گفتگو‌های مربوط به تگ : [ لاراول ]

#امکان_جدید : امکان جدیدی در بخش سوالات و گفتگوها قرار داده‌ایم به این شکل که می‌توانید، دوستان خود را با فقط تگ کردن به گفتگو‌های کاملا خصوصی دعوت کرده و درباره مسائل مختلف در فضای خصوصی، صحبت کنید.
فیلتر ها
مرتب سازی : پاسخ داده شده

پنل پیامک قاصدک یا کاوه نگار یا شرکتی دیگر

18 دقیقه پیش
توسط حسن حکمتی آپدیت شد

سلام دوستان . میخام برای سایت لاراولی خودم، پنل پیامک بگیرم ، (برای احراز هویت و اطلاع رسانی تخفیف ها و سفارشات) با توجه به اینکه اکثرا امکناتشون شبیه به همه ، اما کیفیت سرویس مشخص نیست، بنظر شما و طبق تجربه کدوم شرکت سرویس بهتری ارائه می‌ده ؟ به ترتیب اینا مهمه برام 1- سرعت ارسال (اینکه کاربر خیلی منتظر نشه و بیخیال بشه و اینکه اصلا بدستش برسه) 2- کیفیت پشتیبانی 3- قیمت مناسب لطفا اگه تجربه ای دا...

5 پاسخ

تفکیک ریدایرکت فرم لاگین یوزر و فرم لاگین ادمین

6 ساعت پیش
توسط محسن مهری آپدیت شد

سلام دوستان... توی لاراول برای هر نوع یوزر یه گارد مخصوص دارم.. کاربر عادی و ادمین.. دوتا جدول متفاوت دارن و لاگین هردوشون هم درست کار میکنه.. ببینید آدرس لاگینشون اینطوریه کاربر عادی /login ادمین /admin/login حالا مشکلی که هست وقتی کاربر عادی لاگین میشه بعدش علاوه بر این که در حالتی که لاگینم، اگر بخوام به فرم لاگین یوزر برم ریدایرکت میکنه بلکه حتی بخوام به فرم لاگین ادمین هم برم بازم ریدایرکت م...

11 پاسخ

احراز هویت

11 ساعت پیش
توسط حسین شیری نژاد آپدیت شد

سلام دوستان شاید این سوالام خیلی مبتدیانه باشه ولی تازه دارم لاراول یاد میگیرم و اینکه تو آموزشی ک دارم میبینم دایرکتوی auth تو دایرکتوری app قرار داره ولی من از لاراول 7 استفاده میکنم و اینکه تمام دایرکتوریا رو گشتم فقط یدونه فایل auth دیدم نمیدونم الان اون آموزش رو ادامه بدم یا برم سمت آموزش لاراول 7 ممنون میشم راهنمایی کنید مرسی

2 پاسخ

افزودن دیتا به ریسپانس در میدلویر

18 ساعت پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام دوستان؛ میخواستم وقتی هر ریکوئستی به سرور زده شد، توی میدلویر یه سری چیزا پک بشه و حالا یا توی هدر یا ریسپانس یا هرجای دیگه اون شرایطی که چک کردم، اضافه بشه شاید منظورمو کامل نرسوندم با یه مثال میگم برای api وقتی درخواستی میاد که مثلا لیست مقالات رو بگیره، میخوام چک کنم که این کاربر ایا مقاله ای هست که نظر نداده باشه؟یا شرایط دیگه ای، میخوام توی میدلویر چک بشه و توی ریسپانسی که برمیگرده یه دی...

1 پاسخ

از کار افتادن ربات

18 ساعت پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

@ali.bayat من با php ربات نوشتم(کرال کردن) اما بعد از چند مدت از کار میفته میشه راهنمایی کنید که باید چیکار کنم امکان داره از این باشه یا این که تایمش رو بالا ببرم set_time_limit(0);

1 پاسخ

سرچ یک متن در دیتابیس

21 ساعت پیش
توسط coarad supp آپدیت شد

سلام ..چطور میشه یک متن "وب سایت اموزشی راکت" در دیتابیس جستجو کنم ... میخام کل متن و یا بخشی از متن در جستجو پیدا بشه ... $result=$bookList->where('subject','like' ,"%\"{$search}\"%") ->orWhere('author' ,'like','%'.$search.'%') ->orWhere('issue' ,'like','%'.$search.'%') ->orderBy('id','desc') ->paginate(30); به جای $search یک ارایه قرار بگیره ... از کل...

