بحث و گفتگو

در اینجا میتوانید به بحث و گفتگو در مورد مشکلات و مواردی که برایتان جالب است بپردازید

گفتگو‌های مربوط به تگ : [ laravel ]

اعتبار سنجی و ارور 442 در reactjs و laravel

15 ساعت پیش
توسط محمد آپدیت شد

سلام من قصد دارم یه پروژه با react و لاراول پیاده سازی کنم اما برای لاگین و ریجیستر کردن ارور 422 در کنسول بهم نمایش داده میشه البته همه چیز درست پیش میره و اعتبار سنجی درست ولی اروز 422 در کنسول نمایش داده میشه چیکار کنم؟

2 پاسخ

خطا در پکیج پرداخت

15 ساعت پیش
توسط ho3ein آپدیت شد

سلام خسته نباشید . من از این پکیج برای پرداخت استفاده میکنم https://github.com/shetabit/payment ولی الان این خطا رو بم میده message: "Driver source not found. Please update the package." exception: "Shetabit\Payment\Exceptions\DriverNotFoundException" file: "C:\Users\Ho3ein\Desktop\borochapend\vendor\shetabit\payment\src\PaymentManager.php" ممنون میشم راهنمایی کنید @khanzadimahdi

1 پاسخ

شماردن سطر های یک excel با لاراول

1 روز پیش
توسط محسن مطرح شد

سلام من می خوام از طریق فرم یک فایل excel ای که میگیرم قبل از اینکه import کنمش تعداد سطر هاشون بشمرم که از یه حد مشخصی ای بیشتر نباشه من از پکیج laravel excel نسخه 3.1 استفاده میکنم و از لاراول 6 متاسفانه هرچی روش توی اینترنت هست برای نسخه 2.1 پکیج هست که توی لاراول 6 پشتیبانی نمیشه برای نسخه 3.1 روشی هست که قبل import تعداد سطر های excel رو شمرد؟

0 پاسخ

مشکل در ست نشدن لاراول و ردیس

2 روز پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام دوستان وقتتون بخیر، من میخوام از سیستم cache ردیس استفاده کنم خود ردیس درست نصب و فعال سازی شده و مشکلی با cli اش هم ندارم. پکیج predis/predis رو نصب کردم و کانفیگ لازم رو کردم تا متصل بشه به ردیس ولی انجام نمیشه هرچی میخوام ست کنم. database.php 'redis' => \[ 'client' => env('REDIS_CLIENT', 'predis'), 'default' => [ 'host' => env('REDIS_HOST', '127.0.0.1'), 'passwor...

4 پاسخ

مشکل پنل ادمین laravel-admin.org با داکر و https

3 روز پیش
توسط صابر طباطبائی یزدی مطرح شد

من خواستم پنل ادمین laravel-admin.org رو که در چند پروژه استفاده کردم دوباره استفاده کنم که به مشکل زیر برخورد کردم بعد از طی کردن مراحل طبق چک لیست همه چیز در لوکال درست کار میکنه ولی وقتی روی داکر پابلیش میکنم که https لازمه یعنی اصلا به http پاسخ نمیده به مشکلی خوردم که میگم اول css ها لود نمیشدن mix content دوم اصلا وارد پنل نمیشد و میافتاد بیرون https redirect to http و داکر پاسخ نمیداد خب هم...

0 پاسخ

مقایسه بین php - asp.net core

3 روز پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام قبلا گفته میشد که php و asp شبیه به هم هستند و یک کار را تقریبا انجام می دهند و برای این که کار و پروژه بزرگ تری بخواهیم انجام بدهیم بریم سراغ زبان هایی مثل پایتون ولی چند وقتی که asp.net core اومده و سرعت بالایی داره و میشه باهاش پردازش و درخواست های زیادی رو هندل کرد میشه گفت از php جلوتر زده و ممیشه اونو با زبان های دیگری که قدرتمند تر هستند مقایسه کرد و به جای php سراغ یادگیری asp.net cor...

