گفتگو‌های مربوط به تگ : [ فلاتر ]

#امکان_جدید : امکان جدیدی در بخش سوالات و گفتگوها قرار داده‌ایم به این شکل که می‌توانید، دوستان خود را با فقط تگ کردن به گفتگو‌های کاملا خصوصی دعوت کرده و درباره مسائل مختلف در فضای خصوصی، صحبت کنید.
فیلتر ها
مرتب سازی : همه بحث و گفتگوها

پیش نیاز های فلاتر برای برنامه نویسی

4 ساعت پیش
توسط elyas آپدیت شد

دوستان سلام بنده میخواهم بدانم شخصی که از کاملا مپتدی بخواهد برنامه نویسی را با فلاتر برای اندروید و iOS شروع کند باید از پایه چه چیز های را بلد باشد برای مثال همین oop با جاوا و سیشارپ و... و این که داخل ری اکت نیتیو برای اینکه بتونیم با ری اکت نیتیو کد بزنیم بعد مک نصب کنیم آیا در فلاتر هم باید همین کارو بکنم

4 پاسخ

برگشت به اپلیکیشن بعد از پرداخت آنلاین

5 ساعت پیش
توسط الیاس بشکنی آپدیت شد

@ali.farmani سلام دوستان من بعد از پرداحت آنلاین میخوام کاربر روی یه لینک یا دکمه ای کلیک کنه و به اپ برگرده باید چیکار کنم؟ (نمیتونم از وب ویو داخل خود اپ استفاده کنم به خاطر قوانین کافه بازار حتما باید پرداخت داخل مرورگر انجام بشه) ممنون میشم راهنمایی کنید تشکر

7 پاسخ

سمت سرور و دیتابیس آفلاین

2 روز پیش
توسط reza abase آپدیت شد

سلام وقت بخیر برای سمت سرور فلاتر php باید بلد باشیم ؟ بعد اگر خواستیم دیتابیسش آفلاین باشه چطور ؟ @hesammousavi ممنون میشم راهنمایی کنید این موارد رو و اینکه در فلاتر تا چه سطح میشه پیشرفته کار کرد ؟ امکان نمودارسازی برای هرکاربر به صورت خودکار و همچنین مقایسه با دیگر کاربرای اپ و همچنین دسترسی به گوشی برای بستن سایر اپ ها هنگام مطالعه میشه فراهم کرد ؟

3 پاسخ

فلاتر و دارت

3 روز پیش
توسط reza آپدیت شد

سلام وقت بخیر با فلاتر تا چه حد میشه برنامه نویسی پیشرفته انجام داد ؟ مثلا من میخوام یه اپ بسازم که اطلاعات از کاربر بگیره نمودار بده بهش توی دیتابیس با بقیه کسایی که ثبت کردن مقایسه بکنه یا اینکه به گوشی دسترسی پیدا کنه و بتونه سایر اپ ها رو محدود کنه برای ثبت فعالیت کاربر برای هنگام مطالعه کردنش همچین کارایی میشه کرد ؟ و در ادامه این سوال اپ ویندوزی و وب اپلیکیشن هم میشه ؟ و اینکه امکانی داره ک...

6 پاسخ

adobe xd و flutter

3 روز پیش
توسط محمدرضا احمی آپدیت شد

سلام و عرض وقت بخیر در حال حاضر امکان خروجی ادوب ایکس دی به ui فلاتر فراهم شده ؟ چون یه سری ویدیو توی یوتیوب دیدم همچین کاری کرده بودن ولی توی ادوبی نتونستم پیدا کنم اگر کسی اشنایی داره و کار کرده این موضوع رو لطفا راهنمایی کنید موفق باشید

1 پاسخ

مشکل در ران کردن

4 روز پیش
توسط محمد امین عالی مطرح شد

سلام دوستان من فلاتر خودم آپدیت کردم و این ارور میده وقتی ران میکنم Compiler message: /C:/flutter/packages/flutter/lib/src/widgets/focus_traversal.dart:7:8: Error: Error when reading '/C:/flutter/.pub-cache/hosted/pub.dartlang.org/collection-1.14.11/lib/collection.dart': The system cannot find the path specified. import 'package:collection/collection.dart'; ^ /C:/flutter/packages/flutter/l...

