بحث و گفتگو

در اینجا میتوانید به بحث و گفتگو در مورد مشکلات و مواردی که برایتان جالب است بپردازید

بحث و گفتگو ها

سوالم در مورد فریمورک اسکرام ومتد agile هست

فریمورک ها
- 2 سال پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام دوستان از agile نمی تونیم برای پروژ ههای بزرگ استفاده کنیم؟و اینکه اگه نمیشه پس چطور شرکت های بزرگی مثل گوگل و یاهو از این روش تو پروژ هاشون استفاده کردن ممنون میشم بهم توضیح بدید.

1 پاسخ

ارتباط برقرار نکردن به دبتابیس

لاراول
- 2 سال پیش
توسط مهدی آپدیت شد

درود دوستان... طبق آموزش زیر فایل AppServiceProvider.php را دستکاری کردم ولی بازم ارورر ارتباط به دیتابیس می دهد مشکل از کجاست؟ use Illuminate\Support\Facades\Schema; public function boot() { Schema::defaultStringLength(191); } ارورر ارتباط به دیتابیس: [Illuminate\Database\QueryException] SQLSTATE[42S01]: Base table or view already exists: 1050 Tabl...

3 پاسخ

شمارش تعداد ردیف های موجود در دیتابیس و نمایش تعداد

لاراول
- 2 سال پیش
توسط علی مارانی آپدیت شد

سلام دوستان..وقتتون بخیر من تازه کارم و زیاد تجربه ندارم. فکر کنین یک جدول داریم برای مهارت ها که قراره توش ستون های نام مهارت و تعداد آگهی مشاهده شده از مهارت رو نشون بدیم (توی view) حالا میخوام یه جوری باشه که مثلا وقتی میره از دیتابیس هر ردیف مهارت رو میخونه بیاد محاسبه کنه که توی کل ردیف های دیتابیس دقیقا چندتا مهارت ( دقیقا با همون title) وجود داشته و بهمون نمایش بده میخوام با eloquent اینو ا...

2 پاسخ

نمایش دادن کد html به جای نمایش view

لاراول
- 2 سال پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

با سلام خدمت اساتید محترم من طبق آموزش ساخت فروشگاه لاراول جلو رفتم ولی وقتی ایمیل برای کاربر ارسال میشه، بجای نمایش کدهای html نمایش داده میشن، البته فقط قسمت body ولی هدر و فوتر مشکلی در نمایش ندارند ای کاش میشد فایل پیوست کرد

1 پاسخ

تغییر مسیر آپلود از public به Storage و امنیت ؟

لاراول
- 2 سال پیش
توسط محمد آپدیت شد

سلام؛ ممنون از راه اندازی این بخش از سایت خیلی خوب می باشد. در حال حاضر بخش آپلود و فایل ها در پوشه public قرار داره اما برای امنیت بیشتر می‌خوام از این به بعد بره به داخل storge . آیا امنیت فایل ها افزایش پیدا خواهد کرد یا تاثیری ندارد اما سه سوال : ۱- مسیر آپلود رو تغییر بدم به storge کافیه تا این کار انجام بشه ؟ ۲- برای دانلود فایل هم مثل همون قبلی فقط باید مسیرش رو تغییر بدم ؟ ۳- فایل هایی که...

2 پاسخ

مشکل در اجرای file wtcher web storm برای sass

متفرقه
- 2 سال پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

cmd.exe /D /C call C:/Ruby24-x64/bin/scss.bat --no-cache --update style.scss:style.css C:/Ruby24-x64/lib/ruby/2.4.0/win32/registry.rb:72:in find': unknown encoding name - CP720 (ArgumentError) from C:/Ruby24-x64/lib/ruby/2.4.0/win32/registry.rb:72:in<module:Win32>' from C:/Ruby24-x64/lib/ruby/2.4.0/win32/registry.rb:4:in <top (required)>' from C:/Ruby24-x64/lib/ruby/site_ruby/2.4.0/rub...

