گفتگو‌های مربوط به تگ : [ فلاتر ]

#امکان_جدید : امکان جدیدی در بخش سوالات و گفتگوها قرار داده‌ایم به این شکل که می‌توانید، دوستان خود را با فقط تگ کردن به گفتگو‌های کاملا خصوصی دعوت کرده و درباره مسائل مختلف در فضای خصوصی، صحبت کنید.
فیلتر ها
مرتب سازی : پربازدیدترین ها

Flutter یا React Native

1 سال پیش
توسط GeeekFa آپدیت شد

سلام من تا حدودی با اندروید استودیو و جاوا کار کردم میخواستم برم سمت ری اکت نیتیو یا فلاتر یه هفته ای با react - native سر و کله زدم و واقعا کلافه شدم و واسم گنگ و نا مفهوم بود مخصوصا کار با react-navigation که کلی ارور داشت اسم فلاتر به گوشم خورد و سه قسمت اول دوره فلاتر رو دیدم و نظرم به فلاتر جلب شد به نظرتون خوبه؟ توی دوره آموزشی فلاتر دریافت و ارسال اطلاعات به سرور هم گفته شده یا فقط روی ui ک...

21 پاسخ

مشکل proxy tunneling در هنگام run گرفتن از برنامه

6 ماه پیش
توسط abbas ameiryan آپدیت شد

با سلام خدمت دوستان عزیز ... میخواستم بدونم ارور زیر رو چجور میتونم برطرف کنم ... آیا شما برخورد داشتید یا خیر ... Initializing gradle... Finished with error: ProcessException: Process "F:\flutterProjects\flutter_app\android\gradlew.bat" exited abnormally: Downloading https://services.gradle.org/distributions/gradle-4.10.2-all.zip Exception in thread "main" java.io.IOException: Unable to tunnel t...

5 پاسخ

آماده سازی VSCode برای برنامه نویسی فلاتر

10 ماه پیش
توسط Amir m آپدیت شد

سلام خسته نباشید. @proamirm @mojimich2015 @ham.sarkhosh @ali.farmani @hesammousavi @milad ببخشید میخواستم VSCode رو برای کدنویسی فلاتر آماده سازی کنم مثلا تم + فونت + دکمه هات ریلود (مثل ctrl+s) + وصل کردن جنی موشن (فلاتر داکتر نمیشناسه) + یه سری پیشنهاد که مثلا stf رو بزنیم یه ویجیت استیت فول بسازه و اینجور چیزا تا کدنویسی رو راحت کنه تشکر

9 پاسخ

خروجی IOS توسط فلاتر

1 سال پیش
توسط پایان جهان آپدیت شد

سلام. برای گرفتن خروجی IOS از فلاتر چه راهکارهایی وجود داره ؟ اگر پاسخ نصب کردن VM هست برای این مورد چه سخت افزاری نیاز هست ؟ ممنون.

13 پاسخ

پرداخت درون برنامه ای بازار برای فلاتر

9 ماه پیش
توسط الیاس بشکنی آپدیت شد

سلام من میخوام برای فلاتر از پرداخت درون برنامه ای بازار استفاده کنم چیکار باید بکنم؟ من یه برنامه دارم، میخوام کاربر اپ رو از کافع بازار دانلود کنه، بعد برای اولین بار فقط یه اشتراک بخره و از برنامه استفاده کنه! چیکار باید بکنم؟ از فلاتر استفاده میکنم ممنون میشم بگین کدوم قسمت های جاوا رو میتونم استفاده کنم و به فلاتر تبدیل کنم؟

6 پاسخ

مشکل در اجرای فلاتر

11 ماه پیش
توسط علی فرمانی آپدیت شد

سلام دوستان در اجرای فلاتر به مشکل خوردم یعنی زمانی که مینویسم: flutter run با اررور مواجه میشم . از ******** هم استفاده میکنم ولی نمیدونم مشکل چیه ممنون میشم کمک کنید (@hesammousavi) متن ارور: Error running Gradle: ProcessException: Process "C:\Users\Hamrani\Desktop\flutterTest\aliflutter\android\gradlew.bat" exited abnormally: FAILURE: Build failed with an exception. What went wron...

