بحث و گفتگو

در اینجا میتوانید به بحث و گفتگو در مورد مشکلات و مواردی که برایتان جالب است بپردازید

بحث و گفتگو ها

فیلتر ها
دسته بندی : فلاتر

بک اند

فلاتر
- 17 ساعت پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

سلام وقت همه بخیر.... من یه سوال دارم خیلی نیاز به راهنمایی شما دوستان دارم ، بنده به تازگی شروع به ساختن یک اپلیکیشن موبایل کردم ، زیاد اطلاعاتی در این زمینه ندارم ، من شروع به یادگیری فلاتر کردم ولی گویا فلاتر و دارت فقط برای فرانت اند پروژه هستن ، الان برای بک اند باید چه کنم؟چه زبان برنامه نویسی یاد بگیرم ؟ چه مراحلی رو باید بگذرونم؟ چطور بک اند و فرانت اند رو بهم متصل کنم ؟ آیا آموزش یا فیلم...

12 پاسخ

راهنمایی فلاتر

فلاتر
- 1 روز پیش
توسط الیاس بشکنی آپدیت شد

با سلام به نظر شما برای شروع بهتر از این دوره تخصصی اندروید استفاده کنم یا از اموزش فلاتر ؟

4 پاسخ

اسپلش اسکرین دیفالت

فلاتر
- 3 روز پیش
توسط رهااا آپدیت شد

سلام @hesammousavi خسته نباشید. من وقتی برنامه امو اجرا میکنم به اندازه ی 5 6 ثانیه صفحه سفید نمایش میداد بعد که سرچ کردم متوجه شدم اسپلش دیفالت خود فلاتر هستش. خب مقدار زمان قابل توجهی نمایش داده میشه که اصلا خوب نیست.حالا خواستم بدونم راهی هست که زمانش کوتاه تر بشه یا بشه کلا حذفش کرد؟

2 پاسخ

ارور هنگام ران کردن پروژه

فلاتر
- 3 روز پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

با سلام وقتی میخوام پروژرو ران کنم به این مشکل بر میخورم طبق اموزش همه چیو درست رفتم جلو ممنون میشم راهنماییم کنید@hesammousavi @ali.bayat یه اخطار توی فلاتر داکتر دارم نمیدونم شاید از اون باشه C:\\Windows\\System32\\myapp>flutter run Using hardware rendering with device Android SDK built for x86. If you get graphics artifacts, consider enabling software rendering with "--enable-software-re...

5 پاسخ

چند سوال راجع به اپل آیدی و گوشی های آیفون و گرفتن خروجی ios

فلاتر
- 3 روز پیش
توسط الیاس بشکنی آپدیت شد

سلام 1- آیا خروجی ios هم مثل اندروید یه فایل به ما میده و میشه اونو مستقیم توی گوشی بریزیم و تست کنیم؟ یا نه نصب برنامه فقط از طریق اپ استور امکان داره؟ 2- اپ آیدی محدودیت داره واسه تعداد خروجی که گرفته میشه؟ و اینکه هرکی با اپل آیدی خودش خروجی میگیره همون نفر میتونه توی اپ استور بذاره برنامه رو؟ 3- امکانش هست من سورس برنامه رو بدم به کسی برام خروجی ios بگیره؟ مشکلی پیش نمیاد؟ 4- کلا ممنون میشم یک...

4 پاسخ

پرداخت درون برنامه ای بازار برای فلاتر

فلاتر
- 4 روز پیش
توسط الیاس بشکنی آپدیت شد

سلام من میخوام برای فلاتر از پرداخت درون برنامه ای بازار استفاده کنم چیکار باید بکنم؟ من یه برنامه دارم، میخوام کاربر اپ رو از کافع بازار دانلود کنه، بعد برای اولین بار فقط یه اشتراک بخره و از برنامه استفاده کنه! چیکار باید بکنم؟ از فلاتر استفاده میکنم ممنون میشم بگین کدوم قسمت های جاوا رو میتونم استفاده کنم و به فلاتر تبدیل کنم؟

6 پاسخ

خطا در اجرای برنامه فلاتر در اندروید استدیو

فلاتر
- 6 روز پیش
توسط Mohammadreza Ghomi آپدیت شد

Launching libmain.dart on Android SDK built for x۸۶ in debug mode... Initializing gradle... CreateProcessW failed ۱۹۳ Finished with error: ProcessException: %۱ is not a valid Win۳۲ application. Command: C:UsersAlborz RayanAndroidStudioProjects lutter_app۱androidgradlew.bat -v خطای بالا رو رد run نمایش میده و همچنین در لاگ هم خطا زیر Error Opening Emulator emulator: ERROR: Running multiple emulator...

