گفتگو‌های مربوط به تگ : [ Html-Css ]

#امکان_جدید : امکان جدیدی در بخش سوالات و گفتگوها قرار داده‌ایم به این شکل که می‌توانید، دوستان خود را با فقط تگ کردن به گفتگو‌های کاملا خصوصی دعوت کرده و درباره مسائل مختلف در فضای خصوصی، صحبت کنید.
فیلتر ها
مرتب سازی : همه بحث و گفتگوها

ساخت layout

4 روز پیش
توسط میلاد آپدیت شد

سلام ساده ترين و سريع ترين راه ساخت layout يك وب سايت استفاده از چه تكنولوژي هست؟ ( به غير از بوت استرپ)

3 پاسخ

پیش نمایش تصویر قبل از آپلود

5 روز پیش
توسط JBolouri آپدیت شد

سلام.. یه فرم ساخت پروفایل دارم.. توش یه file input برای تصویر دارم.. یه دونه هم تگ img راهی هست که بشه وقتی کاربر تصویر رو از تو کامپیوترش انتخاب کرد قبل از اینکه روی دکمه submit کلیک کنه و آپلود بشه توی سرور یه پیش نمایش از تصویرش رو توی تگ img داشته باشه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید..

4 پاسخ

پر کردن فضای خالی توسط ایتم های flexbox

1 هفته پیش
توسط میلاد آپدیت شد

سلام من با فلکس باکس همچین چیزی زدم زمانی که ارتفاع ایتم ها یکسان باشه اوکیه ولی میخوام زمانی که ارتفاع ایتم ها متفاوت بود هر ایتم بیاد جای خالی بالاسرشو پر کنه یعنی مثل عکس راهنمایی می کنین مرسی اینم لینک عکس https://static.roocket.ir/images/editor/2020/5/22/qGGgQL5evNdsrOWSYP9Yb9jFSfRIkEIlvhCVl4Be.png

2 پاسخ

تاخیر در لود صفحه html

2 هفته پیش
توسط سامان مطرح شد

سلام دوستان عزیز . در برنامه ام کلیدی است که اگر آنرا انتخاب کنیم یک صفحه html حاوی یک نمودار را بارگذاری میکنه و مشکلی هم نیست . وقتی این درخواست از کامپیوتر دیگری (کامپیوتر دوم) زده میشه ، بارگذاری نمودار انجام نمیشه . روی هر دو تا کمپیوتر هم کروم با ورژنهای یکسان دارم و ram هد دو هم مشابه هستش . چه مشکلی ممکنه باشه ؟ روی کامپیوتر دیگری هم (کامپیوتر سوم) تست کردم مشکلی نیست . مشکل کامپیوتر دوم چ...

0 پاسخ

style دادن به optgroup

2 هفته پیش
توسط نیما آپدیت شد

سلام . من یک select option دارم که با optgroup آنرا دسته بندی کرده ام . میخواستم صرفا اسامی گروهها را تغییر استایل بدم . هر جوری که در css نوشتم ، نشد . در شبکه که سرچ زدم انگار به براوزر هم ربط داره . راهنمائی کنین ممنون میشم .

3 پاسخ

خطای اسلایدر بوت استرپ 4

2 هفته پیش
توسط thrashzone13 آپدیت شد

درود دوستان.. در سایتی اسلایدر بوت استرپ تعریف کردیم و مشکلی که داره عکس و نوشته ها با هم تداخل دارند و هر بار عوض شدن عکس و نوشته ها روی هم نشون میده... راه حل این مشکلی چیه؟ سایت زیر: http://miranmobl.ir/ کد زیر: <?php if( ot_get_option('c2') != "off" ) { ?> <div id="carouselExampleCaptions" class="carousel slide mb-4" data-ride="carousel"> <?php $a...

2 پاسخ

کنار هم قرار دادن دو عنصر

2 هفته پیش
توسط reza ataei آپدیت شد

دوستان شاید این سوال خیلی ایتدایی باشه ولی من توش گیر کردم.چطوری در تصویر زیر اینپوت و باتن رو کنار هم قرار بدم <header> <nav class="navbar navbar-expand-md bg-dark navbar-dark" id="main-menu"> <a href="#" class="navbar-brand">ArazAfzar</a> <button class="navbar-toggler" data-toggle="collapse" data-target="#mynavbar"> <span class="n...

