بحث و گفتگو

در اینجا میتوانید به بحث و گفتگو در مورد مشکلات و مواردی که برایتان جالب است بپردازید

بحث و گفتگو ها

ارور api در هاست

لاراول
- 10 ماه پیش
توسط netwons آپدیت شد

ببخشید یک سوال دیگه الان من این api رو اجرا میگیرم بعضی از url ها رو ارور میده مثلا برای loginکردن یک جورایی متدد get رو نشون میده اما postها رو نشون نمیده این آدرسشه نگاه کنید http://33830.ir/api/v1/login

4 پاسخ

مشکل فارسی نشان ندادن در هاست

لاراول
- 10 ماه پیش
توسط netwons آپدیت شد

من یک api روی هاست قرار دادم اما زمانی که اطلاعات رو از دیتابیس می خونه به این شکل نمایش میده ایراد چیه آدرس:http://33830.ir/api/v1/lang/show و بعضی url ها هم وقتی اجرا میگیریم از بعضی namespaceها ایراد میگیره

4 پاسخ

نوشتن جی اس و استفاده

لاراول
- 10 ماه پیش
توسط امیرحسین دشتی زاده آپدیت شد

سلام من میخوام فایل جی اس بنویسم برای ویوهام توی فایل های جدا مثلا توی پابلیکم یدونه پوشه بسازم به اسم myjs و فایل هام بریزم توش و ازشون توی ویوهام استفاده کنم حالا مشکلم اینه وقتی توی فایلم میخوام بنویسم مثلا برای ادرس اچکس url:"{{url('/admin/show.user')}} نمیشناسه و نمیزاره از متد یو ار ال استفاده کنم باید چکار کنم

1 پاسخ

اجرا نشدن فایل های جاوااسکریپت

لاراول
- 10 ماه پیش
توسط مهدی آپدیت شد

سلام فایل جاوا اسکریپت bootstrap-select اجرا نمیشه. صفحه رو دیباگ کردم هم درست آدرس دهی شده و هم وقتی توی اون ادرس میرم فایل جاوا اسکریپت وجود دارده توی مقدار دهی هم قبلش اسلش زدم. <script src="/js/bootstrap-select.min.js"></script>

6 پاسخ

احراز هویت در سایت و اپلیکیشن

ری اکت جی اس
- 10 ماه پیش
توسط فرشید شاهمرادی آپدیت شد

سلام وقت بخیر دوستان فرض کنیم یک سایتی داریم که همین سایت اپلیکیشن هم داره مثل اینستاگرام احراز هویت ما با jwt انجام میشه فرض کنیم من کاربر هم با سایتش کار میکنم هم با اپش هربار که میخوام لوگین کنم یک api token جدید ساخته میشه دیگه درست ؟ خوب وقتی از سایت لوگین کنم اون وقت توی اپ میپره بیرون یا بلعکس توی اپ که لوگین کنم توی سایت میپره بیرون ولی درصورتی که اپلیکیشن واقعی اینستا گرام اینجوری نیست ش...

2 پاسخ

فشرده نشدن فایل های minify

لاراول
- 10 ماه پیش
توسط مهدی آپدیت شد

وقتی بالاراول میکس فایل های جاوا اسکریپت minify شده را میکس میکنم به یک فایل تبدیل می شوند ولی کار نمی کنند. ایا باید از دستور خاصی برای اینگونه فایل ها استفاده کنیم؟

2 پاسخ

مشکل در ایجاد دیتابیس و دسترسی به ان

لاراول
- 10 ماه پیش
توسط heather آپدیت شد

سلام دوستان ... من یه مشکلی دارم من از ابونتو استفاده می کنم.قبلا یک پروژه ای داشتم و دیتابیس ساخته بودم و خلاصه پروژه با موفقیت به پایان رسید.حالا که می خوام دوباره یک پروژه ی دیگه رو شروع کنم و یک دیتابیس دیگه بسازم(دومین) تو خط فرمان : cd Desktop/syber sudo mysql -u root -t CREATE DATABASE heather; CREATE USER `heather`@`localhost` IDENTIFIED BY '<?heather?>'; GRANT ALL ON laravel.* TO `h...

2 پاسخ

خواندن فایل از storage

لاراول
- 10 ماه پیش
توسط محمد آپدیت شد

سلام دوستان من در فرمی فایل آپلود میکنم که در فولدری به نام documents در فولدر storage ساخته میشه میخام این فایل در سمت view نمایش بدم اما لینک 404 میده public function store(Request $request) { $path = $request->file('path')->store('documents'); $uploads = new Upload(); $uploads->type = $request->type; $uploads->person_id = $request->person_id; $uploads->path = $...

