گفتگو‌های مربوط به تگ : [ فلاتر ]

#امکان_جدید : امکان جدیدی در بخش سوالات و گفتگوها قرار داده‌ایم به این شکل که می‌توانید، دوستان خود را با فقط تگ کردن به گفتگو‌های کاملا خصوصی دعوت کرده و درباره مسائل مختلف در فضای خصوصی، صحبت کنید.
فیلتر ها
مرتب سازی : قدیمی ترین ها

حداقل وروژن اندروید برای فلاتر

1 سال پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

برای اجرای کامل اپ هایی که با فلاتر ساخته میشه حداقل ورژن اندروید باید چند باشه؟ من روی جنیموشن اپ رو روی اندروید 4.1.1 (16) آوردم بالا کلا سفید نشون میده! البته یک جا خوندم نوشته بود 4.1.* به بالا رو ساپورت میکنه ولی توی امولاتورها باید ورژن بالای 19 باشه کسی روی موبایل واقعی با ورژن 16 امتحان کرده که بالا میاد یا نه؟ سایه ها و انیمیشن رو کامل نشون میده؟ @hesammousavi

1 پاسخ

عدم نمایش تصاویر

1 سال پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام ... تو قسمت 28 یک لیست dummydata داشتیم که ی فیلد avatarUrl داشت که url تصاویر میگیرفت ... تا دیروز برنامه رو اجرا میگفرتم مشکلی نداشت تصاویر لیست نشون میداد ..ولی امروز تصاویر نشون نمیده و خطای زیر میده .. دلیلش چی میتونه باشه http://s9.picofile.com/file/8344645092/e_1.PNG

1 پاسخ

مشکل لیست در UI اینستا

1 سال پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

بنده میخوام مثل اموزش لیستی که دادید یک لیستی در یکی از پیج ها درست کنم اما موندم کجا دیتا همو تعریف کنم به طور مثال همچین چیزی تعریف میکنم : products : <Product>[ Product(name : 'Eggs'), ] ارور میده

1 پاسخ

خروجی فلاتر برای IOS نصب macOS بصورت مجازی

1 سال پیش
توسط golden-pag آپدیت شد

سلام وقت بخیر کسی تجربه گرفتن خروجی IOS از فلاتر رو سر macOS ای که بصورت مجازی سر ویندوز نصب شده رو داره؟ میشه راحت باهاش کار کرد یا خیلی کنده؟ و اینکه نیازه توی Xcode هم دوباره کلی کد زده شه یا فقط در حد کپی کردن کد های فلاتر داخل Xcode و خروجی گرفتنه؟ ممنون

1 پاسخ

مشکل در لایه بندی لیست ها

1 سال پیش
توسط arazsalmasi آپدیت شد

سلام دوستان یه مشکلی برام پیش اومده من میخوام تو یه صفحم به صورت ستونی 3 تا لیست داشته باشم با یه باکس ورودی که 2 تا لیست هوریزنتال هست و یکی ورتیکال یکی از 2 تا از لیست های افقی استاتیک هست و ثابت ولی لیست بعدیش افقی هست ولی داینامیک بد اون ها لیست سوم عمودی هست و داینامیک من نتونستم داخل listview دو تا لیست بسازم و اجازه نمیده . توسط listview.builder هم اندازه میخواد که خودش تکرار کنه ولی لیست...

1 پاسخ

انتخاب تخصص

1 سال پیش
توسط reza آپدیت شد

سلام ببخشید به نظرتون کدوم زبان رو به عنوان تخصص اصلی انتخاب شه بازار کار بهتر داره ؟ میدونم سوالام کامل نیست و مشکل داره ولی میخواستم نظر شما رو بدونم @ali.bayat @hesammousavi

5 پاسخ

عدم نصب پکیج validator

1 سال پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام موقع نصب پکیج validator با خطای زیر موجه میشم: http://s9.picofile.com/file/8348340200/eroor.JPG مثل اینکه بدلیل بالا بودن Dart SDK version همچین مشکلی پیش میاد.. اگه بخاطر اونه؟ راه حل چیه؟ و چجوری میشه ورژن کاهش داد؟

1 پاسخ

جلوگیری از پخش ویدیو خارج از برنامه

1 سال پیش
توسط داود آپدیت شد

سلام من میخوام به اپ با فلاتر بسازم برای یکسری دوره های آموزشی. اما می‌خوام وقتی کاربر ویدیویی رو توسط برنامه دانلود کرد این فایل خارج از برنامه قابل اجرا نباشه و فقط بتونه اون رو بصورت آفلاین توسط برنامه بببینه. آیا امکان پذیره؟

