گفتگو‌های مربوط به تگ : [ PHP ]

#امکان_جدید : امکان جدیدی در بخش سوالات و گفتگوها قرار داده‌ایم به این شکل که می‌توانید، دوستان خود را با فقط تگ کردن به گفتگو‌های کاملا خصوصی دعوت کرده و درباره مسائل مختلف در فضای خصوصی، صحبت کنید.
فیلتر ها
مرتب سازی : با بهترین پاسخ

گرفتن اسکریت شات از صفحه html

2 روز پیش
توسط حسین شیری نژاد آپدیت شد

@mohsenbostan @hosseinshirinegad98 @forughi.vahid @TimeRunner2359 @mhyeganeh @arian @ali.bayat سلام دوستان وقت بخیر من یه فرم دارم به شکل زیر. ببینید این صفحه html هست میخوام دقیقا شبیه اسکرین شات عمل کنه و همین جوری خروجی بگیرم

14 پاسخ

خطا در farsi gd

3 روز پیش
توسط humehr garivani آپدیت شد

سلام farsi gd همون نمونه ای که گذاشته رو اجرا می کنم خطا undefined offset -1 میده. می خوام رو عکس متن بنویسم اگه راه دیگه هم کسی بلده ممنون میشم راهنمایی کنید. https://github.com/ali-pourzahmatkesh/php-gd-farsi include('FarsiGD.php'); $font = 'fonts/FreeFarsi.ttf'; $gd = new FarsiGD(); $gd->persianText('سلام بر شما', 'fa', 'normal'); die();

1 پاسخ

سفارش اسکرپر کانال تلگرام با استفاده از پی اچ پی

6 روز پیش
توسط حسن حکمتی آپدیت شد

سلام دوستان ممنون میشم اگه کسی میتونه یک اسکرپر به زیان PHP بنویسه که آخرین محتوای یک کانال تلگرامی و بتونم با استفاده از آن دریافت کنم یعنی بهش بگم این اسم کانال عمومی رو بگیر و بهم آخرین پستش و بده نمونه آنلاینش اینجا هست ولی هیچ نام نو نشونی نداره که ازش بخرم سپاس اسکرپر کانال تلگرام

3 پاسخ

هوش مصنوعی در سایت

1 هفته پیش
توسط Ehsan Baghbanan آپدیت شد

با سلام من میخوام برای یک سایت فیلم در حد خیلی ساده هوش مصنوعی پیاده سازی کنم که قابلیت اینو داشته باشه که مثلا کاربری که عضو جدید سایت شد با توجه به سلیقه که انتخاب میکنه و با توجه به سلیقه کاربری دیگه ای که قبلا عضو سایت بود پیشنهاد های متناسب فیلم بده به کاربر جدید برای کار کردن هوش مصنوعی در php با کتابخونه php-ml کار میکنن معمولا ولی خو الگوریتم ها و تابع زیادی دارع که واقعا متوجشون نمیشم م...

7 پاسخ

نحوه ارسال پیامک تایید اینستاگرام از خط شخصی برای ایرانی ها

2 هفته پیش
توسط Pedram آپدیت شد

سلام دوستان عزیز خسته نباشید، سوالی داشتم ذهنم رو درگیر کرده می خواستم با هم یک مشارکتی داشته باشیم و پاسخ صحیح سوالم رو دریافت کنم شاید سوال خیلی از شما ها هم باشه پیش اومده که وقتی کد تایید دو مرحله ای برای اکانت خودتون ایجاد می کنید و یا در هنگام ورود به اینستاگرام از سایت رسمیش کد پیامک تایید براتون از یه خط شخصی ارسال میشه مثلا خط ایرانسل مانند شماره های زیر 09371196709، 09378452873، 0901633...

