سوالات و گفتگوها

عدم نمایش عکس ها

2 روز پیش
توسط TF آپدیت شد

سلام دوستان من عکسو تو تصویر شاخص آپلود میکنم ولی تو ویو چیزی نمایش نمیده دلیلش چیه ؟

12 پاسخ

api لاراول برای کاربران

3 ساعت پیش
توسط امیرحسین عنبری آپدیت شد

سلام دوستان من میخوام یک api درست کنم به این صورت: Www.test.com/api/users و کل اطلاعات تمامی یوزر هارو برگردونه!. این api رو فقط باید اپلیکیشن خودمون بتونه بگیره!. ممنون میشیم بگید باید چیکار کنم؟ 🙏

10 پاسخ

استفاده از سوکت

2 روز پیش
توسط آرش تقوی آپدیت شد

سلام دوستان خسته نباشید. من یه ابهامی در مورد سوکت داریم ممنون میشم اگر کسی میدونه راهنمایی کنه میخوام بدونم با توجه به اینکه realtime بودن یه چیز خیلی جذابه توی حوزه ی وب; اما کمتر وبسایتی رو دیدم که بخش های مختلفش رو با سوکت پیاده سازی کنه. صرف نظر از کاربر سوکت که شاید خیلی ها بگن خب چه لزومی داره مثلا سایتی مثل راکت بیاد همه ی بخش هاشو با سوکت پیاده سازی کنه که هر اتفاقی افتاد بصورت realtime ق...

9 پاسخ

امتیاز دهی ستاره ای در لاراول

3 روز پیش
توسط TF آپدیت شد

سلام وقت بخیر میخام به صورت ستاره ای امتیاز دهی انجام بدم ولی اطلاعی ندارم به چه صورت انجام میشه اگه امکان داره راهنمایی در این خصوص بشه ممنون

9 پاسخ

اعمال تخفیف رو یک دسته بندی

16 ساعت پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام دوستان من زمانی که روی یک دسته بندی تخفیف اعمال میکنم محصول تخفیف که میخوره کاربر اونو به سبد خریدش توی دیتابیس اضافه میکنه و ممکنه سبدشو تسویه نکنه و بعد از چند روز بخاد این کارو عملی کنه و تو این مدت ممکنه تخفیف منقضی بشه انتظار میره زمانی که تخفیف منقضی شد قیمت محصول به قیمت قبلی خودش برگرده هم توی سایت هم توی سبد خرید توی سایت این اتفاق میفته و قیمت به حالت قبل برمیگرده اما توی سبد خرید خ...

8 پاسخ

آدرس IP کاربران ایرانی و محدود کردن آنها

2 روز پیش
توسط حسین آپدیت شد

سلام به همه رفقا من در حال حاضر دارم روی یک پلتفرمی کار میکنم که برای جلوگیری از فیک دیتا نیاز دارم تا ادرس های ای پی رو محدود کنم به ایران اما مشکل اصلی اینجاس که اگر محدود به ایران باشه ما چون توی ایران ادرس آی پی ایستا نداریم نمیدونم چطور هر کاربر رو که با یک ای پی بیش از یک اکانت ساخته رو بن کنم. طرف میتونه مودم رو ریستارت کنه و دوباره ای پی جدید بگیره بیاد یه اکانت دیگه بسازه با شماره تماس دی...

8 پاسخ

خطای middleware

1 روز پیش
توسط mehdi آپدیت شد

وقت بخیر ی پروژه دارم که فایل کرنل اول به این صورت که درکد ها هست کد نویسی کردم وخطای فوق رو گرفتم بعد به صورت فوق نوشتم و خطای جدید متاسفانه ممنون میشم راهنماییم کنید

8 پاسخ

استفاده از storage در لاراول

5 روز پیش
توسط محمدحسن یگانه آپدیت شد

سلام خدمت همه دوستان کار درست راکت آقا من یک سری تصویر دارم در وبسایتم که برام امنیتشون مهم هست. یعنی نمیخوام همه بهشون دسترسی داشته باشن. مثلا فقط اعضای ویژه بتونن ببینن حالا اومدم اونها رو در storage در یک پوشه مثلا image ذخیره کردم و پوشه storage رو به public لینک کردم 1- آیا پوشه storage دیگه امنیت نداره ؟ و آیا الان به همه تصاویری که من در مسیری که گفتم ، میتونن دسترسی داشته باشن؟ البته من گف...

