بحث و گفتگو

در اینجا میتوانید به بحث و گفتگو در مورد مشکلات و مواردی که برایتان جالب است بپردازید

بحث و گفتگو ها

جدا سازی کدهای javascript از html

طراحی وب
- 21 دقیقه پیش

سلام نمدونم چطور قسمت های جاوا اسکریپتمو جدا کنم از html مثلا اینوبگید چطور ذخیره کنم $('#city_id').change(function () { var city = $(this).find('option:selected').text(); }) $('#pr').change(function () { $("#myModal").modal('show'); var id = $(this).find('option:selected').val(); $.ajax({ method:'post',...

0 پاسخ

MethodNotAllowedHttpException

لاراول
- 1 ساعت پیش
توسط میلاد مولوی آپدیت شد

سلام بر دوستان عزیز وقتی وارد یکی از مسیرهای تعریف شده میشم با این خطا مواجه میشم: MethodNotAllowedHttpException اگر در مرحله اول این فکر رو میکنین که در فرم method رو وارد نکردم اشتباه میکنین.کد فرم: <form class="form-horizontal" action="{{ route('spanel.update' , ['id' => $fsetting->id]) }}" method="post" enctype="multipart/form-data"> {{ csr...

3 پاسخ

سرویس دهندگان ایمیل معتبر

متفرقه
- 1 ساعت پیش

با سلام و احترام لطفا اگر سرویس دهنده های ایمیلی مثل mailgun و... میشناسید که محدودیت کمتری داشته باشن و برای ip و دامنه های ایران مشکل ساز نشن به من معرفی کنید. ممنونم

0 پاسخ

تغییر فونت پیشفرض Ckeditor

جاوااسکریپت
- 1 ساعت پیش
توسط علیرضا ساجدی آپدیت شد

سلام دوستان روز بخیر می خواستم ببینم چجوری ممکن هست که فونت پیشفرض این ادیتور ckeditor را تغییر داد ؟ من با دستورات کانفیگ اش سعی کردم نشد! متشکر از لطف شما !

1 پاسخ

دیتاپیکر فارسی

ری اکت جی اس
- 2 ساعت پیش
توسط علیرضا ساجدی آپدیت شد

من بدنبال یک دیتاپیکر فارسی خوب هستم که اگر کسی میشناسه لطفا معرفی کنه . سپاسگزارم

9 پاسخ

بوت استرپ وبپک

طراحی وب
- 2 ساعت پیش
توسط علیرضا ساجدی آپدیت شد

سلام میشه یه آموزش بذارین چجوری میشه با وبپک بوت استرپ رو تو پروژه بکار برد چجوری میشه ماژول های بوت استرپ رو ایمپورت کرد یا میشه یه نفر راهنمایی کنه چجوری میشه با وبپک بوت استرپ رو اجرا کرد من وقتی ایمپورت میکنم فایل های اضافه ای به پروژه اضافه میشه و حجم جی اس میره بالا

2 پاسخ

دخیره فایل بزرگ

لاراول
- 2 ساعت پیش
توسط علیرضا ساجدی آپدیت شد

(1/1) FileException The file "7c83afe4915fc72564941ab32ff1e37d.gif" exceeds your upload_max_filesize ini directive (limit is 2048 KiB). in UploadedFile.php line 207 چطور حلش کنم ؟

2 پاسخ

مشکل آپلود کردن روی صفحه

لاراول
- 5 ساعت پیش
توسط Masiht آپدیت شد

سلام دوستان من میخوام پروژه ام رو توی هاست ران کنم همه مراحلشم درست انجام میدم ولی آخر سر یه صفحه سفید بر میگردونه بدون هیچ خطایی مشکل از کجاست؟

3 پاسخ

غیر فعال کردن برخی از خاصیت های قالب های وردپرسی

وردپرس
- 5 ساعت پیش
توسط پوریا امجدزاده آپدیت شد

سلام من از قالب انفولد استفاده می کنم، چطوری می توانم نمایش نوشته های قبلی و بعدی را در سایت غیر فعال کنم؟ مثلا در نوشته های قالب یک لینک به نوشته قبلی و یک لینک به نوشته بعدی موجود می باشد. ممنون از راهنمایی خوب دوستان

5 پاسخ

google map در react native

ری اکت جی اس
- 10 ساعت پیش

چه مپ هایی هست که داکیومنتشون موجود باشه و کارکردن باهاشون راحت باشه؟(جایگزین مناسبی برای google map) چه سایتهایی هستن؟

