گفتگو‌های مربوط به تگ : [ bootstrap ]

#امکان_جدید : امکان جدیدی در بخش سوالات و گفتگوها قرار داده‌ایم به این شکل که می‌توانید، دوستان خود را با فقط تگ کردن به گفتگو‌های کاملا خصوصی دعوت کرده و درباره مسائل مختلف در فضای خصوصی، صحبت کنید.

استفاده vue در bootstrap

1 روز پیش
توسط moha li آپدیت شد

سلام من دوره ای از بوت استرپ 4 رو تهیه کردم که استادش در اون از jquery استفاده میکنه ولی میخواستم بدونم یادگیری jquery در بوت استرپ الزامی هست ؟ و اینکه اگر بخوایم در بوت استرپ از vue به جای jquery استفاده کنیم به چه شکلی باید vue را استفاده کنیم؟ تشکر

3 پاسخ

فقط پست اول modal نمایش داده می شود

5 روز پیش
توسط Ashkan Nazari آپدیت شد

من یه کد نوشتم برای نمایش پست هام ، که با زدن روی هر عکس به صورت modal bootsrapt باز بشه همه موارد درست کار می کنه فقط پست اول باز میشه وmodal بقیه پست ها باز نمیشه قطعه کد اول : <div class="row tm-gallery" > <div id="tm-gallery-page-اول" class="tm-gallery-page"> <?php query_posts( 'category_name=painting&posts_per_page=50' ); ?><!-- posts per page by category_name --&g...

3 پاسخ

خطای اسلایدر بوت استرپ 4

2 هفته پیش
توسط thrashzone13 آپدیت شد

درود دوستان.. در سایتی اسلایدر بوت استرپ تعریف کردیم و مشکلی که داره عکس و نوشته ها با هم تداخل دارند و هر بار عوض شدن عکس و نوشته ها روی هم نشون میده... راه حل این مشکلی چیه؟ سایت زیر: http://miranmobl.ir/ کد زیر: <?php if( ot_get_option('c2') != "off" ) { ?> <div id="carouselExampleCaptions" class="carousel slide mb-4" data-ride="carousel"> <?php $a...

2 پاسخ

چگونه اندازه تصاویر در card bootstrap را یکسان کنیم

1 ماه پیش
توسط سعید آپدیت شد

سلام دوستان فرض کنید یک کارد بوت استرپ داریم استفاده میکنیم. اندازه width شون که مشکلی نداره و رسپانسیو هست. اما عکس ها در height یکسان نیستن و باعث میشه وقتی در یک row کنار هم قرار بگیرن بسیار زشت بشه. میدونم اگر به همشون یک height یکسان بدیم مشکل حل میشه. ولی اگر height یکسان بدیم وقتی سایز صحفه کم میشه ، باز یه مشکل داریم که عکس ها بد شکل و دفورم میشن. اگر img_fluid هم بدیم اندازه height فرق می...

7 پاسخ

از کار افتادن JQuery در سرور

2 ماه پیش
توسط محسن بستان آپدیت شد

سلام به همگی. دوستان به یک مشکل کاملا عجیب و غریب خوردم. من یه پروژه لاراولی دارم که هم توش JQuery هست هم Vue. منو هام با بوتسترپ هستش. الان یه بررسی کردم وقتی پروژه روی سرور هستش، جاوااسکریپتش از کار می افته و در حالت رسپانسیو اون دکمه منو کار نمی کنه و توی کنسول اررور زیر رو میده (منظورم از جاوااسکریپت کد هایی هست که مربوط به بوتسترپ میشه، Vue کاملا درسته ) : Uncaught TypeError: Cannot convert o...

19 پاسخ

مشکل در نمایش استایل ها

2 ماه پیش
توسط Ali Abbasi آپدیت شد

سلام به همگی دوستان من یه فرم برای ایجاد مقالات پروژه ام درستم که به صورت زیر هستش. @extends('Admin.master') @section('content') <!-- Content Header (Page header) --> <section class="content-header"> <div class="container-fluid"> <div class="row mb-2"> <div class="col-sm-6"> <h1>ایجاد مقاله</h1&g...

2 پاسخ

سوال در مورد Bootstrap و Vuejs

2 ماه پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام دوستان وقتتون بخیر امیدوارم این روزای کرونایی سخت نگذره بهتون :) یه سوال داشتم شاید تکراری و ساده باشه ولی گیج شدم Bootstrap یه فریمورک برای css هست! Vuejs یه فریمورک برای js ، درسته؟! بین بوت استرپ 4 و 4.4 چقدر تفاوت هست؟ دوره ی راکت خوبه هنوزم یا نه؟! فرض کنین من میخوام یه پنل مدیریت بنویسم، یا مثلا یه سایت فروشگاهی یا هرچی منظورم فرانت هستش html و css که میدونم لازمه برای طراحی ui باید از...

