بحث و گفتگو

در اینجا میتوانید به بحث و گفتگو در مورد مشکلات و مواردی که برایتان جالب است بپردازید

گفتگو‌های مربوط به تگ : [ PHP ]

فیلتر ها
مرتب سازی : پربحث ترین ها

نصب composer در اوبونتو لینوکس

2 سال پیش
توسط مهدی طهرانی آپدیت شد

سلام خدمت استاد موسوی و دوستان محترم . من یه چند وقتی بود که به دنیای لینوکس علاقه مند شده بودم به همین دلیل چند روز پیش اوبونتو رو نصب کردم. چون می خوام سمت سرور کار کنم : xampp رو نصب کردم و حالا می خوام composer رو هم نصب کنم ولی با مشکل مواجه شدم .نصب نمی کنه!!!!! رفتم تو اینترنت دنبال روش نصبش رفتم انواع روش نصب وجود داره ادم سردرگم می شه!!! یکی از روش ها: ۱-ابزار curl رو نصب کردم -۲- دستور ز...

47 پاسخ

اجرا نشدن متد post

2 هفته پیش
توسط mahdi آپدیت شد

سلام دوستان من برنامه های که از متد post توی اونا استفاد میکنم درست کار نمیکنن ولی همون برنامه رو که با get اجرا میکنم کار میکنه الان به مشکل خوردم لطفا اگه میتونین کمکم کنین

33 پاسخ

آپلود پروژه mvc آموزش داده شده در سایت راکت روی هاست

8 ماه پیش
توسط Davood آپدیت شد

سلام آموزش mvc رو گرفتم مطالعه کردم و یه پروژه باهاش انجام دادم حالا میخوام پروژه رو رو هاست اشتراکی آپلود کنم نمیشه گفتید آموزش میدم ولی آموزش ندادید میشه راهنماییم کنید چطور باید آپلودش کنم ؟؟؟؟ @hesammousavi

31 پاسخ

انتشار نسخه جدید PHP

4 ماه پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

سلام به همگی دوستان طبق اخبار و اطلاعیه ها امروز در تاریخ 28 november گویا قراره PHP ورژن 7.4 ش منتشر بشه. https://www.php.net/manual/en/migration74.php توضیحات بیشتر : https://stitcher.io/blog/new-in-php-74

28 پاسخ

ایده برای ربات تلگرام

8 ماه پیش
توسط پایان جهان آپدیت شد

سلام دوستان من میخوام یه ربات پرطرفدار تلگرام بنویسم میخوام دوستان هم ایده هاشون رو مطرح کنن و بگن چجور کاری انجام بدم که هم جدید باشه هم مخاطب جذب کنه؟؟؟

23 پاسخ

سوال مهم در مورد whois

1 سال پیش
توسط مهدی آپدیت شد

پروژه کوچک در مورد whois انجام دادم اما الان می خواهم وقتی که با عبارت با قاعده expiry(تاریخ انقضا سایت است) رو به صورت هایتلایت نمایش بده و بقیه اطلاعات رو پاک کنه این کد منه $f='domain.txt'; $document=file_get_contents($f); $domainName1=explode(" ", $document); $e=count($domainName1)-1; $domainname = $domainName1; $server = "whois.crsnic.net"; $port=43; $i=0; while ($e>$i) { if(($wh...

21 پاسخ

بیرون کشیدن برخی تگ ها

1 سال پیش
توسط 1masoud آپدیت شد

یک سری تگ ها وقتی inspect میگیریم در مروگر نمایش میده اما زمانی که بخواهیم با رجکس آن تگ ها را بیرون بکشیم پیدا نمیکند مشکل کار کجاس الان من میخواهم این <li class="bg-item item-ARbit">gsdhfgh</li> تگ ها رو با preg-match_allبیرون بکشم اما نمایش نمیده احساس میکن مخفی است

18 پاسخ

ادیتور مناسب php

4 ماه پیش
توسط مصطفی بداغ آبادی آپدیت شد

من به شدت معتاد به محصولات jetbrains هستم و معتقدم بهترین ادیتور برای برنامه نویسی php نرم افزار phpstorm هست. توی طراحی وب هم از webstorm و برای دیتابیس از datagrip استفاده میکنم. متاسفانه با کرک این نرم افزارها مشکل دارم. مخصوصا phpstorm که به شدت بهش نیازمندم. آیا ادیتور جایگزین مناسبی برای php سراغ دارید؟ این رو هم بگم با vscode تجربه کار کردن دارم ولی اصلا به پای phpstorm نمیرسه و خیلی سرعت ک...

