سوالات و گفتگوها

#امکان_جدید : امکان جدیدی در بخش سوالات و گفتگوها قرار داده‌ایم به این شکل که می‌توانید، دوستان خود را با فقط تگ کردن به گفتگو‌های کاملا خصوصی دعوت کرده و درباره مسائل مختلف در فضای خصوصی، صحبت کنید.
فیلتر ها
دسته بندی : طراحی-وب

استفاده از lumen همراه با laravel

1 هفته پیش
توسط HRH آپدیت شد

سلام میخواستم بدونم چطور می تونم از لومن در کنار لاراول استفاده کنم؟(منظورم درپروژه خودم هست) فرض کنیم فرانت‌اند با vue راه‌اندازی شده و بک‌اند لاراول هست. استفاده از لومن برای api در وب‌اپ احتیاج هست یا برای ارتباط vue با api، همون لاراول کافیه؟ لطفا اگر لینک یا مقاله‌ یا توضیحاتی وجود داره راهنمایی کنین. ممنونم

4 پاسخ

کرال کردن در php

1 هفته پیش
توسط Matthew مطرح شد

@mohsenbostan @ali.bayat من کرال میکنم اما با این ارور بر میخورم باید چیکار کنم Error: malformed

0 پاسخ

اضافه کردن ckeditor به سایت لاراولی و vuejs

1 هفته پیش
توسط مرتضی مرادی آپدیت شد

سلام دوستان بنده یه سایت لاراولی نوشتم که البته توش از vuejs هم استفاده کردم. حالا میخوام تو کامپوننت ویوجی است ام کتابخانه Ckeditor ۴ استفاده کنم. نمیخوام از نسخه vuejs آون استفاده کنم چون خیلی از پلاگین ها رو نداره و نمیشه پلاگین هم روش نصب کرد. میخوام از همون نسخه معمولیش که دانلود میکنیم و ایمپورت میکنم استفاده کنم. چطوری باید اینرو داخل کاماپوننت ادد کنم؟ تو حالت عادی بدون ویوجی اس از این کد...

2 پاسخ

آموزش تبدیل psd به html

1 هفته پیش
توسط میلاد-م آپدیت شد

سلام دوستان من دنبال یه آموزش برای طراحی قالب سایت میگردم که تو آموزش فقط بیاد یه فایل psd از قبل آماده شده با فتوشاپ یا هر برنامه ی دیگه ای رو با بوتسترپ 4 به قالب ریسپانسیو سایت تبدیل کنه. اگر کسی چنین آموزشی رو مد سوراغ داره خوشحال می شم معرفی کنه. پولی یا رایگانش فرقی نداره سطح آموزش هم در حد خوب و کاربردی باشه .پیش نیازهای آموزشش هم دونستن html - css - bootsrap4 , javascript - jquery باشه. ل...

4 پاسخ

مشکل با آپدیت کردن استیت برای متغیرهای داینامیک

1 هفته پیش
توسط کامران داور آپدیت شد

سلام. من باید یه متغیری رو ارسال کنم به سرور که شامل داده های خیلی زیادی میشه که اون داده ها رو در قالب استیت در آوردم . استیتم به این صورت هست : multipleFilter: { department: { id: null, matchList: [], matchFilterType: null } }, این استیت کامل نیست و جای department میتونه یه اسم دیگه باشه که همه ی اینا اون داده ای رو تشکیل میدن که برای سمت سرور نیازه من میخوام setState ای که استفاده میشه داینامیک...

6 پاسخ

افسردگی در برنامه نویسی

2 هفته پیش
توسط irani699 آپدیت شد

سلام خدمت دوستان . این بخشو درست کردم که دوستان بیان و به سایر کاربران درباره افسردگی در برنامه نویسی مشاوره و راهنمایی بدن. همه میدونن تو بعضی کارها بخصوص برنامه نویسی افسردگی امکان داره در اون حرفه ای هاش هم رخ بده . بخصوص تو برنامه نویسی خیلی زیاد اتفاق میفته . مشکلات هم خیلیه ، مثل نبود دید مثبت ، مشکلات فیزیکی ( خیلی زیاده ) که مثل کمر درد و افزایش وزن و ... همچنین نا امیدی و دوری از اجتماع...

19 پاسخ

وارد کردن مقدار var در جاوااسکریت و افزودن در کوئری لاراول

2 هفته پیش
توسط حسین شیری نژاد آپدیت شد

با سلام دوستان من یک کوئری برای find کردن دارم که در قسمت جاوا اسکریپت اجرا میشه حالا مقدار Id برای find کردن باید از یک var خونده بشه ممنون میشم دوستان نمونه کوئری ارسال بفرستن //تمام کد ها <script type="text/javascript"> $(document).ready(function(){ var potentials = document.querySelectorAll("[class*=select-color-item-]"); console.log(potentials.length);...

