بحث و گفتگو

در اینجا میتوانید به بحث و گفتگو در مورد مشکلات و مواردی که برایتان جالب است بپردازید

بحث و گفتگو ها

آپدیت نشدن کامپوزر به دلیل ورژن php

لاراول
- 8 ساعت پیش

سلام من یه پروژه لاراول 5.6 رو دانلود کردم موقع دستور کامپوزر آپدیت گفت php سیستم شما 7.0.1 هست و نیاز به 7.1.3 دارم من اومدم php توی ومپ رو به 7.2.9 تغییر دادم ولی باز هم هرچی دستور کامپوزر آپدیت میزنم میگه هنوز ورژن 7.0.1 رو داری من php ومپ هم به 7.2.9 تغییر دادم الان باید چیکار کنم؟؟؟؟

0 پاسخ

اتصال به ftp و دانلود فایل

لاراول
- 9 ساعت پیش
توسط عماد فنی آپدیت شد

الان 2 3 روزه دارم سعی میکنم به ftp وصل بشم و یه فایل رو دانلود کنم به هر دری هم زدم گوگل ,گروه های تلگرامی , همین انجمن , stackOverFlow ولی از هیچجا به حوابی نرسیدم دفعه آخره که این سوال رو میپرسم و اگه اینجا هم به نتیجه نرسم برمیگردم به سواحل امن nodeJs چون جامعه لاراول فارسی رو باید درش گل بگیرن خب سوال اینه من با درایور لاراول سعی کردم به ftp وصل بشم و موفق بودم لیست فایل های ftp رو بگیرم....

2 پاسخ

خطا در استفاده از map در ری اکت نیتیو خطای airmap

ری اکت جی اس
- 9 ساعت پیش
توسط EW آپدیت شد

با سلام در اجرای map با خطای زیر مواجه میشوم ممنون میشم راهنمایی کنید http://uupload.ir/files/2fj2_airmap.png @hesammousavi

1 پاسخ

نمایش ساعت به صورت رنج

طراحی وب
- 9 ساعت پیش

سلام خسته نباشید. ببخشید من میخاستم در صفحه HTML یک input با تایپ range درست کنم به این صورت که از یک تا 60 دقیقه رو به صورت دقیقه نشون بده . و از 1 ساعت تا 24 ساعت رو به صورت ساعت مثلا تا 10 روز داشته باشه . ایا کتابخونه ای برای این کار هست ؟؟ یا اینکه کمکم کنید که چجوری بسازمش ممنون

0 پاسخ

کاربرد و موقعیت وب اسمبلی webassembly

جاوااسکریپت
- 19 ساعت پیش
توسط مهدی طهرانی آپدیت شد

دوستان کاربرد وب اسمبلی تو چیه من تاحالا فقط برا بازی سازی دیدم و یه توضح کلی میدین مثلا اینده اش چجوریه

2 پاسخ

راست چین کردن markdown ایمیل لاراول

لاراول
- 22 ساعت پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام، من دارم از markdown لاراول استفاده میکنم ولی چپ چین هست ایمیل - ممنون میشم اگه راهنمایی کنید که چطور rtl کنم متن ها رو تشکر

2 پاسخ

فریمورک Flutter یا React Native

اندروید
- 24 ساعت پیش
توسط ali226281 آپدیت شد

همان طور که اطلاع دارین به تازگی بحث cross platform ها داغ شده است ، با توجه به اینکه در حال حاظر ۲ پلتفرم برای این کار برتری دارند نسبت به سایر ، شما کدام یک را پیشنهاد میدین ؟‌Flutter یا ReactNative به نظر بنده Flutter به دلایلی آینده درخشانی داره و نسبت به react native هم برتری دارد ممنون میشم در این نظر سنجی شرکت کنید

11 پاسخ

نمایش دادن پیام های گذشته در برنامه چت

ری اکت جی اس
- 1 روز پیش
توسط علیرضا صفدری آپدیت شد

سلام خسته نباشید. @hesammousavi یک سیستم چت درست کردم با استفاده از reactjs ,مشکلم توی لود کردن و نمایش دادن پیام های گذشته هر کاربر هست,من تمام پیام ها رو دریافت میکنم وبا استفاده از infinite scroll لود میکنم ,مشکل من توی نمایش پیام هاست..میخوام طوری باشه که آخرین پیام در آخر نمایش داده بشه و پیام های بعدی بالای پیام اول و با اسکرول به سمت بالا پیام های جدید لود بشن,دقیقا مثل تلگرام.. از چه استا...

2 پاسخ

url در ایجکس

لاراول
- 2 روز پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام دوستان من می خوام یکی از کانتکتامو حذف کنم ولی میره یکی بعد از خودشو رو حذف میکنه خب الان می خوام یو ار ال ی که بهش دادم رو منهای یک کنم میشه کمکم کنید چطوری باید این خط کد رو منهای یک کنم url : '{{url("destroy/{$con['id']}")}}',

5 پاسخ

ساخت سایت ساز

لاراول
- 2 روز پیش

سلام میخواستم ببینم برای ایجاد پروژه های وب بیلدر با لاراول از کجا و از چه منابعی باید شروع بع یادگیری کرد؟ با تشکر از سایت خوب آقای مهندس حسام موسوی

