بحث و گفتگو

در اینجا میتوانید به بحث و گفتگو در مورد مشکلات و مواردی که برایتان جالب است بپردازید

بحث و گفتگو ها

فیلتر ها
دسته بندی : فلاتر

راهنمایی برای ساخت یک صفحه چت

فلاتر
- 22 ساعت پیش
توسط الیاس بشکنی آپدیت شد

سلام خسته نباشید میخوام یه صفحه ای داشته باشم دقیقا شبیه یه گروه تلگرامی کاربر بتونه پیام بفرسته و مثل تلگرام عکس و اسمش نمایش داده بشه و بتونه پیامو ریپلای کنه فقط همینو میخوام یعنی فقط بتونه چت کنه و بتونه ریپلای کنه واسه این چیکار میتونم بکنم؟ راحت ترین راهش چیه؟ با سوکت؟ تشکر

2 پاسخ

وب ویو در فلاتر

فلاتر
- 1 روز پیش
توسط الیاس بشکنی آپدیت شد

سلام من از کتابخونه https://pub.dev/packages/webview_flutter استفاده میکنم. میخوام به جای اینکه کل صفحه رو توی وب ویو نشون بدم فقط محتویات یه div با کلاس post-content رو نشون بدم! آیا راهی هست؟ من با کتابخونه https://github.com/samacs/simple_html_dom محتویات بین این دو تگ رو گرفتم ولی نمیدونم چجوری نشون بدم! ممنون میشم کمک کنید! تشکر

2 پاسخ

متاسفانه فولدری برای دیتابیسم ایجاد نمیشه

فلاتر
- 2 روز پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام دوستان وقتتون بخیر توی بحث آموزش sqlite ، دیتابیس من درست کار میکنه و میتونم insert کنم و کوئری بگیرم. اما متاسفانه فولدر دیتابیسم رو هیچ جایی پیدا نمیکنم. خواهشا کمک کنین خیلی کارم گیره ممنون از همگی طاعاتتونم قبول درگاه حق . . .

9 پاسخ

خطا در اجرای برنامه فلاتر در اندروید استدیو

فلاتر
- 1 هفته پیش
توسط Mohammadreza Ghomi آپدیت شد

Launching libmain.dart on Android SDK built for x۸۶ in debug mode... Initializing gradle... CreateProcessW failed ۱۹۳ Finished with error: ProcessException: %۱ is not a valid Win۳۲ application. Command: C:UsersAlborz RayanAndroidStudioProjects lutter_app۱androidgradlew.bat -v خطای بالا رو رد run نمایش میده و همچنین در لاگ هم خطا زیر Error Opening Emulator emulator: ERROR: Running multiple emulator...

8 پاسخ

خطای Error retrieving device properties for در فلاتر

فلاتر
- 1 هفته پیش
توسط میلاد جعفری آپدیت شد

سلام دوستان وقتتون بخیر من حدود چند روزه که به این مشکل خوردم که با هر راه حل موجود در اینترنت حل نشد این خطا هنگان بیلد شدن و flutter doctor گرفتن رخ میده که دلیلش رو متوجه نشدم لطفا اگر که راه حل رو میدونید راهنمایی کنید که خیلی خیلی ممنون میشم متن خطا هم به این شکل هست: Error retrieving device properties for ro.product.cpu.abi: Launching libmain.dart on Android SDK built for x۸۶ in debug mode.....

2 پاسخ

مشکل در نصب پلاگین در فلاتر

فلاتر
- 1 هفته پیش
توسط EW آپدیت شد

سلام من میخوام پلاگین های زیر رو نصب کنم ولی نمیدونم چرا ارور میدن http: ^0.12.0+2 shared_preferences: ^0.5.3+1 flutter_html_view: ^0.5.11 اینم اررو : Running "flutter packages get" in alimelodi... Because no versions of flutter_html_view match >0.5.11 <0.6.0 and flutter_html_view 0.5.11 depends on cached_network_image ^0.5.0+1, flutter_html_view ^0.5.11 requires cac...

