بحث و گفتگو

در اینجا میتوانید به بحث و گفتگو در مورد مشکلات و مواردی که برایتان جالب است بپردازید

بحث و گفتگو ها

خطای دسترسی در لاراول در سرور

لاراول
- 1 سال پیش
توسط علی آپدیت شد

سلام دوستان . من یک سرور دارم فایلا رو ریختم داخلش و به پوشه ها دسترسی 775 دادم . برنامه داره اجرا میشه مشکلی هم نیست . فقط بعضی وقتا وقتی که روی گزینه صفحه اصلی میزنم خطای زیر رو بهم نشون میده ولی وباره رفرش میکنم خطاهه میره . دوباره میزنم خطا نشون میده رفرش میکنم میره . خیلی عجیبه Warning: require(/home/site/vendor/composer/../symfony/var-dumper/Resources/functions/dump.php): failed to open str...

3 پاسخ

اتصال دامین اختصاصی به ساب دامین مثل سیستم های وبلاگ دهی

PHP
- 1 سال پیش

سلام دوستان ، سوال مجدد بنده که بی پاسخ موند ... قطعا راه ساده ای داره چون از ۱۰ سال قبل استفاده میشه ! از عنوان سوال معلومه که چی مد نظرمه خیلی سرچ زدم ایرانی و خارجی چیز خاصی پیدا نکردم جز api پارک دامین cpanel ، یه مثال از سوالم میزنم . فرض کنین ما یک سایت داریم که به کاربرا روی ساب دامین یک صفحه اختصاصی میده مثلا :‌ ali.site.com که پترنش هم اینه : username}.site.com} حالا میخوام مثل سیستم های...

0 پاسخ

حذف رکورد به کمک پنجره مدال در لاراول

لاراول
- 1 سال پیش
توسط Farshidpg آپدیت شد

سلام من یک لیست از دیتا بیس دارم و در یک all.blade.php نمایش می دهم. و هر رکوردی دارای یک دکمه حذف می باشد. <form action="{{Route('categories.destroy', $category->slug)}}" method="post">{{method_field('delete')}} {{csrf_field()}} <button type="submit" class="btn border-warning text-warning-۶۰۰ btn-flat btn-icon btn-rou...

7 پاسخ

دلیل استفاده از css rest

Html-Css
- 1 سال پیش
توسط mohammad.b آپدیت شد

چرا از reset.min.css استفاده می شود؟

2 پاسخ

آیدی یوزرها در لاراول

لاراول
- 1 سال پیش
توسط Matin آپدیت شد

چجوری میشه شبیه تلگرام که هر کاربر یک آیدی داره که با @ شروع میشه و با کلیک کردن روش میشه یوزر رو دید، توی پروژه های لاراولی مون هم اینطوری کنیم؟

1 پاسخ

location distance

لاراول
- 1 سال پیش
توسط احمد جنگی آپدیت شد

سلام . رو یک api دارم کار میکنم و سوالم این هستش که کاربر location خودش رو میفرسته و من باید با توجه به موقعیت کاربر یکسری مکان خاص رو که در شعاع ۵ کیلومتریش هست ریسپانس کنم به چه شکلی باید این رو محاسبه کنم ؟؟؟ (مکان هایی ثبت شده در دیتابیس دو مقدار lat , lng رو دارن) البته از یک کد استفاده کردم ولی قابلیت paginate() رو بهم نمیده!!! چون سمت اندروید حتما باید این رو داشته باشم . ممنون میشم راهنمای...

1 پاسخ

زدن کد با eloquent

لاراول
- 1 سال پیش
توسط احمد جنگی آپدیت شد

با سلام من میخوام این کوری را با eloquent بزنم باید چی کار کنم INSERT into accounting(person_code,service_code,acc_bed,acc_bes,acc_description) SELECT person_code,services.service_code,services.srv_amount,0,concat('تمدید دوره ',services.srv_name) from (select accounting.person_code,accounting.service_code from accounting where (((unix_timestamp() - unix_timestamp(accounting.created_at)) / 60...

1 پاسخ

form creator

لاراول
- 1 سال پیش
توسط احمد جنگی آپدیت شد

سلام کسی form creator میشناسه توی لاراول؟

4 پاسخ

مشکل ftp در phpstorm

PHP
- 1 سال پیش
توسط reza zare آپدیت شد

سلام و عرض ادب خدمت همه دوستان راکتی :) برای آپلود فایل‌ها از phpstorm روی هاست مشکل دارم. تنظیمات درسته و وقتی از اکسس‌پوینت به صورت وایرلس استفاده می‌کنم همه چی درست کار می‌کنه. اما وقتی از مودم ایرانسل که به صورت usb به لپتاپ وصله استفاده می‌کنم این پیام را میدهد و اپلود انجام نمی‌شود: could not create FTP directory "XXXXXXXXX"/xxx.ir در حالیکه وقتی در قسمت confiuration در phpstorm کا...

