بحث و گفتگو

در اینجا میتوانید به بحث و گفتگو در مورد مشکلات و مواردی که برایتان جالب است بپردازید

گفتگو‌های مربوط به تگ : [ لاراول ]

فیلتر ها
مرتب سازی : بدون پاسخ

پیش نیاز کار با لاراول

10 ساعت پیش
توسط Mahdi Pardat مطرح شد

سلام برای مشغول شدن در حوزه ی کاری لاراول نیازه که ما در چه حدی پی اج پی بلد باشیم ایا لازمه که بتونیم با پی اچ پی خام پروژه ای بزنیم چون من خودم پی اچ پی رو در حد سینتکس یاد گرفتم و لاراول رو شروع کردم و الان تو سطح خوبیم ولی اینکه تو بازار کار جه استفاده ای از پی اچ پی میشود نمیدونم

0 پاسخ

حذف رکوردهای قدیمی تر دیتابیس

10 ساعت پیش
توسط christ مطرح شد

سلام دوستان (حذف رکوردهای قدیمی تر دیتابیس بعد از گذشتن تعداد رکوردهای هر یوزر از تعداد تعریف شده) بنده دو تا تیبل دارم که توشون رکوردهای متوالی برای هر کاربر ذخیره میشه! این رکوردها اگه کنترل نشن حجم دیتابیسم زیاد میشه بنابراین میخوام رکوردهای قدیمیرو بعد از گذشتن از تعداد مجاز برای هر کاربر حذفشون کنم! (فقط میخوام بر حسب تعداد این کار رو بکنم نه زمان!) ممنون میشم راهنماییم کنید

0 پاسخ

درگاه کردیت کارت

20 ساعت پیش
توسط taban sw مطرح شد

سلام دوستان من برای پروژه خارج از ایران درگاه کردیت کارت گذاشتم و ریسپانسو ایناش اوکی بود . فقط چیزی که برام عجیب بود این بود که صفحه پرداخت رو هم خود من باید طراحی میکردم . و برام جای سوال هست که اصلا برای درگاه کردیت کارت این کار معمول هستم چون تجربه اولم هست که با این نوع پرداخت کار میکنم . و اگر به این صورت هست از نظر امنیتی مشکلی برای دارنده کارت پیش نمییاد ؟

0 پاسخ

معرفی پکیج جایگزین برای mgp25 Instagram-API

2 روز پیش
توسط Mohammadreza Ghomi مطرح شد

دوستان برای ارسال پست به اینستاگرام پکیج جایگزین برای mgp۲۵/Instagram-API معرفی کنید و یا اگه آموزش در این باره سراغ دارین معرفی کنید. من نیاز دارم از طریق api پست به اینستاگرام ارسال کنم.

0 پاسخ

تست تعداد ریکوست قابل پردازش یک سرور

1 هفته پیش
توسط reza gerami مطرح شد

با سلام و احترام بنده سایت خودم رو با لاراول راه اندازی کرده ام و این سایت من یک اپلیکیشن هم دارد که اطلاعات خودش رو از این سرور دریافت می کند. می خواهم بدانم که چطور می تونم تست کنم که این سرور تا چه تعداد ریکوست رو در هر ثانیه می تواند هندل کند و مشکلی برایش ایجاد نشود.چون ظاهرا در تبلیغاتی که انجام می دهم (هر چند کوچیک) برخی مواقع از دسترس خارج می شود و این باعث نگرانی من شده است. مشخصات سرور ا...

0 پاسخ

مشکل در ارتقا سطح کاربران

2 هفته پیش
توسط Ali Abbasi مطرح شد

سلام به همگی دوستان بنده در جدولی که برای نمایش اطلاعات کاربران در پنل ادمین دارم، کد زیر رو برای ارتقا سطح کاربران و حذف اون ها قرار دادم. ولی مشکلی که دارم اینکه وقتی از کد زیر استفاده می کنم کلاس btn-group به درستی کار می کنه و نمایش داده میشه ولی نوع روتی که برای changeLevel تعیین کردم از نوع patch هست و از این طریق نمی تونم اطلاعات رو ارسال کنم. و در صورتی هم که دو تا form داشته باشم با دو...

