بحث و گفتگو

در اینجا میتوانید به بحث و گفتگو در مورد مشکلات و مواردی که برایتان جالب است بپردازید

گفتگو‌های مربوط به تگ : [ mysql ]

تغییر دیتاهای MYSQL

2 روز پیش
توسط مهدی پاکروان آپدیت شد

بچه ها سلام من میخوام سرورم رو انتقال بدم و توی سرورم از Mysql استفاده کردم و phpMyAdmin رو هم روش فعال کردم . من امروز ظهر دیتا هام رو Export گرفتم و به دیتابیس سرور جدیدم Import کردم حالا میخوام شب دوباره دیتا های جدید رو به سرور جدید اضافه کنم . حالا سوال من اینه که شب که میخوام Export بگیرم باید روی Insert بزارمش یا Update ?

0 پاسخ

شرط بررسی ارایه در کوئری

1 هفته پیش
توسط coarad supp آپدیت شد

سلام دوستان؛ من تو جدولم یه فیلد قرار دادم که روزهای کاری رو درش ذخیره میکنم، ینی از شنبه تا جمعه که از 0 میشه تا 6، حالا این مقدار رو به صورت ارایه میگیرم و با کست کردن در فیلد جدولم ذخیره میکنم و تا اینجا مشکلی نیس، حالا میخوام روش شرط بذارم که ردیف هایی که این روز کاری رو دارن واسم برگردونه، ینی میخوام یه ارایه عددی بدم به کوئری و با ارایه این فیلد مقایسه بشه و نتیجه رو برگردونه، به چه صورت شرط...

7 پاسخ

معماری دیتابیس برای ویژگی های محصول

2 هفته پیش
توسط Amir m آپدیت شد

سلام. من از MySQL برای دیتابیس فروشگاهی که قراره بسازم میخوام استفاده کنم. برای ویژگی های محصول معماری جدول MySQL باید به چه شکل باشه که بتونم ویژگی محصول داینامیک (هر دسته متفاوت، کاملا مشابه دیجیکالا) رو اضافه کنم؟ یعنی فرضا دسته کالا های دیجیتال یه زیر مجموعه موبایل داره که اون زیرمجموعه همه کالا هاش یه سری ویژگی مثل (مقدار RAM، کیفیت دوربین، ابعاد صفحه نمایش و...) رو دارن. حالا کاربر که وارد ص...

7 پاسخ

اعمال تغییرات در پکیج passport

2 ماه پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

با سلام واحترام بنده در چند نوع کاربر شامل users - students - admins حالا چیزی که میخوام اینه که در پاسپورت هر کجا که trait HasApiTokens رو use کردم بتونم از متدهاش استفاده کنم و بتونم یک رابطه پولیمورفیک داشته باشم. در ضمن از تمامی پکیج هایی که موجوده استفاده کردم هیچ کدوم نیاز های منو برطرف نکرده کسی هست قبلا این کار رو انجام داده باشه؟ ممنونم از پاسختون @hesammousavi @ali.bayat @Alimotreb @mi...

قفل شده

نحوه پوش کردن به یک فیلد در دیتابیس

2 ماه پیش
توسط محسن بستان آپدیت شد

سلام دوستان. من برای هر رکوردی که داخل جدولم ذخیره میکنم، یک فیلد دارم که مقدار اولیه null هستش. بعد برای مثال می خوام برای رکورد شماره 1 مقدارش 20 بشه، بعدمقدارش بشه 20,30. البته باید عرض کنم قرار نیست مقداری از اون حذف بشه حتما یک مقدار جدید به مقدار قبلی اضافه میشه. مشکل من در کد زیر هست که این کار رو برام انجام نمیده :| $last_res = json_encode($this->video->converted_res);...

1 پاسخ

امکان ایجاد sort در groupBy

2 ماه پیش
توسط Bahman Aliveisi آپدیت شد

تو query که میخوایم groupBy انجام بدیم میخوام قبل خروجی تو خود groupBy سورت دلخواهم رو اعمال کنم امکانش هست بنظرتون ؟ راه حل جایگزینی هم برای این عمل سراغ دارین ممنون میشم

3 پاسخ

خطای دیتابیس توی لوکال

2 ماه پیش
توسط omid hajivand آپدیت شد

سلام وقتتون بخیر.. SQLSTATE[HY000] [1044] Access denied for user ''@'localhost' to database 'shop' (SQL: select \ from categories where parent_id = 0 and status = 1) این خطا ینی چی و راه حلش چیه؟ و اگه راه های مختلفی هم برای حلش دارید لطفا تمامراههاش رو پیشنهاد بدید ممنونم از لطفتون.

3 پاسخ

مشکل resolver در graphql

2 ماه پیش
توسط محمد آپدیت شد

سلام دوستان عزیز من تو برگردوندن اطلاعات از mysql تو graphql به مشکل زیر برخوردم: let resolvers = { Query: { user: async (parent, args) => { db.query(`SELECT mobile FROM users where id=${args.id}`, function (err, rows) { if (err) { throw err; } else { return rows[0].mobile; }...

1 پاسخ

بازگرداندن مقدار نادرست rowCount در pdo

2 ماه پیش
توسط محمد علی خاصه پز آپدیت شد

سلام سوالی دارم ممنون می شم راهنمایی بفرمایید. من توی برنامه خودم از pdo استفاده می کنم .وقتی میخام تعداد سطرهایی که تحت تاثیر قرار گرفته از کوری آپدیت خودم رو با استفاده از rowcount برگردونم همش مقدار صفر دریافت میکنم ولی وقتی پایگاه داده رو چک می کنم می بینم که سطر مورد نظر به درستی انتخاب و آپدیدت شده . این حالت برای delete کردن برای من پیش نمیاد و براحتی فانکشن rowcount تعداد سطر های del...

2 پاسخ

به کار بردن دو دیتابیس در کنار هم در لاراول

3 ماه پیش
توسط سید محمدرضا صدیقی آپدیت شد

سلام دوستان، خسته نباشید، به نظر شما استفاده از دو دیتابیس در یک پروژه کار معقولی هست؟ مثلا sqlite در کنار mysql، یا هر دیتابیس دیگه ای، اگه میشه در چه مواردی استفاده میشه؟ و همچنین از چه دیتابیس هایی در کنار هم استفاده میکنن؟ ممنون

2 پاسخ

بازگرداندن مقدار id سطر جدید اضافه شده در mysql

3 ماه پیش
توسط محمد علی خاصه پز آپدیت شد

سلام وقتتون بخیر سوالی دارم ممنون می شم راهنمایی کنید. من داخل مدل خودم یک فانکشن قرار دادم که قراره به یک table یک سطر جدید اضافه کنه و id سطر جدید رو برگردونه. من این کار رو اینطوری انجام دادم که وقتی برنامه سطر جدید رو اضافه کرد براساس یک سطون غیر کلیدی (چون غیر از id سطون کلیدی دیگه ای ندارم) دوباره با پایگاه داده ارتباط برقرار کنه و select کنه اون ستون رو و براساس تاریخ ثبت ، سطر جدید رو پید...

3 پاسخ

ديتابيس

3 ماه پیش
توسط mahdi khanzadi آپدیت شد

سلام ميخواستم بدونم براي php ميشه به جاي mysql از ديتابيس هاي nosql مثل mongodb استفاده كرد تا سرعت خوانايي از ديتابيس بالاتر بره؟ و اينكه استفاده از nosql هزينه نگهداري سايت رو نسبت به mysql بالاتر ميبره يا خير؟ تشكر

2 پاسخ