گفتگو‌های مربوط به تگ : [ flutter ]

#امکان_جدید : امکان جدیدی در بخش سوالات و گفتگوها قرار داده‌ایم به این شکل که می‌توانید، دوستان خود را با فقط تگ کردن به گفتگو‌های کاملا خصوصی دعوت کرده و درباره مسائل مختلف در فضای خصوصی، صحبت کنید.

سمت سرور و دیتابیس آفلاین

2 روز پیش
توسط reza abase آپدیت شد

سلام وقت بخیر برای سمت سرور فلاتر php باید بلد باشیم ؟ بعد اگر خواستیم دیتابیسش آفلاین باشه چطور ؟ @hesammousavi ممنون میشم راهنمایی کنید این موارد رو و اینکه در فلاتر تا چه سطح میشه پیشرفته کار کرد ؟ امکان نمودارسازی برای هرکاربر به صورت خودکار و همچنین مقایسه با دیگر کاربرای اپ و همچنین دسترسی به گوشی برای بستن سایر اپ ها هنگام مطالعه میشه فراهم کرد ؟

3 پاسخ

فلاتر و دارت

3 روز پیش
توسط reza آپدیت شد

سلام وقت بخیر با فلاتر تا چه حد میشه برنامه نویسی پیشرفته انجام داد ؟ مثلا من میخوام یه اپ بسازم که اطلاعات از کاربر بگیره نمودار بده بهش توی دیتابیس با بقیه کسایی که ثبت کردن مقایسه بکنه یا اینکه به گوشی دسترسی پیدا کنه و بتونه سایر اپ ها رو محدود کنه برای ثبت فعالیت کاربر برای هنگام مطالعه کردنش همچین کارایی میشه کرد ؟ و در ادامه این سوال اپ ویندوزی و وب اپلیکیشن هم میشه ؟ و اینکه امکانی داره ک...

6 پاسخ

adobe xd و flutter

3 روز پیش
توسط محمدرضا احمی آپدیت شد

سلام و عرض وقت بخیر در حال حاضر امکان خروجی ادوب ایکس دی به ui فلاتر فراهم شده ؟ چون یه سری ویدیو توی یوتیوب دیدم همچین کاری کرده بودن ولی توی ادوبی نتونستم پیدا کنم اگر کسی اشنایی داره و کار کرده این موضوع رو لطفا راهنمایی کنید موفق باشید

1 پاسخ

فلاتر یا ریاکت نیتیو flutter or react native در سال 99

6 روز پیش
توسط نوید آپدیت شد

من 4 5 ماه هستش که فلاتر رو شروع کردم و جا داره بگم واقعا خفنه بنظرم فقط چند تا نکته هست که برام سواله اینکه با توجه به تحریم ها انتشال نسخه ios تقریبا غیر ممکن شده و خیلی از کارفرماها برای ios دوست دارن وب اپلیکیشن داشته باشن ولی نسخه وب فلاتر خیلی جدیده و البته که برای یک پروژه کوچک تونستم ازش استفاده کنم و خروجی بگیرم ولی مثلا نتونستم videoplayer توش بذارم.. یا مثلا تپسل فک نکنم حمایت بکنه.. م...

15 پاسخ

نقشه در وب فلاتر

7 روز پیش
توسط جواد ابراهیم پور بورا آپدیت شد

سلام دوستان میخوام از نقشه تو وب فلاتر استفاده کنم اما متاسفانه پکیج flutter_map از نسخه وب پشتیبانی نمیکنه همین طور پکیج google_maps_flutter هم از نسخ وب پشتیبانی نمیکنه (البته اگه پشتیبانی هم میکرد به خاطر مشکلات تحریمی و پرداختی شاید مشکل بخورم). کسی میتونه راهنماییم کنه

2 پاسخ

مقايسه طراحي فرانت اپ موبايل و وب سايت

3 هفته پیش
توسط محسن بستان آپدیت شد

سلام كساني كه هم قسمت فرانت وب سايت با html css كار كردن و هم فرانت و قالب اپ موبايل رو كار كردن حالا چه ري اكت نيتيو چه فلاتر ميخواستم بدونم كدومشون در بخش طراحي راحت تر هست؟ چون به شخصه ساخت فرانت و قالب يك وب سايت به صورت حرفه اي رو امري با جزئيات بسيار زياد و زمان گير ميدونم ميخواستم بدونم اپ موبايل هم اين قسمتش مثل وب زمان بر و داراي جزئيات خيلي زياد هست يا خير؟ تشكر

1 پاسخ

نسخه جدید فلاتر

1 ماه پیش
توسط محمد هادی دبیری مطرح شد

نسخه جدید فلاتر به تازگی منتشر شده که لیست امکانات جدید رو تو لینک پایین میتونید از منبع اصلیش ببینید . Flutter 1.12.13 release notes چه ویژگی جذابی به نظر شما در این نسخه منتشر شده ؟

0 پاسخ

مشکل در نصب فلاتر

2 ماه پیش
توسط سید حسین رضوی آپدیت شد

سلام دوستان بنده آموزش فلاتر از سایت راکت تهیه کردم و آموزش نصب فلاتر طبق آموزش انجام دادم و تمامی تیک های داخل flutter doctor خورده به جز یک تیک داخل تصویر پیوست مشخص که یکم آموزش این بخش فرق کرده به عنوان مثال بخش android home اصلا داخل flutter doctor نیست که بگه این بخش باید انجام بدی یا دستور android-license نیست. ممنون میشم اگر راهنمایی کنید.

