گفتگو‌های مربوط به تگ : [ طراحی-وب ]

فیلتر ها
مرتب سازی : بدون پاسخ

مشکل dynamic cache در pwa

2 ماه پیش
توسط reza mdra مطرح شد

سلام من در سایتم از کد زیر برای dynamic cache استفاده کردم ولی در زمان ایجاد post جدید توسط form در صفحه نمایش داده نمیشه حتی زمان که صفحه را reload l می کنم تا زمانی که clear cache کنم و صفحه را دوباره باز کنم لطفا راهنمایی کنید let CACHE_VERSION = 2; let CURRENT_CACHE = { static : 'static-cache-v' + CACHE_VERSION, dynamic : 'dynamic-cache-v' + CACHE_VERSION }; self.addEventListener('in...

0 پاسخ

سایت چند زبانه با yml

4 ماه پیش
توسط فرهاد مطرح شد

سلام ، یه سایتی دیدم که با فریموورک های جاوااسکریپت ساخته شده بود واسه چند زبانه کردنش از فایل های yml استفاده کرده بود کسی میتونه یه توضیح خوبی بده

0 پاسخ

مشکل در زاویه آپلود عکس

5 ماه پیش
توسط moh_asl22 مطرح شد

سلامخسته نباشید من وقتی از روی مبایل عکس اپلود کینم ۹۰درجه عکس چرخش پیدا میکنه میخاستم ببینم چجوری باید عکس رو اول درست کرد وبعد اپلود بشه و اینکه چجوری باید تشخیص داد که عکس زاویش مشکل داره مرسی

0 پاسخ

Yahoo Weather

5 ماه پیش
توسط ارش م آپدیت شد

سلام ببخشید من میخواستم از Yahoo Weather استفاده کنم.یعنی استفاده کردم اما وقتی رودامنه ی تستی خو.دم که بصورتhttp هستش اجراش میکنم به درستی عمل میکنه اما وقتی روی نسخه اصلی یعنی https اجرا میکنم عمل نمیکنه.سوالم اینه اولا آیا ربطی داره به httpوhttps و دومین سوالم اینه که آیا این قابلیتی که یاهو در اختیارمون قرار داده پولی شده یا خیر. درضمن من روی پروژه asp دارم اجراش میکنم.میخوام کد شهر رو بدم وضع...

0 پاسخ

logo brand

6 ماه پیش
توسط mozhgan مطرح شد

سلام خسته نباشید... چرا در کد من وقتی حالت رسپانسیو میشه عکس برند هم داخل اون حالت collapse میره ؟ چی کار باید بکنم که فقط همون منو لیتها داخل collapseبرن ؟و بعد یه سوال دیگه در اینجا دادن col من باید چه طوری باشه ؟همین col خالی درسته ؟ <?php include_once "./include/db.php"?> <!DOCTYPE html> <html lang="en"> <head> <meta charset="UTF-۸"> <meta name="viewpo...

0 پاسخ

navbar

7 ماه پیش
توسط mozhgan مطرح شد

سلام .. من نمیخوام داخل navbar خودم وقتی که در حالت collapse هست برند داخلش بره میخوام بیرون باشه ؟ و فقط list ایتم های من داخل collapse بره ؟ و برند من سمت چپ باشه 2-چطور فاصله بین کلمات درست کنم ? از ml-4 استفاده کردم ولی list ایتم ها هنوز فاصله خوب و نگرفتن ؟ 3.میخوام navbar کل صفحه پوشش بده برای همین از contaimer یا container-fluied استفاده نکردم میخواستم بببینم درسته ؟ 4- اندازه عکس هم 5...

0 پاسخ

همکاری در ایجاد یک وبسایت برای دریافت پروژه

8 ماه پیش
توسط Mohammadreza Ghomi مطرح شد

دوستان عزیز در حال ایجاد یک وبسایت برای دریافت پروژه های طراحی وب سایت و طراحی اپلیکیشن هستیم و نیاز به چندین طراح در زمینه های مختلف داریم، دوستانی که تمایل دارند با آیدی تلگرامی mr_gh75 ارتباط بر قرار کنند. 1-طراحی وبسایت با لاراول 2-طراحی وبسایت با nodejs 3-طراحی api 4-طراحی اپلیکیشن های موبایل android و ios 5-طراحی به صورت pwa 6-سئو وبسایت 7-طراحی قالب برای وردپرس، جوملا و دیگر cms های آماده ا...

