بحث و گفتگو

در اینجا میتوانید به بحث و گفتگو در مورد مشکلات و مواردی که برایتان جالب است بپردازید

گفتگو‌های مربوط به تگ : [ api ]

راه حل برای آپلود عکس با CKEditor5

2 ساعت پیش
توسط رضا زراعت آپدیت شد

سلام به همه دوستان مشکل از جایی شروع شد که من تصمیم گرفتم داخل پنل مدیریت ام از CKEditor 5 استفاده کنم. از اونجا که پنل من توسط React نوشته شده بزرگ ترین مشکلم آپلود عکس داخل CKEditor 5 با API بود. و خب یه مدت خیلییی زیادی درگیرش بودم و اذیت شدم. آپلود عکس رو در حالت معمولی بلد بودم اما هیچ راهی واسه API پیدا نمی کردم. خواستم بگم هرکسی این مشکل رو داره و یا میخواد داخل ابزار CKEditor 5 با API...

1 پاسخ

web api

6 روز پیش
توسط malina آپدیت شد

سلام من می خواستم به یک اپلیکشن api بدم بنظرتون بهینه ترین راه کدومه؟از طریق فریم وورک مثل لاراول انجام بدم یا فایل php ایجاد کنم تو اون همه کار ها رو بکنم(ارتباط با دیتابیس و ...) هم می خام یک سری اطلاعات بریزم تو دیتابیس هم از دیتابیس بگیرم. تشکر

4 پاسخ

استفاده از لاراول و vuejs با هم و جدا از هم

2 هفته پیش
توسط محمد مهدی صالح پور مطرح شد

دوستان ی چندتا سوال دارم ذهنمو درگیر کرده موقع استفاده با هم بدون هم لاراول و ویو چه نکات و ساختاری رو باید رعایت کنیم اول کدومو پیاده کنیم؟؟؟ لاراول رو ؟؟ ویو رو ؟؟ هر دو به صورت موازی؟؟؟ در داستان api چه روشی رو پیشنهاد میکنین؟؟؟ سینگل پیج بهتره یا مولتی پیج؟؟؟؟ آیا اصلا از ویو توی بلید لاراول استفاده کنیم بهتره یا کلا جدا و با api (به همراه دلیل) ؟ آیا از vuex استفاده کنم؟؟؟ آیا میشه اول با وی...

0 پاسخ

کار با api گوگل

2 هفته پیش
توسط داود خانی مطرح شد

سلام دوستان خسته نباشید. سایت هایی مثل سایت های زیر چطور کار می کنن منظورم اینه تجزیه و تحیلیل این وبسایتها به چه صورته ؟ خیلی مممنون می شم تو این بحث شرکت کنید و اگه اطلاعاتی در مورد این جور سایت ها بدید ممنون میشم؟ آیا با api گوگل کار می کنن ؟ لینک

0 پاسخ

به نظرتون فلاتر یاد بگیرم یا نه

2 هفته پیش
توسط سیدعلی موسوی آپدیت شد

سلام خدمت دوستان و اقای موسوی @hesammousavi ، من چندین ماه هست که دارم لاراول یاد می گیرم ، ولی یک ایده استارت اپی تو ذهنم دارم که می خوام اجرایش کنم ، نیاز به اپ اندرویدی دارم برای ایده ام برای همین به یه مشکلی برخوردم که آیا فلاتر رو یاد بگیرم یا نه ویا فعلا بیخیال اپ بشم و تمرکزمو هنوز روی laravel بزارم یک سالی حدودا ، وضعیتم داخل لاراول به این شکله که مقدماتی یاد گرفتم ، دارم دوره پروژه محور...

7 پاسخ

مشکل با api قاصدک

2 هفته پیش
توسط سید حسین هاشمی آپدیت شد

این ارور رو بر میگردونه {"result":{"code":405,"message":"the requested resource does not support http method get"},"items":""} function sendSms(){ $data = array( 'receptor' => receptor, 'message' => message, ); $crl = curl_init('https://api.ghasedak.io/v2/voice/send/simple'); curl_setopt($crl, CURLOPT_RETURNTRANSFER, true); curl_setopt($crl, CURLINFO_HEA...

7 پاسخ

ساختن توکن passport در هنگام register user

2 هفته پیش
توسط کیانوش عشایری زاده آپدیت شد

سلام دوستان من پکیج passport رو روی پروژه ام نصب کردم و می خوام هنگام register یک passport token به اون کاربر تعلق بگیره $user = User::create([ 'name' => $Data['name'], 'email' => $Data['email'], 'password' => bcrypt($Data['password']), 'api_token' => ? ]); البته یک روش بلدم اونم اینه $token = auth()->user()->createToken('...