17 پاسخ

طراحی یک سیستم گفت و گو

7 ماه پیش
توسط علیرضا کشاورز آپدیت شد

آقا سلام خسته نباشید. امیدوارم حال دلتون خوش باشه. من قصد دارم یک سایتی(بزار بگم سیستم بیشتر تو دهنم میچرخه ) رو بنویسم. و میخام تو این پروژه چیزهای جدیدی یادبگیرم. و کل پروژم رو پایه ی php mvc هست. خب سیستمی که میخام بنویسم این موارد رو داره: 1-یک سیستم گفت و گو داره مثل شبکه های اجتماعی(تلگرام واتساپ) 2- قسمت چت تصادفی 3-فالو کردن و آنفالو خب حالا سئوالاتم: من در مورد قسمت چت که پیاده کنم هیچ ا...

16 پاسخ

مشکل در گرفتن query در php PDO

1 سال پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

سلام، در مورد گرفتن اطلاعات از پایگاه داده توسط pdo از mysql مشکل دارم. عبارت SELECT ساده که با fetchAll مینویسم. مثل اموزش قسمت PHP. اما چنین اروری میده: Fatal error: Uncaught Error: Call to a member function fetchAll() on boolean in C:\xampp\htdocs\test\index\index.php:13 Stack trace: #0 {main} thrown in C:\xampp\htdocs\test\index\index.php on line 13

16 پاسخ

url فارسی در mvc

5 ماه پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام من دوره mvc شما رو خریدم میخوام روت بنویسم به صورت فارسی ولی جواب نمیده ارور میده روت من $router->add('/news/arak','cityController@index'); این حالت کار میکنه اما این حالت $router->add('/news/اراک','cityController@index'); کار نمیکنه چرا؟؟؟؟ @hesammousavi

15 پاسخ

دلیل سوئیج دیجی کالا به php

6 ماه پیش
توسط mahdi khanzadi آپدیت شد

سلام فکرمیکنم قبلا روی دات نت بود به نظرم کمی عجیبه که اومدن روphp درحالیکه قبلیه تاحدی قوی ترازاین زبان بودنظرشما دراین مورد چیه؟

15 پاسخ

فرستادن نوتیفیکیشن دلخواه

2 ماه پیش
توسط الیاس بشکنی آپدیت شد

سلام وقت بخیر من از پنل پوشه استفاده کردم و به درسی کار میکنه و نوتیف رو میفرسته ولی خب زیاد اطلاع رسانی نمیکنه. من میخوام وقتی کاربر یه سفارش ثبت کرد واسه سیستم ادمین یه هشدار با یه صدا برسه و اون صدا پخش بشه تا ادمین متوجه سفارش بشه چیکار میتونم بکنم؟ تشکر

14 پاسخ

ست کردن cookie در php

9 ماه پیش
توسط سمیه آپدیت شد

با سلام من طبق ویدئو آموزشی سایت راکت،cookie را set کردم ولی وقتی مرورگر رو می بندم و مجدد باز می کنم و صفحه adminpanel.php را درخواست می کنم، صفحه login.php را برایم باز می کند. از set شدن cookie مطمئن هستم.

14 پاسخ

مشکل ثبت عکس در PHP PDO

2 ماه پیش
توسط mahdi zamani آپدیت شد

درود دوستان... من کدی برای ارسال و ثبت عکس در پایگاه داده نوشتم و در کنار پوشه images برای ذخیره عکس ها ایجاد کردم... تابع move_uploaded_file به کار بردم ولی هیچ عکس العملی نشون نمیده... جدول پایگاه داده images هستش... مشکل از کجاست؟ کد زیر: if(isset($_POST['signup']) && isset($_FILES['image'])){ $errors= array(); $file_name = $_FILES['images']['name']; $file_size = $_FILES['i...