11 پاسخ

مشکل proxy tunneling در هنگام run گرفتن از برنامه

فلاتر
- 7 روز پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

با سلام خدمت دوستان عزیز ... میخواستم بدونم ارور زیر رو چجور میتونم برطرف کنم ... آیا شما برخورد داشتید یا خیر ... Initializing gradle... Finished with error: ProcessException: Process "F:\flutterProjects\flutter_app\android\gradlew.bat" exited abnormally: Downloading https://services.gradle.org/distributions/gradle-4.10.2-all.zip Exception in thread "main" java.io.IOException: Unable to tunnel t...

3 پاسخ

خروجی گرفتن برای ios

فلاتر
- 2 هفته پیش
توسط پریسا آپدیت شد

سلام وقتتون بخیر در کدوم قسمت از آموزشتون خروجی گرفتن برای ios و روی گوشی را توضیح دادین ؟

4 پاسخ

آماده سازی VSCode برای برنامه نویسی فلاتر

فلاتر
- 2 هفته پیش
توسط Amir m آپدیت شد

سلام خسته نباشید. @proamirm @mojimich2015 @ham.sarkhosh @ali.farmani @hesammousavi @milad ببخشید میخواستم VSCode رو برای کدنویسی فلاتر آماده سازی کنم مثلا تم + فونت + دکمه هات ریلود (مثل ctrl+s) + وصل کردن جنی موشن (فلاتر داکتر نمیشناسه) + یه سری پیشنهاد که مثلا stf رو بزنیم یه ویجیت استیت فول بسازه و اینجور چیزا تا کدنویسی رو راحت کنه تشکر

9 پاسخ

اجرا برنامه در آیفون در ویندوز توسط فلاتر

فلاتر
- 2 هفته پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام. من متاسفانه به دلاییلی نمیدونم از Virtual Devices استفاده کنم (رمز BIOS رو یادم رفته!) و برای تست برنامه هام از NOX استفاده میکنم که یکم اذیت داره. من گوشیم اندروید نیست و ios هستش؛ میخوام بدونم راهی هست در ویندوز گوشیم رو وصل کنم و از هات ریلود فلاتر در گوشی آیفونم استفاده کنم؟

1 پاسخ

ارور بعد از اضافه کردن پکیج جدید در فلاتر

فلاتر
- 2 هفته پیش
توسط Yousef Roshandel آپدیت شد

چند روزی هست که میخوام 2 تا پکیج به پروژم اضافه کنم اما بعد از اضافه کردن پکیج‌ها، هنگام ران کردن پروژه به ارور زیر میخورم: پکیج‌های اضافه شده: https://pub.dartlang.org/packages/shared_preferences https://pub.dartlang.org/packages/connectivity#-readme-tab- ارور هنگام ران کردن: FAILURE: Build failed with an exception. * What went wrong: Could not resolve all files for configuration ':connectivit...

4 پاسخ

در مورد دوره فلاتر

فلاتر
- 2 هفته پیش
توسط الیاس بشکنی آپدیت شد

سلام ببخشید من هر چقدر تلاش می کنم virtual device برام اوکی نمیشه در اندروید استودیو چه راه حلی دارید ؟ با ********* و اینترنت بازهم تهش درست نمیشه و نصب نمیشه فتیل های دانلود شده و با فعال کردن فلاتر در بخش فایل ها اصلا فایلی با پسوند dart نمیاره و یک سوال دیگر اینکه آیا حتما باید. در vs code هم اوکی باشه حتی اگر از اندروید استادیو استفاده می کنیم ؟

2 پاسخ

خطا در اجرای فلاتر

فلاتر
- 2 هفته پیش
توسط Mohammadreza Ghomi آپدیت شد

شبیه ساز کار میکند اما هنگام اجرا گرفتن از فلاتر مشکل زیر وجود دارد : Launching lib\main.dart on Android SDK built for x86 64 in debug mode... Initializing gradle... CreateProcessW failed 193 Finished with error: ProcessException: %1 is not a valid Win32 application. Command: C:\Users\Alborz Rayan\AndroidStudioProjects\flutter10\android\gradlew.bat -v

3 پاسخ

فلاتر وبوت استرپ

فلاتر
- 2 هفته پیش
توسط علی فرمانی آپدیت شد

سلام دوستان بوت استرپ همونطور که میدونید سمت کلاینت ومربوط به طراحی ظاهر سایت هست حالا این فلاتر مثل این سمت کلاینت کار میکنه کلاباuiدرگیر هست یا سمت سرور یا برنامه نویسی محسوب میشه چون دیدم طرف یه اپ زده با فلاتر سمت بک اند رو باphpکار کرده