8 پاسخ

کارنکردن ورد پرس

5 روز پیش
توسط progromer آپدیت شد

سلام من من در xampp میخوام تیک کناری mysql وapache رو بزنم اما نمیشه وقتی هم میخوام پایگاه دادم رو در localhost/phpmyadmin یسازم ارور زیر رو میده چیکار کنم درست شه؟ اینم عکس xampp که تیکش نمیخوره

7 پاسخ

رشته کامپیوتر

3 روز پیش
توسط مجید آپدیت شد

سلام به دوستان و اساتید گرامی من سال 1400 باید کنکور بدم، می خوام برم رشته کامپیوتر. سوال من اینجاست که رشته کامپیوتر چیه؟ چه چیز هایی آموزش میدن؟ من الان برنامه نویسی وب ( backend) هستم، و با زبان و فریمورک های php - javascript و فریمورک laravel رو بلدم. می خواستم بدونم چه رشته ای برم که به کارم مربوط باشه؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

7 پاسخ

دریافت api از سایت دیگر

3 روز پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام من یه سایت با لاراول و vue درست کردم و میخوام اطلاعات api رو از یک سایت دیگه در سایت خودم نشون بدم. وقتی درخواست رو با axios ارسال میکنم خطای has been blocked by CORS policy رو میده. جستجو کردم بعضی راه کارهایی گفته بودند ولی عمل نکرد.اگر شما به این مشکل برخودید لطفا راهنمایی کنید.

7 پاسخ

امنیت google recaptcha v3 گوگل ریکپچا

6 روز پیش
توسط aqbbqa آپدیت شد

سلام مجدد خدمت دوستان عزیز من در وبسایتم از google recaptcha v3 دارم استفاده می کنم. البته تازه بردمش روی هاست و هنوز کاربری ندارم می خواستم بپرسم کسی تجربه کار با این ورژن رو داره؟ راستش قبلا از ریکپچا ورژن 2 استفاده می کردم و الان چند با پشت سر هم ورود و خروج انجام دادم و چند با ثبت نام پشت سر هم انجام دادم ولی هیچ عکس العملی از ریکپجا ندیدم و در حالی که همین کار رو که با ورژن دو که انجام می دیم...

5 پاسخ

برای استخدام چی کار کنم

3 روز پیش
توسط Begginer programer آپدیت شد

سلام دوستان من حدودا هشت ماهی که reactکار میکنم پروژه شخصی می‌سازم انجام میدم در شهرستان هم حضور دارم در شهر من شرکت برنامه نویسی وجود نداره که بتونم باهاش کار کنم شرایط اینم ندارم به تهران برم بیشتر مشاغل دورکاری هم برنامه نویس سینیور می خواد جونیورهارو بیشتر حضوری میخوان به سایت های پونیشا پارسکدرز هم سر زدم بیشتر پروژه هاباphpو ورد پرسه من الان چی کار کنم برای کار راه حلی دارید

5 پاسخ

نوع ستون تصاویر در دیتابیس لاراولی

4 روز پیش
توسط mohammad reza آپدیت شد

سلام دوستان سوالم اینه برای ذخیره تصاویر باید نوع اون را چی قرار بدیم؟ و چطور اون تصویر رو در یک تگ div که به صورت () background-image url مقدار دهی شده بود نشون بدم؟ کد migration public function up() { Schema::create('sliders', function (Blueprint $table) { $table->id(); $table->timestamps(); $table->string('title'); $tabl...

5 پاسخ

ساخت ریپازیتوری در لاراول

4 روز پیش
توسط آرش تقوی آپدیت شد

@ali.bayat @mhyeganeh @saman1111 چطوری در لاراول ریپازیتوری میسازن و به چه دردی میخوره مثلا من یک نمونه دیده بودم کنار مدل یک فایلی میسازن و داخلش به این شکل در میارن interface OrderRepositoryInterface extends BaseRepositoryInterface { public function createOrder(array $data) : Order; public function updateOrder(array $params) : bool; public function findOrderById(int $id) : Order; ا...

5 پاسخ

تداخل آدرس‌ های مدل Page با بعضی از Route ها

3 روز پیش
توسط محمدحسن یگانه آپدیت شد

سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستان عزیز من یه مدل ایجاد کردم به اسم Page برای ایجاد کردن برگه‌های یکتا ( مثل درباره ما و تماس با ما و ... ) و اینکه روتی که برای frontend اون ایجاد کردم به این شکل هستش : Route::get( '/{pageSlug}', 'PageController@single' )->name('single.page'); و طبیعیه که slug برگه ها به همراه یک / درست بعد از دامنه اصلی آدرس دهی میشن! ( مثل : domain.com/about-us ) براش یه view...

