گفتگو‌های مربوط به تگ : [ فلاتر ]

#امکان_جدید : امکان جدیدی در بخش سوالات و گفتگوها قرار داده‌ایم به این شکل که می‌توانید، دوستان خود را با فقط تگ کردن به گفتگو‌های کاملا خصوصی دعوت کرده و درباره مسائل مختلف در فضای خصوصی، صحبت کنید.
فیلتر ها
مرتب سازی : پربحث ترین ها

خطا در ران کردن ساده یک پروژه فلاتر

5 ماه پیش
توسط Android learn آپدیت شد

سلام دوستان من پروژه ای که در سایت توسط مهندس موسوی بود رو تهیه کردم اما الان ورژن دوربین توسط فلاتر عوض شده وقتی camera رو نصب میکنم در برنامه با وجود اینکه هیچ اروری هم ندارم و باید خروجی رو ببینم. در ترمینال ران این خطارو میده Error detected in pubspec.yaml: Error on line 23, column 4: Expected a key while parsing a block mapping. ╷ 23 │ , camera: ^0.5.7+2 │ ^ ╵ Please correct the...

24 پاسخ

Flutter یا React Native

1 سال پیش
توسط GeeekFa آپدیت شد

سلام من تا حدودی با اندروید استودیو و جاوا کار کردم میخواستم برم سمت ری اکت نیتیو یا فلاتر یه هفته ای با react - native سر و کله زدم و واقعا کلافه شدم و واسم گنگ و نا مفهوم بود مخصوصا کار با react-navigation که کلی ارور داشت اسم فلاتر به گوشم خورد و سه قسمت اول دوره فلاتر رو دیدم و نظرم به فلاتر جلب شد به نظرتون خوبه؟ توی دوره آموزشی فلاتر دریافت و ارسال اطلاعات به سرور هم گفته شده یا فقط روی ui ک...

21 پاسخ

خروجی IOS توسط فلاتر

1 سال پیش
توسط پایان جهان آپدیت شد

سلام. برای گرفتن خروجی IOS از فلاتر چه راهکارهایی وجود داره ؟ اگر پاسخ نصب کردن VM هست برای این مورد چه سخت افزاری نیاز هست ؟ ممنون.

13 پاسخ

بهترین منبع یادگیری فلاتر

10 ماه پیش
توسط Yousef Roshandel آپدیت شد

سلام. بهترین منبع یادگیری فلاتر به نظرتون چیه؟ البته که دوره فلاتر این سایت رو خریداری کردم؛ اما خب یه مشکل جدی با این آموزش ها دارم. اونم اینه حسام عزیز یکم ترتیب ها رو بهم زدن و فرضا نمیان به ما ویجت ها رو یاد بدن. در قالب پروژه ویجت ها رو به کار میبرن. شاید روش خوبی باشه اما من اصلا اارتباط برقرار نمیکنم و هر رابطی که فکر میکنم نمیدونم دقیق چطوری پیاده میشه با این که بخش stateless رو ده بار دید...

13 پاسخ

افزدون صفحه به اپلیکیشن از طریق پنل مدیریت

3 ماه پیش
توسط پویا آپدیت شد

@hesammousavi @proamirm سلام دیدین توی اپلیکیشن هایی مثل دیجی کالا و... روزی یه بنر خاص میذارن و با کلیک روی اون به صفحه خاصی میره! چجوری میتونم هچین چیزی رو اعمال کنم به اپلیکیشن؟ یعنی یه حالت صفحه ساز بسازم که هر موقع خواستم بتونم بدون بیلد کردن دوباره صفحه جدید بسازم و با کلیک روی بنر به اون صفحه بره تشکر

13 پاسخ

بک اند

9 ماه پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

سلام وقت همه بخیر.... من یه سوال دارم خیلی نیاز به راهنمایی شما دوستان دارم ، بنده به تازگی شروع به ساختن یک اپلیکیشن موبایل کردم ، زیاد اطلاعاتی در این زمینه ندارم ، من شروع به یادگیری فلاتر کردم ولی گویا فلاتر و دارت فقط برای فرانت اند پروژه هستن ، الان برای بک اند باید چه کنم؟چه زبان برنامه نویسی یاد بگیرم ؟ چه مراحلی رو باید بگذرونم؟ چطور بک اند و فرانت اند رو بهم متصل کنم ؟ آیا آموزش یا فیلم...

