گفتگو‌های مربوط به تگ : [ لاراول ]

#امکان_جدید : امکان جدیدی در بخش سوالات و گفتگوها قرار داده‌ایم به این شکل که می‌توانید، دوستان خود را با فقط تگ کردن به گفتگو‌های کاملا خصوصی دعوت کرده و درباره مسائل مختلف در فضای خصوصی، صحبت کنید.
فیلتر ها
مرتب سازی : با بهترین پاسخ

احراز هویت

11 ساعت پیش
توسط حسین شیری نژاد آپدیت شد

سلام دوستان شاید این سوالام خیلی مبتدیانه باشه ولی تازه دارم لاراول یاد میگیرم و اینکه تو آموزشی ک دارم میبینم دایرکتوی auth تو دایرکتوری app قرار داره ولی من از لاراول 7 استفاده میکنم و اینکه تمام دایرکتوریا رو گشتم فقط یدونه فایل auth دیدم نمیدونم الان اون آموزش رو ادامه بدم یا برم سمت آموزش لاراول 7 ممنون میشم راهنمایی کنید مرسی

2 پاسخ

نقشه leafletjs درست لود نمیشه

2 روز پیش
توسط محمدرضا احمدی آپدیت شد

سلام دوستان من به تازگی شروع به کار کردم بر روی نقشه و کد زیر رو برای راه اندازی اون از وب سایت خود لایبرری برداشتم ولی هرکارمیکنم کار نمیکنه . حتی از آدرس های cdn خود سایت هم استفاده کردم ولی فایده ای نداشت و اصلا لود نشد. فکر میکنم مشکل چیز دیگه باشه نمیدونم واقعا <!doctype html> <html lang="{{ app()->getLocale() }}"> <head> <meta charset="utf-8">...

5 پاسخ

سوال در مورد مایگریشن

2 روز پیش
توسط حسین شیری نژاد آپدیت شد

من دو تا جدول دارم یکی content ,دیگری image رابطه یک به چند دارند اما ارور میدهد ‍‍``` Foreign key constraint is incorrectly formed ‍کد من اینه من اول content رو میسازم بعد imageچون کلید خارجی دارد اما باز این ارور رو میده Schema::create('content', function (Blueprint $table) { $table->id(); $table->string('name_mobile',50); $table->string('image_asle...

3 پاسخ

طراحی دیتابیس سامانه رزرو

3 روز پیش
توسط milad hp آپدیت شد

سلام من میخام سامانه رزرواسیون درست کنم سوالم اینه که تاریخ ها و زمان هارو چجوری توی دیتابیس ذخیره کنم که کارم راحت تر شه برای کار باهاشون (از کار با تاریخ متنفرم 😂) اول اینکه فیلدام از چه نوعی باشن بهتره و دوم این که به صورت میلادی همه چیز رو ذخیره کنم و فقط برای نمایش به شمسی تبدیل کنم بهتره؟ بعد دقتش نمیاد پایین موقع تبدیل؟ و اینکه برای مقایسه تاریخ ها و.... توابع یا پکیج خاصی میشناسید؟

7 پاسخ

Class SoapClient not found

3 روز پیش
توسط Alishco آپدیت شد

سلام دوستان خوبید من مشکل زیر رو در لاراول دارم Class 'SoapClient' not found در لاراگان Soap رو نصب و ریستارت کردم ولی باز ارورو میده. پکیج استفاده شده برای پرداخت هم Shetabit/Payment هستش

2 پاسخ

پکیج پرداخت انلاین لاراول برای تمامی درگاه ها

5 روز پیش
توسط رحیمی آپدیت شد

سلام به دوستان عزیز. من پکیجی نوشتم که به صورت درایوری کار میکنه و شما در صورتی که یک درگاه پرداخت داشته باشید و بعدا بخواید از یک درگاه به درگاه دیگری مهاجرت کنید نیازی نیست دوباره کدنویسی کنید و کدها رو تغییر بدید بلکه فقط اسم درگاه رو تغییر میدین. لینک پکیج به صورت زیر هست: https://github.com/shetabit/payment دوستانی که از پکیج خوششون اومده و داخل گیت هاب فعالیت دارن لطفا استار بدن تا پکیج بیشت...