0 پاسخ

مشکل در نصب پکیج hekmatinasser verta

3 هفته پیش
توسط Saied Hr مطرح شد

سلام دوستان من هنگام نصب پکیج hekmatinasser/verta با خطای زیر مواجه میشم میشه راهنمایی کنید؟ D:\xampp\htdocs\change_money\blog>composer require hekmatinasser/verta Using version ^۱.۱۰ for hekmatinasser/verta ./composer.json has been updated Loading composer repositories with package information Updating dependencies (including require-dev) Your requirements could not be resolved to an installab...

0 پاسخ

ذخیره شده مسیر فایل به صورت فارسی

1 ماه پیش
توسط هادی خضرپور مطرح شد

با سلام برای ایجاد یک فایل منیجر و ادیتور در پروژه ام از این پکیج استفاده کرده ام و طبق دایکومنت مراحل نصب رو جلو بردم. https://unisharp.github.io/laravel-filemanager/installation وقتی یه عکس رو با استفاده از فایل منیجرش آپلود می کنم و می خوام توی ویرایشگر ثبتش کنم بعد ثبت توی ویرایشگر و هنگام فراخوانی عکس لینک عکس اگر اعداد انگلیسی داشته باشه تبدیل به اعداد فارسی می شوند و آدرس عکس اشتباه در میاد...

0 پاسخ

ایجاد سیستم چت با کاربران مهمان guest در سایت

2 ماه پیش
توسط moha li مطرح شد

سلام من می خواهم برای سایت فروشگاهی که دارم ارتباط با کاربران سایت از طریق سیستم چت بسازم. مسئله اینجاست که این سیستم به راحتی برای افرادی که کاربر سایت هستند از طریق notification انجام می شود ولی برای کاربرانی که به صورت میهمان وارد می شوند دسترسی وجود ندارد. من برای حل کردن این مشکل هر بار که یک کاربر جدید وارد سایت می شود یک cookie به صورت مجزا با طول عمر ۱۵ روزه به شکل زیر برای آن ایجاد می کنم...

0 پاسخ

Rule برای اندازه تصویر Width X height

2 ماه پیش
توسط محمد امین عالی مطرح شد

سلام دوستان من میخوام وقتی کسی عکسی خواست آپلود کنه سایز تصویر ۱۵۰*۱۵۰ باشه در vuejs , laravel ولی نمیدونم چه کدی بنویسم برای برسی سایز تصویر لطفا کمکم کنید. <template> <div> <input type="file" :id="id" @change="onFileChang($event)" accept="image/*"><button class="btn btn-info btn-sm" type="button" @click="upload()" v-if="num > ۰">ارسال</button>...

0 پاسخ

درگاه پرداخت پرفکت مانی

3 ماه پیش
توسط افشین حسن زاده مطرح شد

سلام علیکم :) حدود یه هفتس که درگیر درگاه مستقیم برای پرفکت مانی ام و چیزی پیدا نکردم دوستان تجربه استفاده ازش رو دارن و میشه لطف کنید یه راهنمایی بکنید

0 پاسخ

یک سوال فنی یا یک مشورت

3 ماه پیش
توسط Matthew آپدیت شد

@ali.bayat @hesammousavi @khanzadimahdi من این صفحه رو دارم میخوام https://core.abadis.ir/data/00/i.pngو مقادیری رو نمایش میده میخوام زمانی که روی عکس زیر(کمتر از 4 دقیقه) زدم https://core.abadis.ir/data/00/ii.png بیاد همین مقادیر رو بر اساس زمان بندی کمتر از 4 نشون بده طرز نوشتن کوئری رو بلدم میخوام بدونم چطوری تو bladeاین کد رو تغییر بدم در ذمشیث به این شکل هست @foreach($user_channel as $key=&g...

0 پاسخ

bulk کردن در الستیک

3 ماه پیش
توسط Matthew آپدیت شد

@hesammousavi @ali.bayat من زمانی که bulk انجام میدم این ارور نمایش میده {"error":{"root_cause":[{"type":"illegal_argument_exception","reason":"Malformed action/metadata line [1], expected START_OBJECT or END_OBJECT but found [VALUE_NUMBER]"}],"type":"illegal_argument_exception","reason":"Malformed action/metadata line [1], expected START_OBJECT or END_OBJECT but found [VALUE_NUMBER]"},"status":40...

