گفتگو‌های مربوط به تگ : [ لاراول ]

#امکان_جدید : امکان جدیدی در بخش سوالات و گفتگوها قرار داده‌ایم به این شکل که می‌توانید، دوستان خود را با فقط تگ کردن به گفتگو‌های کاملا خصوصی دعوت کرده و درباره مسائل مختلف در فضای خصوصی، صحبت کنید.
فیلتر ها
مرتب سازی : بدون پاسخ

مشکل در تغییر نام یک فایل در لاراول storage

2 روز پیش
توسط محسن مهری آپدیت شد

سلام - میخام یک فایل رو تغییر نام بدم اما درست کار نمیکنه، به درستی فسیدش رو هم use کردم، خط کدهای من چه مشکلی داره ؟ تمام فایل هام رو در directory public/files/ ذخیره کردم . اینم کدهام : //use Illuminate\Support\Facades\Storage; . . . public function RenameFile($filename,$newname=null){ if(!$newname) { $newname=$filename; } $file = public_path() . '/fi...

0 پاسخ

حذف لینک های اضافی از گوگل

2 روز پیش
توسط Mostafa Nazar آپدیت شد

سلام یه سری لینک های اضافی دارم که قبلا درست شده بود ولی تغییر دادم ولی الان تو گوگل نشون میده برای حذف اون چطور باید انجام بدم مثلا دوتا لینک دارم /product/id دومی هم به این صورت هستش /product/id/name حالا با کد زیر تو robots.txt میخوام لینک اول حذف بشه ولی لینک دوم حذف میشه Disallow: /product/* برای حل این مشکل چی باید بکنم؟ با تشکر

0 پاسخ

استفاده از scope در join ها

6 روز پیش
توسط محمد علی خاصه پز آپدیت شد

سلام یک سوال دارم ممنون می شم راهنمایی کنید. من داخل مدل خودم یک Global Scopes ساختم ولی در استفاده از اون داخل join() به مشکل خوردم و شروطی که داخل scope گذاشتم اعمال نمی شن . ممنون می شم بفرمایید مشکلم کجاست اسکوپ protected static function booted() { parent::booted(); static::addGlobalScope('rate.index', function (Builder $builder) { $builder->where('rates...

0 پاسخ

broadcasting in laravel-echo and pusher.js

7 روز پیش
توسط محمد امیری مطرح شد

سلام.من میخوام یک کانال خصوصی با pusher ایجاد کنم و زمانیکه کاربر آنلاین بود و مثلا پستش تایید شد همون دم به صورت real Time Broadcasting صرفا یه همین کاربر یک notification بزنه.من کانالای عمومی رو پیاده کردم و مشکلی نیست اما مشکل اساسی اینجاست که نمیدونم چطوری مثلا پستی که تایید کردم رو آیدیش رو به جاوا اسکریپت ارسال کنم چون جایی که event اتفاق میفته اصلا به فایل جاوا اسکریپتی دسترسی ندارم تا...

0 پاسخ

broadcasting in laravel-echo

1 هفته پیش
توسط محمد امیری مطرح شد

سلام.همچیین شرطی رو داخل private broadcasting داریم : Broadcast::channel('order.{orderId}', function ($user, $orderId) { return $user->id === Order::findOrNew($orderId)->user_id; }); آرگومان اول که هیچی ولی دومیو که ما بخوایم پاس بدیم داخل بک اند لاراول اکیه ولی مشکل اینه چطوری این ارگومانو به laravel-echo بدیم وقتی اون فایلش یه جا دیگست این event ای که داره اجاره میشه اصلا هیچ ارتباطی...

0 پاسخ

خرید هاست مجازی

1 هفته پیش
توسط زاهد حسینی مطرح شد

سلام دوستان دنباله یک هاست مجازی خوب و با امکانات معقول میگردم. تو اکثر هاستینگ ها به نکات ریزی مثله ارسال ایمیل و یا ترافیک و پهنای باند و غیره اشاره نمیشه. و فقط موارد دلخواه رو میذارن تو انتخاب تعداد هسته و و رم و هارد مورد نیاز.خب تا اینجا چند مورد سوال پیش امده که دوست دارم اگه تجربه ای در این مورد دارید با من به اشتراک بذارید! شما اکثرا کدوم سیستم عامل (اوبونتو/سنت اوس) و چه ورژنی رو نصب میک...

