سوالات و گفتگوها

مشکل در میگریت مدل ها در جنگو

23 ساعت پیش
توسط IrajJavidan آپدیت شد

سلام من وقتی میگریت میکنم به این ارور بر میخورم TypeError: Field 'id' expected a number but got کد مدل : from django.db import models from django.contrib.auth.models import User # Create your models here. class Articles(models.Model): title = models.CharField(max_length = 50) slug = models.SlugField() body = models.TextField() date = models.DateTimeField(auto_now = True) im...

1 پاسخ

کدام فریمورک و تکنولوژی برای پروژه طراحی وبسایت ما مناسب‌تر است

5 روز پیش
توسط سیدعلی موسوی آپدیت شد

خلاصه‌ای از پروژه سایت بخش محتوایی: ایجاد یک ROAD MAP قدم به قدم با هدف راهنمایی مخاطبان ما دایرکتوری‌های اطلاعات مختلف مقاله‌های تخصصی SEO-based با امکانات کامل بخش آموزشی: ویترین و فروشگاه دوره‌های آموزشی، منابع آموزشی و ... با طراحی اختصاصی LMS پیشرفته برای گذراندن دوره‌های ویدیویی آموزشی و ارتباط با منتورها قابلیت برگزاری آزمون‌های آنلاین سراسری و مسابقات اسکریپت برای درج واترمارک اسم مشتر...

1 پاسخ

نحوه ایجاد کردن میکرو سرویس

1 هفته پیش
توسط نادر آریابرزن آپدیت شد

سلام دوستان من بکند سایت من با لاراول نوشته شده ولی میخوام برای قسمتی از اون از پایتون استفاده کنم برای همین سرچ کردم و دیدم برای این کار باید میکرو سرویس درست کنیم میخواستم ببینم کسی میدونه چجوری باید این کارو کرد

2 پاسخ

جانگو Slug فارسی

2 هفته پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام وقت بخیر من یک وب سایت ساختم و اخیرا Slug فارسی رو هم اضافه کردم. در لوکال هاست به درستی کار میکنه ولی در هاست اصلی خطای Not Found میده. لطفا راهنمایی کنید.

9 پاسخ

انگولار یا ریکت

3 هفته پیش
توسط عرفان صادقی نژاد آپدیت شد

سلام خدمت دوستان عزیز و کاربران سایت من یک چیزی که همیشه من را درگیر کرده اینکه برای spa کردن سایت ها از کدومشون استفاده کنم react یا angular از اونجایی که من دات نت کارم بیشتر دات نت کار ها میگن برو انگولار درحالی که طرفداران ریکت بیشتر از انگولار هست به هر حال هر کس که با این دو فریموورک کار کرده ممنون میشم نظرشونو در این باره بگن با تشکر

2 پاسخ

Publish Asp.Net Core روی هاست Cpanel

3 هفته پیش
توسط saeedshrif آپدیت شد

باسلام و عرض خسته نباشید دوستان عزیز اینکه میگن میشه Asp.Net Core رو بر روی هاست لینوکسی ران کرد رو من خیلی گشتم و به هیچی نرسیدم اصلا اموزشاش نه تو یوتیوب هست نه هیچ جای دیگه(ویدیوای) اگر شما بلدید و یا آموزشی رو دیدید ممنون میشم لینک آموزش رو قرار بدید اگر فارسی باشه که چه بهتر اما اگرم نبود دیگه یه کاریش میکنم ممنون از همتون خدا نگهدار

2 پاسخ

توکن احراز هویت در nextjs

1 ماه پیش
توسط saman مطرح شد

سلام من از nextjs برای فرانت اند استفاده میکنم و برای ذخیره توکن احراز هویت چون دیتا بعضی وقت ها روی سرور دریافت میشه نمیتونم توی localStorage ذخیره کنم و دارم از cookie استفاده میکنم. چطور میتونم این توکن رو در interceptors مربوط به axios اضافه کنم ؟ چون سمت سرور توکن در requestی که به سرور میره ارسال میشه و نمیتونم توی فایل جداگانه از اون استفاده کنم و در axios ست کنم

0 پاسخ

نصب نشدن فریم ورک beego

1 ماه پیش
توسط سعید محمدی مطرح شد

سلام خدمت دوستان عزیز من زبان گولنگ و نصب کردم آخرین ورژنش رو و همه چی درسته و حتی با go برنامه نوشتم و اجرا هم میشه ولی حالا این آخرین ورژن فریم ورک beego رو میرم بر اساس چیزی که خودش تو سایت گذاشته نصبش کنم اخطار میده واقعا نمیدونم چی میگه ممنون میشم راهنمائیم کنید با این دستور اجراش میکنم go get github.com/beego/beego/v2@v2.0.0 این اخطار رو میده go: cannot use path@version syntax in GOPATH mode...

0 پاسخ

دریافت اطلاعات از دیتابیس جنگو

1 ماه پیش
توسط Salehshpy آپدیت شد

با سلام خدمت همه دوستان عزیز من مدلی در جنگو ساختم به نام Post سپس اطلاعاتی در پنل ادمین در ان ذخیره کردم بعد میخواهم این اطلاعات را در صفحه نمایش بدم کد زیر را وارد بخش views کردم from django.shortcuts import render from . models import Post def about(request): item = Post.objects.all()[0].content return render(request , 'about.html' , { 'item': item }) اما هیچی در خروجی نمایش نمیدهد ور...

