بحث و گفتگو

در اینجا میتوانید به بحث و گفتگو در مورد مشکلات و مواردی که برایتان جالب است بپردازید

گفتگو‌های مربوط به تگ : [ جی-کوئری ]

کار نکردن رویداد هنگام اضافه شدن یک المان

2 روز پیش
توسط صدرا حکیم آپدیت شد

سلام دوستان فرض کنید یه کد خیلی ساده مثل زیر داریم <a href="#" class="test">Hello</a> $('.test').click(function (e) { e.preventDefault(); alert(۱۱۱۱); $(this).after('<a href="#" class="test">Hello۲</a>'); }); زمانی که لینک دومی به صفحه اضافه میشه ( که در واقع همون کلاس test رو هم داره )، دیگه اون رویداد که برای کلاس test تعریف شده کار نمیکنه و هیچ alert یا لی...

1 پاسخ

کار با فیلترها از طریق چک باکس و سلکت باکس

3 روز پیش
توسط سیدعلی موسوی آپدیت شد

با سلام و خسته نباشید.بنده یه سوالی دارم ممنون میشم بهم کمک کنید. برای انجام یه پروژه ای لازمه که از فیلترها با جی کوِئری استفاده کنم.به عنوان مثال فرض کنید من چندتا آیتم دارم که هر آیتم شامل یه عکس خانه ،قیمت آن خانه ،تعداد اتاقها و ... است. برای کارم با فیلترها من چندتا چک باکس دارم بعنوان مثال یکی ویلایی و دیگری آپارتمانی هستش از طرفی چندتا سلکت دارم که یکیش بیشترین قیمت دیگری کمترین قیمت و دیگ...

7 پاسخ

مشکل در نمایش یا عدم نمایش المنت ها در جی کوئری

2 هفته پیش
توسط سعید مطرح شد

با سلام بنده با مشکلی روبرو شده ام. یک فرم دارم که میخام از طریق jquery یک سری المنت div رو با توجه مقدار select تغییر بدم وقتی از select۲ استفاده میکنم کدهای jquery کار نمیکنه. از لاراول میکس استفاده کردم. ممنون میشم راهنمایی کنید کد html <form method="post" action="{{route('employees.soldiering.store' , [$employee])}}"> @csrf...

0 پاسخ

شمسی سازی تقویم میلادی که با Moment.jsساخته شده

2 هفته پیش
توسط سید حسین رضوی آپدیت شد

سلام و وقت بخیر. من میخوام تقویم موجود در سایت رو شمسی کنم. تقویم با Moment.js ساخته شده.. دوستان پیشنهادشون چیه؟ http://wp.morvaweb.com/listeo/listing/اجاره-آپارتمان-در-ولنجک/ @ali.bayat @hesammousavi @hossein.r.1442 @milad @elyasbeshkani @juza66 @rezajashnsaz0011 @endworld

3 پاسخ

ساخت سبد خريد

4 هفته پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام ميخوام سبد خريد با جي كوئري بسازم ولي نميدونم چجوري؟ آموزشي هم از ساخت سبد خريد حرفه اي با جي كوئري هم نديدم توي اينترنت اگر ممكنه راهنمايي كنيد اگر پلاگين خاصي داره يا اينكه از صفر بايد خودمون بسازيم

3 پاسخ

لود پکیج cropper بعد از load کردن عکس

1 ماه پیش
توسط محمد علی خاصه پز آپدیت شد

@hesammousavi سلام وقتتون بخیر من به مشکلی خوردم نمتونم حل کنمش. اگه از دستتون برمیداد ممنون می شم راهنمایی کنید. این کد من هست: (function ($) { let avatar = { init: function (config) { $this = this; this.config = config; this.loadCropper() this.bindEvents(); },...

2 پاسخ

مشکل در دراپ زون dropzone

1 ماه پیش
توسط Asad Ghazanfary آپدیت شد

سلام دوستان من از dropzone برای آپلود فایل استفاده می کنم مشکل من اینجا شروع میشه که مثلا من به کاربر اجازه ارسال بیشتر از یک فایل رو نمیدم حالا شما در نظر بگیرید کاربر امده یه فایل رو آپلود کرده حالا بعد از مدتی می خواد بیاد مثلا ویرایش کنه اون اطلاعات رو. من میام اون فایل که آپلود کرده بود را از دیتابیس می خونم و اون رو تو dropzone قرار می دم تا به کاربر نشون بدم یه فایل قبلا آپلود کرده. پس قاعد...

