بحث و گفتگو

در اینجا میتوانید به بحث و گفتگو در مورد مشکلات و مواردی که برایتان جالب است بپردازید

بحث و گفتگوها

فیلتر ها
دسته بندی : لاراول

مشکل در کار با localstorage and sessionstorage در کروم

2 روز پیش
توسط amirrea hemmati آپدیت شد

سلام خسته نباشی :) من قبلا دستورات زیر رو میزدم خیلی راحت داخل کروم میزدم خیلی راحت داخل chrome storage ثبت میشد ... اما الان این دستورات ارور زیر رو میده > Uncaught DOMException: Failed to read the 'localStorage' property from 'Window': Access is denied for this document. این ارور البته داخل مرورگر فایرفاکس وجود ندارد، اطلاعات به درستی ثبت میشود و فقط در کروم به این مشکل بر میخورم... //sessio...

0 پاسخ

اجرای graphql روی vps

2 روز پیش
توسط bardia8184 آپدیت شد

سلام من یه پروژه با nuxt و nodejs/graphql ساختم ولی موقع آپلود روی سرور به مشکل خوردم و نمیتونم به graphql وصل بشم. ارور زیر رو میده : Mixed Content: The page was loaded over HTTPS, but requested an insecure resource. This request has been blocked; the content must be served over HTTPS. node رو روی پورت ۵۰۰۵ بالا آوردم و نمیشه روی https اجرا کرد. از سرور مجازی با سیستم عامل centos 7 و وب سرور ngin...

3 پاسخ

آپدیت پکیج روی هاست

2 روز پیش
توسط Erfan pirikhah آپدیت شد

سلام دوستان من میخوام پکیج "unisharp/laravel-filemanager": "~1.8" رو به "unisharp/laravel-filemanager": "~2.0.0" رو هاست آپدیت کنم می خواستم بدونم که همونطور که روی لوکال از composer update استفاده میکردم میتونم روی هاست هم استفاده کنم؟ اگه راه دیگه ای هست ممنون میشم راهنماییم کنید

2 پاسخ

اوضاع بازار کار زبان های برنامه نویسی در خارج از ایران چگونه است

2 روز پیش
توسط الیاس بشکنی آپدیت شد

دوستان اگه تجربه یا اطلاعاتی راجع به بازار کار زبان های برنامه نویسی در خارج از ایران دارن بگن لطفا. اگه بطور مشخص از زبانی خاص و کشوری مشخص بگید ممنون میشم. مثلا اینکه بازار کار php کجاها بهتره یا مثلا تو فلان کشور بازار کار کدام زبان بهتره؟ وضعیت حقوق و دستمزدها برای برنامه نویسی به چه صورته؟ و.... متشکرم

20 پاسخ

بخش رزومه‌ساز در راکت

2 روز پیش
توسط الیاس بشکنی آپدیت شد

با سلام به همه دوستان عزیز راکتی بعد از چند هفته کار زیاد به عنوان عیدی سال جدید بخش جدیدی رو به سایت با عنوان رزومه‌ساز اضافه کردیم که با استفاده از این بخش شما میتونید رزومه مورد نظر خودتون رو ایجاد کنید . دسترسی به رزومه‌ساز برای ایجاد رزومه خودتون میتونید وارد ناحیه کاربری در راکت بشید و بعد وارد بخش رزومه‌ساز بشید و رزومه‌اتون رو بسازید . درخواست کمک بدلیل اینکه تازه این بخش راه اندازی شده...

65 پاسخ

وسطچین کردن یک المنت از بالا و پایین

2 روز پیش
توسط الیاس بشکنی آپدیت شد

سلام دوستان عزیز، خسته نباشید. من در حال طراحی هدر برای سایتم هستم که میخوام در داخلش عنوان سایت یا عکس سایت و یا هرچیز دیگه‌ای در سمت راست قرار داشته باشه و یک سرچ باکس یا متن یا هر چیزی دیگه‌ی در سمت راست باشه. مشکلی که هست اینه که من میخوام به عنوان سایتم که در سمت راست قرار داره مارجین یا پدینگ تعریف کنم و در مقابل، اون چیزی که در سمت چپ قرار داره از بالا و پایین نسبت به عنوان سایت که براش پدی...

2 پاسخ

نمایش ارور به صورت جیسون در نود جی اس

2 روز پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

کدهای نوشته شده رو قرار میدم دوستان لطف کنن نگاهی بهش بندازن : const { check, validationResult } = require('express-validator'); getDataRegistration(req, res, next) { check('name', 'فیلد نام نباید خالی باشد').isEmpty(); check('name', 'نام باید بیشتر از 7 کاراکتر باشد').isLength({ min: 7 }) check('email', 'فیلد ایمیل نباید خالی باشد').isEmpty(); check('email', 'ایمی...

