گفتگو‌های مربوط به تگ : [ nodejs ]

#امکان_جدید : امکان جدیدی در بخش سوالات و گفتگوها قرار داده‌ایم به این شکل که می‌توانید، دوستان خود را با فقط تگ کردن به گفتگو‌های کاملا خصوصی دعوت کرده و درباره مسائل مختلف در فضای خصوصی، صحبت کنید.
فیلتر ها
مرتب سازی : بدون پاسخ

بسته نشدن کانکشن بعد از رفرش در Socket.io

2 هفته پیش
توسط جواد قاسمی مطرح شد

سلام به همه دوستان من دارم ی سایتی رو با نود جی اس مینویسم که این سایت ی سیستم چت داره که با Socket.io دارم مینویسمش ولی ی مشکلی این وسط پیش اومده که خیلی درگیرم کرده. بعد از هر رفرش کانکشن قبلی دیسکانکت نمیشه و باز میمونه. یعنی وقتی رفرش میکنی ، یوزری که رفرش کرده رو دو تا حساب میکنه. یا اگر 2 بار رفرش کنی 3 تا حساب میکنه و پیام که میدی 3 دفعه ارسال میشه. خیلی تو نت گشتم ولی واقعا جوابی دستگیرم ن...

0 پاسخ

اپدیت کردن فیلد ها در mongodb

3 هفته پیش
توسط Navid Rezadoost مطرح شد

سلام وقت به خیر من میخوام از طریق ابجکت ایدی های درون مدلم یک مقداری رو اپدیت کنم عکس زیر رو ببینید: یک فیلد دارم در مدل user خودم که این ابکت ایدی ها رو توی خودش داره میخوام مدل user خودم رو صدا کنم و بهش بگم از داخل ابجکت ایدی های بالا که این اطلاعات توشون هست { "Condition": "doing", "User": [ "5eddcf33bc0f5a20acbfcac7" ],...

0 پاسخ

نحوه اتصال به وب سوکت نود جی اس

4 هفته پیش
توسط مهدی مطرح شد

سلام دوستان من یه اسکریپت چت نوشتم و از اکسپرس استفاده کردم و به پورت 3000 هم گوش میده کلاینتم روی لوکال به درستی کانکت میشه چون به شکل زیر کانکت میشم به سروری که روی پورت 3000 داره میشنوه var socket = io.connect('https://localhost:3000') ولی وقتی روی هاست میرم از بخش نود جی اس یه اپلیکیشن ایجاد میکنم و سورسم رو داخل فولدرش میریزم ، اینجارو نمیدونم برای دسترسی بهش در سمت کلاینت باید به چه شکلی به...

0 پاسخ

group کردن اطلاعات lookup شده در mongo

4 هفته پیش
توسط Navid Rezadoost مطرح شد

سلام خسته نباشید چطور میشه بعد اینکه یه داکیومنت رو lookup کردیم بتونیم اطلاعات داخلش رو group کنیم؟ داکیومنتی چیزی دارید بفرستید؟ چون تو مونگو هم گشتم چیزی پیدا نکردم دارم aggregate میکنم

0 پاسخ

اپدیت کردن اطلاعات در مونگو دی بی با id

4 هفته پیش
توسط Navid Rezadoost مطرح شد

سلام وقت به خیر دوستان کاربر من درون داکیومنت خودش ابجکت ایدی هایی داره به شکل زیر: من میخوام درخواست put بنویسم که زمانی که کاربر اون رو ارسال میکنه من بیام داخل مدل کاربرم و از طریق ابجکت ایدی هایی که تصویرش رو بالا گذاشتم برم و مقدار اون فیلد رو تغییر بدم اینجوری کاربر من فقط به داکیومنت هایی دسترسی داره و میتونه فیلد شون روتغییر بده که ابجکت ایدی شون رو توی داکیومنت خودش داشته باشه 👈باید چطو...