7 پاسخ

مشکل فارسی بودن اعداد و تاریخ در php storm

2 هفته پیش
توسط محمدحسین آپدیت شد

سلام دوستان از یه آپدیتی به بعد تاریخ و اعداد phpstrom فارسی شده و بعضی جاها مشکلاتی پیش اومده و نتونستم حلش کنم مثلا موقع آپلود فایل با ftp این ارور رو میده [۱۸/۱۰/۲۰۱۹ ۰۷:۳۴ بعدازظهر] Failed to change timestamp of the file '/system/app/Lib/Pay.php' که به خاطر همین تاریخه ظاهرا ، این مشکل حادی نیست ولی شدیدا رو اعصابه ! کسی میدونه واسه رفعش چیکار کنم ؟ با تشکر

3 پاسخ

عملیات خرید کاربر از سایت

2 هفته پیش
توسط ممدو آپدیت شد

سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه تو php تقریبا بیشتر چیزا رو میتونم پیاده سازی کنم جز این روند عملیات خرید کاربر اینکه چه جداولی باید ساخته بشه و چه اطلاعاتی باید توش ذخیره بشه و اینکه من 1 هفته پیش یه پروژه فروشگاه اینترنتی بهم پیشنهاد شد و چون نمیدونستم این روند خرید چطوره از چند نفر پرسیدم اونا هم گفتن ک نه نگیر و مسولیت داره و قسمت خرید کاربر خیلی دردسر داره بدبخت میشی و از این حرفا ما هم...

5 پاسخ

داینامیک کردن منوی سایت به همراه استایل مختلف

4 هفته پیش
توسط ممدو آپدیت شد

سلام دوستان یه سوال واسم پیش اومده اینکه من میخوام menu خودم رو داینامیک کنم و اینکه اگه li ها یه استایل رو داشته باشن همه چی اوکیه ولی من li هام استایل مختلفی دارن و در php طبیعتا بعد اینکه اونا رو از دیتابیس select کردم باید تو حلقه قرار بگیرن و اینجا فقط یه li باید تو حلقه باشه ک به تعداد دسته بندیا هی بیاد اجرا بشه و سوال اینجاس اگه li ها استایل مختلفی داشته باشن چطور باید اعمال کنم ممنون میشم...

2 پاسخ

ارسال دیتا به subdomin

4 هفته پیش
توسط مهدی شریفی آپدیت شد

سلام یه وبسایت هست برای مثال یا ادرس www.example.com حالا این وبسایت یه بخشی داره که داخل subdomin هست که کلا کد هاش جداست به ادرس sub.example.com میخوام وقتی کاربر توی example.com لاگین کرد آیدیشو بگیرم و داخل subdomin هم اهراز هویت کنم که اگر لاگین شده بود که هیچی ادامه بده اگرم نه ببرمش به صفحه لاگین ابن رو چجوری باید توی php پیاده سازی کنم ؟ @mohsenbostan @hesammousavi @ali.bayat @milad

1 پاسخ

پروگرس بار ریل تایم در php و javascript

1 ماه پیش
توسط مرتضی مرادی آپدیت شد

سلام دوستان من یه درخواست میفرستم سمت سرور و اجرای اون 2 دقیقه طول میکشه میخوام درصد پیشرفت کار رو تو کلاینت نشون بدم سمت سرور با لاراول هست آیا راه خوبی سراغ دارید؟ من خودم اینطوری تنظیم کردم که سمت سرور درصد پیشرفت رو تو یه فایل هر یک ثانیه یه بار اپدید که و اینور تو کلاینت هر 1 ثانیه ajax بزنه و درصد پیشرفت رو از اون فایل بخونه اما نمیشه، چون تا زمانی که فایل در حال نوشته شدن هست ای جکس ها جواب...

1 پاسخ

اطلاع رسانی به کاربر

1 ماه پیش
توسط Naser.mortezaee آپدیت شد

سلام دوستان. برای اطلاع رسانی به کاربرای سایت که داخلش عضو اند مثلاً پست های آموزشی فلان به سایت اضافه شده است . چطوری باید پیاده سازی کنم ؟ و کجای پنل مدیریت باید این قسمت اضافه بشه؟؟ با کدخام php.

4 پاسخ

مثبت کردن عدد منفی

2 ماه پیش
توسط محمد علی خاصه پز آپدیت شد

سلام سوالم اینکه چطور می تونم یک عدد منفی رو به مثبت تبدیل کنم داخل php چون وقتی عدد خودم رو به 1- ضرب می کنم ، اگه عددم صفر باشه جواب 0.0- می شه یعنی منفی صفر اعشاری . php آیا فانکشن قدر مطلق داره؟

1 پاسخ

docker چیست

2 ماه پیش
توسط thrashzone13 آپدیت شد

سلام یکی میتونه یه توضیح مختصر راجب اینکه docker چی هست و چیکار میکنه به من بده؟ ممنون

