بحث و گفتگو

در اینجا میتوانید به بحث و گفتگو در مورد مشکلات و مواردی که برایتان جالب است بپردازید

گفتگو‌های مربوط به تگ : [ لاراول ]

فیلتر ها
مرتب سازی : با بهترین پاسخ

توضیحاتی درباره داستان خرید

11 ساعت پیش
توسط parsa آپدیت شد

سلام دوستان وقت بخیر ببخشید من یه فروشگاه درست کردم درگاه و ... هم اوکی کردم فقط الان یه سوال دارم کلا داستان خرید چطوریه؟ یعنی وقتی کاربر دکمه پرداخت رو زد باید من چه چیزایی رو تو دیتابیس ثبت کنم؟ و وقتی پرداخت رو انجام داد چطوری بفهمم که برای کدوم سفارش بوده که تو دیتابیس اپدیت بشه به پرداخت شده؟

1 پاسخ

شبیه به Laravel در میان فریموورک های Node js

16 ساعت پیش
توسط Paladio آپدیت شد

سلام خدمت دوستان عزیز : دوستانی که تجربه دارند بفرمایند کدام فریموورک در پلتفرم نود از لحاظ امکانات و ساختار ها شبیه و همانند لاراول در php است ، منظورم امکانات داخلی ، ساختار و پوشه بندیه منظم و جامع ، ابزار و وورک فلو و ساختار بندیه مرتب جهت پیاده سازیه mvc و در مجموع از لحاظ امکانات و جامعیت و قدرت پیاده سازی صفحات وب در حد و اندازه لاراول باشه ؟؟؟

4 پاسخ

روت در لاراول

21 ساعت پیش
توسط Abasali Bahrami آپدیت شد

سلام دوستان من یه سوالی داشتم اونم این بود که ، من اگه بخوام از روت های api.php استفاده کنم دیگه لازم نیست در web.php دوباره تعریف کنم البته روت هایی که متد post تعریف شدند

1 پاسخ

شرط بررسی ارایه در کوئری

4 روز پیش
توسط coarad supp آپدیت شد

سلام دوستان؛ من تو جدولم یه فیلد قرار دادم که روزهای کاری رو درش ذخیره میکنم، ینی از شنبه تا جمعه که از 0 میشه تا 6، حالا این مقدار رو به صورت ارایه میگیرم و با کست کردن در فیلد جدولم ذخیره میکنم و تا اینجا مشکلی نیس، حالا میخوام روش شرط بذارم که ردیف هایی که این روز کاری رو دارن واسم برگردونه، ینی میخوام یه ارایه عددی بدم به کوئری و با ارایه این فیلد مقایسه بشه و نتیجه رو برگردونه، به چه صورت شرط...

7 پاسخ

ارور 422 در لاراول و عدم دریافت formData

4 روز پیش
توسط رامین رضائی آپدیت شد

سلام دوستان من یک سایت با react نوشتم و میخواهم اطلاعات یک فرم ( شامل اطلاعات ساده و سه عدد عکس ) را برای سرور ارسال و آپلود کنم. از اونجا که برای آپلود باید با formData کار کرد این درخواست رو با فرم دیتا ارسال میکنم اما ... اعتبار سنجی انجام نمیشه و درخواست من 422 میگیره ممنون میشم اگر کمکم کنید. درخواست سمت فرانت و ری اکت : var fd = new FormData(); fd.append('f_name', this.state.f_name);...

2 پاسخ

ارسال ایمیل سریع

5 روز پیش
توسط pari.a آپدیت شد

سلام من با ارسال ایمیل در لاراول اشنایی دارم و سرویس ایمیل به راحتی کار میکنه اما مشکل اینجاست که یه وقتایی ده دقیقه یه وقتایی بیست دقیقه یا یکی دو ساعت بعد ایمیل ارسال میشه.اما خیلی از سایتها به محض اینکه کاربر تیکت میزنه یا خرید میکنه ایمیل میزنن.آیا از سرویس خاصی استفاده میشه که به سرعت ایمیل ارسال میشه؟ @hesammousavi @ali.bayat @Alimotreb