2 پاسخ

جدول گزارش گیری

1 روز پیش
توسط حسن حکمتی آپدیت شد

@ali.bayat من میخوام یک جدول گزارش گیری برای سایت خودم ایجاد کنم که سایت جدول یوزر و جدول ایمیج و جدول مقالات داره اولا میخوام بدونم جدول گزارش گیری چه خصوصیاتی باید داشته باشد و این که باید با تمام جداول در ارتباط باشد یا نه و اینکه هر اتفاقی از قبیل ادیت و دیلیت و ارورها باید در این جدول ذخیره بشن یا نه ممنون میشم این قضایا رو برام شرح بدید و یک نمونه معرفی کنید

3 پاسخ

ایجاد دسترسی به پوشه storage در داکر

2 روز پیش
توسط madadi آپدیت شد

سلام دوستان وقت بخیر من پروژه ام رو داکرایز کردم اما رو سرور وقتی ایمیج ساخته میشه دسترسی به پوشه storage نداره ممنون میشم اگر راهنمایی کنید پروژه لاراول هست

3 پاسخ

api خروجی

2 روز پیش
توسط وحید آپدیت شد

سلام راجب api سوال داشتم برای خروجی گرفتن در قالب json ،به صورت پیشفرض نیاز به چه پارامت هایی هست و http status ها رو چی باید قرار داد؟(منبع فارسی میشناسید ممنون میشم معرفی کنید) سپاس

4 پاسخ

مشکل در لود قالب در sass

2 روز پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

وقتی کارهای لازم رو با توجه به اموزشی دوره cms لاراول انجام دادم laravel mix درست کار میکنه اما صفحه درست لود نمیشه و مشکل داره و من فیلم رو چند بار نگاه کردم و مشکلی نداشته روند من اما نمیدونم چرا کار نمیکنه از bootsratp 4,1 استفاده کردم چون با ورژن های دیگر مشکل داشت و خطا میداد laravel mix

1 پاسخ

نقشه leafletjs درست لود نمیشه

2 روز پیش
توسط محمدرضا احمدی آپدیت شد

سلام دوستان من به تازگی شروع به کار کردم بر روی نقشه و کد زیر رو برای راه اندازی اون از وب سایت خود لایبرری برداشتم ولی هرکارمیکنم کار نمیکنه . حتی از آدرس های cdn خود سایت هم استفاده کردم ولی فایده ای نداشت و اصلا لود نشد. فکر میکنم مشکل چیز دیگه باشه نمیدونم واقعا <!doctype html> <html lang="{{ app()->getLocale() }}"> <head> <meta charset="utf-8">...

5 پاسخ

ارسال نوتیفیکیشن گروهی به تعداد زیادی از کاربران

2 روز پیش
توسط وحید آپدیت شد

سلام دوستان امیدوارم که حالتون خوب باشه من قصد دارم تا یک نوتیفیکیشنی رو به تعداد زیادی از کاربران ارسال کنم (حدود 50000 کاربر) اما هر کاری میکنم خطای Allowed memory size رو دریافت میکنم کدم به این شکل هستش که من یک job ساختم و داخلش این کد رو نوشتم Notification::send(User::all(),new MyNotification()) و با دستور queue:work اون job رو اجرا میکنم البته چندین روش دیگه مثل Lazy collection ها رو هم امت...

1 پاسخ

سوال در مورد مایگریشن

2 روز پیش
توسط حسین شیری نژاد آپدیت شد

من دو تا جدول دارم یکی content ,دیگری image رابطه یک به چند دارند اما ارور میدهد ‍‍``` Foreign key constraint is incorrectly formed ‍کد من اینه من اول content رو میسازم بعد imageچون کلید خارجی دارد اما باز این ارور رو میده Schema::create('content', function (Blueprint $table) { $table->id(); $table->string('name_mobile',50); $table->string('image_asle...

3 پاسخ

ایجاد براکت بندی با لاراول

2 روز پیش
توسط محسن مهری آپدیت شد

سلام دوستان برای ایجاد براکت بندی با لارول به صورت زیر: کسی ایده ای داره که چجوری میشه این براکت ها رو داینامیک کرد؟ فرانتش رو پیاده سازی کردم اما مشکلم اینه که مثلا ادمین توی پنل بتونه توی دور اول تیم ها رو مشخص کنه و سر جاهاشون بنویسه و حالا اطلاعاتی که نیازه مثل زمان برگزاری و اینها رو مشخص کنه و بعدش توی هردور تیم برنده رو مشخص کنه (مثلا یه چک باکس باشه که هرتیمی که برنده شد براش تیک بزنه) و...