1 پاسخ

ایجاد شمارنده

لاراول
- 1 سال پیش
توسط reza zare آپدیت شد

سلام داده هایی که در لاراول از سمت دیتابیس به صورت paginate گرفته می شودو در یک لیست نمایش می دهم نیاز به شمارنده ردیف دارند، این کار را با افزودن یک $i++ انجامش میدهم اما وقتی به صورت صفحه بندی می شود شماره ها دوباره از یک شروع به نمایش می کنند، پیشنهادی برای شمارنده گذاشتن دارید؟!

1 پاسخ

gitignore

امنیت
- 1 سال پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

آیا ضروری است که در گیت از فایل gitignore استفاده کنیم از نظر امنیتی و یا افزودن کارایی پروژه؟

1 پاسخ

استفاده jquery در Angular CLI

آنگولار
- 1 سال پیش

کتابخانه جی کوئری هست که به هیچ عنوان کتابخانه انگولار آن وجود ندارد و میخام کتابخانه انگولار ان را بنویسم راهکاری وجود داره یا نه؟ اگر راهکار بهتری دارید بفرمایید؟ و اینکه اگر از jquery در angular cli قراره کنم برای استفاده در انگولار و ارتباط با مواردی مثل ارتباط Rest و دیگر کامپوننت های انگولاری چطور میتونم sync کنم؟

0 پاسخ

سوئیچ کردن روی nodejs

نود جی اس
- 1 سال پیش
توسط سجاد آپدیت شد

سلام دوستان راکتی وقتتون بخیر یک راهنمایی میخواستم ازتون من در حال حاضر php کار میکنم و فریم ورک laravel ولی میخوام سوئیچ کنم روی nodejs میخوام بدونم با توجه به بازارکار این سوئیچ کردن ارزش داره یا خیر؟ از نظر امنیت شغلی، حقوق چون خیلی برام مهم هست. ممنون

7 پاسخ

کار بروی هاست

لاراول
- 1 سال پیش
توسط حسن امجد آپدیت شد

هنگامی که بر روی هاست واقعی پروژه قرار میگیره برای اینکه بتونیم از دستورات command استفاده کنیم باید چکاری انجام بدیم ؟ اصلا این کار امکان پذیر هست ؟ من الان استفاده کردم اجازه داده نمیشه با استفاده از ftp فایل های پروژه که بر روی هاست بود رو روی phpstorm باز کردم ولی نمیتونم از ترمینال استفاده کنم دستورات رو نمیشناسه راه کاری برای انجام هست؟

7 پاسخ

کلاس ها در react

ری اکت جی اس
- 1 سال پیش
توسط امیر یاوندحسنی آپدیت شد

سلام دوستان یک سوالی از خدمت تون داشتم من دارم react یاد میگیرم و مستنداتش رو که داشتم نگاه میکردم اکثر مثال هایی رو که با کلاس توضیح داده شده بود به صورت function در آورده البته کلاس هم استفاده شده ولی خیلی کمتر سوالی که پیش اومده برام ری اکت از کلاس به تابع سویچ کرده ؟

6 پاسخ

Fronted

تجربه کاربری
- 1 سال پیش
توسط مهدی آپدیت شد

سلام لطفا یکی از برنامه نویسان حرفه ای و با تجربه توضیحی یا مقاله ای در رابطه با ابزارهای برنامه نویسی برحسب چهارچوب های *mv و مدل SPA و تفاوت هایشان ارایه کند. با تشکر.

2 پاسخ

فریمورک های php

PHP
- 1 سال پیش
توسط Abidar آپدیت شد

سلام خدمت دوستان عزیزم من تازه شروع به یادگیری php کردم و دوستدارم یکی از فریمورکای اونم یاد بگیرم و بین سیمفونی و لاروال دو دلم که کدوم بهتره خواستم نظر شما دوستان رو بدونم ممنون میشم راهنمایی کنید

6 پاسخ

برگزاری دوره ی آموزشی

متفرقه
- 1 سال پیش
توسط علی آپدیت شد

دوره ی آموزشی Progressive Web App برگزار نمی شود؟

2 پاسخ

سازگاری wamp و phpstorm

PHP
- 1 سال پیش
توسط علی اسماعیلی آپدیت شد

سلام نرم افزار phpstorm رو نصب کردم ولی با wamp کار نمی کنه

4 پاسخ

لاگین کردن بدون خارج شدن

لاراول
- 1 سال پیش
توسط علی اسماعیلی آپدیت شد

سلام چطور معین کنیم که کاربر که یکبار لاگین کرد دیگه احتیاج نباشه که هر دفعه لاگین کنه و تا یه مدت طولانی لاگین بمونه عین راکت

4 پاسخ

اجرای خودکار تابع

PHP
- 1 سال پیش
توسط علی اسماعیلی آپدیت شد

سلام ایا میشه مثا جی کوئری روی توابع پی اچ پی هم setInterval() گذلشت؟ میخوام 5 ثانیه به 5 تانیه یه تابع پی اچ پی انجام بشه و خرجی جدید رو بگیرم.