4 پاسخ

درگاه پرداخت ارزی

2 هفته پیش
توسط پایان جهان آپدیت شد

با سلام دوستان برای ایجاد درگاه پرداخت در خارج از کشور آیا باید مث ایران که برای ایجاد درگاه پرداخت به یک بانک مراجعه کرد و مدارکی رو تحویل بدیم تا آونها این درگاه رو در اختیارمون قرار بدن؟ میخواستم بدونم برای ایجاد درگاه پرداخت در خارج از کشور که پرداختها با یورو و دلار میباشد باید به بانک یا یک شرکتی در اون کشور مراجعه کرد یا با مسترکارت واینا هم میشه این درگاه ها رو تهیه کرد ممنونم

2 پاسخ

استفاده از الگوريتم و فلوچارت

2 هفته پیش
توسط مسعود فرامرزی‌راد آپدیت شد

سلام شما براي برنامه نويسي و پياده سازي ايده از الگوريتم و فلوچارت استفاده ميكنيد يا ايده و كاري كه مدنظرتون هست رو فقط با فكر كردن و كدنويسي جلو ميبريد؟ و اينكه الگوريتم و فلوچارت براي برنامه نويس ضروري هست؟ تشكر

2 پاسخ

حذف شدن سشن ها موقع ریدایرکت

2 هفته پیش
توسط جواد کرمی آپدیت شد

درود؛ من قبل از ریدایرکت به درگاه پرداخت چند سشن رو ذخیره میکنم ولی بعد از پرداخت موقع برگشت کاربر تمام سشن ها پاک میشن و کاربر هم لاگ اوت میشه... از لاراول 7 و پکیج https://packagist.org/packages/shetabit/payment برای درگاه استفاده میکنم. session()->save(); رو هم تست کردم قبل از ریدایرکت... مشکل کجاست؟ و اینکه روی لوکال هم هستم؛ ممکنه بخاطر این باشه؟!

4 پاسخ

پکیج پرداخت انلاین لاراول برای تمامی درگاه ها

2 هفته پیش
توسط رحیمی آپدیت شد

سلام به دوستان عزیز. من پکیجی نوشتم که به صورت درایوری کار میکنه و شما در صورتی که یک درگاه پرداخت داشته باشید و بعدا بخواید از یک درگاه به درگاه دیگری مهاجرت کنید نیازی نیست دوباره کدنویسی کنید و کدها رو تغییر بدید بلکه فقط اسم درگاه رو تغییر میدین. لینک پکیج به صورت زیر هست: https://github.com/shetabit/payment دوستانی که از پکیج خوششون اومده و داخل گیت هاب فعالیت دارن لطفا استار بدن تا پکیج بیشت...

31 پاسخ

Inc کردن در mongodb

2 هفته پیش
توسط Navid Rezadoost مطرح شد

سلام وقت به خیر من یک امکان تو سایتم دارم که کاربرم میتونه تسویه حساب بزنه دارم یک عدد رو به صورت -5000 تومن ازش میگیرم و از کیف پولش این عدد رو کم میکنم میخوام اجازه ندم بیشتر از پنج هزارتومنی که تو کیف پولشه درخواست تسویه بزنه اومدم با یک شرط زمانی که مبلغ رو گرفتم با موجودی کیف پولش مقایسه میکنم اگه بزرگ تر بود خطا بر میگردونه اما مشکل اینه که من از کاربرم چون میخوام از کیف پولش مقداری رو کسر ک...

0 پاسخ

پاک شدن سشن کاربر و سبد خرید هنگام برگشت از درگاه پرداخت

2 هفته پیش
توسط alireza آپدیت شد

دوستان سلام من به ی مشکل خوردم زمانی که کاربر پرداختش رو انجلم میده و بر میگرده با سایت (از طریق درگاه ملت ) سشن ها پاک میشن و کاربر خارج میشه از پنلش تا اینجا فهمیدم که مشکل از csrf هست و توی میدلویر VerifyCsrfToken آدرس url برگشت از درگاه رو گذاشتم اما باز هم این ایراد رو دارم. اما اگر توی کانفیگ سشن ها مقدار samesite رو روی none بگذارم این مشکل حل میشه اما دیگه csrf کلا غیر فعال میشه برای سشن ه...

