بحث و گفتگو

در اینجا میتوانید به بحث و گفتگو در مورد مشکلات و مواردی که برایتان جالب است بپردازید

بحث و گفتگوها

فیلتر ها
دسته بندی : فلاتر

چه امکاناتی باید به راکت اضافه شود

2 دقیقه پیش
توسط الیاس بشکنی آپدیت شد

سلام به همه دوستان راکتی همیشه سعی کردیم بر اساس نظرات شما امکاناتی رو در اختیارتون قرار بدیم که نیازهای شما رو برطرف کنه . حالا در این گفتگو قصد دارم از شما بپرسم . چه امکاناتی باید به راکت اضافه بشه و یا چه امکاناتی میتونه بهتر بشه و بهبود پیدا کنه . پیشاپیش از نظر همه دوستان تشکر میکنم .

348 پاسخ

ری اکت نیتیو و فلاتر

8 دقیقه پیش
توسط الیاس بشکنی آپدیت شد

سلام دوستان لطفا من رو راهنمایی کنید، من شروع به یادگیری طراحی وب کردم آیا اگر ری اکت نیتیو رو یاد بگیرم، امکان ساخت اپلیکیشن موبایل برای هر ایده و خواسته ای امکان پذیر هست؟ منظورم از هر خواسته و ایده همه چیز هست: سرچ کردن، ایجاد صفحه برای هر شخص با امکان درخواست دادن دوستی، پیام خصوصی، پرداخت، و منظورم هر چیزی که تو بهترین اپلیکیشن های دنیا هست (منظورم هر نوع امکاناتی که میخوایم، مثل اپلیکیشن های...

3 پاسخ

برای متخصص شدن در فلاتر

9 دقیقه پیش
توسط الیاس بشکنی آپدیت شد

سلام دوستان لطفا من رو راهنمایی کنید من قصد دارم در قسمت ساخت اپلیکیشن برای موبایل تلاش کنم تا کاملا حرفه ای بشم و بتونم اون برنامه ای که میخوام رو بسازم برای موبایل و تبلت ها. اگر بخوام با فلاتر این کار رو بکنم میشه بگید پیش نیاز ها چی هستند؟ جاوا اسکریپت، نود جی اس، ری اکت جی اس، ری اکت نیتیو رو باید بگذرونم ؟ یا چیزهای دیگه؟ خیلی ممنونم ازتون

3 پاسخ

اپدیت کردن ui بدون استفاده از setState

12 دقیقه پیش
توسط الیاس بشکنی آپدیت شد

سلام میخواستم بدونم چطور میشه ui رو بدون استفاده از SetState به روز کرد؟ من دارم از وب ویو فلاتر استفاده میکنم و در PageFinish میخوام پروگرس بار رو مخفی کنم، اگر از SetState استفاده کنم کل صفحه دوباره ریلود میشه و در واقع وارد یه لوپ بی نهایت میشم

1 پاسخ

مشکل در لود صفحاتی دارای محتوایی مانند اسلایدر در Vue Router

30 دقیقه پیش
توسط سیدعلی موسوی آپدیت شد

سلام دوستان بنده یک مشکلی دارم با vue router که ممنون میشم کسانی که اطلاعات کافی دارند راهنمایی بفرمایند. هنگام استفاده از vue router قسمتی که یک اسلایدر یا مثلا چارت قرار دادم لود نمیشه، اما وقتی صفحه رو رفرش می کنم لود می کنه. موقع استفاده از vue router در واقع تمامی محتوای دیگه به غیر موارد از این قبیل لود میشن. سپاس

3 پاسخ

خطای ftp

1 ساعت پیش
توسط ali kiani مطرح شد

دوستان من موقع اتصال حساب ftp این خطا را بهم میده کسی میتونه راهنماییم کنه message: "Could not connect to host: xxx.xxx.xx.xxx, port:۲۱" Storage::disk('ftp')->put($videoName, $videoFile); 'ftp' => [ 'driver' => 'ftp', 'host' => env('FTP_HOST'), 'username' => env('FTP_USERNAME'), 'password' => env('FTP_PASSWORD'), 'root' => 'public_html/videos', 'port' => ۲۱, ],

0 پاسخ

فریمورک ها و کتابخانه های جاوااسکریپت

2 ساعت پیش
توسط آرمین آپدیت شد

سلام من خودم فرانت رو با jquery می نویسم و اینکه میخواستم با فریمورک های دیگر و جدید جاوااسکریپت هم کار کنم که نیاز به دانش کافی از اکما اسکریپت 6 و خلاصه مباحث پیشرفته جاوا اسکریپت هست ولی من جاوااسکریپت پیشرفته و es6 رو درک نمیکنم و یک مقدار برام پیچیده هست! میخواستم بپرسم که کتابخانه یا فریمورک جدیدی مثل جی کوئری هست که نیاز به دونستن جاوااسکریپت پیشرفته نداشته باشه و به اندازه جی کوئری خوب ب...

