بحث و گفتگو

در اینجا میتوانید به بحث و گفتگو در مورد مشکلات و مواردی که برایتان جالب است بپردازید

بحث و گفتگو ها

فیلتر ها
مرتب سازی : با بهترین پاسخ

خطای Trying to get property id of non object

لاراول
- 9 ساعت پیش
توسط پایان جهان آپدیت شد

درود دوستان... می خوام در بخش نمایه کاربر برای کاربران مهمان برخی از المان ها مخفی کنم. کد زیر به کار می ببرم خطا می دهد: @if (auth()->user()->id == $endworld->user_id) <div class="col-md-۳ text-center"> <button type="button" class="btn btn-warning btn-sm">ویرایش</button> <button type="button" class="btn btn-danger btn-sm">حذف</but...

2 پاسخ

خرید آنلاین فایل های حجیم

لاراول
- 13 ساعت پیش
توسط mahdi khanzadi آپدیت شد

سلام دوستان، وقت بخیر 🌟🌟 شرح خلاصه: چطور میشه لینک اختصاصی برای دانلود یک فایل با حجم بالا حدود یک گیگ تولید کنم ، این کارو با لاراول انجام میدم ولی تمام رم اشغال میشه و سایت بالا نمیاد 🌟🌟 شرح کامل: یه پروژه دارم انجام میدم که قراره در اون فایل های با حجم زیاد به فروش برسه، حدود یک گیگ، به کمک Laravel Signed Url میام محدودیت زمانی میذارم برای لینک دانلود و یه لینک اختصاصی برای کسی که فایل رو خری...

19 پاسخ

تشخیص بک لینک های بی کیفیت

متفرقه
- 15 ساعت پیش
توسط علیرضا آپدیت شد

سلام من قصد دارم یک سری بک لینک تهیه کنم و از این جهت میخوام لینک هایی بی کیفیت رو تشخیص بدم من مقدار مشخصی برای spam core.DA , PA میخام میشه برای من مشخص کنین؟از چندتا پرسیدم میگن هرچی پایین تر یا بالاتر باشه بهتر :( خوب من باید مقدارشو بدونم که طبق اون عمل کنم:)

5 پاسخ

ایجاد متغیر گلوبال متصل به دیتابیس

لاراول
- 1 روز پیش
توسط محسن بستان آپدیت شد

سلام. دوستان بنده یک جدول در دیتابیس دارم که تنظیمات سایت داخلش نگهداری میشه. حالا من میخوام که هر بار که سایت لود میشه اون اطلاعات درون یک متغییر به صورت گلوبال ذخیره بشه. روشی که خودم استفاده کردم این بود که در پوشه کانفیگ یک فایل جدید اضافه کردم و اون رو بازگشت دادم. مشکل این کار اینجاست که چون قبل از اتصال دیتابیس اجرا میشه نمیتونه اطلاعات رو از دیتابیس بگیره . لطفا اگر راهی سراغ دارید بهم بگی...

1 پاسخ

ساخت pagination در PHP

PHP
- 3 روز پیش
توسط علی فرمانی آپدیت شد

سلام من یه pagination با PHP ساختم که کدش به این شکله <li class="<?php echo $class?>"><a href="http://127.0.0.10/blog">1</a></li> <?php if($count/5>=1){$x=1; for($i=5;$i<$count;$i+=5){...

4 پاسخ

مشکل جالب اما عجیب و غریب در ادیت فرم

PHP
- 3 روز پیش
توسط علیرضا آپدیت شد

سلام وقتی من فرم ادیتم رو سابمیت میکنم ویرایش با موفقیت انجام میشه ولی طی یه حرکت عجیب تمام محتویات فایل head داخب body قرار میگیره؟چرا؟ و یه چیز دیگه مقادیر فرم رو تو body قرار میده مشابه تصویر زیر این طبیعی است؟ http://uupload.ir/files/a5ra_untitled.jpg

2 پاسخ

پکیج بازدید برای برای PHP

PHP
- 3 روز پیش
توسط علیرضا آپدیت شد

سلام خسته نباشید دوستان میشه یه پکیج خوب برای بازدید سایت معرفی کنید که بدونم هر صفحه و از هر مطلب چقدر بازدیدشده و چقدر بازدید کننده داشته.و در آخرم کاربران آنلاین روهم نشون بده . ممنون میشم چنین کتابخونه ای برای ‌PHP mvc معرفی کنین که داکیومنت خوبی داشته باشه:)

2 پاسخ

کنترل ورودی کاربر

PHP
- 4 روز پیش
توسط علیرضا آپدیت شد

سلام خسته باشید برای کنترل ورودی کاربر تابع ()Htmlspecialchars کافی هست؟ میشه روش های معرفی کنید که بشه به ورودی های کاربر اعتماد کرد؟ و سئوال دومم اینه که وبسایت برای کاربران پنل جدا در نظر گرفته که میتونن مثلا مطالبی ارسال کنند وقتی همچین آدرسی وارد میشه site.ir/wp-admin/post/delete/1 مطلب توسط ادمین باید حذف بشه خب من اومدم یک کلاس کلی برای کنترل سشن ها و دسترسی نوشتم که امنیت و کارایی کلاس بال...

