گفتگو‌های مربوط به تگ : [ PHP ]

فیلتر ها
مرتب سازی : قدیمی ترین ها

دوره مقدماتی php

3 سال پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام خسته نباشید میگم به مدیریت وبسایت راکت دوره مقدماتی به صورت رایگان بود که ما وسط آموزش بودیم که پولی شد ایکاش یک خبری می دادین قبلش چون ما داشتیم مرحله به مرحله نگاه میکردیم که از باقی اموزش محروم شدیم

1 پاسخ

تولید عدد یکتا در PHP

3 سال پیش
توسط mrwebdeveloper آپدیت شد

سلام دوستان برای تولید یک عدد یکتا میشه از time() استفاده کرد ؟ فرذض کنید در لحظه مثلا شاید صد نفر میخان در سایت وارد شن یا ثبت نام کنن . میخایم یه شماره یکتا به هرکدوم بدیم. ازین روش میشه استفاده کرد ؟ تابع uniqueid() در php چیست ؟ واقعا این تابع یکتا هست ؟ من فقط یکتای عددی میخام

5 پاسخ

گستردگی آموزش های php راکت

3 سال پیش
توسط پایان جهان آپدیت شد

با سلام میخواستم بپرسم توی آموزش های php سایت ، که حالا یا نقدی یا رایگان یا اعضای ویژه هست (آموزش php - MVC شی گرایی) درباره ی امنیت در پی اچ پی ، بخش های متنوع my sql صحبت شده ؟ و آیا واقعا برنامه ای برای آموزش دیزاین پترن و API ها دارین؟ و اگر میشه درباره ی YARN . NGINX . VAGRANT یه توضیحی داده بشه که چی هستن و شما نظرتون درباره ی یادگیری اینا چی هست؟ و آیا خودتون برنامه ای برای آموزش این ها...

2 پاسخ

معادل include_once برای Trait

3 سال پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام دوستان عزیز میخواستم بدونم راهی هست که از چند بار use شدن یک Trait که تو فایل های مختلف بکار رفته جلوگیری کرد ؟ چون باعث خطا میشه یه چیز تو مایه های معادل include_once برای Trait

1 پاسخ

فیلتر های محصولات

3 سال پیش
توسط احمد جنگی آپدیت شد

سلام. 2 تا سوال دارم ممنون میشم راهنمایی کنین : 1- تو سایت دیجی کالا فیلتر های سایت چطور با هر محصول عوض میشن ؟ نوع فیلترها عوض میشه ؟ 2- تو توضیحات محصولات دیجی کالا چطور متناسب با هر محصول توضیحات خاص خودش میاد که ثابت هستند ؟ مثل تعداد سیم کارت برای موبایل . یا مثلا اینچ برای تلوزیون . یعنی برای هر محصول فیلد تعریف نکردن؟ که فکر نمیکنم اینجور باشه . ممنونم.

3 پاسخ

وب سرویس و API یکی هستند؟

3 سال پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

با سلام خدمت مهندس موسوی . میخواستم بپرسم آیا این دو در حقیقت یک مفهوم هستند ، یا خیر ؟ و اینکه در php هم امکان نوشتن api و و ب سرویس هست؟ و اگر امکان برنامه نویسی با php خالص وجود دارد، مزیت لاراول نسبت به آون چیه که شما با این فریم ورک api نویسی آموزش میدین؟

1 پاسخ

برنامه نویسی شیء گرایی بهتره یا ماژولار

3 سال پیش
توسط heather آپدیت شد

سلام خدمت شما اقای موسوی من اموزش php رو تا قسمت اشنایی با شیء گرایی مشاهده کردم و واقعا ازش لذت بردم...من قبلا هم php کار میکردم ولی هیچ وقت از شی ء گرایی اون استفاده نکردم و فقط به صورت تابعی ازش استفاده کردم چون احساس میکردم بخوام اونم یاد بگیرم این دو تا مبحث رو با هم قاطی می کنم و اینکه این دو تا مبحث خیلی با هم فرق دارن و میترسم با یاد گرفتن شیء گرایی روش هامو تو برنامه نویسی ماژولار یادم بر...

3 پاسخ

اکتیو کردن php storm

2 سال پیش
توسط mrwebdeveloper آپدیت شد

سلام خدمت شما اقای موسوی .. من دارم دوره ی شی گرایی شما رو نگاه می کنم و خیلی ازش دارم لذت میبرم . میخواستم بدونم که این php storm شما اکتیو هستش؟ چون من از تو خود سایتش دانلود کردم ولی میگه باید لایسنس تهیه کنید. خواستم از طریق اکانت اکتیوش کنم و log in کردم تو سایتش. ,ولی اکانتش خیلی گرون بود.

