بحث و گفتگو

در اینجا میتوانید به بحث و گفتگو در مورد مشکلات و مواردی که برایتان جالب است بپردازید

گفتگو‌های مربوط به تگ : [ لاراول ]

فیلتر ها
مرتب سازی : بدون پاسخ

مشکل در استفاده از dropnzone

3 ساعت پیش
توسط Ali Abbasi آپدیت شد

سلام به همگی دوستان می خواستم بدونم توی dropzone چه جوری میشه آپلود تصاویر به جای اینکه به صورت ajax باشه، بعد از submit شدن آپلود تصاویر اتقاق بیفته و هم اینکه چی کار کنم که کاربر فقط بتونه یک عکس رو انتخاب کنه و در صورت اینکه عکس دوم رو خواست انتخاب کنه عکس اول حذف بشه؟ ممنون میشم که راهنماییم کنید.

0 پاسخ

baseUrl در ری اکت

13 ساعت پیش
توسط mm مطرح شد

سلام دوستان پروژه من فرانت ری اکت هست و بک اند لاراول و بک اند و فرانت اند که ری اکت باشه با بیس ادرس axios.defaults.baseURL='http://localhost:8000/api' که ادرس فوق در فایل index.js پروژه ری اکت که فرانت باشه قرار داره و بدون مشکل به هم متصل هستند حالا پروژه رو ببرم رو هاست این بیس ادرس رو چی تغییر بدم یعنی چی بزارم اگه همین تغییر ندم مشکل پیش میاد؟فکر میکنم شاید باید ادرس دامنه بزارم ولی منطقی ن...

0 پاسخ

راه اندازی جستجو در سایت لاراول

24 ساعت پیش
توسط websaz آپدیت شد

سلام من برای یک سایت خبری لاراولی می خواهم جستجو بسازم. به laravel scout و Algolia رسیدم. Algolia که تحریم هستیم و قابل استفاده نیست. تصمیم گرفتم از laravel elasticsearch استفاده کنم که ظاهرا باید elastic بر روی سرور نصب باشد و بر روی هاست و cpanel قابل اجرا نیست.(دقیق نمی دانم و اگر غیر از این هست دوستان راهنمایی کنند) الان می خواستم ببینم برای راه اندازی جستجو بر روی یک سایت خبری لاراول که قرار...

0 پاسخ

ارور در کامپایل فایل scss

1 روز پیش
توسط majidkm مطرح شد

ERROR in ./resources/sass/admin.scss Module build failed (from ./node_modules/css-loader/index.js): ModuleNotFoundError: Module not found: Error: Can't resolve '../fonts/fontawesome-webfont.eot' in 'C:\Users\MAJID_K_ALI\Desktop\project\resources\sass\files'

0 پاسخ

مشکل محاسبه زمان کل ویدئو با کتابخانه getID3

2 روز پیش
توسط ali kiani مطرح شد

دوستان این کد من برای محاسبه زمان فایل های ویدویی هست $getID۳ = new getID۳; $file = $getID۳->analyze($temp_file); $time = $file['playtime_string']; ولی روی فایل های با حجم به عنوان مثال ۳۰۰MB به بالا جواب نمیده و نال برمیگردونه دوستان اگه جواب را میدونن بگن یا راه حل دیگه هم داشتن ممنون میشم بگین تشکر

0 پاسخ

فرم گزارش گیری

5 روز پیش
توسط majidkm مطرح شد

سلام یک فرم و یک دیتاتیبل در صفحه دارم که توسط فرم اطلاعات رو ارسال می کنم و می خواهم بعد از دریافت اطلاعات از فرم و انجام واکشی از دیتا بیس اطلاعات رو دوباره به همون صفحه و در دیتاتیبل نمایش بدهم لطفا راهنمایی کنید

0 پاسخ

گرفتن خطا ها و نمایش پیام

1 هفته پیش
توسط علیرضا تحریری مطرح شد

سلام دوستان من برای یکی از فیلدهام که قرار درباره کاربر رو بگیره یک مشکلی دارم من کد زیر رو نوشتم @if(count($errors)) <div class="alert alert-danger">بروزرسانی با خطا مواجه شد.</div> @else <div class="alert alert-success">بروزرسانی با موفقیت انجام شد.</div> @endif ولی وقتی کاربر هیچی وارد نکرده پیام success رو مینویسه چطوری میتونم از flash message در اینجا استفاده کنم تا و...

