بحث و گفتگو

در اینجا میتوانید به بحث و گفتگو در مورد مشکلات و مواردی که برایتان جالب است بپردازید

بحث و گفتگو ها

ایجاد متغیر در کل پروژه

لاراول
- 11 ماه پیش
توسط حسین آپدیت شد

سلام من میخوام تو پروژم سال فعال داشته باشم . یعنی کاربر یه سال تو صفحه اول سایت انتخاب کنه و دیگه همه ی آیتم های سایت بر اساس اون سال انتخابی کار کنه. چجوری سال رو تعریف کنم که تو همه ی پروژه و همه blade ها دیده شه و بشه ازش استفاده کرد ؟

1 پاسخ

عدم اجرا ری اکت نیتیو

اندروید
- 11 ماه پیش
توسط حجت آپدیت شد

سلام دوستان دستور اجرا شدن ری اکت نیتیو رو اورد میکنم ولی پس از ادامه دادن دیگه به جلو نمیره و اجرا نمیشه C:\project\reactnative\AwesomeProject>react-native run-android Scanning folders for symlinks in C:\project\reactnative\AwesomeProject\node_modules (۴۳ms) Starting JS server... Building and installing the app on the device (cd android && gradlew.bat installDebug)... > Configure p...

3 پاسخ

dynamic modal

لاراول
- 11 ماه پیش
توسط hbadri آپدیت شد

سلام اگر بخواهیم اطلاعات یک جدول را ردیف به ردیف با کلیک کردن روی هر سطر به صورت مدال بوت استرپ نمایش بدهیم برای پاس دادن اطلاعات باید چکار کنیم؟ با تشکر از سایت خوب آقای حسام موسوی

4 پاسخ

جلوگیری از حمله ربات ها

لاراول
- 11 ماه پیش
توسط سید رضا موسوی آپدیت شد

سلام میخواستم بدونم چگونه میشه که جلوی ورود تمامی ربات ها به سایت رو بگیریم به جز ربات های گوگل (گوگل ایمیج و گوگل بات) مثلا یک ربات با آی پی های متغییر وارد صفحه لاگین بشود...؟!

1 پاسخ

مشکل extract

ری اکت جی اس
- 11 ماه پیش
توسط sp.omrani آپدیت شد

مشکل extract شدن فایل ها رو دارم چیکار باید کنم؟همه ی فایل ها تبدیل به قسمت ۱۳ میشن. هر فایلی رو از حالت زیب خارج میکنم تبدیل به قسمت ۱۳ میشه. برای دوره react native

2 پاسخ

sql injection

لاراول
- 11 ماه پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

لاراول برای جلوگیری از حملات اس کیو ال اینجکشن چه تمهیداتی در نظر دارد؟ sql raw چیست؟

1 پاسخ

احراز هویت کلاینت سرور

امنیت
- 11 ماه پیش
توسط سجاد آپدیت شد

سلام دوستان کسی می تونه احراز هویت بین کلاینت و سرور در اپ های اندروید اطلاعاتی بهم بده؟ ( معرفی کلیدواژه و یا مقاله انگلیسی )

9 پاسخ

مشکل در کنسول کروم

متفرقه
- 11 ماه پیش

سلام دوستان نمیدونم چرا وقتی کروم رو باز میکنم میرم تو کنسول خود به خود کی کنسول کلیر میشه و نمیتونم نه چیزی بنویسم انقدر سریع پاک میشه نه لاگی بگیرم کمکم کنید ممنون دوستان

0 پاسخ

ارسال چند عکس به صورت همزمان از اپ به سرور در ری اکت نیتیو

ری اکت جی اس
- 11 ماه پیش
توسط سجاد آپدیت شد

یک عکس را میتوان با بلاب به سرور ارسال کنم اما چند عکس همزمان مشکل دارم یک لوپ درست کنم میشود و لی خوب قطعا کار درستی نیست . چه جوری چند عکس رو همزمان سمت سرور ارسال کنم؟ this.state = { items : { description : '', }, images : [], data : [], } , uploader([ { name : 'description' , data : this.state.items.description }, { name : 'pic' , filename: 'IMAGE.jpg', data : this.state.data },...

3 پاسخ

آپلود تصویر همراه با id

ری اکت جی اس
- 11 ماه پیش
توسط سجاد آپدیت شد

سلام من آموزش آپلود تصویر رو دیدم ولی نفهمیدم چطور میتونم در کنار تصویر مثلا یه ایدی یا یک سری اطلاعات دیگه رو به یه روت لاراول میتونم بفرستم. و چطور میتونم تو لاراول این اطلاعات رو بگیرم. تا حالا اینطور کار نکردم گیج شدم ممنون میشم کمکم کنید

5 پاسخ

سفارش گیری تلفنی و مدیریت با php

PHP
- 11 ماه پیش

سلام بنظرتون بهترین راهکار برای پیاده سازی یک سیستم سفارش گیری و رزور تلفنی چی میتونه باشه مشابه اپراتورهای تلفنی خودکار به این شکل که مثل ربات تلگرامی یه شماره تلفنی به مشتریامون بدیم و مشتری با تماس با اون شماره ، منوی قابل اجرا رو گوش بده و با شماره گیری دکمه های گوشی تلفن یکسری از فانکشن هارو در سمت سرور اجرا کنه البته چیزی که خودم با سرچ پیدا کردم این بود که شرکت هایی اومدن شماره مجازی تهرا...