2 پاسخ

css grid و در کنار فریمورکهای نظیر bootstrap یا material design lite

2 ماه پیش
توسط مهدی طیبی آپدیت شد

سلام من میخوام سایتایی که طراحی میکنم سریع باشند و یکی از مواردی که به نظرم اومد میتونم حذفش کنم استفاده نکردن از فریم وورکایی نظیر bootstrap یا uikit یا material design lite است. منتها این فریم وورکا زیبایی خاصی به برنامه میدن. چطور میتونم از خاصیتهای گرافیکی این فریم وورکا مانند شکل button inputbox forms ul li و ... استفاده کنم ولی برای grid بندی از css grid استفاده کنم. منظورم اینه که از فریم...

1 پاسخ

ارور جنگو

2 ماه پیش
توسط Salehshpy آپدیت شد

سلام به همه دوستان من در جنگو یک مدل ساختم به این شکل from __future__ import unicode_literals from django.db import models class Name(models.Model): name = models.CharField(max_length=70) سپس در ادمین کد زیر را وارد کردم from django.contrib import admin from .models import Name admin.site.register(Name) دوستان وقتی سرور را رالن میکنم به خوبی میاد بالا **** وقتی میخام ابجکت سیو کنم ارور میدهد...

2 پاسخ

ارور جنگو پایتون

2 ماه پیش
توسط salehshshs آپدیت شد

با سلام خدمت همه دوستان عزیز مشکل من در داخل models این را نوشتم from django.db import models def Story(models, Model): name = models.CharField(max_length=100) content = models.TextField() بعد مدل را در admin.py فراخونی کردم from django.contrib import admin from models import Story admin.site.register(Story) ` حالا وقتی ران سرور میکنم ارور زیر را میدهد (main) C:\Users\shafiei\Desktop\...

3 پاسخ

فایل های موجود در نسخه ی کامپایل شده ی بوت استرپ ورژن5

2 ماه پیش
توسط میلاد-م آپدیت شد

باسلام دوستان یه سری فایل های جدید داخل بوت استرپ5 وجود داره به نام های bootstrap-reboot.min.css و bootstrap-utilities.min.css و bootstrap.bundle.min.js و bootstrap.esm.min.js چون حجمشون از فایل اصلی بوت استرپ کمتره، برای کسی که نخواد از تمام امکانات بوت استرپ استفاده کنه، بهتره از این فایل ها استفاده بشه کاربردشون چیه و توی چه قسمتی از پروژه میشه ازشون استفاده کرد؟ ممنون

6 پاسخ

ارور ری اکت

2 ماه پیش
توسط saman آپدیت شد

سلام خدمت اساتید گرامی . بنده اولین بارم هستش از ری اکت در کنار php استفاده میکنم و اولین بارم هست rest api ميسازم . الان مسئله اینه که من یه سری دیتا توی دیتابیس mysql ذخیره کردم . یه api ساختم با php كه دیتا هارو صرفا به شکل JSON در بیارم تا تو فرانت اند استفاده کنم با پست من هم دیتا هارو تو یو آر ال دارم ولی وقتی url اي پی آی رو توی ری اکت میزنم تا دیتا های json رو استخراج كنم اين ارور توي...

4 پاسخ

خطا ارتباط با بلوتوث در React Native

2 ماه پیش
توسط عالیه مطرح شد

با سلام من میخوام ارتباط با بلوتوث رو داخل پروژم استفاده کنم ولی تا الان از 3 تا کتابخونه مختلف استفاده کردم و همش با این اررور مواجه میشم: null is not an object (evaluating '_BleModule.BleModule.createClient واقعا ممنون میشم اگر کسی بتونه کمکم کنه

0 پاسخ

استفاده ازجاوااسکریپت بوت استرپ در هنگام استفاده از vue

2 ماه پیش
توسط سام آپدیت شد

سلام خسته نباشید سوال من اینه که وقتی من از vue برای فرانت اند استفاده می کنم دیگه نمیتونم از اتریبیوت های به کار رفته در بوت استرپ مثل data-toggle از این جور موارد که برای چیزهایی مثل navbar استفاده میشه استفاده کنم

2 پاسخ

استفاده از لاراول در Vue.js

2 ماه پیش
توسط آرش تقوی آپدیت شد

سلام خسته نباشید بند با فریم ورک بک اند لاراول دارم کار میکنم و vue.js رو به پروژم اضافه کردم سوالم اینه که آیا میشود از دستورات لاراول در component ها استفاده کرد؟؟ این قضیه خیلی حیاتی هستش چون پکیج های از جمله dropzone verta پشتیبانی از php میکنن

2 پاسخ

select کردن object با شکل مثلث در dropdown- کلاس dropdown-toggle.