5 پاسخ

دوره قدیمی آشنایی با لاراول

6 روز پیش
توسط sariapro آپدیت شد

سلام خاطرم هست از قبل در راکت آموزش آشنایی با لاراول وجود داشت و در اون شروع شده بود توسعه یه بلاگ... الان به اون دوره نیاز دارم (هر چند می دونم شاید برخی از موارد مطرح شده داخل اون آموزش منسوخ شده باشه) ممنون میشم راهنماییم کنید

قفل شده

مشکل خطای 419 در vuejs

7 روز پیش
توسط coarad supp آپدیت شد

سلام دوستان، من یه کامپوننت ساختم که یه قسمت از سایت به صورت spa باشه، ینی همونجا اگه لاگین نبود لاگین کنه و یه سری درخواست های دیگه بزنه، حالا وقتی یه درخواست زده میشه و لاگین نبودن رو برمیگردونه، لاگین رو انجام میده، و بعد که میخواد یه درخواست دیگه بفرسته، خطای 419 میده، ینی این csrf token بعد از لاگین شدن تغییر میکنه؟ چون وقتی لاگین هست هر چند بار که بخوام میتونم درخواست بدم و مشکلی هم پیش نمیا...

2 پاسخ

سوالی در مورد eloquent-relationships

1 هفته پیش
توسط christ آپدیت شد

سلام دوستان بنده یه تیبل دارم که هر کاربر در اون سه تا مقدار برای خودش داره ! حالا باید از کدوم فرم برای تعریف در مدل user استفاده کنم؟! has one که جواب نمیده چاره چیه ؟!

1 پاسخ

errno 150 Foreign key constraint is incorrectly formed

1 هفته پیش
توسط Matthew آپدیت شد

سلام @hesammousavi اررور زیر رو می گیرم وقتی می خوام جداول زیر رو درست کنم roles , permissions و جدول میانی permission_role و جدول میانی role_user ارور: (errno: ۱۵۰ "Foreign key constraint is incorrectly formed") (SQL: alter table `permission_role` add constraint `permission_role_permission_id_foreign` foreign key (`permission_id`) references `permissions` (`id`) on delete cascade) کد مایگریشن من:...

11 پاسخ

ارور بعد از آپلود لاراول روی سی پنل

1 هفته پیش
توسط christ آپدیت شد

سلام دوستان من بعد از آپلود لاراول روی سی پنل این خطا رو دریافت میکنم جریان چیه ؟! Warning: Unsupported declare 'strict\_types' in /home/xxxxx/xxxxxx/vendor/laminas/laminas-diactoros/src/functions/create\_uploaded\_file.php on line 9 Parse error: syntax error, unexpected ':', expecting '{' in /home/xxxx/xxxxx/vendor/laminas/laminas-diactoros/src/functions/create\_uploaded\_file.php on line 20 xxx...

1 پاسخ

ساخت chart برای کاربر

2 هفته پیش
توسط mohammad rr آپدیت شد

سلام دوستان میخواهم برای کاربر یک چارت ایجاد کنم. این چارت این طور خواهد بود: کاربر با شرکت در یک مسابقه و با حل کردن هر سوال به کاربر امتیازی داده خواهد شد. میخواهم که این امتیازات دریافت شده کاربر در یک چارت نمایش بدم. برای مثال همانند سایت : سایت کوئرا چارت هم طبق chart.js و vue.js خواهد بود. ممنون میشوم کمک کید.

6 پاسخ

اولین کار هایی که بعد نصب لاراول انجام میدید چی هست

2 هفته پیش
توسط علیرضا صالحی آپدیت شد

سلام دوستان بعد از نصب لاراول اولین کارهایی که برای کانفیگ پروژتون انجام میدید براساس تجربه چی هست و لطفا بگید لایسنس پروژه از MIT نیاز به تغییر دارد ( لطفا لیست وار بگید )

3 پاسخ

خداحافظ PHP

2 هفته پیش
توسط sajjad kargar آپدیت شد

سلام دوستان امروز من سره کلاس بودم که از استاد پرسیدم من الان تقریبا زیر و بم لاراول رو می دونم و می تونم خیلی کارا بکنم ولی دراومد بم گفتن لاراول و PHP نهایت دو سال دیگه اوت میشه بم گفت با توجه به اینکه برای انجام پروژه ها سرعت از همه چیز مهم تره و جاواسکریپت با نود می تونه سرعت در انجام پروژه رو براتون فراهم کنه حتما کوچ کن در اسرع وقت به نود همچنین گفت که الان بازار داره PHP رو حذف می کنه بعدشم...