3 پاسخ

مشکل در استفاده از SQL Server در Laravel

3 روز پیش
توسط Matthew آپدیت شد

سلام من برای کار با sql server در لاراول یک مشکل عجیبی دارم که ممنون میشم راهنمایی کنید. این جدول من هستش: Schema::create('comments', function (Blueprint $table) { $table->bigIncrements('id'); $table->unsignedBigInteger("article_id"); $table->foreign("article_id")->references("id")->on("articles")->onDelete("cascade"); $table->un...

3 پاسخ

دلیل ارور Class PDO not found

4 روز پیش
توسط محمدشیرکوند آپدیت شد

سلام خدمت شما ، من یه سایت با لاراول نوشتم رو لوکال همه چی اوکیه ولی وقتی رو هاست اوردمش بالا با این ارور مواجه شدم: Class 'PDO' not found کسی میدونه چطوری رفعش کنم، خیلی ممنون

2 پاسخ

404 در استفاده از route model binding

4 روز پیش
توسط smpakdel آپدیت شد

من یه روت دارم به این شکل Route::get('/{Category}','HomeController@blog')->name('blog'); این هم متدی که تو کنترلر براش نوشتم public function blog(Category $category){ return $category; } این هم لینکم <li><a href="{{route('blog',['Category'=>'blog'])}}"><span>Blog</span></a></li> نمیدونم چرا 404 میده مشکل از چی میتونه باشه

5 پاسخ

ساختن گالری با isotope

4 روز پیش
توسط محمود خسروی مطرح شد

من سه جدول دارم به نامه های زیر میباشد. categories galleries category_gallery من میخواهم گالری تصاویر isotope استفاده کنم یعنی دسته ها را بیاره و روی دسته کلیک کرد تصاویر مربوط به ان دسته نمایش بدهد. مثل همچین چیزی http://tajineh.co.ir/gallery . GalleryController.php public function gallery() { $galleries = Gallery::all(); $categories = Category::where('parent_id', 42)->get(); r...

0 پاسخ

پیش نیاز کار با لاراول

4 روز پیش
توسط thrashzone13 آپدیت شد

سلام برای مشغول شدن در حوزه ی کاری لاراول نیازه که ما در چه حدی پی اج پی بلد باشیم ایا لازمه که بتونیم با پی اچ پی خام پروژه ای بزنیم چون من خودم پی اچ پی رو در حد سینتکس یاد گرفتم و لاراول رو شروع کردم و الان تو سطح خوبیم ولی اینکه تو بازار کار جه استفاده ای از پی اچ پی میشود نمیدونم

1 پاسخ

فیلتر گذاشتن در لاراول

5 روز پیش
توسط داود خانی آپدیت شد

سلام دوستان خسته نباشید چطور می تونم تو blade لاراول فیلترهایی رو اعمال کنم ؟؟؟من یه سری پارامتر می فرستم سمت کنترلر و نسبت به شرط هایی که داخل کنترلر اعمال میشه ، در جواب دیتایی رو برای من بر میگردونه حالا می خوام داخل بلید فیلترهایی رو قرار بدم : عکس زیر دیتای نمایش داده شده: حالا می خوام وقتی رو اون دکمه های بالا کلیک کردم نسبت به دیتای که اینجا دارم ، این دیتا ها تغییر کنن ، مثلا رشته های...