0 پاسخ

پیدا نکردن sdk در فلاتر

5 روز پیش
توسط مارال خدابنده آپدیت شد

سلام من متاسفانه هر کاری میکنم و از هر راهی میرم در نهایت ارور زیر و میده حتی من آخرین ورژن jdk، jrk، flutter, git, android studio و sdk از سایت اوراکل رو دانلود کردم تا الان 10 تا فیلم آموزش نصب اندروید استودیو دیدم اما مشکلم حل نشده لطفا کمکم کنید

5 پاسخ

نقشه در وب فلاتر

7 روز پیش
توسط جواد ابراهیم پور بورا آپدیت شد

سلام دوستان میخوام از نقشه تو وب فلاتر استفاده کنم اما متاسفانه پکیج flutter_map از نسخه وب پشتیبانی نمیکنه همین طور پکیج google_maps_flutter هم از نسخ وب پشتیبانی نمیکنه (البته اگه پشتیبانی هم میکرد به خاطر مشکلات تحریمی و پرداختی شاید مشکل بخورم). کسی میتونه راهنماییم کنه

2 پاسخ

انتشار برنامه فلاتر

1 هفته پیش
توسط Mostafa Nazar آپدیت شد

سلام میخواستم بدونم برای انتشار برنامه تو استورهای ایرانی مثل بازار و یا گوگل پلی مشکلی نداره با فلاتر ؟ با تشکر

3 پاسخ

مشکل در ران کردن فلاتر

2 هفته پیش
توسط farshid آپدیت شد

با سلام. من همه چیز رو برای فلاتر نصب کردم و فلاتر داکتر رو که اجرا میکنم همه چی رو اکی میده. وقتی پروژه ایجاد میکنم و میخام ران بگیرم با این ارور روبرو میشم: Failed to extract manifest from APK: ProcessException: The command failed Command: C:\android-sdk\build-tools\29.0.2\aapt dump xmltree C:\Users\hana\AndroidStudioProjects\flutterTest\build\app\outputs\apk\app.apk AndroidManifest.xml. flutter...

7 پاسخ

دوره فلاتر جدید

2 هفته پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام عصر بخیر فلاتر دوره جدیدی میزارید ؟؟ لطفا یک دوره حرفه ای با API بزارید و یک اپلیکیشن کامل بسازید مرسی @hesammousavi

4 پاسخ

استفاده از پکیج foreground-service

3 هفته پیش

سلام وقت بخیر من چند وقت پیش خوندن پیامک رو تو محیط native راه انداختم. میخواستم امتحان کنم که با پکیج foreground_service در متد foregroundServiceFunction بیام و پیامک ها رو از طریق پکیج sms بخونم یا ارسال کنم. پروژه آماده foreground_service در GitHub بدون هیچ مشکلی کار میکنه اما زمانی که پکیج sms رو استفاده میکنم فقط در متد foregroundServiceFunction نمیشه پیامک ها رو خوند و یا ارسال کرد.(پروژه fo...

0 پاسخ

تبدیل پروژه فلاتر اندروید به فلاتر وب

1 ماه پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

سلام دوستان کسی میدونه آیا میشه پروژه ایی که برای اپ اندروید نوشته شده، ازش خروجی وب بگیریم ؟؟؟ اگه میشه توضیح بیشتری میدید . (بهتر توضیح بدم، من پروژه ایی رو تازه میخوام شروع کنم، میخوام از یه پروژه دو تا خروجی اندروید و وب بگیرم) ممنون

1 پاسخ

نسخه جدید فلاتر

1 ماه پیش
توسط محمد هادی دبیری مطرح شد

نسخه جدید فلاتر به تازگی منتشر شده که لیست امکانات جدید رو تو لینک پایین میتونید از منبع اصلیش ببینید . Flutter 1.12.13 release notes چه ویژگی جذابی به نظر شما در این نسخه منتشر شده ؟

0 پاسخ

بالا رفتن حجم خروجی apk در نسخه جدید فلاتر

1 ماه پیش
توسط mohammad mosavi آپدیت شد

سلام @hesammousavi من یه برنامه نوشتم خروجیش شد ۸ مگ الان که به ۱.۷ آپدیت کردم و دوباره خروجی گرفتم (بدون تغییر خاصی) حجمش شد ۱۴ مگ علت این افزایش حجم چیه؟ پ.ن : خواستم توی عنوان بنویسم فلاتر 1.7 که گفت : عنوان میتواند فقط شامل حروف و شماره باشد :(

2 پاسخ

تفاوت react native با فلاتر

2 ماه پیش
توسط eg آپدیت شد

@hesammousavi ویدیو های مقایسه این دو تا در آموزش ها مربوط به سال ۹۶،۹۷ هست. خواستم بپرسم که آیا هنوز هم RN برای کارهای اساسی مثل navigation داره از پکیج های خارجی نوشته شده توسط برنامه نویسان دیگه استفاده می کنه؟ و هنوز همون مشکل آپدیت شدن پکیج ها را داره یا این قضیه بهبود پیدا کرده؟ کلا می خواهم بدونم مقایسه ای که در سایتتون در سال ۹۶ یا ۹۷ کرده بودید الان چقدرش تغییر کرده.من مبتدی هستم و می خوا...