0 پاسخ

مشکل در لود propper.js در laravel.mix

2 هفته پیش
توسط محمد علی خاصه پز مطرح شد

سلام من همچین هشداری در کنسول دریافت می کنم. DevTools failed to load SourceMap: Could not load content for http://localhost:8000/js/popper.js.map: HTTP error: status code 404, net::ERR_HTTP_RESPONSE_CODE_FAILURE خود propper.js رو هم اینطور اضافه شده try { window.Popper = require('popper.js').default; window.$ = window.jQuery = require('jquery'); require('bootstrap'); } catch (e) {} می...

0 پاسخ

خطای کانفیگ FTP

2 هفته پیش
توسط JBolouri مطرح شد

سلام دوستان.. توی پروژم با ftp میخوام ارتباط با سرور دانلودی داشته باشم ولی بهم ارور زیر رو میده.. Disk [ftp] does not have a configured driver. توی کانفیگ فایل سیستم هم دیسک ftp رو اضافه کردم و هاست و یوزر نیم و پسورد هم بهش دادم. 'ftp' => [ 'driver' => 'ftp', 'host' => 'host', 'username' => 'user', 'password' => 'pass',...

0 پاسخ

تجربه کار با پکیج Laravel Stats Tracker برای بازدید و امار

2 هفته پیش
توسط mahmoud mahmoud مطرح شد

سلام دوستان.... کسی تجربه کار با پکیج Laravel Stats Tracker داره؟؟؟ من نصب کردم اول که خطای مموری میداد موقع نصب مجبور شدم به php.ini برم و محدودیت حافظه بر دارم.... این پکیج چطوری هست ؟؟؟ راضی بودید ازش؟؟ مشکل یا چالش نداشتید؟؟

0 پاسخ

سبد خرید و ارسال آن به درگاه

2 هفته پیش
توسط sinaa مطرح شد

سلام دوستان من پکیج سبد خرید نصب کردم روی پروژم (Crinsane/LaravelShoppingcart) ولی نمیدونم چطور اون رو به درگاه وصل کنم که هم یک پرداخت چندگانه باشه مجموع محصولات رو پرداخت کنه و هم این تراکنش رو لاگ کنم (من از درگاه پارسپال استفاده میکنم) لطفا راهنماییم کنید ممنونم

0 پاسخ

نصب لاراول در سرور دانلود ftp

3 هفته پیش
توسط JBolouri مطرح شد

سلام دوستان.. برای ایمن سازی لینک های دانلود و کنترل درخواستای مربوط به سمت سرور دانلودی.. تا الان فهمیدم باید اونجا هم لاراول نصب کنم.. خب همین که پروژه ای که توی سیستم خودم بصورت لوکال دارم رو منتقل بدم به public_html اوکیه؟ کار خاصی لازم نداره؟

0 پاسخ

اجرای Task های زمان بندی شده در لاراول در هاست اشتراکی

3 هفته پیش
توسط محسن مطرح شد

سلام.بنده طبق این مقاله Task های زمان بندی شده در لاراول (هاست های اشتراکی) یک task رو در هاست اشتراکی فعال کردم و درست اجرا شد.اما فکر میکنم طبق این روش همه دستورات در همان لحظه اجرای کامند اجرا میشن..حالا اگه من 2 تا دستور داشته باشم که زمان اجراشون متفاوت باشه باید چطور تنظیم کنم؟(چون تو خود مقاله هم گفته شده که فقط زمان تنظیم شده در کرون جاب اهمیت داره و زمانبندی تو دستورات لاراول تاثیری نداره...

0 پاسخ

مشکل در لاراول 7

3 هفته پیش
توسط رضا جلیلیان مطرح شد

من وقتی میخوام دستور های artisan رو اجرا کنم این ارور رو میده InvalidArgumentException Driver [files] is not supported. at C:\Users\Reza\Desktop\anbar\vendor\laravel\framework\src\Illuminate\Cache\CacheManager.php:۱۰۹ ۱۰۵| ۱۰۶| if (method_exists($this, $driverMethod)) { ۱۰۷| return $this->{$driverMethod}($config); ۱۰۸| } else {...

