گفتگو‌های مربوط به تگ : [ فلاتر ]

نقشه در وب فلاتر

1 روز پیش
توسط جواد ابراهیم پور بورا آپدیت شد

سلام دوستان میخوام از نقشه تو وب فلاتر استفاده کنم اما متاسفانه پکیج flutter_map از نسخه وب پشتیبانی نمیکنه همین طور پکیج google_maps_flutter هم از نسخ وب پشتیبانی نمیکنه (البته اگه پشتیبانی هم میکرد به خاطر مشکلات تحریمی و پرداختی شاید مشکل بخورم). کسی میتونه راهنماییم کنه

2 پاسخ

انتشار برنامه فلاتر

3 روز پیش
توسط Mostafa Nazar آپدیت شد

سلام میخواستم بدونم برای انتشار برنامه تو استورهای ایرانی مثل بازار و یا گوگل پلی مشکلی نداره با فلاتر ؟ با تشکر

3 پاسخ

مشکل در ران کردن فلاتر

5 روز پیش
توسط farshid آپدیت شد

با سلام. من همه چیز رو برای فلاتر نصب کردم و فلاتر داکتر رو که اجرا میکنم همه چی رو اکی میده. وقتی پروژه ایجاد میکنم و میخام ران بگیرم با این ارور روبرو میشم: Failed to extract manifest from APK: ProcessException: The command failed Command: C:\android-sdk\build-tools\29.0.2\aapt dump xmltree C:\Users\hana\AndroidStudioProjects\flutterTest\build\app\outputs\apk\app.apk AndroidManifest.xml. flutter...

7 پاسخ

دوره فلاتر جدید

1 هفته پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام عصر بخیر فلاتر دوره جدیدی میزارید ؟؟ لطفا یک دوره حرفه ای با API بزارید و یک اپلیکیشن کامل بسازید مرسی @hesammousavi

4 پاسخ

استفاده از پکیج foreground-service

2 هفته پیش

سلام وقت بخیر من چند وقت پیش خوندن پیامک رو تو محیط native راه انداختم. میخواستم امتحان کنم که با پکیج foreground_service در متد foregroundServiceFunction بیام و پیامک ها رو از طریق پکیج sms بخونم یا ارسال کنم. پروژه آماده foreground_service در GitHub بدون هیچ مشکلی کار میکنه اما زمانی که پکیج sms رو استفاده میکنم فقط در متد foregroundServiceFunction نمیشه پیامک ها رو خوند و یا ارسال کرد.(پروژه fo...

0 پاسخ

تبدیل پروژه فلاتر اندروید به فلاتر وب

4 هفته پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

سلام دوستان کسی میدونه آیا میشه پروژه ایی که برای اپ اندروید نوشته شده، ازش خروجی وب بگیریم ؟؟؟ اگه میشه توضیح بیشتری میدید . (بهتر توضیح بدم، من پروژه ایی رو تازه میخوام شروع کنم، میخوام از یه پروژه دو تا خروجی اندروید و وب بگیرم) ممنون

1 پاسخ

نسخه جدید فلاتر

1 ماه پیش
توسط محمد هادی دبیری مطرح شد

نسخه جدید فلاتر به تازگی منتشر شده که لیست امکانات جدید رو تو لینک پایین میتونید از منبع اصلیش ببینید . Flutter 1.12.13 release notes چه ویژگی جذابی به نظر شما در این نسخه منتشر شده ؟

0 پاسخ

بالا رفتن حجم خروجی apk در نسخه جدید فلاتر

1 ماه پیش
توسط mohammad mosavi آپدیت شد

سلام @hesammousavi من یه برنامه نوشتم خروجیش شد ۸ مگ الان که به ۱.۷ آپدیت کردم و دوباره خروجی گرفتم (بدون تغییر خاصی) حجمش شد ۱۴ مگ علت این افزایش حجم چیه؟ پ.ن : خواستم توی عنوان بنویسم فلاتر 1.7 که گفت : عنوان میتواند فقط شامل حروف و شماره باشد :(

2 پاسخ

تفاوت react native با فلاتر

1 ماه پیش
توسط eg آپدیت شد

@hesammousavi ویدیو های مقایسه این دو تا در آموزش ها مربوط به سال ۹۶،۹۷ هست. خواستم بپرسم که آیا هنوز هم RN برای کارهای اساسی مثل navigation داره از پکیج های خارجی نوشته شده توسط برنامه نویسان دیگه استفاده می کنه؟ و هنوز همون مشکل آپدیت شدن پکیج ها را داره یا این قضیه بهبود پیدا کرده؟ کلا می خواهم بدونم مقایسه ای که در سایتتون در سال ۹۶ یا ۹۷ کرده بودید الان چقدرش تغییر کرده.من مبتدی هستم و می خوا...

