گفتگو‌های مربوط به تگ : [ laravel ]

#امکان_جدید : امکان جدیدی در بخش سوالات و گفتگوها قرار داده‌ایم به این شکل که می‌توانید، دوستان خود را با فقط تگ کردن به گفتگو‌های کاملا خصوصی دعوت کرده و درباره مسائل مختلف در فضای خصوصی، صحبت کنید.

مشکل در تغییر نام یک فایل در لاراول storage

10 ساعت پیش
توسط محسن مهری آپدیت شد

سلام - میخام یک فایل رو تغییر نام بدم اما درست کار نمیکنه، به درستی فسیدش رو هم use کردم، خط کدهای من چه مشکلی داره ؟ تمام فایل هام رو در directory public/files/ ذخیره کردم . اینم کدهام : //use Illuminate\Support\Facades\Storage; . . . public function RenameFile($filename,$newname=null){ if(!$newname) { $newname=$filename; } $file = public_path() . '/fi...

0 پاسخ

ارسال نوتیفیکیشن گروهی به تعداد زیادی از کاربران

1 روز پیش
توسط وحید آپدیت شد

سلام دوستان امیدوارم که حالتون خوب باشه من قصد دارم تا یک نوتیفیکیشنی رو به تعداد زیادی از کاربران ارسال کنم (حدود 50000 کاربر) اما هر کاری میکنم خطای Allowed memory size رو دریافت میکنم کدم به این شکل هستش که من یک job ساختم و داخلش این کد رو نوشتم Notification::send(User::all(),new MyNotification()) و با دستور queue:work اون job رو اجرا میکنم البته چندین روش دیگه مثل Lazy collection ها رو هم امت...

1 پاسخ

ایجاد براکت بندی با لاراول

1 روز پیش
توسط محسن مهری آپدیت شد

سلام دوستان برای ایجاد براکت بندی با لارول به صورت زیر: کسی ایده ای داره که چجوری میشه این براکت ها رو داینامیک کرد؟ فرانتش رو پیاده سازی کردم اما مشکلم اینه که مثلا ادمین توی پنل بتونه توی دور اول تیم ها رو مشخص کنه و سر جاهاشون بنویسه و حالا اطلاعاتی که نیازه مثل زمان برگزاری و اینها رو مشخص کنه و بعدش توی هردور تیم برنده رو مشخص کنه (مثلا یه چک باکس باشه که هرتیمی که برنده شد براش تیک بزنه) و...

11 پاسخ

اضافه کردن ckeditor به سایت لاراولی و vuejs

3 روز پیش
توسط مرتضی مرادی آپدیت شد

سلام دوستان بنده یه سایت لاراولی نوشتم که البته توش از vuejs هم استفاده کردم. حالا میخوام تو کامپوننت ویوجی است ام کتابخانه Ckeditor ۴ استفاده کنم. نمیخوام از نسخه vuejs آون استفاده کنم چون خیلی از پلاگین ها رو نداره و نمیشه پلاگین هم روش نصب کرد. میخوام از همون نسخه معمولیش که دانلود میکنیم و ایمپورت میکنم استفاده کنم. چطوری باید اینرو داخل کاماپوننت ادد کنم؟ تو حالت عادی بدون ویوجی اس از این کد...

2 پاسخ

وارد کردن مقدار var در جاوااسکریت و افزودن در کوئری لاراول

3 روز پیش
توسط حسین شیری نژاد آپدیت شد

با سلام دوستان من یک کوئری برای find کردن دارم که در قسمت جاوا اسکریپت اجرا میشه حالا مقدار Id برای find کردن باید از یک var خونده بشه ممنون میشم دوستان نمونه کوئری ارسال بفرستن //تمام کد ها <script type="text/javascript"> $(document).ready(function(){ var potentials = document.querySelectorAll("[class*=select-color-item-]"); console.log(potentials.length);...

4 پاسخ

حذف شدن سشن ها موقع ریدایرکت

3 روز پیش
توسط جواد کرمی آپدیت شد

درود؛ من قبل از ریدایرکت به درگاه پرداخت چند سشن رو ذخیره میکنم ولی بعد از پرداخت موقع برگشت کاربر تمام سشن ها پاک میشن و کاربر هم لاگ اوت میشه... از لاراول 7 و پکیج https://packagist.org/packages/shetabit/payment برای درگاه استفاده میکنم. session()->save(); رو هم تست کردم قبل از ریدایرکت... مشکل کجاست؟ و اینکه روی لوکال هم هستم؛ ممکنه بخاطر این باشه؟!

