بحث و گفتگو

در اینجا میتوانید به بحث و گفتگو در مورد مشکلات و مواردی که برایتان جالب است بپردازید

گفتگو‌های مربوط به تگ : [ PHP ]

فیلتر ها
مرتب سازی : پاسخ داده شده

بررسی کردن مقادیر دیتابانک

11 ساعت پیش
توسط ebi_papidon آپدیت شد

سلام ممنون میشم من رو راهنمایی بکنید. من یه پروژه ای دارم که این سایت وصل هستش به یک سرور اصلی که از اونجا اطلاعاتی به سمت دیتابانک من ارسال میشه. منتها باید این اطلاعات ابتدا بررسی بشن که آیا این مقادیر در دیتابانک من موجود هستنش یا خیر اگر وجود دارند اجازه ذخیره به اونها نده. حال سوال اینکه من در واقع اینپوتی ندارم که بتونم ازین طریق مقادیر و که ارسال میشه از طریق فرمی بررسی کنم که آیا اون مقدار...

2 پاسخ

composer autoload

15 ساعت پیش
توسط کیانوش عشایری زاده آپدیت شد

سلام دوستان یک مشکل خیلی عجیب برخوردم ، من خواستم یک پروژه رو شروع کنم برای همین از autoload خواستم استفاده کنم فایل های من به این شکل هستند app->Controller->HomeController داخل homecontroller هم از namspace App\Controller استفاده کردم بعد داخل کامپوزر جیسون هم اطلاعات زیر رو وارد کردم : { "name": "kianoosh/simple-backend-php", "description": "A simple backend project in php langua...

1 پاسخ

کد mime

2 روز پیش
توسط میثم آپدیت شد

سلام. خواستم ببینم کد mime برای فایل های mp3 و mp4 چی میشه؟ اینا رو تست کردم نشد!!! "audio/mp3","audio/mpeg","audio/x-mpeg","audio/mpeg3","audio/x-mpeg-3","video/mpeg","video/x-mpeg","video/mp4"

2 پاسخ

ذخیره نام کاربری در مرورگر

3 روز پیش
توسط آرمین امیری نسب آپدیت شد

توی آموزشی که واسه PHP گذاشته بودین توی قسمت ۲۳ که تغییراتی توی register.php ایجاد کردین، وقتی کاربر جدید ثبت میکنم اون autofill مرورگر که دیتاها رو سیو میکنه بجای سیو کردن نام کاربری و پسورد، ایمیل و پسورد رو سیو میکنه. این رو چجوری میشه درست کرد؟

1 پاسخ

مشکل فارسی بودن اعداد و تاریخ در php storm

3 روز پیش
توسط محمدحسن بختیاری فر آپدیت شد

سلام دوستان از یه آپدیتی به بعد تاریخ و اعداد phpstrom فارسی شده و بعضی جاها مشکلاتی پیش اومده و نتونستم حلش کنم مثلا موقع آپلود فایل با ftp این ارور رو میده [۱۸/۱۰/۲۰۱۹ ۰۷:۳۴ بعدازظهر] Failed to change timestamp of the file '/system/app/Lib/Pay.php' که به خاطر همین تاریخه ظاهرا ، این مشکل حادی نیست ولی شدیدا رو اعصابه ! کسی میدونه واسه رفعش چیکار کنم ؟ با تشکر

2 پاسخ

نمایش سخت افزار

4 روز پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

میخواستم بدونم در php امکان این هست که اطلاعات سخت افزار سرور رو نمایش بدیم و میزان استفاده رم و cpu @ali.bayat @hesammousavi

3 پاسخ

اجرا نشدن کد در مرورگر

5 روز پیش
توسط الیاس بشکنی آپدیت شد

با سلام .وقتی میخواهم یک صفحه لاگین که نوشتم را در مرورگر ببینم فقط کدهایی که نوشتم در محیط phpstorm نمایش داده میشه .راهنماییم میکنید که حلش کنم؟