12 پاسخ

دانلود فایل لایه باز برای تمرین طراحی رابط کاربری

6 ماه پیش
توسط داود خانی آپدیت شد

با سلام ببخشید که من اینجا پست میذارم یه اپلیکیشن سفارش غذا رو با adobe xd طراحی کردم دوستانی که برای تمرین طراحی رابط کاربری دنبال یه فایل میگردند من این فایل رو گذاشتم برای دانلود اگه دوست داشتین میتونید از این لینک دانلود کنید و استفاده کنید. link download

12 پاسخ

خطا در اجرای برنامه فلاتر در اندروید استدیو

9 ماه پیش
توسط Mohammadreza Ghomi آپدیت شد

Launching libmain.dart on Android SDK built for x۸۶ in debug mode... Initializing gradle... CreateProcessW failed ۱۹۳ Finished with error: ProcessException: %۱ is not a valid Win۳۲ application. Command: C:UsersAlborz RayanAndroidStudioProjects lutter_app۱androidgradlew.bat -v خطای بالا رو رد run نمایش میده و همچنین در لاگ هم خطا زیر Error Opening Emulator emulator: ERROR: Running multiple emulator...

11 پاسخ

سيستم مورد نياز فلاتر

8 ماه پیش
توسط saeed آپدیت شد

سلام از كساني كه در زمينه فلاتر كار ميكنن ميخواستم بپرسم كه حداقل سيستم مورد نياز ويندوز براي اينكه فلاتر و اندرويد استديو به خوبي اجرا شوند و سرعت خوبي داشته باشند چي هست و اينكه با cpu core i3 نسل چهار و ram 8 gb و هارد 500hdd ميشه فلاتر و اندرويد استديو رو خوب اجرا كرد و خروجي گرفت؟

11 پاسخ

يادگيري فلاتر

3 ماه پیش
توسط سیدعلی موسوی آپدیت شد

سلام دوستان من چندوقتي هست كه دارم html-css-jquery كار ميكنم كه ديدي نسبت به فرانت وب سايت داشته باشم كه بعد از ساختن يك صفحه قابل قبول برم سمت بك اند و اونو حرفه اي ياد بگيرم. ولي در اين راه طراحي صفحه اصلاً استعدادي ندارم و وقتي ميبينم فقط براي فرانت كلي چيز بايد ياد بگيرم مثلاً html5-css-jquery-bootstrap-sass و تازه بعد از اينا بخوام هدفم كه بك اند هست رو شروع كنم واقعاً اعصابم خورد ميشه و دلسر...

11 پاسخ

آپدیت ورژن اپلیکیشن

3 ماه پیش
توسط mohaddese آپدیت شد

سلام به همگی من اپلیکیشنی رو با استفاده از فلاتر طراحی کردم، ولی هنوز منتشر نکردم. چون می خوام قبل از انتشار، این قابلیت رو پیاده سازی کنم که وقتی ورژن جدید اپ منتشر شد، به کاربر اطلاع بده که ورژن جدیدی از اپلیکیشن موجوده و در صورت رضایت کاربر او رو به صفحه به روزرسانی اپ منتقل کنه. نمی دونم چطوری باید این ویژگی رو پیاده سازی کنم، آیا بهتره از پکیج خاصی استفاده کنم یا بدون استفاده از پکیج هم میشه...

10 پاسخ

گرفتن و نمایش محتویات یک سایت وردپرسی و مشکل html در josn

11 ماه پیش
توسط الیاس بشکنی آپدیت شد

سلام خسته نباشید @hesammousavi من میخوام محتویات یک سایت وردپرسی رو توی اپ نشون بدم عنوان و تصویر شاخص رو گرفتم ولی محتوای پست رو که توی دیتابیس یه سری کد html هست رو نمیدونم چجوری نشون بدم چون میخوام json بکنم مشکل داره نمیشه در ضمن کتابخونه flutter_html_view با flutter_web_view تداخل داره و جفتشون با هم نصب نمیشه و ارور میدن جیکار میتونم بکنم؟

9 پاسخ

ارور هنگام ران کردن پروژه

9 ماه پیش
توسط الیاس بشکنی آپدیت شد

با سلام وقتی میخوام پروژرو ران کنم به این مشکل بر میخورم طبق اموزش همه چیو درست رفتم جلو ممنون میشم راهنماییم کنید@hesammousavi @ali.bayat یه اخطار توی فلاتر داکتر دارم نمیدونم شاید از اون باشه C:\\Windows\\System32\\myapp>flutter run Using hardware rendering with device Android SDK built for x86. If you get graphics artifacts, consider enabling software rendering with "--enable-software-re...