4 پاسخ

پاک شدن سشن کاربر و سبد خرید هنگام برگشت از درگاه پرداخت

3 روز پیش
توسط alireza آپدیت شد

دوستان سلام من به ی مشکل خوردم زمانی که کاربر پرداختش رو انجلم میده و بر میگرده با سایت (از طریق درگاه ملت ) سشن ها پاک میشن و کاربر خارج میشه از پنلش تا اینجا فهمیدم که مشکل از csrf هست و توی میدلویر VerifyCsrfToken آدرس url برگشت از درگاه رو گذاشتم اما باز هم این ایراد رو دارم. اما اگر توی کانفیگ سشن ها مقدار samesite رو روی none بگذارم این مشکل حل میشه اما دیگه csrf کلا غیر فعال میشه برای سشن ه...

3 پاسخ

با چه برنامه ای میشه کل route های یک سرور لاراول رو درآورد

4 روز پیش
توسط صابر طباطبائی یزدی آپدیت شد

امنیت لاراول مستلزم اینه که براحتی نشه تمام وب سرویس ها و جزئیات اونها رو کشف کرد. یک سری میرن swagger استفاده میکنن و لیست کامل وب سرویس هاشون رو در اختیار همه میزارن.نظر شما چیه؟ خطر داره. آیا برنامه ای وجود داره که لیست کل وب سرویس های یک سرور لاراول رو برای ما پیدا کنه؟ اگر ده تا برنامه من اینجا لیست کنم که لیست کل route ها رو درمیاره چی میگین؟

1 پاسخ

محدود کردن درخواست های کاربران

4 روز پیش
توسط محمدحسن یگانه آپدیت شد

سلام و احترام چطور میتونم تعداد درخواست کاربران را به یک روت را محدود کنم مثلا اگه روی 3 تنظیم کنم هر کاربر فقط بتونه 3 بار برای روت مورد نظر درخواست بفرسته شایدم بشه میدلور throttle را شخصی سازی کرد چونکه تعداد درخواستی که براش ست میشه برای همه درخواست ها اعمال میشه درحالی ک من میخوام برای هر کاربر جدا اعمال بشه با تشکر

1 پاسخ

استفاده از scope در join ها

4 روز پیش
توسط محمد علی خاصه پز آپدیت شد

سلام یک سوال دارم ممنون می شم راهنمایی کنید. من داخل مدل خودم یک Global Scopes ساختم ولی در استفاده از اون داخل join() به مشکل خوردم و شروطی که داخل scope گذاشتم اعمال نمی شن . ممنون می شم بفرمایید مشکلم کجاست اسکوپ protected static function booted() { parent::booted(); static::addGlobalScope('rate.index', function (Builder $builder) { $builder->where('rates...

0 پاسخ

مشورت در مورد آپلود فایل محصول و تصاویر و متعلقاتش در مارکت پلیس

6 روز پیش
توسط محمدحسن یگانه آپدیت شد

سلام دوستان.. خواستم در مورد مسئله زیر باهاتون مشورت کنم بهترین راه رو انتخاب کنم.. یه مارکت پلیس فایل دارم... برای کاربری که فروشنده فایل هست این امکان رو داره که از طریق فرم مربوطه محصول خودش رو بارگزاری کنه و بعد از تایید توسط اپراتور سایت فایلش در مارکت پلیس قرار بگیره برای فروش یا دانلود رایگان.. حالا این محصول شامل یک فایل خود محصول و یه فایل پی دی اف هست که رو هم رفته مثلا 20 مگ حجمشونه.. ه...

3 پاسخ

نمایش تصویر از داخل storage public

6 روز پیش
توسط محمدحسن یگانه آپدیت شد

سلام دوستان.. تصویر داخل پوشه public مربوط به storage آپلود میشه.. توی ویو، توی تگ ایمیج آدرسشو که میدم لود نمیشه.. src="{{ asset('storage/'. $admin->image_addr) }}" دقیقا از همین dd هم که گرفتم دیدم آدرسش درسته فقط نشون نمیده.. "http://localhost:۸۰۰۰/storage/Data/Admins/۹LIXJfoUpdIgqJDEszZZBwCT۸jopn۸IA/۹LIXJfoUpdIgqJDEszZZBwCT۸jopn۸IA.jpg" php artisan storage:link رو هم اجرا کردم و پوشه لینک ش...

