بحث و گفتگو

در اینجا میتوانید به بحث و گفتگو در مورد مشکلات و مواردی که برایتان جالب است بپردازید

گفتگو‌های مربوط به تگ : [ لاراول ]

فیلتر ها
مرتب سازی : همه بحث و گفتگوها

مشکل در گرین کردن تست در استفاده از متد authorize

27 دقیقه پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام دوستان روز بخیر من برای پروژم پرمیشن ساختم و حالا تست براش نوشتم /** @test **/ public function Manager_can_create_a_account_for_a_new_user () { $this->withoutExceptionHandling(); $manager = $this->singIn(); $this->giveManagementRoleAndPermissionsTo($manager); $this->postJson('/api/v1/admin/register', [ "name" => "john",...

6 پاسخ

ایجاد بخش بخش بندی

2 ساعت پیش
توسط Codein آپدیت شد

سلام برای بخش بندی همانند سایت راکت یک سوال دارم ولی به یک شکل دیگه در سایت جستجو کردم به نتیجه ای نرسیدم دوستان من میخواهم یک پست به صورت تکی بدون ایجاد دوره ولی میخواهم برای اون پست چندتا ویدو اپلود کنم که دارای بخش بندی باشه مثلا بخش اول بخش دوم لطفا راهنمایی کنید

2 پاسخ

مشکل در استفاده از dropnzone

3 ساعت پیش
توسط Ali Abbasi آپدیت شد

سلام به همگی دوستان می خواستم بدونم توی dropzone چه جوری میشه آپلود تصاویر به جای اینکه به صورت ajax باشه، بعد از submit شدن آپلود تصاویر اتقاق بیفته و هم اینکه چی کار کنم که کاربر فقط بتونه یک عکس رو انتخاب کنه و در صورت اینکه عکس دوم رو خواست انتخاب کنه عکس اول حذف بشه؟ ممنون میشم که راهنماییم کنید.

0 پاسخ

خطای feed در لاراول

3 ساعت پیش
توسط Mostafa Nazar آپدیت شد

سلام من از بکیچ زیر برای فیدها استفاده میکنم laravelium/feed منتها خطای زیر رو میده در حالی که برای سایت مب این مشکل رو ندارم از چی میتونه باشه Undefined index: title (View: D:\web\projects\Electtronicmarket\resources\views\vendor\feed\rss.blade.php) خطا هم از کد زیر هستش return $feed->render('rss'); با تشکر

2 پاسخ

ایجاد بخش بندی برای آموزش ها مثل راکت

9 ساعت پیش
توسط میلاد جعفری آپدیت شد

سلام وقت بخیر بنده در حال ایجاد پروژه سایت آموزشی هستم و قصد دارم مثل راکت ویژگی پیاده بکنم که بتونم برای دوره هام بخش های مختلف ایجاد کنم و درس هامو به بخش ها اضافه کنم مثلا مثل راکت آموزش لاراول بر فرض: بخش اول معرفی: شامل 5 درس بخش دوم مبحث اعتبارسنچی 6 درس و .... اگر ممکنه کامل راهنمایی کنید اگر دراین مورد تجربه دارید @hesammousavi @ali.bayat @hossein.r.1442 @mohsenbostan

6 پاسخ

elastix and laravel

11 ساعت پیش
توسط سعید آپدیت شد

سلام دوستان کسی میدونه چطور میشه لاراول به یه سیستم elastix ، متصل کرد. آیا پکیجی وجود داره ؟ ممنون میشم نظراتتون رو بگید

1 پاسخ

baseUrl در ری اکت

13 ساعت پیش
توسط mm مطرح شد

سلام دوستان پروژه من فرانت ری اکت هست و بک اند لاراول و بک اند و فرانت اند که ری اکت باشه با بیس ادرس axios.defaults.baseURL='http://localhost:8000/api' که ادرس فوق در فایل index.js پروژه ری اکت که فرانت باشه قرار داره و بدون مشکل به هم متصل هستند حالا پروژه رو ببرم رو هاست این بیس ادرس رو چی تغییر بدم یعنی چی بزارم اگه همین تغییر ندم مشکل پیش میاد؟فکر میکنم شاید باید ادرس دامنه بزارم ولی منطقی ن...

0 پاسخ

نمایش دسته بندی در فرانت

13 ساعت پیش
توسط FTF آپدیت شد

سلام خسته نباشید من میخام وقتی روی هر دسته بندی کلیک میکنم مطلب مربوط به همون دسته بندی نمایش بده تو فرانت ولی وقتی روی هر دسته بندی میزنم یه ارور هست که نمیدونم چطوری رفع کنم و دقیقا مشکل از کجاست ویو کتگوری رو به این صورت نوشتم ولی ارتیکل رو نمیشناسه @foreach ($articles as $article) <div class="col-sm-3" > <img src="<?php echo '/storage'.basename($article-&g...