1 پاسخ

مشکل نصب لاراول در لینوکس

لاراول
- 2 سال پیش
توسط mrwebdeveloper آپدیت شد

درود دوستان...من از طریق دستور زیر ارورر هایی دریافت می کنم... لینوکس لایت هستش... composer global require "laravel/installer" ارورر نصب لاراول : Your requirements could not be resolved to an installable set of packages. Problem 1 laravel/installer v1.4.1 requires ext-zip * -> the requested PHP extension zip is missing from your system. laravel/installer v1.4.0 requires ext-zip * -&g...

5 پاسخ

مشکل دسترسی لاراول

لاراول
- 2 سال پیش
توسط پایان جهان آپدیت شد

درود..من هرکاری کردم نتونستم دسترسی پوشه storage باز کنم ارورر: The stream or file "/opt/lampp/htdocs/usbcode/storage/logs/laravel.log" could not be opened: failed to open stream: Permission denied ممنون میشم جواب بدید...

2 پاسخ

پیشنهاد

متفرقه
- 2 سال پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام آقای موسوی میخواستم پیشنهاد کنم که اجازه بدین در سایت کاربران مطلب بذارن و بهم اموزش بدن و بر اساس فعال بودن بهشون امتیاز بدین و بعضی از اموزش های نقدی رو با تخفیف به اون کاربر بدین با تشکر

1 پاسخ

ایجاد صفحه های جدید

لاراول
- 2 سال پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام . این صفحات جدید که مثلا تو سایت دیجی کالا میزاره چطوری به وجود میان ؟ مثلا یه دفعه میزنه تخفیف محصولات ایرانی . یا مثلا محصولات درهم با تخفیف . ساخت این صفحات چطوریه ؟ یعنی cms ساخته شده و فقط صفحات تولید میشن ؟

1 پاسخ

تنظیمات وب پک

جاوااسکریپت
- 2 سال پیش
توسط Navid Goalpure آپدیت شد

سلام میخوام از react-slick استفاده کنم و برای اون باید تنظیمات سی اس اس وب پک رو به این شکل قرار بدم: ‍‍‍{ test: /.css$/, loader: 'style-loader!css-loader' }, { test: /.scss$/, loader: 'style!css!sass?outputStyle=expanded&' + 'includePaths[]=' + (path.resolve(__dirname, './node_modules')) } مشکل اینجاست که در حال حاضر به خاطر استفاده از flexboxgrid این تنظیمات ب...

2 پاسخ

سیستم علاقه مندی ها

لاراول
- 2 سال پیش
توسط مهدی آپدیت شد

سلام دوستان من برای فروشگاهم میخام سیستم علاقه مندی پیاده سازی کنم. مشابه دیجی کالا. به این صورت که کاربر بیاد و دسته بندی هم برای خودش بسازه.مثلا محصولات تابستانی یا موبایل و ... این دسته بندی با دسته بندی کالا فرق داره . حالا مشکلم اینجاست که چون مقالات هم دارم میخام از روابط پلی مرفیک استفاده کنم و اونا رو پیاده کنم. جداولی که دارم. Product , User , Favourite , FavouriteCategory , Atricle روابط...

2 پاسخ

ساخت یک دیتاپیکر

جاوااسکریپت
- 2 سال پیش
توسط captan آپدیت شد

ببخشید سوال قبلی اشتباها یک پاسخ رو به عنوان بهترین پاسخ انتخاب کرده بودم برا همین حذف کردم منظورم اینه می خوام یه اینپوت بسازم روش که کلیک شد یه تقویم بیاره و تاریخ مورد نظر رو انتخاب کنم با تبدیل ماه و سال اینا مشکل ندارم کلا با قالب بندیش مشکل دارم یعنی یه صفحه که کلا ماه رو نشون بده و دکمه هایی برای تغییر ماه و سال یعنی چطوری ممکنه وقتی روی کلیک ماه بد بزنم روزها رو جا بجا کنم یه مثال اگه بزنی...