0 پاسخ

laravel excel

1 هفته پیش
توسط sajjad kargar مطرح شد

سلام . میخوام اطلاعات یک فایل اکسل رو از طریق پکیج laravel-excel به دیتابیس تزریق کنم.طبق مستندات پیش میرم جواب نمیده.کسی تجربه کار با این پکیجو داره؟

0 پاسخ

کار با Laravel Echo Server

1 هفته پیش
توسط Ezat Sharif آپدیت شد

سلام ببخشید من میخواستم یه تمرین انجام بدم با Laravel Echo Server تمرین این هستش که هر کاربری که لاگین کرد در سیستم مدیر به صورت real time لیست کاربران آنلاین رو ببینه ... ممنونم میشم راهنمایی کنید دقیق چه کارهایی لازم است . سواله دیگه که داشتم laravel-echo اگه استفاده بشه به جای socket.io در nodejs هستش

0 پاسخ

مدیریت پارامتر های در کنترلر کامپوننت

2 هفته پیش
توسط Is Coder مطرح شد

درود و وقت بخیر دوستان سوالی برای من پیش اومده فرض کنید ما یک کامپوننت ساختیم و پارامتری رو با آن ارسال کردیم مانند زیر <x-header pagetitle="صفحه اصلی" /> خوب حالا در کنترلر هم به صورت پابلیک تعریف میکنیم و به construct هم پاس میدیم و هیچ مشکلی نداره حالا در کامپوننت هم فراخوانی میکنیم سوال اینجاست اگر من پارامتر ذو پاس نکنم مشکل پیش میاد <x-header /> خوب ما اومدیم توی کنترلر یه page...

0 پاسخ

استفاده از لاراول و vuejs با هم و جدا از هم

2 هفته پیش
توسط محمد مهدی صالح پور مطرح شد

دوستان ی چندتا سوال دارم ذهنمو درگیر کرده موقع استفاده با هم بدون هم لاراول و ویو چه نکات و ساختاری رو باید رعایت کنیم اول کدومو پیاده کنیم؟؟؟ لاراول رو ؟؟ ویو رو ؟؟ هر دو به صورت موازی؟؟؟ در داستان api چه روشی رو پیشنهاد میکنین؟؟؟ سینگل پیج بهتره یا مولتی پیج؟؟؟؟ آیا اصلا از ویو توی بلید لاراول استفاده کنیم بهتره یا کلا جدا و با api (به همراه دلیل) ؟ آیا از vuex استفاده کنم؟؟؟ آیا میشه اول با وی...

0 پاسخ

عدم اجرای صحیح validate

2 هفته پیش
توسط سید حسین رضوی مطرح شد

توی ولیدیت کردن فرم برای 8 ورودی رول های ولیدیت رو قرار دادم، بعضی اوقات این ولیدیت درست عمل نمیکنه، اجازه عبور رو نمیده ولی خطاها و داده های داخل تابع old رو برنمی گردونه، در کل وقتی فرم رو سابمیت میکنم نه خطایی رو نمایش میده و نه مقادیر داخل تابع old اما خوب اجازه عبور رو هم نمیده. جالب اینجاست که اگه همین 8 تا رو مثلا روی 6 تا از ورودی ها قرار بدم هیچ وقت به مشکل نمی خوره لاراول ورژن 6

0 پاسخ

نمایش ندادن مقدار در سبد خرید

2 هفته پیش
توسط Matthew مطرح شد

@ali.bayat @foreach($lap as $key=>$laps) <tr> <td class="text-center"><a href="<?= Url('product');?>{!! '/'.$laps->id !!}"><img class="img-thumbnail" title="{{$laps->title}}" alt="{{$laps->title}}" src="{!! \App\Image::find($laps->image_id)->address_image !!}" width="۵۰px" height="۵۰px"></a></td> <td class="text-left"><a hr...