4 پاسخ

طراحی قالب اپلیکیشن شبیه به آخرین خبر

فلاتر
- 1 هفته پیش
توسط الیاس بشکنی آپدیت شد

با عرض سلام من تازه شروع به یادگیری فلاتر کردم. و یک پروژه ای رو استارت زدم. می خواستم یه تمپلتی شبیه به اپلیکیشن آخرین خبر طراحی کنم. ممنون میشم برای شروع راهنمایی کنید که چجوری می تونم این لایوت رو بزنم. لینک عکس http://uupload.ir/view/2jm6_photo_2019-06-10_15-35-37.jpg

3 پاسخ

حجم بالای فایل خروجی

فلاتر
- 2 هفته پیش
توسط ایمان آپدیت شد

با عرض سلام من پروژه ساده که با فلاتر ایجاد می کنم حجم فایل نهایی کمتر از 30 مگ نیم شود لطفا راهنمایی کنید با تشکر

2 پاسخ

عملیات های زمان بر در فلاتر

فلاتر
- 3 هفته پیش
توسط الیاس بشکنی آپدیت شد

سلام @hesammousavi من یه سری داده پشت سر هم دارم که توی حلقه فورایچ دارم وارد دیتابیس میکنم و میگم اگه همشون وارد شد پیغام اوکی بده! ولی خب دفعه اول میگه وارد دیتابیس نشده درصورتی که توی دیتابیس وارد شدن، و بار دوم که دوباره روی دکمه بررسی میزنم اونقت پیغام اوکی میده، حس میکنم عملیاتش زمان بره و برای دفعه اول متغیر من true نمیشه که اوکی بده و false میمونهُ کسی میتونه راهنمایی کنه باید چیکارکنم؟ مث...

2 پاسخ

پرش به تنظیمات در فلاتر

فلاتر
- 3 هفته پیش
توسط حامد کوهستانی آپدیت شد

سلام، من میخوام توی اسپلش اسکرین اینترنت چک بشه اگر اینترنت وصل نبود یک دیالوگ نشون بده و دو تا دکمه داشته باشه یکی اینترنت wifi یکی اینترنت mobile دقیقا مثل اسنپ که وقتی اینترنت قط هست چنین پیامی نمایش میده حالا میخوام وقتی روی دکمه ها زدن بره به تنظیمات مربوطه مثلا روی اینترنت وای فای که زده شد بره توی تنظیمات وای فای موبایل یک پکیج در این مورد وجود داره system_setting اما اینترنت موبایل رو پشتی...

2 پاسخ

مشکل در ارسال اطلاعات به سرور در فلاتر

فلاتر
- 3 هفته پیش
توسط الیاس بشکنی آپدیت شد

سلام من وقتی اولین بار روی دکمه ارسال اطلاعات میزنم خطا میده، ولی، دوباره که روی دکمه میزنم پیغام اوکی میده! به نظر شما مشکل از چیه؟ class InsertDoneQuestionAnswer { static Future<Map> insertDQAIntoServer( String qID, String aID, String dqID) async { Map<String, String> body = {'qid': qID, 'aid': aID, 'dqid': dqID}; final response = await http .post(GlobalData....

2 پاسخ

نسخه اندروید سازگار با برنامه های فلاتر

فلاتر
- 3 هفته پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام دوستان چند تا سوال در مورد فلاتر برام پیش اومده : ۱ -پایین ترین نسخه اندروید و ios سازگار با برنامه های فلاتر چیه؟ ۲ - حجم اپ خروجی به طور میانگین چند مگابایته؟ ۳ - یادگیری زبان dart برای من که قبلا جاوا اسکریپت کار کردم چقدر زمان بره؟ ۴ - باید از android studio استفاده بشه یا مانند react native ابزار خاصی (Expo) برای مشاهده خروجی وجود داره؟

1 پاسخ

ایجاد لینک برای اپلیکیشن

فلاتر
- 3 هفته پیش
توسط وحید رضازاده آپدیت شد

سلام دوستان چطور میشه برای یک اپ نصب شده در گوشی لینک داخلی تعریف کرد مثلا whatsapp:// tg:// لینک های واتس اپ و تلگرام هستن و اگر تو گوشی روشون کلیک بشه اون اپ ها باز میشن کسی از دوستان اطلاع داره؟

1 پاسخ

flutter command not found در لینوکس

فلاتر
- 4 هفته پیش
توسط پایان جهان آپدیت شد

سلام من توی لینوکس میخوام کار کنم طبق لینک زیر پیش میرم ولی متاسفانه کار نمیکنه! https://flutter.dev/docs/get-started/install/linux#update-your-path من به مسیر etc میرم و به فایل profile این خط رو اضافه میکنم ولی نمیشهُ توی مسیر home هم یه فایل .bash_profile ساختم و اینو توش گذاشتم ولی نشد export PATH=$PATH:/home/elyas/opt/flutter/bin چیکار کنم باید؟

