بحث و گفتگو

در اینجا میتوانید به بحث و گفتگو در مورد مشکلات و مواردی که برایتان جالب است بپردازید

گفتگو‌های مربوط به تگ : [ Html-Css ]

مشکل بوت استرپ در نمایش موبایل

2 روز پیش
توسط میلاد آپدیت شد

سلام من یه قالبی دارم که توی گوشی فقط صفحه index درست نشون داده میشه یعنی اگه از منوی کشویی وارد یه صفحه دیگه بشین اسکرول افقی میخوره و یکم نا فرم میشه و بهم میریزه با inspect مرورگر هم حالت گوشی ریسپانسیو رو انتخاب کنین مشکلش رو متوجه میشین! کسی میدونه مشکل چیه؟ لینک elrak.ir ممنون

15 پاسخ

فشرده سازی

3 روز پیش
توسط میلاد آپدیت شد

اقا یه سوال فنی فایلای CSS رو هم فشرده میکنن ؟؟؟ و فایدش چیه و چجوریه ممنون

5 پاسخ

sass خوب یا بد

1 هفته پیش
توسط محمد برزگر آپدیت شد

سلام به همه ی دوستان راکتی . میخواستم راجب Sass عزیز صحبت کنم و اگر شما در حوضه وب تخصص کمی هم داشته باشید مطمئن هستم حداقل یک بار اسم این دوست عزیز به گوشتون خورده . توی بعضی از استخدامی ها خواسته شده که Sass بلد باشید و قطعا در سایت هایی مثل codepen زیاد دیدید که در یک پروژه از Sass استفاده شده . من نسبت به Sass شدیدا انتقاد دارم و معتقد هستم که شاید در گذشته که ادیتور ها قدرت الان رو نداشتن بسی...

6 پاسخ

چگونگی استفاده از روش css خارجی

1 هفته پیش
توسط محمد برزگر آپدیت شد

سلام.اگه بخوام با استفاده از روش css خارجی قسمتی رو بولد یا مارک کنم از کدوم قسمت باید این کارو انجام بدم؟تو صفحه html یا css? و اینکه برای مرتب کردن پوشه های html و css اگه داخل پوشه موجود یک پوشه دیگه ایجاد کنیم مسیر آ رس دهی به چه صورت میشه؟

4 پاسخ

Div های لایه ای

2 هفته پیش
توسط محمد برزگر آپدیت شد

سلام ، بعضی از وبسایت ها دیدم اسکرول ندارن وقتی کاربر میخواد اسکرول کنه دیو ها میاد روی اون یکی قرار میگیره اگه کسی میدونه بگه چجوری میشه ساخت

2 پاسخ

بنظرتون نمونه کارهای خوب برای طراحی سایت چی انجام بدم

2 هفته پیش
توسط محمد برزگر آپدیت شد

من تا بحال پروژه ای انجام ندادم و تازه کارم.. من میخوام با react js پروژه انجام بدم به عنوان رزومه ی کاری برای جذب در شرکتی بنظرتون چه سایت هایی رو به عنوان فیک پروجکت انجام بدم که رزومه ی خوبی برای من باشه؟ و اینکه چند تا پروژه انجام بدم و در کجا قرار بدم؟ (مثل گیت هاب یا سایت راست چین مثلا؟)

21 پاسخ

مشکل مرور اندروید

2 هفته پیش
توسط مهدی پاکروان آپدیت شد

سلام من از قالب PersianAdminLTE-master استفاده کردم. وقتی با مرور گر کروم اندروید باز میکنم منو های سمت راست و تنظیمات رنگبندی قالب از سمت باز میشن و تقریبا کل صفحه رو میگیرن. ولی تو مرور گر ویندوز همچین مشکلی نیست. چه کار باد بکنم که مشکل حل بشه؟

1 پاسخ

توابع در css

3 هفته پیش
توسط میلاد آپدیت شد

سلام برای طراحی وب لازمه که این توابع ها رو یاد بگبریم اگه وردپرس کار باشید

4 پاسخ

ساخت mockup

3 هفته پیش
توسط محمد برزگر آپدیت شد

سلام میخواستم ببینم میشه با اچتمل و css پیشنمایش محصول (mockup) ساخت؟ مثلا عکس بدی بندازه روی ماگ یا تیشرت