3 پاسخ

درگاه پرداخت

لاراول
- 10 ماه پیش
توسط netwons آپدیت شد

اقا من درگاه پرداخت رو در api خود به کار گرفتم اما ارور۴۰۴رو میده من در لاراول با درگاه همیشه مشکل داشتم میشه راهنمایی کنید

2 پاسخ

سوال در مورد تابع

لاراول
- 10 ماه پیش
توسط netwons آپدیت شد

میشه در مورد این تابع توضیح بدید whereExiest در لاراول

4 پاسخ

نرم افزار ioncube

امنیت
- 10 ماه پیش
توسط none آپدیت شد

سلام دوستان- من قصد دارم کدام رو کد گذاری کنم ولی نرم افزارش خیلی گرونه و کرک شده ش هم قدیمه عه و پشتیبانی نمیکنه ورژن php روم ممنون میشم اگه دوستانی که این رو دارن به من و سایر دوستان هم بدن (ioncube) و یا اگر راه حل بهتری داری که عالی میشه

2 پاسخ

ارسال دیتا سمت کاربر معمولی

لاراول
- 10 ماه پیش
توسط محمد آپدیت شد

سلام دوستان من در سایتم قسمتی دارم به نام مقالات که در بخش ادمین کاربر ادمین میتونه اضاف کنه. که در فولدر Controllers/Admin به نام ArticleController که این برای ادمین هست اما در بخش home باز ArticleController دارم که مقالات را در صفحه اصلی سایت نمایش میدم و هیمنطور برای نمایش محتوای مقاله کلیک شده. اما نکته اینجاست من در منو آیتمی دارم به نام ارسال مقاله که برای همه کاربران که عضو نیستند بتونند مق...

4 پاسخ

جلو گیری از دیده شدن id ها

لاراول
- 10 ماه پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام من یه سوالی داشتم ببینید من یه مشکلی دارم که مثلا کاربر میخواد برای پستی کامنتی بذاره خوب من post_id داخل input هیدن میذارم و میفرستم ولی توی inspect هیدن نیست و میشه تغییرش داد مثلا کاربر میتونه بره post_id=88 رو بکنه post_id=70 و کامنت اون برای پست 70 ارسال میشه داخل همین انجمن راکت من میتونم توی textarea با استفاده از inspect شناسه سوال رو دربیارم و برم توی یک سوال دیگه شناسه رو جایگزین کن...

10 پاسخ

اختصاص ویدئو به دوره آموزشی

لاراول
- 10 ماه پیش

دوستان سلام در دوره آموزشی فروشگاهی لاراول در ویدئوی 6 و7 دوره ها و ویدئوهای هر دوره رو می سازیم زمانی که می خواهیم یک ویدئو تعریف کنیم در فرم مربوطه از ما می پرسد مربوط به کدام دوره است خب این روش مشکلی ندارد اما سناریوی من این است در صفحه دوره هستم. روی دکمه تعریف ویدئو کلیک می کنم. طبیعتا در این فرم دیگر سوال کردن که این ویدئو مربوط به کدام دوره است منطقی نیست. من از route model binding استفاده...

0 پاسخ

volley

اندروید
- 10 ماه پیش
توسط amir bakhtiari آپدیت شد

سلام من در اندروید استادیو با خطای BasicNetwork.performRequest: Unexpected response code 403 for http://192.168.43.75/PhpProject/GetPosts.php 10-26 20:24:08.571 26405-26405/com.example.ni9ne.myapplication E/ApiService: onErrorResponse: com.android.volley.AuthFailureError مواجه شدم. wamp روی پورت 80 گوش میکنه و پورت اندروید استادیو 8600 هست.چکار کنم تا خطام رفع بشه؟

4 پاسخ

vanilla php چیست

PHP
- 10 ماه پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

سلام دوستان vanilla php دقیقا چیه .

3 پاسخ

نمایش ندادن خطاها

لاراول
- 10 ماه پیش

میخوام به جای این دسته خطاها صفحه مورد نظر بیاد (2/2) QueryException SQLSTATE[HY000] [2002] No connection could be made because the target machine actively refused it. (SQL: select * from tickets where id = 456 limit 1)

0 پاسخ

نحوه کسب در آمد از سایت های خارجی

طراحی وب
- 10 ماه پیش
توسط hamid_ghp آپدیت شد

با سلام می خواستم بدونم که کسی اطلاعاتی در مورد نحوه کسب درامد از سایت های خارجی داره و این جور سایت ها را میشناسه و برای کارگرفتن تو این سایت ها باید چه کاری کنیم و نحوه ی گرفتن پول تو شرایط تحریمی چجوریه

1 پاسخ

مدیریت اکانت گوگل

متفرقه
- 10 ماه پیش
توسط Matin آپدیت شد

سلام دوستان من در گوشی آیفون خود برای انتقال شماره های تلفن به اندروید از همگام سازی توسط گوگل استفاده کرده ام، اما می خواهم تمام شماره تلفن هایی که در اکانت گوگل خود دارم حذف بشوند و این هماهنگ سازی از بین برود.

