گفتگو‌های مربوط به تگ : [ api ]

#امکان_جدید : امکان جدیدی در بخش سوالات و گفتگوها قرار داده‌ایم به این شکل که می‌توانید، دوستان خود را با فقط تگ کردن به گفتگو‌های کاملا خصوصی دعوت کرده و درباره مسائل مختلف در فضای خصوصی، صحبت کنید.

گرفتن موقعیت کاربر

2 هفته پیش
توسط مهدی آپدیت شد

سلام دوستان من میخوام مثل اسنپ فود برای هر ادرس کاربر بتونه موقعیت جغرافیایی رو از داخل نقشه انتخاب کنه برای این کار چه پکیج یا api پیشنهاد میدید؟

5 پاسخ

گرفتن دسته بندی و محصولات

3 هفته پیش
توسط faezeh آپدیت شد

سلام دوستان من می خوام دسته اصلی و زیر دسته و محصولات اون زیر دسته حالا اون زیر دسته تا بینهایت هم بود بره محصولاتشو بگیره من کدشو نوشتم میشه کمکم کنید خیلی ممنونم

4 پاسخ

استفاده Api اینستاگرام در لاراول

3 هفته پیش
توسط مجید علیزاده مطرح شد

سلام من میخوام از Api اینستاگرام توی لاراول استفاده کنم بطور کلی کارم اینه که وقتی کاربر یوزرنیم پیج اینستاگرامش رو وارد کرد پیجش اعتبارسنجی بشه که وجود داره یانه و اگه وجود داشت عکس پروفایلش رو برگردونه اگه میشه روش استفاده از Api رو بگین ممنون

0 پاسخ

بک اند PWA

4 هفته پیش
توسط Shoresh Mostafa آپدیت شد

سلام خدمت عزیزان و اساتید بزرگوار . من یه سوال داشتم راجع به PWA .در اغلب توضیحاتی که دیدم بیشتر درباره ی ظاهرش بوده . آیا میشه مثلا یه اپ مشاوره تحصیلی با ساختار PWA ساخت و بک اند و کارای تجاری رو با استفاده از ووکامرس ورد پرس هندل کرد ؟ یا یه API ساخته شده با لاراول یا سایر فریم ورک های پی اچ پی ؟در کل سوالم اینه ساختار به این شکله که بک اندش هم مثلا با phpقابل کنترله یا خیر ؟ برای فرانت اندش هم...

2 پاسخ

استفاده از لاراول و vuejs با هم و جدا از هم

1 ماه پیش
توسط مرتضی مرادی آپدیت شد

دوستان ی چندتا سوال دارم ذهنمو درگیر کرده موقع استفاده با هم بدون هم لاراول و ویو چه نکات و ساختاری رو باید رعایت کنیم اول کدومو پیاده کنیم؟؟؟ لاراول رو ؟؟ ویو رو ؟؟ هر دو به صورت موازی؟؟؟ در داستان api چه روشی رو پیشنهاد میکنین؟؟؟ سینگل پیج بهتره یا مولتی پیج؟؟؟؟ آیا اصلا از ویو توی بلید لاراول استفاده کنیم بهتره یا کلا جدا و با api (به همراه دلیل) ؟ آیا از vuex استفاده کنم؟؟؟ آیا میشه اول با وی...

5 پاسخ

ارتباط بین سرور اصلی و سرور دانلود

2 ماه پیش
توسط JBolouri آپدیت شد

سلام دوستان.. برای اینکه بتونم بین سرور اصلی نرم افزارم با سرور دانلودی که داده ها اونجا هستن و اونجا هم لاراول یا لومن رو نصب دارم (ولی خب تو سرور دانلودی هیچ دیتابیسی ندارم)، ارتباط برقرار کنم میشه راهنماییم کنید لطفا؟ ببینید توی سرور دانلودی چندتا روت دارم مثل: dl.project.com/images dl.project.com/videos dl.project.com/pdfbooks دسترسی به عکسا و ویدئو ها که هیچ محدودیتی نداره و مشکلی نیست آزاد ب...

