بحث و گفتگو

در اینجا میتوانید به بحث و گفتگو در مورد مشکلات و مواردی که برایتان جالب است بپردازید

بحث و گفتگو ها

یه سوال کوچیک درباره vuejs و jquery

جاوااسکریپت
- 1 سال پیش
توسط علیرضا اصلانی آپدیت شد

سلام دوستان میخواستم بدونم برای ساخت سایت میشه هم از vuejs و jquery استفاده کرد و هیچ مشکلی بیش نیاز یا اینکه فقط از یکی استفاده کنم بهتره؟

7 پاسخ

میکروسرویس ها در زبان برنامه نویسی Go

متفرقه
- 1 سال پیش
توسط مهدی طهرانی آپدیت شد

سلام خسته نباشید بنده مدتهاس دارم با زبان گو و فریمورکاش کار میکنم که فقط مشکلم تو معماری و ساختار نرم افزاره اوایل که mvc رو پیاده سازی کرده بودم ولی خب دیگه وسطای پروژه کدهام خیلی شلوغ و درهمو وابسته به هم شده بود که مجبور شدم برم سمت معماری clean که به دلیل شی گرا نبودن زبان گو باز این مدلم به خوبی که توی زبانای دیگه میشد پیاده سازی کرد ایجا نمیشد و کارای تکراری زیاد میشد که با یکم تحقیق به روش...

4 پاسخ

نمایش رندوم مطالب صفحه اول سایت

وردپرس
- 1 سال پیش
توسط miraziz آپدیت شد

سلام. دوستان با استفاده از کد زیر من می‌توانم که پست های صفحه اول سایت را به جای ترتیب تاریخی پیشفرض وردپرس به صورت رندومی به نمایش بگذارم. حالا می خواستم بدونم میشه کار کرد که این کد هر 24 ساعت یک بار پست های صفحه اول را رندوم کند؟ function main_query_orderby_rand($query) { if ($query->is_home() && $query->is_main_query()) { $query->set('orderby', 'rand'); } } add...

1 پاسخ

ویژگی محصولات

لاراول
- 1 سال پیش
توسط goldendata آپدیت شد

سلام .وقت بخیر من می‌خوام ویژگی برای محصولاتم ایجاد کنم به این صورت که گروه ویژگی داشته باشم و بعد ویژگی تعیین کنم توی این قسمت بعد در قسمت محصولاتم بتونم اون ویژگی مد نظرم رو انتخاب کنم و بتونم براساس ویژگیم قیمتی به قیمت اصلی محصولم اضافه کنم یعنی چیزی شبیه به گزینه های سفارشی مجنتو لطفا راهنمایی کنید ممنون

4 پاسخ

مشکل حاااااااااااااااااااااااااد لطفا همه نظر بدید

PHP
- 1 سال پیش
توسط سعید نیکوکلام آپدیت شد

راستش خوردم به یه مشکل که اصلا سردر نمیارم ازش به تازگی شروع کردم به کد نویسی به صورت شی گرایی و دارم از کامپوزر استفاده میکنم وب سرویس یکی از نرم افزار های اندرویدی رو هم به این روش نوشتم تا اینکه درست شد و تمام شد. بعد از یکی دو روز نرم افزار اندروید، قسمت ارسال پیامکش به مشکل خوردم بعد از تحقیقات معلوم شد که از طرف من هست منم تحقیق کردم و فهمیدم توی یکی از کنترلر هایی که کلاس مربوط به سامانه پی...

2 پاسخ

app module path

نود جی اس
- 1 سال پیش
توسط saleh آپدیت شد

سلام وظیفه ماژول app-module-path در نود جی اس چی هستش ؟

1 پاسخ

مدل کاملتری از هوک ویو جی اس

ویو جی اس
- 1 سال پیش
توسط meysam saberi آپدیت شد

دوستان کسی مدل کاملتری از HOOK در Vue.js نداره بغیر از مدلهایی مثل Alert مثلا ساخت page loader بدون استفاده از Vue Router و استفاده کامل از HOOK های beforeCreate,created,beforeMount,mounted ممنون میشم

2 پاسخ

هر آنچه که یک برنامه نویس بک اند باید از فرانت اند بداند

طراحی وب
- 1 سال پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام .دوستان من مدت کوتاهیه که بک اند(node.js) کار میکنم اما توی خیلی از جاها چون که هیچی از فرانت اند نمیدونم به مشکل میخورم و کارم رو با سختی پیش میبرم و همین موضوع یکم منو دل سرد میکنه .میخواستم ازتون خواهش کنم که به من یک راهکار بدید که چطوری میتونم هر چه سریعتر این مطالب رو یاد بگیرم من نمی خوام که یک فول استک بشم بلکه فقط میخوام نیاز هامو برطرف کنم و بتونم با برنامه نویس های فرانت اند تعامل...