0 پاسخ

سطح دسترسی در لاراول و Vue js

4 هفته پیش
توسط Daee Hamid آپدیت شد

سلام من یه پروژه دارم که بکند با لاراول نوشته شده و فرانت کاملا با vuejs و با api به همدیگه متصل هستن توی بخش داشبود پرمیشن ها چطوری باید هندل بشه ؟!! فرانت باید با یه api لیست کل پرمیشن های یوزر رو دریافت کنه !؟! راه و روش اصولی مدیریت سطح دسترسی توی این مورد چطوریه !؟ مثلا میخوام مشخص کنم هرکس پرمیشن view-user رو داره بتونه منو مربوط ب کاربران رو ببینه و واردش بشه

0 پاسخ

تست بار روی سرور

4 هفته پیش
توسط coarad supp مطرح شد

سلام دوستان، توی تاپیک های دیگه خوندم واسه این مورد و یه سری سوال واسم پیش اومد ممنون میشم راهنمایی بفرمایید واسه تست سرور از این این سایت میشه به پروژمون ریکوئست ارسال کرد و نتیجش رو مشاهده کرد درسته؟ https://loader.io/ حالا این سه نوع تستی که هست، تفاوتشون چیه؟ کدوم بیانگر چی هست؟ جواب چطور باشه خوبه؟ الان مثلا توی تست client per secend من تعداد رو میذارم رو 20 و وقتی تست میگیره روی خط سبز میزنه...

0 پاسخ

افزودن یک رابطه جدید به یک مدل بعد از نصب یک پکیج

4 هفته پیش
توسط تیرداد مطرح شد

سلام . من در حال پیاده سازی یک سیستم ماژولار با لاراول هستم . بخش های مختلف سیستمم رو با استفاده از پکیج‌های مختلف که خودم برنامه نویسی کردم دارم انجام میدم. مثلا پکیج‌هام شامل یوزر، پروفایل، پست و ... هست . حالا مشکلی که من دارم در رابطه با وابستگی این پکیج ها با هم هست. من می خوام بتونم اگر لازم شد یک پکیج رو حذف کنم و سیستم بتونه به درستی کار کنه . برای مثال فرض کنید من یک پکیج یا یک مدل به نام...

0 پاسخ

سیستم امتیاز دهی و نمایش در نتایج گوگل

4 هفته پیش
توسط حجت بنداني مطرح شد

سلام دوستان اگر توجه کرده باشین یک سیستم امتیاز دهی هست که در نتایج سرچ اون مقاله هم در زیر نتیجه نمایش داده میشه میخواستم ببینم همچین سیستمی رو به چه شکلی ما میتونیم برای لاراول پیاده سازی کنیم ؟

0 پاسخ

پخش ویدئو ها با آدرس امن

1 ماه پیش
توسط Ali_H مطرح شد

سلام دوستان در لاراول برای دانلود یک فایل بنده بصورت هش شده یک ادرس رو به متد response و downlaod میفرستم،همه چی اکی هست اما اگر بخوام یک ویدئو رو پخش کنم باز هم ازین طریق عمل کنم؟ چون این ویدئو در storage ذخیره میشه و فقط کاربرانی که هزینه رو پرداخت کردند میتونن ببییند. درست مثله راکت آدرس ویدئو هش شده هست.؟؟؟ و یک مسئله من از طریق دانلود پخش میکنم ویدئو رو ولی چرا وقتی می زنم دقایق وسط ویدئو پلی...