0 پاسخ

ساخت SPA با JQuery

1 ماه پیش
توسط Javad Ezaz آپدیت شد

سلام دوستان خسته نباشین من یه سایت آموزشی دارم که میخوام کاربر وقتی وارد قسمت دوره ها شد با کلیک روی مشاهده فلان قسمت علاوه بر این ویدیوی اون قسمت به صورت AJAX باز شه url مرورگر بدون رفرش تغییر کنه، که بتونه لینک اون قسمت از دوره رو به اشتراک بذاره. آیا با Jquery میشه این کار رو کرد؟ با استفاده از چه متد یا تابعی توی jquery یا javascript میشه url رو بدون رفرش صفحه تغییر داد ؟ با تشکر.

1 پاسخ

نصب Jquery بر روی Webpack

2 ماه پیش
توسط رضا زراعت آپدیت شد

سلام امیدوارم حالتون خوب باشه به تازگی به مشکلی برخورد کردم که هر حتی با مطالعه خود کتابخانه webpack و جست و جو در اینترنت هم حل نشد مشکل این بود که می خوام به صورت خودکار jquery رو به وب پک یا app js اضافه کنم هر کاری انجام می دم باز صفحه سفید نمایش داده میشه لطفا راهنمایی کنید این مشکل رو چجور حل کنم با تشکر

2 پاسخ

سلکت کردن و کلیک کردن در آپشن سکلت های اچ تی ام ال

2 ماه پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام خسته نباشید اساتید من ی سوال دارم ک نمیتونم حل کنم ممنون میشم کمکم کنید بر فرض من ی سلکت دارم ک توش چندین آپشن وجود داره و توشون اسم کشور ها هسن... و تو بادی هم ی جایی بر فرض عکس کشور هاشون هس میخوام با کوعری به این آپشن دسترسی داشته باشم تا مثلا زدن روش ک مثلا ایران باشه پرچم بقیه کشور ها display:none بشه و فقط پرچم ایران بمونه و بلعکس... فک کنم از کد بفهمین میخوام چ کاری کنم ممنون میشم ی را...

6 پاسخ

کار نکردن preventDefault

3 ماه پیش
توسط hamid reza آپدیت شد

سلام دوستان preventDefault در کد زیر اجرا نمیشه میشه راهنمایی کنید؟ $('form').submit(function (e) { e.preventDefault(); $.ajax({ url: 'form.php', type: 'POST', date: $(this).serialize(), success: function (response) { alert(response); } }); });

4 پاسخ

ساخت فیلتر های مشابه دی جی کالا با جی کوعری

3 ماه پیش
توسط reza abase آپدیت شد

سلام رفقا خسته نباشید من تو پروژه امدم فیلتر های مربوط به محصولات رو درست کردم و الان میخواستم بدونم چطوری با جی کوعری این فیلتر هارو اعمال کنم یه نمونه کد اماده باشه یا یه چیزی که یه دید بهم بده که بدونم باید چطور انجامش بدم عالی میشه ممنون میشم کمک کنید

2 پاسخ

تفاوت میان فریمورک ها

4 ماه پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام دوستان سوالی داشتم اینکه چه تفاوتی به غیر از spa بین jquery و سایر فریمورک ها مثل ری اکت و ویو هست. در واقع چه کارهایی را می توان با فریمورک های react va vue انجام داد که انجامش با jquery ممکن نیست؟ واین که با jquery میشه api کار کرد یا باید سایر فریمورک هارو انتخاب کرد برای این کار؟ تشکر

1 پاسخ

نمایش دیتابانک

4 ماه پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

سلام دوستان ممنون میشم اگر من رو راهنمایی بفرمایید. من یه فیلدی دارم که قراره توش شماره ای کاربر وارد کنه به عنوان شماره منطقه سکونتش، و بعدش با کمک ajax با توجه به دیتابانک مناطقی که وجود داره، نام اون منطقه با توجه به شماره ای که وارد میشه در زیر همون فیلد به نمایش کاربر دربیاد. میشه من رو راهنمایی بفرمایید که از چه روشی برای نمایشش کمک بگیرم پیشاپیش ممنون

1 پاسخ

ویژگی ها

4 ماه پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام ، من نیاز دارم که داخل جی کوئری از attr و text به طور همزمان استفاده کنم که کد هام کمتر شه چطور میتونم چنین کاری کنم

2 پاسخ

کیبورد عدد مجازی

4 ماه پیش
توسط میلاد آپدیت شد

سلام ، من میخوام یه کیبورد شماره ای درست کنم. دقیقا مثل اون چیزی که توی درگاه های پرداخت هست . با جی کوئری هم قراره ساخته بشه فقط مشکل اینجاس که قراره شماره ها به صورت تصادفی قرار بگیرن. از کتابخونه قرار نیس استفاده شه و قراره خودم کدهاشو بزنم ممنون میشم کمک کنید ♥

9 پاسخ

ایجاد button برای sidebarmenu

5 ماه پیش
توسط میلاد آپدیت شد

سلام وقت بخیر،من یک sidebar menu ساختم که میخواستم تنها به وسیله ی یک button اون رو باز یا بسته کنم طوری که وقتی روی button کلیک کردم در مرحله ی اول منو باز شود و وقتی برای بار دوم روی اون Button کلیک کردم منو بسته شود لطفا راهنمایی کنید

2 پاسخ

حدف کلاس‌ها توسط یک شرط

5 ماه پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام. این اسکریپت تا اینجا بخوبی کار میکنه: // Go to Comment. $(".comment-teaser .comment").click(function () { var share = $(this).find(".share"); var item = $(this).find(".share .dropdown-item"); share.toggleClass("dropen"); item.html('<i class="f-a fa-external"></i> برو به این کامنت'); item.click(function () { window.location.href = item.attr("href");...