9 پاسخ

بهترین منبع یادگیری فلاتر

10 ماه پیش
توسط Yousef Roshandel آپدیت شد

سلام. بهترین منبع یادگیری فلاتر به نظرتون چیه؟ البته که دوره فلاتر این سایت رو خریداری کردم؛ اما خب یه مشکل جدی با این آموزش ها دارم. اونم اینه حسام عزیز یکم ترتیب ها رو بهم زدن و فرضا نمیان به ما ویجت ها رو یاد بدن. در قالب پروژه ویجت ها رو به کار میبرن. شاید روش خوبی باشه اما من اصلا اارتباط برقرار نمیکنم و هر رابطی که فکر میکنم نمیدونم دقیق چطوری پیاده میشه با این که بخش stateless رو ده بار دید...

13 پاسخ

نقشه مناسب برای فلاتر

1 سال پیش
توسط سید محمد حسین موسوی آپدیت شد

سلام خسته نباشید ببخشید برای فلاتر از چه نقشه ای خوبه استفاده کنیم که هم امکانات خوبی داشته باشه و هم مستندات کافی؟ گوگل مپ چطوریه؟ رایگانه؟ پولیه؟ مستندات کافی داره؟ نقشه های ایرانی چطور؟ من نقشه رو برای مسیریابی میخوام (واسه نرم افزارهایی مثل اسنپ، زودفود و...) ممنون میشم راهنمایی کنید!

2 پاسخ

خطای Android license status unknown در نصب فلاتر

1 سال پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

@hesammousavi سلام دستور flutter doctor رو میزنم ولی ارور میده Doctor summary (to see all details, run flutter doctor -v): [√] Flutter (Channel stable, v1.2.1, on Microsoft Windows [Version 10.0.17763.316], locale fa-IR) [!] Android toolchain - develop for Android devices (Android SDK version 28.0.3) X Android license status unknown. [√] Android Studio (version 3.3) [√] VS Code (version 1.31.1...

1 پاسخ

اپلیکیشن ریسپانسیو و وب اپلیکیشن فلاتر

8 ماه پیش
توسط saeed آپدیت شد

سلام از آنجایی که اطلاع دارین هر موبایل و هر تبلت یک رزولیشن خاصی دارن من برای اینکه بتونم یک اپلیکیشن کاملا ریسپانسیو طراحی و پیاده سازی کنم چکاری باید انجام بدم و اینکه آیا در این آپدیت 1.5 که برای فلاتر اومده و میشه با فلاتر برای وب اپلیکیشن نوشت آیا خوب شده و روی تمام گوشیا درست نشون میده و مانند اپ خودش نشون میده ممنون میشم کمکم کنین مرسی

4 پاسخ

خروجی فلاتر برای IOS نصب macOS بصورت مجازی

1 سال پیش
توسط golden-pag آپدیت شد

سلام وقت بخیر کسی تجربه گرفتن خروجی IOS از فلاتر رو سر macOS ای که بصورت مجازی سر ویندوز نصب شده رو داره؟ میشه راحت باهاش کار کرد یا خیلی کنده؟ و اینکه نیازه توی Xcode هم دوباره کلی کد زده شه یا فقط در حد کپی کردن کد های فلاتر داخل Xcode و خروجی گرفتنه؟ ممنون

1 پاسخ

PWA or Flutter

6 ماه پیش
توسط kharazmi_127 آپدیت شد

آقا یه سوال : من هم انگولار رو خوب بلدم هم فلاتر رو به اندازه ای که بتونم باهاش یه اپ خوب طراحی کنم . قبلا هم خوراکم ionic بود و باهاش خیلی راحت کار میکردم . از دلایلی که از استفاده از ionic دست کشیدم مهمترینش امنیت بسیار پایین کدهام بود که با یه مهندسی معکوس کل کدها یا حداقل ۹۰ درصد اونها رو میشد برگردوند و مجدد استفاده کرد حتی با انکریپشن کردن کدهای JSباز هم حداقل خودم میتونستم پروژه م رو ریورس...