0 پاسخ

کار با تاریخ شمسی

لاراول
- 11 ساعت پیش
توسط محمد آپدیت شد

سلام و وقت بخیر سایت های بسیاری هستن که برای ارایه ی خدماتشون با تاریخ کار می کنن و مثلا سایت های رزرو بلیط. حالا در اینجور سایت ها چه راهی برای کار با تاریخ های شمسی پیشنهاد می کنید. مثلا اگه من بخوام روز های آبان ماه یا اسفند امثال رو به صورت یکجا در یک جدول (html table) به کاربر نشون بدم چه راهی بهتره؟ لطفا تفاوت روز های ماه و اسفند های 29 و 30 روزی رو هم درنظر بگیرید! ممنونم

4 پاسخ

google map در react native

اندروید
- 13 ساعت پیش
توسط سعید آرشین چی بناب آپدیت شد

سلام. من خواستم از google map در پروژه react native استفاده کنم اما اصلا نمیتونم اینکارو کنم حتی errorی هم دریافت نکردم.همش همون صفخه welcome to react native رو نشون میده. چکار باید کنم؟

2 پاسخ

نقشه leafletjs درست لود نمیشه

لاراول
- 14 ساعت پیش
توسط مرتضی صبیحی آپدیت شد

سلام دوستان من به تازگی شروع به کار کردم بر روی نقشه و کد زیر رو برای راه اندازی اون از وب سایت خود لایبرری برداشتم ولی هرکارمیکنم کار نمیکنه . حتی از آدرس های cdn خود سایت هم استفاده کردم ولی فایده ای نداشت و اصلا لود نشد. فکر میکنم مشکل چیز دیگه باشه نمیدونم واقعا <!doctype html> <html lang="{{ app()->getLocale() }}"> <head> <meta charset="utf-8">...

3 پاسخ

بهترین ارائه دهندگان vps در ایران

متفرقه
- 1 روز پیش
توسط سیدعلی موسوی آپدیت شد

استارتاپ من داره وارد مرحله تجاری سازی میشه و به vps نیاز دارم. از اوجایی که کسب و کار من توی ایرانه و مشتری های من هم توی ایران هستن، به vps ایران نیاز دارم، اما نمیدونم که از کدوم شرکت vps بگیرم که هم قابل اعتماد باشه و آپ تایم خیلی خوبی داشته باشه. درضمن چون اوله کاره نمیخوام خیلی هزینه کنم و یکی از پلن های اولیه رو میخوام بگیرم، اما کیفیتشون برام مهمه. (یه هسته، رم 1، ترافیک و فضا هم خیلی مهم...

11 پاسخ

امکان ارسال پیام کاربران سایت برای یکدیگر

طراحی وب
- 1 روز پیش
توسط سیدعلی موسوی آپدیت شد

سلام دوستان. به نظر شما بهترین روش برای پیاده سازی اینکه کاربران در سایت بتوانند برای هم پیام خصوصی ارسال کنند یا کاربر بتواند برای دسته ای از کاربران مرتبط با خود پیامی ارسال کند چیست؟ چیزی که به ذهن من میرسه (البته بنده یه طراح وب مبتدی و تازه کار هستم) اینه که یک صفحه تبادل پیام ایجاد بشه و در قسمت نمایش پیامها بر اساس ایجاد دسترسی و خصوصی سازی کردن پیام ایجاد شده ، توسط فرستنده برای گیرنده یا...

1 پاسخ

زیر مجموعه

لاراول
- 1 روز پیش
توسط وحید رضازاده آپدیت شد

سلام خسته نباشید دوستان توی لاراول چجوری زیر مجموعه گیری کنم چه جدول هایی لازمه توی ثبت نام میخوام یه کد معرف کاربر رو وارد کنه بره توی زیر مجموعه هاش ممنون میشم راهنمایی کنید

5 پاسخ

مشکل انجام نشدن Job ها در Queue

لاراول
- 1 روز پیش
توسط hamed آپدیت شد

من از Redis و Supervisor برای Queue ها استفاده میکنم، سوپر وایزر در پردازش های سیستمی دیده میشه و درحال اجراست، ردیس هم کلید هارو به خوبی میسازه و مشکلی نداره کلید ها در ردیس redis-cli keys *: 1) "queues:medium" 2) "MyWebsite_cache:u-1-downloaded-file-at" .... کانفیگ سوپر وایزر: [program:laravel-worker] process_name=%(program_name)s_%(process_num)02d command=php /var/www...