2 پاسخ

ایجاد ویرایشگر متن شبیه راکت

لاراول
- 1 سال پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

چجوری میشه یک ویرایشگر متنی مثل سایت راکت ایجاد کرد ؟ با ckeditor و پلاگین های شبیه این میشه کدها رو در اون قرار داد و باکس های زیبا ساخت ؟ مورد بعد اینکه وقتی یک فیلد رو با استفاده از ckeditor داخل دیتابیس درج میکنیم چون به همراه استایلهاش ذخیره میشه موقع نمایش فونت های ایران سنس اعمال نمیشه داخلش و همون فونت های خودش میمونه .

3 پاسخ

مشکل در راه انداز ی SSL

لاراول
- 1 سال پیش
توسط Ali Hamrani آپدیت شد

سلام به همه دوستان عزیز من یه سایت لاراولی رو با nginx راه اندازی کردم و با http به خوبی کار میکرد. بعد از نصب ssl صفحات سایت با https هم لود میشه اما در زمان لود شدن فایلهای css و js صفحه سفید میشه و وقتی inspect میگیرم هدر و فوتر صفحه لود شده اما محتویات body به دلیل عدم لود کامل کدهای css و js حذف میشه و در کنسول inspector یه سری ارور میده مبنی بر عدم لود یه سری از کدهای css و js و مثل ()url و...

6 پاسخ

آپلود فایل از دو input متفاوت در لاراول

لاراول
- 1 سال پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام خدمت دوستان من یک فرم دارم که میخوام از دوتا input متفاوت دو فایل (تصویر) مختلف اپلود کنم و در یک جدول دیتابیس ذخیره کنم. فرض کنید در جدول categories من دو تا ستون به اسم category_image و category_bg دارم.دسته بندیم ایجاد و ویرایش نمیشه؟ AdminController : <?php namespace AppHttpControllersAdmin; use CarbonCarbon; use IlluminateHttpRequest; use AppHttpControllersController; class AdminC...

5 پاسخ

Barcode خوان

ری اکت جی اس
- 1 سال پیش
توسط علی شیخ آپدیت شد

سلام دوستان کسی بارکد خوان برای ری اکت نیتیو سراغ داره؟؟؟

5 پاسخ

مشکل در اپلود تصویر

لاراول
- 1 سال پیش
توسط امیرعلی کلانتری پور آپدیت شد

سلام من برای اپلود تصاویر از متد زیر استفاده میکنم $imagePath = "/upload/images/{$year}/"; $filename = $file->getClientOriginalName(); $file = $file->move(public_path($imagePath), $filename); مشکل اینه که مسیر اپلود دقیقا کنار فایل های پروژه هس نه توی پوشه public_html

7 پاسخ

optimistic update برای like و dislike در react native

فریمورک ها
- 1 سال پیش

سلام من میخوام یه همچین چیزی https://cdn-images-1.medium.com/max/1000/1*i5iv7nAiQWdyuIlKDHidDA.gif با استفاده از ریکت نیتیو و ریداکس بسازم که همون طور که مشخصه قابلیت like و dislike و تعداد like ها رو داره. این هم کامپوننتم هست ولی نمیدونم شرط داخل componentDidUpdate رو چطوری بزارم که منجر به ایجاد اپدیت های مکرر نشه: class PlayingVideo extends Component { constructor(props) { super(props); this...

0 پاسخ

آپلود تک عکس در لاراول

لاراول
- 1 سال پیش
توسط MegaIran آپدیت شد

سلام من تجربه زیادی درلاراول ندارم اما طبق اموزش وبسایت اموزشی فروشگاهی لاراول دارم پیش میرم حالا میخوام در قسمت دسته بندی هام علاوه برعنوان دسته بندی ، یک تصویر هم برای دسته بندهام اپلود کنم. مشکل: مقادیرم(عنوان و تصویر) در دیتابیس ذخیره نمیشه! AdminController : <?php namespace AppHttpControllersAdmin; use CarbonCarbon; use IlluminateHttpRequest; use AppHttpControllersController; class Admi...

