گفتگو‌های مربوط به تگ : [ جی-کوئری ]

#امکان_جدید : امکان جدیدی در بخش سوالات و گفتگوها قرار داده‌ایم به این شکل که می‌توانید، دوستان خود را با فقط تگ کردن به گفتگو‌های کاملا خصوصی دعوت کرده و درباره مسائل مختلف در فضای خصوصی، صحبت کنید.
فیلتر ها
مرتب سازی : پربحث ترین ها

انتخاب و نمایش یک آیتم از لیست

8 ماه پیش
توسط میلاد آپدیت شد

سلام داخل پروژه یه جدول داریم که تو ستون آخر هر سطر یه button هست که وقتی کاربر روی اون کلیک کنه یه لیست بهش نمایش داده میشه. به هر کدوم از این buttonها یه آی دی دادم و توی فانکشن کلیکش این آی دی و آی دی یوزر رو پاس میدم. حالا میخوام بدونم چیکار باید کنم که توی لیست با توجه به این آی دی ها بررسی کنه فقط li مربوطه رو نشون بده و بقیه liهارو مخفی کنه. چون در حالت کلی وقتی روی هر button کلیک میشه همه...

22 پاسخ

سوال در مورد AJAX در php سوال ساده

1 سال پیش
توسط فخرالدین لنگی آپدیت شد

سلام دوستان خسته نباشین یه سوال دارم در مورد ایجکس ؟؟ یه صفحه دارم که توش میخوام نظرات کاربران و پرسش و پاسخ رو نمایش بدم زیر توضیحات بصورت تب منتها بر اساس اینکه روی کدوم تب کلیک شده می خوام یک درخواست ایجکس ارسال کنم به سرور تا فقط محتوای مربوط به همون تب رو برام برگردونه مشلی که دارم اینکه نمی دونم آدرس درخواست ایجکس رو چطوری باید ست کنم بر اساس اینکه روی کدوم تب داره کلیک میشه من می خوام یک مت...

14 پاسخ

api and ajax

8 ماه پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام. من دو فایل json & .xml. درست کردم و در یکی از صفحاتم اومدم با کد مربوطه هر بار یکی شون را فراخوانی شون کردم(و از نظر دستوری هیچ مشکلی نداشتم) اما وقتی خواستم اجرا بگیرم مرورگر به من خطای زیر رو می گرفت("Reason: CORS request not http") . سرچ کردم و cors را به مرورگرم اضافه و فعال کردم اما همچنان این مشکل برام موجوده . لطفا کسی میتونه من را راهنمایی کنه چطور این مشکل را حل کنم @a...

13 پاسخ

مشکل در multiple select در جی کوئری

3 هفته پیش
توسط melissa آپدیت شد

سلام دوستان من یک multiple select دارم و میخام اگر کاربری option با value =1 را انتخاب کرد ,نتونه option با value=5 را انتخاب کنه یا بالعکس یعنی در نظر گرفتم که با ویژگی disabeled درست کنم . پدرما در آورده ,هرکی میدونه کمک کنه لطفا😑😑😑😑😑 <body> <label for="one" data-value="1">Enter One</label> <br/> <select class="selectpicker" name="privileges[]" multiple...

10 پاسخ

چک کردن

9 ماه پیش
توسط میلاد آپدیت شد

سلام ، چطوری میتونم با جی کوئری کاری بکنم که اگه چک باکس یا رادیو تیک خورده بود یه فانکشن رو اجرا کنه

9 پاسخ

کیبورد عدد مجازی

6 ماه پیش
توسط میلاد آپدیت شد

سلام ، من میخوام یه کیبورد شماره ای درست کنم. دقیقا مثل اون چیزی که توی درگاه های پرداخت هست . با جی کوئری هم قراره ساخته بشه فقط مشکل اینجاس که قراره شماره ها به صورت تصادفی قرار بگیرن. از کتابخونه قرار نیس استفاده شه و قراره خودم کدهاشو بزنم ممنون میشم کمک کنید ♥

9 پاسخ

نمایش عکس به همراه متن به صورت تصادفی بعد از رفرش شدن صفحه

2 ماه پیش
توسط سید حسین رضوی آپدیت شد

سلام وقت همگی بخیر من برای صفحه لاگین از یه تیکه کد جی کوئری برای نمایش عکس به صورت تصادفی استفاده میکنم که بعد از هر بار رفرش شدن صفحه یه عکس به صورت رندوم نمایش داده میشه تا اینجا مشکلی وجود نداره و به درستی کار میکنه حالا میخوام همراه با عکس یک متن که مرتبط با همون عکس هست رو هم نمایش بدم مثلا داخل یه div یا span فقط نکته مهم اینه اگه عکس bgl01 نمایش داده میشه مثلا تکست مرتبط با خودش باشه نه ای...

