بحث و گفتگو

در اینجا میتوانید به بحث و گفتگو در مورد مشکلات و مواردی که برایتان جالب است بپردازید

گفتگو‌های مربوط به تگ : [ لاراول ]

فیلتر ها
مرتب سازی : همه بحث و گفتگوها

مشکل در استفاده از SQL Server در Laravel

9 ساعت پیش
توسط Matthew آپدیت شد

سلام من برای کار با sql server در لاراول یک مشکل عجیبی دارم که ممنون میشم راهنمایی کنید. این جدول من هستش: Schema::create('comments', function (Blueprint $table) { $table->bigIncrements('id'); $table->unsignedBigInteger("article_id"); $table->foreign("article_id")->references("id")->on("articles")->onDelete("cascade"); $table->un...

1 پاسخ

پیش نیاز کار با لاراول

10 ساعت پیش
توسط Mahdi Pardat مطرح شد

سلام برای مشغول شدن در حوزه ی کاری لاراول نیازه که ما در چه حدی پی اج پی بلد باشیم ایا لازمه که بتونیم با پی اچ پی خام پروژه ای بزنیم چون من خودم پی اچ پی رو در حد سینتکس یاد گرفتم و لاراول رو شروع کردم و الان تو سطح خوبیم ولی اینکه تو بازار کار جه استفاده ای از پی اچ پی میشود نمیدونم

0 پاسخ

حذف رکوردهای قدیمی تر دیتابیس

10 ساعت پیش
توسط christ مطرح شد

سلام دوستان (حذف رکوردهای قدیمی تر دیتابیس بعد از گذشتن تعداد رکوردهای هر یوزر از تعداد تعریف شده) بنده دو تا تیبل دارم که توشون رکوردهای متوالی برای هر کاربر ذخیره میشه! این رکوردها اگه کنترل نشن حجم دیتابیسم زیاد میشه بنابراین میخوام رکوردهای قدیمیرو بعد از گذشتن از تعداد مجاز برای هر کاربر حذفشون کنم! (فقط میخوام بر حسب تعداد این کار رو بکنم نه زمان!) ممنون میشم راهنماییم کنید

0 پاسخ

توضیحاتی درباره داستان خرید

11 ساعت پیش
توسط parsa آپدیت شد

سلام دوستان وقت بخیر ببخشید من یه فروشگاه درست کردم درگاه و ... هم اوکی کردم فقط الان یه سوال دارم کلا داستان خرید چطوریه؟ یعنی وقتی کاربر دکمه پرداخت رو زد باید من چه چیزایی رو تو دیتابیس ثبت کنم؟ و وقتی پرداخت رو انجام داد چطوری بفهمم که برای کدوم سفارش بوده که تو دیتابیس اپدیت بشه به پرداخت شده؟

1 پاسخ

404 در استفاده از route model binding

12 ساعت پیش
توسط سیدعلی موسوی آپدیت شد

من یه روت دارم به این شکل Route::get('/{Category}','HomeController@blog')->name('blog'); این هم متدی که تو کنترلر براش نوشتم public function blog(Category $category){ return $category; } این هم لینکم <li><a href="{{route('blog',['Category'=>'blog'])}}"><span>Blog</span></a></li> نمیدونم چرا 404 میده مشکل از چی میتونه باشه

2 پاسخ

خطا در ثبت نام کاربر

12 ساعت پیش
توسط سیدعلی موسوی آپدیت شد

سلام مهندسین روزتون بخیر این کد من چه مشکلی داره ؟؟ چون وقتی میخام لاگین کنم میگه که اطلاعات ورود شما با هم مطابقت نداره میدونم که مشکل در قسمت ذخیره پسورد اما نمیدونم چه مشکلیه و چطوری حلش کنم // i,m use Illuminate\Support\Facades\Hash; $inputs=$request->all(); $pasword=Str::random(10); $user=User::create([ 'name'=>$inputs['name'], 'email'=>$inp...