2 پاسخ

استفاده از پکیج های لاراول

2 ماه پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام دوستان داخل دوره آموزش mvc مهندس موسوی دیدم ک پکیج illuminate/database لاراول رو به راحتی نصب کردن ولی متاسفانه من اررور دارم @hesammousavi @ali.bayat

7 پاسخ

ارسال ویدئو از هاست به آپارات در php

2 ماه پیش
توسط siamak dal آپدیت شد

سلام دوستان، من یه اسکریپت نوشتم که کارش اینه : لینک مستقیم ویدئو رو میگره اونو دانلود میکنه و میندازه داخل هاست حالا بعدش باید از توی هاست اپلود بشه برای اپارات - کانال اپارات من قسمت اپلودش رو با کتابخونه cURL نوشتم طبق api اپارات بعداز اینکه فرم اپلود شد یا پیام خطا میده یا پیام اپلود انجام شد و اگه اپلود اوکی باشه مقدار uid ویدئو رو بر میگردونه: aparat.com/api اما من بعد از اپلود فرم چنین پیا...

8 پاسخ

نشان ندادن کاربران

2 ماه پیش
توسط سبحان دادخواه آپدیت شد

با سلام .دوستان با کد زیر طبیعتا باید مشخصات کاربرانی که در سایت ثبت نام کردن رو نمایش بده : <?php $statment=$sql->prepare("SELECT fullname,username,email,password FROM users"); $statment = $sql->query($sql); $statment->setFetchMode(PDO::FETCH_OBJ); ?> <table class="table table-bordered table-condensed"> <thead> <tr>...

4 پاسخ

نصب پکیج به صورت دستی

2 ماه پیش
توسط Mohammadreza Ghomi آپدیت شد

سلام دوستان من پکیج mgp25 رو بر روی یک پروژه خودم دارم میخوام این پکیج رو روی پروژه جدیدم به صورت دستی نصب کنم راه نصب به چه صورت است. به علت حذف پکیج از مخزن اصلی مجبور به این کار شدم.

1 پاسخ

چگونه میتوانم یک چت آنلاین راهندازی کنم

2 ماه پیش
توسط علیرضا آپدیت شد

سلام امیدوارم حال دلتون خوب و بدنتون سالم باشه. و هر کجا هستین خوشحال باشین من راهندازی چت آنلاین خیلی(خیلی خیلی)برام جذاب میاد و علاقه مندم. من قصد دارم این کارو شده بصورت تمرینی و تمیز انجام بدم. ولی نمیدونم از کجا شروع کنم شاید تو نگاه اول با استفاده از php,ajax خیلی راحت باشه ولی اینطور که شنیدم فکر کنم منابع زیادی مصرف میکنه و بهینه نیست بعضی از دوستان دیگه وب سوکت رو پیشنهاد دادند ولی توضیح...

12 پاسخ

ادیت نشدن و اجرای فایل در دایرکت ادمین

2 ماه پیش
توسط محمدحسن ندیمی آپدیت شد

سلام یک فایل دارم به اسم command.php که این فایل سورس ربات تلگرام هست زمانی که این فایل رو آپلود یا دستی درست میکنم و سورس رو کپی میکنم توی اون فایل فایل غیرقابل ادیت میشه و اجرا نمیشه و فقط همین یک فایل هست که به این مشکل میخوره عکس پیوست شد ممنون از راهنمایی هاتون

3 پاسخ

کامپایل php

2 ماه پیش
توسط ali reza kh آپدیت شد

سلام دوستان راهی میشناسید که php رو کامپایل کنم یا کاریش کنم که کسی نتونه کد رو ببینه یا ویرایش کنه نمیخوام سورسم لو بره

1 پاسخ

مشکل دریافت فایل از composer

2 ماه پیش
توسط Ali Abbasi آپدیت شد

سلام به همگی دوستان من قصد دارم این پکیج رو نصب کنم. که مربوط به stream کردن هستش. ولی وقتی دستور زیر رو وارد می کنم. ارور میده composer require mgp25/instagram-php react/child-process این هم عکس مربوط به اروره و این رو هم باید بگم که وقتی به این مرحله میریسه یه صفحه مربوط به لاگین کردن توی گیت هاب نمایش میده و من هم اطلاعاتم رو وارد می کنم و بعدش هم یه tokenمی خواد . در ضمن وارد لینکی که گفته بو...