5 پاسخ

پیاده سازی گفتگو یا همون چت بین کاربران

3 ساعت پیش
توسط علیرضا معمارزاده آپدیت شد

سلام و خسته نباشید میخام توی سایتم کاربران بتونن با همدیگه گفت و گو کنند- و چت ها کاملا خصوصی باشه( منظور مثل چنین صفحه ای نباشه که عمومیه) هر گفت و گو رو فقط دو کاربر مورد نظر ببینند. البته میخام بعضی وقت ها هم مدیر اصلی بتونه اجازه داشتن یا نداشتن گفت و گوها نظارت داشته باشه و بتونه اون رو کنترل کنه. سوالم اینه ۱. آیا پکیج آماده ای هست که بتونید به من معرفی کنید ؟ ۲. اگه نیست چه جدولی در نظر بگی...

1 پاسخ

چطوری تمیز کد میزنید

3 ساعت پیش
توسط Mehran Amin آپدیت شد

دوستان سلام من به شخصه یکی از ارزش های شخصیم تمیز کد زدن هست ولی وقتی دور و برم رو میبینم واقعا به این پی میبرم هیچکس تمیزی کد براش مهم نیست و تموم شدن به موقع task مهم ترین اولویت براشون هست یعنی شما اگه کثیف ترین کد رو بزنی ولی زودتر از ددلاین task کارت تموم شده باشه، اسمت میشه یه برنامه نویس خوب شما هم اینطور چیزی رو حس کردید؟ روند کاریتون چه شکلیه؟ اول کد رو تحویل میدید بعد تر تمیزش میکنید؟! خ...

5 پاسخ

لینوکس

3 ساعت پیش
توسط علیرضا معمارزاده آپدیت شد

سلام دوستان مدتی میشه که یه دودلی دارم که آیا برم کلا سمت لینوکس یا سمت ویندوز کارم و ادامه بدم میخواستم نظر و تجربه کاری شما رو بدونم که آیا برای طراحان وب حالا در هردو سمت سرور و کلاینت آیا جا به جا شدن سمت لینوکس واقعا تفاوتی داره یا خیلی مهم نیست و در آخر مهم اینکه ما بتونیم درست برنامه نویسی کنیم دیگه چه فرقی داره کدوم سمت کار کنیم ! و در آخر کدوم نسخه از لینوکس رو شما پیشنهاد میکنید.

6 پاسخ

ذخیره نکردن داده تکراری

3 ساعت پیش
توسط محسن مهری آپدیت شد

سلام و خسته نباشید عزیزان یک فرم دارم وقتی میخام ذخیره کنم،قبلش میخام بررسی کنم که اگه قبلا ذخیره نشده بود توی جدول(توی رکوردهای قبلیمون) ذخیرش کنم چیکار کنم چی بنویسم ؟؟ همچنین برای جدول میانی هم چیکار کنم (اونم همین مشکل؟)(جدول pivot)

4 پاسخ

گرفتن اطلاعات نوع دستگاه ورودی

3 ساعت پیش
توسط محسن مهری آپدیت شد

سلام خسته نباشید میخام وقتی یک نفر login میکنه، اطلاعات دستگاهش رو هم ثبت کنم مثل نوع سیستم (گوشی یا کامپیوتر) و نوع مرورگر استفاده شده سوال اول : این کار امکان پذیره؟ سوال دوم : اگه امکان پذیره بدون معرفی پکیج لطفا یکم راهنمایی کنید چطور توی php اطلاعات رو بگیرم؟

3 پاسخ

تقسیم صفحه به دو قسمت تا پایین صفحه

3 ساعت پیش
توسط محسن مهری آپدیت شد

سلام میخام صفحه رو به دو قسمت کامل تقسیم کنم با استفاده از بوت استرپ تونستم، اما میخام کل صفحه (یعنی تمام قد - height full ) اینگونه بشه، لطفا راهنمایی کنید ؟ <div class="row"> <div class="col text-center p-5" style="height:100% !important;"> 1 </div> <div class="col text-center p-5" style="background-color:434bdf;height:100% !important;"> 2...