6 پاسخ

فیلتر گذاشتن در لاراول

13 ساعت پیش
توسط داود خانی آپدیت شد

سلام دوستان خسته نباشید چطور می تونم تو blade لاراول فیلترهایی رو اعمال کنم ؟؟؟من یه سری پارامتر می فرستم سمت کنترلر و نسبت به شرط هایی که داخل کنترلر اعمال میشه ، در جواب دیتایی رو برای من بر میگردونه حالا می خوام داخل بلید فیلترهایی رو قرار بدم : عکس زیر دیتای نمایش داده شده: حالا می خوام وقتی رو اون دکمه های بالا کلیک کردم نسبت به دیتای که اینجا دارم ، این دیتا ها تغییر کنن ، مثلا رشته های...

3 پاسخ

شبیه به Laravel در میان فریموورک های Node js

17 ساعت پیش
توسط Paladio آپدیت شد

سلام خدمت دوستان عزیز : دوستانی که تجربه دارند بفرمایند کدام فریموورک در پلتفرم نود از لحاظ امکانات و ساختار ها شبیه و همانند لاراول در php است ، منظورم امکانات داخلی ، ساختار و پوشه بندیه منظم و جامع ، ابزار و وورک فلو و ساختار بندیه مرتب جهت پیاده سازیه mvc و در مجموع از لحاظ امکانات و جامعیت و قدرت پیاده سازی صفحات وب در حد و اندازه لاراول باشه ؟؟؟

4 پاسخ

درگاه کردیت کارت

21 ساعت پیش
توسط taban sw مطرح شد

سلام دوستان من برای پروژه خارج از ایران درگاه کردیت کارت گذاشتم و ریسپانسو ایناش اوکی بود . فقط چیزی که برام عجیب بود این بود که صفحه پرداخت رو هم خود من باید طراحی میکردم . و برام جای سوال هست که اصلا برای درگاه کردیت کارت این کار معمول هستم چون تجربه اولم هست که با این نوع پرداخت کار میکنم . و اگر به این صورت هست از نظر امنیتی مشکلی برای دارنده کارت پیش نمییاد ؟

0 پاسخ

روت در لاراول

21 ساعت پیش
توسط Abasali Bahrami آپدیت شد

سلام دوستان من یه سوالی داشتم اونم این بود که ، من اگه بخوام از روت های api.php استفاده کنم دیگه لازم نیست در web.php دوباره تعریف کنم البته روت هایی که متد post تعریف شدند

1 پاسخ

اپلود لاراول 5.5

24 ساعت پیش
توسط مجتبی مرادیان آپدیت شد

سلام من سایتم که با لاراول ۵.۵ نوشته شده رو وقتی اپلود میکنم با خطای زیر مواجعه میشم Fatal error: Uncaught ReflectionException: Class config does not exist in /home/kavarmar/public_html/Application/vendor/laravel/framework/src/Illuminate/Container/Container.php:۷۵۲ Stack trace: #۰ /home/kavarmar/public_html/Application/vendor/laravel/framework/src/Illuminate/Container/Container.php(۷۵۲): Reflecti...

2 پاسخ

نمایش br در بلید لاراول

1 روز پیش
توسط reza آپدیت شد

سلام همه کاربرهام میتونن مقاله منتشر کنند منتهی واسه اینکه br ها و بقیه تگها رو توی بلید لاراول اعمال کنم باید از این استفاده کنم: {!! !!}} که در این صورت ممکنه کاربر با وارد کردن کدهای اسکریپتی سیستم رو هک کنه راه حل چیه؟ راستی این ویرایشگر سوال ارسال کردن توی راکت رو با چی زدید استاد موسوی؟ @hesammousavi

6 پاسخ

معرفی پکیج جایگزین برای mgp25 Instagram-API

2 روز پیش
توسط Mohammadreza Ghomi مطرح شد

دوستان برای ارسال پست به اینستاگرام پکیج جایگزین برای mgp۲۵/Instagram-API معرفی کنید و یا اگه آموزش در این باره سراغ دارین معرفی کنید. من نیاز دارم از طریق api پست به اینستاگرام ارسال کنم.