0 پاسخ

ایجاد روابط بین جداول

3 ماه پیش
توسط سعید محمدیان مطرح شد

با سلام من یه پروژه لاراولی دارم که دارم ازش api برای نرم افزار میگیرم سه تا جدول دارم اولی سوال جدول دوم پاسخ که هر سوال ممکنه چندتا جواب داشته باشه و جدول سوم مال فایل ها هست که هر پاسخ ممکنه چندتا فایل داشته باشه با داشتن ایدی سوال به همه پاسخ ها و هر پاسخ به فایل های خودش این ارتباط به چه صورت ایجاد کنم و خروجی جیسون بگیرم از دستور LEFTJOIN استفاده کردم ولی اگه یه پاسخ دوتا فایل داشته باشه از...

0 پاسخ

مشکل در رابطه hasManyThrough

3 ماه پیش
توسط webazin webazin مطرح شد

سلام دوستان؛خسته نباشید،من میخواستم از این رابطه واسه پرداختی های سفارشات فروشگاه استفاده کنم،به این شکل که رابطه فروشگاه با سفارشات public function orders() { return $this->belongsToMany( Order::class , 'order_shop' ); } و رابطه رابطه سفارشات با پرداختی ها به این شکل public function pay() { return $this->hasOne( Pay::class , 'order_id' , 'id' ); } حالا من اومدم توی...

0 پاسخ

معماری مایکروسرویس Microservice

3 ماه پیش
توسط نوید صفوی مطرح شد

سلام دوستان یه سوال در مورد معماری سرویس گرایی روی lumen یا laravel‌ دارم.اگر تجربه دارید یا میتونین راه حلی ارایه بدین ممنون میشم کمک کنین. یه مثال ساده میزنم و یک معماری کوچیک رو میخوام کمک کنین پیاده سازی کنم. نیازمندیم اینطوری عه که میخوام یه سری از مدل ها و پردازش هایی که انجام میشه بصورت سرویس با هم صحبت کنند. سرویس اول که مهمترین هم هست مدیریت کاربران عه که روی یک ماشین نصب شده و همه موارد...

0 پاسخ

کش کردن کد من صحیح هست یا نه

3 ماه پیش
توسط Matthew آپدیت شد

@ali.bayat @juza66 @khanzadimahdi میخواستم ببینم کش کردن کد من الان صحیح هست یا نه میشه راهنمایی کنید if(!$suggenstion = \Illuminate\Support\Facades\Cache::get('suggenstion_')){ $suggenstion = DetailsModel::where('id','<=',197000)->where('tedad_bazdid','>','5000')->orderby('id','desc')->take(10)->get();//بر حسب رندوم $suggenstion=\Illuminate\Support\Facade...

0 پاسخ

مشکل در بارگذاری چندتایی

3 ماه پیش
توسط emran rostam zade آپدیت شد

سلام وقت همگی بخیر دوستان من برای یک صفحه از طریق کلی خارجی براش گالری عکس درست کردم و توی جدول برای هر عکس یک لینک و یک نام قرار دادم تا اینجا همه چی درسته ولی وقتی از input کلون میگیرم که چندتایی بتونم اضافه کنم قسمت نام و لینک توی جدول به جای قرار گرفتن یک نام و یک لینک چندتا نام و چندتا لینک باهم یکجا قرار میگیرن ممنون میشم راهنمایی کنین

0 پاسخ

عدم بازگشت از pusher

3 ماه پیش
توسط محسن بستان مطرح شد

سلام دوستان. بنده با استفاده از pusher یک نوتیفیکیشن به pusher ارسال میکنم. در پوشر به درستی دریافت میشه اما بازگشت داده نمیشه. چیزی که در pusher دریافت میکنم : API MESSAGE Channel: private-users.1, Event: Illuminate\Notifications\Events\BroadcastNotificationCreated { "status": "success", "message": " ویدیو تست با موفقیت در کیفیت 144 پردازش شد!", "id": "c8416cb8-741d-422e-ab85-4574c4ad99b9...