12 پاسخ

Breadcrumbs داینامیک در لاراول

6 روز پیش
توسط محمدحسن یگانه آپدیت شد

سلام دوستان من چطوری میتونم Breadcrumbs رو توی وبسایت داینامیک در بیارم آیا خودم کد نویسیش باید کنم یا این پکیج رو تایید میکنید؟ این لینک میخام اینا بصورت داینامیک در بیاد <div class="breadcrumb"> <ul> <li><a href="/" title="خانه">خانه</a></li> <li><a href="" title="برنامه نویسی">برنامه نویسی</...

5 پاسخ

ایجاد pdf در لاراول

1 هفته پیش
توسط milad hp آپدیت شد

میخواستم بدونم که برای ایجاد pdf با لاراول چه کارهایی را باید انجام بدیم. من پکیج https://github.com/niklasravnsborg/laravel-pdf را نصب کردم ولی وقتی میخواد pdf را ایجاد کند چند صفحه سفید با 2000 صفحه ایجاد میکند. همه کدهای من در زیر نوشتم اگر جایی اشتباه کردم و یا چیزی کم داره و کم گزاشتم خوهشا کد مرا اصلاح کنید یا اضافه کنید. config/app.php 'providers' => [ // ... niklasravnsborg\LaravelPdf...

3 پاسخ

مشکل در استفاده از لاراول روی هاست

1 هفته پیش
توسط محمدحسن یگانه آپدیت شد

سلام من هاست Cpanel تهیه کردم و میخواهم که پروژه لاراولی ام رو انجا اجرا کنم به شرکت هاستینگم پیام دادم برای دریافت terminal ولی بهم گفتن که برای امنیت سایتشون نمیتونن این کار رو بکنن لطفا کمک کنید چطوری میتونم از لاراول استفاده کنم و از دستورات artisan استفاده کنم.

3 پاسخ

مدیریت بنر ها در صفحه اصلی در لاراول

1 هفته پیش
توسط محمدحسن یگانه آپدیت شد

سلام و درود. آقا من یه فروشگاهی دارم شبیه به دیجی کالا، صفحه اصلیش مثل صفحه اصلی دیجی کالا یک سری بنر داره که فقط عکسه و لینک میشه حالا به یک صفحه ای، من میخوام بدونم از طریق پنل مدیریت به چه صورت باید اینارو مدیریت کنم ؟ یعنی مثلا واسه هر یه بنر یه کنترل و مدل جدا بسازم ؟ ( که به نظرم اصلا منطقی نیست ) چیکار باید بکنم که مثلا از یک بخش (مدیریت بنر ها) بشه هر عکسی از هر بنری که خواستیم رو عوض کنیم...

6 پاسخ

پیاده سازی سیستم ACL در spa

1 هفته پیش
توسط محمد امیری آپدیت شد

ما با gate ها داخل لاراول و دایرکتیو های داخل blade این مشکل رو داخل لاراول نداشتیم الان تو کامپوننت های vue چطوری واقعا این مساله رو حل کنیم و سطوح دسترسی رو برای هر کاربر مشخص کنیم در حالیکه به هیچ ابزاری از لارا داخل vue file دسترسی نداریم.

2 پاسخ

برنامه نویسی پویا

1 هفته پیش
توسط محمد امین عالی آپدیت شد

سلام دوستان من میخواستم یه سیستم امتیاز دهی طراحی کنم که کاملا پویا باشد و مثلا: { name: firstLogin, point: 10 } این دیتا اضافه کردم به دیتابیسم بدون اینکه به کد لاگینم دست بزنم این امتیاز برای کاربر اعمال کنه با تشکر

2 پاسخ

تگ ها در لاراول

1 هفته پیش
توسط محمدحسن یگانه آپدیت شد

سلام دوستان یه سوال داشتم من میخام مقالاتم یه سری تگ داشته باشند و دوره هام هم یه سری تگ به صورتی که مثلا روی تگ های مقاله کلیک شد بره مقالات مربوط به اون تگ رو بیاره و دوره هارو نیاره برام و یا اینکه بالعکس روی یک تگ از دوره ها کلیک شد بره دوره های مربوط به اون تگ رو بیاره و با مقالات کاری نداشته باشه برای اینکار از روش زیر استفاده کردم درسته؟ public function up() { Schema::creat...