2 پاسخ

راهنمایی در مورد روش نمایش پست های وردپرس در لاراول

لاراول
- 1 سال پیش
توسط Ali آپدیت شد

با درود من میخواستم پست های سایت وردپرسی خودم را در سایت لاراولی که به تازگی زدم نمایش داده بشه البته نه تمام پست ها بلکه فقط آخرین مطالب را. این کار را قبلن با php انجام دادم ولی چون با لاراول خیلی آشنا نیستم نتونستم جواب بگیرم . قطعه کدی که قبلن برای اینکار اسفاده کرده بودم را میگذارم و خواهشمندم راهنمایی کنید که این کد را در لاراول چگونه استفاده کنم ... با تشکر <?php // Include the wp-lo...

4 پاسخ

استفاده از مدل برای کوئری های mysql

لاراول
- 1 سال پیش
توسط علی اسماعیلی آپدیت شد

با سلام من میخوام از دو جدولی که داخل دیتا بیس دارم اطلاعاتی رو دریافت کنم این اطلاعات رو با کوئری خام دریافت کردم ولی نیاز دارم که این اطلاعات رو با استفاده از مدل هام اجرا کنم دستوری که من اجرا کردم : `DB::raw('select persons.*, ifnull(acc.bed,0) as bed from persons left join (select sum(acc_bed)-sum(acc_bes) as bed,person_code from accounting group by person_code) acc on persons.person_code = a...

2 پاسخ

دریافت Error در زمان import فایل css درون appJS

ری اکت جی اس
- 1 سال پیش
توسط احسان آپدیت شد

سلام. زمانی که به فایل css رو داخل فایل js در پروژه reactjs . ایمپورت میکنم با ارور زیر مواجه میشم . ERROR in ./public/styleTest.css Module parse failed: Unexpected token (۱:۵) You may need an appropriate loader to handle this file type. | body { | background-color: red; | } سه فایل webpack دارم که یکی برای server هستش و یکی برای client و یکی هم base هستش که مشترک بین اون ۲ فایل merge شده. we...

4 پاسخ

delete کردن item از gridView در react native

ری اکت جی اس
- 1 سال پیش
توسط Ashid Group آپدیت شد

سلام من از لایبرری react-native-super-grid در کدم استفاده کردم .دیتا رو از سرور میگیرم و فیلد images که شامل یک jsonArray هست و مجموعه ی عکس ها داخلش هست به این صورت : ["images" : ["image1","image2","image3" value ی این فیلد رو داخل یک state نگه میدارم و اون رو به gridView میدم و الان میخوام با کلیک روی یک آیتم اون رو حذف کنم که میتونه هرکدوم از آیتم ها باشه ، اگه میشه به من کمک کنید و اگه راه حل...

4 پاسخ

استفاده از PersianDatePicker

لاراول
- 1 سال پیش
توسط سید حسین موسوی آپدیت شد

سلام من برای گرفتن تاریخ های سفارش مشتریان سایت خود از تاریخ های فارسی استفاده می کنم و خب این پیکرها تاریخ را برعکس می دهند، به شکل زیر: 16/12/1396 اولا این تاریخ هارو چطوری تو دیتابیس ذخیره کنم؟ منظور اینکه چطوری برعکسشون کنم و بعد برای نمایششون و نمایش مهلت سفارش از چی استفاده کنم؟ morilog را هم نصب کرده ام

2 پاسخ

آپلود تصاویر

لاراول
- 1 سال پیش
توسط سید رضا موسوی آپدیت شد

سلام زمانیکه تصاویر خودم را آپلود می کنم با این ارور مواجه میشم: The file "C:\wamp64\tmp\php2B06.tmp" does not exist

2 پاسخ

مشکل نداشتن dispatch و اجرا نشدن آن

ری اکت جی اس
- 1 سال پیش
توسط احسان آپدیت شد

از redux در پروژه ای که با react ssr نوشته شده استفاده کردم . مشکلی در اجرای dispatch دارم ممنون میشم راهنماییم کنید. import React , { Component } from 'react'; import { Col } from "react-bootstrap"; import { connect } from 'react-redux'; import Home from "../components/Home"; import { fetchHome, asideArticle } from "../actions/index"; class HomeContainer extends Component { constructor(props...

3 پاسخ

استفاده تابعی از روابط در لاراول

لاراول
- 1 سال پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام من یک مدل دارم از user ها و یک مدل دارم از code ها هر کاربر می تواند هزاران کد ایجاد کند پس اولا در مدل user تغییرات زیر را می هم: public function Codes(){ return $this->belongsToMany(Code::class); } و در مدل code تغییرات زیر را میدهم: protected $fillable = [ 'user_id','title', 'slug', public function User(){ return $this->belongsTo(User::class); } و ام...

2 پاسخ

ذخیره عکس

لاراول
- 1 سال پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

با سلام من میخوام عکس که اپلود میکنم با نام md5 hash ذخیره بشود؟ راهنمایی میفرمایید. باتشکر

1 پاسخ