0 پاسخ

ارور در احراز هویت

لاراول
- 11 ماه پیش
توسط mehri آپدیت شد

سلام من دوره آموزشی ساخت restful api در لاراول رو دارم نگاه میکنم ،قسمت -احراز هویت - بخش ورود و عضویت تو قسمت متد login دستورات عین فیلم اموزشی نوشتم ولی تابع (! auth()->attempt($val) همش false بر میگردونه ،ایا قبل از اینکه این دستورات رو استفاده کنیم نیاز به تنطیمات خاصی تو ی قسمت ها دیگه هست ،اخه من تمام مراحل رو مثل فیلم انجام دادم

4 پاسخ

ارور در بخش احراز هویت

لاراول
- 11 ماه پیش
توسط mehrdad آپدیت شد

سلام آقای موسوی من تو قسمت 13 آموزش لاراول بخش احراز هویت به ارور زیر برخورد کردم میشه کمک کنید Type error: Argument 2 passed to Illuminate\Auth\SessionGuard::__construct() must be an instance of Illuminate\Contracts\Auth\UserProvider, null given, called in C:\Users\IMACOM\Desktop\project2\vendor\laravel\framework\src\Illuminate\Auth\AuthManager.php on line 123

5 پاسخ

مشکل در response download

لاراول
- 11 ماه پیش
توسط عبدالله آپدیت شد

سلام دوستان موقع ساخت لینک امن، خروجی دستور storage_path($path) به این صورت میاد: "C:\wamp\www\test1\storage\uploads\files\file1.rar" اما وقتی همین return response()->download(storage_path($path)) رو اجرا میکنم یه waiting localhost میاره و همونجا گیر میکنه و فایل دانلود نمیشه. بنظرتون مشکل از چیه؟ متشکرم

2 پاسخ

ساخت منوی تودرتو در لاراول

لاراول
- 11 ماه پیش

سلام روش ساخت منوی دینامیک تودر تو در لاراولبه چه صورت هست کسی سوسرس کدی داره من اینجوری طراحی کردم توی سایت لاراکاست هم دیده بودم به این سبک طراحی کرده بودند https://laracasts.com/discuss/channels/laravel/how-to-make-menu-and-submenu-dynamic ولی میخوام منو تودرتو داشته باشم

0 پاسخ

وب سوکت درون nodejs

نود جی اس
- 12 ماه پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام دوستان چگونه می شود وب سوکت برای پیامرسان درون nodejs ساخت که به هیچ وبسایتی مانند socket.io و... وابسته نباشد ؟ پکیجی وجود دارد ؟ لطفا راهنمایی فرمایید

1 پاسخ

خطای Connection refused در cURL

PHP
- 12 ماه پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

دوستان من یه مشکلی دارم وقتی از لوکال با cURL به سروری که پورت هم داره به صورت 1.2.3.4:5000 request میدم میتونم محتوای صفحه رو بخونم ولی وقتی از طریق هاست به همین آدرس requset می فرستم خطای Connection refused میگیرم. مشکل از چی می تونه باشه

1 پاسخ

وب سوکت

لاراول
- 12 ماه پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام دوستان چگونه می شود وب سوکت برای پیامرسان درون لاراول ساخت که به هیچ وبسایتی مانند socket.io و... وابسته نباشد ؟ پکیجی وجود دارد ؟ لطفا راهنمایی فرمایید

1 پاسخ

عدم ارسال اطلاعات با ایجکس در لاراول 5و5

لاراول
- 12 ماه پیش
توسط ابوالفضل ویسی آپدیت شد

سلام، کد ایجکسی من نه ارور میدهد و نه درست کار می کند، کلا چیزی در کنسول چاپ نمی کند. var url= '/messageRequest/getMessageById'; $.ajax({ headers: { 'X-CSRF-TOKEN': $('meta[name="csrf-token"]').attr('content') }, url: url, datatType : 'json', type: 'POST', data: { 'id' : esseyId, }, cache: false, contentType: false, processData: false, }).done(function (m...

4 پاسخ

استفاده از Webpack در طراحی قالب وردپرس

وردپرس
- 12 ماه پیش
توسط سجاد آپدیت شد

سلام من دوره webPack را دیدم و علاقه مند شدم از آن در طراحی قالب وردپرس استفاده کنم. سوال اول این هست که درست هست این کار یا خیر ؟ سوال دوم این هست که چگونه این کار انجام شود، در کانفیگ وب پک و ماژول های مورد نیاز کاملاً گیج شدم. در اینترنت جستجو کردم ولی نتوانستم باز به نتیجه درستی برسم: https://www.kirstencassidy.com/incorporting-webpack-wordpress-theme-part-1/ https://bhavyanshu.me/using-bootst...