4 پاسخ

تبدیل api به شکل html

13 ساعت پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

@ali.bayat من api خودم رو نوشتم حالا برای نمایش میخوام به شکل htmlدربیارم مثل این سایت میشه راهنمایی کنید با چه نرم افزاری این کار رو انجام بدم https://api.parsaspace.com/

2 پاسخ

لاگین با استفاده از گوگل در لاراول و ویو جی اس

14 ساعت پیش
توسط 1kiomars آپدیت شد

سلام دوستان برای لاگین با استفاده از گوگل در لاراول و ویو جی اس از این پکیج استفاده میکنم https://github.com/diadal/vue-social-auth ولی وقتی روی باتین لاگین کلیک میکنم این ارور دریافت میکنم Error: invalid_request Missing required parameter: client_id کسی هست کمک کنه ؟

2 پاسخ

پیاده سازی دیتابیس ویژگی های محصولات فروش

21 ساعت پیش
توسط میلاد جعفری آپدیت شد

سلام وقت بخیر بنده قصد پیاده سازی فروشگاه چند فروشندگی مثل دیجیکالا دارم با لاراول. سوالی که برام پیش اومده اینه که برای اینکه مثل دیجیکالا ویژگی های هر محصول کاملا فرق میکنه با یکدیگر از مونگودی بی استفاده شده یا از همین my sql؟ اگر تجربه ای دارید ممنون میشم اشتراک بگزارید؟

7 پاسخ

خطا در اجرای دستور php artisan migrate

23 ساعت پیش
توسط محسن بستان آپدیت شد

سلام دوستان از ومپ استفاده میکنم و mysql ورژن 5.7.28 این خطا پس از اجرای دستور migrate ایجاد میشه، کسی میدونه مشکل از کجاست؟ تشکر Illuminate\Database\QueryException : SQLSTATE[HY000] [1049] Unknown database 'laravel' (SQL: select * from information_schema.tables where table_schema = laravel and table_name = migrations and table_type = 'BASE TABLE')

3 پاسخ

به چه صورت میشه منوی شهر و استان را در لاراول قرار داد

23 ساعت پیش
توسط Mohammadreza Ghomi آپدیت شد

سلام به همه چجوری میشه چند منوی مرتبط با هم در صفحات blade لاراول ایجاد کرد مثلا نام استان تهران رو کلیک کنی شهرهای استان تهران مشخص بشه ویا نام یک دسته خاص کلیک شه زیر منوهای مربوط به همون نمایش داده بشه البته برای من مهم نیست که این اطلاعات از جایی فراخوانی بشه و فقط در همون صفحه blade مورد نظرم کار کار کنه کفایت میکنه ممنون میشم اگه اطلاعات دارید راهنمایی کنید

3 پاسخ

راه اندازی جستجو در سایت لاراول

24 ساعت پیش
توسط websaz آپدیت شد

سلام من برای یک سایت خبری لاراولی می خواهم جستجو بسازم. به laravel scout و Algolia رسیدم. Algolia که تحریم هستیم و قابل استفاده نیست. تصمیم گرفتم از laravel elasticsearch استفاده کنم که ظاهرا باید elastic بر روی سرور نصب باشد و بر روی هاست و cpanel قابل اجرا نیست.(دقیق نمی دانم و اگر غیر از این هست دوستان راهنمایی کنند) الان می خواستم ببینم برای راه اندازی جستجو بر روی یک سایت خبری لاراول که قرار...

0 پاسخ

ساختن گالری با isotope

1 روز پیش
توسط Mohammad Amin Mokhtari آپدیت شد

من سه جدول دارم به نامه های زیر میباشد. categories galleries category_gallery من میخواهم گالری تصاویر isotope استفاده کنم یعنی دسته ها را بیاره و روی دسته کلیک کرد تصاویر مربوط به ان دسته نمایش بدهد. مثل همچین چیزی http://tajineh.co.ir/gallery . GalleryController.php public function gallery() { $galleries = Gallery::all(); $categories = Category::where('parent_id', 42)->get(); r...

2 پاسخ

مشکل در دریافت استان و شهرستان

1 روز پیش
توسط محمد نمازی آپدیت شد

باسلام استان و شهرستان رو ذخیره کردم، اما موقع ویرایش چطوری میتونم شهرستان انتخاب شده و ذخیره شده در دیتابیس رو نشون بدم ؟ کد ویو : @section('script') <script type="text/javascript"> $(document).ready(function () { $('select[name="province"]').on('change', function () { var provinceID = $(this).val(); if (provinceID) {...

2 پاسخ

استفاده از factory برای روابط بین جداول

1 روز پیش
توسط محمد علی خاصه پز آپدیت شد

سلام من مشکلی دارم توی استفاده از factory ها در روابط بین جداول این ها میگریشن های من هستن Schema::create('main_categories', function (Blueprint $table) { $table->id(); $table->string('name', 100)->nullable(false); }); Schema::create('categories', function (Blueprint $table) { $table->id(); $table->string('name', 100)->null...

