بحث و گفتگو

در اینجا میتوانید به بحث و گفتگو در مورد مشکلات و مواردی که برایتان جالب است بپردازید

بحث و گفتگو ها

خروجی جی سان

لاراول
- 12 دقیقه پیش
توسط ali saghari آپدیت شد

سلام بر دوستان لاراولی یه پروژه ای برای من اومده شبیه این تصویر است. http://uupload.ir/files/sk1b_1.png حالا طرف می گه : جداول بهت بافیلدها می دم فقط شما ارتباطات رو می نویسی وخروجی جی سون تحویل من میدی البته جی سون نمونه رو هم بهت می دم فقط شما عین این جی سون به من تحویل میدی برای نمونه دو نوع ماشین کلاسیک ورگولار با مشخصات داده شده در دیتا بیس ذخیره شده ودر خروجی بصورت جی سون نمایش داده شود طبق...

1 پاسخ

socket io و express

نود جی اس
- 1 ساعت پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام دوستان کسی میدونه به چه شکل میشه از سوکت داخل روت های مختلف که با اکسپرس ایجاد شده استفاده کرد؟

1 پاسخ

مشکل در روابط مدل ها

لاراول
- 2 ساعت پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام دوستان . فرض کنید که من یک مدل پست و یک مدل یوزر دارم. من میخوام که در نتیجه زیر author_id در آریه داخل پست مربوطه اطلاعات کاربر نمایش داده بشه. [ "id" => 2 "title" => "test" "slug" => "test" "description" => "test" "body" => "test" "image" => null "tags" => "test" "author_id" => 1 "cat_id" => 1 "created_at" => "2019-01-24...

3 پاسخ

نیاز فوری به کامپوننت fullcalendar فارسی و شمسی در react

ری اکت جی اس
- 3 ساعت پیش
توسط Peyman Zeynali آپدیت شد

با سلام من برای یکی از پروژه هام نیاز فوری به کامپوننت fullcalendar به صورت فارسی و حتما حتما تاریخ شمسی دارم. اگر کسی از دوستان نمونه ای داره ممنون می شم معرفی کنه. منظورم این تقویمه https://fullcalendar.io با تشکر

3 پاسخ

Vs code

متفرقه
- 3 ساعت پیش
توسط محسن بستان آپدیت شد

سلام یه مشکلی دارم این که افزونه های مختلفی نصب کردم برای html , css , react , JavaScript , node.js ,... اما الان مشکل این ادیتور اینه که مثلا دارم node کد میزنم پیشنهادایی که میده برای کامل کردن کد با دیگر فریمورکا و افزونه ها قاطی میکنه میشه مثلا مشخص کرد که فلان افزونه ها موقع فلان کار غیر فعال باشن یه جور گروه بندی کردن میشه قبل کد زدن بعضیا زو غیر فعال کرد اما برای پروژه ها ی مختلف هی فعال و...

1 پاسخ

ساخت متد برای اتصال به دیتابیس

PHP
- 4 ساعت پیش
توسط Sina آپدیت شد

سلام وقت بخیر من یه تابع دارم برای اتصال به دیتابیس به شکا زیر : function connectToDB() { try { return new PDO("mysql:host=localhost;dbname=my_db","root",""); } catch (PDOException $e) { die($e->getMessage()); } } حالا تو صفحات مختلف چجوری میتونم ازش استفاده کنم ؟ مثلا اینجا : <?php //fetch.php $connect = mysqli_connect("localhost", "root", "", "my_db");...

3 پاسخ

نمایش custom taxonomy ها

وردپرس
- 4 ساعت پیش
توسط پوریا امجدزاده آپدیت شد

دوستان من یه custom taxonomy ایجاد کردم حالا میخوام لیست اونهارو توی سایدبار نمایش بدم یه پلاگینم نصب کردم که بتونم براشون عکس انتخاب کنم حالا میخوام ببینم چطور میتونم اون عکسارو توی سایدبار با لینک نمایش بدم ؟

3 پاسخ

ذخیره کردن کلیپ های آنلاین

PHP
- 4 ساعت پیش

چطوری میشه کلیپ های آنلاین یا تلویزیون آنلاین رو با php ذخیره کرد.

0 پاسخ

پیدا کردن مقدار در رشته

PHP
- 4 ساعت پیش
توسط mahdi khanzadi آپدیت شد

چطوری میشه مثلا مقدار یه تگ رو بدست بیام؟ با رگولار اکسپرشن – ریجکس سعی کردم ولی نشد مثلا کد <ul class="text"> <li class="class-name-one aa"> <a class="ProfileNav-stat ss ff" data-nav="nmc" tabindex="0" data-original-title="mm"> <span class="ProfileNav-label" aria-hidden="true">عنوان</span> <span class="u-hiddenVi...