4 پاسخ

سلام دوستان

1 سال پیش
توسط omid hajivand آپدیت شد

بنده ری اکت کار میکنم خوستم بدونم در اینده لازمه سمت فلاتر هم برم یا اینکه اگر وقت اموزش داشتم برای توسعه سمت جاوا و سویفت برم ایا از بین فلاتر و ری اکت نیتو یک کدومشو بلد باشیم کافیه یا لازمه هردوشونو بلد باشیم @hesammousavi @ali.bayat

2 پاسخ

دیتابیس

1 سال پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام من میخوام در فلاتر از یک دیتابیس خارجی استفاده کنم . یعنی دیتابیس از قبل اماده هست فقط محتواشو رو دریافت کنم در برنامه . چطور باید این کار را انجام بدم ؟

1 پاسخ

خروجی IOS توسط فلاتر

1 سال پیش
توسط پایان جهان آپدیت شد

سلام. برای گرفتن خروجی IOS از فلاتر چه راهکارهایی وجود داره ؟ اگر پاسخ نصب کردن VM هست برای این مورد چه سخت افزاری نیاز هست ؟ ممنون.

13 پاسخ

نمایس لیست ودیو در فلاتر

1 سال پیش
توسط goldendata آپدیت شد

سلام وقتتون بخیر من میخوامم یکسری فیلم هایی رو که گرفتم رو به صورت عکسهایی که توی قسمت اینستاگرام گفتید در بیارم یعنی به صورت سطری روش اسکرول کنم چپ و راست بشه هر کاری کردم تا از اول به صورت اسکرول باشه ارور میده کاری که تونستم بکنم این بود اولش به صورت یه فایله بعد که روش میزنم لیست فیلمام به صرت ستونی نمایش داده میشن باید چی کار کنم ؟ من سوالم رو نتونستم توی درس فلاتر ثبت کنم

2 پاسخ

ارور هنگام کار با دوربین

1 سال پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام تو جلسات مربوط به کار با دوربین با این ارور مواجه میشم: http://s8.picofile.com/file/8351363250/eroor.PNG یعنی وقتی برنامه رو اجرا میکنم ... فقط لودینگ تو شبیه ساز نشون داده میشه و صفحه نمایش دوربین نمیاد..میشه راهنمایی کنید دلیلش چیه؟

1 پاسخ

ارسال همزمان چند درخواست http

1 سال پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام دوستان برای این که در فلاتر همزمان نیاز به ارسال چندین ریکوئست داریم چگونه این کار رو انجام بدیم؟ هدف کار : از ای پی آی زیر https://hacker-news.firebaseio.com/v0/topstories.json?print=pretty لیست از اخبار رو می‌گیرم و به ازای هر آی دی خبر نیاز دارم یه ریکوئست بدم به این صورت : https://hacker-news.firebaseio.com/v0/item/[adade_khabar].json?print=pretty وقتی دونه دونه این درخواست ها رو میدهم اح...

1 پاسخ

چند سوال درباره فلاتر

1 سال پیش
توسط مهدی آپدیت شد

سلام و روز بخیر ببخشید من مستندات فلاتر رو که دیدم گویا می توانیم بدون اندوید استودیو هم کار کنیم درسته ؟ مثلا با Vscode چون با اندروید استودیو مشکل دارم skd manager و api های اندروید رو هم دارم . پلاگین dart & flutter هم برای Vscode نصب کردم

6 پاسخ

Flutter یا React Native

1 سال پیش
توسط GeeekFa آپدیت شد

سلام من تا حدودی با اندروید استودیو و جاوا کار کردم میخواستم برم سمت ری اکت نیتیو یا فلاتر یه هفته ای با react - native سر و کله زدم و واقعا کلافه شدم و واسم گنگ و نا مفهوم بود مخصوصا کار با react-navigation که کلی ارور داشت اسم فلاتر به گوشم خورد و سه قسمت اول دوره فلاتر رو دیدم و نظرم به فلاتر جلب شد به نظرتون خوبه؟ توی دوره آموزشی فلاتر دریافت و ارسال اطلاعات به سرور هم گفته شده یا فقط روی ui ک...

