بحث و گفتگو

در اینجا میتوانید به بحث و گفتگو در مورد مشکلات و مواردی که برایتان جالب است بپردازید

گفتگو‌های مربوط به تگ : [ nodejs ]

فیلتر ها
مرتب سازی : بدون پاسخ

عدم پاسخ گویی axios در یک کلاس

3 ساعت پیش
توسط محسن بستان مطرح شد

سلام به همگی. دوستان بنده در حال توسعه یک پکیج نود برای یک API هستم. مشکلی که هست اینه که وقتی از axios یا حتی fetch داخل متد های کلاس استفاده میکنم، undefined بر میگردونه. کد به صورت زیر هستش : const axios = require('axios'); class MyAPI { constructor(access_token) { this.__access_token = access_token; } getAll() { axios.get("https://example.com/api", {...

0 پاسخ

پیمایش کردن یک ارایه

18 ساعت پیش
توسط Navid Rezadoost مطرح شد

سلام من کدی نوشتم که میخوام درون هر دیتایی که برمیگردونه بررسی کنه اگه مقدار اون دیتا null بود نمایشش نده! models.Medical.paginate({} , { page , limit : 10 } ,(err , finded) => { if(err) res.status(500).json({ Error : err , Success : false }) if(finded.docs[0].Instagram !== null) { res.status(200).json({data: finded.docs[0].Instagram , success: true})...

0 پاسخ

ارسال نوتیفیکشن در زمان production

4 روز پیش
توسط Hatef Hatefi مطرح شد

چرا برنامه روی سرور قرار می دم نوتیفیکیشن به گوگل می رسه ولی گوگل پیام ها را ارسال نمی کند ولی در حالت دولوپر این اتفاق می افتد. از web-push استفاده می کنم. مرورگری کروم که با برنامه تو کامپیوتر اجرا می کنم که روی مد دولوپ هست را باز کردم و از برنامه که تو سرور بود را به کلاینتی که تو حالت دولوپ بود ارسال کردم و نمایش داد. یعنی می خوهم بگم که روی سرور برنامه درست کار می کنه چرا فقط روی مرورگری که...

0 پاسخ

اضافه کردن به مقدار یک عدد درون یک پراپرتی در ابجکت ها

5 روز پیش
توسط Navid Rezadoost مطرح شد

سلام میخوام به مقدار یک پراپرتی درون ابجکتم عدد اضفه کنم هر بار ابجکت من اینه { ,"fullname: "navidrezadoost age : 0 } سوال اول اینه ریکوئستی باید ب سمت دیتابیس بزنم برای اضافه کردن به عدد age باید PUT , POST کدوم یکی باشه؟ من اینجوری میرم میگیرمش و میخوام مقداری رو که از body میگیرم رو باهاش جمع کنم! const { point } = req.body models.Medical.findById(req.params.id , (err , finded) =&gt...

0 پاسخ

ارسال ویدئو در ربات تلگرام

2 ماه پیش
توسط Amir Hemmati آپدیت شد

سلام من میخوام ویدیویی که کاربر برام ذخیره میکنه برای یکی دیگم بفرستم ... اطلاعات که بعد ارسال ویدیو برام میان اینه ... { message_id: 1555, from: { id: 638811134, is_bot: false, first_name: 'amir', username: 'dev_amir1', language_code: 'fa' }, chat: { id: 638811134, first_name: 'amir', username: 'dev_amir1', type: 'private' }, date: 1582131303, vide...

0 پاسخ

اموزش ساخت pagination مانند تل گرام در socket.io

2 ماه پیش
توسط Amir Hemmati آپدیت شد

سلام خسته نباشبد. من میخوام داخل socket.io یه pagination درست کنم مثل تلگرام که وقتیی کابری 100 تا پیام داره 20 تا پیام اول میبینه بعد یه لودینگ میاد بقیه پیاما میاره. @he5sammousavi @ali.bayat

0 پاسخ

درباره خدمات Firebase

2 ماه پیش
توسط امین شیخی مطرح شد

سوال من درباره خدمات سایت فایربیس هست.. آیا سرویسی مثل CornJob داره یا میشه برای با استفاد از Functions طراحی کرد؟ آیا میشه پرداختی های گوگل پلی را با کمک سرویس های Hosting یا Functions از طریق Google API چک کرد؟

0 پاسخ

مشکل در reload آدرس

2 ماه پیش
توسط Mostafa Nazar مطرح شد

سلام وقتی http://localhost:3000/ رو تو مرورگر اجرا میکنم دووباره که لود میزنیم اجرا نمیشه باید مرورگر رو ببندیم دوباره باز کنیم تا نشون بده خروجی مشکل کجاست؟

0 پاسخ

نوشتن expire در mongoose

3 ماه پیش
توسط Navid Rezadoost مطرح شد

سلام دوستان این مدل منه میخوام expires بشه تو stackoverflow هم گشتم ولی هر روشی رو تست کردم بازم حذف نمیشه فیلدم از دیتابیس! (1) const mongoose = require('mongoose'); const Schema = mongoose.Schema; const timestamps = require('mongoose-timestamp'); const testSchema = new Schema({ name : { type : String , createdAt: { type: Date, expires: '1m', default: Date.now }} }); // testSchema.index({create...