2 پاسخ

Bootstrap 4 RTL

2 روز پیش
توسط Howsen Drag آپدیت شد

سلام . بوتستربت ۴ فارسی (RTL)رو از کجا میشه دانلود کرد ؟ همشون نسخه آلفا هستن و دقیق نیستند .اگه دارین میشه لطف کنین بزارین را دانلود؟

24 پاسخ

تشخیص کلیک های جعلی و بات

3 روز پیش
توسط Amir m آپدیت شد

سلام. یه سیستم تبلیغاتی داریم داخل سایتمون (فرضا تبلیغات بنری) و خب مشتری میاد تبلیغات میخره و به ازای هر کلیکی که ارسال میکنیم هزینه تبلیغات رو محاسبه میکنیم. سوالی که هست چطور میشه صلاحیت کلیک رو تشخیص داد؟ طوری که کلیک های جعلی و automated رو بتونیم حساب کنیم و جدا کنیم که بی دلیل هزینه تبلیغات کلیکی از مشتری نگیریم.

6 پاسخ

مشکل در حالت sticky کردن منو

3 روز پیش
توسط میر علی آپدیت شد

با سلام و وقت بخیر من یک طراحی انجام دادم که توش منو را بصورت استیکی در نظر گرفتم. در واقع داخل تگ nav با آی دی navbar نوشتم: navbar{ position:sticky; top: 0; } حالا منو تا جایی از اسکرول (تقریبا تا وسطای صفحه) به حالت استیکی بالا نشون داده میشه ولی نصف صفحه را که طی میکنیم پایینتر دیگه منو نا پدید میشه. در صورتیکه من نه کد جاوا اسکریپتی زدم واسه این کار نه اصلا میخوام همچین کاری بشه.

1 پاسخ

فهمیدن تگ کلیک شده در js

3 روز پیش
توسط Mohammad آپدیت شد

سلام دوستان آیا راه حلی در جاوا اسکریپت یا جی کویری هست که به جای استفاده از جاوا اسکرپت اینلاین <li onclick="hide(this)"></li> در خود جاوا اسکریپت this رو بگیریم یا بفهمیم اون تگی که کلیک شده کدومه( زمانی که چند تا از اون تگ داریم)

4 پاسخ

آپلود عکس از طریق ویرایشگر ckeditor

3 روز پیش
توسط سیدعلی موسوی آپدیت شد

سلام میخوام از ویرایشگر ckeditor عکس آپلود کنم منتها خطا میده ابتدا alert میده با پیام Incorrect server response. لاگ هم پیام زیر رو میده ckeditor.js:21 [CKEDITOR] Error code: filetools-response-error. {responseText: "<script>window .parent.CKEDITOR.tools.callFunction(1,'/uploads/subjects/6.jpg','')</script>"} (anonymous) @ ckeditor.js:21 p @ ckeditor.js:10 (anonymous) @ ckeditor.j...

7 پاسخ

واسه من کدوم بهتره: فلاتر یا کاتلین یا ری اکت نیتیو

3 روز پیش
توسط داود خانی آپدیت شد

سلام و ادب... هیییچ اندروید کار نکردم! برم مستقیم سراغ فلاتر یا کاتلین یا ری اکت نیتیو؟ جاوا اسکریپتم خوبه نسبتا... معیارهام خیلی کلی: یه چی تو مایه ها لاراول میخوام باشه که کارهارو راحت تر کنه و سرعت توسعش بالا باشه... اونی که میخوام اگه بخوام مقایسه کنم بین php و asp میخوام مثل php باشه سردست و فرض باش توسعه بدی بی دردسر و بدون نیاز به کامپایل و... بهتر بگم بین PHP و ASP مثل لاراول باشه اصلا......

8 پاسخ

latency

3 روز پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام دوستان من داشتم با کدای پایتون بازی میکردم که چند تا چیزو امتحان کردم دیدم اسپیس و اینتر اضافی حجم کدوارو زیاد میکنه آخر از همه اومدم آخر همه کدام تو پایتون سمیکالن گزاشتم همشونو تاجایی که میشد تو سه خط نوشتم و دیدم کد از هفتصد بایت تبدیل شد به 500 بایت میخواستم بدونم که آیا این فایل py وقتی بره تو سرور حجمش چقدر تو Latency برنامه تاثیر داره و اگه تاثیر داره چقدره؟ ارزششو داره که من بیام همی...