2 پاسخ

ملی پیامک

لاراول
- 5 ساعت پیش
توسط mahdi khanzadi آپدیت شد

سلام . شرکتهائی که سرویس پیامک میدن خودشون یک سری کلاسهائی را نوشتن و اونها را به اشتراک میزارن تا کسانی که میخوان ارسال پیامک را به رویدادی در سایت خودشون ارتباط بدهند از اونا استفاده کنن . من یه سرویس از "ملی پیامک" گرفتم و در پانل خودشون تست هم کردم . حالا میخواستم به برنامه خودم ارتباطش بدم . در گیت هاب نمونه کد برای لاراول وجود داشت . مرحله به مرحله طبق دستور العمل خودشون پیش رفتم و...

1 پاسخ

چجوری در controller پارامتر GET ارسال کنم

لاراول
- 7 ساعت پیش
توسط علیرضا صالحی آپدیت شد

سلام من میخوام در controller لاراول وقتی به یک صفحه رفت یک پارامتر GET هم ارسال کنه مثلا site.ir/?s=۱ چیکار کنم

4 پاسخ

سوال در مورد مشکل در لاراول

لاراول
- 7 ساعت پیش

من زمانی که اطلاعات رو در دیتابس آپدیت می کنم id هم آپدیت میشه و اگر عددش ۱ باشه با آپدیت میشه ۲ می خواهم این مشکل رو حل کنم کدمم اینه $u=InfoModel::updateOrCreate([//این کارش آپدیت و ایجاد کردن است 'title'=>trim($file30), 'bazdid'=>$eeee, 'date'=>$rrr, 'building_clip_date'=>$file21, 'l...

0 پاسخ

علامت سوال شدن متون فارسی در Axios در React Native

ری اکت جی اس
- 7 ساعت پیش
توسط پوریا امجدزاده آپدیت شد

سلام وقتی توی React Native لینکی فراخونی میکنم که توی محتویات فارسی هست توی سرور ??? ذخیره ، چطوری میتونم UTF۸ کنم متون رو

3 پاسخ

نمایش تعداد بازدید پست ها

لاراول
- 7 ساعت پیش
توسط پوریا امجدزاده آپدیت شد

سلام چجور میشه تعداد بازدیدهای پست ها رو نمایش داد؟

2 پاسخ

خروجی گرفتن

فلاتر
- 9 ساعت پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام چطوری میتونم از پروژه فلاتر خودم خروجی بگیرم؟

1 پاسخ

تغییر در htaccess

لاراول
- 16 ساعت پیش
توسط soheil آپدیت شد

سلام دوستان من پروژه لاراول خودم را در سرور آپلود کردم و به دو روش امکان درست کردن لینک public وجود دارد 1- محتوای public را در public_html قرار دهیم و بقیه را در یک فولدر عقب تر که در index.php باید تغییر بدیم من این روش را نمیخواهم استفاده کنم یا روش هایی شبیه به این که باید تغییر بوشه و نام و ... بدیم 2 - مدیریت از htaccess من با کد زیر این کار رو انجام میدم و روت اصلی که فراخونی میشه میره محتو...

2 پاسخ

تبدیل تاریخ به ثانیه

لاراول
- 16 ساعت پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

سلام دوستان من تاریخ میلادی با این فرمت دارم "23-01-2019" میخوام این تاریخ رو تبدیل کنم به ثانیه میشه راهنمایی کنید؟

3 پاسخ

geolocation without ssl

Html-Css
- 16 ساعت پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

سلام می خواهم geolocation را روی هاستی بدون ssl دریافت کنم اما خطای زیر را دریافت می کنم: A Geolocation request can only be fulfilled in a secure context راه حلی برای geolocation without ssl هست یا نه؟

1 پاسخ

امکان دانلود فایل از سایت وردپرس

وردپرس
- 16 ساعت پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

سلام امکان دانلود فایل از سایت وردپرس بدون ثبت نام به چه صورتی است؟

3 پاسخ

انتخاب سروری مناسب برای یک سایت

متفرقه
- 16 ساعت پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

سلام به همه ی دوستان من در انتخاب سرور اصلا حرفه ای نیستم. ولی شما فرض کنید سایتی داشته باشیم با بازدیدی مثل همین سایت راکت. آیا چنین سایتی رو میشه روی هاست اشتراکی قرار داد . از طرفی اگر بازم سایت راکت را معیار قرار دهیم و بخواهیم سرور مجازی براش بگیریم چند گیگ رم لازم داره ؟ میشه یکی از دوستان به صورت جامع راهنمایی کنه؟

1 پاسخ

مشکل در endcodeing اطلاعات در لاراول

لاراول
- 16 ساعت پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

سلام... در لاراول من از یک table نام رو گرفتم که نوشته بود عشرت و پس از استفاده از utf8_decode درست نمایش داد اما در نام خانوادگی که نوشتهرحمانی اصلا کار نمی کند...چیکار باید بکنم...لطفا راهنمایی کنید

1 پاسخ

نحوه طراحی دیتابیس در یک پروژه

لاراول
- 17 ساعت پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام و عرض خسته نباشید برای طراحی یک سایت فروشگاهی در مورد دیتابیس برام سوال پیش اومده می خوام دیتابیس رو طراحی کنم شرایطی که میخوام اینه ما چند گروه داریم برای محصولات که هریک از گروه ها شامل چند زیر گروه هستن و هر گروه یا زیر گروه شامل یکسری محصول می باشد آیا برای گروه و زیر گروه از یک جدول استفاده کنم یا برای هر کدام از یک جدول؟ سوال دومم اینه ارتباط بین محصولات و گروه و زیر گروه ها رو در یک ج...

