بحث و گفتگو

در اینجا میتوانید به بحث و گفتگو در مورد مشکلات و مواردی که برایتان جالب است بپردازید

بحث و گفتگو ها

فیلتر ها
دسته بندی : فلاتر

مشکل در sharedpreferences

فلاتر
- 9 ساعت پیش
توسط الیاس بشکنی آپدیت شد

@hesammousavi سلام عکس زیر رو نگاه کنید اون عبارت نام کاربر (همون Elyas) رو من توی sharedpreferences ذخیره کردم. حالا وقتی میرم به صفحه تغییر مشخصات و وقتی کاربر اسمش رو تغییر داد منم دوباره توی sharedpreferences اسم رو آپدیت میکنم. ولی وقتی دکمه بک رو میزنم و برمیگردم به صفحه قبلی مقدار sharedpreferences قبلی نشون داده میشه و تا وقتی برنامه دوباره اجرا نشه عوض نمیشه مقدارش. چیکار کنم وقتی دکمه...

4 پاسخ

نمایش پاپ آپ به کاربر

فلاتر
- 22 ساعت پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

@hesammousavi @ali.bayat @milad @milad @Alimotreb @khanzadimahdi @Yahya @endworld @masoudproton @mrerfan.ir @alireza.mzh سلام خسته نباشید. ببخشید من میخوام از سمت سرور به برنامه یه درخواست بفرستم که وقتی کاربر برنامه رو باز کرد با پاپ آپ به کاربر یه پیغام نشون بده که مثلا باید برنامه رو به روزرسانی کنی یا مثلا وقتی برنامه رو باز کرد پیغام بده به علت فلان کار اکانت شما مسدود شده. چجوری میتونم این ک...

1 پاسخ

مشکل ارتباط با سرور در فلاتر

فلاتر
- 2 روز پیش
توسط محسن آپدیت شد

سلام من با لاراول یک api دارم که میخوام با فلاتر به اون متصل بشم و یک json بگیرم. تمام کار ها رو انجام دادم و حتی با emulator جواب میده ولی روی گوشی ارور 503 میگیرم. فکر میکنید مشکل از چیه؟ سرور من، سرور مجازی ویندوزی هستش و مشکلی هم نداره.!!!

2 پاسخ

بازار کار اپ های موبایلی و فلاتر

فلاتر
- 1 هفته پیش
توسط یحیی احمدی آپدیت شد

سلام، از کسانی که برنامه نویسی موبایل و یا فلاتر کار کردن می خواستم بپرسم که بازار کار در این موارد چطوره و آیا ارزش وقت گذاشتن داره؟ ممنون میشم پاسخ بدید.

2 پاسخ

دانلود و کش کردن فایل ها

فلاتر
- 1 هفته پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

@hesammousavi @Alimotreb @milad @ali.bayat سلام من میخواستم توی برنامه کاربر بتونه یه سری فایل رو دانلود کنه و کش بشه توی حاقظه تا بعدا بدون دانلود دسترسی داشته باشه (موثع دانلود هم چجوری میشه پروگرس بار نشون داد با درصد؟) چجوری میتونم این فایل ها رو جوری کش و ذخیره کنم که حداقل کارابری متوسط نتونن فایل ها رو کپی کنن و... ممنون میشم راهنمایی کنین

7 پاسخ

آموزش فلاتر در راکت

فلاتر
- 2 هفته پیش
توسط علی فرمانی آپدیت شد

سلام، از دوستانی که آموزش فلاتر راکت رو تهیه کردن می خواستم نظرشون رو راجع به کیفیت دوره بگن و این که ارزش خرید داره یا خیر ممنون.

1 پاسخ

اپلود تصویر در سرور

فلاتر
- 2 هفته پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام وقت همگی بخیر دوستان من میخوام در اپ موبایلم یه تصویر رو اپلود کنم توی سرور (ارسال کنم ) . چطور باید اینکارو بکنم ؟ سمت سرور هم با پایتون نوشته شده و دسترسی ندارم تغییر بدم و... تصویر هم نباید با بیس 64 کد بشه . باید بصورت مستقیم اپلود بشه یا همچین چیزی ...

