بحث و گفتگو

در اینجا میتوانید به بحث و گفتگو در مورد مشکلات و مواردی که برایتان جالب است بپردازید

گفتگو‌های مربوط به تگ : [ لاراول ]

فیلتر ها
مرتب سازی : با بهترین پاسخ

خطای feed در لاراول

3 ساعت پیش
توسط Mostafa Nazar آپدیت شد

سلام من از بکیچ زیر برای فیدها استفاده میکنم laravelium/feed منتها خطای زیر رو میده در حالی که برای سایت مب این مشکل رو ندارم از چی میتونه باشه Undefined index: title (View: D:\web\projects\Electtronicmarket\resources\views\vendor\feed\rss.blade.php) خطا هم از کد زیر هستش return $feed->render('rss'); با تشکر

2 پاسخ

پیاده سازی دیتابیس ویژگی های محصولات فروش

21 ساعت پیش
توسط میلاد جعفری آپدیت شد

سلام وقت بخیر بنده قصد پیاده سازی فروشگاه چند فروشندگی مثل دیجیکالا دارم با لاراول. سوالی که برام پیش اومده اینه که برای اینکه مثل دیجیکالا ویژگی های هر محصول کاملا فرق میکنه با یکدیگر از مونگودی بی استفاده شده یا از همین my sql؟ اگر تجربه ای دارید ممنون میشم اشتراک بگزارید؟

7 پاسخ

دریافت ارور The file php8637.tmp does not exist

1 روز پیش
توسط Mohammad Amin Mokhtari آپدیت شد

مشکلی برای من پیش اومده این هستش که زمانی که در لاراول 6.18 تصویری را با move اپلود میکنم ، داخل public ارور The file "C:\xampp\tmp\php8637.tmp" does not exist را دریافت میکنم اما با store این مشکل ندارم دلیل این رونمیدونید برای چی هستش؟ نکته ای که هست فایل ها به درستی اپلود میشوند اما محصول به درستی سیو نمیشه ! protected function uploadImages($file, $width , $height){ $year = Ca...

2 پاسخ

ایجاد چندستونی با لاراول و بوت استرپ

2 روز پیش
توسط محمود خسروی آپدیت شد

سلام دوستان من میخوام با لاراول و بوت استرپ 4 multiple carousel درست کنم مثل این اما من درست کردم اما حلقه foreach گیر کردم و نمیدونم با این حلقه چه کار کنم. <div class="row"> <div class="bd-example"> <div id="carouselExampleCaptions" class="carousel slide" data-ride="carousel"> <ol class="carousel-indicators"> @fore...

2 پاسخ

مشکل در نمایش استایل ها

2 روز پیش
توسط Ali Abbasi آپدیت شد

سلام به همگی دوستان من یه فرم برای ایجاد مقالات پروژه ام درستم که به صورت زیر هستش. @extends('Admin.master') @section('content') <!-- Content Header (Page header) --> <section class="content-header"> <div class="container-fluid"> <div class="row mb-2"> <div class="col-sm-6"> <h1>ایجاد مقاله</h1&g...

2 پاسخ

طرز صحیح نوشتن یک api

3 روز پیش
توسط Matthew آپدیت شد

@ali.bayat طرز صحیح نمایش apiدر لاراول با تمام ارورهایش مثلا ۴۰۰ و اگر توکن صحیح نبود و یا اگهvalidation نوبد رو میشه برام بفرستید الان یکی از خروجی های من به این شکل نوشتم ابا استاندارد هست return response([ 'data'=>[ 'message'=>'form is registered', 'date'=>$date = Jalalian::forge('today')->format('%Y-%m-%d').date(" h:i:sa"), ]...

1 پاسخ

محدود کردن تعداد جستجو در لاراول

3 روز پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام دوستان خسته نباشید، من یه پروژه سرچ دارم که می خوام وقتی بعد از تعداد جستجو به کاربر captcha رو نشون بدم، این کاربر ما با استفاده از ip شناسایی میشه، من خودم با یه راه حل اینو نوشتم باز می خوام که شما دوستان هم نظراتتون رو بگید شاید راه بهینه تری هم باشه ممنون. راه حل من : من اومدم تو دیتا بیس یه جدول تعریف کردم که هر ip یه number داره، که هر بار کاربر سرچ می کنه به اون number یکی اضافه می ک...