4 پاسخ

الزام طراحی حرفه ای قالب برای توسعه دهنده react js

3 هفته پیش
توسط reza آپدیت شد

سلام سوالی داشتم این که یک توسعه دهنده حرفه ای react js باید طراحی حرفه ای برای نمونه کارهاش داشته باشه یا اینکه برای کارفرما فقط میزان مهارت در react اولویت هست؟ چون من خودم به شخصه منطق فرانت با جاوااسکریپت رو بلد هستم و پیاده سازی می کنم ولی طراحی حرفه ای برای قالب ندارم.

1 پاسخ

مارکر در نقشه

3 هفته پیش
توسط Ramin Mor آپدیت شد

سلام دوستان وقت بخیر من با کد زیر نقشه رو تونستم لود کنم <link href="https://static.neshan.org/sdk/openlayers/۵.۳.۰/ol.css" rel="stylesheet" type="text/css"> <script src="https://cdn.polyfill.io/v۲/polyfill.min.js?features=requestAnimationFrame,Element.prototype.classList,URL"></script> <script src="https://static.neshan.org/sdk/openlayers/۵.۳.۰/ol.js" type="text/javascript"&g...

2 پاسخ

تگ pre و دیزاین آن

3 هفته پیش
توسط سید حسین رضوی آپدیت شد

سلام من میخوام کد هایی که توی سایتم قرار میدم با تگ pre یه دیزاین داشته باشن مثل این codeMirror چنین تم هایی رو نداره اگه کتابخونه ای میشناسید دقیقا همین دیزاین رو داشته بگید ممنون

1 پاسخ

prefix ها در css

4 هفته پیش
توسط hamid_ghp آپدیت شد

سلام ، من پروژه ای دارم که prefix ها داخل اون قرار نداره و واسه مرورگر های قدیمی خوب کار نمیکنه چیزی هست که بیاد فایل css من رو چک کنه و هر جا prefix نیاز داشت خودش اضافه کنه

2 پاسخ

استفاده از ادوبی xd

4 هفته پیش
توسط Daee Hamid آپدیت شد

سلام میشه از ادوبی xd برای طراحی تمام بخش های قالب یک وب سایت استفاده کرد و خروجی کد html css گرفت و بعد بک اندشو خودمون بنویسیم؟ صرفا برای سرعت بخشیدن به طراحی قالب اگر با این نرم افزار نمیشه این کار رو کرد ممنون میشم برای طراحی قالب نرم افزار های دیگه رو هم معرفی کنید تشکر

4 پاسخ

تصاویر رسپانسیو

1 ماه پیش
توسط malina آپدیت شد

سلام دوستان یه مشکل کوچیک سر در گمم کرده هر کاری می کنم عکس های سایت در حالت موبایل کوچک نمیشه(کامل نمیشه.یعنی از عرض موبایل بیشتر نشون میده)کلاس رسپانسیو که میذارمم فرق نمی کنه

4 پاسخ

نقش overflow

1 ماه پیش
توسط سید علیرضا محمد مرادی آپدیت شد

<!DOCTYPE html> <html> <head> <style> ul { list-style-type: none; margin: 0; padding: 0; overflow: hidden; background-color: #333; } li { float: right; } li a { display: block; color: white; text-align: center; padding: 14px 16px; text-decoration: none; } li a:hover { background-color: #111; } </style> </head> <body> <ul>...

2 پاسخ

مشکل با عکس در طراحی صفحه

1 ماه پیش
توسط حامد کوهستانی آپدیت شد

<div class="row"> <div class="col-md-۴"> <div class="card"> <img src="img/Master_study.jpg" alt="book" class="img-fluid"> <div class="btn-box"> <button class="btn btn-warning rounded-pill">۱۲۰,۰۰۰ ریال</button> </div>...