5 پاسخ

مشکل در قسمت Remote Host نرم افزار phpstorm

طراحی وب
- 1 سال پیش
توسط امیرعلی کلانتری پور آپدیت شد

سلام دوستان کسی با ریموت هاست phpstorm کار کرده ؟ من اومدم تنطیمات FTP رو انحام دادم و یوزرنیم پسورد رو سیو کردم ولی مشکلی که وجود داره هر دفعه میخام فایل اپلود کنم دوباره ازم یوزرنیم پسورد میخاد . همه جا هم تیک سیو پسورد رو میزنم بازم نمیشه. کسی به این مشکل برخورده ؟ تنظیماتشو ندیدم جایی توی نرم افزار

1 پاسخ

مشکل در وارد کردن دیتا در لاراول و vuejs

لاراول
- 1 سال پیش
توسط امیرعلی کلانتری پور آپدیت شد

سلام من وقتی دسته بندی ایجاد میکنم دیتا خالی در دیتابیس ثبت میشه public function store(Request $request) { $name = $request->name; $parent_id = $request->parent_id; $cat = new Category(); $cat->name = $name; $cat->parent_id = $parent_id; $cat->save(); } class Category extends Model { protected $fillable = [ 'name'...

1 پاسخ

لاگ گرفتن

لاراول
- 1 سال پیش
توسط امیرعلی کلانتری پور آپدیت شد

سلام لاگ گرفتن چطوری انجام میشه و به چه دردی میخوره ؟ مثلا یک آموزش دیدم که یک جدول برای فایل ها دارم و مدرس میگه به عنوان تمرین از هر فایل لاگ بگیرید که چه کاربرانی و چند بار اون را دانلود کردند و محدودیت براش بذارید میخوام ببینم چطوری میشه با لاگ گرفتن این کار را انجام داد ؟

2 پاسخ

middleware

نود جی اس
- 1 سال پیش
توسط امیرعلی کلانتری پور آپدیت شد

سلام وقت بخیر توی middleware ها تربیت مهمه هست مثلا این کد app.use(express.static('public')); app.set('view engine','ejs'); app.set('views',path.resolve('./resource/views')); app.use(bodyParser.json()); app.use(bodyParser.urlencoded({extended:true})); app.use(validator()); app.use(session({ secret:'mysecrtkey', resave:true, saveUninitialized:true, store:new MongoStore({mongoose...

2 پاسخ

باز نشدن drawer

اندروید
- 1 سال پیش
توسط امیرعلی کلانتری پور آپدیت شد

سلام دوستان من طبق اموزش ری اکت نیتیو سایت پیش رفتم و حتی برای محکم کاری کدهای اون قسمتو کپی پیست کردم ولی drawer برام باز نمیشه کسی می دونه مشکل از کجاست؟

1 پاسخ

استخراج فایل فشرده

متفرقه
- 1 سال پیش
توسط احسان آپدیت شد

با سلام. من یه سری فایل رو زیپ کردم و برای دانلود گذاشتم، بعضی از کاربرا بعد از دانلود با استخراج کردنش مشکل دارن، آیا راهی هست که فایل ها استخراج شده به دستشون برسه یا لینک دانلودی ساخت که به صورت عادی دانلود بشه؟

2 پاسخ

مشکل در register کردن serviceworker در pwa

جاوااسکریپت
- 1 سال پیش
توسط محمود آپدیت شد

سلام خدمت همه دوستان راکتی ! دوستان من یه مشکلی دارم توی رجیستر کردن سرویس ورکر توی pwa وقتی ران میگیرم تا ببینم رجیستر شده یا نه با این خطا رو به رو میشم : dont Activated: TypeError: Failed to register a ServiceWorker: A bad HTTP response code (404) was received when fetching the script. اینم کد فعال کردن service worker من : navigator .serviceWorker .register('/service-worker.js').t...

8 پاسخ

درخواست get با guzzle http

PHP
- 1 سال پیش
توسط امیرعلی کلانتری پور آپدیت شد

با سلام من دارم الان ی درخواست get به ی سایت میزنم و پاسخش کد های html اون صفحه هستش اما مشکل من اینه داخل اون صفحه html گرفتن ی سری اطلاعات زمان میبره که این باعث میشه در پاسخی که برای من ارسال میشه داده های دریافتی رو کامل نشون نده به طور مثال مدت زمانی طول میکشه تا تصویر المان های مختلف رو سایت لود کنه و همین باعث میشه لینک تصویر رو نده. کسی تا حالا به همچین مشکلی برخورده؟

1 پاسخ

state in react native

اندروید
- 1 سال پیش
توسط امیرعلی کلانتری پور آپدیت شد

دوستان من چطور می تونم state را توی ورودی متد call بنویسم } export default class ScanPhoto extends Component{ constructor(props) { super(props); this.state = { bahar: ''", }; } <Button iconLeft transparent success onPress={()=>{call()}}> <Icon name='call'/> </Button> } } phoneWomanChange = (text) => { this.setState({ bahar: text }); }

1 پاسخ