30 پاسخ

فارسی کردن بخش عضویت و ورود لاراول

2 هفته پیش
توسط christ آپدیت شد

سلام دوستان بنده میخوام برخی ارور ها و صفحه ها رو اصولی به فارسی ترحمه کنم تون نت سرچ کردم یه فایل دانلود کردن که تو فولدری به نام fa چن تا فایل به نام های pagination.php reminders.php validation.php رو کنار فولدر en گداشتم و از فایل app.php 'locale' => 'fa', و 'timezone' => 'Asia/Tehran', کردم.. ولی فارسی نشدن!! مشکل چیست؟! مرسی

10 پاسخ

عدم پیدا کردن کنتلر در هاست

2 هفته پیش
توسط Fardin Najafi آپدیت شد

درود به همگی بنده فایل هامو روی هاست قرار دادم و حالا هنگامی که مسیرها اشاره میکنم یکی از مسیرهام پیغام زیر رو نمایش میده . ReflectionException (-1) Class App\Http\Controllers\API\ArticleController does not exist در صورتی که مسیرهای دیگه به راحتی json ها نمایش داده می شود. rout ها به صورت زیر تعریف شده است. Route::resource('articles','API\ArticleController'); Route::resource('files','API\MyFileCon...

1 پاسخ

inRandomOrder with paginate

2 هفته پیش
توسط hamed آپدیت شد

سلام. من به یک مسئله جالب در query builder برخوردم. وقتی در کوئری هم زمان از inRandomOrder و paginate استفاده می کنم و تعداد صفحات بیشتر از یکی میشه ، نتیجه تکراری میاره. دوستان کسی قبلا راه حلشو پیدا کرده ؟ تشکر

10 پاسخ

pagination محتویات hasmany ها

2 هفته پیش
توسط christ آپدیت شد

سلام بنده دوتا تیبل دارم که با forigenkey به تیبل یوزرزم وصلشون کردم بعد در مدل user هم دو تابع hasmany نوشتم : public function temps() { return $this->hasMany(Temp::class); } public function hums() { return $this->hasMany(Hum::class); } برای فراخوانی مقدارون هم اینطور در فایل پوسته blade عمل کردم : @foreach(Auth::user()->temps as $temp)...

1 پاسخ

مشکل عجیب در لاراول

2 هفته پیش
توسط سیدعلی موسوی آپدیت شد

سلام دوستان من داخل کنترلرم یه متد نوشتم به این صورت : public function check_user($status){ if($status){ return response(" logined",200); }else{ $this->register_user(); } } public function register_user(){ return response("user not login",404); } اما در کمال تعجب وقتی شرط دوم برقرار باشه یعنی استاتوس false باشه هیچی return نمیشه این رو به چند روش دیگه هم امتح...

8 پاسخ

مشکل عجیب در authentication

3 هفته پیش
توسط تیرداد آپدیت شد

با سلام دوستان من یک وب سایت با لاراول راه اندازی کردم . حدود 500 نفر هم در حال حاضر توش ثبت نام کردن . من سیستم لاگین رو از کلاسها و متدهای پیشفرض خود لاراول استفاده کردم و فقط ویوها رو عوض کردم . ولی هر از چند گاهی برای یوزرها مشکلات خیلی عجیبی پیش میاد. 1- مشکل اولی که مشاهده کردم(میدونم که عجیب به نظر میرسه ) اینکه که یکی از یوزرها وقتی لاگین کرده بود اطلاعات و اسم و یک یوزر دیگه رو نشون میداد...

