ali
3 سال پیش توسط ali مطرح شد
21 پاسخ

تکلیف برنامه نویسان با وجود وردپرس و فروشگاه ساز ووکامرس

@ali.bayat @mhyeganeh @milad @Rp76 @hesammousavi @sina.it91 @saman1111 @IrajJavidan1
سلام دوستان. با توجه به اینکه سیستم وردپرس یک CMS قوی و پر امکانات می باشد و فروشگاه ساز های قدرتمندی ازجمله ووکامرس داره که همه امکانات یک سایت فروشگاهی رو میتونه پیاده سازی کنه، تکلیف ما برنامه نویس ها چی میشه؟ همه مشتری ها سایت اختصاصی نمیخان و اکثر پروژه های برنامه نویس های فریلنسر، فروشگاهی و شرکتی و شخصی هست. که وردپرس خیلی ساده این سایت هارو میسازه. پس با این شرایط یادگیری برنامه نویسی کار بیهوده ای هست چون هدف من درآمد هست. در حال حاضر من چند ماه مشغول یادگیری برنامه نویسی هستم و الان گیج شدم که چیکار کنم. چه توجیهی باید برای طراحی سایت با PHP برای مشتری هایی که سایت وردپرس میخان بیارم؟ آیا وردپرس به کار برنامه نویسان لطمه زده؟ یه راهنمایی کامل لطف بفرمایید


ثبت پرسش جدید
محمد
تخصص : Laravel
@mprogrammer7 3 سال پیش مطرح شد
2

سلام
وردپرس خیلی خوبه اما برای سایت های کوچیک و متوسط مثلا سایت شرکتی , سایت خبری یا فروشگاه کوچیک ولی برای سایت های بزرگ مناسب نیست شما لازم نیست توجیه بیاری که حتما سیستم اختصاصی بزنی براشون , اگر دیدی پروژشون کوچیکه با وردپرس بزن خیلی راحته یا اگه حوصله نداری قالب اماده نشون مشتری بده یکیشو انتخاب کنه هزینه نصب وردپرس و تنطیماتشو بگیر اما وردپرس معایب زیادی داره خودم دارم میبینم برای توسعه چقد باید بشینی توابع وردپرس رو یاد بگیری در صورتی که اگر سیستم اختصاصی مال خودت باشه میدونی چی به چیه چجوری توسعه بعدی مجبور نیستی سیستم یکی دیگه رو یاد بگیری .


progromer
@pwyazyzzadhbna 3 سال پیش مطرح شد
1

@programmer316947
نگران نباش برنامه نویسی خیلی قوی تر از ورد پرسه


علی بیات
تخصص : توسعه دهنده ارشد وب
@ali.bayat 3 سال پیش مطرح شد
3

تکلیف برنامه نویسا کاملا مشخصه.
اگر بخوان وب سایتهای فروشگاهی کوچیک تولید کنند
و با مبالغ پایین پروژه ها رو انجام بدند ... بله وردپرس خیلی هم خوبه

اما اگر بخواند برنامه های کاملا شخصی سازی شده و سازمانی و بزرگ توسعه بدند
که مسلما قیمت انجام چنین پروژه هایی خیلی بیشتره
میتونند از PHP خام یا فریم‌ورک هاش بر اساس نیاز استفاده کنند

هر ابزاری را بهر کاری ساختند


saman
@saman1111 3 سال پیش مطرح شد
0

سلام
خب اونا که نمیخوان نمیخوان دیگه، به زور که قرار نیست چیزی رو کنیم پاچه کسی
خیلی ها فروشگاه وردپرسی میخوان، وردپرس کار ها هم هستن که کارشون رو انجام بدن
شما باید دنبال مشتری های خودت باشی نه این که بخوای بقیه مشتری ها رو به مشتری های خودت تبدیل کنی و حرص بخوری


ali
@programmer316947 3 سال پیش مطرح شد
0

@111
ممنون از راهنماییتون. منظور از فروشگاه کوچیک چیه؟ از اونجایی که 80 درصد پروژه های فریلنسری فروشگاهی یا شرکتی یا شخصی هست خیلی کم پیش میاد که پروژه ای رو از صفر بنویسیم. در این حالت باید چیکار کنیم؟


ali
@programmer316947 3 سال پیش مطرح شد
0

@ali.bayat
ممنون علی جان. حرف شمارو قبول دارم ولی از اونجایی که اکثر مشتری ها نمیدونن وردپرس و php چه و با من مشورت می کنن و میگن که هر جور صلاحه و بهتره. اینجاس که کار سخت میشه. نمیدونم بهشون بگم وردپرس یا اختصاصی.