1 پاسخ

حذف css rules های اضافه

4 هفته پیش
توسط amirkian آپدیت شد

بعضی وقتها در پروژه های خود از قالب های خارجی استفاده میکنیم برای بخش هایی ولی مشکل اینجاست که استایل های زیاد و رول های اضافه سربار پروژه میشود و باعث کراش کردن استایل ها با هم میشود چطوری میشود این استایل های اضافه را حذف کرد وفقط رول ای کاربردی css را نگه داری کرد میدانم که با دویلیوپر کروم میشود استایل های استفاده نشده را دید و دستی حذف کرد آنها را و میدانم سایت هایی آنلاین برای اینکار وجود دا...

2 پاسخ

مشکل در حالت sticky کردن منو

1 ماه پیش
توسط میر علی آپدیت شد

با سلام و وقت بخیر من یک طراحی انجام دادم که توش منو را بصورت استیکی در نظر گرفتم. در واقع داخل تگ nav با آی دی navbar نوشتم: navbar{ position:sticky; top: 0; } حالا منو تا جایی از اسکرول (تقریبا تا وسطای صفحه) به حالت استیکی بالا نشون داده میشه ولی نصف صفحه را که طی میکنیم پایینتر دیگه منو نا پدید میشه. در صورتیکه من نه کد جاوا اسکریپتی زدم واسه این کار نه اصلا میخوام همچین کاری بشه.

1 پاسخ

منوی بوت استرپ با اسکرول کردن هیچی رو انتخاب نمیکنه

2 ماه پیش
توسط سیدعلی موسوی آپدیت شد

عزیزان من با بوت استرپ یه همچین منویی ساختم ولی با سکرول کردن صفحه این آیتم ها انتخاب نمیشن - به نظرتون مشکل از کجاست ؟؟‌ صفحه ای که درست کردم یه نسخه آماده بود و همه چی درست کار میکرد و بعد از اینکه فارسی کردم این مشکل پیش اومد. مشکل بعدی این که چکار کنم ترتیب آیتم های منو سفارشی باشه هم در حالت Desktop و هم در حالت موبایل با تشکر

1 پاسخ

تغییر رنگ Font Awesome Icon هنگام کلیک در input

2 ماه پیش
توسط میلاد آپدیت شد

سلام دوستان به چه صورت وقتی بر روی ipnut کلیک کردم آیکن Font Awesome رنگش عوض شه کد من به این صورت <div class="input-group"> <i class="fas fa-search"></i> <input type="text" placeholder="Search " class="form-control form-control-lg search-input"> </div>

3 پاسخ

تغیر ورودی

3 ماه پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام ، من میخوام کاری کنم که اگه روی دکمه کلیک کرد مقدارش بشه یک سری مقادیر با if و else اجرا شه یعنی به صورت bind http://uupload.ir/files/vgjk_screencapture-127-0-0-1-5500-index-html-2019-12-06-17_36_37.png

5 پاسخ

خطای نسخه جدید گوگل SameSite

3 ماه پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام خطای جدید که تو کنسول حتی همین سایت اومده به نام SameSite البته warning هست ولی خوب میخوام ببینم کسی راه حلی براش داره؟ باید چیکار کنیم تا برطرف بشه؟ نمونه خطایی که به من میده مثل زیر هست: A cookie associated with a cross-site resource at <https://getbootstrap.com/> was set without the `SameSite` attribute. A future release of Chrome will only deliver cookies with cross-site requests if...

5 پاسخ

مشکل در کد قالب

3 ماه پیش
توسط amir آپدیت شد

سلام دوستان میخوام داخل فرمم یک select به صورت input مثل تصویر زیر درست کنم کدش دارین بهم بدین؟ http://s6.picofile.com/file/8378252176/am.png

3 پاسخ

هاور دکمه

3 ماه پیش
توسط میلاد آپدیت شد

سلام چطور میتونم چنین چیزی رو طراحی کنم http://uupload.ir/files/x3g6_2580_580bb4bf6c859064e7b108f00.png

