بحث و گفتگو

در اینجا میتوانید به بحث و گفتگو در مورد مشکلات و مواردی که برایتان جالب است بپردازید

گفتگو‌های مربوط به تگ : [ لاراول ]

فیلتر ها
مرتب سازی : پربازدیدترین ها

دوره ساخت حرفه ای restful Api با لاراول

2 سال پیش
توسط masoud net آپدیت شد

با سلام خدمت همه دوستان عزیز و همراهان راکت طی چند روز آینده قراره یک دوره پیشرفته از لاراول در رابطه با api نویسی شروع بشه و هدف از این گفتگو یک نظر سنجی از شماست . همونطور که میدونید برای ارتباط با اپلیکیشن های موبایلی یا دسکتاپی یا حتی فریمورک های حرفه ای جاوا اسکریپت نیازه که به درستی api نویسی رو یاد بگیرید . برای مثال مسائلی مثل احرازهویت در یک Api یا پرداخت هزینه یک محصول از طریق Api...

35 پاسخ

آپلود لاراول روی هاست

4 ماه پیش
توسط Amin آپدیت شد

سلام و درود بعد از دیدن مقالات دوستان در مورد آپلود فایل من یک پوشه به نام customer در public_html ایجاد کردم و محتوای فایل public رو اونجا قرار دادم و در کنار محتویات یک پوشه به نام local ساختم و بقیه فایل های لاراول رو اونجا قرار دادم و فایل index.php رو هم بصورت زیر ویرایش کردم require DIR.'/local/vendor/autoload.php'; $app = require_once DIR.'/local/bootstrap/app.php'; ولی باز هم با ارور 500 م...

8 پاسخ

ساخت یک سرچ ساده با لاراول

11 ماه پیش
توسط Arshavir آپدیت شد

سلام میخوام یه سرچ ساده با لاراول دورس کنم چندتا مطالب توی سایت های خارجی دیدم اما اجرا نمیشدن کسی سرچ ساده بلده یه نمونه کد بزار اینجا ممنون

16 پاسخ

تحلیل دیتابیس یک فروشگاه اینترنتی مثل دیجیکالا

1 سال پیش
توسط vahid Mohammadi آپدیت شد

با سلام یه مشکلی تو تحلیل دیتابیس فروشگاه اینترنتی واسم پیش اومده فرض کنید مث دیجیکالا چندین نوع محصول داریم مثلا موبایل لپتاپ تبلت کامپیوتر دوربین دیجیتال لباس شلوار کفش ساعت عینک و شامپو و اسپری و عطر و ..... که هر کدوم از اینا مسلما ویژگی های خاص خودشون رو دارن حالا باید بیایم واسه هر نوع محصول یه جدول بسازیم ؟ مثلا جدول موبایل ها و جدول لپتاپ ها و جدول تبلت ها جدول عطرها و .... یا اینکه روش...

3 پاسخ

مشگل در گرفتن api از google map

2 سال پیش
توسط سید محمد آذربرا آپدیت شد

سلام من می خوام تو فرم ثبت نام سایتم که با لاراول هست یه map بزارم اما دو تا مشکل دارم اینکه نمی دونم چطوری باید از گول api بگیرم عوض شده انگار api می گیرم ولی error می ده 2.چطوری وقتی کاربر یه قسمت تو مپ مشخص کرد ادرسشو به صورت متن به کاربر نشون بدم و طول عرض جغرافیایی اون قسمتی که مارک شده رو دریافت کنم لطفا راهنمایی کنید

1 پاسخ

هک شدن وب سایت لاراولی

4 ماه پیش
توسط داود خانی آپدیت شد

دوستان من یک وب سایت با فریمورک لاراول نوشتم. دیشب هک شده . کاملا طبق آموزش های استاد موسوی بوده و سعی کردم با دقت تمام موارد امنیتی رو رعایت کنم . همه جا از csrf-token ها و ... استفاده کردم و تقریبا سمت کلاینت اصلا از {!! !!} استفاده کردم . وقتی از دیتابیسم اکسپورت خروجی میگیرم انتهای فایل کلی کدهای Html و js اضافه شده. میخواستم بدونم از چه طریقی این حمله صورت گرفته کسی میتونه کمک کنه جلوشو بگیرم...