5 پاسخ

ایجاد رنگ در محصول

4 روز پیش
توسط آرمین امیری نسب آپدیت شد

سلام . من میخوام واسه محصولم علاوه بر اینکه رنگ به اسم ذخیره کنم خود رنگ رو هم ثبت کنم و برگردونم . مثلا رنگ ها: زرد و قرمز . بعد خود رنگ ها واسه مشتری بیاد و انتخاب کنه. مشابه دیجی کالا . این راهش چیه ؟ ممنونم

3 پاسخ

جلوگیری از فایل آپلود شده

4 روز پیش
توسط علیرضا تحریری آپدیت شد

سلام من یک آپلودر درست کردم و با استفاده از کد زیر این کار را انجام دادم چطوری میتونم کاری بکنم که فایلی که قبلا آپلود شده آپلودش نکنم. $name = Carbon::now()->format("Y" . "-" . "m" . "-" . "d" . "-" . "H" . "-" . "i" . "-" . "s") . "." .$request->file('file')->getClientOriginalExtension(); $file = $request->file('file')->move(public_path('/storage/blog'), $name);...

3 پاسخ

دلیل کارنکردن yield و section

6 روز پیش
توسط محمدرضا کیانی آپدیت شد

سلام خسته نباشید من کد زیر رو داخل ایندکس قرار میدم و داخل کد بعدی که محتوا داخلش هست رو قرار میدم ولی تغییر در سایت به وجود نمی یاد! <div class="content"> @yield('content-list-posts') </div> کد بعدی @extends('Dashboard.inc-index.list-post') @section('content-list-posts') <h1>Hello</h1> @endsection @hesammousavi

3 پاسخ

مدیریت رابطه های تو در تو در لاراول

7 روز پیش
توسط محسن بستان آپدیت شد

سلام به همگی. دوستان فرض کنید من یک دیتابیس به شکل زیر دارم : 1 - کاربر 2 - شرکت ( که با کاربر رابطه داره ) 3 - محصول ( که با شرکت رابطه داره ) حالا من مشکلم اینه که وقتی میخوام محصول رو برای مثال ویرایش کنم، فقط کاربر سازنده بتونه این کار رو بکنه. حتی برای مثال اگه تیبل چهارمی مثل زیر بهش اضافه بشه : 4 - ویژگی محصول ( که با محصول رابطه داره ) چه جوری میتونم کاری کنم که کاربری که لاگین کرده فقط ب...

3 پاسخ

پکیج visitor

1 هفته پیش
توسط aliahmedi آپدیت شد

سلام مهندس من چطوری با پکیج shetabit/visitor کاربران که کدوم صفحات رفتند یا ای پی هاشون یا مرورگرشون میتونم به دست بیارم یا ....همان کاربران انلاین

8 پاسخ

مشکل در Post Man

1 هفته پیش
توسط سید حسین هاشمی آپدیت شد

سلام دوستان من با ارسال فایل از طریق پست من به مشکل خوردم این تصویر رو ببنید دیتا به درستی دریافت میشه ولی درست حسابی ولید نمیشه اگ خالی بزنم فیلد فایلمو ولیدیشن میگ خالیه ولی پسوند و ... رو چک نمیکنه چرا ؟ public function store(Request $request) { // دریافت دایرکتوری مطالبه مربوطه : $demand=Demand::find(72)->files->first()->file_directoryس //{"title":"this is test...

2 پاسخ

خروجی PDF فارسی با لاراول

1 هفته پیش
توسط T.chegini آپدیت شد

سلام دوستان من نیاز دارم از یکسری اطلاعات خروجی به صورت pdf بگیرم ولی متاسفانه 4 5 تا پکیج نصب کردم که هیچکدام زبان فارسی پشتیبانی نکردن اگه دوستان پکیجی سراغ دارن که امتحان کردن و با زبان فارسی مشکلی نداشته ممنون میشم معرفی کنن باتشکر