0 پاسخ

ست نشدن session

لاراول
- 2 روز پیش
توسط مهدی طهرانی آپدیت شد

سلام من داخل ی متدی دیتاهای ارسالی از فرمم رو داخل سشن ذخیره میکنم بعد تو یه تابع دیگه موقع گرفتنشون بهم null برمیگردونه!! ولی تو همون تابع وقتی سشن رو صدا میزنم دیتاهارو بهم برمیگردونه!! جالب اینجاس وقتی به سشن یه تکست ساده میدم، اونور میتونم بگیرمش ولی دیتاهای فرم رو خیر!! مشکل از کجا میتونه باشه؟

5 پاسخ

تعریف متغیر سراسری شناسه id در ویو و کنترلر

لاراول
- 2 روز پیش

سلام چطور میشه یک id از جدول schools را در سراسر view و controller در AppServiceProvider تعریف کرد یا بهتره بگم share کرد؟ public function boot() { Schema::defaultStringLength(۱۹۱); $school_id = SchoolsList::find()->id->get(); return View::Share($school_id); }

0 پاسخ

Vue Vs React Vs Angular

فریمورک ها
- 2 روز پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

از بین این سه تا کدومشو پیشنهاد میکنید برای شروع و چرا؟ ممنونم.

1 پاسخ

نمایش تعداد سطر در لاراول

لاراول
- 2 روز پیش
توسط علیرضا صفدری آپدیت شد

با سلام چطوری میشه تعداد سطرها را به صورت عددی در لاراول نمایش داد برای مثال تعداد کاربران ثبت نام شده در سایت.با تشکر

1 پاسخ

ساخت سایت هاستینگ

طراحی وب
- 2 روز پیش
توسط مهدی مهدوی آپدیت شد

سلام وعرض ادب.. درمورد ساخت یک سایت هاستینگ سوال داشتم : سایت و قالب رو زدم و همچی اوکی هست ولی برای ارائه خدمات باید چیکار کنم؟ ایا میتونم ی هاست مجازی بخرم و اون به چند قسمت تقسیم کنم و بفروشم؟برای ارائه دامین هم اگر اطلاعی دارید ممنون میشم راهنمایی کنید..♥

3 پاسخ

راهنمایی در مورد نحوه پرداخت سایت هایی مثل راستچین

طراحی وب
- 2 روز پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام دوستان من نیاز به راهنمایی شما دارم میخوام بدونم سایت هایی مثل rtl-theme چجوری پول رو به طراحان پرداخت میکنند؟ مثلا من از اون سایت یه قالب رو به قیمت ۱۲ تومن میخرم و بعد ۲۰ درصدش به خود سایت rtl-theme واریز میشه و ۸۰ درصد مابقی به حساب خود طراح. این چجوری پیاده میشه میخوام همچین چیزی پیاده کنم ولی نمیدونم چجوری ممنون میشم راهنمایی کنید

3 پاسخ

نمایش اخطار پس از به روز رسانی لاراول به نسخه جدید

لاراول
- 3 روز پیش

سلام من تازگیا لاراول و از نسخه قبلی که ۵.۶.۲۲ بود به نسخه جدید ۵.۶.۳۳ آپگرید کردم همه چی خوبه مشکلی نیست ولی اکثر موقع ها این اخطار و میده و من هم هیچی متوجه نمیشم You must call one of in() or append() methods before iterating over a Finder. در حالی که تو نسخه قبلی این مشکل اصلا وجود نداشت حتی پوشه ی vendor رو پاک کردم و دوباره آپدیت کردم بازم درست نشد!!! ممنون میشم راهنماییم کنید چون واقعا بهش ن...

0 پاسخ

performance در دیتابیس

PHP
- 3 روز پیش
توسط حسین حسین پور آپدیت شد

سلام دوستان. چند تا سوال داشتم درباره پرفورمنس دیتابیس . اول اینکه از دیتابیس mysql دارم استفاده میکنم. اگر دوستان تجربه با دیتابیس های دیگه و یا همچنین no-sql هم دارند لطفا به اشتراک بذارن. ممنون میشم. آیا زیاد شدن تعداد ردیف ها روی عملکرد دیتابیس تاثیر منفی میذاره ؟ مثلا کوئری روی جدول های با 1 میلیون ردیف با مثلا 100 میلیون ردیف چقد میتونه تاثیر منفی بذاره؟ الان در پروژه خودم من یک جدول دارم ب...

3 پاسخ

ری اکت

ری اکت جی اس
- 3 روز پیش
توسط hanieh آپدیت شد

سلام به استاد عزیز و دوستان مهربان من یک سری روی پروژه ام کار کردم به نصب bootstrapکه رسیدم بع از نصب ارور میداد و رفتم از اول creat-react-app رو انجام دادم و بعدش سر یع بوت استرپ رو نصب کردم حالا ارور جدید بهم میده برای yarn start میگه react script is not recognized as an internal or external command command failed with exit cod ۱ ممنون میشم راهنمایی کنید

2 پاسخ

فورس کردن تمام url ها بر روی https در لاراول

لاراول
- 3 روز پیش
توسط Hoom@n آپدیت شد

سلام من سایت رو نوشتم و بالا اوردم و گواهی ssl رو هم برای اون فعال کردم . سایت درست هست و وقتی میزنیم اولش https کار میکنه . حالا یه مشکلی که هست وقنی اولش دستی میزنم http میره روی همین http و https رو درست ریدایرکت نمیکنه باید حتما دستی اولش بزنم https. به پشتیبانی هاست هم گفتم اونا گفتن باید فایل .htaccess رو دستکاری بکنی. ولی لاراول نمیشه بهم میریزه انگار. من این کدها رو هم توی appserviceProvid...

5 پاسخ