17 پاسخ

لیست استان و شهرستان ها

2 سال پیش
توسط علی آپدیت شد

من درد سایت فایل دیتای جداول استان و شهرستان ها را پیدا کردم و در سایتم پیاده کردم. و میخام در قسمت ثبت نام کاربر بتونه با انتخاب استان مورد نظرش در کامپوننت dropdown لیست شهرستان های مربوطه اون استان را ببینه. بایستیت چکار کنم؟ از لحاظ کدنویسی کمکمم کنید. ممنون

3 پاسخ

خروجی PDF فارسی با لاراول

1 هفته پیش
توسط T.chegini آپدیت شد

سلام دوستان من نیاز دارم از یکسری اطلاعات خروجی به صورت pdf بگیرم ولی متاسفانه 4 5 تا پکیج نصب کردم که هیچکدام زبان فارسی پشتیبانی نکردن اگه دوستان پکیجی سراغ دارن که امتحان کردن و با زبان فارسی مشکلی نداشته ممنون میشم معرفی کنن باتشکر

8 پاسخ

مشکل ایجاد دکمه حذف سوال

2 سال پیش
توسط پایان جهان آپدیت شد

درود دوستان... برای ایجاد دکمه حذف سوال چکار باید کرد؟ طبق کد زیر نوشتم کار نکرد... public function destroy($id) { $discuss = Discuss::find($id); $discuss -> delete(); return redirect() -> route('discuss.show' , $discuss -> id) -> withMessage('سوال شما با موفقیت حذف شد'); } کد دکمه : <a href="{{ route('discuss.destroy' , $discuss -> id) }}" class=...

24 پاسخ

قیمت برنامه نویس ساعتی چند هست

2 هفته پیش
توسط ژاله آپدیت شد

درود بر شما . من یک برنامه نویس لاراول هستم و اصلا نمیدونم ساعتی چند باید بگیرم برای کار کردن. میشه راهنمایی کنید کمترین و بیشترین ساعت کار برای یک لاراول کار با ۲ سال سابقه کار با لاراول چقدر هست؟ ممنون

9 پاسخ

بازیابی داده با vuejs و laravel

2 سال پیش
توسط Arshavir آپدیت شد

سلام دوستان این فایل create.vue من هست برای بازیابی یه سری داده از پایگاه داده اما چیزی رو نشون نمیده <template> <div> <h1>Items</h1> <div class="row"> <div class="col-md-10"></div> <div class="col-md-2"> <router-link :to="{ name: 'CreateItem' }" class="btn btn-primary">Create Item</router...

18 پاسخ

استفاده از npm برای نصب Persian-date-picker

2 سال پیش
توسط حسین آپدیت شد

سلام دوستان من میخوام از date picker جلالی تو پروژم استفاده کنم .. http://babakhani.github.io/PersianWebToolkit/beta/datepicker/#install با npm پکیج رو تو پروژه لاراول نصب کردم .. ولی بعدش نمیدونم چطوری باید ادامه بدم .. چطوری باید با لاراول مکس به پروژه اضافش کنم ؟ لطفا منو راهنمایی کنید

2 پاسخ

فارسی سازی اسلاگ در لاراول 5.5

2 سال پیش
توسط محسن صادقی آپدیت شد

سلام - دوستانی که با لاراول 5.5 کار کردن میدونن که استراکچر پکیج elequent-sluggable عوض شده سوالی که من داشتم اینکه چطور بخش فارسی رو بهش اضافه کنم — الان من از قسمت vendor/cviebtock/elequent-sluggable/reaource/config/sluggable.php بخش methode رو عوض کردم ولی باز اسلاگ فارسی نشد — منون میشم اگه کمک کنید

4 پاسخ

ارسال پیامک در لاراول

2 سال پیش
توسط everADm آپدیت شد

سلام خسته نباشید من دوره طراحی وبسایت با لاراول را از شما خریداری کردم حالا می خوام از طریق وبسایتم به کاربران پیامک بفرستم . پنل پیامک ما از nusoap client برای ارسال پیام استفاده می کند .لطفا راهنمایی کنید

2 پاسخ

سوال در مورد جداول چند به چند و یک به چند در لاراول

4 ماه پیش
توسط mahdi آپدیت شد

سلام من تازه از فریم ورک سیمفونی به لاراول مهاجرت کردم. سوالی که برام پیش اومده اینه که وقتی تو سیمفونی روابط جداول رو تعیین می کردیم، روابط در خود MySQL اعمال می شد ولی در لاراول دیدم در PHPMyAdmin هیچ تفاوتی در جداول نمی بینم انگار که روابط تنها در Eloquent وجود دارند و در MySQL چنین روابطی وجود نداره. آیا من درست متوجه شدم؟ و در صورت صحت آیا این قضیه بازدهی دیتابیس رو پایین نمیاره؟

6 پاسخ

مصاحبه با Taylor Otwell خالق لاراول

3 ماه پیش
توسط مهدی حسن پور آپدیت شد

سلام به همه. قرار هست مصاحبه‌ای با Taylor Otwell داشته باشیم . اگر لاراول کار کرده باشید قطعا میدونید اینشون کی هستند و چیکار میکنند. قرار هست سوالاتی رو براشون بفرستیم و ایشون به سوالات جواب بدن. این گفتگو رو ایجاد کردم تا اگر سوالی دارید در اینجا مطرح کنید تا از ایشون پرسیده بشه .