1 پاسخ

نمایش اطلاعات ذخیره شده با tinymce

2 ماه پیش
توسط Arman Amiri آپدیت شد

سلام . دوستان من با ادیتور tinymce یک بخش توضیحات ساختم . و در دیتابیس ذخیره کردم . الان که میخام توضیحات محصول رو زیر عکس محصول نمایش بدم ($info<- record ) خروجی به شکل کد های html و css هست.در صورتی که باید همون جوری ک نوشتم بهم نشون بده الان.

2 پاسخ

رفرش نشدن index.html

2 ماه پیش
توسط hamid_ghp آپدیت شد

سلام وقت بخیر صفر کیلومترتون امد صفحه برنامه که مینویسم تغییراتش انجام نمیشه .ممنونم رفرش نشدن index.html

5 پاسخ

تغییر اسکرول محور y از پایین به بالا

2 ماه پیش
توسط میلاد آپدیت شد

سلام به همه دوستان راکتی . من توی اچ تی ام ال وقتی overflow یک المنت مثل div رو scroll قرار میدم اون اسکرول در انتهای اون المنت قرار میگیره . میخواستم بدونم کسی میدونه چطور میشه با html یا css یا حتی js اون رو بالای اون المنت قرار بدم؟

1 پاسخ

مشکل flexbox

2 ماه پیش
توسط میلاد آپدیت شد

سلام دوستان وقتی در فلکس باکس یک باکس کلی در نظر می گیری و 4 تا باکس درونش و برای باکس های درونش عرض 300 پیکسل می دی وقتی که کوچیکش می کنیم مروگر رو اون 300 پیکسل می شکنه و به باکس هاس درون باکس کلی تو هم جمع می شن اما اگر disply اش رو inline-block در نظر بگیری زیر هم در اون اندازه میفتن حالا من چطوری disply خودم رو flex در نظرم بگیرم که اگه از لندازه باکس جزئی کوچیکتر شد بیفته پایین کد خود را این...

7 پاسخ

کلاس های وابسته

2 ماه پیش
توسط آرمین امیری نسب آپدیت شد

سلام هرچی تومرورگر تست میکنم درست نیست.غلط کجاست Html <DOCTYPE html> <html dir="rtl"> <head> </head> <body> <p class="em sm">helo</p> <p>helo</p> </body> </html> و css .em.sm { color : red }

5 پاسخ

اعمال نشدن المنت a

2 ماه پیش
توسط میلاد آپدیت شد

سلام دوستان ببخشید من وقتی با sass پروژه انجام میدم المنت a من غیر فعال میشه انیمیشن هم روش اعمال نمیشه کسی میتونه کمکم کنه؟؟؟؟؟؟

4 پاسخ

مشکل در تگ گذاری و استایل دهی

2 ماه پیش
توسط میلاد آپدیت شد

دوستان خدا قوت من دارم کد نویسی قالب رو یاد میگیرم یه مشکلی دارم اینه که برای استایل دهی با سی اس اس من چه زمان باید به خود المنت استایل بدم چه زمانی به پرنت. اصلا برای برچسب گذاری اصول خاصی هست یا هرچی هرچیه . مثلا جای لوگوی من تکست قرار میگیره که دو کلمه ایه که کلمه اول رنگش با کلمه دوم فرق داره . برای تک تکشون دیویژن بزارم؟ چطور تک تک تفکیکش کنم ؟ سوال بعدی اینه که چرا برخی برای ساخت منو از تگ...

3 پاسخ

مراحل به از طراحی قالب

2 ماه پیش
توسط جواد کرمی آپدیت شد

سلام خسته نباشید https://roocket.ir/series/learn-web-design با آموزش که تو لینک بالا دادید میتونم قالب سایت رو طراحی کنم ولی بعدش نمیدونم چیکار کنم بنظرتون کدوم دوره رو آموزش ببینم؟؟

5 پاسخ

مرتب کردن Div مثل تصویر زیر

2 ماه پیش
توسط جواد کرمی آپدیت شد

سلام. ببخشید شاید سوالم مبتدی باشه. امروز کلا هنگ کردم!!! اگه بخوایم 3 تا DIV رو مثل تصویر پایین بچینیم کدش چی میشه؟؟؟؟ تصویر سمت چپ نسخه دسکتاپ . سمت راست موبایل http://s7.picofile.com/file/8391943526/Untitled_2.png

7 پاسخ