0 پاسخ

اپدیت کردن فیلد ها در هنگام populate کردن

4 هفته پیش
توسط Navid Rezadoost مطرح شد

سلام وقت به خیر من میخوام کاربرم توی سیستمم بتونه داکیومنت هایی که ابجکت ایدی شون رو داخل خودش داره رو یک فیلدش رو اپدیت کنه مثلا یک لیست از اعلانات دارم که ابجکت ایدی اون اعلانات توی فیلد های کاربرم قرار داره میخوام کاربرم بتونه فیلد مشخصی از ابجکت ایدی هایی که داره رو اپدیت کنه فقط اعلاناتی رو که ابجکت ایدی شون رو داره اپدیت کنه به صورت یک جا و کلی مثل updateMany

0 پاسخ

پکیج نود

4 هفته پیش
توسط OMID مطرح شد

سلام مهندس خسته نباشید مهندس من میخوام از php برم روی node با توجه به اینکه جاوااسکریپت رو بلدم و تا حالا با نود کار نکردم کدوم پکیج ها رو از نود باید تهیه کنم که تقریبا کامل باشه؟ می‌خوام به فروشگاه کامل با جزییات بزنم

گفتگو خصوصی
0 پاسخ

گرفتن نام محصول به صورت استرینگ در لیست اسامی خرید به صورت json

4 هفته پیش
توسط adel diba مطرح شد

سلام دوستان خسته بلاشید. من در قسمت مدل پروژه برای دیدن لیست خریدام از این روش استفاده کردم products: { type: JSON, default: null } و تمام لیست خرید ازجمله : نام، قیمت و ... به خوبی نمایش داده میشه. حالا من میخوام به صورت استرینگ درجایی فقط نام محصول برام نمایش داده بشه. ممنون میشم کمک کنید

0 پاسخ

خطای ERR-NETWORK-IO-SUSPENDED

1 ماه پیش
توسط Mostafa Nazar مطرح شد

سلام خطا ی زیر رو دارم علیرغم اینکه اتصال کار میکنه مشکل از کجاست با تشکر https://tmysite.ir:۸۹۹۰/socket.io/?EIO=۳&transport=polling&t=N۹XZiyG net::ERR_NETWORK_IO_SUSPENDED

0 پاسخ

serialize در passportjs

1 ماه پیش
توسط سید محمد ریحانی مطرح شد

سلام دوستان توی پایگاه داده برنامه ای که نوشتم هم User وجود داره و هم agent که مربوط به همون کاربر میشه بخش اهراز هویت با passport پیاده سازی شده میخوام وقتی کاربر لاگین میکنه از طریق req.user به کاربر دسترسی پیدا کنه و هم با req.agent به نمایندگی مربوط به اون کاربر کدی هم که نوشتم اینطوریه: passport.serializeUser((user, done) => { let agent = user.agent ? true : false; done(null, { id:...

0 پاسخ

انواع سرچ زدن

2 ماه پیش
توسط Taha آپدیت شد

سلام دوستان داکیومنتی دارید که برای پیاده سازی سرچ با کوئری ها باشه میخوام کلاینت برام کوئری بفرسته من اون مقدار رو بگردم و پیدا کنم مثلا میخوام بفرسته سید نوید رضادوست تو یه کوئری من تو سرور بگردم و کاربرانی که تو اطلاعات شون نوید و رضادوست هست رو پیدا کنه تو دیتابیس من الان سید نوید تو فید نام کوچکه و رضادوست تو فیلد نام بزرگ میخوام پیدا کنه برام توی یک کوئری مقدار هایی که بهش میدم رو

0 پاسخ

اضافه کردن به مقدار یک عدد درون یک پراپرتی در ابجکت ها

3 ماه پیش
توسط Navid Rezadoost مطرح شد

سلام میخوام به مقدار یک پراپرتی درون ابجکتم عدد اضفه کنم هر بار ابجکت من اینه { ,"fullname: "navidrezadoost age : 0 } سوال اول اینه ریکوئستی باید ب سمت دیتابیس بزنم برای اضافه کردن به عدد age باید PUT , POST کدوم یکی باشه؟ من اینجوری میرم میگیرمش و میخوام مقداری رو که از body میگیرم رو باهاش جمع کنم! const { point } = req.body models.Medical.findById(req.params.id , (err , finded) =&gt...