43 پاسخ

حل مشکل خطای Undefined variable

2 سال پیش
توسط پایان جهان آپدیت شد

درود دوستان.. این مشکل برام حل کنید دهنم صاف شد... Route::resource('/forum','ForumController'); public function index() { $forum = Forum::all(); return view('forum.index')->withForum($forum); } @foreach($forum as $forum) <article class="well well-sm"> <div class="row"> <section class="col-md-۷ title"> <a href="#">{{ $forum-...

9 پاسخ

آپدیت کردن لاراول

2 سال پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام لاراول که نسخه جدیدش میاد و ما توی نسخه قبلی کد زدیم، چجوری آپدیت کنیم لاراول رو؟ الان میخوام اسلاگ نصب کنم میگه باید آپدیت بشه لاراول، بعد آپدیت کردم و یک بلاگ جدید ساخت و روی اون اسلاگ نصب شد، خب الان پروژه قبلی ام چی شد پس؟ یعنی دوباره باید کد بزنم از اول؟ چجوری روی همین پروژه فعلی لاراول رو آپدیت کنم تا بتونم پکیج اسلاگ رو نصب کنم؟

2 پاسخ

ساخت دسته بندی های تودرتو

1 سال پیش
توسط مجید امیری آپدیت شد

باسلام، در صورت امکان، دوستانی که حرفه ای هستن، ساخت دسته بندی محصولات و یا مقالات سایت، که 1. بصورت تودرتو باشه و 2. قابلیت چندین انتخاب رو هم داشته باشه رو بصورت کامل بهم آموزش بدن . در ضمن آموزش دسته بندی در این لینک موجود هست که متاسفانه اون چیزی که من میخوام نیست. لینک : https://roocket.ir/series/project-to-build-a-website-with-laravel/episode/13 باتشکر

8 پاسخ

مشکل در راه اندازی ربات تلگرام

1 سال پیش
توسط Behzad Soltani آپدیت شد

سلام. یه مشکل توی ربات تلگرام لوکال پیدا کردم. پورت رو از 8000 به 7000 تغییر میدم.بجای localhost از 127.0.0.1 هم استفاده کردم . از ******** هم استفاده کردم . فایرول سیستم رو هم کامل خاموش کردم ولی همچنان به خطای زیر برمیخورم. از اینترنت ایرانسل استفاده میکنم Telegram \ Bot \ Exceptions \ TelegramSDKException cURL error 7: Failed to connect to api.telegram.org port 443: Connection refused (see http...

5 پاسخ

مشکل در نصب لاراول

7 ماه پیش
توسط بهزاد میرزازاده آپدیت شد

با سلام خدمت دوستان یه سوال داشتم برای نصب لاراول از دستور laravel new laravel که استفاده میکنم پوشه vendor رو تو پروژه نصبی اضافه نمیکنه و برای هر کاری ارور میخورم اگه پوشه vendor رو از پروژه های دیگه بیارم مشکل ظاهرا بر طرف میشه دوستان کسی میدونه داستان چیه؟ laravel -v رو هم میزنم ورژن 1.5.0 نصب هست از روش دوم استفاده میکنم اکی هست سیستم عاملم ویندوز 10 و $path رو داخل variables اضافه کرم

11 پاسخ

انتخاب بهترین هاستینگ یا سرور برای لاراول

3 ماه پیش
توسط فرید عقیلی آپدیت شد

مسلما یکی از مسایلی که دست طراحان نیست ولی در کارکرد سرعت سایت خیلی موثره هاستینگ مناسب و انتخاب یک شرکت خوب در این زمینه هست . دوستان عزیز پیشنهاد شما برای یک پروژه نیمه سنگین کدام هاستینگ هاست ؟ سیدجان! شما خودتون از چه خدمات کدوم شرکت واسه پروژه های مشابه استفاده میکنی ؟ به نظرتون هاست بگیرم یا سرور ؟ دوستان لطفا راهنمایی کنید . پیشاپیش از تمام دوستان تشکر و قدردانی میکنم .

5 پاسخ