4 پاسخ

دریافت پست های کانال تلگرام از طریق api

3 هفته پیش
توسط امیر حسین عدالتی آپدیت شد

سایت دوستان من در زبان php می خواهم تمام پست های یک کانال رو دریافت کنم و پردازشی روی آن ها انجام دهم هر کاری که کردم نتونستم به پست های یک کانال دسترسی پیدا کنم از طریق api سایت های زیادی می توانند به پست ها دسترسی پیدا کرده و حتی به نمایش قرار دهد این چطور ممکن است ؟ لطفا راه حلی بفرمایید که بشود پست ها را دریافت کرد حتی ربات هم ساختم ولی ربات با این که عضو کانال است ولی نمی دونم چگونه می توانم...

1 پاسخ

آپلود عکس در CKEditor 5 و React با API

3 هفته پیش
توسط محسن بستان آپدیت شد

باسلام به همه دوستان بنده یک پنل مدیریت توسط ری اکت دارم و الان میخوام توسط CKEditor5 متن یک پست را ذخیره کنم. به همین دلیل نیاز دارم که توسط CKEditor بتوانم داخل متن خودم عکس و ... آپلود کنم. در نظر داشته باشید که بک سایت من api لاراول هست و اطلاعات در نهایت توسط یک api ذخیره میشود. اگر کسی نمونه ای داره و یا تجربه ای داره هم بخش فرانت و هم بک ممنون میشم باهام به اشتراک بزاره ! این لینک نتیجه تحق...

1 پاسخ

استفاده از swagger

4 هفته پیش
توسط mohammadeng3731 آپدیت شد

سلام.میخواستم اگه کسی در مورد swagger و نحوه ی مستند سازی api ها توش میدونه یه توضیحاتی در موردش بده.خیلی ممنون میشم.واقعا گیرشم. @hesammousavi @ali.bayat @juza66

2 پاسخ

مشکل در افزودن یک رکورد به دیتابیس و گرفتن لیست کل - لاراول

4 هفته پیش
توسط رامین رضائی آپدیت شد

باسلام من یه لیست از اعضا سایت دارم و زمانی که seed داخلش هست راحت میتونم get کنم توسط api اما زمانی که توسط یک فرم یک مقدار جدید میسازم وقتی میخوام get کنم لیست رو با این ارور مواجه میشم. ممنون میشم اگر کمکم کنید. { "message": "Provided \"777\" is neither greater than or equal to \"1000\" nor less than or equal to \"3000\".", "exception": "Assert\\InvalidArgumentException", "file": "E:\\P...

6 پاسخ

Api endpoint

1 ماه پیش
توسط alireza razz آپدیت شد

سلام روزتون بخیر من نیاز به یک api endpoint بصورت کلود دارم که امکان ف.یلترشدن خیلی خیلی کم باشه. نیاز دارم که نرم افزارم بتونه به یک ادرس اینترنتی متصل شه و با توکن احراز هویت کنه و یک فایل رو دریافت کنه. بعضی از دوستان کلود امازون و دیجیتال اوشن رو معرفی کردن. شما چه پیشنهادی دارید برای این کار که با کاربر ایران مشکلی نداشه باشه. سرویس داخلی هم نمیخوام استفاده کنم

6 پاسخ

تفاوت جاوا و جاوااسکریپت و نودجی اس و چند سوال دیگر

2 ماه پیش
توسط sh.mirzaee آپدیت شد

سلام میدونم سوالام خیلی ساده و پیش پا افتادس ولی دقیق نمیدونم پس گفتم بپرسم 1- اینکه جاوا و جاوااسکریپت چه فرقی با هم دارن؟ به هم ربط دارن اصلا؟ 2- اینکه نودجی اس با جاوا هستش یا جاوااسکریپت؟ 3- اینکه اگه ممکنه یه تیکه کد از نودجی اس بهم بدین که مثلا یه سری سطر از دیتابیس واکشی کنه و نشون بده (در حالت جیسون یا آرایه یا هرچی) 4- اینکه برای موارد real time مثل چت و... آیا خود نودجی اس به صورت پیشفرض...

8 پاسخ

ارسال دیتا به سایت از طریق بخش api با middleware basic.auth

2 ماه پیش
توسط coarad supp آپدیت شد

سلام و عرض ادب دوستان بنده میخوام یکسری دیتا رو به صورت متوالی از یه دستگاهی به سایتم بفرستم ولی تازه کارر هستم در حوزه لاراول و متاسفانه برام یه چالش شده بنده در روت ای پی آی , middleware رو برای روتم که با متد get هست basic.auth تعریف کردم و انتظارم از سایت این هست , دیتایی رو که میفرستم که مخصوص user خاص هست رو درش ذخیره کنم.. بنده فقط در آتنتیکیشن و نحوه ذخیره از طریق api با دسترسی auth.basic...