11 پاسخ

پیاده سازی فروشگاه لاراولی از پایه یا اسکریپتهای آماده

3 روز پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام به همه همکارا و برنامه نویسای عزیز من برنامه نویس Php هستم و به لاراول و وردپرس آشنایی خوبی دارم یه سوالی واسم پیش اومده میخوام یک فروشگاه پیاده سازی کنم تو اینترنت چنتا پکیج و اسکریپت فروشگاه لاراولی پیدا کردم که امکانات خوبی هم دارند ولی سوالم اینه که فروشگاه رو خودم از پایه بنویسم و یا از کدهای آماده استفاده کنم چون اگه بخوام از کد آماده استفاده کنم اونوقت چه فرقی بین این سایت لاراولی با و...

7 پاسخ

طراحی دیتابیس سامانه رزرو

3 روز پیش
توسط milad hp آپدیت شد

سلام من میخام سامانه رزرواسیون درست کنم سوالم اینه که تاریخ ها و زمان هارو چجوری توی دیتابیس ذخیره کنم که کارم راحت تر شه برای کار باهاشون (از کار با تاریخ متنفرم 😂) اول اینکه فیلدام از چه نوعی باشن بهتره و دوم این که به صورت میلادی همه چیز رو ذخیره کنم و فقط برای نمایش به شمسی تبدیل کنم بهتره؟ بعد دقتش نمیاد پایین موقع تبدیل؟ و اینکه برای مقایسه تاریخ ها و.... توابع یا پکیج خاصی میشناسید؟

7 پاسخ

Class SoapClient not found

3 روز پیش
توسط Alishco آپدیت شد

سلام دوستان خوبید من مشکل زیر رو در لاراول دارم Class 'SoapClient' not found در لاراگان Soap رو نصب و ریستارت کردم ولی باز ارورو میده. پکیج استفاده شده برای پرداخت هم Shetabit/Payment هستش

2 پاسخ

استفاده از lumen همراه با laravel

3 روز پیش
توسط HRH آپدیت شد

سلام میخواستم بدونم چطور می تونم از لومن در کنار لاراول استفاده کنم؟(منظورم درپروژه خودم هست) فرض کنیم فرانت‌اند با vue راه‌اندازی شده و بک‌اند لاراول هست. استفاده از لومن برای api در وب‌اپ احتیاج هست یا برای ارتباط vue با api، همون لاراول کافیه؟ لطفا اگر لینک یا مقاله‌ یا توضیحاتی وجود داره راهنمایی کنین. ممنونم

4 پاسخ

اضافه کردن ckeditor به سایت لاراولی و vuejs

4 روز پیش
توسط مرتضی مرادی آپدیت شد

سلام دوستان بنده یه سایت لاراولی نوشتم که البته توش از vuejs هم استفاده کردم. حالا میخوام تو کامپوننت ویوجی است ام کتابخانه Ckeditor ۴ استفاده کنم. نمیخوام از نسخه vuejs آون استفاده کنم چون خیلی از پلاگین ها رو نداره و نمیشه پلاگین هم روش نصب کرد. میخوام از همون نسخه معمولیش که دانلود میکنیم و ایمپورت میکنم استفاده کنم. چطوری باید اینرو داخل کاماپوننت ادد کنم؟ تو حالت عادی بدون ویوجی اس از این کد...

2 پاسخ

سوال در مورد Regular Expression

4 روز پیش
توسط Matthew آپدیت شد

@mohsenbostan @ali.bayat من چند تا تگ شبیه به هم دارم میخوام تگ tr در مورد فناوری هست رو با افعال با قاعده بیرون بکشم چطوری میتونم بگیرم <tr data-group-name="19"><td class="col-sm-4 col-md-3 col-xs-4 feature-title">حسگرها</td><td class="col-sm-8 col-xs-8 col-md-9">دوربین</td></tr> <tr data-group-name="19"><td class="col-sm-4 col-md-3 col-xs-4 feature-ti...