14 پاسخ

متاسفانه وردپرس قابلیت شبکه اجتماعی هم حتی داره

3 ماه پیش
توسط پایان جهان آپدیت شد

واقعا بازار برنامه نویسی رو خراب کرده این CMS ! چنتا از دوستان یه شبکه اجتماعی میخواستن راه بندازن که بصورت اختصاصی قیمتش فک نکنم زیر 20 میلیون میشد ... ولی رفتن سراغ وردپرس و یک هفته ای یه شبکه اجتماعی با کلی امکانات اوردن بالا !!! اسم سایتو نمیگم که تبلیغ نشه چون هدفم این نیست واقعا وقتی سایتو دیدم عصبی شدم که چطور این وردپرس داره برنامه نویسا رو نابود میکنه ! کلی امکانات هم داره مث فیسبوک ، از...

13 پاسخ

راهنمایی در خصوص فریم ورک سیمفونی

1 سال پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

با سلام من دنبال آموزش سیمفونی بودم یک سایتی رو دیدم در زمینه php و فریم ورک های php قوی کار میکنه و هچنین در زمینه وردپرس اسم سایت کمپ تاتس هست کسی از این سایت تا حالا خرید داشته پشتیبانی خوبی دارن ممنون میشم جواب بدید

13 پاسخ

خطای Error : could not find driver

2 هفته پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام دوستان من زمانی که میخوام از طریق pdo کانکشن بزنم برای mysql این خطا رو میبینم Error : could not find driver توی نت سرچ کردم و یه سری کارها رو هم انجام دادم ولی جواب نمیده لطفا راهنمایی کنید

13 پاسخ

امنیت php

9 ماه پیش
توسط ebi_papidon آپدیت شد

سلام به دوستان راکتی , چطوری میتونم امنیت یک سایتphp را بالا ببرم (لطفا کاملا توضیح داده شود)

13 پاسخ

متد های استاتیک و void

1 سال پیش
توسط Ali Ghaleyan آپدیت شد

سلام در لاراول اگر دقت کرده باشید function where خودش استاتیک نیست ولی میشه ازش استفاده کرد اما آبجیک های دیگه هم که داخل تابع where ازش استفاده میشه هم استاتیک نیست اما کار میکنه به صورت معمولی در پی اچ پی وقتی بخواهیم این کار رو انجام بدیم ارور میده و $this ارور میده توابع لاراول چطور این اجازه میدن و درست کار میکنن؟

13 پاسخ

راه حل سرعت لود هنگام دریافت دیتا از api

8 ماه پیش
توسط ali salimi آپدیت شد

سلام دوستان، من از یک سایت مبدا یه سری اطلاعات api زیادی میگیرم که وقتی از سایت خودم رکوست میدم و اطلاعات رو دریافت میکنم سرعت سایت به شدت کاهش می یابد. بنده در این روش از سمت کلاینت رکوست میفرستم و در جایی هم ذخیره نمیشد. لازم به ذکر است من هر ثانیه باید اطلاعاتش بروز باشه؟ بنظرتون چیکار کنم که این مشکل برطرف بشه؟؟؟؟ بیام اول توی دیتابیس ذخیره کنم و بعد از سمت سرور خودم نمایشش بدم؟ یا سرور اختصاص...

12 پاسخ

ارتباط با سرور ها

8 ماه پیش
توسط 1masoud آپدیت شد

@ali.bayat @hesammousavi من در پروژه خودم به دو سرور وصل هستم چطوری میتونم به یکی از پوشه های سرور دسترسی داشت و فایل رو خواند نکته:پروژه در سرور اصلی قرار دارد و فایل ها و عکس ها در یک سرور دیگر من میخوام به سرور دیگر وصل شوم و یک فایل رو از داخل آن باز کنم(عکس رو نمایش بدم)

12 پاسخ

ساخت احراز هویت Auth در php

1 سال پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام و درود من میخواستم یه سیستم احراز هویت در php mvc بسازم. کاری که من کردم این هست که اطلاعات کاربر به صورت session ذخیره میشه. مشکلی که من دارم اینه که وقتی میخوام اطلاعات کاربر لاگین شده رو جای دیگه ای استفاده کنم و نشون بدم وقتی session رو داخل یه کلاس استارت میکنم ارور میده جوری که خیلی از حالت هارو چک کردم اما باز به استارت کردن سشن ارور میده.... البته یک بار سشن قبلش توی فایل cobfig استا...

12 پاسخ