2 ماه پیش
توسط جواد پاکدل آپدیت شد

سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه؛ توی بوت استرپ4، کلاس (dropdown-toggle.) رو وقتی به تگ <a> اضافه میکنیم، توی خروجی یه آبجکت مثلث شکل کنار لینک اضافه میکنه. میخوام سلکتش کنم که یه سری تغییرات روش انجام بدم ولی هرچی کتابخونه بوت استرپ رو نگاه کردم، پیداش نکردم. اگر میدونین چطوری میشه سلکتش کرد، ممنون میشم بگین <a href="#" class="dropdown-toggle">تست</a> ![تصویرش] (https://stat...

4 پاسخ

نوار منوی بالا در بوت استرپ4

2 ماه پیش
توسط جواد پاکدل آپدیت شد

سلام؛ دوستان من به یه مشکلی برخوردم و هرکاری کردم درست نشد لطفا راهنمایی کنید ممنون میشم این نوار منو با بوت استرپ نوشته شده. مشکلی که هست اینه که من یه button در انتهای نوار منو سمت چپ برای جستجو گذاشتم و میخوام زمانی که عرض صفحه کم شد یا صفحه توی دیوایس های کوچک باز شد و نوار منو توسط دکمه سمت راست باز شد، این دکمه ی سرچ سرجاش بمونه و توی زیر مجموعه ی گزینه های منو قرار نگیره. کدها: <na...

2 پاسخ

راست چین کردن گزینه های زیرمنوی dropdown در navbar در بوت استرپ4

2 ماه پیش
توسط MrRobot آپدیت شد

باسلام، دوستان من یه منوی navbar(منوی اصلی صفحه) توی بوت استرپ4 طراحی کردم که یه زیر منوی dropdown هم توش هست. از افزونه ی راست چین لینک زیر هم استفاده کردم ولی گزینه های dropdown راست چین نشد! عنوان لینک مورد نظر دوستان اگر راهکاری دارین ممنون میشم محبت کنین

13 پاسخ

دیتابیس های NoSql

2 ماه پیش
توسط FQx آپدیت شد

سلام من دارم روی یک پروژه ی بزرگ کار می کنم و قرار است با داده های زیادی کار کنم و سرعت برای ما خیلی مهم است اگر بخوایم از sql استفاده کنیم اگر به مرور زمان درخواست ها زیاد بشه سرعت دریافت اطلاعات خیلی کم میشه به نظرتون در دیتابیس های nosql کدام گزینه ی بهتری برای کار با داده های زیاد است و سرعت بالای دارد؟ کسی اطلاع داره دیجی کالا از چه دیتابیسی استفاده می کنه؟

2 پاسخ

دستور ها در electron.js

3 ماه پیش

سلام من یک پروژه ای دارم که توش از electron.js استفاده میکنم ولی یک مشکلی دارم می خوام بدونم چه جوری می شه با electron.js به فایل exe که با گو نوشته شده دستور داد برای مثال فایل ویدیویی داریم و میخوا هیم با فایل گو رم گذاری بشه باید چی کار کنم تا electron.js به فایل گو دستور بده این فایل که در درایو سی هست را رم گذاری کنه ؟ و داخل گو هم باید یک سری پارامتر باشد که فایل رمز گذاری کجاست را به electr...

0 پاسخ

Livewire VS Vue

3 ماه پیش
توسط developer آپدیت شد

سلام عرض می کنم خدمت دوستان و همراهان سایت راکت.چند روزی هست که یک مسئله ای خیلی فکرم را درگیر کرده.من الان دارم استارت یک پروژه ی بزرگی رو در لاراول میرنم که قرار است با داده های زیادی کار کنیم و سرعت سایت مسئله خیلی مهمی است. قبل از این که Livewire بیاد من می خواستم با Vue یک وب سایت SPA طراحی کنم ولی با آمدن ورژن جدید لاراول من بین دوراهی گیر کردم به نظرتون بین Vue و Livewire کدام گزینه ی به...

3 پاسخ

تغییر رنگ پس زمینه و متن tooltip و popover در بوت استرپ4

3 ماه پیش
توسط جواد پاکدل آپدیت شد

سلام و درود به همکاران توسعه دهنده ی وب. من میخوام رنگ پیشفرض بک گراند و متن tooltip و popover رو توی بوت استرپ۴ تغییر بدم. هرچی کدهای کتابخونه جاوا اسکریپت بوت استرپ(bootstrap.min.js) رو نگاه کردم قسمتی که رنگ اجزای tooltip رو نوشته و تعریف کرده باشه پیدا نکردم تا تغییرش بدم. شایدم من ندیدم. دوستان اگر کسی تجربه یا اطلاعاتی در این مورد داره ممنون میشم راهنمایی کنه

2 پاسخ

sass را جا انداخته اید

3 ماه پیش
توسط حسین صادقی مطرح شد

سلام اقای حسام موسوی خواستم بگویم من لاراول را دانلود کردم و مو به مو ‍جلو رقتم در قسمت ۲۰ لاراول (مقدماتی )چیزی از قبل به عنوان sass در لاراول نبود فکر کنم کدش رو جا انداخته اید میشود اینجا بگویید؟

0 پاسخ
10 کاربر برتر 30 روز گذشته