0 پاسخ

شماردن سطر های یک excel با لاراول

1 ماه پیش
توسط محسن مطرح شد

سلام من می خوام از طریق فرم یک فایل excel ای که میگیرم قبل از اینکه import کنمش تعداد سطر هاشون بشمرم که از یه حد مشخصی ای بیشتر نباشه من از پکیج laravel excel نسخه 3.1 استفاده میکنم و از لاراول 6 متاسفانه هرچی روش توی اینترنت هست برای نسخه 2.1 پکیج هست که توی لاراول 6 پشتیبانی نمیشه برای نسخه 3.1 روشی هست که قبل import تعداد سطر های excel رو شمرد؟

0 پاسخ

مشکل پنل ادمین laravel-admin.org با داکر و https

2 ماه پیش
توسط صابر طباطبائی یزدی مطرح شد

من خواستم پنل ادمین laravel-admin.org رو که در چند پروژه استفاده کردم دوباره استفاده کنم که به مشکل زیر برخورد کردم بعد از طی کردن مراحل طبق چک لیست همه چیز در لوکال درست کار میکنه ولی وقتی روی داکر پابلیش میکنم که https لازمه یعنی اصلا به http پاسخ نمیده به مشکلی خوردم که میگم اول css ها لود نمیشدن mix content دوم اصلا وارد پنل نمیشد و میافتاد بیرون https redirect to http و داکر پاسخ نمیداد خب هم...

0 پاسخ

معرفی پکیج جایگزین برای mgp25 Instagram-API

2 ماه پیش
توسط Mohammadreza Ghomi مطرح شد

دوستان برای ارسال پست به اینستاگرام پکیج جایگزین برای mgp۲۵/Instagram-API معرفی کنید و یا اگه آموزش در این باره سراغ دارین معرفی کنید. من نیاز دارم از طریق api پست به اینستاگرام ارسال کنم.

0 پاسخ

مشکل در ارتقا سطح کاربران

2 ماه پیش
توسط Ali Abbasi مطرح شد

سلام به همگی دوستان بنده در جدولی که برای نمایش اطلاعات کاربران در پنل ادمین دارم، کد زیر رو برای ارتقا سطح کاربران و حذف اون ها قرار دادم. ولی مشکلی که دارم اینکه وقتی از کد زیر استفاده می کنم کلاس btn-group به درستی کار می کنه و نمایش داده میشه ولی نوع روتی که برای changeLevel تعیین کردم از نوع patch هست و از این طریق نمی تونم اطلاعات رو ارسال کنم. و در صورتی هم که دو تا form داشته باشم با دو...

0 پاسخ

مشکل در نصب پکیج hekmatinasser verta

2 ماه پیش
توسط Saied Hr مطرح شد

سلام دوستان من هنگام نصب پکیج hekmatinasser/verta با خطای زیر مواجه میشم میشه راهنمایی کنید؟ D:\xampp\htdocs\change_money\blog>composer require hekmatinasser/verta Using version ^۱.۱۰ for hekmatinasser/verta ./composer.json has been updated Loading composer repositories with package information Updating dependencies (including require-dev) Your requirements could not be resolved to an installab...

0 پاسخ

ذخیره شده مسیر فایل به صورت فارسی

3 ماه پیش
توسط هادی خضرپور مطرح شد

با سلام برای ایجاد یک فایل منیجر و ادیتور در پروژه ام از این پکیج استفاده کرده ام و طبق دایکومنت مراحل نصب رو جلو بردم. https://unisharp.github.io/laravel-filemanager/installation وقتی یه عکس رو با استفاده از فایل منیجرش آپلود می کنم و می خوام توی ویرایشگر ثبتش کنم بعد ثبت توی ویرایشگر و هنگام فراخوانی عکس لینک عکس اگر اعداد انگلیسی داشته باشه تبدیل به اعداد فارسی می شوند و آدرس عکس اشتباه در میاد...

0 پاسخ

Rule برای اندازه تصویر Width X height

4 ماه پیش
توسط محمد امین عالی مطرح شد

سلام دوستان من میخوام وقتی کسی عکسی خواست آپلود کنه سایز تصویر ۱۵۰*۱۵۰ باشه در vuejs , laravel ولی نمیدونم چه کدی بنویسم برای برسی سایز تصویر لطفا کمکم کنید. <template> <div> <input type="file" :id="id" @change="onFileChang($event)" accept="image/*"><button class="btn btn-info btn-sm" type="button" @click="upload()" v-if="num > ۰">ارسال</button>...

0 پاسخ