سوالات و گفتگوها

ساخت کلاس انلاین

2 روز پیش
توسط محمد باج آپدیت شد

من میخوام یه سایت کلاس انلاین با قابلیت های پخش زنده و تماس صوتی گفت و گو با php و فریم ورک های اون درست کنم

9 پاسخ

اپدیت مقاله لاراول

2 روز پیش
توسط mehrdad70 مطرح شد

سلام دوستان من برای اپدیت مقاله ام میخام وقتی ک اپدیت رو انجام دادم عکس های جدید مقاله بره جایگزین عکسای قبلی بشه و اون قبلی ها هم توی دیتابیس هم توی پوشه storage پاک شه برای حذف عکسهای مقاله من اومدم تو مدل Article از این کوئری استفاده کردم public static function booted() { static::deleting(function(Article $article){ foreach ($article->images as $image) {...

0 پاسخ

آپلود پروژه در netlify

2 روز پیش
توسط مونا آپدیت شد

سلام دوستان. وقتتون بخیر من میخوام پروژم رو روی netlify آپلود کنم اما failed میشه. ممنون میشم راهنماییم کنید.

2 پاسخ

دوره متخصص وردپرس

2 روز پیش
توسط حسین شیری نژاد آپدیت شد

سلام حسام جان خسته نباشی. میخواستم بدونم توی برنامه ات دوره ای نمی خوای برگزار کنی به نام متخصص وردپرس ( پلاگین نویسی برای وردپرس و ووکامرس ، هماهنگ سازی قالب با المنتور یا ویژوال کامپوزر) ؟! @hesammousavi

6 پاسخ

آپدیت از لاراول 5.8 به 8

2 روز پیش
توسط وحید حسنی آپدیت شد

سلام وقت همگی بخیر از اونجایی که با Livewire کار کردم و دوس داشتم الان یه پروژه قدیمی دارم که با لاراول 5.8 نوشته شده...پروژه تکمیل تکمیل نیست ولی خیلی از کارهای اون انجام شده، حالا میخوام اون پروژه رو با LiveWire بزنم...میخواستم روی همون نسخه نصب کنم ولی ظاهرا نمیشه یا اگه میشه لطف کنید راهنماییم کنید میخواستم نظرتتون رو بپرسم که ببینم راه کار برای یه آپدیت سنگین چیه؟ شدنی هست؟ اگه آره خیلی کار د...

1 پاسخ

کار نکردن ‌passport auth:api در لاراول

2 روز پیش
توسط عباسعلی بهرامی آپدیت شد

سلام دوستان . یه پروژه دارم بک با لاراول هستش و از graphql استفاده شده و مشکلی که هست اینکه زمانی که middleware api رو به graphql میدم , کار نمی کنه یعنی سمت ‌ui باید حتما apitoken فرستاده بشه تا اطلاعات با استفاده از mutation یا query ثبت یا بارگیری بشه و این طور هستش که من middleware رو فعالش کردم اما بازم بدون اینکه token بهش بدم اطلاعات رو برام میاره و این یه مشکل هستش میخواستم بدونم مشکل از ک...

0 پاسخ

گرفتن پروژه از سایت های خارجی

2 روز پیش
توسط علی فرمانی آپدیت شد

@ali.bayat @hesammousavi @Alimotreb @milad @khanzadimahdi @Yahya @endworld @masoudproton @alireza.mzh @mrerfan.ir و سایر دوستان سلام دوستان خسته نباشید وقتتون بخیر میخواستم یکم اطلاعات کسب کنم راجع به سایت های فریلنسری خارجی. ممنون میشم دوستانی که تجربه دارن تو این تاپیک تجریباتشون رو به اشتراک بذارن. اولا شرایط خودمو بگم. 1- برنامه نویسی فلاتر بلدم تا حد متوسط که پروژه هم انجام دادم چند تایی. 2-...