4 پاسخ

توسعه REST API با کدامیک : لاراول یا اکسپرس یا جانگو

2 ماه پیش
توسط مرتضی مرادی آپدیت شد

سلام خدمت همه دوستان : برای توسعه یه API به منظوره بکنده یه وبسایته سینگل پیج کدام فریموورک ابزار بهتر ، کاملتر و اسانتری جهت توسعه REST API در اختیارمون قرار میده ، سرعت کدنویسی و خواناییه کد هم مهمه ،لطفا دوستانی که تجربه دارند بفرمایند از بین لاراول ، جانگو و اکسپرس کدوم برای توسعه REST API قابل فهم تر و کامل تره ؟؟؟ دلایلتون را هم ذکر کنید، ممنون

3 پاسخ

استفاده از لاراول فقط برای api

2 ماه پیش
توسط reza آپدیت شد

سلام دوستان ی سوالی خیلی ذهنمو درگیر کرده خواستم بدونم کدوم روش برای پروژه ها بهتره؟؟ اینک از لاراول فقط ب عنوان api استفاده بشه و فرانتش با فریمورک های js کار بشه یا اینک کل پروژه رو با لاراول زد؟؟؟ خیلی ممنون @hesammousavi @ali.bayat @juza66 @elyasbeshkani @mhmdkavosi @proamirm @Alimotreb @mrerfan.ir

7 پاسخ

اتصال یک سایت به دو یا چند دیتابیس در هاست های متفاوت

2 ماه پیش
توسط سیدعلی موسوی آپدیت شد

سلام من یک وب سایت لاراولی دارم که می خوام براش یه api بنویسم که بین دیتابیس چندتا سایت ارتباط برقرار کنه که این وب سایت ها هر کدوم روی یک هاست هستند. پیشاپیش بابت راهنماییتون متشکرم @hesammousavi

7 پاسخ

اجرای graphql روی vps

2 ماه پیش
توسط bardia8184 آپدیت شد

سلام من یه پروژه با nuxt و nodejs/graphql ساختم ولی موقع آپلود روی سرور به مشکل خوردم و نمیتونم به graphql وصل بشم. ارور زیر رو میده : Mixed Content: The page was loaded over HTTPS, but requested an insecure resource. This request has been blocked; the content must be served over HTTPS. node رو روی پورت ۵۰۰۵ بالا آوردم و نمیشه روی https اجرا کرد. از سرور مجازی با سیستم عامل centos 7 و وب سرور ngin...

3 پاسخ

مشکل در ثبت کلاینت api instagram

3 ماه پیش
توسط Amir m آپدیت شد

سلام دوستان من میخوام کلاینت اینستاگرام ثبت کنم ولی تو بخش مدیریت کلاینت ها دکمه ثبت کلاینت نیست و غیر فعال شده و نوشته Registration Disabled راه حل چیه ؟

2 پاسخ

ایجاد خروجی json

3 ماه پیش
توسط سعید آپدیت شد

سلام دوستان من یه کد در لاراول دارم که خروجی آرایه ای داره ، می خواستم دوستان کمک کنن که خروجی json و آبجک از اون بگیرم کد من به صورت زیر هست : foreach ($data as $key => $id) { $check_name[$key] = CheckList::whereId($id)->pluck('name'); } return $check_name; و خروجی کد بالا به صورت زیر است : [ [ "کولرگازی" ], [ "تلفن ثابت" ], [ "گاز"...

8 پاسخ

چک کردن وجود یا عدم وجود آی دی اینستاگرام کاربر

3 ماه پیش
توسط مهدی آرش آپدیت شد

دوستان میخوام یه کد بزنم که توش از کاربر آی دی اینستاگرامش رو بگیره و چک کنه که آیا کاربر آی دی که وارد کرده وجود داره یا نه. ممنون میشم کمکم کنید در ضمن میخوام این کد رو با php بزنم و کاربرا رو تو جدول یوزر دیتابیس وردپرس ذخیره کنم. ممنون از شما

3 پاسخ

پاک کردن یک توکن

3 ماه پیش
توسط سیدعلی موسوی آپدیت شد

سلام -میخوام برای api پروژم یه ریکوئست logout تعریف کنم که فقط توکن فعلی یوزر رو غیر فعال کنه راه حل چیه؟ -اگه بخوام عین وبسایت راکت همه ی نشست های فعال کاربر رو ببینم چی کار باید کنم؟

1 پاسخ

برقراری ارتباط سامانه حمل و نقل

4 ماه پیش
توسط reza آپدیت شد

سلام وقت بخیر من میخوام یه سایت طراحی کنم که با شرکت حمل و نقل ارتباط برقرار کنم و از بلیط هاشون تو سایتم بفروشم باید از api استفاده کنم اما نمیدونم از کجا شروع کنم و باید چه دوره ای رو بگذرونم لطفا راهنمایی کنید

3 پاسخ