1 پاسخ

فراخوانی تابع paginate روی یک آرایه

3 ساعت پیش
توسط محسن مهری آپدیت شد

سلام به دلایلی مجبورم دو آرایه رو با هم مرج کنم و بعد اون رو نمایش بدم ، از طرفی این داده ها زیاد هستند و حتما باید paginage بشه، اما فقط وقتی مستقیما داده ها رو از روی یک مدل میخونم به من اجازه این کارو میده روشی هست که بشه paginate رو روی این ارایه فراخوانی کرد ؟ $notes1=auth()->user()->notes()->paginate(19); $users=Puser::where('id',auth()->user()->id)->pluck('user_i...

3 پاسخ

ساخت یک جدول کاربر جدا برای administrator اصلی درسته یا نه

3 ساعت پیش
توسط محسن مهری آپدیت شد

سلام - لطفا یکم وقت بزارین و متن طولانیم رو بخونید - ممنون من یک سایت دارم مینویسم که همه ی کاربرای این سایت برای خودشون یک پنل کاربری دارن و کاراشون رو اونجا انجام میدن از طرفی یک مدیر خیلی اصلی ( مدیر تمامی کاربران) دارم که روی همه ی اینها نظارت داره من میخام مدیر اصلی سایت رو توی یک جدول کاملا جدا ذخیره کنم . یعنی یک جدول دیگه بسازم به نام administrator و مدیر اصلی رو اونجا ذخیره کنم . چون سطح...

3 پاسخ

تعریف سه نوع کاربر در جدول user

3 ساعت پیش
توسط محسن مهری آپدیت شد

سلام - من سه نوع کاربر دارم : 1 - اشخاص حقیقی (فرد) 2 - اشخاص حقوقی(شرکت ها) 3 - شرکت های تولید کننده توی همین سایت چند تا گفت و گو که گذاشتم همه بهم پیشنهاد دادند که (برای امنیت بیشتر و ..) همه ی کاربرام رو توی جدول user تعریف کنم . این کاربرا همگی یک سری اطلاعات مشترک دارند( نام- ایمیل - پسورد) اما اکثر اطلاعاتشون با همدیگه متفاوته اشخاص حقوقی : نام شرکت ، شماره شرکت .... تولید کننده : "&q...

3 پاسخ

منبع برای یادگیری GSAP

3 ساعت پیش
توسط Mehran Amin آپدیت شد

سلام عرض میکنم خدمت تمامی شما دوستان حرفه ای وبسایت راکت دات آی آر :) دیشب تقریبا همین موقع ها بود که یه سوال در مورد افکت های خاص و انیمیت وار پرسیدم و شاهد 7 تا پیام در کمتر از یک روز بودم مرسی واقعا ... یکی از دوستان سایت GreenSock رو پیشنهاد داد که اولش هیچی نمیدونستم و خلاصه سرتون رو درد نیارم رفتم تو وبسایتش و فهمیدم GSAP یه کتابخونه ی جاوااسکریپتی برای آدمایی هست که مثل من دیوونه ی افکت و ا...

1 پاسخ

اپلود لاراول 5.5

6 ساعت پیش
توسط Ali مطرح شد

سلام من سایتم که با لاراول ۵.۵ نوشته شده رو وقتی اپلود میکنم با خطای زیر مواجعه میشم Fatal error: Uncaught ReflectionException: Class config does not exist in /home/kavarmar/public_html/Application/vendor/laravel/framework/src/Illuminate/Container/Container.php:۷۵۲ Stack trace: #۰ /home/kavarmar/public_html/Application/vendor/laravel/framework/src/Illuminate/Container/Container.php(۷۵۲): Reflecti...