7 پاسخ

خروجی گرفتن برای ios

10 ماه پیش
توسط پریسا آپدیت شد

سلام وقتتون بخیر در کدوم قسمت از آموزشتون خروجی گرفتن برای ios و روی گوشی را توضیح دادین ؟

4 پاسخ

مشکل در اجرا فلاتر

10 ماه پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

سلام و وقت بخیر من قبلا پروژه ران میکردم مشکلی نداشت اما الان چند روزی هست که وقتی این ارور روی تمام پروژه هام موقع flutter run میده و اپ بالا نمیاره C:\wamp64\www\whatsapp>flutter run Using hardware rendering with device Android SDK built for x86. If you get graphics artifacts, consider enabling software rendering with "--enable-software-rendering". Launching lib/main.dart on Androi...

2 پاسخ

ایجاد لینک برای اپلیکیشن

1 سال پیش
توسط وحید رضازاده آپدیت شد

سلام دوستان چطور میشه برای یک اپ نصب شده در گوشی لینک داخلی تعریف کرد مثلا whatsapp:// tg:// لینک های واتس اپ و تلگرام هستن و اگر تو گوشی روشون کلیک بشه اون اپ ها باز میشن کسی از دوستان اطلاع داره؟

1 پاسخ

بک اند

9 ماه پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

سلام وقت همه بخیر.... من یه سوال دارم خیلی نیاز به راهنمایی شما دوستان دارم ، بنده به تازگی شروع به ساختن یک اپلیکیشن موبایل کردم ، زیاد اطلاعاتی در این زمینه ندارم ، من شروع به یادگیری فلاتر کردم ولی گویا فلاتر و دارت فقط برای فرانت اند پروژه هستن ، الان برای بک اند باید چه کنم؟چه زبان برنامه نویسی یاد بگیرم ؟ چه مراحلی رو باید بگذرونم؟ چطور بک اند و فرانت اند رو بهم متصل کنم ؟ آیا آموزش یا فیلم...

12 پاسخ

چند سوال درباره فلاتر

1 سال پیش
توسط مهدی آپدیت شد

سلام و روز بخیر ببخشید من مستندات فلاتر رو که دیدم گویا می توانیم بدون اندوید استودیو هم کار کنیم درسته ؟ مثلا با Vscode چون با اندروید استودیو مشکل دارم skd manager و api های اندروید رو هم دارم . پلاگین dart & flutter هم برای Vscode نصب کردم

6 پاسخ

ارور بعد از اضافه کردن پکیج جدید در فلاتر

10 ماه پیش
توسط Yousef Roshandel آپدیت شد

چند روزی هست که میخوام 2 تا پکیج به پروژم اضافه کنم اما بعد از اضافه کردن پکیج‌ها، هنگام ران کردن پروژه به ارور زیر میخورم: پکیج‌های اضافه شده: https://pub.dartlang.org/packages/shared_preferences https://pub.dartlang.org/packages/connectivity#-readme-tab- ارور هنگام ران کردن: FAILURE: Build failed with an exception. * What went wrong: Could not resolve all files for configuration ':connectivit...

4 پاسخ

UI زیبای موبایل

11 ماه پیش
توسط علی فرمانی آپدیت شد

سلام دوستان لطفاً از این لینک دیدن کنید، https://dribbble.com/shots/5097519-California-National-Park-Guide خواستم بدونم این لیستی که توی این کانسپت زده شده رو چطور میتونم پیاده سازی کنم، یا اینکه اسم همچین لیستی چی هست. ممنون میشم کمکم کنید

3 پاسخ

فریمورک اسنپ کیو و کارایی فلاتر

1 سال پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

سلام دوستان دوتا سوال داشتم، حس میکنم اسنپ کیو با فلاتر باشه، کسی اطلاعی داره؟ چون رابط کاربریش نزدیکه به رابط کاربرایی که با فلاتر زده شده دوم اینکه فلاتر توی پروژه های آنلاین پرفورمنس خوبی داره ؟ مثلا برای روبیکا و دیجی کالا جواب میده ؟