0 پاسخ

طراحی سایت با سرویس های reporting یا analytics

11 ماه پیش
توسط Amir Dehghan مطرح شد

برای طراحی سایت با رویکرد وبسایت https://moz.com/ نه صرفا کپی از این سرویس لطفا راهنماییم کنین که با چه زبانی باید اینکارو کرد و اگه کسی بلد طراحیش کنه لطفا پیام بده . امیدورام منطورمو خوب رسونده باشم . کلا سایتی میخام که دارای قابلیت تحلیل یا ریپورت گیری از یک وبسایت دیگه باشه . نمونه های دیگه : مثلا سایت https://neilpatel.com/ubersuggest/ که سرویس keyword suggestion داره . یا مثلا https://dash...

0 پاسخ

بهترین منبع برای دانلود مقاله و کتاب طراحی وب کجاست

1 سال پیش
توسط divoone to مطرح شد

دروود دوستان عزیز همونطور که از سوال مشخصه میخوام مقاله یا کتاب به صورت pdf دانلود کنم میخواستم بدونم کدوم منبعمیتونه کمک کنه ... کیفیت مقاله واسم خیلی مهمه که عالی نوشته شده باشه (حالا به صورت رایگان یا پرمیوم باشه مهم نیست) روز و شب خوبی داشته باشید

0 پاسخ

progressBar

1 سال پیش
توسط Ramin733 مطرح شد

سلام خدمت دوستان راکتی عزیز من یک سری کار یا وظیفه برای کاربر فلان تعریف کردم و این کار یه فیلد شروع و پایان با تایپ تاریخ داره میخوام تو پروگرس بار به این صورت که فیلد شروع و پایان رو حساب کنه یعنی از تاریخ شروع تا پایان رو حساب کنه و درصد پیشرفت رو نشان بده خیلی ممنون میشم کمکم کنید یا علی

0 پاسخ

آپدیت نشدن servers

1 سال پیش
توسط مهدی مطرح شد

سلام دوستان عزیز من برای ایجاد تیبل های federate در مای اس کیو ال کانکشن تعریف میکنم ولی وقتی کانکشن رو در داخل تیبل mysql.servers ویرایش میکنم ولی federeted table من از تغییرات و آپدیت جدول servers انگار بی اطلاع هست و همچنان به کانکشن قبلی اشاره میکنه مگر اینکه مای اس کیو ال رو ریستارت کنیم چیکار باید کرد که بلافاصله بعد آپدیت اطلاعات کانکشن ها در جدول servers تیبل های فدریت من هم بدون ریستارت م...

0 پاسخ

چطوری انیمیشن لودینگ رو اضافه کنم به WebSite X5 Professional

1 سال پیش
توسط nie3oh artwok مطرح شد

چطوری انیمیشن لودینگ رو اضافه کنم به WebSite X5 Professional ایمیشن هارو با پسوند gif از همین سایت دانلود کردم اما نمیدونم چطوری در چطوری انیمیشن لودینگ رو اضافه کنم به WebSite X5 Professional بار گذاری کنم؟ لطفا کمکم کنید. t.me/nie3ohh

0 پاسخ

mysqlدر nodejs

2 سال پیش
توسط Ramin Zarei مطرح شد

سلام خدمت شما ,من یه مشکلی دارم که هر چی سرچ کردم نتونستم راهی براش پیدا کنم من در قسمت front پروژم از ejs استفاده میکنم و دیتا بیس پروژه my sql است در قسمت پنل میخام قسمت confirm انجام بدم و با کلیک کردن query update اتفاق بیوفته و اطلاعات به صورت boolean ارسال میشود . پیشاپیش ممنون از پاسخ گویی شما

0 پاسخ

راهنمایی الگوریتم

2 سال پیش
توسط Mehran hesami مطرح شد

سلام دوستان به راهنمایی در رابطه با الکوریتم نویسی نیاز دارم سوال اینکه یک رشته که حاوی حروف انکلیسی و اعداد و فاصله space و علامت های دیگر هست میخاهیم حروف و اعداد رو sort کنه و فاصله ها و علامت هارو حذف کنه دوستانی که توانایی نوشتن الگوریتم این برنامه رو دارن خواهش میکنم راهنمایی کنن ممنون

0 پاسخ