4 پاسخ

وارد کردن مقدار var در جاوااسکریت و افزودن در کوئری لاراول

4 روز پیش
توسط حسین شیری نژاد آپدیت شد

با سلام دوستان من یک کوئری برای find کردن دارم که در قسمت جاوا اسکریپت اجرا میشه حالا مقدار Id برای find کردن باید از یک var خونده بشه ممنون میشم دوستان نمونه کوئری ارسال بفرستن //تمام کد ها <script type="text/javascript"> $(document).ready(function(){ var potentials = document.querySelectorAll("[class*=select-color-item-]"); console.log(potentials.length);...

4 پاسخ

حذف شدن سشن ها موقع ریدایرکت

4 روز پیش
توسط جواد کرمی آپدیت شد

درود؛ من قبل از ریدایرکت به درگاه پرداخت چند سشن رو ذخیره میکنم ولی بعد از پرداخت موقع برگشت کاربر تمام سشن ها پاک میشن و کاربر هم لاگ اوت میشه... از لاراول 7 و پکیج https://packagist.org/packages/shetabit/payment برای درگاه استفاده میکنم. session()->save(); رو هم تست کردم قبل از ریدایرکت... مشکل کجاست؟ و اینکه روی لوکال هم هستم؛ ممکنه بخاطر این باشه؟!

4 پاسخ

پکیج پرداخت انلاین لاراول برای تمامی درگاه ها

5 روز پیش
توسط رحیمی آپدیت شد

سلام به دوستان عزیز. من پکیجی نوشتم که به صورت درایوری کار میکنه و شما در صورتی که یک درگاه پرداخت داشته باشید و بعدا بخواید از یک درگاه به درگاه دیگری مهاجرت کنید نیازی نیست دوباره کدنویسی کنید و کدها رو تغییر بدید بلکه فقط اسم درگاه رو تغییر میدین. لینک پکیج به صورت زیر هست: https://github.com/shetabit/payment دوستانی که از پکیج خوششون اومده و داخل گیت هاب فعالیت دارن لطفا استار بدن تا پکیج بیشت...

31 پاسخ

پاک شدن سشن کاربر و سبد خرید هنگام برگشت از درگاه پرداخت

5 روز پیش
توسط alireza آپدیت شد

دوستان سلام من به ی مشکل خوردم زمانی که کاربر پرداختش رو انجلم میده و بر میگرده با سایت (از طریق درگاه ملت ) سشن ها پاک میشن و کاربر خارج میشه از پنلش تا اینجا فهمیدم که مشکل از csrf هست و توی میدلویر VerifyCsrfToken آدرس url برگشت از درگاه رو گذاشتم اما باز هم این ایراد رو دارم. اما اگر توی کانفیگ سشن ها مقدار samesite رو روی none بگذارم این مشکل حل میشه اما دیگه csrf کلا غیر فعال میشه برای سشن ه...

3 پاسخ

از درگاه به وبسایت سشن پاک میشود

5 روز پیش
توسط alireza آپدیت شد

سلام خسته نباشید بعداز اینک خرید وانجام میده وارد درگاه میشود وقتی برمیگرده از درگاه سشن پاک میشه و صفحه لاگین نمایش داده میشود باید چیکار کنم یکی راهنمایی کنه؟؟

1 پاسخ

مشکل در استفاده از gate

5 روز پیش
توسط shomareyek آپدیت شد

سلام توی لاراول وقتی یک gate میسازی قبل از اینکه بیاد شرط هایی که من بهش دادم رو انجام بده اول نگاه میکنه ببینه user لاگین کرده یا نه ولی من میخوام این عمل اتفاق نیفته چون دارم از یک guard دیگه استفاده می کنم. راهی هست که بهش بگیم این عمل رو انجام نده یا از یه guard مشخص استفاده کنه؟

2 پاسخ

روش نوشتن یک کوئری

5 روز پیش
توسط احسان قربانی آپدیت شد

سلام وقت بخیر. اگر امکان داره راهنمایی بفرمائید. درلینک زیر ، پایین قالب، برند ها نمایش داده میشن. که به صورت اسلاید هست. اسلاید ها به صورت دو به دو (عمودی) و 4 ستون (افقی) هستند. چطوری میتونم با یک کوئری به جدول برند ها ، در blade این مدلی رکوردها رو نشون بدم . file:///D:/templates/shop/junko/junko/index-2.html آیا از chunk باید استفاده کنم ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

4 پاسخ