بحث و گفتگو

در اینجا میتوانید به بحث و گفتگو در مورد مشکلات و مواردی که برایتان جالب است بپردازید

گفتگو‌های مربوط به تگ : [ jquery ]

ساخت سبد خريد

3 هفته پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام ميخوام سبد خريد با جي كوئري بسازم ولي نميدونم چجوري؟ آموزشي هم از ساخت سبد خريد حرفه اي با جي كوئري هم نديدم توي اينترنت اگر ممكنه راهنمايي كنيد اگر پلاگين خاصي داره يا اينكه از صفر بايد خودمون بسازيم

3 پاسخ

لود پکیج cropper بعد از load کردن عکس

4 هفته پیش
توسط محمد علی خاصه پز آپدیت شد

@hesammousavi سلام وقتتون بخیر من به مشکلی خوردم نمتونم حل کنمش. اگه از دستتون برمیداد ممنون می شم راهنمایی کنید. این کد من هست: (function ($) { let avatar = { init: function (config) { $this = this; this.config = config; this.loadCropper() this.bindEvents(); },...

2 پاسخ

ساخت SPA با JQuery

1 ماه پیش
توسط Javad Ezaz آپدیت شد

سلام دوستان خسته نباشین من یه سایت آموزشی دارم که میخوام کاربر وقتی وارد قسمت دوره ها شد با کلیک روی مشاهده فلان قسمت علاوه بر این ویدیوی اون قسمت به صورت AJAX باز شه url مرورگر بدون رفرش تغییر کنه، که بتونه لینک اون قسمت از دوره رو به اشتراک بذاره. آیا با Jquery میشه این کار رو کرد؟ با استفاده از چه متد یا تابعی توی jquery یا javascript میشه url رو بدون رفرش صفحه تغییر داد ؟ با تشکر.

1 پاسخ

ساختن گالری با isotope

1 ماه پیش
توسط محمود خسروی مطرح شد

من سه جدول دارم به نامه های زیر میباشد. categories galleries category_gallery من میخواهم گالری تصاویر isotope استفاده کنم یعنی دسته ها را بیاره و روی دسته کلیک کرد تصاویر مربوط به ان دسته نمایش بدهد. مثل همچین چیزی http://tajineh.co.ir/gallery . GalleryController.php public function gallery() { $galleries = Gallery::all(); $categories = Category::where('parent_id', 42)->get(); r...

0 پاسخ

نصب Jquery بر روی Webpack

2 ماه پیش
توسط رضا زراعت آپدیت شد

سلام امیدوارم حالتون خوب باشه به تازگی به مشکلی برخورد کردم که هر حتی با مطالعه خود کتابخانه webpack و جست و جو در اینترنت هم حل نشد مشکل این بود که می خوام به صورت خودکار jquery رو به وب پک یا app js اضافه کنم هر کاری انجام می دم باز صفحه سفید نمایش داده میشه لطفا راهنمایی کنید این مشکل رو چجور حل کنم با تشکر

2 پاسخ

سلکت کردن و کلیک کردن در آپشن سکلت های اچ تی ام ال

2 ماه پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام خسته نباشید اساتید من ی سوال دارم ک نمیتونم حل کنم ممنون میشم کمکم کنید بر فرض من ی سلکت دارم ک توش چندین آپشن وجود داره و توشون اسم کشور ها هسن... و تو بادی هم ی جایی بر فرض عکس کشور هاشون هس میخوام با کوعری به این آپشن دسترسی داشته باشم تا مثلا زدن روش ک مثلا ایران باشه پرچم بقیه کشور ها display:none بشه و فقط پرچم ایران بمونه و بلعکس... فک کنم از کد بفهمین میخوام چ کاری کنم ممنون میشم ی را...