9 پاسخ

تایمر در جی کوئری

9 ماه پیش
توسط میلاد آپدیت شد

سلام دوستان . من میخام یه پیج داشته باشم که کاربر باید یه کدی رو وارد کنه. بعد این کد انقضاش یک دقیقست . میخام تایمری رو بهش نشون بدم. حالا چیزی که مهمه اگه صفحه رفرش شد نباید اون تایمر زمانش از اول شروع بشه . چجوری میشه اینکارو کرد ؟

8 پاسخ

حدف کلاس‌ها توسط یک شرط

7 ماه پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام. این اسکریپت تا اینجا بخوبی کار میکنه: // Go to Comment. $(".comment-teaser .comment").click(function () { var share = $(this).find(".share"); var item = $(this).find(".share .dropdown-item"); share.toggleClass("dropen"); item.html('<i class="f-a fa-external"></i> برو به این کامنت'); item.click(function () { window.location.href = item.attr("href");...

7 پاسخ

کار با فیلترها از طریق چک باکس و سلکت باکس

2 ماه پیش
توسط سیدعلی موسوی آپدیت شد

با سلام و خسته نباشید.بنده یه سوالی دارم ممنون میشم بهم کمک کنید. برای انجام یه پروژه ای لازمه که از فیلترها با جی کوِئری استفاده کنم.به عنوان مثال فرض کنید من چندتا آیتم دارم که هر آیتم شامل یه عکس خانه ،قیمت آن خانه ،تعداد اتاقها و ... است. برای کارم با فیلترها من چندتا چک باکس دارم بعنوان مثال یکی ویلایی و دیگری آپارتمانی هستش از طرفی چندتا سلکت دارم که یکیش بیشترین قیمت دیگری کمترین قیمت و دیگ...

7 پاسخ

سلکت کردن و کلیک کردن در آپشن سکلت های اچ تی ام ال

4 ماه پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام خسته نباشید اساتید من ی سوال دارم ک نمیتونم حل کنم ممنون میشم کمکم کنید بر فرض من ی سلکت دارم ک توش چندین آپشن وجود داره و توشون اسم کشور ها هسن... و تو بادی هم ی جایی بر فرض عکس کشور هاشون هس میخوام با کوعری به این آپشن دسترسی داشته باشم تا مثلا زدن روش ک مثلا ایران باشه پرچم بقیه کشور ها display:none بشه و فقط پرچم ایران بمونه و بلعکس... فک کنم از کد بفهمین میخوام چ کاری کنم ممنون میشم ی را...

6 پاسخ

گرفتن لوکیشن با گوگل مپ

2 هفته پیش
توسط آرمان آپدیت شد

سلام دوستان میخوام لوکیشن یوزرم به صورت اتوماتیک با گوگل مپ تو دیتابیس ذخیره کنم یعنی یورز هیچ ادرسی وارد نکنه ولی من لوکیشنش رو تو دیتابیس ذخیره کنم... اگه میشه راهنماییم کنید و اموزشی رو میشناسید که در رابطه با این موضوع بدردم میخوره در اختیارم بزارید خیلییی متشکرم.

6 پاسخ

دریافت اطلاعات url با jquery

10 ماه پیش
توسط sariapro آپدیت شد

سلام تو php برای اینکه بتونی محتویات url رو بگیری از $_SERVER['REQUEST_URL'] استفاده میکنیم تو jquery هم تابعی هست که بشه گرفت مقدار url رو؟؟؟؟ @hesammousavi @alimotreb @ali.bayat

6 پاسخ

شی گرا یا فانکشنال

3 هفته پیش
توسط Ehsan R آپدیت شد

@hesammousavi یکبار سوالمو مطرح کردم پاک شد ممنون میشم دلیلشو بیان کنید🧐 ممنون میشم در مورد این نحو کد نویسی توضیح بدین برام var Main = { init: function () { var functions = [ this.initAsideMenu(), this.initSearch(), this.initOwlCarousel(), this.initModal(), ] }, initAsideMenu: function () { }, initSearch: functio...

5 پاسخ

مشکل جزئی در جیکوئری

1 سال پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

سلام. این کد برای منوی ریسپانسیو هست اما نمیدونم چرا بعضی مواقع خوب کار نمیکنه دوستانی که در جیکوئری مهارت دارن لطفا کد رو بررسی کنند مشکلش کجاست. ممنونم $("#menu-toggle").click(function() { var menu = $(".navbar-collapse"); var overlay = $(".overlay"); if (!menu.hasClass("active-menu")) { menu.addClass("active-menu"); } if (!overlay.hasClass("active")) { overl...

5 پاسخ

استفاده از دیتا اتریبیوت ها و مشکلات امنیتی

1 سال پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

سلام توی یه قسمت از پنل ادمین سایتم (لاراول) من یه سری باتن دارم که با کلیک روی هرکدوم یه سری اتفاقات می افته باتن هایی مثل حدف و فعال و غیر فعال کردن آیتم ها برای اینکه متوجه بشم کاربر روی کدوم باتن کلیک کرده یه سری data-attribute براش مشخص کردم و با ajax میگیرم و ارسال میکنم برای اون روت مربوطه به اینصورت که مثلا اگر قراره آیتم های انتخاب شده یوزر رو حذف کنه این موارد تعریف شده: Data-type="delet...