12 پاسخ

معرفی هاست

3 هفته پیش
توسط امین شیخی آپدیت شد

سلام.. دوستان لطفا چندتا سرویس دهنده سالانه هاست را در کشورهای خارجی به من معرفی کنید. من یک برنامه اندرویدی روی گوگل پلی دارم و چون دارای سرویس درون پرداخت هست؛ میخوام سرویس صحت سنجی خرید را هم پیاده سازی کنم تا پرداخت هک نشه. گوگل ممکنه ip ایران را بلاک کنه. همین الانم خیلی از خدماتش برای ما بسته هست.

2 پاسخ

مشکل در آپلود فایل

3 هفته پیش
توسط محمد علی خاصه پز آپدیت شد

سلام من یک مشکل دارم اصلا هم نمی دونم این مشکل یعنی چی داخل فایل ولیدیشن خودم که اسمش ArticleRequest هست این رول ها رو گذاشتم public function rules() { return [ 'title' => 'required', 'body' => 'required', 'description'=> 'required', 'category' => 'required', 'tags' => 'required', 'index'=>'mimes:...

2 پاسخ

نحوه صحیح دریافت یک پروژه لاراولی از Github و کد نویسی

3 هفته پیش
توسط web developer آپدیت شد

سلام پروژه لاولی روی Github قرار داده شده، طبق فایل .gitignore که در پروژه بصورت پیشفرض وجود دارد، فایل ها و فولدر های زیر در گیت آپلود نشده است: /node_modules /public/*** /public/storage /storage/*.key /vendor .env .env.backup .phpunit.result.cache Homestead.json Homestead.yaml npm-debug.log yarn-error.log .idea/ درنتیجه فولدر های وندور و ... که برای اجرای پروژه لازم هست هم وجود ندارد، درسته که...

3 پاسخ

تکنولوژی لاراول روی سایتم مخفی شده.

3 هفته پیش
توسط Reza Amini آپدیت شد

من یه افزونه دارم در chrome که فکر کنم شما هم دارید به نام Wappalyzer که تکنولوژی سایت ها رو نشون میده برای مثال سایت راکت که با لاراول زده شده لاراول رو تو این افزونه برای این سایت نشون میشه ولی من سایتم karajelectronic.com لاراول و php رو نشون نمیده در حالی که من از لاراول استفاده کردم چیکار کنم؟

2 پاسخ

ذخیره نکردن داده تکراری

3 هفته پیش
توسط محسن مهری آپدیت شد

سلام و خسته نباشید عزیزان یک فرم دارم وقتی میخام ذخیره کنم،قبلش میخام بررسی کنم که اگه قبلا ذخیره نشده بود توی جدول(توی رکوردهای قبلیمون) ذخیرش کنم چیکار کنم چی بنویسم ؟؟ همچنین برای جدول میانی هم چیکار کنم (اونم همین مشکل؟)(جدول pivot)

4 پاسخ

گرفتن اطلاعات نوع دستگاه ورودی

3 هفته پیش
توسط محسن مهری آپدیت شد

سلام خسته نباشید میخام وقتی یک نفر login میکنه، اطلاعات دستگاهش رو هم ثبت کنم مثل نوع سیستم (گوشی یا کامپیوتر) و نوع مرورگر استفاده شده سوال اول : این کار امکان پذیره؟ سوال دوم : اگه امکان پذیره بدون معرفی پکیج لطفا یکم راهنمایی کنید چطور توی php اطلاعات رو بگیرم؟

3 پاسخ

فراخوانی تابع paginate روی یک آرایه

3 هفته پیش
توسط محسن مهری آپدیت شد

سلام به دلایلی مجبورم دو آرایه رو با هم مرج کنم و بعد اون رو نمایش بدم ، از طرفی این داده ها زیاد هستند و حتما باید paginage بشه، اما فقط وقتی مستقیما داده ها رو از روی یک مدل میخونم به من اجازه این کارو میده روشی هست که بشه paginate رو روی این ارایه فراخوانی کرد ؟ $notes1=auth()->user()->notes()->paginate(19); $users=Puser::where('id',auth()->user()->id)->pluck('user_i...

3 پاسخ