گفتگو‌های مربوط به تگ : [ PHP ]

#امکان_جدید : امکان جدیدی در بخش سوالات و گفتگوها قرار داده‌ایم به این شکل که می‌توانید، دوستان خود را با فقط تگ کردن به گفتگو‌های کاملا خصوصی دعوت کرده و درباره مسائل مختلف در فضای خصوصی، صحبت کنید.
فیلتر ها
مرتب سازی : بدون پاسخ

کرال کردن در php

4 روز پیش
توسط Matthew مطرح شد

@mohsenbostan @ali.bayat من کرال میکنم اما با این ارور بر میخورم باید چیکار کنم Error: malformed

0 پاسخ

ارور در کرل کردن

6 روز پیش
توسط Matthew مطرح شد

@ali.bayat من هنگام کرل کردن به این ارور بر خوردم ایا امکانش نیست این مشکل رو رفع کنم Bad Request - Invalid URL HTTP Error 400. The request URL is invalid.

0 پاسخ

کرون جاب با کد php

1 هفته پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام دوستان چطور میتوانم یک دستور یا فانکش یا یک فایل php را مثلا هر یک ساعت اجرا کنم میدونم راهش کرون جاب هست میخام بدانم راهی یا روشی و کتاب خانه ای برای این کار هست که از طریق کد های php این کار را تنظیم کنم مثل وردپرس یا cms های دیگر که هیچ کرون جابی ست نمیشه به صورت دستی ولی خیلی کار ها رو به صورت اتوماتیک انجام میدهد

0 پاسخ

دیکد کردن کد php

3 هفته پیش
توسط sajad77 آپدیت شد

سلام دوستان من یه کد php دارم که میخوام ببینم قابل دیکد شدن هست یا خیر ؟ اینم لینک فایل هست http://s12.picofile.com/file/8400473484/encoded_15_Jun_2020_04_08_00.php.html باتدا امدم کد رو گزاشتم خیلی ناجور شد امدم اپلودش کردم پیکوفایل که راحت تر بشه کد رو دید

0 پاسخ

مشکل در ارسال ایمیل با PHPMailer

3 ماه پیش
توسط احمد مطرح شد

سلام، سال نو مبارک باشه من در سررو با تابع PHPMailer میخوام ایمیل ارسال کنم، ولی با خطای زیر مواجه میشم و ایمیل ارسال نمیشه: http://s6.picofile.com/file/8392029534/phpmailer.jpg کدهایی که استفاده میکنم: <?php require "vendor/autoload.php"; $robo = 'info@site.ir'; use PHPMailer\PHPMailer\PHPMailer; use PHPMailer\PHPMailer\Exception; $developmentMode = false; $mailer = new PHPMailer($developm...

0 پاسخ

مشکل در اجرای وب سوکت

3 ماه پیش
توسط Hoosin Rafie آپدیت شد

باسلام خدمت تیم درجه یک راکت من تازه باسایت خوب شما آشنا شدم و به جرعت میتونم بگم جزو بهترین سایت های ایرا در حوضه برنامه نویسی هست. سوال من این است. من یک برنامه چت روم با وب سوکت php نوشتم و به درستی هم کار میکنه ولی نمیدونم چجو ری اون فایلی راکه با cmd روی ویندوز اجرا نگه میداشتیم را روی سرور اجراش کن هاست من cpanel هست و اشتراکی ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.

0 پاسخ

ارایه های تو در تو فچ دیتا از دیتابیس

3 ماه پیش
توسط alipoure آپدیت شد

سلام من یه برنامه ای میخوام بنویسم یه جاییش مشکل خوردم به این صورته که یه ارایه نوشته میشه و از ارایه های تو در تو استفاده شده برای تبدیل به جیسان داخل این ارایه یکی از ارایه هاش باید از دیتابیس خونده بشه و حتما باید یکی از اونا باشه برای این منظور نیازه اون ارایه تویی رو بزارم توی حلقه فو ایچ حالا اینجاشو چطور هند ل کنم که در ارایه تو درتو از یک حلقه استفاده کنم کدهای زیر رو ببینید $jayParsedAry...