4 پاسخ

مطالب مرتبط

لاراول
- 2 سال پیش
توسط روح اله ابراهیم زاده آپدیت شد

می خواستم بدونم به نظرتون بهترین و دقیق ترین روشی که میشه مطالب مرتبط رو به کاربرا نشون داد چیه

4 پاسخ

مشکل Routing

آنگولار
- 2 سال پیش

با سلام در بخشی از اپلیکیشنم برای پیاده سازی multi step form از UIRouterModule (تگ <ui-view>) استفاده کردم. اما بقیه بخشها رو نیازه که از RouterModule (تگ <router-outlet>) استفاده کنم. با کنارهم قرار دادن این دو در appModule با خطا مواجه میشم: Error: Invalid configuration of route '': routes must have either a path or a matcher specified at validateNode (router.es5.js:485) at validate...

0 پاسخ

پروفایل شخصی کاربران سایت

فیدبک سایت
- 2 سال پیش
توسط captan آپدیت شد

با سلام به همه کاربران عزیز راکت بزودی در راکت امکانات بیشتری برای تعامل هر چه بیشتر برنامه نویسان با یکدیگر آماده سازی خواهد شد در این راستا در امکان جدیدی قصد داریم یک پروفایل شخصی برای کاربران سایت برای مثال به آدرس زیر در سایت ایجاد کنید https://roocket.ir/profile/@hesammoousavi حالا در این تاپیک از شما سوال میکنم چه اطلاعات و امکاناتی در این صفحه قرار بگیرد از دید شما میتواند کاربردی و قابل ت...

5 پاسخ

آيا كدهاي نوشته شده با react native روي هردو سيستم عمال Android و IOS كار ميكنه و احتياجي به تغيير نداره؟

فریمورک ها
- 2 سال پیش
توسط مسعود زینی زاده آپدیت شد

آيا كدهاي نوشته شده با react native روي هردو سيستم عمال Android و IOS كار ميكنه و احتياجي به تغيير نداره؟

2 پاسخ

لیست استان و شهرستان ها

لاراول
- 2 سال پیش
توسط علی آپدیت شد

من درد سایت فایل دیتای جداول استان و شهرستان ها را پیدا کردم و در سایتم پیاده کردم. و میخام در قسمت ثبت نام کاربر بتونه با انتخاب استان مورد نظرش در کامپوننت dropdown لیست شهرستان های مربوطه اون استان را ببینه. بایستیت چکار کنم؟ از لحاظ کدنویسی کمکمم کنید. ممنون

3 پاسخ

بهترین راه ارتباط با سرور

ری اکت جی اس
- 2 سال پیش
توسط میلاد رسولی آپدیت شد

سلام وقتی برای ارتباط با سرور سرچ کردم به کتابخونه های مختلفی رسیدم مثل axios, superagent, fetch , ... دوس دارم بدونم شما کدوم کتابخونه رو پیشنهاد میکنین و چرا. ممنونم ازتون

3 پاسخ

طریقه مدیریت ورود/خروج کاربر ؟

ری اکت جی اس
- 2 سال پیش
توسط میلاد رسولی آپدیت شد

سلام . هیچ ذهنیتی درباره چگونگی پیاده سازی مدیریت ورود خروج کاربر ندارم . منظورم این هست که وقتی کاربر وارد میشود و از آنجا که از redux استفاده میکنم باید چه action داشته باشم و چه reducers ی باید بسازم که بتونم بعد از ورود کاربر کل سیستم خودم رو مدیریت کنم ؟(ناگفته نماند . که من از طریق api یک توکن دریافت میکنم که true یا false داره . اما دقیقا نمیدونم باید چکارش کنم . ممنون میشم دوستان وقت بزار...

1 پاسخ

نحوه کار با debugger ui

ری اکت جی اس
- 2 سال پیش
توسط Mohammadreza Zandi آپدیت شد

باسلام.... وقتی گزینه debug js remotely رو توی avd میزنم نمیتونه به دیباگر وصل شه کسی راه حلش رو میدونه؟

2 پاسخ

راه حل اتصال react-router به بعضی از کامپوننت های react-bootstrap

ری اکت جی اس
- 2 سال پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام دوستان . این سوال در اصل مطلب جواب و راه حل هست . گفتم شاید کسی نیاز پیدا بکنه . وقتی که از react-bootstrap استفاده میکنید بعضی از کامپوننت ها مثل MenuItem که در اصل یک props داره به نام href که با این اتفاق ما نمیتونیم که این رو تبدیل کنیم به کامپوننت Link و پراپرتی to رو بهش بدیم . برای حل این مشکل شما react-router-bootstrap رو نصب کنید و از اون استفاده بکنید و اینطوری این مشکل حل میشه : &l...