0 پاسخ

3 کلید خارجی در یک پیوت تیبل

4 ماه پیش
توسط webazin webazin مطرح شد

سلام دوستان،واسه یه فروشگاه شبیه دیجی کالا،قسمت ویژگی های محصولات، روابط رو به این شکل نوشتم class Attribute extends Model { /** * relation attribute with category. * @return BelongsTo */ public function category() { return $this->belongsTo(Category::class); } /** * relation attribute with product with attributeValue_id pivot. * @return Bel...

0 پاسخ

مشکل false برگرداندن پسورد hash شده در لاراول

4 ماه پیش
توسط عبداله زرین آپدیت شد

سلام وقت بخیر توی پروژم پسورد رو با دستور Hash::make سیو میکنم و توی لاگین کردن هم از دستور Hash::check استفاده میکنم ولی همش false برمیگردونه،پسوردا رو هم درست وارد میکنم نمیدونم چرا ارور میگیره...مشکلش چیه؟ این نکته رو هم بگم شاید مربوط باشه ک فیلد پسورد رو از جدول یوزر حذف کردم و یبار دیگه با تایپ string اضافه کردم

0 پاسخ

multi auth laravel broadcast

5 ماه پیش
توسط ali jvn. مطرح شد

با سلام به همه دوستان عزیز من توی پروژم چندتا مدل auth دارم میخوام یه سری اطلاعات رو به دوتا از مدل هام broadcast کنم من از pusher و laravel echo استفاده میکنم کسی میدونه چطور باید auth رو توی broadcast تفکیک کنم؟ ممنون

0 پاسخ

سوال در مورد groupby

5 ماه پیش
توسط 1masoud مطرح شد

@ali.bayat من میخوام به این کد پایین groupbyبدم نمیشه اما زمانی که از selectاستفاده میکنم groupbyجواب میده چطوری میتونم در کد زیر از groupbyاستفاده کنم return \App\DetailsModel::where('name_channel',$name_channel)->take(10)->get();

0 پاسخ

شناسایی نشدن نام کاربری ساخته شده با factory

5 ماه پیش
توسط پایان جهان مطرح شد

درود دوستان ... با دستورهای زیر نام کاربری رو ایجاد کردم ولی بخوام توی لاراول ورود کنم نام کاربری رو پیدا نمی کنه و میگه در پایگاه داده موجود نیست. >>> $user = factory(App\User::class)->create(); => App\User {#3066 name: "Karolann Zboncak", email: "augustine.rosenbaum@example.com", email_verified_at: "2019-09-22 15:02:50", updated_at: "2019-09-22 15:02:50",...

0 پاسخ

فرستادن آرایه در آرگومان ورودی graphql

6 ماه پیش
توسط miladk313 مطرح شد

سلام دوستان من از پکیج https://github.com/rebing/graphql-laravel استفاده میکنم میخوام یه آرایه به صورت [1,2,3,4] رو به عنوان args ها بفرستم ولی نمیدونم typeش رو چی بزارم . ممنون میشم راهنمایی کنین.

0 پاسخ

مشکل در elasticsearch

6 ماه پیش
توسط 1masoud مطرح شد

@ali.bayat زمانی که می خوام چیزی داخل الستیک قرار بدم این ارور رو میده "reason" : "index [twitter] blocked by: [FORBIDDEN/12/index read-only / allow delete (api)];" و این که چطوری می تونم اطلاعات داخل جدولی در دیتابیس mysqlرو به داخل الستیک سرچ منتقل بدم

0 پاسخ

ارسال اس ام اس با استفاده از جاب در لاراول

6 ماه پیش
توسط علی آپدیت شد

سلام دوستان. من در وسط یک تابع تصمیم دارم برای کاربر اس ام اس ارسال کنم. اومدم و یک جاب ساختم که با استفاده از اون این کار رو انجام بدم. SendSMSAfterPurchaseJOB::dispatch($payment) ->onQueue('default') ->delay(Carbon::now()->addSecond(3)); حالا داخل این جاب این کد ها رو نوشتم. $user = User::find($this->payment->user_id); $this->sms->sendSMS($th...

0 پاسخ