بحث و گفتگو

در اینجا میتوانید به بحث و گفتگو در مورد مشکلات و مواردی که برایتان جالب است بپردازید

بحث و گفتگو ها

فیلتر ها
دسته بندی : لاراول

استفاده از چند table در یک model در laravel

لاراول
- 4 روز پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام میخوام بدونم داخل یک model چطوری میتونم از چندین تیبل استفاده کنم آموزش راکت رو که میدیدم جناب موسوی فرمودن که اگر بر فرض مثال مول article رو ایجاد کنیم migration میشه articles که خوب یه دستور میزنیم و به عنوان تیبل تو db ثبت میکنیم دیگه نیاز نیست مشخصش کنی ولی اگر نام تیبل با مدل فرق میکرد به شکل زیر تو مدل مینوشتیم protected $table=test حالا من میخام یه مدل و کنترلر برای صفحه اصلی سایتم...

5 پاسخ

ملزومات کد حرفه ای و قابل توسعه در لاراول

لاراول
- 5 روز پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

وقت بخیر دوستان. من یه وبسایت todo نوشتم که کاربر میاد یه سری وظایف رو با زمان و دوره (روزانه، هفتگی و ماهانه) ایجاد میکنه. وب سرویسش رو هم نوشتم و درکل مشکلی وجود نداره. ولی کدم حرفه ای نیست. یه مثال میزنم: توی بخش ثبت یه وظیفه، چون وظایف نباید تداخل زمانی داشته باشن، توی کنترلر توی تابع مربوط به ثبت وظیفه ( مثلا createTodo) میاد و زمان و دوره رو با بقیه وظایف کاربر چک میکنه که تداخل نداشته باشن....

9 پاسخ

جایگزین متد منسوخ شده در لاراول

لاراول
- 5 روز پیش
توسط KING_PHP آپدیت شد

سلام دوستان آموزش لاراول راکت رو که میدیدم به بخشی رسیدیم که میخواستی اطلاعات فیک رو وارد دیتابیس کنیم و یه فیلد slug هم تعیین کرده بودیم داخل آموزش از تابه str_slug استفاده کردن مهندس موسوی اونجا تو ویدیو چیزی نشون نداد ولی من تو phpstorm که این تابع رو آوردم روش یه خط سفید افقی کشیده شده بود و نوشته بود منسوخ میخوام ببینم تابع جایگزینی تو لاراول براش هست؟؟؟؟

2 پاسخ

هش کردن url

لاراول
- 5 روز پیش
توسط Arshavir آپدیت شد

سلام چطور میتونم url مو هش کنم مثلن http://www.laravel.com/post/1 بشه به صورت زیر http://www.laravel.com/post/wAVXD98HNOgsNpDczlqm3Jq7KnEd1rVAGv3Fykk1a

4 پاسخ

استفاده از throttle برای روت های متفاوت

لاراول
- 5 روز پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

وقت بخیر دوستان. من دوتا route دارم و میخوام با استفاده از throttle بگم که کاربر به هرکدوم از این روت ها هر ساعت 5 بار دسترسی داشته باشه (به هرکدوم) و به این شکل نوشتمش: Route::middleware('throttle:5,60')->group(function () { Route::get('test1' , function (){ return 'test1'; }); }); Route::middleware('throttle:5,60')->group(function () { Route::get('test2' , function (){...

9 پاسخ

فراموشی رمز عبور با جدولی بجز جدول یوزر لاراول

لاراول
- 6 روز پیش
توسط mahdi khanzadi آپدیت شد

دوستان من یه گارد تعریف کردم و بعضی از کاربر های سایتم با اون جدول اعتبار سنجی میشن و لاگین میکنن حالا میخوام براشون فراموشی رمز عبور هم بزارم ولی فقط برای کاربرانی که با اون گارد اعتبار سنجی میشن ، نه همشون . میشه راهنمائی بفرمائید مرسی

1 پاسخ

ارور در لاراول

لاراول
- 6 روز پیش
توسط thrashzone13 آپدیت شد

سلام من دستور php artisan migrate رو که میزنم این ارور میاد In Connection.php line 647: SQLSTATE[HY000] [2002] No connection could be made because the target machine actively refused it. (SQL: select * from information_schema.tables where table_schema = meetLaravel and table_name = migrations) In Connector.php line 68: SQLSTATE[HY000] [2002] No connection could be made because the target...