0 پاسخ

درگاه پرداخت کافه بازار در Node JS

3 ماه پیش
توسط erfan taghavinia مطرح شد

دوستان توکنی که کافه بازار میده خیلی زود منقضی میشه و قابل استفاده نیست کسی میدونه از چه واسط و یا API باید برای دریافت توکن جدید باید استفاده کرد؟ و یا نمونه کُدی که در Node JS پیاده شده باشه رو کسی داره؟

0 پاسخ

سطرهای یونیک در مونگودبی

6 ماه پیش
توسط Mostafa Nazar مطرح شد

سلام من کد زیر رو استفاده کردم که رکوردهای یونیک بسازم اگه از distinict به طور مجزا استفاده کردم خروجی لازم رو بر نمیگردونه و اگه از به صورت زیر همراه find استفاده کنم خطا میگیره dbo.collection("chats").find( { $or: [ { sender_id:message}, { receiver_id: message } ]} ) .distinct("advertise_id") .sort(mysort) .skip(limit).limit(10)...

0 پاسخ

مشکل هاست کردن نود جی اس

8 ماه پیش
توسط sam مطرح شد

در پروژم از سینتکس es6 استفاده کردم. babel-cli رو نصب کردم،در لوکال مشکل ندارم ولی در سرور ارور زیر و میده: import express from 'express';^^^^^^^SyntaxError: Unexpected identifier ورژن نود در هاست v10.16.0 و در لوکال v8.11.1 هست کدها : package.json: { "name": "example", "version": "1.0.0", "description": "", "main": "index.js", "scripts": { "tes...

0 پاسخ

نمایش مقادیر ذخیره شده بصورت checked

8 ماه پیش
توسط مهدی آپدیت شد

سلام دوستان... من در قسمت cms سایت میخوام برای پستهایی که ایجاد میکنم برچسب هم قرار بدم... برچسبها رو موقع ایجاد پست انتخاب میکنم و ذخیره میکنم ولی در موقع ویرایش پست برای نمایش برچسبهای ذخیره شده بصورت تیک خورده مشکل دارم. همونطور که در کد بالا میبینید در سمت فرانت که با pug هستش اومدم تک تک آیتم های همه ی برچسب ها رو که در داخل آرایه tags ذخیره کرده بودم تک تکشون رو در tag قرار دادم با دستور (ea...

0 پاسخ

ساخت وب سرویس با نود جی اس همراه با قابلیت Custom Domain

10 ماه پیش
توسط آرش مطرح شد

با سلام خدمت همه عزیزان و سروران سایت راکت یک سوالی از دوستان عزیز داشتم که ممنون میشم در صورت تجربه یا اطلاع در این خصوص راهنمایی بفرمایید. چطور میشه یک وب سرویس خدماتی رو که با نود جی اس توسعه داده شده رو این قابلیت رو بهش اضافه کرد که کاربران ویژه به عنوان مثال بتوانند با ست کردن dns های دامین خودشون یا cname ها برای subdomain ای که بر روی دامنه شخصی خودشون قرار دارد به محصول ما دسترسی داشته با...

0 پاسخ

گرفتن دیتا از مانگو

12 ماه پیش
توسط jm مطرح شد

سلام این کد من هست const MongoClient = require('mongodb').MongoClient; global.globalToken = ""; var doubles= new Promise(resolve => { MongoClient.connect(mongourl,{ useNewUrlParser: true }) .then((db)=>{ let dbo = db.db("mydb"); dbo.collection("tokens").findOne({}, function(err, result) { if (err) throw err; console.log(result) resolve(result) db.close(); }); })...

0 پاسخ

احراز هویت کاربران در expressjs

1 سال پیش
توسط Hossein Asmand مطرح شد

سلام من دو صفحه طراحی کردم که یکی فرم login کاربر هست با ۲ فیلد username و password و یک صفحه که پست ها نمایش داده میشه، توی آموزش های سایت از کتابخانه Passport برای احراز هویت کاربران استفاده شده، حالا من میخوام بدون استفاده از هیچ کتابخانه ای احراز هویت کاربران رو انجام بدم و نمیدونم کدش چطوری هست؟ (نیاز به ثبت‌ نام کاربر نیس فقط چند کاربر با یوزرنیم و پسورد هش نشده در دیتابیس به طور دستی وارد ش...