0 پاسخ

مشکل modsecurity و درخواست ajax

4 ماه پیش
توسط هاشم شیخی پور آپدیت شد

سلام و درود دوستان من یک سی ام اس php نوشتم که بخشی برای تنظیمات سایت دارد و در این تنظیمات کد ساماندهی و ای نماد هم دریافت میکنه و مستقیم در قالب جایگذاری میکنه . حال مشکل این هست که وقتی فرم بخش setting با ajax ارسال میشه برای proccess در سرور modsecurity این درخواست post را بلاک و خطای 403 بر میگرداند . با کد زیر در htaccess میشه این مشکل رو حل کرد اما این کد باعث غیر فعال سازی modsecurity میشو...

0 پاسخ

response json from php for curl

5 ماه پیش
توسط Ali Ghaleyan آپدیت شد

سلام دوستان خسته نباشید ما یک api داریم که یک پاسخی در قالب json برمیگردونه echo json_encode(['data' => 'value']); die; ما این api رو توسط php curl صدا میزنیم اما در پاسخ برگشتی یک سری کاراکتر هایی (در ابتدای رشته) هست که اضافی هستن و باعث میشه ما نتونیم رشته رو json decode کنیم همین api رو با جی اس تست میکنیم به درستی پاسخ داده میشه و جی اس به خوبی میشناسه ولی در php ... آیا مشکل در نو...

0 پاسخ

استفاده از پیشوند خالی در composer json

8 ماه پیش
توسط امین مطرح شد

با سلام میشه در مورد استفاده از پیشوند خالی "" در فایل composer.json استفاده توضیح بدید، در پروژه هایی که به این شکل استفاده شده دیدم که از namespase استفاده نکرده اند، آیا این روش پیشنهاد می شه یا نه و در صورت پیشنهاد شدندش، نحوه کار کردن صحیحش چطوره؟ { "autoload": { "psr-۴": { "": [ "app/core/", "app/models/", "a...

0 پاسخ

ساخت کوئری استخراج داده های ووکامرس stock از جدول postmeta

8 ماه پیش
توسط irdeto مطرح شد

میخوام یه کوئری نوشته بشه که داده ووکامرسی که در بوکس متا ثبت میشن به عنوان یک جدول بیاره که ردیف هاش نام های کالا باشن و ستون هاش هم عبارت باشه از name , sku , stock , price باشه که داده هاش متصل به پست متا باشه و با تغییر تعداد داده ، تعداد داده در ووکامرس هم تغییر کنه مثال Name table = (ID), (post_title) Table key = (meta_id), (post_id), (meta_key), (meta_value) Price table = (meta_id), (post_...

0 پاسخ

کار فریلنسری برای سایت های خارجی

10 ماه پیش
توسط رضا مفیدی مطرح شد

آیا تا به حال کار فریلنسری برای سایت های خارجی انجام داده اید؟ کدوم سایت را مناسب میدونید؟ از تجربه شخصی تون در این مورد بگید و نه صرفا اطلاعات سرچ شده در گوگل. آیا کسی این مسیر را با موفقیت رفته تا از چالش های مختلفش اطلاع داشته باشه و بتونه این راه را برای بقیه باز کنه. هر مسیر جدید همراه با آزمون و خطاست، اگر از تجربه کسانی که این آزمون و خطاها را پشت سر گذاشتن، اطلاعی نداشته باشید.

0 پاسخ

حل ارور استفاده از موتور قالب ساز

11 ماه پیش
توسط علیرضا مطرح شد

( ! ) Fatal error: Uncaught Symfony\Component\Debug\Exception\FatalThrowableError: Call to a member function despatcch() on null in C:\xampp\htdocs\blog.ir\index.php on line 5 ( ! ) Symfony\Component\Debug\Exception\FatalThrowableError: Call to a member function despatcch() on null in C:\xampp\htdocs\blog.ir\index.php on line 5 Call Stack # Time Memory Function Location 1 0.0010 408904...

