سوالات و گفتگوها

#امکان_جدید : امکان جدیدی در بخش سوالات و گفتگوها قرار داده‌ایم به این شکل که می‌توانید، دوستان خود را با فقط تگ کردن به گفتگو‌های کاملا خصوصی دعوت کرده و درباره مسائل مختلف در فضای خصوصی، صحبت کنید.
فیلتر ها
دسته بندی : reactjs

فیلتر کردن با مقایسه دو آرایه

4 هفته پیش
توسط Parastoo Ebrahimi آپدیت شد

سلام من دو تا آرایه دارم و میخوام با مقایسه این دو تا یه آرایه ای رو بوجود بیارم. اولین آرایه که استاتیک هست و تغییری نمیکنه اینه: let cols = [ { field: 'name', header: 'Name' }, { field: 'apn', header: 'Barcode' }, { field: 'directNumber', header: 'Direct #' }, { field: 'itemNumber', header: 'Item Number' }, { field: 'plu', header: 'PL...

2 پاسخ

چگونه کدهای جدید اضافه شده به یک پروژه لاراول رو مدیریت کنیم

4 هفته پیش
توسط حسین شیری نژاد آپدیت شد

فرض کنید یک پروژه نسبتا بزرگ لاراول رو می خوایم از صفر شروع کنیم و پیش ببریم و قاعدتا اول مجموعه استاندارد لاراول رو دانلود می کنیم و بعد در مراحل مختلف کدنویسی، یه سری فایل جدید اضافه میکنیم، یه سری فایل رو ویرایش می کنیم و کدهای داخلش رو دستکاری و کم و زیاد می کنیم، تنظیماتی رو انجام می دیم و خلاصه کلی کد جدید رو لا به لای کدها و فایلهای فریم وورک خام اولیه اضافه می کنیم. سوال اینه که آیا روش سا...

2 پاسخ

vuejs یا angular

4 هفته پیش
توسط Ehsan R آپدیت شد

سلام دوستان من با jquery کار میکنم منتهی با توجه به اینکه میگن jquery دیگ تقریبا داره منسوخ میشه پیشنهاد شما برای طراحی وبسایت بین vue و angular چیه؟ ممنون 🙏

5 پاسخ

مقايسه python django و nodejs

4 هفته پیش
توسط reza آپدیت شد

سلام طبق گفتگوهايي كه درسايت مطرح شده از php براي ساخت وب سايت هاي معمول و روتين استفاده ميشه و از nodejs براي ساخت برنامه هاي real time. سوالم اينه از python django براي چه هدفي در بك اند وب سايت استفاده ميشه و پكيج هاش به اندازه nodejs هست و ارزش سرمايه گذاري به جاي nodejs داره يا نه؟ تشكر

4 پاسخ

گرفتن مقدار درصد اپلود فایل در مرورگر

4 هفته پیش
توسط حسین شیری نژاد آپدیت شد

سلام دوستان خسته نباشید سوالی داشتم وقتی میخواهیم فایلی رو در مرورگر اپلود کنیم اگر حجم فایل زیاد باشه طول میکشه و اینجا در گوشه سمت چپ مرورگر یک عدد که بیان کننده درصد اپلود شده فایل می باشدو نشون میده خواستم ببینم کسی میتونه کمک کنه من با جاوا اسکریپت این عددو به دست بیارم و ازش استفاده کنم. میخوام با این عدد پروگرسبار درست کنم. از کتابخونه های اماده جی کویری هم نمیخوام استفاده کنم. پیشاپیش از ل...