3 پاسخ

دانلود کردن لینک فیلم آپارات به کمک php

PHP
- 18 ساعت پیش
توسط masoud آپدیت شد

چطوری لینک فیلمی رو بگیرم و با کد php دانلود کنم

44 پاسخ

مشکل در پیاده سازی لیست بی نهایت در react native

ری اکت جی اس
- 23 ساعت پیش
توسط mjsolgi آپدیت شد

سلام من با استفاده از FlatList یه لیست درست کردم و اطلاعاتی که از api میگیرم و نمایش میدم حالت عادی همه چیز درسته و کل item ها رو دریافت و نمایش میدم حالا اومدم از onEndReached و onEndReachedThreshold استفاده کردم برای گرفتن صفحه به صفحه item ها الان مشکلی که پیش اومده اینه که همون اول پشت سر هم تمام صفجه ها رو از api درخواست میده و load میکنه و اصلا با scroll من کاری نداره مقدار onEndReachedThres...

2 پاسخ

ساخت ربات php

لاراول
- 1 روز پیش
توسط hossein Emperatur آپدیت شد

سلام دوستان یه سوال مهم دارم. خواهش هرچی میدونین بگین حالا نمیدونم بهش ربات میگن یا یه تابع یا .... من یه ربات میخوام با php که عمل زیر رو انجام بده بهش لیست اکانت ها توییتر یا اینستاگرام رو بدم (از دیتابیس بخونه) دونه دونه بره تو صفحشون تعداد فالوینگ و فالوور و تعداد پست ها رو بگیره تو دیتابیس ذخیره کنه این عمل رو هر شب ساعت 12 انجام بده (با کرون جاب انجام میشه بلدم) حالا چطور میشه اینکار کرد؟ چ...

20 پاسخ

مشکل laraval mix

لاراول
- 1 روز پیش
توسط محسن بستان آپدیت شد

بعد از اجرای npm run watch به تعدادی از فایل ها ارور می ده .می خواستم ببینم باید چکار کنم اگه می شه راهنمایی کنید که عکس خطا را چطوری بزارم اینجا ممنون

1 پاسخ

عدم اجرای پروژه لاراول

لاراول
- 1 روز پیش
توسط محمد صادقیان آپدیت شد

به نام خدا سلام و خسته نباشید من یه پروژه لاراول اماده دارم و توی ومپ خودم داخل فولدر www ریختمش. حالا میخوام اجراش کنم که این خطا رو هم میده حتی در مسیر پروژه هم php artisan رو رایت میکنم این خطا روو بهم میده. عزیران کسی هست یاری کند؟! Warning: require(C:\wamp64\www\project\bootstrap/../vendor/autoload.php): failed to open stream: No such file or directory in C:\wamp64\www\project\bootstrap\auto...

7 پاسخ

بهترین راه برای توسعه پروژه لاراولی روی هاست

لاراول
- 1 روز پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام دوستان یه پروژه هست که الان روی هاسته و یک سری فیچر بهش قرار اضافه بشه و اون فیچر ها الان رو محیط لوکال اضافه شده و یسریاشم قرار بعدا اضافه بشه حالا میخواستم ببینم بهترین راه توسعه تو این زمینه چیه ؟ که مثلا من بتونم هر چند مدت یبار اون سیستمو آپدیت کنم ؟

10 پاسخ

دیتاپیکر فارسی

ری اکت جی اس
- 1 روز پیش
توسط محمد رضا اجلالی آپدیت شد

من بدنبال یک دیتاپیکر فارسی خوب هستم که اگر کسی میشناسه لطفا معرفی کنه . سپاسگزارم

10 پاسخ

Vuetify

ویو جی اس
- 2 روز پیش
توسط hamed sarkhosh آپدیت شد

سلام. دوستان کسی اینجا با Vuetify کار کرده تا حالا ؟ من یه مشکل بزرگ با Vuetify دارم. وقتی که سایت لود میشه خود Vuetify به صورت اتوماتیک میاد یه تگ style زیر تمام استایل های اصلی اپلیکیشن خودم توی Heading اعمال می کنه که همین مسئله تمام استایل های صفحه اصلی خودم رو بهم میریزه و با هیچ روشی هم نمی شه حذفش کرد! کسی واسه این مشکل راه حلی پیدا کرده تا حالا ؟

3 پاسخ