20 پاسخ

bundel کردن پروژه

2 روز پیش
توسط homa مطرح شد

سلام وقتتون بخیر من برای bundel کردن پروژه ام که با html , scss و jqery می نویسم از وب پک استفاده کردم اما سرعت watch کردنش زیاد حدود 10 تا 12 ثانیه است می خواستم ببینم برای ذفع این مشکل راه حلی وجود داره؟ و یک سوال دیگه این که برای bundel کردن بهتر از وب پک استفاده کرد یا گرانت؟ @hesammousavi

0 پاسخ

برای توسعه یک اتوماسیون پیچیده آیا لاراول فریم ورک مناسبی است

2 روز پیش
توسط مهدی آپدیت شد

برای یک پروژه در حوزه اتوماسیون یک شرکت با پرسنل بالا میخواهیم در تیم فنی از فریم ورک لاراول استفاده کنیم نیاز به مشورت داشتم که آیا مناسب هست یا خیر؟ منظور سرعت و پاسخگویی به ریکوئست هاس

3 پاسخ

بهترین شیوه ارسال ایمیل در لارول چیست

2 روز پیش
توسط مهدی آپدیت شد

سلام دوستان بهترین شیوه برای ارسال ایمیل در لارول چیه؟ شیوه ای انعطاف پذیر و مطمئن برای کاستومایز کردن و ارسال پیام های مختلف مثل : ریست پسورد و گزارش های مربوط به فعالیت کاربران و ...

5 پاسخ

درگاه پرداخت نکست پی در ری اکت و لاراول

2 روز پیش
توسط mkhy آپدیت شد

سلام وقت همه اساتید و دوستان گرامی بخیر من داخل پروژم که فرانت ری اکت و بک اند لاراول هست و با api به صورت دوتا پروژه جدا به هم وصل شدن، لازم دارم که از گاه پرداخت نکست پی استفاده کنم. این درگاه برای نتیجه پرداخت مثل تمام درگاه ها نتیجه رو با متد پست به یک ادرس ارسال میکنه. من چجوری این اطلاعات رو داخل پروژم که فرانت ری اکت هست استفاده کنم؟ باید به ادرس بک اندم پاس بدم؟ اگ اینجوری هست چجوری به فرا...

4 پاسخ

تست پروژه

2 روز پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام دوستان به نظر شما با وجود دو روش تست در لاراول(فیچر تست و یونیت تست) آیا تست برنامه و کدها از طریق مرورگر کار درستی هست.

1 پاسخ

خطای Module not found Error Can t resolve

3 روز پیش
توسط پایان جهان آپدیت شد

درود... در بخش router می خواهیم از طریق Nested Routes صفحات رو مسیردهی کنیم, ولی مشکلی وجود داره صفحات رو نمی شناسه ... کد زیر: { path: '/', component: require('../view/layout/Layout').default, children: [ { path: '', component: require('../view/Home').default, name: 'home'...

5 پاسخ

برگرداندن گروه های چت که افراد انتخابی رو حتما داراست

3 روز پیش
توسط مهدی آپدیت شد

سلام دوستان من یک لیستی از کاربران رو در جدول users دارم که مثلا شامل 1000 نفر شخص میباشد و هر شخص هم یک فیلد داره بنام تخصص فرمی داریم که میخوایم این افراد رو در گروه هایی وارد کنیم بنابراین وقتی اپراتور میاد و فرم رو باز میکنه و میخواد چند نفر رو انتخاب کنه و یک گروه ایجاد کنه ( اطلاعات گروه در یک تیبل جداگانه ثبت میشه ومورد بحث ما نیست) سیستم باید بررسی کنه ببینه اگه افرادی که الان انتخاب شده آ...

2 پاسخ

خطا در نصب پکیج بر روی لوکال هاست

3 روز پیش
توسط Mohammad Mirzavand آپدیت شد

با سلام و وقت بخیر در هنگام نصب پکیج شتابیت بر روی لوکال هاست با خطای زیر برمیخوریم Your requirements could not be resolved to an installable set of packages. Problem 1 shetabit/payment v4.0.1 requires ext-soap * -> the requested PHP extension soap is missing from your system. shetabit/payment 4.0.0 requires ext-soap * -> the requested PHP extension soap is missing from your system. Instal...