0 پاسخ

استفاده Api اینستاگرام در لاراول

3 هفته پیش
توسط مجید علیزاده مطرح شد

سلام من میخوام از Api اینستاگرام توی لاراول استفاده کنم بطور کلی کارم اینه که وقتی کاربر یوزرنیم پیج اینستاگرامش رو وارد کرد پیجش اعتبارسنجی بشه که وجود داره یانه و اگه وجود داشت عکس پروفایلش رو برگردونه اگه میشه روش استفاده از Api رو بگین ممنون

0 پاسخ

فرم های چند مرحله ای و امنیت session

4 هفته پیش
توسط mahmoud mahmoud مطرح شد

سلام به همه دوستان... من چند جایی از برنامه ام مثلا فرم ثبت نام و... فرم های چند مرحله ای دارم.... مثلا اطلاعات از کاربر می گیرم ... بررسی می کنم اگر اوکی بود.. کد میفرستم و اگر کد هم درست بود اون مرحله در دیتابیس ثبت می کنم... حالا من این مراحل در Session کاربر نگه میدارم.... آیا این کار من درست هست؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنید..

0 پاسخ

breadcrumb های گیچ کننده با پکیج breadcrumb لاراول

1 ماه پیش
توسط مهدی احمدی مطرح شد

سلام به دوستداران سایت راکت چند روزی میشه داخل یه موضوع گیر کردم نمیتونم چطور حلش کنم ممنون میشم که راهنماییم بکنید من یه سایت اموزشی ساختم که الان میخوام برای کل سایتم برید کرامب بسازم با استفاده از پکیج davejamesmiller/laravel-breadcrumbs. نحوه کار این پکیج رو هم از مقالات راکت یاد گرفتم ولی داخل یه موضوعی گیر کردم : موندم پترن این چند تا روت رو داخل فایل routes/breadcrumbs.php چطور بنویسم : R...

0 پاسخ

ویس ادیتور

1 ماه پیش
توسط ebi_papidon مطرح شد

سلام دوستان عزیز ادیتوری که کاربر بتونه ویس بده و اون رو به متن تبدیل کنه کسی میشناسه که بشه باهاش هم راحت کار کرد و یا حتی رو لاراول هم پیاده اش کرد ؟

0 پاسخ

مشکل عدم نمایش پیام ها بعد از fail شدن validation

1 ماه پیش
توسط دوسلار مطرح شد

Request زیر ورژن ساده شده request ای هست که برای اعتبار سنجی درخواست ازش استفاده می کنم اما متاسفانه بعد از fail شدن validation با وجود redirect شدن به صفحه فرم هیچ پیغام خطایی نمایش داده نمیشه چون session خالی هست ولی چیزی که این مشکل را جالب می کنه این هست که مشکل از message های تعریف شده است و اگر message ها رو حذف کنم همه چیز همون طور که انتظار می ره کار می کنه و جالبتر اینکه فقط بعضی از mess...

0 پاسخ

ارور در هنگام حذف پیکیج sluggable

1 ماه پیش
توسط مجید مطرح شد

من میخا پکیج sluggable را از توی پروژه ام حذف کنم موقعی که دستور composer remove vendor/sluggable را میزنم این پیام بهم نشون داده میشه باید چیکار کنم تا این پکیج به صورت کامل حذف بشه؟؟ sluggablecomposer is not required in your composer.json and has not been removed remove is not required in your composer.json and has not been removed vendor/sluggable is not required in your composer.json and has...