Vista
تخصص : در حال یادگیری ...
@vista 3 سال پیش مطرح شد
0

@programmer316947

واقعیت چیه دوست عزیز؟

بگو چقدر محصول میخواین تو سایت بزارین؟ مثلا تا 2000 تا؟ خب اونوقت چه بازدیدی رو پیش بینی میکنین؟ روزی تا 10000 نفر؟
خب این با ورپرس شدنیه. اما اگر محصول خیلی بیشتر میخوان وارد کنن و بازدید بیشتر بره اصلا پنل مدیریت که براشون باز نمیشه! حالا 3 4 تا مدیر هم داشته باشن فاجعه میشه مگر اینکه پول سرور بیشتری بدن که بازم تا یه مدت پاسخگو هست و دوباره خود وردپرس براشون گلوگاه میشه.
همین و بگو که درست هم هست.


سینا خاقانی
تخصص : توسعه دهنده بک‌اند
@sina.it91 3 سال پیش مطرح شد
0

@programmer316947
ببینید دوست عزیز اگر پروژه خیلی کوچیکه مثلا در حد یه سایت معرفی، یه وبلاگ یا یه فروشگاه خیلی ساده و یا حتی پروژه ای که دستمزد اون خیلی کمه، خب در اینجور مواقع برنامه نویسی هیچ توجیهی نداره حتی میتونه کار رو سخت تر هم بکنه در این مواقع شما باید از وردپرس کمک بگیرید چون هم
زمانبر نیست و هم کارو راحت میکنه
اما در پروژه هایی که کارفرما امکانات خاصی رو میخواد داشته باشه و یا خودش تمایل به برنامه نویسی داره خب باید شروع به کدنویسی کرد
در کل اگر هم وردپرس و هم برنامه نویسی بلد باشید میتونید پروژه های بیشتری رو پوشش بدید ولی اگر تمایلتون بیشتر به کدنویسیه خب
بازار کار برنامه نویسی همیشه بیشتر و حرفه ای تر از وردپرس بوده
این شما هستید که باید تشخیص بدید کدوم پروژه با وردپرس بهتره انجام بشه و کدوم پروژه با کدنویسی
اینم نیاز داره که تجربتون تو برنامه نویسی بالا بره


مجید
تخصص : Laravel-Nuxt
@MajidDeveloper 3 سال پیش آپدیت شد
0

@vista
خب اگه اینطوری هست که 99 درصد سایت های ایران را باید با وردپرس بزنند
و اون فروشگاهی هم که بیش از 2000 تا محصول داره قطعا یه تیم نرم افزاری باید پشت فروشگاهش باشه نه یه برنامه نویس

اتفاقا من هم با یه وردپرس کار سر همین موضوع بحث میکردم ولی به این نظر رسیدم بیشتر سایت های فروشگاهی ایران را میشه با وردپرس و ووکامرس به خوبی هندل کرد
کارفرما هم دنبال یه چیز ارزون و کاربردی هست
و اون دوستی هم که گفتن کارفرما خودش تمایل به برنامه نویسی داشته باشه نمیفهمم یعنی چی؟

در واقع جایگاه برنامه نویس ها توی شرکت های نرم افزاری هست


ali
@programmer316947 3 سال پیش آپدیت شد
1

@sina.it91 @vista @ali.bayat @hesammousavi
منظورتون دقیقا از سایت فروشگاهی ساده چیه؟ اینطور که من اطلاع دارم سایت خفن فروشگاهی رو میگن مثل دی جی کالا و سایت متوسط رو 40 50 درصد کمتر از امکانات دی جی کالا و سایت فروشگاهی ساده رو در حدی که چندتا محصول نمایش بده و یه سبد خرید و نظرات و گالری و درگاه پرداخت داشته باشه. منظورتون کدوم مورد هست؟ تا جایی که من اطلاع دارم همه ی این مدل سایت رو میشه با وردپرس زد. یه نکته رو هم مد نظر داشته باشید که وقتی بشه یه سایت فروشگاهی رو با وردپرس زد پس میشه 70 درصد سایر وب سایت هارو با وردپرس زد چون سایت فروشگاهی تقریبا 70 درصد امکانات سایت رو پوشش میده.
و دقدقه اصلی من اینه که سرنوشت برنامه نویسانی که php و لاراول کار کردن (چند ماه بعضا یک سال زمان صرف کردن) چی میشه؟ باید استخدام شرکت بشیم؟ که یه حقوق ناچیز بهمون بدن؟ پس فلسفه ویژگی شغل برنامه نویسی که فریلنسری (رئیس نداشته باشی چی میشه)