0 پاسخ

خطای 419 page expired

2 روز پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

موقع لاگین شدن این خطا را میده جالب اینجاس که روی کروم خطا میده روی فایرفاکس خیر البته این روی سیستم من اینطوریه روی سیستم دوستم برعکسه این خطا از دیروز بهم میده قبلا یه موردم این خطا را نمیداد در ضمن لاگین با پست و csrf token رعایت شده

1 پاسخ

چطوری کد ویو جی اس رو داخل لاراول بنویسم

2 روز پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

<verify-tariff-content :verify-data="{{ json_encode($verifyData) }}"></verify-tariff-content> {{ json_encode($verifyData) }} این یک کد لاراول هستش چیکار کنم که با کد ویو جی اس اشتباه گرفته نشه؟؟؟ منظور این علامت ها هستش({{}}) چون توی ویو جی اس هم به این شکله

2 پاسخ

نمایش اطلاعات کاربر و محصولات در لاراول

3 روز پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام دوستان. من یه سایت دارم که دو نوع کاربر داره. یک نوع کاربر (admin) که محصولات خود را در سایت قرار میدهد و کاربر (user) دیگر که محصولات هر شرکت را مشاهده و در صورت نیاز سفارش میدهد. کاربر (user) در پنل کاربری خود میتواند محصولاتی که از شرکت مشخص خرید کرده را مشاهده کند، که در زیر ویو و کنترلر آن را مشاهده میکنید. @foreach($orders as $key=>$order) <tr>...

6 پاسخ

ارسال داده ی اسکن شده به سرور

3 روز پیش
توسط maryam آپدیت شد

سلام بنده در یک بخش از برنامه ام دارم qrcode رو با vue jsاسکن میکنم. حالا میخوام این اطلااعات رو بفرستم سمت سرور چطور این اطلاعات سمت کلاینت رو باید ارسال کنم؟ اگر بتونید یک مثال و یا یک نمونه کد ارائه کنید ممنون میشم. (برنامه با لاراول پیاده سازی شده.)

3 پاسخ

آپدیت کردن سفارشی

3 روز پیش
توسط الیاس بشکنی آپدیت شد

@ali.bayat این کد منه auth()->user()->form_permission()->update([ 'can_permission'=>$valiDate['can_permission'], 'can_view'=>$valiDate['can_view'], 'can_insert'=>$valiDate['can_insert'], 'can_edit'=>$valiDate['can_edit'], 'can_delete'=>$valiDate['can_delete'], 'can_export'=>$valiDate['can_export'],...

6 پاسخ

ساخت سبد خرید فروشگاهی

3 روز پیش
توسط reza آپدیت شد

سلام دوستان لطفا نحوه ساخت سبد خرید رو برام یه توضیح مختصر بدید ممنون @hesammousavi @elyasbeshkani @juza66 @ali.bayat

12 پاسخ

شرط بررسی ارایه در کوئری

4 روز پیش
توسط coarad supp آپدیت شد

سلام دوستان؛ من تو جدولم یه فیلد قرار دادم که روزهای کاری رو درش ذخیره میکنم، ینی از شنبه تا جمعه که از 0 میشه تا 6، حالا این مقدار رو به صورت ارایه میگیرم و با کست کردن در فیلد جدولم ذخیره میکنم و تا اینجا مشکلی نیس، حالا میخوام روش شرط بذارم که ردیف هایی که این روز کاری رو دارن واسم برگردونه، ینی میخوام یه ارایه عددی بدم به کوئری و با ارایه این فیلد مقایسه بشه و نتیجه رو برگردونه، به چه صورت شرط...

7 پاسخ

پنل ادمین با لاراول مثل وردپرس

4 روز پیش
توسط محمد صادقیان آپدیت شد

سلام. وقت دوستان بخیر. من یک پنل ادمین دارم که ۵۰ نماینده میخوان ازش استفاده کنن. در واقع هر پنل ادمین یک دامنه جدا خواهد داشت. حالا مشکلی که هست اینه که شما فرض کنید من ۵۰ تا پنل ادمین راه اندازی کردم ولی برای فیکس کردن یک مشکل کوچیک باید ۵۰ بار این عمل رو انجام بدم رو ۵۰ تا هاست مختلف. چیزی که خودم مد نظر دارم مثل وردپرس هست که چطوری میتونم همچین سیستمی راه بندازم که وقتی یک مشکلی هم فیکس میشه ی...