5 پاسخ

مسیر یادگیری طولانی مدت

3 روز پیش
توسط Matthew آپدیت شد

سلام و عرض خسته نباشید من حدودا سه سال میشه که برنامه نویسی میکنم ( php laravel ) قبل از این سه سال ی دوره کوتاه مدت فرانت کار میکردم میخواستم بدونم اگه من جاوا و پایتون هم یاد بگیرم به مشکلی بر نمیخورم ؟ کلا یه سری ایده ها هست که میخوام کار هاشو خودم انجام بدم ممنون میشم راهنمایی کنید

5 پاسخ

ثبت تعداد کاربران انلاین - توضیح پیاده سازی بدون استفاده از سوکت

14 ساعت پیش
توسط محسن مهری آپدیت شد

درود - دوستان من میخام تعداد کاربران آنلاین ( افرادی که ثبت نام نیستند) در لحظه و همچنین تعداد ویو خوردن یک پست/مقاله/.... رو ثبت کنم . از لحاظ پیاده سازی پیشنهاد بدین چه کنم؟

5 پاسخ

ارائه دهنده سرویس هاستینگ خوب

5 ساعت پیش
توسط احمد آپدیت شد

@ali.bayat @milad @mhyeganeh @Rp76 @sina.it91 @saman1111 @hesammousavi @IrajJavidan1 @pwyazyzzadhbna @arash.taghavi69 سلام دوستان. دنبال یه شرکت ارائه دهنده هاست خوبی که هم پشتیبانی خوبی داشته باشه و هم سرعت و آپ تایم بالایی داشته باشه می گردم و از شما دوشتان که تجربه استفاده از شرکت های مختلفی رو داشته اید راهنمایی میخام.

5 پاسخ

نحوه عدم نمایش صفحات لاگین شده بعد از خروج از سیستم

1 روز پیش
توسط websaz آپدیت شد

سلام یک سامانه رزرو غذا نوشتم. علارغم اینه سیشن ها رو موقع خروج کاربران پاک می کنم اما با دکمه بک مرورگر صفحات قبلی که کاربران دیگه وارد شدن نمایش داده می شه. درسته کسی نمی تونه تو اون صفحات دیتایی وارد کنه یا تغییر بده اما بلحاظ امنیتی می خوام نمایش داده نشوند. دوستان راهکاری دارند که را هنمایی کنند؟

5 پاسخ

تاریخ رو بصورت جلالی دریافت کردم ولی میخوام بصورت timestamp ذخیره کنم

6 روز پیش
توسط سینا خاقانی آپدیت شد

سلام دوستان.. من تاریخ انقضا رو بصورت جلالی به کمک فیلد ورودی از کاربر گرفتم، ولی نمیخوام همونو جلالی توی دیتابیس ذخیره کنم و میخوام به صورت استاندارد timestamp ذخیرش کنم که بشه راحت روش عملیات انجام داد.. چجوری باید این تاریخ رو به تایم استمپ تبدیل کنم؟ کتابخونه ای که استفاده کردم هم morilog/jalali هست فرض کنید یه رشته دارم اینطوری "1399/12/10"

4 پاسخ

اشکال وردپرس

4 روز پیش
توسط رضا راد آپدیت شد

سلام من xampp به صورت اینه و فکر نمیکنم اروری که میده به دلیل xampp باشه میشه یکی بگه چرا این ارورو میده لطفا یکی کمک کنه چون نمیتونم به دلیل این مشکل کار کنم لطفا سریع کمک کنید ممنون

4 پاسخ

ساخت variable سراسری

3 روز پیش
توسط یاسین آپدیت شد

سلام میخوام یک variable را توی فایل های درون پوشه config لاراول استفاده کنم چطور باید این Variable را توی این فایل ها استفاده کنم ؟ توی متد boot در AppServiceProvider هم که این variable را return میکنم نمیشه. مثلا میخوام از دیتابیس جدول setting نام درگاه بانک را بگیره و توی متغیر بریزم و توی فایل payment.php که توی پوشه Config هست استفادش کنم و مدیر سایت بتونه به راحتی Default Driver درگاه را تغیی...

4 پاسخ

دروغ بزرگ شرکت فیسبوک

4 روز پیش
توسط saman آپدیت شد

سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه من میخواستم یک چیزی رو بگم و اگر بشه نظرتون رو در این باره بگید چیزی که خیلی رو مخ من هست اینکه میگن اینستاگرام با react native نوشته شده در حالی که یک دروغ محض هست چرا که سازنده اینستاگرام که اقای کوین سیستروم هستند (به همراه شریکش که اسمشو نمیدونم) قبل از اینکه فریموورک هایی مثل flutter بیاد اومدن ایده شخصی خودشون که instagram هست را با جاوا نوشتند چون اون مو...

4 پاسخ

نظر تون در مورد سایت من

19 ساعت پیش
توسط یاسین آپدیت شد

دوستان سلام و وقت بخیر امید وارم که شاداب و تندرست باشید ، دوستان من به تازگی دوره php رو تموم کردم و میخوام که دیگه فعالیتم رو با وبسایت خودم شروع کنم من قالب وبسایتی رو که میخواستم رو زدم و اینکه اگر امگانش هست شما هم برید به وبسایت زیر اونجا قالبم رو ببینید و بگید آیا صلاحیتش رو داره که این قالب رو داینامیک کنم یا خیر ممنون از بزرگواریتون 😘 عنوان لینک مورد نظر

4 پاسخ
10 کاربر برتر 30 روز گذشته