6 پاسخ

مشکل لاراول در هاست اشتراکی

لاراول
- 2 روز پیش
توسط Masiht آپدیت شد

سلام دوستان . من عادت دارم از اوایل پروژه اون رو آپلود کنم روی هاست تا اگر ناسازگاری دارد از ابتدا حل کنم . البته بخاطر سوال زیاد پرسیدم هم شرمنده :| بعد از آپلود ... ارور : Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function Symfony\Polyfill\Mbstring\iconv_strpos() in /datas/rialgift/public_html/rialapp/vendor/symfony/polyfill-mbstring/Mbstring.php:۴۹۰ Stack trace: #۰ /datas/rialgift/public_h...

6 پاسخ

ارور ذخیره شدن اطلاعات بر روی دیتابیس

لاراول
- 2 روز پیش
توسط MHT آپدیت شد

سلام و وقت بخیر. موقع تمرین Eloquent Relationships به این ارور برخوردم:Call to a member function products() on null نمیدونم برای چی این ارور رو میگه چون روی یک سیستم دیگه با همین کدها نتیجه گرفتم. اینها هم کدهاش هستن: public function up() { Schema::create('products', function (Blueprint $table) { $table->increments('id'); $table->unsignedInteger('user_id'); $table->string('name'); $table-...

3 پاسخ

جلوگیری از تکرار

لاراول
- 2 روز پیش
توسط وحید رضازاده آپدیت شد

من میخام وقتی کابر نام یک دسته بندی را تکراری وارد میکنه بهش پیعام بدم که این نام دسته بندی قبلا ثبت شده است.

2 پاسخ

حذف فایل

لاراول
- 2 روز پیش
توسط hosein mortezazadeh آپدیت شد

unlink(storage_path($file_path2)); این ارورو میده با اینکه توی اون آدرس اون فایل وجود داره (1/1) ErrorException unlink(C:\hotel backup new\hotel\storage\/upload/fileupload/2018/10/D19H18R4c1d67636acaf3317639ca422c6219e2422f2f670f9a2df1cbce2c58a41b6ee6WIN_20180812_105835.JPG): No such file or directory

2 پاسخ

ذخیره مقاله به همراه دسته بندی ها

لاراول
- 2 روز پیش
توسط vahid Mohammadi آپدیت شد

دوستان من با این کد مقاله رو بهمراه تصویر ذخیره میکنم و مشکلی هم نداره $images = $this->Savepics($request->file('images')); auth()->user()->article()->create(array_merge( $request->all() , ['images'=> $images])); حالا دسته بندی ها (multiple هستن)رو به بخش مقالات اضافه کردم و میخوام اونا رو هم ذخیره کنم...طبق اموزشی که توی دوره اشنایی با لاراول داده شده کد رو به صورت زیر ویرای...

3 پاسخ

ثبت نام مجدد یا ارسال ایمیل مجدد

لاراول
- 2 روز پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

با سلام و خسته نباشید خدمت اقای موسوی من طبق اموزش فروشگاهی شما تونستم صفحه لاگین و ریجیستر رو بسازم و استفاده کنم. الان مشکلی که پیش اومده کسی که ثبت نام کرده، و براش ایمیل ارسال شد و طبق اون زمانی که تعیین کردیم نتونست اکتیو کنه اکانتش رو ، الان برای ثبت نام مجدد گیر کرده و میگه شما این ایمیل رو قبلا ساختی، خب اون زمان هم تموم شده و لینک تاییدیه کار نمیکنه، حالا برای خروج از این اتفاق چه کار بای...

2 پاسخ

خطا در دانلود از storage

لاراول
- 2 روز پیش
توسط سیدعلی موسوی آپدیت شد

با سلام خدمت دوستان و مهندس موسوی من طبق اموزش شما قسمت دانلود امن ، البته بدون محدودیت زمانی و هش، فقط از طریق روت یک ادرس میگیرم و از استورج میخوام دانلود رو انجام بدم، در سیستم لوکال کار میده قسمت دانلود، ولی در سرور خطایی Whoops, looks like something went wrong دریافت میکنم، ممکنه از سطح دسترسی سرور باشه که پوشه های قبل از پابلیک رو اجازه نمیده؟؟ تویی نت هم زیاد سرچ زدم که اکثرا از فساد استفاد...

1 پاسخ

مشکل برگرداندن یک پراپرتی خاص در ویو

لاراول
- 2 روز پیش
توسط Masiht آپدیت شد

سلام دوستان . داشتم با پلی مورفیک بخش نظرات را اکی می کردم که یک مشکل داشتم. وقتی از دو خط زیر : <input type="hidden" name="commentable_id" value="{{ $article->id }}"> <input type="hidden" name="commentable_type" value="{{get_class($article)}}"> استفاده می کنم و وارد ویو می شوم و اینسپکت می گیرم مقدار نیم اسپیس را بر می گرداند ولی مقد...

3 پاسخ