0 پاسخ

ارسال ویدئو در ربات تلگرام

5 ماه پیش
توسط Amir Hemmati آپدیت شد

سلام من میخوام ویدیویی که کاربر برام ذخیره میکنه برای یکی دیگم بفرستم ... اطلاعات که بعد ارسال ویدیو برام میان اینه ... { message_id: 1555, from: { id: 638811134, is_bot: false, first_name: 'amir', username: 'dev_amir1', language_code: 'fa' }, chat: { id: 638811134, first_name: 'amir', username: 'dev_amir1', type: 'private' }, date: 1582131303, vide...

0 پاسخ

اموزش ساخت pagination مانند تل گرام در socket.io

5 ماه پیش
توسط Amir Hemmati آپدیت شد

سلام خسته نباشبد. من میخوام داخل socket.io یه pagination درست کنم مثل تلگرام که وقتیی کابری 100 تا پیام داره 20 تا پیام اول میبینه بعد یه لودینگ میاد بقیه پیاما میاره. @he5sammousavi @ali.bayat

0 پاسخ

درباره خدمات Firebase

5 ماه پیش
توسط امین شیخی مطرح شد

سوال من درباره خدمات سایت فایربیس هست.. آیا سرویسی مثل CornJob داره یا میشه برای با استفاد از Functions طراحی کرد؟ آیا میشه پرداختی های گوگل پلی را با کمک سرویس های Hosting یا Functions از طریق Google API چک کرد؟

0 پاسخ

مشکل در reload آدرس

5 ماه پیش
توسط Mostafa Nazar مطرح شد

سلام وقتی http://localhost:3000/ رو تو مرورگر اجرا میکنم دووباره که لود میزنیم اجرا نمیشه باید مرورگر رو ببندیم دوباره باز کنیم تا نشون بده خروجی مشکل کجاست؟

0 پاسخ

نوشتن expire در mongoose

6 ماه پیش
توسط Navid Rezadoost مطرح شد

سلام دوستان این مدل منه میخوام expires بشه تو stackoverflow هم گشتم ولی هر روشی رو تست کردم بازم حذف نمیشه فیلدم از دیتابیس! (1) const mongoose = require('mongoose'); const Schema = mongoose.Schema; const timestamps = require('mongoose-timestamp'); const testSchema = new Schema({ name : { type : String , createdAt: { type: Date, expires: '1m', default: Date.now }} }); // testSchema.index({create...

0 پاسخ

درگاه پرداخت کافه بازار در Node JS

6 ماه پیش
توسط erfan taghavinia مطرح شد

دوستان توکنی که کافه بازار میده خیلی زود منقضی میشه و قابل استفاده نیست کسی میدونه از چه واسط و یا API باید برای دریافت توکن جدید باید استفاده کرد؟ و یا نمونه کُدی که در Node JS پیاده شده باشه رو کسی داره؟

0 پاسخ

سطرهای یونیک در مونگودبی

9 ماه پیش
توسط Mostafa Nazar مطرح شد

سلام من کد زیر رو استفاده کردم که رکوردهای یونیک بسازم اگه از distinict به طور مجزا استفاده کردم خروجی لازم رو بر نمیگردونه و اگه از به صورت زیر همراه find استفاده کنم خطا میگیره dbo.collection("chats").find( { $or: [ { sender_id:message}, { receiver_id: message } ]} ) .distinct("advertise_id") .sort(mysort) .skip(limit).limit(10)...

0 پاسخ

مشکل هاست کردن نود جی اس

11 ماه پیش
توسط sam مطرح شد

در پروژم از سینتکس es6 استفاده کردم. babel-cli رو نصب کردم،در لوکال مشکل ندارم ولی در سرور ارور زیر و میده: import express from 'express';^^^^^^^SyntaxError: Unexpected identifier ورژن نود در هاست v10.16.0 و در لوکال v8.11.1 هست کدها : package.json: { "name": "example", "version": "1.0.0", "description": "", "main": "index.js", "scripts": { "tes...