4 پاسخ

مشکل لود اطلاعات در sqflite و مشکل flutter webview plugin

1 ماه پیش
توسط رهااا آپدیت شد

سلام دو تا سوال داشتم از دوستان ممنون میشم راهنماییم کنید. ۱- برای دیتابیس داخلی من از sqflite استفاده میکنم . پروژه ی من حدود ۵-۶ تا تیبل داره. وقتی سریع با اپ کار میکنم بعضی جاها اطلاعات رو لود نمیکنه ارور databese_close میده.نیازه که حتما قبل و بعد از صدا کردن هر متد دیتابیس open و close بشه؟ ۲- توی پکیج flutter_webview_plugin روی گوشی های اندروید ۵ کد های جاوا اسکریپت وب ویو کار نمیکنه کسی به...

3 پاسخ

مشکل در ران کردن پروژه

2 ماه پیش
توسط الیاس بشکنی آپدیت شد

با سلام من تازه فلاتر شروع کردم ویه پروژه کوچیک نوشتن هر بار که اولین بار ران میگیرم یا گوشی اتصال قطع میکنم اون پروژه دیفالت شمارنده فلاتر بالا میاد باید چیکار کنم

1 پاسخ

مشکل لود عکس در بار دوم از asset

2 ماه پیش
توسط Mostafa Nazar آپدیت شد

سلام من یه مشکلی دارم اینکه هر وقت تصویر رو تو دایرکتوری ذخیره میکنم هنگام فراخوانی بار اول نشون میده بعدش نشون نمیده - وقت که اندروید استودیو هم ریستارت میکنم بار اول نشون میده بعدش نشون نمیده . مشکل از کجا می تونه باشه . با تشکر

2 پاسخ

مشکل در اتصال شبیه ساز nox به vs code

2 ماه پیش
توسط esai آپدیت شد

سلام. برنامه nox به ویژوال کد وصل نمی شود حتی کار های لازم را که در سایت به شکل زیر بود نیز انجام دادم "بعد نصب NOX، به لینک گیت هاب برید و nox-adb-connector.exe رو از پوشه EXE دانلود کنید و توی پوشه ای که NOX رو نصب کردید بریزید. حالا شبیه ساز رو اجرا کنید و بعد این که بالا اومد فایل nox-adb-connector.exe رو باز کنید. با انجام این کار خودکار اسم دیوایس پایین سمت راست توی VSCode میاد." و...

3 پاسخ

سوال فلاتر

2 ماه پیش
توسط الیاس بشکنی آپدیت شد

سلام وقت بخیر یه سوال در مورد فلاتر داشتم. در فلاتر طرف فقط میتونه ui اپلیکیشنو بسازه وبرای اینکه داینامیکش کنه باید از طریقapi های که بک اند ایجاد می کنه اپلیکیشن داینامیک بشه درسته؟؟؟ شما در دوری اموزش فلاتر این نکته هارو اموزش میدی که چطور اپ رو داینامیک کرد؟؟؟

2 پاسخ

اجرا نشدن برنامه در نسخه های اندروید پایین تر

2 ماه پیش
توسط آرمین امیری نسب آپدیت شد

سلام به همه دوستان، سال نو رو به همگی تبریک می گم. ان شاالله که سال بسیار خوبی برای همگی باشه. اپی که من با فلاتر طراحی کردم، روی API 27 و API 28 (اندروید 8 و 9) به خوبی و بدون مشکل اجرا میشه ولی روی API 19(اندروید 4.4) اجرا نمیشه و این ارور رو داره: ERROR:flutter/shell/platform/android/platform_view_android_jni.cc(39)] java.lang.SecurityException: uid 10059 does not have android.permission.UPDATE...

1 پاسخ

برگشت به اپ موقع پرداخت

2 ماه پیش
توسط الیاس بشکنی آپدیت شد

سلام خدا قوت موقع برگشت به اپ میخوام ی فانکشن فراخوانی کنم موقع برگشت ب اپ تو همون صفحه حتی نمیشه initState گذاشت باید چیکار کنم ینی ی چیزی مث activityResult اعمال کنه باید داخل متد خاصی انجام بشه یا کار خاصی بکنم ؟ بعد برگشت تو اپ بنویسه موفق بود @hesammousavi

1 پاسخ

به نظرتون فلاتر یاد بگیرم یا نه

2 ماه پیش
توسط سیدعلی موسوی آپدیت شد

سلام خدمت دوستان و اقای موسوی @hesammousavi ، من چندین ماه هست که دارم لاراول یاد می گیرم ، ولی یک ایده استارت اپی تو ذهنم دارم که می خوام اجرایش کنم ، نیاز به اپ اندرویدی دارم برای ایده ام برای همین به یه مشکلی برخوردم که آیا فلاتر رو یاد بگیرم یا نه ویا فعلا بیخیال اپ بشم و تمرکزمو هنوز روی laravel بزارم یک سالی حدودا ، وضعیتم داخل لاراول به این شکله که مقدماتی یاد گرفتم ، دارم دوره پروژه محور...