1 پاسخ

سطوح دسترسی پیشرفته

لاراول
- 2 سال پیش
توسط none آپدیت شد

آموزش آقا موسوی در مورد سطوح دسترسی خیلی عالی بود. فقط یک چیزی من در پروژه ای ازم خواسته شده که این پروژه بخشی داره که شما میتونی منوی سایت بصورت تو در تو بسازی که من ساختم و بصورت داینامیک اوکی هست. اما سطوح دسترسی طبق آموزش آقای موسوی راه اندازی کردم. ولی میخوان علاوه بر این گزینه هایی که تعریف میشه در قسمت سطح دسترسی و من در Dropdown لیست منوهای سایت را نشان بدم. و کاربر بتونه لیست منوهای ایجا...

1 پاسخ

ایجاد لایک برای خبر

لاراول
- 2 سال پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

من یک سایت خبری دارم که در دیتابیس در جدول پست فیلدی تعریف کردم به نام like که کاربر وقتی کلیک میکنه بر روی اون یک عدد Counter اضاف میکنه. آیا این کار درسته؟ راهکاری دارید برای بهتر شدن؟

5 پاسخ

برگشت همراه اطلاعات

لاراول
- 2 سال پیش
توسط محمد امیر محمدی آپدیت شد

سلام . من میخوام یه اطلاعاتی رو با لاراول بفرستم بره چک شه و بعد برگرده و اطلاعات جدیدرو برگردونه به صفحه قبل . میخوام همراه برگشتش به صفحه اون اطلاعات رو هم compact کنه و بیاره . مثلا مثل این : return ->back()->->with(compact, 'data') ولی اطلاعات برگشت نمیشه. راهش چیه ؟ از آژاکس هم نمیخوام استفاده کنم. تشکر

5 پاسخ

خروجی اکسل در لاراول

لاراول
- 2 سال پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

چطوری میتونم از دیتاهای جدول خروجی فایل اکسل بگیرم و حتی بتونم کارهای پیشرفته تر که کاربر وقتی فایل اکسل را دریافت میکنه یکسری فیلدها و ستونها رنگی باشه.

1 پاسخ

نمایش رویدادها در سایت

لاراول
- 2 سال پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام چطور میتونم رویدادهای کاربر را در جدولی log و نمایش بدم مثلا: در چه ساعت و تاریخی لاگین کرده یا فلان رکورد را ذخیره یا ویرایش کرده است؟! پکیج هایی به اسم Actionlog و غیره پیدا کردم اما خب پیاده سازیش پیچیده است مممنون میشه راهکاری بدین یا استفاده ازین ها کمکم کنید. که راه حل ساده ای باشه.

1 پاسخ

تفاوت let و var

جاوااسکریپت
- 2 سال پیش
توسط محمد امیر محمدی آپدیت شد

سلام راجب تفاوت این دو میخاستم بدونم . سرچ کردم ولی انگلیسیم در حدی نبود بتونم کامل جواب سوال رو پیدا کنم . و اینکه بهترین روش اعلام متغیر ها چیه! یعنی اول اعلان کنیم بعد استفاده یا در حال استفاده و موقع نیاز در هر جایی که شد اعلان کنیم ؟

3 پاسخ

تشخیص حذف کاربر جاری

لاراول
- 2 سال پیش
توسط محمد امیر محمدی آپدیت شد

سلام چطور میتونم وقتی کاربر داره لیست کاربران سایت را میبینه نام کابری خودش را نتونه حذف کنه و بهش پیغام بده که خودت را نمیتونی حذف کنی. من طبق آموزش های پروژه محور سایت راکت پیش رفتم. ممنون در تکه کد برنامه نویسی کمکم کنید.

1 پاسخ

تنظیمات Atom

متفرقه
- 2 سال پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام جناب موسوی میشه لیست پلاگین‌های Atom خودتون رو لطف کنید؟

1 پاسخ