4 پاسخ

مشکل متود آپدیت با فرمت زمان

لاراول
- 12 ماه پیش
توسط پوریا سیفی آپدیت شد

من از پکیج ورتا استفاده کردم. و زمان آپدیت مدل این ارور داده میشه the format separator does not match the format فیلد updated_at این ارور تو نسخه 5.5 وجود نداشت و فقط در 5.6 به این شکله

1 پاسخ

ساخت یک فلت لیست دایره ای در ری اکت نیتیو

ری اکت جی اس
- 12 ماه پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام میخواستم ببینم جه جوری میتونم یه فلت لیست دایره ای بسازم ؟

3 پاسخ

گرفتن مقدار در تلگرام از کاربر

لاراول
- 12 ماه پیش
توسط نوید آپدیت شد

با سلام دوستان من یه ربات با تلگرام ساختم و به کاربر میگم نام و نام خانوادگی رو وارد کن و بعدش اونو بگیرم برای گرفتن باید چیکار کنم؟؟؟ البته من دیتا از کاربر میگیرم ولی منظور من اینه که وقتی به کاربر میگم نام را وارد کن ، چطور به تلگرام بفهمونم که منتظر بمونه تا نام وارد بشه و در دیتا بیس ذخیرش کنم.طبق آموزش های جناب موسوی از سوئیچ استفاده میکنیم تا ورودی های کاربر رو کنترل کنیم ولی برای نام فرد چ...

2 پاسخ

ایجاد Night Mode برای برنامه موبایل در React Native

ری اکت جی اس
- 12 ماه پیش
توسط rasoolf آپدیت شد

سلام. بنده دارم برای برنامه خودم Night Mode یا همون نمای شب را پیاده سازی میکنم توی برنامه از react native router flux استفاده میکنم و Tabs را پیاده سازی کردم . برای پیاده کردن Night Mode هم از AsyncStorage استفاده می کنم و ی مقداری رو ذخیره میکنم و براساس اون مقدار style های خودم رو اعمال می کنم . همه چی درست کار میکنه فقط مشکلی که وجود داره با تغییر نحوه نمایش برنامه به نمای شب . همه کامپوننت...

1 پاسخ

پکیج khanamiryan qrcode

لاراول
- 12 ماه پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام دوستان کسی می دونه چه طور می شه از پکیج https://packagist.org/packages/khanamiryan/qrcode-detector-decoder درون لاراول استفاده کرد ؟ اگز کسی می دونه حتما بگه تشکر از همه دوستان

1 پاسخ

ایجاد پادکست

اندروید
- 12 ماه پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام خواهش مندم یک پادکست درمورد فریم ورک Qtکه سینتکس سی پلاس وQmlوجاوااسکریپت درست کنید برای اندرویدش

1 پاسخ

حذف شدن اپلیکیشن توسط انتی ویروس

متفرقه
- 12 ماه پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

با سلام و خسته نباشید. بنده یه سایتی طراحی کردم و بعد با نرم افزار Website 2 APK Builder Pro به اپلیکیشن تبدیلش کردم، در اصل این نرم افزار یه اپ ساخته که کاربر رو به لینکی که من براش تعریف کردم ارجاع میده ، حالا بعضی از گوشی ها این اپ رو به عنوان ویروس میشناسند و اپ رو حذف میکنند، ایا کسی راه حلی داره که برنامه رو حذف نکنه؟ ssl هم نصب نکردم

1 پاسخ

بهترین دیتابیس برای داده های کلان چیه

متفرقه
- 12 ماه پیش
توسط afshin آپدیت شد

سلام بهترین دیتابیس برای مدیریت داده های زیاد مثلا درحد میلیونی چیه؟ طبیعتا mysql مناسب نیست - پیشنهاد شما چیه؟ از نظر سرعت و امنیت و اینکه رایگان هم باشه مثل اوراکل نه

4 پاسخ

آپلود لاراول روی هاست

لاراول
- 12 ماه پیش
توسط سید رضا موسوی آپدیت شد

سلام بنده تمامی فایل های پروژه خود را بجز فولدر Node_module و idea. به صورت زیپ شده روی هاست خودم آپلود کردم محتویات اکسترکت شده را درون یک فولدر مجزا مثلا rialapp قرار دادم و محتویات درون فولدر public را بداخل فولدر public_html قرار دادم و فایل index.php را باز کرده و آدرس ها را به شکل زیر ویرایش کردم: require __DIR__.'/rialapp/vendor/autoload.php'; $app = require_once __DIR__.'/rialapp/bootstrap...

1 پاسخ

آپلود لاراول روی هاست 2

لاراول
- 12 ماه پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام من تمامی اکستنشن های مورد نیاز نسخه لاراول خود را روی سرور چک کردم اما این ارور را به من می دهد: Symfony \ Component \ Debug \ Exception \ FatalErrorException (E_UNKNOWN) Class 'PDO' not found … /vendor /laravel /framework /src /Illuminate /Database /Connection.php ۱۲۳۶

1 پاسخ