1 پاسخ

مشکل در هنگام ران کردن فلاتر

فلاتر
- 2 هفته پیش
توسط امیر اخروی آپدیت شد

سلام دوستان من چند وقت پیش فلاتر رو شروع کرده بودم به آموزش و الان بعد چند وقت اومدم دوباره شروعش کنم اما موقعی که دستور flutter doctor رو میزنم این ارور رو بهم میده کسی میدونه مشکل کجاست؟ The term 'Unblock-File' is not recognized as the name of a cmdlet, function, sc ript file, or operable program. Check the spelling of the name, or if a path wa s included, verify that the path is correct and try...

6 پاسخ

Androidx چیست

فلاتر
- 2 هفته پیش

سلام دوستان من برای اضافه کردن پکیج firebase messaging به مشکلات زیادی خوردم ، جوری که هیچ جوره به پروژام اضافه نمیشه خیلی از راهنمایی ها رو انجام دادم اما بازم مشکلم حل نشد یه چند جا دیدم گفتن باید از Androidx استفاده کنم ، جالبه که میخوام همینم اضافه کنم مشکل دارم اول کسی میدونه این برای چیه اصلا ؟؟؟

0 پاسخ

عدم شناخت ایمولیتور

فلاتر
- 2 هفته پیش
توسط الیاس بشکنی آپدیت شد

سلام ایمولیتور‌ اندروید استدیو توط خود اندروید استدیو خونده نمیشه کسی میتونه کمک کنه؟ فلاتر داکتر هم که میزنم نشونش نمیده!!!

3 پاسخ

اپلیکیشن ریسپانسیو و وب اپلیکیشن فلاتر

فلاتر
- 3 هفته پیش
توسط saeed آپدیت شد

سلام از آنجایی که اطلاع دارین هر موبایل و هر تبلت یک رزولیشن خاصی دارن من برای اینکه بتونم یک اپلیکیشن کاملا ریسپانسیو طراحی و پیاده سازی کنم چکاری باید انجام بدم و اینکه آیا در این آپدیت 1.5 که برای فلاتر اومده و میشه با فلاتر برای وب اپلیکیشن نوشت آیا خوب شده و روی تمام گوشیا درست نشون میده و مانند اپ خودش نشون میده ممنون میشم کمکم کنین مرسی

4 پاسخ

سيستم مورد نياز فلاتر

فلاتر
- 3 هفته پیش
توسط saeed آپدیت شد

سلام از كساني كه در زمينه فلاتر كار ميكنن ميخواستم بپرسم كه حداقل سيستم مورد نياز ويندوز براي اينكه فلاتر و اندرويد استديو به خوبي اجرا شوند و سرعت خوبي داشته باشند چي هست و اينكه با cpu core i3 نسل چهار و ram 8 gb و هارد 500hdd ميشه فلاتر و اندرويد استديو رو خوب اجرا كرد و خروجي گرفت؟

11 پاسخ

اجرای کد دارت در background

فلاتر
- 3 هفته پیش
توسط الیاس بشکنی آپدیت شد

یک اپ هست شبیه به الو پیک . میخام یک متدی رو که از طریق سوکت (ASP SignalR core) هم است رو یکسره چک کنم تا هر زمان سفارش جدید اومد یک نوتیفای بدم. حالا مشکلم اینه که وقتی اپ بسته می شود و در حالت background است باید چکار کنم . توجه داشته باشید که برای نوتیفای از سرور ثانویه ای مثل firebase استفاده نمیشه و به این صورت است که سمت اپ چک می شود هر زمان که سفارش جدید اومد یک نوتیفای از سمت اپ ارسال می...

1 پاسخ

عدم دسترسی به adb و همچنین خطای پیکربندی sdk

فلاتر
- 4 هفته پیش
توسط الیاس بشکنی آپدیت شد

با سلام خدمت شما دوستان، متاسفانه من مشکل عدم دسترسی به adb دارم، کلا به شبیه ساز نمیتونم متصل شم و بهش دسترسی داشته باشم و با خطای : Error initializing adb : Android Debugging Bridge not Found مواجه هستم و همچنین توی بخش logcat با خطای please Configure your Sdk مواجه هستم .. متاسفانه ریلیز درست حسابی هم نمیتونم از اپلیکیشن بگیرم و فکر میکنم بیشتر به خطای دوم مربوطه، ازتون خواهش میکنم اگه میتونید...