7 پاسخ

مشکل در اجرای اجرای فلاتر

2 ماه پیش
توسط humehr garivani آپدیت شد

سلام. تو اندروید استدیو - intelij idea - cmd - یه پروژه فلاتر نیو کردم. اجرا می کنم تو هر سه تا اینو میده: FAILURE: Build failed with an exception. What went wrong: A problem occurred configuring root project 'android'. Could not resolve all artifacts for configuration ':classpath'. Could not find builder.jar (com.android.tools.build:builder:3.5.0). Searched in the following locations: https://...

2 پاسخ

نقشه راه برنامه نویسی موبایل با فلاتر

2 ماه پیش
توسط الیاس بشکنی آپدیت شد

سلام من چند وقتی هست که با فلاتر گار میکنم تا اینجا به صورت مبتدی کار کردم میخواستم از دوستانی که حرفه ای هستن کمک بگیرم تا مباحث پیشرفته اونو یاد بگیرم مثلا state manager هایی مثل provider یا bloc یا .... یا سوکت نویسی برای اپلیکیشن های چت نمیدونم ابزار هایی که برای بکند و تست نویسی و... استفاده میشه ممنون میشم راهنمایی کنید و اگه کلیپ آموزشی چیزی هم سراغ دارین معرفی کنین تشکر @hesammousavi @pooy...

4 پاسخ

اطلاعات در مورد دوره فلاتر سایت

3 ماه پیش
توسط mohammad آپدیت شد

سلام دوستان وقتتون بخیر کسی هست که دوره فلاتر این سایت رو دیده باشه؟ ممنون میشم نظرتونو بگید. و اینکه با دیدن این دوره میشه هر اپلیکیشنی رو طراحی کرد و اینکه این دوره کامل هست؟ ممنون از سایت راکت

8 پاسخ

درخواست راهنمایی برای چند برطرف کردن چند ارور

3 ماه پیش
توسط جعفرمزگی نژاد آپدیت شد

سلام خسته نباشید من از این پلاگین استفاده میکنم : https://pub.dev/packages/flutter_sound وقتی اولین بار روی دکمه پلی میزنم این رور رو میده و یه 2-3 ثانیه برنامه هنگ میکنه و سنگین میشه تا آهنگ پلی بشه. E/flutter ( 6408): [ERROR:flutter/lib/ui/ui_dart_state.cc(148)] Unhandled Exception: NoSuchMethodError: The getter 'stream' was called on null. E/flutter ( 6408): Receiver: null E/flutter ( 6408): Tr...

1 پاسخ

يادگيري فلاتر

3 ماه پیش
توسط سیدعلی موسوی آپدیت شد

سلام دوستان من چندوقتي هست كه دارم html-css-jquery كار ميكنم كه ديدي نسبت به فرانت وب سايت داشته باشم كه بعد از ساختن يك صفحه قابل قبول برم سمت بك اند و اونو حرفه اي ياد بگيرم. ولي در اين راه طراحي صفحه اصلاً استعدادي ندارم و وقتي ميبينم فقط براي فرانت كلي چيز بايد ياد بگيرم مثلاً html5-css-jquery-bootstrap-sass و تازه بعد از اينا بخوام هدفم كه بك اند هست رو شروع كنم واقعاً اعصابم خورد ميشه و دلسر...

11 پاسخ

بك اند اپليكيشن فلاتر

3 ماه پیش
توسط Mohammadreza Ghomi آپدیت شد

سلام ميخواستم بدونم اگر برنامه موبايلي با فلاتر نوشته بشه براي بك اندش بايد چي كار كرد و با چي نوشت؟ مثلاً اگر بخوايم بك اندشو با php يا python بنويسيم بايد تمامي موارد يعني لاراول و api يا جنگو رو تا آخر مثل يك بك اند كار وب سايت بلد باشيم يا با زبان خالي مثلاً php ميشه بك اند برنامه رو نوشت؟ تشكر

4 پاسخ