4 پاسخ

ساخت ایمیل در laravel

لاراول
- 6 روز پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

برای ساخت ایمیل در سمت سرور حتما باید از هاست مجازی استفاده کرد یا هاست اشتراکی هم میشه اینکار انجام داد ؟ @hesammousavi

6 پاسخ

نوشتن جستجو autocomplate

لاراول
- 6 روز پیش
توسط علی فرمانی آپدیت شد

@ali.bayat @Alimotreb من این جستجو رو نوشتم اما یک مشکلی داره فقط حرف اول رو میزنم سرچ میکنه حرف دوم و سوم بی تاثیر هست <input class="header-search-container-input hashtag" type="text" placeholder="جستجو ..." name="q"> اینم کد jquery var $input = $('.header-search-container-result'); $(document).on('keyup keypress change oninput', '.header-search-container-input', function () {...

1 پاسخ

تغییر گزینه های لاگین

لاراول
- 6 روز پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

دوستان میشه برای کاربرانی که با یه گارد خاص لاگین میشن تعریف کرد که به جای ایمیل شماره موبایل وارد کنن؟

5 پاسخ

درخواست کارآموزی

لاراول
- 6 روز پیش
توسط Reza Banaie آپدیت شد

سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه میخواستم اگر از کاربر های سایت شرکتی رو میشناسند که کارآموز لاراول میگیره معرفی کنه متشکرم

2 پاسخ

کار تابع sync

لاراول
- 6 روز پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

@ali.bayat کار تابع sync در لاراول چیه با مثال بگید ممنون

3 پاسخ

خطای Array to string conversion هنگام ذخیره محتوای جدید

لاراول
- 7 روز پیش
توسط مهدی رضوی آپدیت شد

با سلام و عرض ادب تابع زیر قراره اطلاعات فرم رو ذخیره کنه ولی با خطای Array to string conversion مواجه میشم . public function store(ArticleRequest $request) { $imagesUrl = $this->uploadImages($request->file('images')); auth()->user()->articles()->create(array_merge($request->all() , [ 'images' => $imagesUrl])); return redirect(route('articles.in...

7 پاسخ

guzzle http

لاراول
- 7 روز پیش
توسط ali jvn. آپدیت شد

با سلام دوستان چطور میتونم وب سرویس زیر رو با guzzle http بنویسم؟ GET: https://api.neshan.org/v1/distance-matrix?origins=36.3177579,59.5323219|36.337115,59.530621&destinations=36.35067,59.5451965|36.337005,59.530021 Headers: Api-Key: YOUR_API_KEY پاسخ بازگشتی هم یک json هست اگر راه دیگه ای بجز guzzle هست هم معرفی کنید لطفا بجز ajax سپاس

3 پاسخ

لایک و دیس لایک در لاراول

لاراول
- 1 هفته پیش
توسط Reza Jm آپدیت شد

سلام دوستان اگر از پکیچی استفاده کردین برا لایک و دیس لایک ممنون میشم معرفی کنید. من میخوام هم تعداد لایک رو داشته باشم هم دیس لایک این پکیج هست مثل اینکه https://github.com/cybercog/laravel-love من نصب کردم اما متوجه نشدم چطوره کار کردش ممنون میشم راهنمایی کنید

17 پاسخ

دوره لاراول راکت

لاراول
- 1 هفته پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

سلام دوره لاراول شما براساس لاراول 5.4 هست اما الان که من میخوام شروع کنم لاراول 5.8 اومده آیا میشه این رو مطالعه کنم ؟؟؟؟ آیا تغییر خیلی اساسی تو این نسخه از لاراول اتفاق افتاده ؟؟؟؟ @hesammousavi

1 پاسخ

virtual host in laravel

لاراول
- 1 هفته پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

سلام و درود دوستان کسی اطلاع داره که چطور میشه پروژه ی لاراولی رو روی virtual host آپاچی بالا بیاریم ممنون میشم از دوستانی که کمک کنن در ضمن حتما باید پروژه داخل پوشه ی htdocs باشه؟