3 پاسخ

مشکل در هنگام ران کردن فلاتر

6 ماه پیش
توسط hossein آپدیت شد

سلام دوستان من چند وقت پیش فلاتر رو شروع کرده بودم به آموزش و الان بعد چند وقت اومدم دوباره شروعش کنم اما موقعی که دستور flutter doctor رو میزنم این ارور رو بهم میده کسی میدونه مشکل کجاست؟ The term 'Unblock-File' is not recognized as the name of a cmdlet, function, sc ript file, or operable program. Check the spelling of the name, or if a path wa s included, verify that the path is correct and try...

6 پاسخ

react native یا flutter

1 سال پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام خسته نباشید من برای یک ماه دیگه تقریبا میخواستم شروع به یادگیری حرفه ای ساخت اپ موبایل کنم و میدونستم react native یکی از بهتریناس اما یکی از دوستانم flutter رو پیشنهاد کرد و من کامل ترین دوره وب رو در سایت راکت پیدا کردم البته دوره react native هم همینطور الان سر دوراهی خیلی سختی قرار گرفتم که واقعا کدوم بهتره؟ و کدوم کارآمد تر هست البته فلاتر متوجه شدم که داره توی دنیا حسابی جا میوفته اما و...

قفل شده

مزیت های ReactNative نسبت به فلاتر

1 سال پیش
توسط سجاد آپدیت شد

سلام نزدیک شش ماه پیش با ReactNative کار کردم ولی واقعا پر باگ و ناسازگاری بود به همین دلیل رهاش کردم. چند وقتیه که Flutter معرفی شده و خیلی تعریفش رو می کنن. خواستم ببینم ReactNative و Flutter چقدر با هم تفاوت دارند و اساسا ReactNative چه مزیت هایی نسبت به Flutter داره که استقبال زیادی ازش وجود داره؟ طبق بررسی هایی که انجام دادم تنها نقطه مثبت ReactNative کتابخانه ها و ابزارهای غنی است که این مزی...

3 پاسخ

خطا در اجرای برنامه فلاتر در اندروید استدیو

9 ماه پیش
توسط Mohammadreza Ghomi آپدیت شد

Launching libmain.dart on Android SDK built for x۸۶ in debug mode... Initializing gradle... CreateProcessW failed ۱۹۳ Finished with error: ProcessException: %۱ is not a valid Win۳۲ application. Command: C:UsersAlborz RayanAndroidStudioProjects lutter_app۱androidgradlew.bat -v خطای بالا رو رد run نمایش میده و همچنین در لاگ هم خطا زیر Error Opening Emulator emulator: ERROR: Running multiple emulator...

11 پاسخ

بالا رفتن حجم خروجی apk در نسخه جدید فلاتر

1 ماه پیش
توسط mohammad mosavi آپدیت شد

سلام @hesammousavi من یه برنامه نوشتم خروجیش شد ۸ مگ الان که به ۱.۷ آپدیت کردم و دوباره خروجی گرفتم (بدون تغییر خاصی) حجمش شد ۱۴ مگ علت این افزایش حجم چیه؟ پ.ن : خواستم توی عنوان بنویسم فلاتر 1.7 که گفت : عنوان میتواند فقط شامل حروف و شماره باشد :(

2 پاسخ

وب ویو در فلاتر

6 ماه پیش
توسط kharazmi_127 آپدیت شد

سلام من از کتابخونه https://pub.dev/packages/webview_flutter استفاده میکنم. میخوام به جای اینکه کل صفحه رو توی وب ویو نشون بدم فقط محتویات یه div با کلاس post-content رو نشون بدم! آیا راهی هست؟ من با کتابخونه https://github.com/samacs/simple_html_dom محتویات بین این دو تگ رو گرفتم ولی نمیدونم چجوری نشون بدم! ممنون میشم کمک کنید! تشکر

7 پاسخ