5 پاسخ

درباره خرید کتاب فیزیکی PHP7

2 ماه پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

درود دوستان... متاسفانه شرکت تمایلی نداره پروژه رو روی لاراول بیاریم (ازش زده شده) و گفته باید PHP خام بنویسی... حالا من دنبال کتاب خوب و کامل برای PHP7 می گردم که بتونم در سرکار مطالعه کنم و در کنار پروژه بنویسم... یک نمونه آن را پیدا کردم: http://www.ati-negar.com/index.php?route=product/product&path=114&product_id=169 به نظرت بخرم یا نه؟ اگر کتاب کامل دیگری می شناسید معرفی کنید...

9 پاسخ

کمک در ساخت تابع php

3 ماه پیش
توسط میثم آپدیت شد

سلام. من تابعی نوشتم که mime رو میگیره و exe تحویل میده. function xxx($string){ $Exens = array( 'image/gif' => 'gif', 'application/msword' => 'doc', 'application/vnd.openxmlformats-officedocument.wordprocessingml.document' => 'docx', 'font/ttf' => 'ttf'); return $Exens[$string];} حالا می خوام برای فلان mime دو عدد exe رو برگردونه. مثلا برای application/msword هم doc و ه...

2 پاسخ

آپلود پروژه

3 ماه پیش
توسط Armin Rahmati آپدیت شد

سلام دوستان. میخوام پروژه رو داخل cpanel آپلود کنم ولی این ارور میاد. composer global require laravel/installer Symfony\Contracts\Translation\LocaleAwareInterface::setLocale(string $locale) in /home/webione1/laravelew/vendor/nesbot/carbon/src/Carbon/Translator.php on line 18 ورژن پی اچ پی 7.3.2 ورژن لاراول 7.5.2

12 پاسخ

مدریت فایل فشرده

3 ماه پیش
توسط محمد عرفان حسین بیکی آپدیت شد

سلام من همچین فورمی را آمده سازی کردم بابت فایل های فشرده و میخواهم که با این فرم یک فرم ویرایش rar درست کنم که قادر باشد که با زبان بکند مثل php یا node فایل های rar و zip را ویرایش کنم. که کارایی های آن ابارتند از : ویرایش نام فایل ها ویرایش نوشته ی پایین حکس حذف و افزودن فایل رمز گذاری بر روی فایل تبدیل فایل rar به zip و بلعکس تغیر نام خود فایل فشرده اما من نمیدانم که چه کتاب خانه ای نیاز دا...

1 پاسخ

پردازش های زمان بر در php

3 ماه پیش
توسط علی ام آپدیت شد

سلام. دارم برنامه ای مینویسم (pure php) که باید حدود ۱۰۰۰ صفحه وب(html) رو با file_get_contents( ); بگیره و یک خط رو توشون پیدا کنه و برگردونه. و حتی ممکنه چند کاربر همزمان درخواست بدن و مثلا اینجوری بشه که سه تا ۱۰۰۰ صفحه مختلف رو بخواد بخونه. برای پیاده سازی همچین برنامه ای باید از صف بندی استفاده کنم؟ یا نیازی نیست؟ اگر همینجوری بدون صف بندی بنویسمش مشکلی پیش میاد؟ ۱- چون گرفتن ۱۰۰۰ صفحه پردازش...

5 پاسخ

چگونه یک پرداخت را بهینه کنم

3 ماه پیش
توسط سیدعلی موسوی آپدیت شد

سلام من درحال ساخت یک وب سایت فروشگاه محصول هستم و مقدار قیمت محصول هارو خود کاربر تعین میکند و اگر شخص بیاید قیمت را 10 ه ت تعین کند با یک تعیر در ار سال میتواند محصول 10ه ت با قیمتی پایین تر بخرد باید چه کنم که جلوی این فرایند را بگیرم ؟

6 پاسخ

نحوه ساخت لینک دانلود نیاز به مجوز

3 ماه پیش
توسط احسان الوندی آپدیت شد

با سلام خدمت دوستان عزیزم قصد دارم سیستمی طراحی کنم که فایل های دانلود که قرار میدم برای دانلود نیاز به مجوز داشته باشه و مشکل اصلی من این هست که میخوام فایل ها از طریق آدرس بار زمانی که مجوز مربوطه صادر نشده قابل دانلود نباشن البته اسم فایل هم رندوم تولید کردم ولی باز میخوام که حتما مجوز برای دانلود اخذ بشه. ممنونم راهنماییم کنید. با تشکر فراوان

6 پاسخ