3 پاسخ

از درگاه به وبسایت سشن پاک میشود

2 هفته پیش
توسط alireza آپدیت شد

سلام خسته نباشید بعداز اینک خرید وانجام میده وارد درگاه میشود وقتی برمیگرده از درگاه سشن پاک میشه و صفحه لاگین نمایش داده میشود باید چیکار کنم یکی راهنمایی کنه؟؟

1 پاسخ

روش تمرین

2 هفته پیش
توسط حسین شیری نژاد آپدیت شد

سلام دوستان من تازه فیلم اموزش برنامه نویسی تحت وب رو دانلود کردم روش تمرین رو نمیدونم من هر فیلم رو میبینم و مباحث اون قسمت رو مثل فیلم طراحی میکنم فقط 1 بار این خوبه؟؟؟؟؟ روش های بهتری دارین بگین ممنون

4 پاسخ

کمک میخام در پیاده سازی دیتابیس

2 هفته پیش
توسط حسین شیری نژاد آپدیت شد

سلام برنامه نویس های عزیز - خیلی خلاصه توضیح میدم راهنمایی کنید لطفا سه تا جدول دارم به نام های . کالا مزائده کالاهای در مزائده (با جدول کالا متفاوتن) اینا هر کدومشون یک قیمت توشون هست حالا به نظرتون قیمت همشون رو توی یک جدول ذخیره کنم یا قیمت هر کدوم رو توی جدول خودش سوال اول : اصلا اینا رو توی یک جدول پیاده سازی کنم درسته ؟ سوال دوم : اگه درسته این نوع پیاده سازیم برای یک جدول درسته؟ class Pri...

1 پاسخ

تگ و و یژگی ها

2 هفته پیش
توسط حسین شیری نژاد آپدیت شد

دوستان من فیلم های html /css رو دیدم تگ و ویژگی های خوبی رو گفتن اما رفتم گوگل دیدم خیلی تگ ها وجود دارد و ویژگی ها بیشتر از 100 تگ اما تو فیلم مثلا 50 تاشو میگن من الان گیج شدم چیکار کنم ایا فقط تگ های که در فیلم میگن تو طراحی وب به درد میخوره بقیه بی مصرف هستن و بقیه رو اموزش نبینم ؟؟؟؟؟ چیکار کنم گیج شدم.

8 پاسخ

مشکل در استفاده از gate

2 هفته پیش
توسط shomareyek آپدیت شد

سلام توی لاراول وقتی یک gate میسازی قبل از اینکه بیاد شرط هایی که من بهش دادم رو انجام بده اول نگاه میکنه ببینه user لاگین کرده یا نه ولی من میخوام این عمل اتفاق نیفته چون دارم از یک guard دیگه استفاده می کنم. راهی هست که بهش بگیم این عمل رو انجام نده یا از یه guard مشخص استفاده کنه؟

2 پاسخ

گرفتن اطلاعات از سایت اینستاگرام در php

2 هفته پیش
توسط امیرحسین فضلی آپدیت شد

سلام و درود. چطوری میشه از سایت اینستاگرام، اطلاعات رو با php دریافت کرد؟ من سورس سایت اینستاگرام رو در php گرفتم که ازش دیتا رو بیرون بکشم که متاسفانه سورس اینستاگرام جاوااسکریپته. چه راهی وجود داره؟

4 پاسخ

select فقط یک Option در کتابخانه

2 هفته پیش
توسط احسان قربانی آپدیت شد

سلام دوستان من از کتابخانه زیر استفاده میکنم https://www.jqueryscript.net/demo/jQuery-Plugin-To-Convert-Select-List-To-A-Option-Picker/ این کتابخونه کارش این هست ک میاد یک select میگیره و تبدیلش میکنه به شبیه checkbox مشکل اینجاست که هر آپشن رو select کنی، آپشن های دیگه مقدار select شون حذف نمیشه ممنون میشم یا یک کتابخانه بهتر معرفی کنید، یا بهتر اینکه اگر بتونید مشکل این کتابخونه رو حل کنید خیلی...

10 پاسخ

شروع کار به عنوان فریلنسر

2 هفته پیش
توسط احسان قربانی آپدیت شد

سلام دوستان میخواستم نظرتون رو راجع به سایت‌های فریلنسری بدونم. شخصا میخواستم به عنوان فریلنسر شروع به کار کنم ولی نمی‌دونم از کجا بهترین برای شروع هست؟ شاید دوستان دیگه هم مثل من این مشکل رو داشته باشند. تحقیقی که تا الان کردم، مثل اینکه سایت‌های فریلنسری خارجی برای ما ایرانی‌ها زیاد مناسب نیست و از طرفی برای شروع برای تازه‌کارها تا حدی غیرممکنه چون رقابت سختی بین فریلنسرها برای گرفتن پروژه هست....

4 پاسخ