1 پاسخ

kernel در لاراول

لاراول
- 10 ماه پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام یه سری مقادیر به طور پیشفرض در kernel هست که نمیدونم دقیقا کارکردشون چیه. اگر کسی می دونه راهنمایی کنه. برای مثال: throttle bindings auth.basic این موارد هرکدوم کجا کاربرد دارند؟ توی کنترل اگه صفحه اصلی سایت رو بخوایم عمومی کنیم طوری که هرکس بتونه ببینه از کدوم یکی از اینها بهتره که استفاده کنیم؟

3 پاسخ

آیا برای یادکیری react native به redux نیاز هست

ری اکت جی اس
- 10 ماه پیش
توسط فرشید شاهمرادی آپدیت شد

سلام خسته نباشید می خواستم بدونم که آیا برای یادکیری react native به redux نیازی هست یا نه و اگه من بخوام یه app مثل اینستاگرام بنویسم برای بکند به زبانی مثل php نیاز دارم واگه به اون زبان نیلز دارم ایا میشه برای اون از لاراول استفاده کرد یا نه

2 پاسخ

چگونه جمع نمره ها را با چک باکس انتخاب شده به دست بیاوریم

لاراول
- 10 ماه پیش
توسط محمود خسروی آپدیت شد

سلام به دوستان لاراولی من یک جدولی دارم به نام جدول تخلفات و در این جدول فیلدی وجود دارد به نام score یا همین نمره و title یا عنوان. در ویو من به صورت @foreach و @endforeach و نمره ها به صورت چک باکس و عنوان نمایش می دهد. سوال من اینجاست که چطور میشه وقتی که چک باکس اگر بلی بود نمره در زیر با هم جمع بشود. یک چیزی تقریبا مثل این دمو. http://jsfiddle.net/zch۱۱bjo/۱/ این دمو با HTML ساده است. ولی من...

3 پاسخ

لاگین کردن

لاراول
- 10 ماه پیش
توسط وحید رضازاده آپدیت شد

با سلام و خسته نباشید یک سوال اون هم این که من میخوام کاربرم وقتی لاگین کرد تا مدت زمان معینی نیاز به رفتن به صفحه لاگین رو نداشته باشه یعنی لاگ اوت نشه مثل مثلا ایمیل ها که وقتی باز باشه و من مثلا لپ تاپمم خاموش کنم دوباره که بیام همون صفحه رو باز میکنه بدون لاگین بعد اینو چجوری پیاده سازی میشه کرد؟ و این هم مهمه از کجا بفهمم طرف مثلا از جای دیگه ای میخواد ورودکنه و قبلی نیست و بفرستمش به صفحه لا...

1 پاسخ

مشکل نصب sqlite3 برای الکترون

متفرقه
- 10 ماه پیش
توسط مجتبی محمودمقدم آپدیت شد

سلام طبق ویدئوی آموزشی مراحل نصب python2.7 و visual build tools رو انجام دادم الان در آخرین مرحله برای دستور زیر : npm install sqlite3 --build-from-source --runtime=electron --target=3.0.4 --dist-url=https://atom.io/download/electron ارور زیر رو در حالت Run as Admin میده : C:\Program Files (x86)\Microsoft Visual Studio\2017\BuildTools\Common7\IDE\VC\VCTargets\Microsoft.Cpp.Platform.targets(67,5):...

4 پاسخ

کدام زبان و فریم ورک برای پردازش های سنگین مناسب است

متفرقه
- 10 ماه پیش
توسط وحید رضازاده آپدیت شد

سلام دوستان وقتتون بخیر فرض کنید پروژه ای بزرگ که در آن واحد ۵۰۰ هزار نفر از آن استفاده می کنند (عدد استعاره از پردازش سنگین) مثل آمازون و یا علی بابا اپلیکیشن موبایل نیز react هست که دیگر جای بحث نداره سوالی که اینجا پیش میاد این هست که همچین سیستمی رو در حال حاضر بهتره با لاراول یا کدایگنایتر بنویسیم یا با node.js بر فرض که ما سرور های قوی داشته باشیم کدام زبان و پلفترم سرعت بالاتری داره و میتون...

5 پاسخ

vscode

PHP
- 10 ماه پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام و وقت بخیر بنده هم زمپ رو نصب کردم و هم ومپ. قسمت چهارم از این دوره ، قدم به قدم پیش رفتم واسه دیباگ کردن با xdebug. اما هر کاری می کنم ، مال من دیباگ نمیکنه . فقط علامت pause نمایش داده میشه و نمیشه که مثلا step over کرد...

1 پاسخ

خطای Undefined variable tags

لاراول
- 10 ماه پیش
توسط پایان جهان آپدیت شد

درود دوستان... با دستور foreach خطا می دهد که میگه tags موجود نیست: <div class="form-group"> <label class="col-form-label" for="option1">برچسب ها</label> <select class="form-control" id="js" multiple="multiple" name="tags[]"> @foreach ($tags as $tag) <option value="{{ $tag->id }}">{{ $tag->name }}</option> @endforeach...

10 پاسخ