1 پاسخ

مشکل در اتصال شبیه ساز nox به vs code

2 ماه پیش
توسط esai آپدیت شد

سلام. برنامه nox به ویژوال کد وصل نمی شود حتی کار های لازم را که در سایت به شکل زیر بود نیز انجام دادم "بعد نصب NOX، به لینک گیت هاب برید و nox-adb-connector.exe رو از پوشه EXE دانلود کنید و توی پوشه ای که NOX رو نصب کردید بریزید. حالا شبیه ساز رو اجرا کنید و بعد این که بالا اومد فایل nox-adb-connector.exe رو باز کنید. با انجام این کار خودکار اسم دیوایس پایین سمت راست توی VSCode میاد." و...

3 پاسخ

اجرا نشدن برنامه در نسخه های اندروید پایین تر

2 ماه پیش
توسط آرمین امیری نسب آپدیت شد

سلام به همه دوستان، سال نو رو به همگی تبریک می گم. ان شاالله که سال بسیار خوبی برای همگی باشه. اپی که من با فلاتر طراحی کردم، روی API 27 و API 28 (اندروید 8 و 9) به خوبی و بدون مشکل اجرا میشه ولی روی API 19(اندروید 4.4) اجرا نمیشه و این ارور رو داره: ERROR:flutter/shell/platform/android/platform_view_android_jni.cc(39)] java.lang.SecurityException: uid 10059 does not have android.permission.UPDATE...

1 پاسخ

به نظرتون فلاتر یاد بگیرم یا نه

2 ماه پیش
توسط سیدعلی موسوی آپدیت شد

سلام خدمت دوستان و اقای موسوی @hesammousavi ، من چندین ماه هست که دارم لاراول یاد می گیرم ، ولی یک ایده استارت اپی تو ذهنم دارم که می خوام اجرایش کنم ، نیاز به اپ اندرویدی دارم برای ایده ام برای همین به یه مشکلی برخوردم که آیا فلاتر رو یاد بگیرم یا نه ویا فعلا بیخیال اپ بشم و تمرکزمو هنوز روی laravel بزارم یک سالی حدودا ، وضعیتم داخل لاراول به این شکله که مقدماتی یاد گرفتم ، دارم دوره پروژه محور...

7 پاسخ

مشکل در اجرای اجرای فلاتر

2 ماه پیش
توسط humehr garivani آپدیت شد

سلام. تو اندروید استدیو - intelij idea - cmd - یه پروژه فلاتر نیو کردم. اجرا می کنم تو هر سه تا اینو میده: FAILURE: Build failed with an exception. What went wrong: A problem occurred configuring root project 'android'. Could not resolve all artifacts for configuration ':classpath'. Could not find builder.jar (com.android.tools.build:builder:3.5.0). Searched in the following locations: https://...

2 پاسخ

نقشه راه برنامه نویسی موبایل با فلاتر

2 ماه پیش
توسط الیاس بشکنی آپدیت شد

سلام من چند وقتی هست که با فلاتر گار میکنم تا اینجا به صورت مبتدی کار کردم میخواستم از دوستانی که حرفه ای هستن کمک بگیرم تا مباحث پیشرفته اونو یاد بگیرم مثلا state manager هایی مثل provider یا bloc یا .... یا سوکت نویسی برای اپلیکیشن های چت نمیدونم ابزار هایی که برای بکند و تست نویسی و... استفاده میشه ممنون میشم راهنمایی کنید و اگه کلیپ آموزشی چیزی هم سراغ دارین معرفی کنین تشکر @hesammousavi @pooy...

4 پاسخ

اطلاعات در مورد دوره فلاتر سایت

3 ماه پیش
توسط mohammad آپدیت شد

سلام دوستان وقتتون بخیر کسی هست که دوره فلاتر این سایت رو دیده باشه؟ ممنون میشم نظرتونو بگید. و اینکه با دیدن این دوره میشه هر اپلیکیشنی رو طراحی کرد و اینکه این دوره کامل هست؟ ممنون از سایت راکت

8 پاسخ

يادگيري فلاتر

3 ماه پیش
توسط سیدعلی موسوی آپدیت شد

سلام دوستان من چندوقتي هست كه دارم html-css-jquery كار ميكنم كه ديدي نسبت به فرانت وب سايت داشته باشم كه بعد از ساختن يك صفحه قابل قبول برم سمت بك اند و اونو حرفه اي ياد بگيرم. ولي در اين راه طراحي صفحه اصلاً استعدادي ندارم و وقتي ميبينم فقط براي فرانت كلي چيز بايد ياد بگيرم مثلاً html5-css-jquery-bootstrap-sass و تازه بعد از اينا بخوام هدفم كه بك اند هست رو شروع كنم واقعاً اعصابم خورد ميشه و دلسر...