3 پاسخ

شبیه به Laravel در میان فریموورک های Node js

5 روز پیش
توسط Paladio آپدیت شد

سلام خدمت دوستان عزیز : دوستانی که تجربه دارند بفرمایند کدام فریموورک در پلتفرم نود از لحاظ امکانات و ساختار ها شبیه و همانند لاراول در php است ، منظورم امکانات داخلی ، ساختار و پوشه بندیه منظم و جامع ، ابزار و وورک فلو و ساختار بندیه مرتب جهت پیاده سازیه mvc و در مجموع از لحاظ امکانات و جامعیت و قدرت پیاده سازی صفحات وب در حد و اندازه لاراول باشه ؟؟؟

4 پاسخ

روت در لاراول

5 روز پیش
توسط Abasali Bahrami آپدیت شد

سلام دوستان من یه سوالی داشتم اونم این بود که ، من اگه بخوام از روت های api.php استفاده کنم دیگه لازم نیست در web.php دوباره تعریف کنم البته روت هایی که متد post تعریف شدند

1 پاسخ

خطای 419 page expired

6 روز پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

موقع لاگین شدن این خطا را میده جالب اینجاس که روی کروم خطا میده روی فایرفاکس خیر البته این روی سیستم من اینطوریه روی سیستم دوستم برعکسه این خطا از دیروز بهم میده قبلا یه موردم این خطا را نمیداد در ضمن لاگین با پست و csrf token رعایت شده

1 پاسخ

ارسال ایمیل سریع

1 هفته پیش
توسط pari.a آپدیت شد

سلام من با ارسال ایمیل در لاراول اشنایی دارم و سرویس ایمیل به راحتی کار میکنه اما مشکل اینجاست که یه وقتایی ده دقیقه یه وقتایی بیست دقیقه یا یکی دو ساعت بعد ایمیل ارسال میشه.اما خیلی از سایتها به محض اینکه کاربر تیکت میزنه یا خرید میکنه ایمیل میزنن.آیا از سرویس خاصی استفاده میشه که به سرعت ایمیل ارسال میشه؟ @hesammousavi @ali.bayat @Alimotreb

5 پاسخ

php VS node.js

1 هفته پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام دوستان به تازگی تصمیم گرفتم ک از php و laravel به node سوئیچ کنم خواستم بدونم مزیت خاصی داره node نسبت به php ??? ممنون میشم راهنمایی کنید

قفل شده

Python يا php

2 هفته پیش
توسط آرمین آپدیت شد

سلام با توجه به مقاله اي كه اخيراً در سايت راكت درباره مقايسه لاراول و جنگو صورت گرفت سوالي دارم اينكه با توجه به اينكه جنگو در اكثر موارد بهتر از لاراول هست و مسير برنامه نويس بك اند شدن با پايتون نسبت به لاراول كوتاه تر هست پس چرا هنوز انقدري به پايتون بها نميدن و كمتر تقاضاي برنامه نويسش هست نسبت به لاراول؟ حتي به غير از ايران كه php در اون بيشتر مورد تقاضا هست در كشور آلمان تقاضاي برنامه نويس...

16 پاسخ

تست تعداد ریکوست قابل پردازش یک سرور

2 هفته پیش
توسط reza gerami مطرح شد

با سلام و احترام بنده سایت خودم رو با لاراول راه اندازی کرده ام و این سایت من یک اپلیکیشن هم دارد که اطلاعات خودش رو از این سرور دریافت می کند. می خواهم بدانم که چطور می تونم تست کنم که این سرور تا چه تعداد ریکوست رو در هر ثانیه می تواند هندل کند و مشکلی برایش ایجاد نشود.چون ظاهرا در تبلیغاتی که انجام می دهم (هر چند کوچیک) برخی مواقع از دسترس خارج می شود و این باعث نگرانی من شده است. مشخصات سرور ا...

0 پاسخ

روش استاندارد بالا آورد سایت در apache

2 هفته پیش
توسط علیرضا صالحی آپدیت شد

@ali.bayat @hesammousavi سلام دوستامن در سرور بعد از نصب apache mysql php و ابزار های مختلف برای اینکه با هنگام وارد شدن ip سایت بالا بیاد از فایل 000-defulat.conf استفاده کردم به نظر شما استاندارد هست روش بهتری سراغ دارید از کد زیر استفاده کردم ولی نمی دونم چرا کار نمی کرد <Directory "/var/www/html"> AllowOverride All </Directory>