3 پاسخ

راند نشدن php در command line

2 سال پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام اقای موسوی.. ببخشید من میخوام php رو روی command line راند کنم = C:\Users\Shadow Blood>php -v ولی این پیام واسه من میاد ='php' is not recognized as an internal or external command, operable program or batch file. xammp رو نصب کردم و کدهای php بدون مشکل کار می کنند ولی این راند نمیشه ....بخاطر قسمت اشنایی با کامپوزر در قسمت 14 می خوام اینکارو بکنم. حالا این راند نشه نمیشه کامپوزر رو نصب کنم...

1 پاسخ

امنیت در php

2 سال پیش
توسط heather آپدیت شد

سلام خدمت شما استاد موسوی و دوستان .... ببخشید مباحث امنیت رو در دوره ی لاراول اموزش دادین ..منظورم اینه که امنیت رو در این دوره های پیشرفته تر اموزش میدین دیگه؟

2 پاسخ

بازدید سایت بر اساس روز هفته و ماه

2 سال پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

دوستان تو پروژم میخام بازدید کل سایت بر اساس روز و هفته و ماه رو پیاده کنم از my sql و php استفاده میکنم چجوری باید این سیستم رو پیاده کنم تو گوگل هم سرج کردم ولی به نتیجه ای که کارمو راه بندازه نرسیدم

1 پاسخ

مشکل در پکیج flash messages

2 سال پیش
توسط heather آپدیت شد

سلام خدمت شما اقای موسوی .... ببخشید من در قسمت مربوط به کار با پکیج ها یک مشکلی واسم پیش امده. اونم اینه که به من ارور میده : Fatal error: Uncaught Error: Class 'Plasticbrain\FlashMessages\FlashMessages' not found in C:\xampp\htdocs\oop\bootstrap\atuoload.php:۷ Stack trace: #۰ C:\xampp\htdocs\oop\templates\header.php(۲): include() #۱ C:\xampp\htdocs\oop\register.php(۳): require('C:\xampp\htdocs.....

4 پاسخ

مشکل با فایل htaccess

2 سال پیش
توسط سجاد آپدیت شد

با سلام و عرض ادب و احترام خدمت تمام دوستان دوستان ؟ من در حال انجام پروژه ای با php هستم که نیاز دارم دانلود فایل به صورت غیر مسقیم انجام دهم. من سورس کد دانلود فایل به صورت غیرمسقیم رو نوشتم اما مشکلی که دارم اینه که زمانی که فایل دانلود میشه ، خراب دانلود میشه . یعنی فایل پس از دانلود باز نمیشه . پس از بررسی های لازم متوجه شدم علت به خاطر فایل htaccess هست. کدی که من در فایل htaccess دارم به صو...

2 پاسخ

مشکل در ذخیره کردن اطلاعات در دیتابیس

2 سال پیش
توسط heather آپدیت شد

سلام خدمت شما استاد موسوی و کاربران محترم سایت . اقای موسوی اموزشاتون خیلی عالیه .فقط یک مشکلی واسم پیش اومده .در قسمت 21 شی گرایی در php در کلاس DB .متد create رو ساختم به اون روش شما ولی اطلاعات رو در صفحه ی register.php فقط برای یک بار در table user ذخیره میکنه.حتی منم redirect می کنه به صفحه ی اصلی ولی برای دومین بار که می خوام امتحان کنم دیگه row دیگری اضافه نمیکنه .نمیدونم این مشکل مربوط به...

8 پاسخ

مشکل در استفاده از فانکشین های سراری شی گرایی

2 سال پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام وقت بخیر من طبق آموزش های استاد فایل php فانکشین های سراسری رو ایجاد کردم و اتو کامپلیت phpstrom اونارو میاره ولی توی پروژه ارور میده. اینم ارور Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function App\controller\pdoi() in C:\xampp\htdocs\php-project\app\controller\controller.php:13 Stack trace: #0 C:\xampp\htdocs\php-project\index.php(4): App\controller\controller->index() #1 {main} th...

1 پاسخ

خطا در فوتر

2 سال پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام وقتتون بخیر من زمانی که میخوام فوتر رو داینامیک بکنم از کد های model من خطا میگیره و واقعا نمیدونم چرا همچین خطایی میده ازش اسکرین گرفتم ممنون میشم کمکم بکنید http://s9.picofile.com/file/8314493792/Screenshot_9_.png http://s9.picofile.com/file/8314493826/Screenshot_10_.png

3 پاسخ

مشکل در bind کردن remember token

2 سال پیش
توسط heather آپدیت شد

سلام خدمت شما استاد موسوی و کاربران محترم سایت...ببخشید یک مشکلی واسم پیش امده: ارور اینه: Recoverable fatal error: Object of class stdClass could not be converted to string in C:\xampp\htdocs\oop\app\Model\DB.php on line ۱۶۷ لاین ۱۶۷ مربوط به متد bind value هستش ....وقتی remember_token رو توش میریزیم این ارور رو به من میده remember_token = یک استرینگ از کلمه های تصادفی که در موقع لاگین و موقعی که...