2 پاسخ

پکیج نویسی برای فلاتر

فلاتر
- 3 هفته پیش
توسط الیاس بشکنی آپدیت شد

سلام خسته نباشید. من به یه سری پلاگین نیاز دارم مثلا اینتنت های نظردادن توی بازار یا پرداخت درون برنامه ای بازار و اینجورچیزا میشه یه راهنمایی بکنید اصلا روند این کار چطوریه؟ چطوری باید اینا رو تبدیل به پکیج های فلاتر کرد؟ اصلا این کدهای جاوا رو میشه به راحتی به فلاتر تبدیل کرد؟ تشکر @hesammousavi @mojimich2015

2 پاسخ

نحوه تعامل با داکیومنت فلاتر

فلاتر
- 3 هفته پیش
توسط علی فرمانی آپدیت شد

سلام. اکثرا میگن داکیومنت فلاتر منبع خوبی واسه یادگیری هستش. اما یه مشکلی که من دارم اینه که این داکیومنت تا یه جا های اولیه رو یاد میده و باقی میشه تو API Refrence که یه جورایی خشکه! فرضا من وسط یه پروژه نیاز دارم بدونم چطور میشه کار کرد بدون وجود appbar فاصله بالایی رو طوری تنظیم کنیم که از نوار status bar خود گوشی فاصله داشته باشه (چیزی که خیلی بدرد میخوره، چون اکثر برنامه ها appbar ندارن) یا چ...

1 پاسخ

راهنمای در مورد پیاده سازی مدیریت حالت در فلاتر

فلاتر
- 3 هفته پیش

با سلام صفحه ای که بایستی طراحی کنم که شامل چندین اسلاید هستش که swiper پیاده سازی کردم تو هر اسلاید اطلاعاتی از api دریافت می کنم و در sqlite ذخیره میکنم برای مدیریت حالت بهتر از چه روشی استفاده کنم bloc ؟ Provider ؟ Redux ؟ بنظر خودم در bloc دو حالت loading و completed در نظر بگیرم براساس آن تا زمانی که لود نشده CircularProgressIndicator نشون بدم و بعد از دریافت کامل اطلاعات امکان تغییر صفحه ر...

0 پاسخ

یه سوال کوچیک در مورد قسمت 46 آموزش

فلاتر
- 3 هفته پیش
توسط الیاس بشکنی آپدیت شد

سلام دوستان وقت بخیر در قسمت 46 آموزش، توی کلاس products_screen ،همه کدام مثل توی اموزشه فقط من بجای اینکه داده های لیست products رو بفرستم توی یک کلاس دیگه، میخوام همونجا ازش استفاده کنم، مثلا توی عنوان صفحه و به این صورت استفاده کردم. فقط خواهشا دلخور نشین من بلد نیستم متاسفانه یکاری کنم کدها درست نمایش داده بشه. هرچیم بین ''' و ''' قرار میدم بازم معمولی نمایش میده. اینو هم اگه کسی یاد بده م...

7 پاسخ

خطای Missing asset در فلاتر

فلاتر
- 3 هفته پیش
توسط Mojtaba Michael آپدیت شد

سلام من به پروژم فونت اضاقه کردم و به خوبی هم کار میکنه ولی دائما وارنینگ میده که : Warning: Missing asset in fonts for IranSans مشکل از چیه؟

1 پاسخ

ارسال نوتیفیکیشن در فلاتر

فلاتر
- 3 هفته پیش
توسط الیاس بشکنی آپدیت شد

سلام من نیاز دارم که هفته ای یکبار توی اپم نوتیفکیشن بفرستم ولی نمیخوام از فایربس استفاده کنم از پلاگین لوکال نوتیف استفاده کردم ولی وقتی برنامه بسته بشه دیگه کار نمیکنه سرویس هم نتونستم راه اندازی کنم که تو پس زمینه کدم اجرا بشه چیکار کنم به نظرتون؟ ممنون @hesammousavi @mojimich2015

1 پاسخ

سرویس ها در فلاتر

فلاتر
- 3 هفته پیش
توسط الیاس بشکنی آپدیت شد

سلام من یه تابعی دارم واسه چک کردن آپدیت برنامه میخوام اگه حتی برنامه هم بسته بود این تابع اجرا بشه (مثلا روزی یه بار) ولی هر چی سرچ میکنم و پلاگین های مختلفی تست میکنم نمیتونم راه بندازمش کسی میتونه کمکم کنه؟ ممنون میشم @hesammousavi @mojimich2015

