گفتگو‌های مربوط به تگ : [ Html-Css ]

#امکان_جدید : امکان جدیدی در بخش سوالات و گفتگوها قرار داده‌ایم به این شکل که می‌توانید، دوستان خود را با فقط تگ کردن به گفتگو‌های کاملا خصوصی دعوت کرده و درباره مسائل مختلف در فضای خصوصی، صحبت کنید.
فیلتر ها
مرتب سازی : پربازدیدترین ها

نحوه ریسپانسیو کردن منو

2 سال پیش
توسط مستر X آپدیت شد

سلام من میخوام یه منو بسازم که با html,css وقتی منو رو میسازم به مشکل آیکن بر میخورم اگه کسی پیشنمایش کدی رو داره لطفا برای من ارسال کنه و آیا باید از طریق بوت استرپ استفاده کنم.

1 پاسخ

نحوه فراخوانی فونت در لاراول

3 سال پیش
توسط پایان جهان آپدیت شد

درود دوستان... می خواستم با این کد فونت رو توی لاراول فراخوانی کنم ولی کار نمی کنه... فونت ها در پوشه resources قرار دارد. @font-face { font-family: Vazir1; src: url('resources/assets/fonts/Vazir.eot'); src: url('resources/assets/fonts/Vazir.eot?#iefix') format('embedded-opentype'), url('resources/assets/fonts/Vazir.woff') format('woff'), url('resources/assets/fonts/Vazir.ttf')...

5 پاسخ

منو دیجیکالا واکنشگرا

2 سال پیش
توسط milistudio آپدیت شد

سلام به همگی :) منو دیجیکالا به صورت ریسپانسیو درست کردم چطور شده بنظرتون؟ نسخه دمو : http://hitfile.ir/do.php?filename=15276094721312.rar پ ن : فردا (97/03/09) روش طراحی این منو و هم روش استفاده ازش رو اضافه میکنم

4 پاسخ

ساخت بک گراند

2 سال پیش
توسط سید رضا موسوی آپدیت شد

سلام این بک گراند هایی که تازه مد شده اند را چگونه می توان ساخت؟ مثلا در صفحه اول سایت راکت، بک گراند قسمتی که نوشته به دنیای برنامه نویسی پرتاب شو

4 پاسخ

فارسی سازی قالب

2 سال پیش
توسط Mohammadreza Zandi آپدیت شد

سلام وقت همگی بخیر و پیشاپیش ممنون از کسانی که راهنمایی میکنن.. من یه قالب رو میخوام راست چین و فارسی سازیش کنم خواستم از دوستان با تجبره بپرسم ببینم مراحل و کار هایی که باید انجام بدم چیه؟ آیا باید بشینم تک تک استایل های قسمت های مورد نیازم رو تغییر بدم یا نه قاعده خاصی داره که راه رو یکم آسون تر میکنه... قالبی که قصد فارسی سازیش رو دارم بوت استرپ هست...

2 پاسخ

بوت استرپ یا نه

1 سال پیش
توسط iamdvs آپدیت شد

سلام دوستان در پروژه بزرگ چه روندی برای کد نویسی بهتره از بوت استرپ استفاده بشه یا نه همه چیو خودمون کد بزنیم اصولش چجوریه؟

3 پاسخ

فعال سازی تب بوت استرپ

2 سال پیش
توسط پایان جهان آپدیت شد

درود ... کد جاوااسکریپت برای فعال سازی تب بوت استرپ چیه؟ من کد زیر استفاده کردم کار نمی کنه... function activaTab(tab){ $('.nav-tabs a[href="#' + tab + '"]').tab('show'); };

9 پاسخ

ساخت sticky menu

3 سال پیش
توسط علی آپدیت شد

سلام. چطور می تونم sticky menu ایجاد کنم روی منوی قبلم ؟

3 پاسخ

مشکل با ادیتور vscode

2 ماه پیش
توسط AriaieBOY آپدیت شد

سلام خدمت دوستان عزیز من یه مشکلی با این ادیتور دارم مثلا موقعی که تگ input باز میکنم و میخوام مقدار type رو معین کنم autocomplete کار نمیکنه باید کلید esc رو بزنم که متن از حالت select خارج شه و autocomplete فعال شه ممنون میشم راهنمایی کنید