31 پاسخ

مشکل در استفاده از gate

5 روز پیش
توسط shomareyek آپدیت شد

سلام توی لاراول وقتی یک gate میسازی قبل از اینکه بیاد شرط هایی که من بهش دادم رو انجام بده اول نگاه میکنه ببینه user لاگین کرده یا نه ولی من میخوام این عمل اتفاق نیفته چون دارم از یک guard دیگه استفاده می کنم. راهی هست که بهش بگیم این عمل رو انجام نده یا از یه guard مشخص استفاده کنه؟

2 پاسخ

اتصال به درگاه زرین پال در لاراول

5 روز پیش
توسط mm آپدیت شد

سلام دوستان میخام سایتم رو به درگاه زرین پال متصل کنم اولش که میدونم باید پکج مربوطه رو نصب کنم ولی چه پکجی؟ اگه از دوستانی که مسلط هستن مرحله به مرحله توضیح بدن واقعا ممنون میشم اگه ممکنه فقط نگین پکج فلا رو نصب کن اگه لطف کنید به این صورت توضیح بدین واقعا مشکل خیلی ها حل میشه مثلا فرض کنید یک مبلغ مثلا 15000 تومن قراره کاربر واریز کنه از همون اول که پکج رو نصب میکنید تا مرحله ای که کاربر وجه رو...

2 پاسخ

تفاوت eloquent و query builder

5 روز پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام خدمت اساتید و دوستان گرامی آیا درسته که بگیم زمانی که تعداد رکورد ها کم باشه بهتره با eloquent کوئری رو بنویسیم و برای رکوردهای زیاد و کوئری های پیچیده از query builder ؟؟

3 پاسخ

مشورت در مورد آپلود فایل محصول و تصاویر و متعلقاتش در مارکت پلیس

1 هفته پیش
توسط محمدحسن یگانه آپدیت شد

سلام دوستان.. خواستم در مورد مسئله زیر باهاتون مشورت کنم بهترین راه رو انتخاب کنم.. یه مارکت پلیس فایل دارم... برای کاربری که فروشنده فایل هست این امکان رو داره که از طریق فرم مربوطه محصول خودش رو بارگزاری کنه و بعد از تایید توسط اپراتور سایت فایلش در مارکت پلیس قرار بگیره برای فروش یا دانلود رایگان.. حالا این محصول شامل یک فایل خود محصول و یه فایل پی دی اف هست که رو هم رفته مثلا 20 مگ حجمشونه.. ه...

3 پاسخ

نمایش تصویر از داخل storage public

1 هفته پیش
توسط محمدحسن یگانه آپدیت شد

سلام دوستان.. تصویر داخل پوشه public مربوط به storage آپلود میشه.. توی ویو، توی تگ ایمیج آدرسشو که میدم لود نمیشه.. src="{{ asset('storage/'. $admin->image_addr) }}" دقیقا از همین dd هم که گرفتم دیدم آدرسش درسته فقط نشون نمیده.. "http://localhost:۸۰۰۰/storage/Data/Admins/۹LIXJfoUpdIgqJDEszZZBwCT۸jopn۸IA/۹LIXJfoUpdIgqJDEszZZBwCT۸jopn۸IA.jpg" php artisan storage:link رو هم اجرا کردم و پوشه لینک ش...

12 پاسخ

دسته بندی های فروشگاه لاراول

1 هفته پیش
توسط میلاد بسحاق آپدیت شد

با سلام دوستان عزیز، بنده میخوام وقتی مثلا روی یک دسته بندی کلیک شد، آدرس اون به این شکل باشه : مثلا وقتی روی دسته مادر کلیک کردم : domin.ir/cats/console بعد وقتی روی یک زیر شاخه اون کلیک کردم : domin.ir/cats/console/xbox و دوباره مثلا ی زیر دسته دیگه : domin.ir/cats/console/xbox/game حالا این تعداد ها متغییر هست و حتی بیشتر میشه من مشکلی با گرفتن زیر شاخه ندارم، منتها مشکل آدرس route هست چطوری با...

2 پاسخ

مدیریت بنر ها در صفحه اصلی در لاراول

1 هفته پیش
توسط محمدحسن یگانه آپدیت شد

سلام و درود. آقا من یه فروشگاهی دارم شبیه به دیجی کالا، صفحه اصلیش مثل صفحه اصلی دیجی کالا یک سری بنر داره که فقط عکسه و لینک میشه حالا به یک صفحه ای، من میخوام بدونم از طریق پنل مدیریت به چه صورت باید اینارو مدیریت کنم ؟ یعنی مثلا واسه هر یه بنر یه کنترل و مدل جدا بسازم ؟ ( که به نظرم اصلا منطقی نیست ) چیکار باید بکنم که مثلا از یک بخش (مدیریت بنر ها) بشه هر عکسی از هر بنری که خواستیم رو عوض کنیم...