4 پاسخ

پرداخت درون برنامه ای بازار برای فلاتر

فلاتر
- 4 هفته پیش
توسط الیاس بشکنی آپدیت شد

سلام من میخوام برای فلاتر از پرداخت درون برنامه ای بازار استفاده کنم چیکار باید بکنم؟ من یه برنامه دارم، میخوام کاربر اپ رو از کافع بازار دانلود کنه، بعد برای اولین بار فقط یه اشتراک بخره و از برنامه استفاده کنه! چیکار باید بکنم؟ از فلاتر استفاده میکنم ممنون میشم بگین کدوم قسمت های جاوا رو میتونم استفاده کنم و به فلاتر تبدیل کنم؟

4 پاسخ

اشکال در ایمولیتور

فلاتر
- 4 هفته پیش
توسط وحید سردارزاده آپدیت شد

با سلام و عرض خسته نباشید شبیه ساز من غیر فعال شده Genymotion v رو هم نصب کردم طبق فیلم آموزش ولی بعد از دانلود مدل ایمولیتور پیغام میده cpu مشکل داره

2 پاسخ

ست نشدن اسم بعد از کلیک روی استان در dropdownmenu

فلاتر
- 4 هفته پیش

سلام دوستان بنده درحال طراحی یه اپ هستم ولی اوایل کار با فلاتر هستم چون با ریکت نیتیو میزدم قبلا ... این کد یک dropdown خواستم بدونم چرا وقتی مثلا روی یک استان کلیک میکنم اسم اون استان نمیاد ست نمیشه؟ "new DropdownButton<String>( " value: dropdownvalue, items: _State.map((String Value) { return DropdownMenuItem<String>( value: Value, child: new Text(Value), ); }).toList(),&qu...

0 پاسخ

امکان استفاده از کدهای اندروید در فلاتر

فلاتر
- 1 ماه پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام من یک سری کلاس دارم که با زبان java نوشته شده، می شه به راحتی این کلاس ها را به برنامه flutter اضافه کرد؟

1 پاسخ

گرفتن نام مکان از روی مختصات LatLag در فلاتر

فلاتر
- 1 ماه پیش
توسط الیاس بشکنی آپدیت شد

سلام 1- من میخوام وقتی مارکر نقشه رو روی مختصات خاصی بردم اسم اون مکان بیاد! (مثلا خیابان فلان) یا حتی سرچ از روی آدرس (مثلا کاربر سرچ کنه دانشگاه تهران و مارکر به اونجا منتقل بشه) مثل اپ های ماکسیم و اسنپ و... 2- در ضمن میخوام بین دو نقطه یه مسیر (polyline) ترسیم کنم! 3- واسه اینکه اسامی مکان هاو... که روی نقشه هست فارسی بشه باید چیکار کنم؟ چیکار باید بکنم دقیقا؟ صفحه افزونه : https://pub.dev/pa...

6 پاسخ

جاستیفای کردن متن فارسی در فلاتر

فلاتر
- 1 ماه پیش
توسط الیاس بشکنی آپدیت شد

@hesammousavi سلام چطوری میتونم متن فارسی رو جاستیفای کنم؟ این کد منه : new Text( ' - ' + txt2, textAlign: TextAlign.justify, style: new TextStyle(fontSize: 16), ) ولی خب اینجوری میشه : http://s8.picofile.com/file/8358695600/Capture.PNG باید چیکار کنم متن بیاد سمت راست؟

2 پاسخ

UI زیبای موبایل

فلاتر
- 1 ماه پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام دوستان لطفاً از این لینک دیدن کنید، https://dribbble.com/shots/5097519-California-National-Park-Guide خواستم بدونم این لیستی که توی این کانسپت زده شده رو چطور میتونم پیاده سازی کنم، یا اینکه اسم همچین لیستی چی هست. ممنون میشم کمکم کنید

1 پاسخ

اپلیکیشن ریسپانسیو و وب اپلیکیشن فلاتر

فلاتر
- 1 ماه پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام از آنجایی که اطلاع دارین هر موبایل و هر تبلت یک رزولیشن خاصی دارن من برای اینکه بتونم یک اپلیکیشن کاملا ریسپانسیو طراحی و پیاده سازی کنم چکاری باید انجام بدم و اینکه آیا در این آپدیت 1.5 که برای فلاتر اومده و میشه با فلاتر برای وب اپلیکیشن نوشت آیا خوب شده و روی تمام گوشیا درست نشون میده و مانند اپ خودش نشون میده ممنون میشم کمکم کنین مرسی

3 پاسخ

ویدیو آموزشی فلاتر

فلاتر
- 1 ماه پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

@hesammousavi سلام خسته نباشید. پیگیر ویدیو های شما در youtube بودم اما متاسفانه حساب کاربری شما مسدود شده , خواستم ببینم جایی هست که بتونم دوباره ادامه آنهارا ببینم؟