9 پاسخ

بوت استرپ

2 سال پیش
توسط محمد یوسفی پور آپدیت شد

سلام این امکان وجود داره تو طراحی بشه طبق ابعاد مانیتور صفحه طراحی کرد و برای هر کدوم تصویر بزرگ یا کوچیکتر بشه؟ عین سایت وب سیما که برای هر مانیتور یک بخش به صورت کامل نمایش میده با جی کوئری https://websima.com

5 پاسخ

haml چیست

2 سال پیش
توسط saeed آپدیت شد

سلام بچه ها کی میدونه Haml چیه و به چه کاری میاد؟

2 پاسخ

غیر فعال شدن snippet بوت استرپ در vscode

2 سال پیش
توسط Tesla آپدیت شد

سلام دوستان من امروز vscode رو آپدیت کردم ولی متاسفانه snippet ها از کار افتادن پاک کردم و دوباره نصب کردم ولی درست نشد این هم HTML CSS Support نصب دارم یعنی کار میکرد ولی از کار افتاد داخل لینوکسم نصب کردم باز همین مشکل هست اولش که فایل html رو باز میکنم بعد یه div رو کلاس میدم اونجا خودش فعاله ولی برای div بعدی که میخوام کلاس بدم از کار میوفته

9 پاسخ

css grid

3 سال پیش
توسط fiachehr آپدیت شد

سلام میخواستم بدونم دوره css grid چند روز یکبار update میشه چون چند روزه منتظر ادامه این آموزش هستم ممنون

2 پاسخ

عدم توانایی در استفاده مناسب از css

10 ماه پیش
توسط mohammad uii آپدیت شد

سلام دوستان. من مدتی میشه که طراحی وب رو شروع کردم ولی من همیشه در استفاده از css مشکل داشتم. هنوزم بعد از گذشت یه مدت زیاد نمی تونم اون وبسایتی که مد نظرم هست رو طراحی کنم. نمی دونم چرا ؟ ایا من مفاهیم css رو درست درک نکردم ! یا اینکه تمرین کافی نداشتم و باید بیشتر تمرین کنم با بتونم به مباحث مسلط بشم. اکثر اوقات به خاطر همین ضعف مجبور میشم که از کدهای بوت استرپ استفاده کنم. ولی خب من زیاد تمایلی...

5 پاسخ

جلوگیری از بیرون زدن مت از تگ

2 سال پیش
توسط احسان آپدیت شد

سلام دوستان. میخواستم بدونم چجوری میشه از بیرون زدن مت از تگ جلوگیری کرد وقتی کاربر اسپیس نمیزنه. من یه فرمی دارم که اگه کاربر اسپیس نزنه اون متن از تگی که میخوام نمایشش بدم بیرون میزنه. ششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششش...

8 پاسخ

یونیفرم کردن ارتفاع card ها در آموزش پروژه محور بوت استرپ 4 قسمت پیاده سازی مینی پروژه اول

2 سال پیش
توسط محمود آپدیت شد

با سلام وقتی card ها رو داخل row و col-- قرار میدهیم چطوری سایز cart ها را یونیفرم کنیم ؟ مثلا اگر ارتفاع متن ها متفاوت بود ارتفاع کارت ها ثابت باشد و همه در یک سایز نمایش داده بشوند از کلاس های cart- group و cart-deck داخل row استفاده کردم جواب نداد. ممنون از راهنماییتون <div class="container bg-light py-5"> <div class="row"> <div class="col-l...

3 پاسخ

ریسپانسیو کردن recaptcha

2 سال پیش
توسط محمود آپدیت شد

با سلام. دوستان ریکپچای گوگل رو چطوری میشه ریسپانسیو کرد؟ در صفحه نمایش های کوچک از حالت ریسپانسیو خارج میشه!