مجید
تخصص : Laravel-Nuxt
@MajidDeveloper 3 سال پیش آپدیت شد
0

@programmer316947
با حرفتون موافقم


Vista
تخصص : در حال یادگیری ...
@vista 3 سال پیش آپدیت شد
0

@MajidDeveloper

درسته میشه هندل کرد اما خیلی زمانبر میشه و با اتفاق کوچیکی در سایت دوباره باید بشینی ایراد رو پیدا کنی و گلوگاه ها رو رفع کنی و ...
اما خب اگر اختصاصی باشه زمانتو روی امکانات بیشتر میزاری نه هندل کردن و رفع مشکل سرعت و هنگی.
70% فروشگاه ها تو ایران کوچیک هستن و میشه با وردپرس راه انداخت اما اگه کمی بخواد بزرگتر بشه برای صاحب کسب و کار دردسر میشه و اگه دنبال پیشرفت تو کارش باشه باید سراغ CMS اختصاصی بره.
همین سایت راست چین رو در نظر بگیرید چند ثانیه طول میکشه تا سایتش بالا بیاد. اما ژاکت اینطوری نیست و امکانات خیلی بیشتری هم داره. سایت پاساژ رو در نظر بگیرید فکر نکنم تیم نرم افزاری داشته باشه اما یکی 2 تا برنامه نویس داره که پشتیبانیش کنه امکانات خیلی زیادی هم نداره اما بدون مشکل چند هزار تا محصول داره و ایرادی درش نیست و به نظرم با همین سروری که داره میتونه محصولاتش رو حتی تا 2 برابر افزایش بده و مشکلی براش بوجود نمیاد.
در کل وردپرس تا یه مدت میتونه پاسخگو باشه و اگر کارفرما کیفیت بخواد باید اختصاصی نوشته بشه و تیم نرم افزاری هم تا یه حدی لازم نیست.


ali
@programmer316947 3 سال پیش مطرح شد
0

@vista
سلام. اینکه شما گفتین ژاکت سریع بالا میاد و راستچین دیرتر عوامل زیادی داره از جمله سرور، بهینه سازی کدها، بهینه سازی تصاویر و...
ولی درکل با نظر شمامافقم که سایت اختصاصی سرعتش بیشتر از سایت وردپرسی هست.


Vista
تخصص : در حال یادگیری ...
@vista 3 سال پیش مطرح شد
0

@programmer316947

بله به این عوامل هم بستگی داره اما خب در کل وردپرس یه حدی داره یا باید پول سرور بیشتر بدی یا اختصاصی بالا بیاری.


محمدحسن یگانه
تخصص : Full-Stack Web Developer Freel...
@mhyeganeh 3 سال پیش مطرح شد
1

در یک کلام به نظرم یکی از بزرگترین اشتباهاتی که میشه مرتکب شد، کدنویسی و توسعه اختصاصی در مواقعی هست که نیازشون با یک قالب آماده وردپرسی رفع میشه و همچنین بالعکس. یعنی استفاده از وردپرس و امثالهم در مواردی که نیازشون به چیزی فراتر از این ابزارهای آماده هست.

واقعا هر کدومشون مورد مصرف و جایگاه خودشون رو دارند و نباید با هم قاطی بشن. بخواهیم حرفه ای رفتار کنیم باید حتما این قضیه رو برای مشتری هایی که اطلاع دقیق ندارند توضیح بدیم که نیازشون دقیقا به کدوم مورد هست. حتی اگر خودمون اون بخش دیگرش رو نتونیم یا نخواسته باشیم انجام بدیم و باعث بشه مشتری رو از دست بدیم. مطمئن باشید اولا کار برای هر دو حوزه به وفور پیدا میشه و ثانیا اگر این کار رو انجام ندیم و گزینه اشتباهی رو به مشتری معرفی کنیم در نهایت میشه بلای جون خودمون و واقعا ارزشش رو نداره.