1 پاسخ

نقشه مناسب برای فلاتر

فلاتر
- 1 ماه پیش
توسط سید محمد حسین موسوی آپدیت شد

سلام خسته نباشید ببخشید برای فلاتر از چه نقشه ای خوبه استفاده کنیم که هم امکانات خوبی داشته باشه و هم مستندات کافی؟ گوگل مپ چطوریه؟ رایگانه؟ پولیه؟ مستندات کافی داره؟ نقشه های ایرانی چطور؟ من نقشه رو برای مسیریابی میخوام (واسه نرم افزارهایی مثل اسنپ، زودفود و...) ممنون میشم راهنمایی کنید!

2 پاسخ

react native یا flutter

فلاتر
- 1 ماه پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام خسته نباشید من برای یک ماه دیگه تقریبا میخواستم شروع به یادگیری حرفه ای ساخت اپ موبایل کنم و میدونستم react native یکی از بهتریناس اما یکی از دوستانم flutter رو پیشنهاد کرد و من کامل ترین دوره وب رو در سایت راکت پیدا کردم البته دوره react native هم همینطور الان سر دوراهی خیلی سختی قرار گرفتم که واقعا کدوم بهتره؟ و کدوم کارآمد تر هست البته فلاتر متوجه شدم که داره توی دنیا حسابی جا میوفته اما و...

قفل شده

عدم نمایش محتویات در مسیر android data comexample

فلاتر
- 2 ماه پیش
توسط Mojtaba Michael آپدیت شد

سلام دوستان وقت همگی بخیر در مبحث دیتابیس sqlite ، در فیلم آموزشی دیدیم که محتویات داخل پوشه ساخته شده نمایش داده میشه ولی برای من نمایش داده نمیشه و پیغام داخل تصویر زیر نمایش داده میشه. جالبه که توی این مسیر، محتویات هیچ پکیجی رو نشون نمیده و همین پیغام رو میده http://app.pichup.ir/market/img.jpg شرمنده من نمیدونم چجوری عکس بذارم اینجا. مجبور شدم آپلود کنم لینکشو بذارم ممنون میشم اگر منو راهنمای...

1 پاسخ

راه‌اندازی سرور با زبان دارت

فلاتر
- 2 ماه پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

سلام دوستان. من میخوام api اپ‌های فلاترم رو با زبان دارت بنویسم. میشه یه توضیحی در مورد اینکه سرور رو از کجا خریداری و راه‌اندازی کنم بدید. کلا مراحل بالا اوردن سرور رو بگید. سپاس.

2 پاسخ

دسترسی به اطلاعات آرایه در فلاتر

فلاتر
- 2 ماه پیش
توسط محمد امیر محمدی آپدیت شد

سلام دوستان. اگر بخوایم از یک سطر از دیتابیس اطلاعات مثلا یک اسلایدر رو بگیریم که در ستون images یک آرایه از تمامی اسلاید ها و جزئیاتشون باشه (یعنی دسترسی به اطلاعات آرایه موجود درresponse سایت) چطور میشه در مدل فلاتر این رو هندل کرد و در صفحات فلاتر به جزئیات تصاویر مثل عنوان، آدرس و ... دسترسی داشت؟ فرض کنید هر سطر ما در جدول اسلایدر شامل ستون های name, heading, position و ... و ستون images ما ش...

2 پاسخ

خطای RangeError index در فلاتر

فلاتر
- 2 ماه پیش
توسط محمد امیر محمدی آپدیت شد

سلام من از لیست ویو استفاده کردم و کار هم میکنه ولی توی کنسول ارور زیر رو میده : I/flutter (۲۹۲۳۶): Another exception was thrown: RangeError (index): Invalid value: Valid value range is empty: ۰ در ضمن به itemCount هم مقدار دادم

2 پاسخ

استفاده از حلقه درون ویجت

فلاتر
- 2 ماه پیش
توسط الیاس بشکنی آپدیت شد

سلام من میخوام توی Container توی قسمت child یه حلقه for بذارم از یک تا ۱۰ به صورت پشت سر هم مثلا ده تا ویجت Text بذارم چیکار کنم؟ نمیخوام از ListView استفاده کنم در کل چطوری میشه از حلقه (مثلا for) درون یک ویجت (مثلا Container) استفاده کرد؟ در اصلا من این مشکل رو دارم چون ویجت اصلی من یه SingleChildScrollView هست و درون این لیست ویو دوباره دارم ولی این دو تا با هم قاطی میشن و مشکل دارم ممنون میشم...

3 پاسخ