5 پاسخ

سيستم مورد نياز فلاتر

فلاتر
- 3 هفته پیش
توسط Amir m آپدیت شد

سلام از كساني كه در زمينه فلاتر كار ميكنن ميخواستم بپرسم كه حداقل سيستم مورد نياز ويندوز براي اينكه فلاتر و اندرويد استديو به خوبي اجرا شوند و سرعت خوبي داشته باشند چي هست و اينكه با cpu core i3 نسل چهار و ram 8 gb و هارد 500hdd ميشه فلاتر و اندرويد استديو رو خوب اجرا كرد و خروجي گرفت؟

10 پاسخ

نگرانی در طراحی اپلیکیشن با فلاتر

فلاتر
- 3 هفته پیش
توسط Mojtaba Michael آپدیت شد

سلام. این سوال رو من چند جا پرسیدم اما کسی نتونسته کمکم کنه. با این که سوال واقعا مهمه! نمیدونم چرا کسی نمیتونه جواب بده. ببینید یه نگرانی که همیشه دارم وقتی دارم رابط کاربری رو با فلاتر طراحی میکنم، اینه که آیا این نمایی که من دارم تو Emulator میبینم، همون نماییه که همه گوشی ها چه بزرگ چه کوچیک، چه تبلت یا چه چیزای دیگه میبنن؟ مثلا فرض کنید من ارتفاع یک Container رو روی 350 تنظیم کردم و فرضا این...

2 پاسخ

یادگیری زبان فلاتر

فلاتر
- 3 هفته پیش
توسط hamed sarkhosh آپدیت شد

سلام الان تقریبا دو هفته هست که شروع به یادگیری زبان فلاتر کردم ولی خیلی برام مبهمه .... چون توی هر ویدیو ویجت های زیادی تدریس میشه .... چطور باید همه رو به خاطر بسپارم تا در مواقع نیاز ازشون استفاده کنم ؟ چطور میتونم بک برنامه نویس اندروید شوم ؟

3 پاسخ

setState در فلاتر

فلاتر
- 3 هفته پیش

سلام آیا ممکنه setState رو خارج از stateful و stateless استفاده کرد اگه بله چطور میتونم و یا اگه خیر چی کار باید بکنم ؟؟؟

0 پاسخ

چه فرقی هست بین PWA با flutter

فلاتر
- 4 هفته پیش
توسط میلاد آپدیت شد

دوستان یه سوال چه فرقی هست بین PWA با flutter از لحاظ پیچیگی پروژه کدوم رو پیشنهاد میدید که برای اپ موبایل استفاده کرد

8 پاسخ

بهترین منبع یادگیری فلاتر

فلاتر
- 4 هفته پیش
توسط Yousef Roshandel آپدیت شد

سلام. بهترین منبع یادگیری فلاتر به نظرتون چیه؟ البته که دوره فلاتر این سایت رو خریداری کردم؛ اما خب یه مشکل جدی با این آموزش ها دارم. اونم اینه حسام عزیز یکم ترتیب ها رو بهم زدن و فرضا نمیان به ما ویجت ها رو یاد بدن. در قالب پروژه ویجت ها رو به کار میبرن. شاید روش خوبی باشه اما من اصلا اارتباط برقرار نمیکنم و هر رابطی که فکر میکنم نمیدونم دقیق چطوری پیاده میشه با این که بخش stateless رو ده بار دید...

13 پاسخ

فلاتر و طراحی یک رابط برای همه دیوایس ها

فلاتر
- 4 هفته پیش

سلام. چطور میشه در حالی که داریم رابط رو در فلاتتر میزنیم نگران چینش در دیوایس های مخلتف نباشیم؟ من تو وب یکی از دغده هام این بود که تو صفحات مختلف چطور به نمایش در میاد صفحم تو فلاتر چطور میمشه این رو مدریت کرد؟ مثلا ابعادی که به صورت عدد دابل میدیم به pending، خودش در دیوایس های مختلف تنظیم میشه؟ یعنی همین که در دیوایس ما به خوبی نمایش داده بشه، همون خروحی واسه هر ابعاد صفحه نمایشی هستش؟

0 پاسخ

آموزش ناتیفیکیشنios وخروجی ios رو بهم یاد بده و هزینشو بگیره

فلاتر
- 4 هفته پیش
توسط علی اصغر اخوان مهدوی آپدیت شد

سلام دوستان وقت بخیر من به این دو آیتمی که گفتم نیاز دارم ولی از سایت راکت تعجب میکنم که همه چیزش کامله ولی این دو موضوع رو آموزش نداده آقای حسام موسوی @hesammousavi هم که فقط گفتن مستنداتش هست و طبق اون عمل کنین که فکر نمیکردم اینجوری آموزشش رو خلاصه کنن و اننظار بیشتری میرفت. )-: در نهایت اگر کسی هست که میتونه این دوتا موضوع رو بهم یاد بده ممنون میشم و هزینشم حاضرم بهش پرداخت کنم.

1 پاسخ