1 پاسخ

مشکل چند اسلایدری در بوت‌استرپ و لاراول

1 روز پیش
توسط پایان جهان آپدیت شد

سلام دوستان @ali.bayat @hesammousavi من میخوام با لاراول و بوت استرپ 4 multiple carousel درست کنم مثل این اما من درست کردم اما حلقه foreach گیر کردم و نمیدونم با این حلقه چه کار کنم. <div class="row"> <div class="bd-example"> <div id="carouselExampleCaptions" class="carousel slide" data-ride="carousel"> <ol class="carousel-indicators">...

2 پاسخ

ارور در کامپایل فایل scss

1 روز پیش
توسط majidkm مطرح شد

ERROR in ./resources/sass/admin.scss Module build failed (from ./node_modules/css-loader/index.js): ModuleNotFoundError: Module not found: Error: Can't resolve '../fonts/fontawesome-webfont.eot' in 'C:\Users\MAJID_K_ALI\Desktop\project\resources\sass\files'

0 پاسخ

خروجی تو در تو از eloquent query

1 روز پیش
توسط Mohammad Amin Mokhtari آپدیت شد

سلام من اومدم جداول terms وردپرس رو برای لاراول ایجاد کردم جداول شامل : posts terms termtaxonomy termrelationship تو مدل ها ارتباط چند به چند رو مشخص کردم و تو ذخیره اطلاعات مشکلی نیست حالا می خوام یه کوئری بزنم همه پست ها رو بیاره خروجی می خوام یه آرایه تو در تو به این شکل بشه : [0] => Array ( [Post] => Array ( [id] => 1 [title]...

2 پاسخ

دریافت ارور The file php8637.tmp does not exist

1 روز پیش
توسط Mohammad Amin Mokhtari آپدیت شد

مشکلی برای من پیش اومده این هستش که زمانی که در لاراول 6.18 تصویری را با move اپلود میکنم ، داخل public ارور The file "C:\xampp\tmp\php8637.tmp" does not exist را دریافت میکنم اما با store این مشکل ندارم دلیل این رونمیدونید برای چی هستش؟ نکته ای که هست فایل ها به درستی اپلود میشوند اما محصول به درستی سیو نمیشه ! protected function uploadImages($file, $width , $height){ $year = Ca...

2 پاسخ

ایجاد چندستونی با لاراول و بوت استرپ

2 روز پیش
توسط محمود خسروی آپدیت شد

سلام دوستان من میخوام با لاراول و بوت استرپ 4 multiple carousel درست کنم مثل این اما من درست کردم اما حلقه foreach گیر کردم و نمیدونم با این حلقه چه کار کنم. <div class="row"> <div class="bd-example"> <div id="carouselExampleCaptions" class="carousel slide" data-ride="carousel"> <ol class="carousel-indicators"> @fore...

2 پاسخ

listener in database

2 روز پیش
توسط محسن بستان آپدیت شد

سلام دوستان من چجوری می تونم تغییرات دیتابیس و رصد کنم؟مثلا اگه رکورد جدیدی توش ثبت شد بلافاصه اونو بکشم بیرون(idو...) البته می دونم با ای جکس .... میشه فقط می خام لهینه ترین راه بدونم که سرعت برنامه پایین نیاد.مثلا اگه دیتابیس من بزرگتر شد سرعتش افت نکنه.. تشکر

3 پاسخ

استفاده از recaptcha بدون پکیج

2 روز پیش
توسط سیدعلی موسوی آپدیت شد

سلام دوستان من برای صفحه لاگین recaptcha v2 گذاشتم بدون پکیج امکانش هست بهم بگین چجوری میتونم validation برای recaptcha قرار بدم یا یه منبعی بهم معرفی کنید ممنون میشم @ali.bayat @hesammousavi

4 پاسخ

تفکیک کارها در هاست

2 روز پیش
توسط آرمین امیری نسب آپدیت شد

@ali.bayat دوستان کسی میدونه چطوری من در هاست میخوام کنترل کاملی روی cpuداشته باشم مثلا میخوام بگم کار های دانلودم رو با سی پی یو اول و کارهای آپلودم رو با سی پی یو دوم انجام بده که بار روی کل سی پی یو تقسیم بشه و فشار وارد نشده ایا در لاراول و phpمیشه همچین کاری کرد

3 پاسخ

مشکل در نمایش استایل ها

2 روز پیش
توسط Ali Abbasi آپدیت شد

سلام به همگی دوستان من یه فرم برای ایجاد مقالات پروژه ام درستم که به صورت زیر هستش. @extends('Admin.master') @section('content') <!-- Content Header (Page header) --> <section class="content-header"> <div class="container-fluid"> <div class="row mb-2"> <div class="col-sm-6"> <h1>ایجاد مقاله</h1&g...

2 پاسخ