9 پاسخ

آماده سازی VSCode برای برنامه نویسی فلاتر

10 ماه پیش
توسط Amir m آپدیت شد

سلام خسته نباشید. @proamirm @mojimich2015 @ham.sarkhosh @ali.farmani @hesammousavi @milad ببخشید میخواستم VSCode رو برای کدنویسی فلاتر آماده سازی کنم مثلا تم + فونت + دکمه هات ریلود (مثل ctrl+s) + وصل کردن جنی موشن (فلاتر داکتر نمیشناسه) + یه سری پیشنهاد که مثلا stf رو بزنیم یه ویجیت استیت فول بسازه و اینجور چیزا تا کدنویسی رو راحت کنه تشکر

9 پاسخ

مشکل در اجرای فلاتر

11 ماه پیش
توسط علی فرمانی آپدیت شد

سلام دوستان در اجرای فلاتر به مشکل خوردم یعنی زمانی که مینویسم: flutter run با اررور مواجه میشم . از ******** هم استفاده میکنم ولی نمیدونم مشکل چیه ممنون میشم کمک کنید (@hesammousavi) متن ارور: Error running Gradle: ProcessException: Process "C:\Users\Hamrani\Desktop\flutterTest\aliflutter\android\gradlew.bat" exited abnormally: FAILURE: Build failed with an exception. What went wron...

9 پاسخ

متاسفانه فولدری برای دیتابیسم ایجاد نمیشه

11 ماه پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام دوستان وقتتون بخیر توی بحث آموزش sqlite ، دیتابیس من درست کار میکنه و میتونم insert کنم و کوئری بگیرم. اما متاسفانه فولدر دیتابیسم رو هیچ جایی پیدا نمیکنم. خواهشا کمک کنین خیلی کارم گیره ممنون از همگی طاعاتتونم قبول درگاه حق . . .

9 پاسخ

چه فرقی هست بین PWA با flutter

10 ماه پیش
توسط میلاد آپدیت شد

دوستان یه سوال چه فرقی هست بین PWA با flutter از لحاظ پیچیگی پروژه کدوم رو پیشنهاد میدید که برای اپ موبایل استفاده کرد

8 پاسخ

اطلاعات در مورد دوره فلاتر سایت

3 ماه پیش
توسط mohammad آپدیت شد

سلام دوستان وقتتون بخیر کسی هست که دوره فلاتر این سایت رو دیده باشه؟ ممنون میشم نظرتونو بگید. و اینکه با دیدن این دوره میشه هر اپلیکیشنی رو طراحی کرد و اینکه این دوره کامل هست؟ ممنون از سایت راکت

8 پاسخ

برگشت اطلاعات از وب ویو به اپ

11 ماه پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام @hesammousavi من با پلاگین url_launcher فرم پرداخت ساختم و توی اپ نشون میدم بعد از اینکه کار پرداخت تموم شد به من یه خروجی json نشون میده ولی نمیخوام کاربر اون رو ببینه. باید چیکار کنم؟ چطور میشه از اون اطلاعات توی اپ استفاده کرد و بعد از پرداخت به اپ منتقلش کرد؟ مثل ایرانسل من که اگه دیده باشید یه لینک داره برگشت به اپ چجوری میشه ایجاد کرد؟ تشکر

7 پاسخ

rich text

5 ماه پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام دوستان چطور میتونم توی باکس متنم قابلیت های rich text مثل ,underline,bold,italic و تغییر رنگ و بولت و شماره گذاری و... رو کنار هم قرار بدم

7 پاسخ

PWA or Flutter

6 ماه پیش
توسط kharazmi_127 آپدیت شد

آقا یه سوال : من هم انگولار رو خوب بلدم هم فلاتر رو به اندازه ای که بتونم باهاش یه اپ خوب طراحی کنم . قبلا هم خوراکم ionic بود و باهاش خیلی راحت کار میکردم . از دلایلی که از استفاده از ionic دست کشیدم مهمترینش امنیت بسیار پایین کدهام بود که با یه مهندسی معکوس کل کدها یا حداقل ۹۰ درصد اونها رو میشد برگردوند و مجدد استفاده کرد حتی با انکریپشن کردن کدهای JSباز هم حداقل خودم میتونستم پروژه م رو ریورس...