7 پاسخ

طراحی قالب

4 ماه پیش
توسط اسماعیل آپدیت شد

سلام دوستان یک سوال ازافرادی که قالب میسازن. برای قرارگیری قسمت های مختلف دریک صفحه از کدام استفاده میکنید؟ 1-Margin 2-Float 3-Position واگه از روش های دیگه هم استفاده میکنید لطفابفرمایید؟

11 پاسخ

قالب وب سايت

4 ماه پیش
توسط علیرضا معمارزاده آپدیت شد

سلام از دوستان برنامه نويس سمت سرور سوالي داشتم براي اينكه كمتر وقت سر مباحث html-css-javascript بزارم ميشه قالب هاي آماده از سايت هايي مثل colorlib دانلود كنم روي اون ها تغييراتي ايجاد كنم و خودم كدهاي سمت سرورشو بنويسم؟ و اين كار خوبي هست واسه كسي كه فقط ميخواد سمت سرور فعاليت كنه يا نه؟

1 پاسخ

فونت سایت فقط در قسمت فوتر به حالت اشکال تبدیل شده است

4 ماه پیش
توسط سیدعلی موسوی آپدیت شد

سلام دوستان قبل از تغییرات در قسمت style.css سایت و قطعه کد های مربوط هدر و فوتر سایت ابتدا یک کپی ازش گرفتم اما حالا که کپی را برگردوندم ، تمام سایت درست کار می کند و درست لود می شود اما فقط زبان "فوتر" به این حالت در امده است : گروه تولیدی صنایع مفتولی نوین آدرس کارخانه شماره ۱ ( صنایع مفتولی تاجیک ) : تهران - ورامین -...

3 پاسخ

طراحی قالب وبسایت

4 ماه پیش
توسط Ali Salmanian آپدیت شد

سلام دوستان برای تسریع در ساخت قالب وب سایت چه راهکاری را پیشنهاد می دهید و اینکه از چه ابزاری استفاده کنم تا یک قالب وب سایت رو سریع تر بسازم و بعد از آن جاوااسکریپت و بک اند بهش اضافه کنم؟ تشکر

3 پاسخ

لود نشدن فایل های css در زمان باز شدن سایت

4 ماه پیش
توسط علی فرمانی آپدیت شد

سلام من یه وب طراحی کردم آوردمشرو هاست با php mvc pure وقتی آدرسشو میزنم تو آدرس بارمرورگر که سایت up بشه استایل ها فراخوانی نمیشن ولی وقتی یه بار رو دکمه صفحه نخست میزنم و همون صفحه رفرش میشه استایل ها میان سر جاشون دلیلش چیه؟ @hesammousavi @ali.bayat @khanzadimahdi @Alimotreb

3 پاسخ

کار با دیو ها

4 ماه پیش
توسط اسماعیل آپدیت شد

سلام امیدوارم حالتون خوب باشه یه سوال مسخره شما اول دیو ها رو میسازین و قالب کلی سایت رو میزنین بعد میرین سراغ داخل دیو ها یا یک دیو رو میزنین و داخلشم کامل میکنین بعد میرین سراغ بعدی؟🤔

10 پاسخ

اسکرول دیتاتیبل

4 ماه پیش
توسط webazin webazin مطرح شد

سلام دوستان؛راهی هست که توی دیتاتیبل اسکرول به چپ و راست رو بشه با موس اسکرول کنه؟یا اسکرولبار هم بالا تیبل باشه هم پایینش؟ممنون میشم اگه راهی هست کمک کنید

0 پاسخ

خطای CORS

4 ماه پیش
توسط مسعود فرامرزی‌راد آپدیت شد

درود. سیاست CORS باعث شده وقتی که به صورت لوکال فایلی رو درخواست می‌کنیم مثل فونت توسط سی‌اس‌اس یا فایل جاوااسکریپت با web worker، مرورگر فایرفاکس و کروم فایل را اجازه دسترسی نمی‌دهند. چجوری میشه مواردی که بالا گفتم را مرورگرها گیر ندن و کار کنه؟ تو سی‌اس‌اس می‌خوام shape-outside: url(img_bg1.gif) این کار رو کنم ولی خطا می‌ده: css9%20shapes.html:1 Access to image at 'file:///E:/Develop/Web%20Devel...

4 پاسخ