0 پاسخ

نمایش مقادیر ذخیره شده بصورت checked

11 ماه پیش
توسط مهدی آپدیت شد

سلام دوستان... من در قسمت cms سایت میخوام برای پستهایی که ایجاد میکنم برچسب هم قرار بدم... برچسبها رو موقع ایجاد پست انتخاب میکنم و ذخیره میکنم ولی در موقع ویرایش پست برای نمایش برچسبهای ذخیره شده بصورت تیک خورده مشکل دارم. همونطور که در کد بالا میبینید در سمت فرانت که با pug هستش اومدم تک تک آیتم های همه ی برچسب ها رو که در داخل آرایه tags ذخیره کرده بودم تک تکشون رو در tag قرار دادم با دستور (ea...

0 پاسخ

ساخت وب سرویس با نود جی اس همراه با قابلیت Custom Domain

1 سال پیش
توسط آرش مطرح شد

با سلام خدمت همه عزیزان و سروران سایت راکت یک سوالی از دوستان عزیز داشتم که ممنون میشم در صورت تجربه یا اطلاع در این خصوص راهنمایی بفرمایید. چطور میشه یک وب سرویس خدماتی رو که با نود جی اس توسعه داده شده رو این قابلیت رو بهش اضافه کرد که کاربران ویژه به عنوان مثال بتوانند با ست کردن dns های دامین خودشون یا cname ها برای subdomain ای که بر روی دامنه شخصی خودشون قرار دارد به محصول ما دسترسی داشته با...

0 پاسخ

گرفتن دیتا از مانگو

1 سال پیش
توسط jm مطرح شد

سلام این کد من هست const MongoClient = require('mongodb').MongoClient; global.globalToken = ""; var doubles= new Promise(resolve => { MongoClient.connect(mongourl,{ useNewUrlParser: true }) .then((db)=>{ let dbo = db.db("mydb"); dbo.collection("tokens").findOne({}, function(err, result) { if (err) throw err; console.log(result) resolve(result) db.close(); }); })...

0 پاسخ

احراز هویت کاربران در expressjs

1 سال پیش
توسط Hossein Asmand مطرح شد

سلام من دو صفحه طراحی کردم که یکی فرم login کاربر هست با ۲ فیلد username و password و یک صفحه که پست ها نمایش داده میشه، توی آموزش های سایت از کتابخانه Passport برای احراز هویت کاربران استفاده شده، حالا من میخوام بدون استفاده از هیچ کتابخانه ای احراز هویت کاربران رو انجام بدم و نمیدونم کدش چطوری هست؟ (نیاز به ثبت‌ نام کاربر نیس فقط چند کاربر با یوزرنیم و پسورد هش نشده در دیتابیس به طور دستی وارد ش...

0 پاسخ

content security policy در nodejs

1 سال پیش
توسط SAJAD مطرح شد

زمانی که از اکسپرس روتینگ استفاده میکنیم و روت های خودمون رو در فایلی به غیر server.js مینویسیم و روتینگ هامون رو use میکنیم اجازه دسترسی به اون روت داده نمیشه و پیغام خطای Content Security Policy: The page’s settings blocked the loading of a resource at inline (“default-src”). داده میشه چطور میشه این مشکل رو حل کرد

0 پاسخ

ران کردن دو سرور در دو پورت مختلف در سرور مجازی اوبونتو

1 سال پیش
توسط مهدی مطرح شد

سلام من میخوام دو تا سرور مختلف روی دو پورت از یک IP داخل سرور مجازی ران کنم؟ به چه شکل باید عمل کنم؟ و یک سوال دیگه هر کدوم از برنامه ها یک دیتابیس جداگونه دارن ، چجوری میشه بهم متصلشون کرد؟ ینی تو برنامه اول از دیتابیس برنامه دوم هم استفاده بشه؟

0 پاسخ

دریافت id oauth access tokens passport laravel در node js

1 سال پیش
توسط ابر سیاه مطرح شد

سلام دوستان من APP_KEY=base۶۴ لاراول رو دارم + access token چطور می تونم با داشتن این ها در node js به id oauth_access_tokens دسترسی پیدا کنم ؟ لطفا با مثال جواب دهید بسیار برام مهمه لطفا دوستانی که اطلاع دارند حتما پاسخ بدن تشکر از همه ی دوستان

0 پاسخ