6 پاسخ

لایک با id خاص

لاراول
- 1 هفته پیش
توسط Reza Jm آپدیت شد

سلام. داخل بعضی از سایت ها مثل nex1music.ir کاربر بدون لاگین کردن می تونه پستی رو لایک کنه می خواستم بدونم چه اطلاعاتی از کاربر داخل دیتابیس ذخیر می شه که اگه دوباره لایک که همون پست متوجه می شه و اجازه نمی ده؟از Brower fingerprint هم نبود چون داخل next1music اگه مروگر هم عوض شد باز تشخیص می ده قبلا لایک کردید. @hesammousavi @Alimotreb @ali.bayat

6 پاسخ

یک سوال در مورد لاراول

لاراول
- 1 هفته پیش
توسط 1masoud آپدیت شد

@ali.bayat @hesammousavi الان من بخوام یک پکیجی مثل این رو روی لاراول نصب کنم باید چطوری نصب کنم https://github.com/siddontang/go-mysql-elasticsearch

5 پاسخ

محاسبه امتیاز محصولات

لاراول
- 1 هفته پیش
توسط محمدرضا مختاری آپدیت شد

eloquent سلام دوستان چطور میتونم توسط جداول products,reviews که به وسیله کلید product_id در جدول reviews به همدیگر متصل هستند امتیاز نظرات(بازخورد ها) را در لیست محصولات نمایش بدم . همچنین نیاز دارم لیست محصولات رو بر اساس امتیاز کاربران(امتیاز به دست آمده از نظرات) مرتب کنم. شبیه تصاویر زیر : public function product() { return $this->belongsTo(Product::class); } publi...

4 پاسخ

کمک در رفع ارور pusher لاراول

لاراول
- 1 هفته پیش
توسط tarane haghparast آپدیت شد

یک اپلیکیشن پیام‌رسان که به کاربران امکان می‌دهد پیام‌هایی به همدیگر ارسال کنند تنظیمات لازم را انجام و موارد کلید و غیره را در فایل config/broadcasting.php , env به انجام رساندم و با MessagController رویداد مربوطه را ارسال نمودم 'driver' => 'pusher', 'key' => env('PUSHER_APP_KEY'), 'secret' => env('PUSHER_APP_SECRET'), 'app_id' => env('P...

4 پاسخ

اضافه کردن دیتا به ریلیشن

لاراول
- 1 هفته پیش
توسط webazin webazin آپدیت شد

دوستان این امکان وجود داره که وقتی یه ریلیشن رو با with میگیریم،بشه داخلش چیزی رو چک کرد و اگه شرط برقرار بود یه دیتا اضافه کنه مثلا،وقتی پیام های یه گفتگو رو میگیریم،بشه داخل فانکشن with یه شرطی رو بررسی کرد $conversations = Conversation::with(['messages' => function($query){ }])->get();

3 پاسخ

گرفتن اطلاعات سخت افزاری

لاراول
- 1 هفته پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام . من میخوام نرم افزارم تو هر سیستمی که بالا میاد بتونه اطلاعات سخت افزاری اون سیستم رو به دست بیاره و ذخیره کنم . مثل اینکه رم چنده سی پی یو چیه و ........ مثل phpinfo تو یه اداره میخوام ببینم اوضاع سیستم ها چطوره . ولی نمیخوام خودم حضوری برم . میخوام ثبت کنم و گزارش بگیرم و .... الان این کارو دستی انجام میدم و اطلاعاتو ذخیره میکنم . ممنونم دوستان

1 پاسخ

مشکل در بالا امدن وبسایت روی هاست اشتراکی

لاراول
- 2 هفته پیش
توسط Shahramp آپدیت شد

سلام دوستان وقت بخیر من اسکریپت رو روی هاست اشتراکی بالا اوردم ولی یه اروری میده realpath(): open_basedir restriction in effect. File(/usr/local/apache/domlogs/ozturkya) is not within the allowed path(s): (/home3/ozturkya:/usr/lib/php:/usr/php4/lib/php:/usr/local/lib/php:/usr/local/php4/lib/php:/tmp) ارورش این هست بعد یه تیکت زدم به هاستینگ میهن وب هاست بهم گفتن ماژول open_basedir به دلایل امنیت...

5 پاسخ