5 پاسخ

فیلتر کردن جدول با جیکوئری

9 ماه پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام.من یه جدول دارم که 3 ستون داره..در بالای جدول هم 3 تا اینپوت دارم که میخوام با پر کردن اینپوت ها و زدن دکمه جستجو جدولم فیلتر شه.یعنی برای هر ستون یک فیلتر ...کسی میتونه راهنمایی کنه چطور کدشو بزنم؟

4 پاسخ

کار نکردن preventDefault

5 ماه پیش
توسط hamid reza آپدیت شد

سلام دوستان preventDefault در کد زیر اجرا نمیشه میشه راهنمایی کنید؟ $('form').submit(function (e) { e.preventDefault(); $.ajax({ url: 'form.php', type: 'POST', date: $(this).serialize(), success: function (response) { alert(response); } }); });

4 پاسخ

مشکل در دریافت اطلاعات جیسون

10 ماه پیش
توسط ali salimi آپدیت شد

سلام کد زیر رو میزنم که مثلا تمام type هارو برام alert بده یکیشون رو فقط که وسطی هستش میاد آلرت بده درحالی که ۳ تا type در جیسون وجود دارد. کسی میدون مشکل این کد چیه؟ <script> var data = {"success": ۱, "results": [ { "type": "uG", "AQ": "۰", "CB": "۰", "CM": "۱", "CP": "۰", "CW": "۱", "DM": "۱", "EE": "۰", "IF": "۱", "IT": "CONFIG_۱_۳", "MB": "۰", "MC": "۱", "MP": "۰", "MR": "۱", "MT": "۰"...

4 پاسخ

ساخت منو کشش شونده مثل فنر کسی میدونه اسمش چیه

11 ماه پیش
توسط میلاد آپدیت شد

خیلی جالبه. سلام، من هر چی دنبال این منو میگردم کمتر سایتی ازش استفاده کرده. کسی میدونه از چه کتابخونه ای میشه ازش استفاده کرد؟ منو کشویی منظورم نیست. منظورم منویی هست که وقتی لمسش میکنی و اسکرول میدی تا انتها به اخر که رسیدی باز اسکرول میخوره مثل فنر و وقتی ول میکنی به حالت عادی درمیاد. منو کش خوردنی هستش.مثل گوشی های ios هستش. دنبال اینجور منویی هستم کسی میدونه اسمش چیه؟ @ali.bayat @hesammousavi

4 پاسخ

استفاده از پلاگين هاي آماده

8 ماه پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

سلام خدمت دوستان برنامه نويس من ميخوام به صورت تخصصي فقط روي بك اند و api و هرچي مرتبط با بك اند هست كار كنم و وارد بحث فرانت جاوا اسكريپت و يادگيري جاوااسكريپت براي فرانت نشم. (البته با html و css و مبحث رسپانسيو كردن آشنا هستم و استفاده ميكنم.) ميخواستم بدونم ميشه بدون دانستن جاوااسكريپت از پلاگين هاي آماده مانند پلاگين هاي جي كوئري در سايتم استفاده كنم؟ اگر امكان پذير هست اين روش ممنون ميشم ساي...

4 پاسخ

اسلایدر محصولات

3 سال پیش
توسط روح اله ابراهیم زاده آپدیت شد

سلام . واسه محصولاتم یه اسلایدر مستطیلی میخوام که محصولاتم نشون بدم . تک اسلایدو نمیگم . مثل جدیدترین ها و ... از owl.carousel. خواستم استفاده کنم ولی جالبه دموهای خودشو برمیدارم هیچی نشون نمیده . css و js و اینارم اضافه کردم . کسی میتونه راهنمایی کنه ؟

4 پاسخ

به چه معناست integrity و crossorigin

2 سال پیش
توسط Arshavir آپدیت شد

سلام به چه معناست integrity , crossorigin <script src="https://cdnjs.cloudflare.com/ajax/libs/popper.js/۱.۱۱.۰/umd/popper.min.js" integrity="sha۳۸۴-b/U۶ypiBEHpOf/۴+۱nzFpr۵۳nxSS+GLCkfwBdFNTxtclqqenISfwAzpKaMNFNmj۴" crossorigin="anonymous"></script>

4 پاسخ

ساخت سبد خريد

3 ماه پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام ميخوام سبد خريد با جي كوئري بسازم ولي نميدونم چجوري؟ آموزشي هم از ساخت سبد خريد حرفه اي با جي كوئري هم نديدم توي اينترنت اگر ممكنه راهنمايي كنيد اگر پلاگين خاصي داره يا اينكه از صفر بايد خودمون بسازيم

3 پاسخ

مشکل در انتخاب class با عدد رندوم در jquery

9 ماه پیش
توسط میلاد آپدیت شد

<span class="input-number-decrement">–</span> <input class="input-number" type="text" value="1" min="0" max="10"> <span class="input-number-increment">+</span> قبل کلس input قراره بصورت رندوم عدد قرار بیگیره بعد از این که عدد قرار گرفت چجوری من تو jquery سل...

3 پاسخ