2 پاسخ

فرق بین Dark sass Lib sass Ruby sass چیه

2 سال پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام من چندروزیه که شروع به یادگیری sass کردم و طبق آموزشی که تو صفحه اول سایتش هست با npm sass نصب کردم... اما پایین سایت(sass-lang.com) اسم ی سری از نسخه های دیگه sass آورده مثل Dark sass میخواستم بپرسم که فرق این نسخه ها تو چیه؟ و نسخه ای که با npm install sass نصب میشه کدوم یکی از این ورژن هاست؟

3 پاسخ

سوال در مورد گرید سیستم

2 سال پیش
توسط mohammad.b آپدیت شد

سلام دوستان من تازه با گرید سیستم اشنا شدمه و دارم یادش میگیرم الان یه گرید برای طراحی اماده کردمه خواستم ببینم برای شروع و تمرین کردن طراحی سایت خوبه یا نه بیشتر شبیه گرید بوت استرپ هستش http://jsbin.com/zajimusuyu/edit?html,css,output اینجا کد سی اس اس رو قرار دادم اگه لطف بکنید و بگید خوبه یا نه ممنون میشم

3 پاسخ

نحوه ی مقداردهی به اتریبیوت valueدر تگ input از تایپ file

7 ماه پیش
توسط Ali Abbasi آپدیت شد

سلام.دوستان من یک فرم رو که شامل یک <'input type='file> برای آپلود فایل است رو در اختیار دارم و با استفاده از نود جی اس اون فرم رو بدرستی در دیتابیس ذخیره میکنم اما وقتی میخوام که اون فرم رو ویرایش کنم ،باید تمامی مقادیر فرم از دیتابیس خونده شده و در جای صحیح خودشون قرار بگیرن که البته همه درست عمل میکنن به جز برای <'input type='file> و مقدار قبلی اون که در دیتابیس هست رو بصورت پی...

2 پاسخ

فرم های تو در تو در فایل های tpl

2 سال پیش
توسط سید رضا موسوی آپدیت شد

سلام یک فایل با پسوند tpl. دارم، درون این فایل دو عدد فرم را داخل یکدیگر قرار داده ام با آی دی های متفاوت! اما وقتی اجرا میگیرم و به inspect element می روم فرم دومی را html ساپورت نکرده و نمایش نمی دهد! فقط اجزای داخل فرم را نمایش می دهد.

2 پاسخ

طراحی card با بوت استرپ 4 شبیه سایت freshDirect

2 سال پیش
توسط محمود آپدیت شد

با سلام. من می خوام یک سری card برای محصولاتم داشته باشم که ارتفاع مساوی داشته باشند برای همین از کلاس card-deck استفاده می کنم. یک form هم داخل card دارم که می خوام وقتی روی کارد Hover کردم نمایش داده بشه. اما وقتی form اضافه میشه card های دیگر هم به همان اندازه ارتفاعشان افزایش داده میشه. من میخوام فقط ارتفاع card ی که hover شده اضافه بشه و ارتفاع اضافه روی بقیه card ها بیاد ( z-index : 2 ) شبی...

3 پاسخ

مشکل در گریدبندی bootstrap4

2 سال پیش
توسط آرش مختاری آپدیت شد

سلام من ی فرم لایگن ساختم که تو مرورگر کروم گیرید بندی فرم درست نمایش داده نمیشه ولی تو فایرفاکس بدون مشکلی کار کرد درحالت عادی باید 2تا فیلدی که سایزشون 6 هستو کنار هم نشون بده ولی زیرهم نشون میده! بنظرتون مشکل از فایل rtl نیست؟ اسکرین از کروم http://uupload.ir/files/ofopscreenshot(201).png اسکرین از فایرفاکس http://uupload.ir/files/0gc6screenshot(202).png <fieldset class="form-row">...

2 پاسخ

یه مشکل کوچیک در navbar من

2 سال پیش
توسط محمد یوسفی پور آپدیت شد

سلام معمولا در html اینجوریه که مثالا شما وقتی یک المنت رو مینویسی و اونو تمام میکنی و میری خط بعدی یک المنت دیگه رو مینویسی اصولش اینه که دومین المنت زیر اولین المنت نمایش داده میشه و برای من هم معمولا اینطوری هستش و مشکلی ندارم ولی یک navbar دارم که زیرش تو html هر المنتی مینویسم میره زیر navbar و مجبورم بهش margin-top بدم تا درست بشه ولی بعد از اون همه چی اوکی میشه و مشکلی ندارم میخاستم دلیلش ر...

7 پاسخ

Semantic راست چین شده

1 سال پیش
توسط omid آپدیت شد

درود... نسخه هایی از Semantic راست چین شده در گیت هاب وجود دارد ولی هیچ کدوم از نسخه ها کار نمی کند. ممنون میشم نسخه سالم Semantic راست چین معرفی کنید.

1 پاسخ