7 پاسخ

رفرش کردن اطلاعات بعد از جا به جایی بین صفحات

4 ماه پیش
توسط الیاس بشکنی آپدیت شد

سلام توی عکس زیر من توی صفحه فعلی (تکمیل سفارش) هستم. وقتی روی دکمه افزدون آدرس کلیک میکنم به یه صفحه جدید میرم که لیست آدرس ها اونجا هست که کاربر یکی از آدرس ها رو انتخاب میکنه یا یکی جدید انتخاب میکنه (توی دیتابیس ثبت میشه!) میخوام وقتی روی دکمه برگشت کلیک کردم آدرسی که الان وارد کردم عوض بشه و آدرس جدید جایگزین بشه! چیکار باید بکنم؟ تشکر @hesammousavi @proamirm @milad

7 پاسخ

برگشت به اپلیکیشن بعد از پرداخت آنلاین

6 ساعت پیش
توسط الیاس بشکنی آپدیت شد

@ali.farmani سلام دوستان من بعد از پرداحت آنلاین میخوام کاربر روی یه لینک یا دکمه ای کلیک کنه و به اپ برگرده باید چیکار کنم؟ (نمیتونم از وب ویو داخل خود اپ استفاده کنم به خاطر قوانین کافه بازار حتما باید پرداخت داخل مرورگر انجام بشه) ممنون میشم راهنمایی کنید تشکر

7 پاسخ

وب ویو در فلاتر

6 ماه پیش
توسط kharazmi_127 آپدیت شد

سلام من از کتابخونه https://pub.dev/packages/webview_flutter استفاده میکنم. میخوام به جای اینکه کل صفحه رو توی وب ویو نشون بدم فقط محتویات یه div با کلاس post-content رو نشون بدم! آیا راهی هست؟ من با کتابخونه https://github.com/samacs/simple_html_dom محتویات بین این دو تگ رو گرفتم ولی نمیدونم چجوری نشون بدم! ممنون میشم کمک کنید! تشکر

7 پاسخ

به نظرتون فلاتر یاد بگیرم یا نه

2 ماه پیش
توسط سیدعلی موسوی آپدیت شد

سلام خدمت دوستان و اقای موسوی @hesammousavi ، من چندین ماه هست که دارم لاراول یاد می گیرم ، ولی یک ایده استارت اپی تو ذهنم دارم که می خوام اجرایش کنم ، نیاز به اپ اندرویدی دارم برای ایده ام برای همین به یه مشکلی برخوردم که آیا فلاتر رو یاد بگیرم یا نه ویا فعلا بیخیال اپ بشم و تمرکزمو هنوز روی laravel بزارم یک سالی حدودا ، وضعیتم داخل لاراول به این شکله که مقدماتی یاد گرفتم ، دارم دوره پروژه محور...

7 پاسخ

یه سوال کوچیک در مورد قسمت 46 آموزش

10 ماه پیش
توسط الیاس بشکنی آپدیت شد

سلام دوستان وقت بخیر در قسمت 46 آموزش، توی کلاس products_screen ،همه کدام مثل توی اموزشه فقط من بجای اینکه داده های لیست products رو بفرستم توی یک کلاس دیگه، میخوام همونجا ازش استفاده کنم، مثلا توی عنوان صفحه و به این صورت استفاده کردم. فقط خواهشا دلخور نشین من بلد نیستم متاسفانه یکاری کنم کدها درست نمایش داده بشه. هرچیم بین ''' و ''' قرار میدم بازم معمولی نمایش میده. اینو هم اگه کسی یاد بده م...

7 پاسخ

دانلود و کش کردن فایل ها

8 ماه پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

@hesammousavi @Alimotreb @milad @ali.bayat سلام من میخواستم توی برنامه کاربر بتونه یه سری فایل رو دانلود کنه و کش بشه توی حاقظه تا بعدا بدون دانلود دسترسی داشته باشه (موثع دانلود هم چجوری میشه پروگرس بار نشون داد با درصد؟) چجوری میتونم این فایل ها رو جوری کش و ذخیره کنم که حداقل کارابری متوسط نتونن فایل ها رو کپی کنن و... ممنون میشم راهنمایی کنین

7 پاسخ