8 پاسخ

مسیر یادگیری طراحی وب

طراحی وب
- 4 روز پیش
توسط Mohammad Falahi آپدیت شد

سلام دوستان. چند وقتی تصمیم گرفتم طراحی وب را از ۰ تا ۱۰۰ رو یادبگیرم ولی نمیدونم از کجا شروع کنم. لطفا راهنمایی کنید.

11 پاسخ

validation کد ملی در ریکت جی اس

ری اکت جی اس
- 5 روز پیش
توسط fariba riazi آپدیت شد

سلام به همه دوستان گرامی می خواستم بپرسم برای اینکه کد ملی افراد رو در فرم موقع ثبت نام یا غیره , با چه روشی اعتبار سنجی میکنین در ریکت جی اس , منظور تعداد کاراکتر نیست اینکه این کد ملی واقعا وجود داره و فرمتش درست هست رو منظورمه. ممنون میشم راهنماییم کنین @ali.bayat @RaymondDragon @hesammousavi

3 پاسخ

خطای Array to string conversion هنگام ذخیره محتوای جدید

لاراول
- 5 روز پیش
توسط مهدی رضوی آپدیت شد

با سلام و عرض ادب تابع زیر قراره اطلاعات فرم رو ذخیره کنه ولی با خطای Array to string conversion مواجه میشم . public function store(ArticleRequest $request) { $imagesUrl = $this->uploadImages($request->file('images')); auth()->user()->articles()->create(array_merge($request->all() , [ 'images' => $imagesUrl])); return redirect(route('articles.in...

7 پاسخ

پایگاه داده

طراحی وب
- 5 روز پیش
توسط Eliya Sediq آپدیت شد

سلام میخواستم بدونم برای پایگاه داده sql server رو یاد بگیرم یا mysql

1 پاسخ

virtual host in laravel

لاراول
- 5 روز پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

سلام و درود دوستان کسی اطلاع داره که چطور میشه پروژه ی لاراولی رو روی virtual host آپاچی بالا بیاریم ممنون میشم از دوستانی که کمک کنن در ضمن حتما باید پروژه داخل پوشه ی htdocs باشه؟

6 پاسخ

برنامه نویس js شدن

جاوااسکریپت
- 5 روز پیش
توسط حمیدرضا رمضانی آپدیت شد

سلام دوستان خسته نباشد ، من نمیدونم پرسیدن اینجور سوال اینجا مناسب هستش یا نه ولی من یه دلهره ای داشتم و گفتم اینجا بپرسم تا نظر افراد با تجربه هم بپرسم من نزدیک ۳ ماه هستش خیلی تخصصی جاوا اسکریپت دنبال میکنم قبلش در حد اعتبار سنجی و استایل دادن و اینا بود ... من میخوام بدونم باید جاوااسکریپت رو در حد پروژه هایی که بهمون میدن یاد بگیریم یا نه باید جاوااسکریپت رو در حد خیلی پیشرفته تر یاد بگیریم مث...

4 پاسخ

لایک با id خاص

لاراول
- 5 روز پیش
توسط Reza Jm آپدیت شد

سلام. داخل بعضی از سایت ها مثل nex1music.ir کاربر بدون لاگین کردن می تونه پستی رو لایک کنه می خواستم بدونم چه اطلاعاتی از کاربر داخل دیتابیس ذخیر می شه که اگه دوباره لایک که همون پست متوجه می شه و اجازه نمی ده؟از Brower fingerprint هم نبود چون داخل next1music اگه مروگر هم عوض شد باز تشخیص می ده قبلا لایک کردید. @hesammousavi @Alimotreb @ali.bayat

6 پاسخ

عکس پروفایل

متفرقه
- 6 روز پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام ببخشید میدونم نباید برا این موضوع گفتگو ایجاد میکردم ولی خوب نیاز بود میخوام بدونم از کجا میتونم برای پروفم یه تصویر بذارم @hesammousavi

3 پاسخ

جلوگیری از آپلود shell

PHP
- 6 روز پیش
توسط علیرضا آپدیت شد

سلام ودوستان میشه چند روش رو بصورت تکمیلی برای جلوگیری از آپلود شل معرفی کنین کهبتونه میزان نفوذ رو به ۱ درصد برسونه؟