3 پاسخ

بهترین پایگاه داده

3 روز پیش
توسط داود خانی آپدیت شد

سلام به دوستان عزیز،آیا پایگاه داده ای غیر از MySQL وجود داره که هم از دو لایه SQL و موتور ذخیره سازی استفاده کنه و هم سرعتمند و حجیم باشه برای پروژه های بزرگ و مدیریت اون آسون باشه؟

4 پاسخ

سوال در مورد map

3 روز پیش
توسط Matthew آپدیت شد

@ali.bayat @juza66 @davoodkhany میخوام با map یک سری از فیلد های یک ردیف از جدول رو که null هستند رو نمایش نده و بقیه که null نیستند رو نمایش بده

6 پاسخ

مشکل در پکیج react-native-fetch-blob

3 روز پیش
توسط محسن فلاح آپدیت شد

سلام وقت بخیر دوستان وقتی پکیج react-native-fetch-blob رو نصب میکنم و استفاده میکنم همه چی آرومه و خوب کار میکنه ولی موقع نسخه گرفتن بهش گیر میده ******** هم زدم ولی باز ارور میده آخرین نسخه رو هم نصب کردم 0.10.8 ممنون

6 پاسخ

مقایسه ی دو آرایه با هم

3 روز پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

دو آرایه را مقایسه میکنم و میخواهم در جواب بفهمم کدام هم خوانی ندارد device_ids=[ "device_id": "1732bbee-86eb-5481-9277-222a894cd9bf" "device_id": "9be5ffca-18b2-5e13-84e8-df036eb5b179" "device_id": "ff2402b3-6883-5b18-a8cf-8a7723ae3737" ] این سه استرینگ مقایسه شوند با : "my_device_id": "1732bbee-86eb-5481-9277-222a894cd9bf" و در نهایت به ما بگوید با گفتن آدرس که کدام هم خوانی ندارد و در جواب :...

1 پاسخ

اتصال لاراول به SQL SERVER

3 روز پیش
توسط Seyyed Mojtaba Hoseyni آپدیت شد

سلام در حال حاضر جهت تست اتصال لاراول به SQL Server از یه پروژه ای که قبلا با MySQL ساخته شده بود رو تست کردم که شامل انواع روابط و کلید های خارجی هستش. اتصال SQL Server به زمپ رو کامل انجام دادم و درایور ODBC هم نصب کردم کانکشن بین لاراول و پایگاه داده هم درسته و جدول ها تا یه حدی ساخته میشن اما زمانی که به یه مایگریشنی در کلید خارجی که از متد onDelete استفاده کرده باشه میرسه خطا میده. اما زمانی...

2 پاسخ

ساخت embed

3 روز پیش
توسط Matthew آپدیت شد

@ali.bayat @juza66 من یک apiنوشتم الان میخوام یک embed برای سایتم بسازم چطوری باید در لاراول embed بسازم و این که من دارم به صورت api مینویسم.

1 پاسخ

ACL با PHP MVC

4 روز پیش
توسط پایان جهان آپدیت شد

سلام من میخوام بخش سطوح دسترسی رو برای کاربرهایی که تو پنل ادمین میخوان کار کنن ایجاد کنم میخواستم بدونم با php چطور میتونم اینکار رو بکنم یکی از دوستان گفت درباره access controll list مطالعه کنم اما چیز بدردبخوری پیدا نکردم میشه کمکم کنید ؟؟؟؟ @hesammousavi @Alimotreb @ali.bayat

4 پاسخ

تبدیل اعداد انگلیسی به فارسی توسط جی کوئری

4 روز پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

دوستان در قالب مدیریتم که AdminLTE هست از جی کوئری استفاده شده است <script src="{{url('back/plugins/jquery/jquery.min.js')}}"></script> در قسمت اضافه کردن مقاله من از ویرایشگر ckeditor استفاده کرده ام وقتی من به طور مثال یه عکسی رو به نوشته اضافه می کنم و نوشته رو ذخیره می کنم و می خوام این نوشته رو ویرایش کنم متن و عکسی را که وارد کرده ام آدرسش اگه اعداد داشته باشه رو به اعد...

3 پاسخ

مشکل خروجی ری اکت با cmd

4 روز پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام من برای خروجی ری اکت به ای مشکلاتی بر خوردم https://imgurl.ir/uploads/m30353\_.jpg مشکل چیست و سوال بعدم اینه که میشه توی اندروید استودیو یا اکلیپس خروجی ری اکت بگیریم؟

4 پاسخ