21 پاسخ

انتخاب متد Rest Api یا GraphQl

1 سال پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

درود فراوان بنده یه اپ با فلاتر طراحی کردم که درون خودش فروشگاه و خدمات پرداخت آنلاین و ... رو داره . بک اند برنامه با لاراول هست . به نظرتون برای توسعه ی api ها از همون متد رست استفاده کنم یا برم سمت گرافکیوال؟ از گرافکیوال خیلی خوشم اومده ولی میترسم جاهایی دچار محدودیت بشم مث قسمت پرداختها . اگه تجربه ای دارید ممنون میشم که راهنمایی بفرمایید .

1 پاسخ

مشکل در قرار دادن قسمت های مختلف برنامه در فایل های مختلف

1 سال پیش
توسط mosayeb مطرح شد

با سلام من میخوام قسمت های برنامه رو داخل فایل های مختلف قرار بدم مثلا appBar رو ی پکیج درست کردم که کامپونتت های مختلف داخلش قرار بدم اما وقتی مثلا داخل appBar از کلاس نویگشین استفاده کردم و context رو بهش پاس دادم context رو نمیشه حتی داخل همون کلاس هم حتما باید داخل متد build قرار بگیره کل scaffold رو هم برای یک key global ساختم بهش پاس دارم اما بازم context رو نمیشناسه ممنونم.

0 پاسخ

ساخت Expansion Tile پویا در فلاتر

1 سال پیش
توسط mosayeb آپدیت شد

باسلام میخواستم دسته بندی برنامه رو به صورت پویا پیاده کنم اما دقیقا الان نمیدونم کجا رو دارم اشتباه میرم کد هام به صورت زیر نوشتم import 'dart:convert'; import 'package:chasponak/helper/url.dart'; import 'package:http/http.dart' as http; class Category { String name ; int id; Category({this.name, this.id}); Category.fromJson(Map<String , dynamic> parse){ id = parse['id']; name = p...

2 پاسخ

خطای Android license status unknown در نصب فلاتر

1 سال پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

@hesammousavi سلام دستور flutter doctor رو میزنم ولی ارور میده Doctor summary (to see all details, run flutter doctor -v): [√] Flutter (Channel stable, v1.2.1, on Microsoft Windows [Version 10.0.17763.316], locale fa-IR) [!] Android toolchain - develop for Android devices (Android SDK version 28.0.3) X Android license status unknown. [√] Android Studio (version 3.3) [√] VS Code (version 1.31.1...

1 پاسخ

فریمورک اسنپ کیو و کارایی فلاتر

1 سال پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

سلام دوستان دوتا سوال داشتم، حس میکنم اسنپ کیو با فلاتر باشه، کسی اطلاعی داره؟ چون رابط کاربریش نزدیکه به رابط کاربرایی که با فلاتر زده شده دوم اینکه فلاتر توی پروژه های آنلاین پرفورمنس خوبی داره ؟ مثلا برای روبیکا و دیجی کالا جواب میده ؟

3 پاسخ

استفاده از نقشه

1 سال پیش
توسط Saeed Heydari مطرح شد

سلام امکان استفاده از نقشه هایی مثل نشان در فلاتر وجود داره؟ این نقشه sdk برای اندروید و ios داره و میدونم میشه از کد نیتیو تو فلاتر استفاده کرد. میشه با استفاده از این قابلیت از نقشه نشان استفاده کرد؟

0 پاسخ

استفاده از نقشه

1 سال پیش
توسط Saeed Heydari مطرح شد

سلام امکان استفاده از نقشه هایی مثل نشان در فلاتر وجود داره؟ این نقشه sdk برای اندروید و ios داره و میدونم میشه از کد نیتیو تو فلاتر استفاده کرد. میشه با استفاده از این قابلیت از نقشه نشان استفاده کرد؟

0 پاسخ

ساخت اپ ازمون

1 سال پیش
توسط mosayeb آپدیت شد

با سلام اگر بخوام آزمون بسازم که کل سوالا در یک ویجت باشه و این که کاربر نتونه برگرده به عقب و توی ی تایم مشخص جواب بده چطور این کار رو بکنم؟

2 پاسخ

فلاتر یا ری اکت

1 سال پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام با توجه به این که هر دو دوره در سایت موجوده، چه فرقی این دو با هم دارن؟ کدوم رو بهتره یاد بگیرم؟ کدوم اینده دار تره؟ (من اهل کار تو شرکت نیستم و بیشتر برای خودم برنامه تولید میکنم و پای سود زیانش شخصا هستم) اصلا فلاتر و ری اکت و یا جاوا؟ ممنون میشم از این گمراهی منو در بیارین! خیلی جستجو کردم نتیجه واحدی نداشت برام

قفل شده