2 پاسخ

استفاده از پکیج shetabit

3 روز پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

با سلام.چطور میشه از پکیج shetabit به درگاه زرین پال متصل شد.من دارم طبق داکیومنتش عمل میکنم منتها ارور اطلاعات ارسال شده ناقص است. رو میده.البته داکیومنتش هم خیلی گنگ هست کسی میدونه چجوری میشه اینکار انجام داد؟

6 پاسخ

مشکل guzzlehttp با ورژن php

3 روز پیش
توسط AriaieBOY آپدیت شد

سلام دوستان من برای ارسال پیامک توی سایتم از guzzlehttp استفاده کردم که توی لوکال کاملا درست بود و کار میکرد ولی وقتی روی هاست قرارش دادم با این ارور مواجه میشم idn_to_ascii(): INTL_IDNA_VARIANT_2003 is deprecated به نظر میاد مشکل از ورژن php باشه (طبق سرچ هایی که انجام دادم) ولی راه حلی پیدا نکردم براش ورژن php هاست 7.3 هست

1 پاسخ

علت استفاده از bearer قبل از jwt

3 روز پیش
توسط AriaieBOY آپدیت شد

سلام.من واقعا متوجه نمیشم چرا قبل از jwt اینو (Bearer) توی header برای Authorization میفرستن. یه چیز دیگم متوجه نمیشم علت اینکه باید داخل jwt توی بخش اولش که هدر هستش بگیم از jwt داریم استفاده میکنیم و الگوریتم مثلا sha1 خب که چی؟من باید تهش اونو explode کنم و احراز هویت کنم تهش چه نیازی به اینه واقعا @hesammousavi @ali.bayat

1 پاسخ

شارژ باتری

3 روز پیش
توسط امیرصدرا اتحاد آپدیت شد

با سلام به نظر شما شارژ باتری گوشی های جدید که نوع لیتیوم پلیمری دارند را باید بین ۳۰ تا ۸۰ نگه داشت تا عمر باتری بالا برود؟ ممنون از پاسخگویی شما

3 پاسخ

چگونه یک input رو در مقابل انتخاب section متفاوت نمایش یا مخفی کنیم

3 روز پیش
توسط احمد آپدیت شد

سلام من یه فرم دارم که میخام مثلا فیلد شماره تلفن با انتخاب section ثبت نام (با شماره تلفن)، نمایش داده بشه و با انتخاب section (ثبت نام با ایمیل) فیلد ورود شماره تلفن مخفی بشه و تو اعتبار سنجی هم نادیده گرفته بشه. این مورد رو چگونه پیاده سازی کنم؟ اگه با جاوا اسکریپت باید انجام بشه لطفا راهنمایی دقیق همراه با مثال بزنید.

3 پاسخ

مشکل در اجرای دستور flutter run

3 روز پیش
توسط ErfanSadeqiNejad آپدیت شد

سلام ، من وقتی دستور flutter run رو میزنم توی دانلود gradle مشکل ایجاد میشه ، با شکن و قندشکن های مختلفی هم امتحان کردم اما در همه موارد دوباره ارور میده و برنامه اجرا نمیشه ، میشه بگید از چه برنامه یا پروکسی رایگانی برای حل این موضوع میشه استفاده کرد؟ (ضمنا تمامی موارد گفته شده در دستور flutter doctor هم انجام شده) این هم متن ارور : Using hardware rendering with device Android SDK built for x86....

5 پاسخ

استفاده از webpack در html وscss و jquery

3 روز پیش
توسط homa آپدیت شد

سلام من می خوام سایتم رو با html و scss و jquery پیاده سازی کنم و ازwebpack استفاده کنم اما نمیدونم چجوری باید فایل های jquery ای که خودم می نویسم مثلا برای owl.carousel رو به پروژم اضافه کنم ؟

4 پاسخ

اجرای برنامه react-native

3 روز پیش
توسط hamid95 مطرح شد

سلام روز شما بخیر ببخشید بنده در اجرای برنامه react-native با خطای زیر مواجه می شوم با توجه به اینکه شبیه ساز اندرویدم فعاله

0 پاسخ

نصب برنامه recat -native

3 روز پیش
توسط hamid95 آپدیت شد

سلام شب شما بخیر ببخشید من برای نصب برنامه react -native پوشه برنامه را ایجاد کردم الان می خواهم با شبیه ساز اندروید برنامه را اجرا کنم برای ساختن شبیه ساز اندروید بهم این خطا ها را میده : Unable to locate adb و موقع بالا امدن android studio هم به سرور نمیتوانم متصل بشم

0 پاسخ
10 کاربر برتر 30 روز گذشته