6 پاسخ

پی اچ پی فانکشنال یا شی گرا

5 روز پیش
توسط jalal آپدیت شد

سلام من در حال یادگیری PHP فانکشنال هستم. هدف اصلی من در مرحله اول ساخت یک سایت بخصوص هست که توی این سایت کاربران یک سری اطلاعات رو ثبت و یک سری اطلاعات رو استخراج می کنند. اعضای سایت هم نهایتا ۱۰ یا ۱۵هزار نفر خواهند بود. برای ساخت چنین سایتی لازم هست که از مبحث شی گرایی استفاده شود یا خیر؟ در واقع میخوام بدونم بعد از فراگیری پی اچ پی فانکشنال سایت خودم رو بسازم یا حتما قبلش شی گرایی رو کار کنم؟

3 پاسخ

ajax در php mvc

5 روز پیش
توسط سید حسین رضوی آپدیت شد

سلام من با استفاده از این route میخوام یه درخواست ajax ارسال کنم $router->add('/admin/need/position/{id}/{position}','Admin\needController@position'); با متد ajax حالا من چطور این این آیدی ها رو به ajax پاس بدم منظورم بخش url هستش @hesammousavi @ali.bayat @hossein.r.1442

5 پاسخ

اشاره به کاربران شبیه سایت راکت

6 روز پیش
توسط میثم آپدیت شد

سلام. یه مورد از سایت راکت برام جالب بود. چطور کد php اشاره به کاربران رو توی تکس باکس پیاده کنیم؟ مثل سایت راکت؟؟؟ مثلا من یه فرم دارم و کاربران می تونن با نام کاربری و اضافه کردن @ به اول نام کاربری به هم دیگه اشاره کنن. حالا ما چطور کاری کنیم که @ali یا @ ali تشخیص داده بشه؟ عبارت با قاعده چی میشه؟ همچنین چطور برای تک تک اینها که توی تکس باکس پیدا می کنیم ، توی دیتابیس مقدار فرضا 1 رو ذخیره کنی...

2 پاسخ

مشکل در header کردن به لینک

7 روز پیش
توسط Mahyar آپدیت شد

سلام، من مشکلی دارم برای پنل کاربری ماژول ها و صفحات مختلفی دادم، توی صفحه ی اصلی هم نوشتم که اینکلود کنه ماژولی که توی یو آر ال سایت نوشته میشه مثلا localhost/dashboard.php?m=news&p=list الان باید ماژول نیوز و صفحه ی لیست اخبار را در داشبورد اینکلود کنه، اینکارو می کنه اما مثلا وقتی می خوام یه چیزیو دیلیت کنم و واسش یه صفحه نوشتم، مثلا localhost/dashboard.php?m=news&p=delete&id=3 وقتی...

2 پاسخ

تداخل Router های وردپرس و اسکریپ MVC شخصی

1 هفته پیش
توسط Saeed آپدیت شد

سلام وقتتون بخیر من یه اسکریپی برای پنل کاربری نوشتم که میخوام توی زیر صفحه Panel لود بشه یعنی www.website.com/panel برای بخش وبلاگش رو با وردپرس میخوام راه اندازی کنم که توی این بخش قرار بگیره www.website.com/blog ولی وقتی اینکار رو توی فایل .htaccsess میکنم روت ها با هم تداخل میشه به نظرتون برای حل این مشکل چی کار باید بکنم این رو هم بگم که نمیخوام توی ساب دامنه باشه به خاطر اینکه مشتری نمیخواد

3 پاسخ

جابجایی رکورد های ثبت شده در phpmyadmin

1 هفته پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام دوستان آیا راهی هست که بتونیم رکورد ها رو تو دیتابیس جا به جا کنم مثل فیلدها حالا به هر شکلی که امکانش هست ممنون @ali.bayat @hesammousavi @elyasbeshkani @mohsenbostan

3 پاسخ

مشکل در آپلود کردن فایل mp3

1 هفته پیش
توسط Davood آپدیت شد

سلام من میخوام داخل وب سایتم پادکست آپلود کنم اما یه مشکل دارم عکس رو که آپلود میکنم مشکلی نیست و همه چیز رو بهم برمیگردونه (name-type-tmp_name) array(5) { ["name"]=> string(36) "940f18c96bf1614ce2febe3a23844dca.jpg" ["type"]=> string(10) "image/jpeg" ["tmp_name"]=> string(14) "/tmp/phpthVSVW" ["error"]=> int(0) ["size"]=> int(10857) } اما mp3 رو که آپلود میکنم کامل نمیاد مثلا tmp_...

