بحث و گفتگو

در اینجا میتوانید به بحث و گفتگو در مورد مشکلات و مواردی که برایتان جالب است بپردازید

بحث و گفتگوها

فیلتر ها
دسته بندی : لاراول

خطای ارسال ایمیل از هاست

4 روز پیش
توسط مجتبی مرادیان آپدیت شد

دوستان تو لوکال با mailtrap ایمیل هام بدون هیچ اروری ارسال میشن ولی تو هاست با قراردادن اطلاعات ایمیل هاست ایمیلی ارسال نمیشه و خطای زیر را میدهد. RecursiveDirectoryIterator::hasChildren(): open\_basedir restriction in effect. File(/home3/meisamir/access-logs) is not within the allowed path(s): (/home3/meisamir:/usr/lib/php:/usr/php4/lib/php:/usr/local/lib/php:/usr/local/php4/lib/php:/tmp)

5 پاسخ

ویدیو استریم

4 روز پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

چطوری با لاراول برای اپ موبایل ویدئو استریمر ساخت ، و موبایل به وسیله وب سرویس فیلم رو پخش کنه، قابلیت هایی مثل مدت فیلم، فرمت فیلم، و جلو و عقب زدن فیلم رو بتونه مدیریت کنه

1 پاسخ

کاهش شرط های کم رخداد

4 روز پیش
توسط علیرضا آپدیت شد

سلام، گاهی در پیاده سازی صفحات نیاز به چک کردن شرایطی داریم (حالا با Gate یا if else یا .. ) که شاید یک در هزار اتاق بیفته، مثلا ببینیم آیا این کاربر ادمین هست یا نه که یکسری ابزارهای اضافی در منو نشون بدیم، خب ادمین فقط یک نفر داریم اما برای هزار کاربر باید چک بشه! و یا چک کن که اگر این محصول تخفیف داشت اعمال کن حالا شاید من سایتی داشته باشم که از هر صدتا محصول یکیش تخفیف داشته باشه! باید برای...

2 پاسخ

افزونه های جی کوئری یا ویو

4 روز پیش
توسط مصطفی آپدیت شد

سلام و خداقوت... با جی کوئری رفیقم تا حدی ولی هیچ vue کار نکردم... برای یه لاراول کار... یه سؤال خیلی مهم: موندم بین هزاران پلاگین باکیفیت jquery و بین vue.js که تازه مد شده و ایییین همه تعریف ازش میشنوم کدومو انتخاب کنم؟ (یعنی برم با همون پلاگینا کار کنم یا از صفر با vue بنویسم؟! یا نکنه اصلا واسه vue هم این همه افزونه هست و من ازش بی خبرم؟!) مثلا یه تیبل داینامیک با کلی آپشن رو من پلاگین جی کوئر...

7 پاسخ

مشکل در ذخیره اطلاعات در دیتا بیس در لاراول

4 روز پیش
توسط Mohammad آپدیت شد

سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه . سوالم اینه که چطور میشه یک آرایه از آبجکت ها رو که درون یک متغیر ذخیره شده و آبجکت ها کلید یکسانی دارن در تیبل دیتابیس بصورت یکجا و در فیلد های مختلف البته ذخیره کرد . داده ها بصورت زیر هستن : $users= []; $users = // عملیات مورد نظر return $users; و اینم خروجی : [ { "id": "x", "username": "y", "name": "z", }, { "id": "x", "username": "y", "na...

2 پاسخ

لینک دانلود

4 روز پیش
توسط سیدعلی موسوی آپدیت شد

یه سایت آموزشیه میخوام لینک هایی که کاربرا دوره را خرید کردن مختص به همون فرد باشه یعنی لینک دانلود فقط مال همون فرد باشه راهنمایی کنید ممنون

3 پاسخ

ریکوئست بالا در فرم ساز

4 روز پیش
توسط Matthew آپدیت شد

@ali.bayat تو فرم ساز ما برای هر کار باید یک requestبه سرور بدیم اگه تعداد کاربر ما زیاد باشه ایا منطقی چون تعداد requestبالا میره و راه حل شما برای این موضوغ چیه؟

2 پاسخ

اضافه کردن فونت در api

4 روز پیش
توسط Matthew آپدیت شد

@ali.bayat @davoodkhany من میخواهم در api که نوشتم فونت اضافه کنم چطوری؟ آیا با فونت فیس باید این کار رو انجام بدم و اطلاعات رو داخل دیتابیس ذخیره کنم

4 پاسخ

ویرایش اطلاعات دیتابیس

4 روز پیش
توسط sajjad95 آپدیت شد

سلام شما ویدئو آموزشی داشتید تحت هنوان ویرایش اطلاعات دیتا بیس توی لاراول که کد های اماده اونم ضمیمه فایل کرده بودید ولی من هر کاری میکنم این کد درست کار نمیکنه ! فرم و اطلاعات درون اون که از دیتا بیس خونده میشه رو به نمایش میده ولی وقتی روی دکمه ویرایش میزنم عمل انجام میشه و ریدایرکت هم انجام میشه ولی اطلاعات آپدیت نمیشه و اطلاعت قبلی رو نمایش میده! هیچ خطایی هم نمیده ... میخواستم بپرسم مشکل از ک...