در خصوص تفاوت های CMS های آماده و اختصاصی هم دوستان نکته های خوبی رو اشاره کردند. ولی بعضا ملاحظاتی وجود داره. اینکه به صورت کلی بگیم وردپرس بد هست یا ضعیف هست یا کندتر از کدنویسی اختصاصی هست خیلی نکته دقیق و حرفه ای نمی تونه باشه. گرچه بدلیل یکسری دیگه از قطعات پازل نتیجه نهایی اغلب همین داستان هست. اگر خواسته باشید به یک فهم دقیق از تفاوت ها و مزیت های هر کدوم برسید، لازم هست یک مقدار تجربه بیشتر کسب کنید و مدتی با هر کدوم سر و کله بزنید. به مرور متوجه ماهیت هر کدوم خواهید شد و در نتییجه در هر موقعیت بهتر می‌تونید به نتیجه درست برسید و دلایلتون رو به مشتری توضیح دهید.


سجاد موسوی
تخصص : برنامه نویس و طراح سایت
@sajjadmoosavi90 3 سال پیش مطرح شد
-2

به نظرم با این دید برو بسمت توسعه وردپرس .
چه بخواهیم و چه نخواهیم وردپرس جاش رو باز کرده و داره جواب میده . رفع نیازهای جامعه وردپرس برای کسب درآمد عالیه .


احمد
@ahmad316948 3 سال پیش مطرح شد
0

@programmer316947 @111 @pwyazyzzadhbna @ali.bayat @saman1111 @vista @sina.it91 @mhyeganeh @MajidDeveloper @sajjadmoosavi90 @hesammousavi
علی جان سوال خیلی خفنی پرسیدی. واقعا این سوال خیلی از برنامه نویس ها و کارفرما ها هست. بنظر من اولویت طراحی سایت با برنامه نویسیه چون در وردپرس دیباگ و اضافه کردن امکان خاص خیلی دشواره چون برای اینکه بخای تو وردپرس حرف برای گفتن داشته باشی باید php و html, css رو فول باشی تا بتونی از پس خطا ها و ارور های تو وردپرس بر بیای. بنظر من اگه بخای سایتی رو با وردپرس بزنی باید یه وردپرس کار حرفه ای باشی و از هسته وردپرس و سورس اون سر در بیاری و الا با همون php بزن. متاسفانه 80 درصد وردپرس کار ها فقط بلدن وردپرسو نصب کنن و یه قالب و افزونه رو بالا بیارن و هیچ تخصصی از زبان php ندارن.
شما سعی کن اول از همه به کار فرما در قالب مشاوره تفاوت وردپرس و برنامه نویسی و مزیت هر کدوم رو توضیح بدی اگه واسه کار کارفرما دلسوز باشی و فکر آینده کسب کار کارفرما باشی حتما با برنامه نویسی اون پروژه رو انجام بده چون کارفرما اطلاعات و درک درستی نداره و شما باید ایشون رو راهنمایی کنی.
دوستان این نظر شخصی بنده بود اگه جایی نیاز به نقد داشت خوشحال میشم تو همین گفتگو مطرح کنید تا یه بحث دوستانه و درآخر به یه نتیجه درست برسیم.


محمدحسن یگانه
تخصص : Full-Stack Web Developer Freel...
@mhyeganeh 3 سال پیش مطرح شد
1

@ahmad316948

اگه واسه کار کارفرما دلسوز باشی و فکر آینده کسب کار کارفرما باشی حتما با برنامه نویسی اون پروژه رو انجام بده چون کارفرما اطلاعات و درک درستی نداره و شما باید ایشون رو راهنمایی کنی.

احتراما با این جمله تون خیلی مخالفم و علتش رو هم بالا عرض کردم.


احمد
@ahmad316948 3 سال پیش مطرح شد
0

@mhyeganeh
سلام من منظورم از این جمله این است که بعضی وقتا یه مشتری هایی پیدا میشن که قصد بزرک کردن کسب و کارشون در آینده و ایده های خفن رو دارن و فقط به فکر جیب خودشون هستند یعنی دوست ندارند پول زیاد بابت طراحی سایت بدن با اینکه ایده کسب و کارشون بزرگ هست. این دسته از افراد نمیدونن که هزینه ای که بابت طراحی سایت اختصاصی می کنن جقدر درآینده به نفعشون میشه.


سعید
تخصص : برنامه نویس وب
@Saeeed 3 سال پیش مطرح شد
-3

@programmer316947
تلکیف برنامه نویسان :
اگر (الف ) پس آنگاه (ب)
اگر (ج) پس آنگاه (د)


برای ارسال پاسخ لازم است وارد شده یا ثبت‌نام کنید

ورود یا ثبت‌نام