0 پاسخ

دیتابیس

11 ماه پیش
توسط ebi_papidon مطرح شد

سلام من در دیتابیس خودم جدولی دارم که داخلش مربوط میشه به فیلدهایی که توسط کاربر اطلاعاتی رو گرفته به همراه اینرست اونها اطلاعاتی دیگه هم ارسال میشه که شامل وضعیت اونهاست که مقدارش رو صفر در نظر گرفتم و یکی دیگه شماره فاکتور هستش که اون رو هم از 1000 در نظر گرفتم. وقتی کاربر اطلاعات رو ارسال میکنه به صفحه ای ارجاع داده میشه که بتونه ثبت نهایی خودش رو انجام بده و اطمینان حاصل بکنه از وضعیت اطلاعاتی...

0 پاسخ

کار با autolaod

11 ماه پیش
توسط علیرضا آپدیت شد

سلام من نمیدونم autoload ها بر چه اساسی کار میکنند ؟ ? این دوتا مقدار App کدوم فولدر هست و کدوم namespac? میشه بی زحمت برام مشخص بکنین { "autoload":{ "psr-۴":{ "App\\":"App/", } } }

0 پاسخ

ساخت ربات در بله

12 ماه پیش
توسط asani مطرح شد

با سلام من میخواستم یک ربات داخل بله درست کنم که یه سری سوالات 3 گزینه ای و نظر سنجی انجام بده و این کار رو هم میخوام با php انجام بدم ولی با تغییر در اکثر پکیج هایی که داخل اینترنت برای تلگرام هست کارم پیش نرفت. خیلی هم نیاز دارم به ساخت این ربات ولی حتی نتونستم از طریق ربات یک پیام بفرستم. قبلا داخل پیام رسان گپ یه همچین کاری کردم تقریبا ولی بله ... ممنون میشم اساتید کمک کنند.

0 پاسخ

watermark image

1 سال پیش
توسط 1masoud مطرح شد

@ali.bayat @hesammousavi من یک عکس رو دارم واتر مارک میکنم اما زمانی که می خواهم borderرو حذف کنم نمیشه میشه راهنمایی کنید $watermark۰ = shell_exec("/usr/bin/ffmpeg -y -i {$filename۲}.jpg -filter_complex '[۰:v]split[۰v۱][۰v۲];[۰v۱]crop=۳۹۰:۳۸:۲:۴۶۳,setsar=۱,avgblur=sizeX=۶,drawbox=c=gray[b];[۰v۲][b]overlay=۲:۴۶۳[v]' -map '[v]' -an {$filename۲}_w.png");‍‍‍‍‍ منظورم drawboxداخل کد هست می خاوهم این...

0 پاسخ

نحوه استارت سوکت socket io

1 سال پیش
توسط مهدی مطرح شد

سلام دوستان چطور میتونم socket.io رو بر روی سی پنل که دسترسی ssh هم داره استارت کنم نحوه استارت سرویس رو بفرمائید لطفا چون قبلا وقتی از کار می افتاد یکی اینکارو میکرد و میگفت که نیاز به ریستارت داره الان باید چیکار کرد تا دوباره این پکیچ ران بشه چون از یک اپلیکیشنی به سرور وصل میشیم برای چت کردن کاربرا که بازهم ظاهرا غیرفعال شده و نیاز به ریستارت داره ممنون میشم توضیح جزئی تری بدید که دقیقا چطور ب...

0 پاسخ

منو زیر منو در mvc

1 سال پیش
توسط داودفردعباسی مطرح شد

سلام وقت بخیر من دارم با دوره mvc یه پروژه تستی مینویسم با بخش منو مشکل دارم تیبل رو ساختم با این فیلد ها id -----------------------name ---------------created_at-----------updated_at بخش منو این حالته <a/>صفحه اصلی< "توی این بخش من چطوری روت هامو بذارم" = a href> <a/>درباره ما< "توی این بخش من چطوری روت هامو بذارم" = a href> <a/>گالری< "توی این بخش من چطوری روت ها...