5 پاسخ

تفاوت نوشتن کلاس لاراول در تابع و پارامتر

4 هفته پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام بعضی وقت ها دیدم که کلاسی که میخوان از شی اون استفاده کنن توی پارامتر های تابع می نویسن publuc function store(Request $request, User $user) و بعضی وقت ها هم این شی داخل تابع تعریف میشه publuc function store(Request $request) { $user = new User; } این دو تا با هم چه تفاوت هایی دارن ؟

6 پاسخ

تست با jest

4 هفته پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام من یه فایل تست درست کردم و دستور npm install --save-dev jest رو هم اجرا کردم و در package.json هم تنظیم "scripts": { "test": "jest" } } رو انجام دادم. وقتی npm run test رو اجرا میکنم خطای زیر رو نمایش میده: 'jest' is not recognized as an internal or external command, operable program or batch file. npm ERR! code ELIFECYCLE npm ERR! errno 1 npm ERR! usercards@0.1.0 test: `jest` npm ERR...

2 پاسخ

بررسی سرعت پاسخگویی بخش های مختلف سایت در درخواست های بالا

4 هفته پیش
توسط mahdi khanzadi آپدیت شد

سلام.بنده یه سایتی دارم میزنم که فقط از لاراول استفاده شده.میخوام بدونم راهی هست که پاسخگویی بخش های اصلی سایت رو در درخواست های بالا بررسی کنم؟مثلا درخواست بالا شبیه سازی بشه یا ... در کل بدونم توانایی اجرای چند درخواست رو همزمان داره چون در بدو شروع کارفرما نمیخواد هزینه زیادی بکنه و در حال حاضر رو هاست اشتراکی اجرا میشه

8 پاسخ

ابزار یا راه حل مناسب برای cross browser testing

4 هفته پیش
توسط مرتضی صبیحی مطرح شد

سلام من روی پروژه ای در حال کار کردن هستم و مشکل اینه که در مرورگر فایرفاکس ورژن ۷۲ (البته کاربر اینو گزارش کرده و من خودم آخرین ورژن فایرفاکسو دارم همچین باگی رو نمیبینم) یک مشکل بسیار کوچیک در css داره. برای دیباگ کردن چنین مشکلاتی چه راهی رو پیشنهاد میدین؟ مثلا میخوام وب سایتو در ورژن های مختلف فایرفاکس یا کروم تست کنم. خودم با ابزار lambadatest کار کردم ولی اکثر ابزاراش قفله (پولیه) و نمیدونم...

0 پاسخ

پکیج برای دریافت اطلاعات کاربر

4 هفته پیش
توسط Mohammadreza Ghomi آپدیت شد

سلام توی php وقتی از user agent استفاده می کنیم یک رشته به صورت: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64; rv:77.0) Gecko/20100101 Firefox/77.0 برمیگردونه میخواستم بدونم پکیجی براش توی لاراول هست که این رشته رو تیکه تیکه کنه و نوع سیستم عامل و مرورگر با ورژن هاشون رو برگردونه؟

4 پاسخ

شروع برنامه نویسی

4 هفته پیش
توسط Mohammadreza Ghomi آپدیت شد

سلام به همه دوستان. یکی از آشناها میخواد طراحی وب سایت یاد بگیره اما رشته ای که مدرک داره کاملا فرق میکنه. به نظرتون اصن میشه برنامه نویسی یاد گرفت؟ و اینکه به نظرتون از کجا بگم شروع کنه تو ذهن خودم این بود که فقط سمت فرانت رو یاد بگیره؟ ممنون از کمکتون

3 پاسخ

گرفتن دسته بندی و محصولات

4 هفته پیش
توسط faezeh آپدیت شد

سلام دوستان من می خوام دسته اصلی و زیر دسته و محصولات اون زیر دسته حالا اون زیر دسته تا بینهایت هم بود بره محصولاتشو بگیره من کدشو نوشتم میشه کمکم کنید خیلی ممنونم

4 پاسخ

استفاده از ماژول ارسال سریع sms.ir در پکیج tzsk.sms

4 هفته پیش
توسط mahdi khanzadi آپدیت شد

سلام من برای ارسال پیامک از پکیج زیر استفاده می کنم https://github.com/khanzadimahdi/sms سایت sms.ir یک ماژول ارسال سریع پیامک به همراه قالب داره که از فانکشن UltraFastSendSetting استفاده می کنه. https://ip.sms.ir/#/User/RestWebService امکانش هست این تابع را به صورت یک درایور جدید در پکیج پیامک تعریف کنم؟ @khanzadimahdi

