دی یوزر رو پاس میدم. حالا میخوام بدونم چیکار باید کنم که توی لیست با توجه به این آی دی ها بررسی کنه فقط li مربوطه رو نشون بده و بقیه liهارو مخفی کنه. چون در حالت کلی وقتی روی هر button کلیک میشه همه...

22 پاسخ

مشکل در انتخاب المنتهای هم سطح

5 ماه پیش
توسط میلاد آپدیت شد

سلام دوستان. در کد زیر میخوام وقتی رو کلاس child کلیک میشه اول کلاس father که child متعلق به اون هست انتخاب بشه و بعد همه کلاسهای father که هم سطح هستند انتخاب بشن یعنی غیر از این هم سطحها هر جای دیگه ای مثل سطح بالاتر کلاس father بود انتخاب نشه. <div class="father"> <div class="child"></div> <div class="child"></div> <div class="child"> <...

2 پاسخ

تایمر در جی کوئری

5 ماه پیش
توسط میلاد آپدیت شد

سلام دوستان . من میخام یه پیج داشته باشم که کاربر باید یه کدی رو وارد کنه. بعد این کد انقضاش یک دقیقست . میخام تایمری رو بهش نشون بدم. حالا چیزی که مهمه اگه صفحه رفرش شد نباید اون تایمر زمانش از اول شروع بشه . چجوری میشه اینکارو کرد ؟

8 پاسخ

باز شدن یا فوکوس خودکار اینپونت یا سلکت بعدی با جی کوئری

5 ماه پیش
توسط میلاد آپدیت شد

سلام من میخوام وقتی روی input یا select اولی کلیک کرد و گزینشو انتخاب کرد، بصورت خودکار بره سراغ input بعدی. چجوری باید این کارو انجام بدم؟ https://www.alibaba.aero/ تو این سایت نمونش تو قسمت جستجو هست اگ با نمونه کد راهنمایی کنید ممنون میشم

3 پاسخ

مشکل در انتخاب class با عدد رندوم در jquery

5 ماه پیش
توسط میلاد آپدیت شد

<span class="input-number-decrement">–</span> <input class="input-number" type="text" value="1" min="0" max="10"> <span class="input-number-increment">+</span> قبل کلس input قراره بصورت رندوم عدد قرار بیگیره بعد از این که عدد قرار گرفت چجوری من تو jquery سل...

3 پاسخ

تاخیر انداختن در جاوااسکریپت و جی کوئری

5 ماه پیش
توسط میلاد آپدیت شد

سلام دوستان , در برنامه ای که میبینید میخواستم با اجرا شدنش اول کلمه hello ظاهر بشه و برای 2 ثانیه روی صفحه بمونه و بعد پاک بشه و بجاش کلمه world ظاهر بشه . ولی عملا کلمه world همزمان با hello ظاهر میشه . چرا برنامه در خطی که تاخیر 2000 میلی ثانیه ای رو میبینه صبر نمیکنه تا تایمش تموم بشه ؟ راه حلش چیه؟ ممنون از شما <body> <div id="message" style="display:none;">Hel...

3 پاسخ

اصلاح کد جی کوئری برای Validator

5 ماه پیش
توسط سیدعلی موسوی آپدیت شد

با سلام خدمت دوستان سوال: چطوری میشه خطاهای برگشتی جیسون رو درکنار اینپوت ها نمایش داد؟! این عکس رو مشاهده بفرمایید ممنون میشم که راهنمایی کنید که چطوری میشه کد validator تویی جی کوئری ایجاد کرد که بصورت اتومات در کنار input نمایش داد؟! چون فرم ها اطلاعات طولانی درشون وجود داره نمیشه بیام دستی تک تک براشون کد بزنم تا خطاها رو در کنار اینپوت ها نمایش بده کدی که نوشتم function printErrorMsg(msg)...

2 پاسخ

چک کردن

5 ماه پیش
توسط میلاد آپدیت شد

سلام ، چطوری میتونم با جی کوئری کاری بکنم که اگه چک باکس یا رادیو تیک خورده بود یه فانکشن رو اجرا کنه

9 پاسخ

فیلتر کردن جدول با جیکوئری

5 ماه پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام.من یه جدول دارم که 3 ستون داره..در بالای جدول هم 3 تا اینپوت دارم که میخوام با پر کردن اینپوت ها و زدن دکمه جستجو جدولم فیلتر شه.یعنی برای هر ستون یک فیلتر ...کسی میتونه راهنمایی کنه چطور کدشو بزنم؟

4 پاسخ

مشکل در نوشتن فانکشن

5 ماه پیش
توسط GHM آپدیت شد

سلام. من این تابع رو نوشتم ولی دقیق نمیدونم مشکلش چیه: function scrollTo(id) { $(window).scroll(function() { if($(this).scrollTop() >= $(id).offset().top - 50) { return true; } }); } اینم فراخوانی: if(scrollTo("#element")) { // codes }

3 پاسخ

ارسال ایمن اطلاعات با جی کوئری

6 ماه پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

سلام فرض کنید میخواید ویرایش پستی را با ای جکس انجام بدید. میخواستم بدونم چطور میشه این کار رو ایمن انجام داد. یعنی برای اینکار باید شناسه پست رو جایی در صفحه ذخیره کرد و بعد به جی کوئری داد و ویرایش انجام بشه. حالا چطور این شناسه رو در صفحه ذخیره کنیم که کاربر نتونه تغییرش بده مثلا یه شناسه دیگه وارد کنه ؟ باتشکر

2 پاسخ

جی کوئری

6 ماه پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام، آیا وقت گذاشتن برای یادگیری جی کوئری اونم در سال 2019، وقت تلف کردنه یا خیر؟

2 پاسخ

دریافت اطلاعات url با jquery

6 ماه پیش
توسط sariapro آپدیت شد

سلام تو php برای اینکه بتونی محتویات url رو بگیری از $_SERVER['REQUEST_URL'] استفاده میکنیم تو jquery هم تابعی هست که بشه گرفت مقدار url رو؟؟؟؟ @hesammousavi @alimotreb @ali.bayat

6 پاسخ