0 پاسخ

content security policy در nodejs

1 سال پیش
توسط SAJAD مطرح شد

زمانی که از اکسپرس روتینگ استفاده میکنیم و روت های خودمون رو در فایلی به غیر server.js مینویسیم و روتینگ هامون رو use میکنیم اجازه دسترسی به اون روت داده نمیشه و پیغام خطای Content Security Policy: The page’s settings blocked the loading of a resource at inline (“default-src”). داده میشه چطور میشه این مشکل رو حل کرد

0 پاسخ

ران کردن دو سرور در دو پورت مختلف در سرور مجازی اوبونتو

1 سال پیش
توسط مهدی مطرح شد

سلام من میخوام دو تا سرور مختلف روی دو پورت از یک IP داخل سرور مجازی ران کنم؟ به چه شکل باید عمل کنم؟ و یک سوال دیگه هر کدوم از برنامه ها یک دیتابیس جداگونه دارن ، چجوری میشه بهم متصلشون کرد؟ ینی تو برنامه اول از دیتابیس برنامه دوم هم استفاده بشه؟

0 پاسخ

دریافت id oauth access tokens passport laravel در node js

1 سال پیش
توسط ابر سیاه مطرح شد

سلام دوستان من APP_KEY=base۶۴ لاراول رو دارم + access token چطور می تونم با داشتن این ها در node js به id oauth_access_tokens دسترسی پیدا کنم ؟ لطفا با مثال جواب دهید بسیار برام مهمه لطفا دوستانی که اطلاع دارند حتما پاسخ بدن تشکر از همه ی دوستان

0 پاسخ

ذخیره اطلاعات geo در مونگو

1 سال پیش
توسط محمد مطرح شد

من چظور می تونم اطلاعات geo را در دیتابیس مونگو ذخیره کنم؟ دیتا تایپ خاصی داره. چون من میخام سمت کلاینت که اپلیکیشن موبایل هست موقعیت کاربر را ذخیره و بفرستم سمت سرور .

0 پاسخ

رجیستر با پاسپورت

1 سال پیش
توسط developer مطرح شد

سلام توی نود جی اس میخوام با اطلاعاتی که از api میگیرم رجیستر کنم، الان به این صورته: async registerProccess(req, res, next) { try { if (!await this.validationData(req, res)) return; passport.authenticate('local.register')(req, res, next); let newCode = new Code({ user: newUser.id, code: Math.floor(Math.random() * 90...

0 پاسخ

مفهوم رابطه ها با mongo db در سامانه تیکتینگ

1 سال پیش
توسط محمد مطرح شد

سلام دوستان من یک سیستم فروش بلیط آنلاین دارم می نویسم که پروژه دانشگاه هست. در روابط بین جداول مشکل دارم ممنون میشم کدی که میفرستم را ایراداتش را بهم بگید سناریو: ۱. یک سری دسته بندی داریم که در هر کدام برنامه هایی تعریف میشه (مثل دسته فیلم: برنامه فیلم x ایجاد میشه). دسته ها مثل فیلم ،کنسرت،تاتر و غیره هستند. ۲. در هر برنامه مشخصات مثل تصویر ،اسم و .. تعریف میشه. ۳. هر برنامه دارای سالن و هر سال...

0 پاسخ

ارور message سفارشی در joi

2 سال پیش
توسط محمدرضا مطرح شد

سلام دوستان کسی با پکیچ joi کار کرده ؟ چجوری میشه ارور ها رو به صورت فارسی در بیارم؟ لطفا راهنماییم کنید

0 پاسخ

ورود با اکانت گوگل یا فیسبوک با استفاده از api

2 سال پیش
توسط محمدرضا مطرح شد

سلام به همه دوستان من یک پروژه ای رو به صورت api ایجاد کردم و بخش ثبت نام و ورود به صورت local انجام میشه ولی اگه بخوام ورود با اکانت گوگل رو بهش اضافه کنم باید چیکار کنم ؛ تو api هم میشه از passport استفاده کرد یا پکیج دیگه هست که باهاش کار کرده باشید؟

0 پاسخ

زیر مجموعه گیری کاربر در express و mongodb

2 سال پیش
توسط EW مطرح شد

سلام ببینید شما حساب کنید ما یه table داریم با نام user که اطلاعات کاربر در اون ذخیره میشه(ایمیل,پسورد,زیرمجموعه) این زیر مجموعه همونطور که از اسمش مشخصه یه سری کاربر ها میتونند تو این فیلد باشند ! برای شفافیت بیشتر مثالی میزنم حساب کنید من لینکی دارم test.com/ref=321 خب این لینک اختصاصی منه برای زیر مجموعه گیری وقتی میام به شخص دومی معرفی میکنم و از طریق این لینک عضو میشه حالا باید دقیقا چه اتفاق...

0 پاسخ

اموزش کار با openshift

2 سال پیش
توسط sardar مطرح شد

سلام دوستان دنبال یه هاست رایگان میگشتم با این سایت اشنا شدم ولی نتونستم ازش استفاده کنم . اکانت ساختم اما تو نصب rhc و ایناش به مشکل خوردم و ارورای بی ربط گرفتم . ممنون میشم اگه اموزشی دارین یا کسی برنامه ی node.js ای رو روی این اجرا کردین یه اموزشی از نحوه ی اپلود و اجراش بدین .

0 پاسخ