1 پاسخ

خطا در نصب پکیج smsir

4 روز پیش
توسط سیدعلی موسوی آپدیت شد

سلام برای نصب پکیج sms.ir  روی لاراول ۶ مشکل خوردم خطا رو براتون ارسال کردم قبلا تو ورژن قبلی درست کار میکرد بعد آپدیت به ورژن ۶ لاراول این خطا رو در حین نصب میده % sudo composer require ipecompany/smsirlaravel Password: Do not run Composer as root/super user! See https://getcomposer.org/root for details Using version ^1.0 for ipecompany/smsirlaravel ./composer.json has been...

5 پاسخ

مشکل در نمایش عکس در پکیج فایل منیجر unisharp

5 روز پیش
توسط هادی خضرپور آپدیت شد

با سلام برای ایجاد یک فایل منیجر و ادیتور در پروژه ام از این پکیج استفاده کرده ام و طبق دایکومنت مراحل نصب رو جلو بردم. https://unisharp.github.io/laravel-filemanager/installation اما هنگام آپلود یک عکس در ادیتور به مشکل عدم پیش نمایش عکس مواجه شدم لینک ها داخل ادیتور به صور زیر نمایش داده میشن: http://localhost/storage/photos/۱/۷۲f۴۲۰cc-۰۹۶b-۴۳۹۸-b۱۶۷-۳bb۸f۴۶bde۵۱.jpg در صورتی که باید به صورت زیر...

4 پاسخ

ذخیره شده مسیر فایل به صورت فارسی

5 روز پیش
توسط هادی خضرپور مطرح شد

با سلام برای ایجاد یک فایل منیجر و ادیتور در پروژه ام از این پکیج استفاده کرده ام و طبق دایکومنت مراحل نصب رو جلو بردم. https://unisharp.github.io/laravel-filemanager/installation وقتی یه عکس رو با استفاده از فایل منیجرش آپلود می کنم و می خوام توی ویرایشگر ثبتش کنم بعد ثبت توی ویرایشگر و هنگام فراخوانی عکس لینک عکس اگر اعداد انگلیسی داشته باشه تبدیل به اعداد فارسی می شوند و آدرس عکس اشتباه در میاد...

0 پاسخ

پیاده سازی دیتابیس برای مجموعه گیری اعضا

5 روز پیش
توسط الیاس بشکنی آپدیت شد

@hesammousavi @ali.bayat @Alimotreb @milad @davoodkhany @juza66 @rezajashnsaz0011 @mehdisut @mhmdkavosi @mirzaee.sh12 @proamirm سلام دوستان خسته نباشید. ببینید فرض کنید من یه اکانت دارم که میتونم شماره 10 نفر رو به عنوان زیر مجموعه خودم وارد کنم و حالا این 10 نفر خودشون میتونن باز 10 نفر دیگه رو دعوت کنن و به همین ترتیب تا لایه سوم حالا هر کس با شماره ای که معرفش توی سیستم ثبت کرده و کد معرفش وار...

5 پاسخ

و دوباره - سرعت پایین سایت راکت

5 روز پیش
توسط الیاس بشکنی آپدیت شد

سلام من قبلا تر ها هم این موضوع رو به دوستان سایت راکت گفته بودم و الان باز وظیفه خودم می دونم مجدد این موضوع را تکرار کنم رفقا، داداشا، راکتی های عزیز سرعت مشاهده ویدیو و دانلود بشدت پایین هست. تو چند تا سیستم کار کردم و همش همین مشکل رو دارم بررسی_لطفا

15 پاسخ

جستجوی کلمه در فایل ها pdf

5 روز پیش
توسط Erfan pirikhah آپدیت شد

سلام خسته نباشد میخوام داخل فایل pdf یا word با nodejs کلمه ای رو جستجو کنم، میشه لطفا راهنماییم کنید که چجوری این رو پیاده سازی کنم

2 پاسخ

محاسبه حضور کاربر در سایت

5 روز پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام و عرض ادب اساتید عزیز دو سوال دارم ازتون ۱. چطور میتونم محاسبه کنم که کاربر چند ساعت در وب سایت بنده حضور داشته؟ ۲. چطور میتونم متوجه بشم که کاربر یک فیلم رو تا انتها نگاه کرده؟ ممنونم میشم راهنمایی بفرماید