6 پاسخ

گردش کار یا گردش نامه در نرم افزارهای تحت وب

2 ماه پیش
توسط mamalheydar آپدیت شد

سلام . دوستان میخواستم بدونم آیا کسی تا بحال با نرم افزار های اداری تحت وب که قسمتی با نام گردش کار یا گردش نامه دارند کار کرده؟ من نمیخوام الان ریز بشم که چطور این قسمت رو برنامه نویسی میکنند ولی به طور کلی برام سواله چه تکنولوژی در این سیستم ها پیاده شده.به عنوان مثال در اداره خودمون همین امکان موجوده که ما ببینیم در حال حاضر نامه به دست چه کسی رسیده و اون شخص چه عملیاتی روی اون انجام داده.نرم ا...

1 پاسخ

فریمورک ها و کتابخانه های جاوااسکریپت

2 ماه پیش
توسط آرمین آپدیت شد

سلام من خودم فرانت رو با jquery می نویسم و اینکه میخواستم با فریمورک های دیگر و جدید جاوااسکریپت هم کار کنم که نیاز به دانش کافی از اکما اسکریپت 6 و خلاصه مباحث پیشرفته جاوا اسکریپت هست ولی من جاوااسکریپت پیشرفته و es6 رو درک نمیکنم و یک مقدار برام پیچیده هست! میخواستم بپرسم که کتابخانه یا فریمورک جدیدی مثل جی کوئری هست که نیاز به دونستن جاوااسکریپت پیشرفته نداشته باشه و به اندازه جی کوئری خوب ب...

5 پاسخ

تبدیل اعداد انگلیسی به فارسی توسط جی کوئری

3 ماه پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

دوستان در قالب مدیریتم که AdminLTE هست از جی کوئری استفاده شده است <script src="{{url('back/plugins/jquery/jquery.min.js')}}"></script> در قسمت اضافه کردن مقاله من از ویرایشگر ckeditor استفاده کرده ام وقتی من به طور مثال یه عکسی رو به نوشته اضافه می کنم و نوشته رو ذخیره می کنم و می خوام این نوشته رو ویرایش کنم متن و عکسی را که وارد کرده ام آدرسش اگه اعداد داشته باشه رو به اعد...

3 پاسخ

کار نکردن preventDefault

3 ماه پیش
توسط hamid reza آپدیت شد

سلام دوستان preventDefault در کد زیر اجرا نمیشه میشه راهنمایی کنید؟ $('form').submit(function (e) { e.preventDefault(); $.ajax({ url: 'form.php', type: 'POST', date: $(this).serialize(), success: function (response) { alert(response); } }); });

4 پاسخ

طراحي بخش پرسش و پاسخ

3 ماه پیش
توسط پایان جهان آپدیت شد

سلام ميخواستم بدونم با jquery ميشه قسمت پرسش و پاسخي مثل هميني كه درون سايت راكت هست طراحي كرد يا اينكه بايد از فريمورك هاي ديگر جاوااسكريپت استفاده كرد؟ تشكر

4 پاسخ

استفاده vue در bootstrap

4 ماه پیش
توسط داود خانی آپدیت شد

سلام من دوره ای از بوت استرپ 4 رو تهیه کردم که استادش در اون از jquery استفاده میکنه ولی میخواستم بدونم یادگیری jquery در بوت استرپ الزامی هست ؟ و اینکه اگر بخوایم در بوت استرپ از vue به جای jquery استفاده کنیم به چه شکلی باید vue را استفاده کنیم؟ تشکر

2 پاسخ

گرفتن مقدار id در jquery

4 ماه پیش
توسط Matthew آپدیت شد

@ali.bayat من میخوام مقدار id رو در jquery بگیرم چطوری میشه این کار رو کرد <a class="link_jquery" id="{{$t_v}}" href="{{$yyy}}" target="_blank"> <span class="content"> {{$tlink}} با کیفیت </span>...

4 پاسخ

تغیر ورودی

4 ماه پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام ، من میخوام کاری کنم که اگه روی دکمه کلیک کرد مقدارش بشه یک سری مقادیر با if و else اجرا شه یعنی به صورت bind http://uupload.ir/files/vgjk_screencapture-127-0-0-1-5500-index-html-2019-12-06-17_36_37.png

5 پاسخ