0 پاسخ

گزینه google planner keywords در دسترس نیست

6 ساعت پیش
توسط fateme آپدیت شد

گزینه google planner keywords در دسترس نیست وقتی میخوام واردش بشم از مرحله دو شروع میشه کوکی و حافظه کش رو هم هم پاک کردم و با اکانت دیگه ای هم امتحان کردم ولی بازم نتونستم ببینمش لطفا راهمنایی کنید

2 پاسخ

واکشی کردن سطرهای جدول

7 ساعت پیش
توسط Saied Hr آپدیت شد

سلام دوستان من میخوام تمام سطرهای یکی از جدول هامو با حلقه ی foreach واکشی کنم به غیر از اونایی که بهشون ی type مخصوص دادم این کار رو چطوری میتونم انجام بدم؟

9 پاسخ

فايربيس

7 ساعت پیش
توسط الیاس بشکنی آپدیت شد

سلام فايربيس دقيقاً چي هست؟ همون بك اند محسوب ميشه؟ يعني كسي كه برنامه نويس فرانت با ري اكت هست ميتونه برنامه ري اكت نيتيو بسازه بك اندشو به جاي تكنولوژي هاي وب و زبان هاي بك اند وب با فايربيس بك اند اپليكيشنشو بنويسه؟ تشكر

1 پاسخ

آیا استفاده از auto captcha امکان پذیر است

7 ساعت پیش
توسط mamalheydar مطرح شد

دوستان یک سوالی برام پیش اومده یک سری سایت ها خارجی هستند با پرداخت هزینه captcha ها رو رد میکنند کسی استفاده کرده از اون سایت ها ؟ بنده میخام برای کپتچای تشخیص تصاویر استفاده کنم و روی یک اسکرپیت خودکار آیا امکان پذیر هست ؟

0 پاسخ

رسپانسیو بوت استرپ sass

7 ساعت پیش
توسط نیما آپدیت شد

سلام وقت بخیر من برای رسپانسیو کردن در sass از روش زیر استفاده کردم //varible Predefined Break-points $sm: 576px; $md: 768px; $lg: 992px; $xl: 1200px; // The mdia mixin for responsive @mixin media($args...) { $query: ""; @each $arg in $args { $op: ""; @if ( $query != "" ) { $op: " and "; } $query: $query + $op + translate-media-condition($arg); } @media #{$query} {...

1 پاسخ

مشکل ارسال ایمیل روی هاست

17 ساعت پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام در یکی از پروژه هام قسمت فعال سازی اکانت از طریق ایمیل راه اندازی کردم که از لاراول 6 و دایرکت ادمین استفاده می کنم پروژه رو لوکال درست کار می کنه و ایمیل های فعال سازی حساب به mailtrap میفرسته ولی روی هاست ارور :: ErrorException stream_socket_enable_crypto(): SSL operation failed with code 1. OpenSSL Error messages: error:14090086:SSL routines:ssl3_get_server_certificate:certificate verify...

1 پاسخ

کرش نسخه ios فلاتر بعد از خروجی گرفتن

18 ساعت پیش
توسط محمدرضا محمدزاده آپدیت شد

سلام دوستان من برنامه فلاتر رو که نوشتم هیچ مشکلی نداره روی اندروید هیچ باگی نداره روی ios هم وقتی روی xcode اجرا میکنم هیچ مشکلی نداره و کامل اجرا میشه ولی بعد از خروجی گرفتن ادهاک برای سیب اپ و فرستادن اون برام ایمیل زدن که بعد از باز کردن برنامه کرش میکنه و خارج میشه چون اکانت دولوپر ندارم از این اموزش استفاده کردم https://virgool.io/iran-react-community/گرفتن-خروجی-ios-بدون-حساب-دولوپر-100-دلا...

3 پاسخ

پرداخت های ارجاع نشده به وب سایت فروشنده

21 ساعت پیش
توسط سیدعلی موسوی آپدیت شد

درود . آیا وقتی کاربر یک خرید را انجام میدهد ولی به وب سایت من بر نگردد .یعنی توسط من وریفای نشود اون پرداخت توسط بانک کنسل شده و مبلغ خریداری شده به حساب کاربر بر می گردد؟ از زرین پال استفاده کردم. ممنونم.

5 پاسخ

وبسایت های خاص

22 ساعت پیش
توسط سجاد کریمی آپدیت شد

سلام دوستان من عاشق وبسایت هایی هستم که وقتی روی یک المنت یا یک شی رفتیم (Rollover) کردیم اون رنگش و یا موقعیت و حالتش به صورت انیمیشن های حرفه ای و جذاب انیمیت بشه و همچنین وقتی با اسکرول به پایین کردیم خیلی از المان ها پدیدار بشن . برای طراحی این چنین وبسایت ها به نظر شما آموزش جاوااسکریپت راکت کمک کننده هست یا خیر ؟! چون در قسمت پروژه هاش نبود ... و در ضمن چه فریمورکی رو برای کارهایی که گفتم پی...

7 پاسخ