11 پاسخ

web api

2 هفته پیش
توسط malina آپدیت شد

سلام من می خواستم به یک اپلیکشن api بدم بنظرتون بهینه ترین راه کدومه؟از طریق فریم وورک مثل لاراول انجام بدم یا فایل php ایجاد کنم تو اون همه کار ها رو بکنم(ارتباط با دیتابیس و ...) هم می خام یک سری اطلاعات بریزم تو دیتابیس هم از دیتابیس بگیرم. تشکر

4 پاسخ

خطای Error : could not find driver

2 هفته پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام دوستان من زمانی که میخوام از طریق pdo کانکشن بزنم برای mysql این خطا رو میبینم Error : could not find driver توی نت سرچ کردم و یه سری کارها رو هم انجام دادم ولی جواب نمیده لطفا راهنمایی کنید

13 پاسخ

نحوه گرفتن متن درون یک تگ HTML با Regex PHP

2 هفته پیش
توسط احسان آپدیت شد

سلام میشه یه راهنمایی کنید که چطور متن درون یک تگ رو با استفاده ازregex بگیرم من اطلاعات یک صفحه رو با simple_html_dom گرفتم این ساختار html: <li class="list-item p-a-0 content-rating"> <b class="inline">Rating:</b> 13+ - Teens 13 or older </li> <li class="list-item p-a-0"> <b class="inline">Country:</b> China </li> مثلا فقط اسم کشور که China هس...

3 پاسخ

تفاوت php نسخه 7 و node js

2 هفته پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام دوستان من پادکست سایت راکت برای تفاوت php و nodejs رو گوش کردم تو سایتای دیگه هم تحقیق کردم اما یه چیزی رو دقیقه توضیح ندادن اینه کهphp نسخه 7 به صورت کلی هسته اش عوض شده و تمام کد ها توش به صورت کلی کامپایل میشه دلیل سرعت بالا تره nodejs به Asynchronous بودن کامپایلرش مربوط بوده که به صورت رویدادی کامپایل میکرده php تا نسخه قبل از 7 به سبک Synchronous کد هارو کامپایل میکرد سوالم اینه که وقتی...

3 پاسخ

اجرا نشدن متد post

2 هفته پیش
توسط mahdi آپدیت شد

سلام دوستان من برنامه های که از متد post توی اونا استفاد میکنم درست کار نمیکنن ولی همون برنامه رو که با get اجرا میکنم کار میکنه الان به مشکل خوردم لطفا اگه میتونین کمکم کنین

33 پاسخ

کار نکردن متد POST

2 هفته پیش
توسط mahdi آپدیت شد

سلام دوستان من برنامه های که از متد post توی اونا استفاد میکنم درست کار نمیکنن ولی همون برنامه رو که با get اجرا میکنم کار میکنه مثلا همین برنامه زیر که میبینین <?php if(isset($_POST['text'])){ $name = $_POST['text']; echo "your name $name"; echo "dvn"; } ?> <form method="post"> <input type="text" name="text"/><br/> <input type="submit" name="sub" val...