3 پاسخ

مالتی اپلیکیشن در لاراول با استفاده از ساب دامین

4 هفته پیش
توسط امین محمدزاده آپدیت شد

سلام دوستان من میخواهم چند اپلیکیشن رو در لاراول با استفاده از ساب دامین ایجاد کنم.در واقع میخواهم روت های admin , api , website , client بصورت زیر باشند. http://xxx.com http://api.xxx.com/v1/android/articles http://admin.xxx.com/dashboard http://client.xxx.com/dashboard مستندات لاراول هم مطالعه کردم گفته بدین صورت باید انجام بدی اما من الان دارم لوکال(زمپ) اپلیکیشن رو توسعه میدم.بخاطر همین سا...

1 پاسخ

نحوه اتصال به وب سوکت نود جی اس

4 هفته پیش
توسط مهدی مطرح شد

سلام دوستان من یه اسکریپت چت نوشتم و از اکسپرس استفاده کردم و به پورت 3000 هم گوش میده کلاینتم روی لوکال به درستی کانکت میشه چون به شکل زیر کانکت میشم به سروری که روی پورت 3000 داره میشنوه var socket = io.connect('https://localhost:3000') ولی وقتی روی هاست میرم از بخش نود جی اس یه اپلیکیشن ایجاد میکنم و سورسم رو داخل فولدرش میریزم ، اینجارو نمیدونم برای دسترسی بهش در سمت کلاینت باید به چه شکلی به...

0 پاسخ

فیلتر کردن لیست

4 هفته پیش
توسط mesusjk آپدیت شد

دوستان سلام. یه پروژه تمرینی todo دارم که یه state بنام todos تعریف کردم، که یه آرایه هست. تمام todoهای من توی این آرایه میرن. سه تا button هم توی صفحه دارم به اسم های Active, All, Completed. وظیفه Active اینه که item هایی که انجام نشده هستن و done: false دارن(done در اینجا نشون میده که کار انجام شده یا نه)، رو در صفحه نشون بده. وظیفه Completed ، برعکس کار Active هست. یه state به نام statusDone دا...

5 پاسخ

مقايسه پياده سازي يك ايده در جاوا اسكريپت در مقايسه با php

4 هفته پیش
توسط محسن بستان آپدیت شد

سلام من با جاوا اسكريپت اومدم متدي مثل move تعريف كردم تا اعضاي يك آرايه رو باهم جا به جا كنه و يك شماره در آرايه رو حذف و بعد اونو به يك قسمت ديگه در آرايه ببره و كپي كنه. براي اين كار در جاوااسكريپت متدي خاصي نيست و بايد رويه كار و ايده بديم و با فانكشن پياده سازي كنيم. حالا سوالم اينه من كه هدفم فقط برنامه نويسي سمت سرور هست اين جور ايده ها پياده سازيش با php راحت تره يا nodejs ؟ از نظر اينكه ش...

1 پاسخ

تبدیل تکست QrCode به عکس

4 هفته پیش
توسط محسن بستان آپدیت شد

سلام من میخام qrcode تولید کنم و نشون بدم از چنتا پکیج و api استفاده کردم و اکثرشون در نهایت خروجی زیر رو میدن اینو چجوری باید به عکس تبدیل کنم؟

8 پاسخ

حدف کامنت ها

4 هفته پیش
توسط sina shah oveisi آپدیت شد

سلام به همگی در ویژول استودیو کد راهی هست تا تمامی کامنت های استفاده شده در پروژه رو یکجا حذف کنیم؟!