8 پاسخ

پیاده سازی دیزاین پترن Repository

1 هفته پیش
توسط Matthew آپدیت شد

سلام و خسته نباشید میخواستم بدونم روش استاندارد پیاده سازی ریپزیتوری پترن در لاراول چیه؟؟ کسی تا حالا انجام داده ؟؟ روشی که من در نظر دارم ساخت یک اینترفیس برای هر ریپزیتوری که توابع اختصاصی اون ریپزیتوری رو داشته باشه و ساخت یک BaseRepository برای عملیات CRUD که تمام ریپزیتوری ها از این کلاس مشتق میشن ممنون میشم اگر کسی تجربه ای داره بگه با تشکر

5 پاسخ

خطا در آپلود فایل - ساخت فولدر

1 هفته پیش
توسط محمد نمازی آپدیت شد

سلام این قطعه کد بخشی از کد آپلود هست : if (!file_exists("/upload/images/{$destination}/thumb")) { mkdir("/upload/images/{$destination}/thumb", ۰۷۷۷, true); } اما این ارور بهم میده : ErrorException mkdir(): Read-only file system بااینکه سطح دسترسی لازم رو به فولدر storage , public داده ام.

4 پاسخ

job و queue در هاست اشتراکی لاراول

1 هفته پیش
توسط morteza kazemi tascoo آپدیت شد

وقت بخیر. هاست اشتراکی لاراول دارم که از queue و job‌ در لاراول پشتیبانی می کنه. در لوکال برای اجرای queue‌ از دستور زیر استفاده میشه. توی هاست چه جوری باید دستور زیر ران بشه؟ php artisan queue:work برای ارسال ایمیل از این موضوع می خوام استفاده کنم.

4 پاسخ

لایسنس laravel nova

2 هفته پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

@hesammousavi سلام وقتتون بخیر من میخام لایسنس nova رو بخرم ولی انگار لایسنس برا هر سایت هست! یعنی برا هر سایت 99 دلار میخام ببینم بعد خرید لایسنس که دسترسی دانلود میده، میتونم تو کل پروژه هام استفاده کنم یا حتما باید بازم بخرمش؟ راه دور زدنی وجود داره؟

4 پاسخ

ایجاد محیط چت در پنل ادمین

2 هفته پیش
توسط pari.a آپدیت شد

سلام . یه سایتی راه انداختم که میخوام به غیر از پشتیبانی قسمت چت باکس داشته باشه(پایین صفحه سمت چپ از این کوچیکا که باز میشه) حالا میخوام این پیام به گوشیم بیاد و وقتی رسید من از گوشی جواب بدمو کاربر جوابم رو ببینه . نمیخوام این چت ها رو دیتابیس ذخیره شه فقط همون لحظه نمایش داده بشه . لطفا راهنمایی کنید که چجوری با گوشی قابلیت چت داشته باشم . نمیدونم با تلگرام میشه یا نه چون سرور مجازی مربوط به ای...

9 پاسخ

شخصی سازی صفحات لاگین و ثبت نام و ...

2 هفته پیش
توسط علیرضا تحریری آپدیت شد

سلام دوستان من میخواستم تمامی فایلهایی که در پوشه auth قرار دارند را برای خودم شخصی سازی کنم این امکان وجود داره که خودم از ۰ تا ۱۰۰ صفحه لاگین و ... رو بنویسم و تغییرات خودم رو روش اعمال کنم.

3 پاسخ

::class

2 هفته پیش
توسط سید حسین رضوی آپدیت شد

سلام . دوستان ::class در پایان نام یک کلاس به چه معناست ؟ مثلا در kernel در لاراول \App\Http\Middleware\VerifyCsrfToken::class,

4 پاسخ

ایجاد تغییرات در هاست

2 هفته پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

با عرض سلام و خسته نباشید بنده پروژه ای رو روی هاست آپلود کردم ولی الان براساس یک سری نیاز های جدید ، میخواهم بعضی از پکیج های قبلا آپلود شده را حذف کرده و پکیج جدیدی اضافه کنم بنده چندتا سوال از خدمت دوستان دارم اولا با توجه به توضیحات چگونه این تغییرات اعمال کنم؟ (یعنی یک سری پکیج کاملا از پروژه حذف کنم و پکیج جدید اضافه کنم؟ ) ثانیا این پکیج جدید احتیاج به یک table جدید در دیتابیس داره این چگون...

4 پاسخ