1 پاسخ

چجور نسخه gradle رو برای url launcher افزایش بدم

فلاتر
- 4 هفته پیش
توسط الیاس بشکنی آپدیت شد

دوستان بعد از نصب پکیج url_launcher پروژه ران نمیشه و متوجه شدیم که نسخه gradle اون نسبت به من بالاتره الان میخوام به نسخه ۳.۴.۲ ارتقاش بدم،از محیط vscode کاری میشه کرد یا برم نسخه gradle رو دانلود کنم،کجا جایگزین باید بشه ممنون !؟

1 پاسخ

دانلود فایل لایه باز برای تمرین طراحی رابط کاربری

فلاتر
- 1 ماه پیش
توسط میلاد آپدیت شد

با سلام ببخشید که من اینجا پست میذارم یه اپلیکیشن سفارش غذا رو با adobe xd طراحی کردم دوستانی که برای تمرین طراحی رابط کاربری دنبال یه فایل میگردند من این فایل رو گذاشتم برای دانلود اگه دوست داشتین میتونید از این لینک دانلود کنید و استفاده کنید. link download

4 پاسخ

const constructor

فلاتر
- 1 ماه پیش
توسط Aliakbar Mohajeruni آپدیت شد

درود به همه ی دوستان چرا توی بعضی از زبان ها یکیشم دارت برای constructor نوع const تعریف میکنن به چه معنی هس ؟؟ اصلا منطقی هست؟؟

2 پاسخ

عدم *** reload کردن پروژه روی دیوایس بصورت usb

فلاتر
- 1 ماه پیش

سلام خسته نباشین،بنده چون داخل vscode کد میزنم گوشی برا تست بصورت دی باگ متصل میکنم،پروژه هم run میشه اما نمیدونم چرا تغییری ایجاد میکنم و میخوام که نتیجه رو ببینم داخل cmd,دو گزینه داره r که reload و Rکه میشه restart اما هیییچ رنگ عوض میکنم هیچ reload میکنه اما تغییری نمیبینم! مشکل از کجاس؟

0 پاسخ

مشکل proxy tunneling در هنگام run گرفتن از برنامه

فلاتر
- 1 ماه پیش
توسط Hassan Zaaferani آپدیت شد

با سلام خدمت دوستان عزیز ... میخواستم بدونم ارور زیر رو چجور میتونم برطرف کنم ... آیا شما برخورد داشتید یا خیر ... Initializing gradle... Finished with error: ProcessException: Process "F:\flutterProjects\flutter_app\android\gradlew.bat" exited abnormally: Downloading https://services.gradle.org/distributions/gradle-4.10.2-all.zip Exception in thread "main" java.io.IOException: Unable to tunnel t...

4 پاسخ

خطا در نصب پوشه

فلاتر
- 1 ماه پیش
توسط الیاس بشکنی آپدیت شد

سلام من میخوام پوشه رو نصب کنم از تحریم گذر هم استفاده میکنم ولی ارور زیر رو میده : Launching lib\main.dart on Android SDK built for x86 in debug mode... Initializing gradle... Resolving dependencies... Running Gradle task 'assembleDebug'... C:\Users\Elyas\AppData\Roaming\Pub\Cache\hosted\pub.dartlang.org\pushe-1.0.0\android\src\main\java\co\ronash\pushe\flutter\PushePlugin.java:49: error: cannot...

1 پاسخ

ارور هنگام ران کردن پروژه

فلاتر
- 2 ماه پیش
توسط الیاس بشکنی آپدیت شد

با سلام وقتی میخوام پروژرو ران کنم به این مشکل بر میخورم طبق اموزش همه چیو درست رفتم جلو ممنون میشم راهنماییم کنید@hesammousavi @ali.bayat یه اخطار توی فلاتر داکتر دارم نمیدونم شاید از اون باشه C:\\Windows\\System32\\myapp>flutter run Using hardware rendering with device Android SDK built for x86. If you get graphics artifacts, consider enabling software rendering with "--enable-software-re...

9 پاسخ

سوال در مورد چند ترفند برای سریع نویسی کدهای فلاتر

فلاتر
- 2 ماه پیش
توسط میلاد آپدیت شد

سلام 1- من یه سری کدهایی رو خیلی (تقریبا توی همه صفحاتم استفاده میکنم) مثلا : final deviceSize = MediaQuery.of(context).size; یا از این قبیل کد ها آیا راهی هست بتونم واسه اینا شورتکات تعریف کنم و سریع تر بدون تایپ استفاده کنم ازشون؟ 2- فرض کنید من یه ویجت MaterialButton دارم و میخوام اینو ببرم داخل یه ویجت Padding ولی خب باید کل ویجت MaterialButton رو کات کنم دوباره یه ویجت Padding بسازم و اونو دا...