6 پاسخ

مشکل با ckeditor

2 هفته پیش
توسط میلاد-م آپدیت شد

سلام من اینطوری کد ها رو نوشتم ولی ckeditor بالا نمیاد دقیقا عین آموزش راکت رفتم جلو

6 پاسخ

ساخت لینک دانلود فایل های داخل پوشه غیر پابلیک

2 هفته پیش
توسط JBolouri آپدیت شد

سلام دوستان.. برای یه سری از کاربرای سایت الزامی هستش که موقع ساخت حساب کاربری یه سری مدارک رو در قالب یک فایل فشرده بارگزاری کنن... این مدارک طبعا تو پوشه غیر پابلیک از طریق دیسک درایور local یه جایی ذخیره میشه.. حالا تو قسمت ادمین یه دکمه گذاشتم که وقتی درخواستی از سمت کاربر بیاد، اپراتور با کلیک روی اون بتونه فایل حاوی مدارک رو دانلود کنه و چک کنه.. برای فایلایی مثل این که توی پابلیک ذخیره نیست...

2 پاسخ

انجام همچین کاری با اعتبارسنجی فرم لاراول

2 هفته پیش
توسط مجتبی آپدیت شد

سلام خسته نباشید یک سوال داشتم الان میشه Validator به طور مثلا وقتی روی صفحه ارسال فرم زدیم صفحه بره به اکشنی که گفتیم بعد چون معتبر نبوده مثلا فیلدی خالی بوده بر گرده صفحه قبل بعد ارور ها رو چاپ کنه مثلا بنویسه فیلد ایمیل نباید کمتر از ۱۲۰ کارکتر باشد و ... من میخوام وقتی روی دکمه زده شد اگر اروری در اعتبار سنجی بود پایین هر فیلد بنویسه بدون اینکه صفحه ریفرش بشه امکانش هست؟ یا باید با جاوااسکری...

5 پاسخ

مشکل در تکمیل خودکار Eloquent در phpstrom

2 هفته پیش
توسط مجتبی آپدیت شد

سلام وقتتون بخیر من phpstorm همه ی بخش های لاراول رو با autocomplete کامل میکنه یعنی مثلا اولشو میزنم بقیشو پیشنهاد میده ولی مثلا میزنم Atricle::where('id' , 2 و اینطوری اصلا اون where و بقیه دستوراتی که مال الکوئنت هست و میخوایم برای مدل Article اعمال کنیم نمیاره ! در صورتی که مثلا برای کلاس DB کامل کار می کنه راحت کسی دیگه هم این مشکل رو داره؟ @hesammousavi

6 پاسخ

مشکل در روابط بین جداول در لاروال

2 هفته پیش
توسط وحید آپدیت شد

سلام .. من رابطه بین دو جدول که یک به چند باشه رو ایجاد کردم ولی موقع فراخوانی روابط با ارور زیر روبرو میشم Trying to get property 'title' of non-object (View: C:\xampp\htdocs\afzar\resources\views\admin\episodes\index.blade.php) تصاویر مربوطه رو میذارم میشه راهنمایی بفرمایین.... کد خود را اینجا وارد کنید

5 پاسخ

حذف storage از مسیر عکس ها در لاراول

2 هفته پیش
توسط mahmoud mahmoud آپدیت شد

من عکس های خودم رو در مسیر storage/public قرار دادم.. موقع فراخوانی path مربوط به عکس ها عبارت storage هست و اینطور نمی خوام باشه.. می خوام مثلا شبیه راکت که مسیر عکس ها به صورت: site.com/public/2020/12/image.png هست باشه.... ممنون میشم راهنمایی کنید... سپاس

2 پاسخ

مونگو دی بی

3 هفته پیش
توسط حسین شیری نژاد آپدیت شد

سلام دوستان به نظر شما ارزش داره بنده mysql رو کنار بزارم و از mongodb تو پروژه هام استفاده کنم؟ mongodb می تونه جای mysql قرار بگیره و در لاراول ازش استفاده کنم و هیچ مشکلی پیش نیاد و همه نیازهای پایگاه داده رو برآورده کنه؟ مزایای مانگو دبی بیشتره یا مای اسکیوال؟ اصلا میشه از مانگو دی بی به جای مای اس کیوال استفاده کرد؟ من علاقه دارم سوئیچ کنم به مانگو دی بی.