4 پاسخ

مشکل لود اطلاعات در sqflite و مشکل flutter webview plugin

2 ماه پیش
توسط رهااا آپدیت شد

سلام دو تا سوال داشتم از دوستان ممنون میشم راهنماییم کنید. ۱- برای دیتابیس داخلی من از sqflite استفاده میکنم . پروژه ی من حدود ۵-۶ تا تیبل داره. وقتی سریع با اپ کار میکنم بعضی جاها اطلاعات رو لود نمیکنه ارور databese_close میده.نیازه که حتما قبل و بعد از صدا کردن هر متد دیتابیس open و close بشه؟ ۲- توی پکیج flutter_webview_plugin روی گوشی های اندروید ۵ کد های جاوا اسکریپت وب ویو کار نمیکنه کسی به...

3 پاسخ

مشکل در ران کردن پروژه

2 ماه پیش
توسط الیاس بشکنی آپدیت شد

با سلام من تازه فلاتر شروع کردم ویه پروژه کوچیک نوشتن هر بار که اولین بار ران میگیرم یا گوشی اتصال قطع میکنم اون پروژه دیفالت شمارنده فلاتر بالا میاد باید چیکار کنم

1 پاسخ

مشکل لود عکس در بار دوم از asset

2 ماه پیش
توسط Mostafa Nazar آپدیت شد

سلام من یه مشکلی دارم اینکه هر وقت تصویر رو تو دایرکتوری ذخیره میکنم هنگام فراخوانی بار اول نشون میده بعدش نشون نمیده - وقت که اندروید استودیو هم ریستارت میکنم بار اول نشون میده بعدش نشون نمیده . مشکل از کجا می تونه باشه . با تشکر

2 پاسخ

مشکل در اتصال شبیه ساز nox به vs code

2 ماه پیش
توسط esai آپدیت شد

سلام. برنامه nox به ویژوال کد وصل نمی شود حتی کار های لازم را که در سایت به شکل زیر بود نیز انجام دادم "بعد نصب NOX، به لینک گیت هاب برید و nox-adb-connector.exe رو از پوشه EXE دانلود کنید و توی پوشه ای که NOX رو نصب کردید بریزید. حالا شبیه ساز رو اجرا کنید و بعد این که بالا اومد فایل nox-adb-connector.exe رو باز کنید. با انجام این کار خودکار اسم دیوایس پایین سمت راست توی VSCode میاد." و...

3 پاسخ

سوال فلاتر

2 ماه پیش
توسط الیاس بشکنی آپدیت شد

سلام وقت بخیر یه سوال در مورد فلاتر داشتم. در فلاتر طرف فقط میتونه ui اپلیکیشنو بسازه وبرای اینکه داینامیکش کنه باید از طریقapi های که بک اند ایجاد می کنه اپلیکیشن داینامیک بشه درسته؟؟؟ شما در دوری اموزش فلاتر این نکته هارو اموزش میدی که چطور اپ رو داینامیک کرد؟؟؟

2 پاسخ

اجرا نشدن برنامه در نسخه های اندروید پایین تر

2 ماه پیش
توسط آرمین امیری نسب آپدیت شد

سلام به همه دوستان، سال نو رو به همگی تبریک می گم. ان شاالله که سال بسیار خوبی برای همگی باشه. اپی که من با فلاتر طراحی کردم، روی API 27 و API 28 (اندروید 8 و 9) به خوبی و بدون مشکل اجرا میشه ولی روی API 19(اندروید 4.4) اجرا نمیشه و این ارور رو داره: ERROR:flutter/shell/platform/android/platform_view_android_jni.cc(39)] java.lang.SecurityException: uid 10059 does not have android.permission.UPDATE...

1 پاسخ

برگشت به اپ موقع پرداخت

2 ماه پیش
توسط الیاس بشکنی آپدیت شد

سلام خدا قوت موقع برگشت به اپ میخوام ی فانکشن فراخوانی کنم موقع برگشت ب اپ تو همون صفحه حتی نمیشه initState گذاشت باید چیکار کنم ینی ی چیزی مث activityResult اعمال کنه باید داخل متد خاصی انجام بشه یا کار خاصی بکنم ؟ بعد برگشت تو اپ بنویسه موفق بود @hesammousavi

1 پاسخ

به نظرتون فلاتر یاد بگیرم یا نه

2 ماه پیش
توسط سیدعلی موسوی آپدیت شد

سلام خدمت دوستان و اقای موسوی @hesammousavi ، من چندین ماه هست که دارم لاراول یاد می گیرم ، ولی یک ایده استارت اپی تو ذهنم دارم که می خوام اجرایش کنم ، نیاز به اپ اندرویدی دارم برای ایده ام برای همین به یه مشکلی برخوردم که آیا فلاتر رو یاد بگیرم یا نه ویا فعلا بیخیال اپ بشم و تمرکزمو هنوز روی laravel بزارم یک سالی حدودا ، وضعیتم داخل لاراول به این شکله که مقدماتی یاد گرفتم ، دارم دوره پروژه محور...

7 پاسخ