1 پاسخ

جستجو در چند جدول با php mvc

2 هفته پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام دوستان کوئری جستجو (search) چطوری میتونم بنویسم که تو چند جدول همزمان جستجو کنه مثلا من میخوام وقتی پزشکی رو سرچ کرد اون شخص بره 5 تیبل منو جستجو کنه هرچی مربوط بود بیاره و نشون بده حالا اگه تو هر پنج جدول بود که هیچ نبود مثلا نتیجه جستجو بقیه رو نشون بده @hesammousavi @ali.bayat

5 پاسخ

آپلود فایل در php با اژاکس بدون action

2 هفته پیش
توسط Davood آپدیت شد

سلام. توی تمامی آپلودرهایی که با آژاکس کار می کنن باید توی فرم عبارت action="upload.php" قید بشه که در اون upload.php اسم فایل php هست که عملیات چک کردن فایل و آپلود روی سرور رو انجام میده. من فکر میکنم این یه جورایی باگ هست و کاربران اسم فایل php درگیر رو پیدا می کنن و احتمالا برای حملات هک راحتتر باشن. مثلا این یه آموزش در مورد نحوه آپلود فایل با آژاکس هست : https://daskhat.ir/upload-f...

4 پاسخ

وراثت یا کامپوزیشن... مسئله این است

3 هفته پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

قدم هایی که در راستای "برنامه نویس بهتری شدن" برداشته میشه; برای من، شما و یا هر شخص دیگه کم و بیش یکسان هستند. ما شروع به یادگیری اصول اولیه می کنیم، بعدش به آرامی به سمت برنامه نویسی رویه ای حرکت می کنیم. و کم‌کم با مفهوم شئ گرایی آشنا میشیم و شروع میکنیم به کار کردن با کلاس ها و ساخت آبجکت ها. وقتی احساس کنیم با اصول اولیه شئ گرایی آشنا هستیم، به سراغ کلاس های انتزاعی (Abstract) میری...

2 پاسخ

cron job

3 هفته پیش
توسط امین محمدزاده آپدیت شد

چطور میتونم زمان بندی کرون جاب رو از کاربر بگیرم با اون زمان کدم اجرا شه؟

1 پاسخ

کتاب آموزشی PHP

3 هفته پیش
توسط سید حسین رضوی آپدیت شد

دوستان سلام و درود از اون جایی که سری بعد اعزامی‌ها سربازم، میخواستم یه کتاب PHP بگیرم حداقل اونجا اگه تایم آزاد داشتم ، مطالعه داشته باشم. دوستان اگه کتاب درست حسابی و مناسبی میشناسین که نقش یه منبع روهم داشته باشه ، حالا چه فارسی چه انگلیسی فرق نمیکنه، ممنون میشم معرفی کنین. پ.ن : اگه کتابی در حد دایتل اند دایتل ++C میشناسین واقعاااا عالی میشه معرفی کنین. پیشاپیش از راهنمایی عزیزان ممنونم 3>...

9 پاسخ

نصب phpstorm

3 هفته پیش
توسط mozhgan آپدیت شد

سلام خسته نیاشید .. من تو نصب phpstorm مشکل دارم .. اضلا کدش برای من اکتیو نمیشه .. باید چی کار کنم ؟ ممنون میشم

7 پاسخ

پیاده سازی تعداد بازدید هر مطلب

3 هفته پیش
توسط صدرا حکیم آپدیت شد

سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه میخوام هر کاربری که وارد مطلبی میشه، یه عدد به تعداد بازدید اون مطلب اضافه بشه. ولی برای هر کاربر و هر مطلبی یک بار ثبت بشه. مثلا ممکنه کاربر بیاد و صفحه رو مرتب رفرش کنه و اینطوری آمار بازدید بیخودی افزایش پیدا میکنه و درست نیست. خودم برای اینکار به چندتا راه فکر کردم. مثلا یه جدول که ip کاربر و id مطلب رو سیو کنه و قبل اینکه بازدیدی ثبت بشه، از این جدول چک بش...

1 پاسخ

مشکل با api قاصدک

3 هفته پیش
توسط سید حسین هاشمی آپدیت شد

این ارور رو بر میگردونه {"result":{"code":405,"message":"the requested resource does not support http method get"},"items":""} function sendSms(){ $data = array( 'receptor' => receptor, 'message' => message, ); $crl = curl_init('https://api.ghasedak.io/v2/voice/send/simple'); curl_setopt($crl, CURLOPT_RETURNTRANSFER, true); curl_setopt($crl, CURLINFO_HEA...

7 پاسخ