1 پاسخ

route یکسان

5 روز پیش
توسط MReza آپدیت شد

سلام به همه دوستان من توی پروژم نیاز دارم routeهای یک شکل با کنترلرهای مختلف داشته باشم. همچین چیزی اصلا توی لاراول 5.7 شدنیه یا نه؟!! اگر امکانش هست ممنون میشم بگید چطوری

9 پاسخ

چه امکاناتی باید به راکت اضافه شود

5 روز پیش
توسط elyas آپدیت شد

سلام به همه دوستان راکتی همیشه سعی کردیم بر اساس نظرات شما امکاناتی رو در اختیارتون قرار بدیم که نیازهای شما رو برطرف کنه . حالا در این گفتگو قصد دارم از شما بپرسم . چه امکاناتی باید به راکت اضافه بشه و یا چه امکاناتی میتونه بهتر بشه و بهبود پیدا کنه . پیشاپیش از نظر همه دوستان تشکر میکنم .

347 پاسخ

چگونگی ارسال ایمیل تایید کاربر بعد از ثبت نام در سی پنل

5 روز پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

سلام دوستان خسته نباشید. من میخوام وقتی کاربر در سایت ثبت نام کرد یک ایمیل فعال سازی به ایمیل کاربر فرستاده بشه. در لوکال پروژه این کار رو با http://mailtrap.io انجام دادم که با کمک آموزش خیلی خوب فروشگاهی nodejs آقای سید حسام موسوی به پایان رسوندم. در سی پنل متاسفانه با SMTP که پورتش ۵۵۸ هستش نتونستم درست این کار رو انجام بدم ممنون میشم کمکم کنید. کد پروژه const nodemailer = require('nodemailer')...

7 پاسخ

عملیات ریاضی

5 روز پیش
توسط Amir m آپدیت شد

سلام دوستان من میخواستم بدونم معادل زیگما در php چی هست ؟ و برای عملیات پیچیده ریاضی راه حلی رو میشناسین ؟

2 پاسخ

مشکل در ثبت کلاینت api instagram

5 روز پیش
توسط Amir m آپدیت شد

سلام دوستان من میخوام کلاینت اینستاگرام ثبت کنم ولی تو بخش مدیریت کلاینت ها دکمه ثبت کلاینت نیست و غیر فعال شده و نوشته Registration Disabled راه حل چیه ؟

2 پاسخ

متاسفانه وردپرس قابلیت شبکه اجتماعی هم حتی داره

5 روز پیش
توسط پایان جهان آپدیت شد

واقعا بازار برنامه نویسی رو خراب کرده این CMS ! چنتا از دوستان یه شبکه اجتماعی میخواستن راه بندازن که بصورت اختصاصی قیمتش فک نکنم زیر 20 میلیون میشد ... ولی رفتن سراغ وردپرس و یک هفته ای یه شبکه اجتماعی با کلی امکانات اوردن بالا !!! اسم سایتو نمیگم که تبلیغ نشه چون هدفم این نیست واقعا وقتی سایتو دیدم عصبی شدم که چطور این وردپرس داره برنامه نویسا رو نابود میکنه ! کلی امکانات هم داره مث فیسبوک ، از...

13 پاسخ

ساخت سیستم چرخش خودکار آگهی مانند سایت ایران تجارت

5 روز پیش
توسط سیدعلی موسوی آپدیت شد

سلام دوستان کسی میدونه چجوری میشه مثل سایت ایران تجارت کاربر بیاد اگهی خودش رو هر 4 ساعت یکبار تمدید کنه و آگهی ها بر اساس بروزترین تمدیدها چرخش داشته باشند و نمایش داده بشه؟؟؟

4 پاسخ

تنظیم زمان

6 روز پیش
توسط الیاس بشکنی آپدیت شد

سلام دوستان عزیز من از چه کتابخونه یا متدی میتونم استفاده بکنم که زمان ارسال مطلب کاربر رو با توجه به موقعیت جغرافیایی همون منطقه و لوکیشن تنظیم کنه. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

1 پاسخ

چرا expressjs مدت زیادیه که آپدیت نشده

6 روز پیش
توسط reza آپدیت شد

سلام الان ورژن ۵ فریمورک expressjs آخرین نسخه آلفاش ۱۵ ماهه که منتشر شده ورژن ۴ هم آخرین آپدیتش برمیگرده به ۸ ماه پیش چرا این فریمورک اینقدر روند توسعش کنده ؟ دلیل خاصی داره ؟ و اینکه هنوز امکان استفاده از ES۶ توش وجود نداره، مثل دستور import

4 پاسخ

پلاگین اسکرول با موس

6 روز پیش
توسط Mohsen Etmd آپدیت شد

سلام وقت بخیر دوستان برای ساختن اسکرول با موس چه پلاگین هایی رو معرفی میکنید. نمونه مشابهش رو تو لینک زیر میزارم. (البته پیج فیلتره) http://demo.highhay.com/timex/index.html#home

1 پاسخ