2 پاسخ

شي گرايي و معماري mvc

2 هفته پیش
توسط Seyyed Mojtaba Hoseyni آپدیت شد

سلام بين زبان هاي php و python و c# كدومشون بحث شي گرايي (oop) رو بهتر و با ساختار ساده تر منسجم تر توضيح دادن و ميشه راحت تر استفادشون كرد؟ و اينكه در php و c# براي كار كردن با فريمورك هايي مثل laravel- .net core حتماً بايد قبلش با معماري mvc كار كنيم و بلد بشيم يا مستقيم بعد از شي گرايي ميشه فريمورك رو شروع كرد؟ تشكر

1 پاسخ

آدرس فایل ها در هاست

2 هفته پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

\\\ دوستان بنده یه سری فایل و عکس در لاراول در مسیر public/images در لوکال ذخیره کرده ام و حالا فایل هامو به سرور انتقال دادم آدرس عکس ها و فایل ها رو چجوری دریافت کنم( مثلا به صورت https://roocket.ir/images/article-1.jpg ) . ممنون میشم راهنمایی کنید .یلی گیرم

1 پاسخ

ایجاد سرویس daemon با زبان php یا فریمورک لاراول

2 هفته پیش
توسط امیر قاسم نژاد مقدم آپدیت شد

سلام و عرض ادب. من سیستمی دارم که با لاراول نوشته شده، میخوام زمانی که بار شبکه افزایش پیدا میکنه درخواست های کاربران رو بریزم توی صف اولویت. مشکل صف نیست و کاملا باهاش آشنایی دارم. چالشی که بوجود اومده اینه که میخوام یک سرویسی بسازم که در بک گراند به صورت یک لوپ صف رو چک کنه و هر چیزی که داخل صف بود رو بخونه و عملیات رو انجام بده و همینطور بعدی... ممنون بابت کمک هاتون

3 پاسخ

ارتباط با زرین پال

2 هفته پیش
توسط mahdi khanzadi آپدیت شد

سلام ما داریم یه فروشگاه میسازیم با بک اند لاراول و فرانت ری اکت...الان توی قسمت پرداختش موندیم و هیچ ایده ای نداریم باید چجوری کار کنیم. چیزی که توی ذهنمون هست اینه: یه درخواست از ری اکت به لاراول میزنیم که اطلاعات خرید هست و لاراول خودش کاربر رو میفرسته به صفحه پرداخت و پرداخت که انجام شد باز به صفحه از لاراول برمیگرده ک میگه سفارش ثبت شد. حالا موقع برگشت از صفحه پرداخت میخوایم یجوری به ری اکت ب...

5 پاسخ

گردش کار یا گردش نامه در نرم افزارهای تحت وب

3 هفته پیش
توسط mamalheydar آپدیت شد

سلام . دوستان میخواستم بدونم آیا کسی تا بحال با نرم افزار های اداری تحت وب که قسمتی با نام گردش کار یا گردش نامه دارند کار کرده؟ من نمیخوام الان ریز بشم که چطور این قسمت رو برنامه نویسی میکنند ولی به طور کلی برام سواله چه تکنولوژی در این سیستم ها پیاده شده.به عنوان مثال در اداره خودمون همین امکان موجوده که ما ببینیم در حال حاضر نامه به دست چه کسی رسیده و اون شخص چه عملیاتی روی اون انجام داده.نرم ا...

1 پاسخ

نحوه نمایش اسم عکس

3 هفته پیش
توسط Fardin Najafi آپدیت شد

سلام دوستان بنده با لاراول یه سری عکس ذخیره کردم داخل پوشه images توی پوشه public زیر اما آدرس url عکس رو به صورت کامل زمانی که deploy میکنم نمایش نمیده و عکسهام تو اپ اندروید نمایش داده نمیشه.ممنون میشم راهنمایی کنید. public function store(Request $request) { $validation=$this->getValidationFactory()->make($request->all(),[ 'title'=>'required|max:255',...

3 پاسخ