0 پاسخ

سوال در مورد thumbnails

1 سال پیش
توسط 1masoud مطرح شد

@ali.bayat من طبق ffmpeg اومدم چندین عکس رو داخل یک عکس قرار دادم اما بعضی قسمت های عکس جابجا هستند طبق عکس قسمت هایی که انتخاب شده اند باید اولین عکس ها باشند اما نیستند چطوری این ها رو درست کنم من با دستور زیر این کار رو انجام دادم montage -title "ffff" -geometry +4+4 o.png p%d.png یا montage o.png -tile 10x6 -geometry '100x100>+4+3' -mode Concatenate output%002d.png ![Image of Y...

0 پاسخ

جستجوی با استفاده از فیلتر داینامیک بر اساس رم Cpu

1 سال پیش
توسط هشنا مطرح شد

سلام و خسته نباشید من در حال ساخت یک فروشگاه هستم در قسمت دسته بندی ها من اومدم یه سری فیلتر داینامیک خودم ایجاد کردم یعنی مثلا گروه فیلتر رم ایجاد کردم و نوشتم ۲GB,۴GB,۸GB و ... و حالا می خواهم در دسته بندی ها این فیلتر را انجام بدم بزارید در ابتدا ساختار دیتابیسم مثلا بزنم جدول محصولات: -------------------------------------------- | product_id | title | manufacturer_id | | ۱ | iph...

0 پاسخ

ساختن لیست کشویی یا dropdownlist

1 سال پیش
توسط M_ta مطرح شد

سلام . من با سی شارپ وasp.net برنامه نویسی می کنم. ولی حالا می خواعم با php , جاوااسکریپت کار کنم و یه نمونه کار دارم انجام میدم . دیتا بیس من هم sql server هست. حالا میخوام یک لیست کشویی ایجاد کنم که این لیست از دیتابیس باید پر شود. میشه راهنمایی کنید به چه صورتی باید انجام بدم؟ مثلا میخوام لیست شهرها را نشان دهد . در این لیست هم به نام شهر نیاز دارم و هم به کد شهر. ممنون میشم راهنماییم کنید.

0 پاسخ

حذف تگ html از یک ابجکت json

1 سال پیش
توسط Alireza مطرح شد

سلام من از یک دیتابیس،با استفاده از کد زیر پست های سایت می گیرم ولی مشکل اینجاست که توی متن پست تگ های html وجود داره که می خوام اونارو حذف کنم. function getposts(){ header("Content-type: application/json; charset=utf-8"); $connection= mysqli_connect("localhost",DatabaseManager::DATABASE_USERNAME,DatabaseManager::DATABASE_PASSWORD, DatabaseManager::DATABASE_NAME1); mysqli_s...

0 پاسخ

علت استفاده از توابع غیر built in در sql

2 سال پیش
توسط حسین حسین پور مطرح شد

من چندین بار بین برنامه نویس ها به این موضوع برخوردم که باید در بعضی جاها خودمون برای mysql تابع بنویسیم. ولی هنوز علتش رو درک نکردم و البته کلا هم بلد نیستم چطوری باید این کار رو کرد چون در هیچ tutorial مطرحی ندیدم این کار رو بکنند. چند تا سوال مطرح میشه : ۱- آیا این کار قابلیت maintain کردن پروژه رو در scale بالا کم نمیکنه؟ و کلا antipattern نیستش؟ ۲- اگر به منظور دستیابی به سرعت بالا در عملیات...

0 پاسخ

Internal Server Error

2 سال پیش
توسط zzz nnzz مطرح شد

من ویدیو 12 آموزش مقدماتی php و دیدم و هر کاری که گفتن من تک تک انجام دادم.اما هنگام زدن یوزر و پسوردی که با define تعریف کردم یه ارور میدهInternal Server Error The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request. Please contact the server administrator at wampserver@wampserver.invalid to inform them of the time this error occurred, and the actions...

0 پاسخ