4 پاسخ

ارسال پیام موجودی کیف پول در لاراول

3 هفته پیش
توسط pari.a آپدیت شد

سلام . یه سایت فروشگاهی هست که ارز دیجیتال میفروشه و چند تا ادمین داره . حالا من میخوام اگر مقدار ارز به کمتر از 500 دلار رسید به ادمین ها پیامک ارسال کنه و همینطور اگر این مقدار 100 تا 100 تا کم شد مجدد پیام بده مثلا به 300-400 رسید که دقیقا به این عدد نمیرسه و کمی کمتر یا بیشتر از این میشه. این سیستم رو چطور بنویسم بهتره؟نمیخوام اطلاعات ارسال شده داخل دیتابیس ذخیره شن و به کاربری داخل یه بازه 10...

3 پاسخ

ابهامات ارتباط لاراول و nuxt js

3 هفته پیش
توسط مصطفی آپدیت شد

سلام من پروژه ای رو با بک اند لاراول + ویو و فرانت nuxt js ایجاد کردم و خب ابتدای کار برای اینکه کار جلو بره وارد بحثای athenticate نشدم و حتی لاگین ادمین لاراول با همون سیستم قدیمی گذاشتم ( فقط پاسپورت رو نصب و کانفیگ کردم ) و کاری به api نداره حالا یه سری api دارم که زیر مجموعه prefix های مختلف هستن براساس منوهای پنل ادمین و یک سری api دارم که زیر مجموعه هیچprefix خاصی نیست و نیاز به تایید هوی...

1 پاسخ

استفاده از ماژول ارسال سریع sms.ir در پکیج tzsk.sms

3 هفته پیش
توسط mahdi khanzadi آپدیت شد

سلام من برای ارسال پیامک از پکیج زیر استفاده می کنم https://github.com/khanzadimahdi/sms سایت sms.ir یک ماژول ارسال سریع پیامک به همراه قالب داره که از فانکشن UltraFastSendSetting استفاده می کنه. https://ip.sms.ir/#/User/RestWebService امکانش هست این تابع را به صورت یک درایور جدید در پکیج پیامک تعریف کنم؟ @khanzadimahdi

3 پاسخ

ارسال دو کد یکسان برای دو کاربر در یک زمان

3 هفته پیش
توسط حسن حکمتی آپدیت شد

سلام یه فروشگاه هست که وقتی کاربر خرید میکنه شماره سفارشش با متد curl ارسال میشه به یه api که کد تولید میکنه و اون کد رو به صورت پیامک به کاربر میفرسته. این کد چندین ماهه درست کار میکنه اما امروز دو تا کاربر که تو یه دقیقه خرید کردن براشون یه کد یکسان رفته!! البته قبلا هم کاربرایی بودن که تو تایم یکسان خرید کردن ولی این مشکل نبوده . کسی تجربه ای داره؟ @ali.bayat @hesammousavi

5 پاسخ

مشکل در سرویس گیت در سرور

3 هفته پیش
توسط مرتضی مرادی آپدیت شد

سلام دوستان بنده یه پروژه لاراول دارم که روی گیت هست و یه نسخه از اون رو هم روی سرور خودم گزاشتم که دامنه بهش وصله. تو کامپیوتر کد میزنم push میکنم تو گیت بعد ssh میزنم به سرورم و pull میکنم تغییرات رو. حالا مشکل اینکه که هر وقت من Pull میکنم تنظیمات پرمیشن فولدرهام به هم میریزه مثلا دیگه نمیتونم داخل پوشه public از سایت چیزی اپلود کنم و مجبورم که هر بار بعد از Pull کردن chmod بزنم و اونو درست کنم...

3 پاسخ

پکیج ورتا

3 هفته پیش
توسط مهرداد آپدیت شد

دوستان توی پکیج verta بخش نظرات میخام وقتی کامنت ثبت شد برام مثل سایت راکت نشون بده که مثلا یک دقیقه قبل یا دو دقیقه قبل متدی داره این پکیج برای این کار؟ چون مستنداتشو نگاه کردم نداشت انگار

4 پاسخ