5 پاسخ

ساخت لینک دانلود فایل های داخل پوشه غیر پابلیک

2 هفته پیش
توسط JBolouri آپدیت شد

سلام دوستان.. برای یه سری از کاربرای سایت الزامی هستش که موقع ساخت حساب کاربری یه سری مدارک رو در قالب یک فایل فشرده بارگزاری کنن... این مدارک طبعا تو پوشه غیر پابلیک از طریق دیسک درایور local یه جایی ذخیره میشه.. حالا تو قسمت ادمین یه دکمه گذاشتم که وقتی درخواستی از سمت کاربر بیاد، اپراتور با کلیک روی اون بتونه فایل حاوی مدارک رو دانلود کنه و چک کنه.. برای فایلایی مثل این که توی پابلیک ذخیره نیست...

2 پاسخ

پنل ادمين آماده

2 هفته پیش
توسط reza آپدیت شد

سلام يكي از مزاياي django نسبت به ساير فريمورك هاي زبان هاي ديگه مثل node يا laravel داشتن پنل ادمين ( مديريت ) آماده هست ميخواستم بدونم ساخت پنل در ساير زبان ها چه كار سختي هست كه در django اين يك مزيت محسوب ميشه؟ تشكر

5 پاسخ

گرفتن موقعیت کاربر

2 هفته پیش
توسط مهدی آپدیت شد

سلام دوستان من میخوام مثل اسنپ فود برای هر ادرس کاربر بتونه موقعیت جغرافیایی رو از داخل نقشه انتخاب کنه برای این کار چه پکیج یا api پیشنهاد میدید؟

5 پاسخ

نمایش دسته بندی ها در سایت لاراول

2 هفته پیش
توسط مهدی آپدیت شد

دوستان من یه سری دسته بندی و زیر دسته ایجاد کردم و دسته بندی هارو بصورت بینهایت کد نویسی کردم الان میخام اون دسته بندی های اصلی و زیر دسته هارو توی وبسایت نمایش بدم با هر مدل foreach های تو در تو انجام میدم نمیشه ظاهرش یا بهم ریخته بالا میاد یا درست و حسابی نتیجه نمیگیرم از تابع بازگشتی هم نتونستم استفاده کنم کسی هست بهم کمک کنه کد های استاتیک منو هام بصورت زیر هست اینم دسته بندی هام هست که میخام...

7 پاسخ

احراز هویت با laravel sanctum

2 هفته پیش
توسط سید مهدی هاشمیان آپدیت شد

سلام دوستان خسته نباشید من واسه پروژه ام میخوام یک spa بنویسم و برای احراز هویت از sanctum استفاده میکنم. آموزش های زیر رو هم دیدم. لینک ۱ لینک ۲ من عین آموزش ها عمل میکنم ولی وقتی که درخواست به /api/user میفرستم ارور ۴۰۱ برمیگردونه در صورتی که برای لاگین هیچ اروری دریافت نمیکنم و ۳ تا کوکی هم به خوبی ذخیره میشن روی اینترنت هم هیچ کس همچین مشکلی نداره. ممنون میشم اگر راهی براش دارید راهنماییم کنید...

3 پاسخ

اعمال نشدن تغییرات در کامپوننت vue روی سرور

2 هفته پیش
توسط نیما آپدیت شد

سلام دوستان بک اند لارال vuejs رو روی سرور گذاشتم حالا یه تغییر کوچیک تو یک کامپوننت vue دادم اعمال نمی شه npm rebuild هم زدم مجدد npm run production اما تغییر نکرد تا الان تغییرات زیاد بود خب کل لاراول و پاک می کردم و مجدد نصب می کردم ممنون می شم راهنمایی کنید

5 پاسخ

مشکل cors در authorization

2 هفته پیش
توسط محسن بستان آپدیت شد

سلام من یه پروژه با لاراول دارم و اون رو روی vhost سرویس nginx ران کردم زمانی که میخوام از api استفاده کنم و هدر authorization را فراخانی کنم خطای cors رو به من میده ولی بدون authorization هیچ مشکلی وجود نداره لازم به ذکره من این پروژه رو روی plask اجرا کردم مشکلی نبود زمانی که با کانفیگ nginx کار کردم این مشکل به وجود اومد

5 پاسخ

مشکل در لود propper.js در laravel.mix

2 هفته پیش
توسط محمد علی خاصه پز مطرح شد

سلام من همچین هشداری در کنسول دریافت می کنم. DevTools failed to load SourceMap: Could not load content for http://localhost:8000/js/popper.js.map: HTTP error: status code 404, net::ERR_HTTP_RESPONSE_CODE_FAILURE خود propper.js رو هم اینطور اضافه شده try { window.Popper = require('popper.js').default; window.$ = window.jQuery = require('jquery'); require('bootstrap'); } catch (e) {} می...

0 پاسخ