2 پاسخ

جايگزين بوت استرپ در react js

2 ماه پیش
توسط میلاد آپدیت شد

سلام در بوت استرپ بايد از جي كوئري هم استفاده كرد حالا اگر بخوايم ري اكت كار كنيم فريمورك يا كتابخانه اي كه كار بوت استرپ رو انجام بده ولي نياز به جي كوئري نباشه چي هست؟ و اين material ui چي هست و جايگزيني براي بوت استرپ هست يا نه؟ تشكر

5 پاسخ

Bulma يا bootstrap

2 ماه پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام اينجا كسي تجربه استفاده از بولما رو داره؟ و اينكه معايب و مزاياي بولما نسبت به بوت استرپ چيه؟ و ميشه مثل بوت استرپ صفحات خوب و حرفه اي باهاش طراحي كرد؟ تشكر

2 پاسخ

ميزان استفاده از بوت استرپ

3 ماه پیش
توسط کامران داور آپدیت شد

سلام من html-css-bootstrap رو بلد هستم ولي تا به الان قالب حرفه اي طراحي نكردم. يه سوالي برام پيش اومده كه براي طراحي يك قالب حرفه اي تا چه ميزان از بوت استرپ استفاده كنم؟ يعني قالبي كه تماماً از كلاس هاي بوت استرپ ساخته شده بهتره يا اينكه در بعضي از قسمت ها بوت استرپ استفاده شه؟ تشكر

7 پاسخ

مشکل بوت استرپ در نمایش موبایل

3 ماه پیش
توسط میلاد آپدیت شد

سلام من یه قالبی دارم که توی گوشی فقط صفحه index درست نشون داده میشه یعنی اگه از منوی کشویی وارد یه صفحه دیگه بشین اسکرول افقی میخوره و یکم نا فرم میشه و بهم میریزه با inspect مرورگر هم حالت گوشی ریسپانسیو رو انتخاب کنین مشکلش رو متوجه میشین! کسی میدونه مشکل چیه؟ لینک elrak.ir ممنون

15 پاسخ

مشکل در ارتقا سطح کاربران

4 ماه پیش
توسط Ali Abbasi مطرح شد

سلام به همگی دوستان بنده در جدولی که برای نمایش اطلاعات کاربران در پنل ادمین دارم، کد زیر رو برای ارتقا سطح کاربران و حذف اون ها قرار دادم. ولی مشکلی که دارم اینکه وقتی از کد زیر استفاده می کنم کلاس btn-group به درستی کار می کنه و نمایش داده میشه ولی نوع روتی که برای changeLevel تعیین کردم از نوع patch هست و از این طریق نمی تونم اطلاعات رو ارسال کنم. و در صورتی هم که دو تا form داشته باشم با دو...

0 پاسخ

رسپانسیو بوت استرپ sass

4 ماه پیش
توسط نیما آپدیت شد

سلام وقت بخیر من برای رسپانسیو کردن در sass از روش زیر استفاده کردم //varible Predefined Break-points $sm: 576px; $md: 768px; $lg: 992px; $xl: 1200px; // The mdia mixin for responsive @mixin media($args...) { $query: ""; @each $arg in $args { $op: ""; @if ( $query != "" ) { $op: " and "; } $query: $query + $op + translate-media-condition($arg); } @media #{$query} {...

3 پاسخ

پرکاربردترین بخش بوت استرپ Bootstrap

4 ماه پیش
توسط میلاد آپدیت شد

به نظر شما کدوم بخش بوت استرپ کاربردی تره و بیشتر استفاده میشه در پروژه ها که وقت بذارم اون رو یادبگیرم ؟ یا کلا شماهایی که پروژه انجام دادین فکر میکنین کدوم قسمت بیشتر به کار میاد و دیگران در کدهاشون از بوت استرپ برای چه استایل دادنی در چه جایی و چه بخش هایی استفاده میکنن ؟

5 پاسخ

یادگیری bootstrap4

4 ماه پیش
توسط محمد صادق کریمی آپدیت شد

سلام آقای موسوی @hesammousavi میخواستم بدونم برای یادگیری bootstrap 4 و استفاده اون در reactjs اموزش bootstrap 4 توی سایت راکت مناسب هستش یا نه؟؟ آیا قرار هستش برای bootstrap ضبط جدید اتفاق بیفته یا نه؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنید من رو

2 پاسخ

وسطچین کردن یک المنت از بالا و پایین

4 ماه پیش
توسط الیاس بشکنی آپدیت شد

سلام دوستان عزیز، خسته نباشید. من در حال طراحی هدر برای سایتم هستم که میخوام در داخلش عنوان سایت یا عکس سایت و یا هرچیز دیگه‌ای در سمت راست قرار داشته باشه و یک سرچ باکس یا متن یا هر چیزی دیگه‌ی در سمت راست باشه. مشکلی که هست اینه که من میخوام به عنوان سایتم که در سمت راست قرار داره مارجین یا پدینگ تعریف کنم و در مقابل، اون چیزی که در سمت چپ قرار داره از بالا و پایین نسبت به عنوان سایت که براش پدی...

2 پاسخ

منوی بوت استرپ با اسکرول کردن هیچی رو انتخاب نمیکنه

5 ماه پیش
توسط سیدعلی موسوی آپدیت شد

عزیزان من با بوت استرپ یه همچین منویی ساختم ولی با سکرول کردن صفحه این آیتم ها انتخاب نمیشن - به نظرتون مشکل از کجاست ؟؟‌ صفحه ای که درست کردم یه نسخه آماده بود و همه چی درست کار میکرد و بعد از اینکه فارسی کردم این مشکل پیش اومد. مشکل بعدی این که چکار کنم ترتیب آیتم های منو سفارشی باشه هم در حالت Desktop و هم در حالت موبایل با تشکر

1 پاسخ

بوت استرپ استودیو

6 ماه پیش
توسط arash آپدیت شد

سلام . دوستان با نرم افزار بوت استرپ استودیو کار کردین ؟ نظرتون چیه راجع بهش ؟ فایل نهاییش رو به چه صورت میده ؟ کد های html css رو میده بهمون ؟ نظرتون راجع به کار کردن باهاش چیه ؟

1 پاسخ