7 پاسخ

استفاده از پلاگين هاي آماده

6 ماه پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

سلام خدمت دوستان برنامه نويس من ميخوام به صورت تخصصي فقط روي بك اند و api و هرچي مرتبط با بك اند هست كار كنم و وارد بحث فرانت جاوا اسكريپت و يادگيري جاوااسكريپت براي فرانت نشم. (البته با html و css و مبحث رسپانسيو كردن آشنا هستم و استفاده ميكنم.) ميخواستم بدونم ميشه بدون دانستن جاوااسكريپت از پلاگين هاي آماده مانند پلاگين هاي جي كوئري در سايتم استفاده كنم؟ اگر امكان پذير هست اين روش ممنون ميشم ساي...

4 پاسخ

api and ajax

6 ماه پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام. من دو فایل json & .xml. درست کردم و در یکی از صفحاتم اومدم با کد مربوطه هر بار یکی شون را فراخوانی شون کردم(و از نظر دستوری هیچ مشکلی نداشتم) اما وقتی خواستم اجرا بگیرم مرورگر به من خطای زیر رو می گرفت("Reason: CORS request not http") . سرچ کردم و cors را به مرورگرم اضافه و فعال کردم اما همچنان این مشکل برام موجوده . لطفا کسی میتونه من را راهنمایی کنه چطور این مشکل را حل کنم @a...

13 پاسخ

انتخاب و نمایش یک آیتم از لیست

7 ماه پیش
توسط میلاد آپدیت شد

سلام داخل پروژه یه جدول داریم که تو ستون آخر هر سطر یه button هست که وقتی کاربر روی اون کلیک کنه یه لیست بهش نمایش داده میشه. به هر کدوم از این buttonها یه آی دی دادم و توی فانکشن کلیکش این آی دی و آی دی یوزر رو پاس میدم. حالا میخوام بدونم چیکار باید کنم که توی لیست با توجه به این آی دی ها بررسی کنه فقط li مربوطه رو نشون بده و بقیه liهارو مخفی کنه. چون در حالت کلی وقتی روی هر button کلیک میشه همه...

22 پاسخ

مشکل در انتخاب المنتهای هم سطح

7 ماه پیش
توسط میلاد آپدیت شد

سلام دوستان. در کد زیر میخوام وقتی رو کلاس child کلیک میشه اول کلاس father که child متعلق به اون هست انتخاب بشه و بعد همه کلاسهای father که هم سطح هستند انتخاب بشن یعنی غیر از این هم سطحها هر جای دیگه ای مثل سطح بالاتر کلاس father بود انتخاب نشه. <div class="father"> <div class="child"></div> <div class="child"></div> <div class="child"> <...

2 پاسخ

تایمر در جی کوئری

7 ماه پیش
توسط میلاد آپدیت شد

سلام دوستان . من میخام یه پیج داشته باشم که کاربر باید یه کدی رو وارد کنه. بعد این کد انقضاش یک دقیقست . میخام تایمری رو بهش نشون بدم. حالا چیزی که مهمه اگه صفحه رفرش شد نباید اون تایمر زمانش از اول شروع بشه . چجوری میشه اینکارو کرد ؟

8 پاسخ

باز شدن یا فوکوس خودکار اینپونت یا سلکت بعدی با جی کوئری

7 ماه پیش
توسط میلاد آپدیت شد

سلام من میخوام وقتی روی input یا select اولی کلیک کرد و گزینشو انتخاب کرد، بصورت خودکار بره سراغ input بعدی. چجوری باید این کارو انجام بدم؟ https://www.alibaba.aero/ تو این سایت نمونش تو قسمت جستجو هست اگ با نمونه کد راهنمایی کنید ممنون میشم

3 پاسخ

مشکل در انتخاب class با عدد رندوم در jquery

7 ماه پیش
توسط میلاد آپدیت شد

<span class="input-number-decrement">–</span> <input class="input-number" type="text" value="1" min="0" max="10"> <span class="input-number-increment">+</span> قبل کلس input قراره بصورت رندوم عدد قرار بیگیره بعد از این که عدد قرار گرفت چجوری من تو jquery سل...

3 پاسخ