1 پاسخ

استثنا rate limit در API لاراول

2 ماه پیش
توسط AriaieBOY آپدیت شد

سلام دوستان من می خواهم در API لاراول rate limit برای چند route در نظر گرفته نشود و در کل اضافه نشود ولی برای بقیه صفحات محاسبه شود چه کاری باید انجام دهم؟ لطفا راهنمایی فرمایید برایم بسیار مهم است @hesammousavi @mohsenbostan @ali.bayat @hossein.r.1442 @juza66 @amin.webdesign @yk5742g @coaradsupp @SobhanDadkhah @milad تشکر

1 پاسخ

time zone api

2 ماه پیش
توسط azima آپدیت شد

درود دوستان همون طور که می دونید api گوگل مپ نیاز به billing داره کسی جایگزینی برای این api میشناسه؟

4 پاسخ

فرستادن web api

2 ماه پیش
توسط sinaa آپدیت شد

سلام دوستان من تازه لاراول شروع کردم مدیر پروژه به من گفته که براش web api رو بفرستم باید الان چیکار کنم و کجای پروژه رو براش بفرستم ؟

3 پاسخ

ارسال اطلاعات از طریق Api

2 ماه پیش
توسط milad hp آپدیت شد

درود دوستان... من در بخش API لاراول متبدی هستم و در شرکتی کار می کنم مجبور هستم یاد بگیرم و پروژه لاراول براش بنویسم :( شرکت یه پروژه Api به من داده بود که گفته یکی از Api باید پیاده کنید که کاربری که عضو میشه اطلاعات رو ارسال کنه و در سیستم ثبت شده و بعد از تایید آن به صفحه مورد نظر لاراول هدایت بشه... در لینک مجموعه پارامترهایی برای ارتباط با فرم وجود داره که هنگامی صفحه عضویت ساختم باید بهش وصل...

13 پاسخ

برقراری ارتباط با api

3 ماه پیش
توسط nht آپدیت شد

سلام من در برنامه نویسی فرانت مبتدی هستم یه مشکل بزرگی که دارم نمیدونم چجوری api ها رو صدا کنم و مشکل بزرگترم اینه که با هر back end کاری کار میکنم، قاعده ی صدا کردن api هاشون فرق داره چه مبحثی باید بخونم که این مشکل حل بشه؟ و کار با postman رو چجوری حرفه ای بشم؟

5 پاسخ

زبان مناسب اپلیکیشن کارت به کارت بانکی

3 ماه پیش
توسط Hamed manuchehriyan آپدیت شد

سلام .سوالی که از دوستان داشتم این هست که برای ساخت اپلیکیشن کارت به کارت مانند آپ از جاوا استفاده کنیم بهتر هست یا ریکت نیتیو یا فلاتر . بیشتر اتصال به api های بانک مد نظرم هست که کدوم روش میتونه بهتر باشه.ریکت نیتیو یا جاوا یا فلاتر؟ @ali.bayat @hesammousavi

4 پاسخ

تاریخ قمری - رویداد های روز ملی : ایران

3 ماه پیش
توسط coarad supp آپدیت شد

سلام دوستان در پروژه نیاز به تاریخ قمری دارم. البته نیاز به رویداد های روز مثل : نوروز - روز ملی شدن نفت و .... رو Api رو میشناسید که محدودیت نداشته باشه ؟ و داخلی باشه ممنون میشم دوستانی که اطلاع دارن کمک کنند. @hesammousavi

3 پاسخ

راه حل برای آپلود عکس با CKEditor5

3 ماه پیش
توسط رضا زراعت آپدیت شد

سلام به همه دوستان مشکل از جایی شروع شد که من تصمیم گرفتم داخل پنل مدیریت ام از CKEditor 5 استفاده کنم. از اونجا که پنل من توسط React نوشته شده بزرگ ترین مشکلم آپلود عکس داخل CKEditor 5 با API بود. و خب یه مدت خیلییی زیادی درگیرش بودم و اذیت شدم. آپلود عکس رو در حالت معمولی بلد بودم اما هیچ راهی واسه API پیدا نمی کردم. خواستم بگم هرکسی این مشکل رو داره و یا میخواد داخل ابزار CKEditor 5 با API...

1 پاسخ

web api

3 ماه پیش
توسط malina آپدیت شد

سلام من می خواستم به یک اپلیکشن api بدم بنظرتون بهینه ترین راه کدومه؟از طریق فریم وورک مثل لاراول انجام بدم یا فایل php ایجاد کنم تو اون همه کار ها رو بکنم(ارتباط با دیتابیس و ...) هم می خام یک سری اطلاعات بریزم تو دیتابیس هم از دیتابیس بگیرم. تشکر

4 پاسخ

کار با api گوگل

4 ماه پیش
توسط داود خانی مطرح شد

سلام دوستان خسته نباشید. سایت هایی مثل سایت های زیر چطور کار می کنن منظورم اینه تجزیه و تحیلیل این وبسایتها به چه صورته ؟ خیلی مممنون می شم تو این بحث شرکت کنید و اگه اطلاعاتی در مورد این جور سایت ها بدید ممنون میشم؟ آیا با api گوگل کار می کنن ؟ لینک