1 پاسخ

خروجی ios ازفلاتر

فلاتر
- 2 ماه پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام میخواستم بدونم تو دوره فلاتر چطور خروجی ای او اس گرفته میشه ؟ مثلا یه سورس بهمون میده و ما میرم تو ایکس کد اونجا خروجی میگیریم؟ با تشکر

1 پاسخ

چند سوال راجع به اپل آیدی و گوشی های آیفون و گرفتن خروجی ios

فلاتر
- 2 ماه پیش
توسط الیاس بشکنی آپدیت شد

سلام 1- آیا خروجی ios هم مثل اندروید یه فایل به ما میده و میشه اونو مستقیم توی گوشی بریزیم و تست کنیم؟ یا نه نصب برنامه فقط از طریق اپ استور امکان داره؟ 2- اپ آیدی محدودیت داره واسه تعداد خروجی که گرفته میشه؟ و اینکه هرکی با اپل آیدی خودش خروجی میگیره همون نفر میتونه توی اپ استور بذاره برنامه رو؟ 3- امکانش هست من سورس برنامه رو بدم به کسی برام خروجی ios بگیره؟ مشکلی پیش نمیاد؟ 4- کلا ممنون میشم یک...

5 پاسخ

بک اند

فلاتر
- 2 ماه پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

سلام وقت همه بخیر.... من یه سوال دارم خیلی نیاز به راهنمایی شما دوستان دارم ، بنده به تازگی شروع به ساختن یک اپلیکیشن موبایل کردم ، زیاد اطلاعاتی در این زمینه ندارم ، من شروع به یادگیری فلاتر کردم ولی گویا فلاتر و دارت فقط برای فرانت اند پروژه هستن ، الان برای بک اند باید چه کنم؟چه زبان برنامه نویسی یاد بگیرم ؟ چه مراحلی رو باید بگذرونم؟ چطور بک اند و فرانت اند رو بهم متصل کنم ؟ آیا آموزش یا فیلم...

12 پاسخ

راهنمایی فلاتر

فلاتر
- 2 ماه پیش
توسط الیاس بشکنی آپدیت شد

با سلام به نظر شما برای شروع بهتر از این دوره تخصصی اندروید استفاده کنم یا از اموزش فلاتر ؟

4 پاسخ

اسپلش اسکرین دیفالت

فلاتر
- 2 ماه پیش
توسط رهااا آپدیت شد

سلام @hesammousavi خسته نباشید. من وقتی برنامه امو اجرا میکنم به اندازه ی 5 6 ثانیه صفحه سفید نمایش میداد بعد که سرچ کردم متوجه شدم اسپلش دیفالت خود فلاتر هستش. خب مقدار زمان قابل توجهی نمایش داده میشه که اصلا خوب نیست.حالا خواستم بدونم راهی هست که زمانش کوتاه تر بشه یا بشه کلا حذفش کرد؟

2 پاسخ

پرداخت درون برنامه ای بازار برای فلاتر

فلاتر
- 2 ماه پیش
توسط الیاس بشکنی آپدیت شد

سلام من میخوام برای فلاتر از پرداخت درون برنامه ای بازار استفاده کنم چیکار باید بکنم؟ من یه برنامه دارم، میخوام کاربر اپ رو از کافع بازار دانلود کنه، بعد برای اولین بار فقط یه اشتراک بخره و از برنامه استفاده کنه! چیکار باید بکنم؟ از فلاتر استفاده میکنم ممنون میشم بگین کدوم قسمت های جاوا رو میتونم استفاده کنم و به فلاتر تبدیل کنم؟

6 پاسخ

خطا در اجرای برنامه فلاتر در اندروید استدیو

فلاتر
- 2 ماه پیش
توسط Mohammadreza Ghomi آپدیت شد

Launching libmain.dart on Android SDK built for x۸۶ in debug mode... Initializing gradle... CreateProcessW failed ۱۹۳ Finished with error: ProcessException: %۱ is not a valid Win۳۲ application. Command: C:UsersAlborz RayanAndroidStudioProjects lutter_app۱androidgradlew.bat -v خطای بالا رو رد run نمایش میده و همچنین در لاگ هم خطا زیر Error Opening Emulator emulator: ERROR: Running multiple emulator...

11 پاسخ