11 پاسخ

بك اند اپليكيشن فلاتر

3 ماه پیش
توسط Mohammadreza Ghomi آپدیت شد

سلام ميخواستم بدونم اگر برنامه موبايلي با فلاتر نوشته بشه براي بك اندش بايد چي كار كرد و با چي نوشت؟ مثلاً اگر بخوايم بك اندشو با php يا python بنويسيم بايد تمامي موارد يعني لاراول و api يا جنگو رو تا آخر مثل يك بك اند كار وب سايت بلد باشيم يا با زبان خالي مثلاً php ميشه بك اند برنامه رو نوشت؟ تشكر

4 پاسخ

آپدیت ورژن اپلیکیشن

3 ماه پیش
توسط mohaddese آپدیت شد

سلام به همگی من اپلیکیشنی رو با استفاده از فلاتر طراحی کردم، ولی هنوز منتشر نکردم. چون می خوام قبل از انتشار، این قابلیت رو پیاده سازی کنم که وقتی ورژن جدید اپ منتشر شد، به کاربر اطلاع بده که ورژن جدیدی از اپلیکیشن موجوده و در صورت رضایت کاربر او رو به صفحه به روزرسانی اپ منتقل کنه. نمی دونم چطوری باید این ویژگی رو پیاده سازی کنم، آیا بهتره از پکیج خاصی استفاده کنم یا بدون استفاده از پکیج هم میشه...

10 پاسخ

کاهش حجم و تغییر سایز عکس در فلاتر

3 ماه پیش
توسط الیاس بشکنی آپدیت شد

سلام به همگی یه چند تا عکس رو از سرور میگیرم و به صورت لیست نمایش میدم . سایز هر عکس تقریبا ۳۰۰۰ × ۴۰۰۰ هست . و مشکل اینجاست چون ححم عکسا خیلی بالاست تو گوشی لود کردن عکسا به مشکل میخوره و برنامه کرش میکنه . آیا تو فلاتر راهی برای کم کردن و اصطلاحا resize کردن عکسایی که مستقیم از سرور میگیرم وجود داره ؟ فرض رو هم بر این بگیرن امکان کم کردن حجم عکسا قبل از آپلود در سرور وجود ندارد. ممنون

3 پاسخ

صفحات معرفی اپلیکیشن

4 ماه پیش
توسط mohaddese آپدیت شد

سلام من روی اپی با زبان فلاتر کار می کنم. برای این اپ یک یک سری صفحات برای معرفی اپلیکیشن در نظر گرفتم که دقیقا بعد splash screen نمایش داده میشه. ولی می خوام این صفحات فقط برای بار اول که کاربر اپلیکیشن رو نصب کرد نشان داده بشه و بعد از اون دیگه نشون داده نشه. در ضمن اپ امکان لاگین نداره که از وجود یا نبودن توکن برای این موضوع استفاده کنم. میشه راهنماییم کنین که چطور می تونم بفهمم که کاربر اولین...

1 پاسخ

کرش نسخه ios فلاتر بعد از خروجی گرفتن

4 ماه پیش
توسط محمدرضا محمدزاده آپدیت شد

سلام دوستان من برنامه فلاتر رو که نوشتم هیچ مشکلی نداره روی اندروید هیچ باگی نداره روی ios هم وقتی روی xcode اجرا میکنم هیچ مشکلی نداره و کامل اجرا میشه ولی بعد از خروجی گرفتن ادهاک برای سیب اپ و فرستادن اون برام ایمیل زدن که بعد از باز کردن برنامه کرش میکنه و خارج میشه چون اکانت دولوپر ندارم از این اموزش استفاده کردم https://virgool.io/iran-react-community/گرفتن-خروجی-ios-بدون-حساب-دولوپر-100-دلا...

3 پاسخ

کاربرد didUpdateWidget در فلاتر چیه

5 ماه پیش
توسط رضا آپدیت شد

سلام دوستان هر چی در مورد ویجیت didUpdateWidget مطالعه می کنم دقیق متوجه ش نمیشم. اگه دوستان باهاش کار کردن ممنون میشم یه توضیحی (اگه با مثال باشه که چه بهتر) بدن که کارش چیه وکجا باید ازش استفاده کرد. سپاسگزارم.

2 پاسخ

مشکل در flutter

6 ماه پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام. من فلاترو در پوشه ای توی درایور C گذاشتم ولی زمانی که میخواستم آدرسشو وارد کنم در path.... این گذینه در ویندوز ۷ در قسمت user variables for... وجود نداشت. خودم یکی ساختم ولی زمانی که flutter رو میزنم در cmd هیچی بالا نمیاره... نه خطایی نه مطلبی نه هیچ چیز دیگه ای ... باقی دستورات هم هینن flutter doctor یا flutter create myapp باید چه کنم. ویندوزمم ۶۴ بیتی هستش.

10 پاسخ