0 پاسخ

به نظرتون فلاتر یاد بگیرم یا نه

4 ماه پیش
توسط سیدعلی موسوی آپدیت شد

سلام خدمت دوستان و اقای موسوی @hesammousavi ، من چندین ماه هست که دارم لاراول یاد می گیرم ، ولی یک ایده استارت اپی تو ذهنم دارم که می خوام اجرایش کنم ، نیاز به اپ اندرویدی دارم برای ایده ام برای همین به یه مشکلی برخوردم که آیا فلاتر رو یاد بگیرم یا نه ویا فعلا بیخیال اپ بشم و تمرکزمو هنوز روی laravel بزارم یک سالی حدودا ، وضعیتم داخل لاراول به این شکله که مقدماتی یاد گرفتم ، دارم دوره پروژه محور...

7 پاسخ

مشکل با api قاصدک

4 ماه پیش
توسط سید حسین هاشمی آپدیت شد

این ارور رو بر میگردونه {"result":{"code":405,"message":"the requested resource does not support http method get"},"items":""} function sendSms(){ $data = array( 'receptor' => receptor, 'message' => message, ); $crl = curl_init('https://api.ghasedak.io/v2/voice/send/simple'); curl_setopt($crl, CURLOPT_RETURNTRANSFER, true); curl_setopt($crl, CURLINFO_HEA...

7 پاسخ

ساختن توکن passport در هنگام register user

4 ماه پیش
توسط کیانوش آپدیت شد

سلام دوستان من پکیج passport رو روی پروژه ام نصب کردم و می خوام هنگام register یک passport token به اون کاربر تعلق بگیره $user = User::create([ 'name' => $Data['name'], 'email' => $Data['email'], 'password' => bcrypt($Data['password']), 'api_token' => ? ]); البته یک روش بلدم اونم اینه $token = auth()->user()->createToken('...

4 پاسخ

دریافت پست های کانال تلگرام از طریق api

4 ماه پیش
توسط امیر حسین عدالتی آپدیت شد

سایت دوستان من در زبان php می خواهم تمام پست های یک کانال رو دریافت کنم و پردازشی روی آن ها انجام دهم هر کاری که کردم نتونستم به پست های یک کانال دسترسی پیدا کنم از طریق api سایت های زیادی می توانند به پست ها دسترسی پیدا کرده و حتی به نمایش قرار دهد این چطور ممکن است ؟ لطفا راه حلی بفرمایید که بشود پست ها را دریافت کرد حتی ربات هم ساختم ولی ربات با این که عضو کانال است ولی نمی دونم چگونه می توانم...

1 پاسخ

آپلود عکس در CKEditor 5 و React با API

4 ماه پیش
توسط محسن بستان آپدیت شد

باسلام به همه دوستان بنده یک پنل مدیریت توسط ری اکت دارم و الان میخوام توسط CKEditor5 متن یک پست را ذخیره کنم. به همین دلیل نیاز دارم که توسط CKEditor بتوانم داخل متن خودم عکس و ... آپلود کنم. در نظر داشته باشید که بک سایت من api لاراول هست و اطلاعات در نهایت توسط یک api ذخیره میشود. اگر کسی نمونه ای داره و یا تجربه ای داره هم بخش فرانت و هم بک ممنون میشم باهام به اشتراک بزاره ! این لینک نتیجه تحق...

1 پاسخ

مشکل در افزودن یک رکورد به دیتابیس و گرفتن لیست کل - لاراول

4 ماه پیش
توسط رامین رضائی آپدیت شد

باسلام من یه لیست از اعضا سایت دارم و زمانی که seed داخلش هست راحت میتونم get کنم توسط api اما زمانی که توسط یک فرم یک مقدار جدید میسازم وقتی میخوام get کنم لیست رو با این ارور مواجه میشم. ممنون میشم اگر کمکم کنید. { "message": "Provided \"777\" is neither greater than or equal to \"1000\" nor less than or equal to \"3000\".", "exception": "Assert\\InvalidArgumentException", "file": "E:\\P...

6 پاسخ

Api endpoint

4 ماه پیش
توسط alireza razz آپدیت شد

سلام روزتون بخیر من نیاز به یک api endpoint بصورت کلود دارم که امکان ف.یلترشدن خیلی خیلی کم باشه. نیاز دارم که نرم افزارم بتونه به یک ادرس اینترنتی متصل شه و با توکن احراز هویت کنه و یک فایل رو دریافت کنه. بعضی از دوستان کلود امازون و دیجیتال اوشن رو معرفی کردن. شما چه پیشنهادی دارید برای این کار که با کاربر ایران مشکلی نداشه باشه. سرویس داخلی هم نمیخوام استفاده کنم

6 پاسخ