2 پاسخ

سایت دو زبانه با لاراول

4 هفته پیش
توسط محسن بستان آپدیت شد

سلام دوستان من یه سایت دو زبانه نوشتم با لاراول برای نشان دادن متن ها از متد trans استفاده میکنم و خیلی خوب هم کار میکنه اما مشکل من در فایل های js هست. مثلا یه alert دیالوگ دارم و توش متن نوشتم حالا چطوری باید برای فایل های js حالت دو زبانه رو فعال کنم؟

1 پاسخ

جی کوئری در بوت استرپ

4 هفته پیش
توسط محمدحسن یگانه آپدیت شد

سلام من دوره بوت استرپ رو الان دارم نگاه میکنم آقای موسوی جی کوئری رو ب صورت cdnتوی صحفه اچ تی ام ال گذاشتن من اگر بخام ب صورت آفلاین کد بزنم ک اون آدرس cdn کار نمیکنه الان باید چیکار کنم چی رو از کجا دانلود کنم تا جی کوئری برام اجرا بشه توی سایت خود جی کوئری هم رفتم ولی کلی لینک داشت و اصلا نمیدونسم چی رو دانلود کنم و یا اصلا چیکار کنم

2 پاسخ

با شروع پخش ویدیو موسیقی پس زمینه قطع شود و برعکس.

4 هفته پیش
توسط میلاد-م آپدیت شد

سلام روزتون بخیر توی همه صفحات سایت یه موسیقی قراردادم که بصورت loop و autoplay هست میخواستم وقتی کاربر توی وبلاگ یه ویدیو رو شروع به پخش میکنه فایل موسیقی متوقف بشه و وقتی که فیلم رو قطع کرد دوباره فایل موسیقی ادامه پیدا کنه. ممنون میشم راهنمایی کنید.

6 پاسخ

ارسال دو کد یکسان برای دو کاربر در یک زمان

4 هفته پیش
توسط حسن حکمتی آپدیت شد

سلام یه فروشگاه هست که وقتی کاربر خرید میکنه شماره سفارشش با متد curl ارسال میشه به یه api که کد تولید میکنه و اون کد رو به صورت پیامک به کاربر میفرسته. این کد چندین ماهه درست کار میکنه اما امروز دو تا کاربر که تو یه دقیقه خرید کردن براشون یه کد یکسان رفته!! البته قبلا هم کاربرایی بودن که تو تایم یکسان خرید کردن ولی این مشکل نبوده . کسی تجربه ای داره؟ @ali.bayat @hesammousavi

5 پاسخ

ذخیره سازی فایل بصورت امن در موبایل

4 هفته پیش
توسط mmjvox آپدیت شد

سلام دوستان میخواستم بدونم آیا میشه فایل ویدیویی در موبایل با استفاده از برنامه نویسی (React Native) ذخیره کرد و اون فایل از راه های جستجو نتونیم پیداش کنیم و فقط اپ قابل اجرا کردن اون فایلو داشته باشه (یجورایی امن کردن فایل ویدویی)؟ ایا میشه از راه های ذخیره سازی local استفاده کرد ؟ مانند AsyncStorage یا روش های دیگر...

3 پاسخ

دریافت پروژه

4 هفته پیش
توسط محمد عرفان حسین بیکی آپدیت شد

سلام ببخشید میخواستم بدونم وقتی یک فریلنسر بشیم چگونه ما شناخته میشیم و پروژه بهمون داده میشه ؟ من یه سوال دیگه هم دارم چجوری میتونیم خلاق باشیم من هر چی فکر میکنم گیج میشم نمیفهمم چجوری یه موضوع برای صفحم انتخاب کنم

12 پاسخ

group کردن اطلاعات lookup شده در mongo

4 هفته پیش
توسط Navid Rezadoost مطرح شد

سلام خسته نباشید چطور میشه بعد اینکه یه داکیومنت رو lookup کردیم بتونیم اطلاعات داخلش رو group کنیم؟ داکیومنتی چیزی دارید بفرستید؟ چون تو مونگو هم گشتم چیزی پیدا نکردم دارم aggregate میکنم

0 پاسخ