0 پاسخ

ارتباط اپ react native cli با سایتی که با لاراول نوشته شده

1 ماه پیش
توسط morteza مطرح شد

سلام دوستان متخصص گرامی من یه اپ می خوام بزنم با react native cli چطور میتونم بدون دردسر به پروژه ای که با لاراول نوشته میشه وصلش کنم وکاملا هماهنگ با اون باشه اگر لینک آموزشی خوبی هم سراغ دارید راهنمایی بفرمایید. ممنون🙏🙏✍️

0 پاسخ

باکس دانلود

1 ماه پیش
توسط Negar Kafi مطرح شد

سلام، من نیاز به ک یک باکس دانلود دارم این باکس دانلود رو میشه برای بعضی از محتواها فعال کرد و دو حالت یکی که چندین لینک برای دانبود وجود داشته باشه و حالت دیگه این لینکها دسته بندی هم داشته باشن برای خودشون مثلا برای دوازدهم ریاضی 10 تا لینک باشه برای دوازدهم تجربی 5 تا یه همچین حالتی که دسته بندی شده باشند ( تقریبا شبیه قسمت بندی های راکت میشه یه سری دوره ها هستن که مستقیما دارای اپیزود ها هستند...

0 پاسخ

علت هشدار برای poper.js.map

1 ماه پیش
توسط محمد علی خاصه پز مطرح شد

سلام وقتتون بخیر من یک وارنینگ توی کنسول دریافت می کنم که علتش رو نمی دونم و نمی دونم چطور می تونم برطرفش کنم ممنون می شم راهنمایی کنید. البته فکر می کنم که به popper.js مروبطه که البته بخاطر استفاده از bootstrap از popper هم استفاده کردم ولی این رو نمی دونم چرا نشونم می ده. البته اینم بگم یک سایت با لاراول دارم طراحی می کنم که از laravelMex دارم داخلش استفاده می کنم یعنی فایل app.js رو فایل blade...

0 پاسخ

ایجاد گروه تلگرامی مانند سایر سایت های آموزشی مهم...

1 ماه پیش
توسط morteza مطرح شد

سلام عرض تبریک عید فطر خدمت استاد گرامی لطفا یک گروه تلگرامی مانند سایت های وب رمز و لاراول و ری اکت ... تشکیل بدید واعضای گروه آموزشی laravel رو در اون عضو کنید تا دوستان در انتقال هرچه بیشتر تجربیات خودشون با هم برای حل مئسله و پروژه آموزشی شما بههر صورت بگیرد ... با تشکر وقدرانی از زحمات شما استاد عزیز

0 پاسخ

ارسال ویدیو با json به vue

1 ماه پیش
توسط omid ghalandari آپدیت شد

@hesammousavi @ali.bayat سلام منم ویدیو هام رو تو مسیر storage/download قرار دادم میخوام وقتی به سینگل پیج دوره میره ویدیو رو از storage بخونه داخله videojs نمایش بده نمیخوام ویدیو هام در دسترس همه باشه وقتی کاربر در این دوره شرکت کرد بتونه به همه ویدیو ها دسترسی داشته باشه $path = storage_path($section->video); $video = Response::make(file_get_contents($path), 200, [ 'Cont...

0 پاسخ

MSSQLدیتابیس

1 ماه پیش
توسط ebi_papidon مطرح شد

سلام دوستان نیاز به راهنمایی دارم برای اینکه بخوام پروژه تحت لاراولم رو با MSSQL فیکس کنم فقط کافیه نوع دیتابانکم رو مشخص کنم براش یا تغییرات دیگه ای هم لازمه ؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

0 پاسخ

رفع ارور در ساخت صفحه محصول لاراولی

2 ماه پیش
توسط سعید مطرح شد

سلام ممنون میشم راهنمایی بفرمایید طبق آموزش ها من نتونستم از مدل بایندیگ استفاده کنم و اومدم از مدل بایندینگ استفاده کردم و ارور زیر رو گرفتم Route::bind('articleSlug',function ($value){ return Article::whereSlug($value)->firstorFail(); }); $this->app->bind('courseSlug',function ($value){ return Course::whereSlug($value)->firstorFail(); }...

0 پاسخ

دریافت توکن از oauth access tokens لاراول

2 ماه پیش
توسط ابر سیاه مطرح شد

سلام دوستان من درون یک پروژه به دلایلی مجبورم که شناسه (id) oauth_access_tokens را به توکن تبدیل کنم و ارسال کنم راه حل شما چیست؟ لطفا راهنمایی کنید بسیار برایم مهم است @hesammousavi @mohsenbostan @ali.bayat @hossein.r.۱۴۴۲ @juza۶۶ @amin.webdesign @yk۵۷۴۲g @coaradsupp @SobhanDadkhah @milad تشکر

0 پاسخ