1 پاسخ

اتصال دامین اختصاصی به ساب دامین مثل سیستم های وبلاگ دهی

2 سال پیش
توسط Farshidpg آپدیت شد

سلام دوستان ، از عنوان سوال معلومه که چی مد نظرمه خیلی سرچ زدم ایرانی و خارجی چیز خاصی پیدا نکردم جز api پارک دامین cpanel ، یه مثال از سوالم میزنم . فرض کنین ما یک سایت داریم که به کاربرا روی ساب دامین یک صفحه اختصاصی میده مثلا :‌ ali.site.com که پترنش هم اینه : username}.site.com} حالا میخوام مثل سیستم های وبلاگ دهی که از ۶-۷ سال پیش این قابلیت رو داشتن از کاربر دامین دلخواه رو بگیرم و ا...

2 پاسخ

persian url in mvc

2 سال پیش
توسط abas آپدیت شد

سلام دوستان ب یه مشکلی برخوردم چطور میشه در معماری mvc متن فارسی رو در url نشون داد؟تا ارور server not found رو نبینیم ممنون

4 پاسخ

منقضی شدن سشن

2 سال پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام دوستان لطفا راهنمایی بفرمایید چجوری میشه از پاک شدن سشن بعد از اینکه کاربر از مرورگر خارج شد ، جلوگیری کرد، ینی جوری بشه که کاربر یک بار ک لاگین کرد، تا زمانی که خودش خروج از برنامه رو نزده، هر بار که ادرس سایت رو وارد کرد دیگه نیاز ب لاگین کردن نداشته باشه، ایا فقط با سشن میشه این کار رو کرد یا اینکه باید کوکوی هم ست بشه؟

1 پاسخ

PHP ORM

2 سال پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام اگر امکانش هست دوستی به طور خلاصه صحبتی در حد معرفی راجع به orm های php داشته باشند. با تشکر

4 پاسخ

رفرش صفحه

2 سال پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام دوستان یه سوالی دارم ممنون میشم کمک کنید یه صفه لاگین دارم فرم رو پر میکنم و وارد قسمت پنل کاربری میشم وقتی دکمه back مرورگر رو میزنم و برمیگردم به صفحه لاگین فرم خالی لاگین رو نشون میده نمینویسه ک شما قبلا وارد شدید اگه یبار خودم رفرش کنم مینویسه شما قبلا وارد شدید. ممنون

1 پاسخ

اپلود عکس با یک کلیک

2 سال پیش
توسط احسان آپدیت شد

سلام دوستان میخوام توی سایتم به کاربر اجازه بدم که عکس پروفایل بزاره میخوام مث تلگرام پس از انتخاب عکس مورد نظر خودش ب متد ارسال بشه ، دیگه نیاز نباشه که کاربر پس از انتخاب عکس بازم بخواد روی چیزی کلیک کنه میتونید راهنماییم کنید؟ متدهای پی اچ پی رو نوشتم فقط مشکلم اینجاست ک پس از انتخاب عکس کاربر میاد به همون صفحه قبلی و باید دوباره ی دکمه دیگه رو بزنه تا فرم ب متد ارسال بشه

5 پاسخ

محاسبه هزینه ارسال

2 سال پیش
توسط abas آپدیت شد

سلام دوستان ی سوال داشتم یه سایت فروشگاهی دارم میزنم میخوام هزینه ارسال محصول از طریق پست رو با وب سرویسهای شرکت پست یا شرکتای دیگ انجام بدم ک وزن محصول و مسافت رو بگیرند و بگن چقد میشه هزینه ارسالش کسی وب اموزشی چیزی سراغ داره؟

3 پاسخ

توسعه CRM

2 سال پیش
توسط سید رضا موسوی آپدیت شد

سلام کسی از سی آر ام perfex استفاده کرده؟ برای توسعه دادن مفید هست؟؟

1 پاسخ

کار نکردن تابع Get در php

2 سال پیش
توسط سید رضا موسوی مطرح شد

سلام یک همچین سازنده ای داخل فایل App.php دارم: public function __construct() { if (isset($_GET['url'])) { $url = $_GET['url']; print_r($url ); اینم فایل httaccess RewriteEngine On RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-l RewriteRule ^(.+)$ index.php?url=$1 [QSA,L] اینم از فایل index.php &lt...

0 پاسخ