7 پاسخ

ارور 422 در لاراول و عدم دریافت formData

4 روز پیش
توسط رامین رضائی آپدیت شد

سلام دوستان من یک سایت با react نوشتم و میخواهم اطلاعات یک فرم ( شامل اطلاعات ساده و سه عدد عکس ) را برای سرور ارسال و آپلود کنم. از اونجا که برای آپلود باید با formData کار کرد این درخواست رو با فرم دیتا ارسال میکنم اما ... اعتبار سنجی انجام نمیشه و درخواست من 422 میگیره ممنون میشم اگر کمکم کنید. درخواست سمت فرانت و ری اکت : var fd = new FormData(); fd.append('f_name', this.state.f_name);...

2 پاسخ

هاست رایگان برای لاراول

5 روز پیش
توسط milad آپدیت شد

سلام. روی هاست های رایگان که آخرین ورژن php رو هم ساپورت میکنن میشه لاراول آپلود کرد؟ صرفا برای مسائل تستی و ازین قبیل.

8 پاسخ

ارسال ایمیل سریع

5 روز پیش
توسط pari.a آپدیت شد

سلام من با ارسال ایمیل در لاراول اشنایی دارم و سرویس ایمیل به راحتی کار میکنه اما مشکل اینجاست که یه وقتایی ده دقیقه یه وقتایی بیست دقیقه یا یکی دو ساعت بعد ایمیل ارسال میشه.اما خیلی از سایتها به محض اینکه کاربر تیکت میزنه یا خرید میکنه ایمیل میزنن.آیا از سرویس خاصی استفاده میشه که به سرعت ایمیل ارسال میشه؟ @hesammousavi @ali.bayat @Alimotreb

5 پاسخ

مشکل لاراول روی هاست حتی بعد از دانگرید

5 روز پیش
توسط mohsen abd آپدیت شد

سلام من یه پروژه با لاراول ۶ ساختم که وقتی که روی هاست آپلودش کردم متوجه شدم که برای استفاده از تابع proc_open() ارور میده چون روی هاست من این تابع در دسترس نیست لاراول رو با تغییر ورژن توی composer.json به ۵.۸. و حذف فولدر vendor و دستور composer install دانگرید کردم ولی باز هم همون مشکل روی هاست وجود داشت حتی بعد از دانگرید به ۵.۷. هم همین مشکل وجود داشت ولی یه پروژه داشتم که از قبل با ورژن ۵.۸...

4 پاسخ

آپدیت کردن یک یا چند فیلد

5 روز پیش
توسط سیدعلی موسوی آپدیت شد

@ali.bayat من چند فیلد رو در دیتابیس ذخیره کردم حالا میخوام یک فانکشن بنویسم که هر کدوم از فیلد ها رو ادیت کنم یا امکان داره ۲ فیلد رو آپدیت کنم یا چند فیلد رو آپدیت کنم چطوری میشه راهنمایی کنید چون وقتی من آپدیت خودم رو مینویسم باید تمام فیلد ها رو قرار بدم اما من میخوام همون فیلدی که مورد نیاز هست رو آپدیت کنم

2 پاسخ

اتصال سایت آنلاین به اپ آفلاین

5 روز پیش
توسط سیدعلی موسوی آپدیت شد

سلام دوستان. فرض کنید یه وبسایت هست (حالا تکنولوژیش مهم نیست) که بک اند پروژست و دیتابیس اصلی اینجاست یه اپلیکیشن دسکتاپ هم داریم که آفلاینه و گاهی اوقات آنلاین میشه و دیتابیس آفلاین خودشو داره. چه تکنولوژي وجود داره که دیتابیس بین این دو اپ رو هرزمان آنلاین شد بصورت اتوماتیک سینک کنه و من مجبور نباشم بصورت دستی تک تک قسمت ها رو با API از اپ به سایت وصل کنم. یعنی من یکسری کد برای این کار طبق این ت...

3 پاسخ

دانلود فایل از url

6 روز پیش
توسط امین محمدزاده آپدیت شد

سلام دوستان وقت بخیر من میخوام یک چیزی مثل لیچ بسازم دانلود فایل url از طریق php من از متد file_get_contents استفاده کردم ولی به نظر میاد سرعتش جالب نیست خواستم ببینم چیز بهتری هست که ازش استفاده کنم ممنون.

1 پاسخ