10 پاسخ

سرعت و بهینه بودن در PHP

PHP
- 7 روز پیش
توسط علیرضا آپدیت شد

سلام خسته نباشید من میخام برای نمایش دکمه ی قبل و بعد یک مطلب.فورایچ بزنم تو همه ی مطالب و لینک مطلب قبل و بعدش رو پیداکنم بنظرتون فورایچ زدن چقدر تاثیر داره تو سرعت؟یا اصلا محاسبه نمیشه؟

4 پاسخ

کاربرد Promise

جاوااسکریپت
- 7 روز پیش
توسط علیرضا آپدیت شد

سلام ببخشید کاربرد Promise برای چیه ؟میشه مثالی بزنید متوجه بشم؟واینکه تو جی کوئری چطور ازش استفاده میشه؟

11 پاسخ

دریافت اطلاعات url با jquery

جی کوئری
- 7 روز پیش
توسط sariapro آپدیت شد

سلام تو php برای اینکه بتونی محتویات url رو بگیری از $_SERVER['REQUEST_URL'] استفاده میکنیم تو jquery هم تابعی هست که بشه گرفت مقدار url رو؟؟؟؟ @hesammousavi @alimotreb @ali.bayat

6 پاسخ

کد مشترک

متفرقه
- 1 هفته پیش
توسط فرهاد آپدیت شد

سلام یه جای خوب میخواستم که با دوستم کد مشترک بزنیم به چی تو مایع گیت هاب و گیت لب

1 پاسخ

کوکی یا سیشن

PHP
- 1 هفته پیش
توسط فرهاد آپدیت شد

سلام وقتی ما به سایت لاگین میکنیم حالت پیشفرض بدون تایین کوکی یا سِیشن کدوم یک از ها قرار گرفته ممنون

1 پاسخ

مشکل همیشگی من تو absolute relative تو position

Html-Css
- 1 هفته پیش
توسط Saleh330 آپدیت شد

سلام خدمت اساتید محترم سایت راکت من دانشجوی رشته طراحی وب هستم و حدود ۱ ساله fron-end کار میکنم ولی تا به الا به مشکلات زیادی تو position پیدا کردم که خودتون بهتر از من میدونید ! لطفا هر ** هر چیزی که میتونه به بهتر کار کردن با position کمک کنه بگه سپاس

6 پاسخ

مشکل در بالا امدن وبسایت روی هاست اشتراکی

لاراول
- 1 هفته پیش
توسط Shahramp آپدیت شد

سلام دوستان وقت بخیر من اسکریپت رو روی هاست اشتراکی بالا اوردم ولی یه اروری میده realpath(): open_basedir restriction in effect. File(/usr/local/apache/domlogs/ozturkya) is not within the allowed path(s): (/home3/ozturkya:/usr/lib/php:/usr/php4/lib/php:/usr/local/lib/php:/usr/local/php4/lib/php:/tmp) ارورش این هست بعد یه تیکت زدم به هاستینگ میهن وب هاست بهم گفتن ماژول open_basedir به دلایل امنیت...

5 پاسخ

زدن کوئری های بهینه

متفرقه
- 1 هفته پیش
توسط Mohammad Mahdi Salehpoor آپدیت شد

ی سری جاها برای استخدام مثلا مینویسن مسلط به زدن کوئری های بهینه ینی چی خب خودمون کد میزنیم توی sql تا ی نتیجه ای بده ولی خب منظور از بهینه چیزه کدهای sql خیلی کوتاهن دقیقا چیشو باید بهینه کد زد؟؟

3 پاسخ

خروجی گرفتن برای ios

فلاتر
- 1 هفته پیش
توسط پریسا آپدیت شد

سلام وقتتون بخیر در کدوم قسمت از آموزشتون خروجی گرفتن برای ios و روی گوشی را توضیح دادین ؟

4 پاسخ

سئو سایت

متفرقه
- 1 هفته پیش
توسط حمیدرضا رمضانی آپدیت شد

سلام دوستان خسته نباشید. میخواستم بدونم سئو سایت بر عهده طراح سایت هستش یا نه؟ راستش من برای کسی یک سایت تک صفحه ای معرفی فروشگاه ساختم یا همون سایت landing page ، بعد ایشون میخواد که سایتش جزو نتایج اول گوگل باشه. اما سایت کلا توی نتایج گوگل نیستش و حتما باید آدرس رو وارد کنی تا سایت بالا بیاد. به نظرتون راه حل چیه و من چه جوابی بدم؟ ممنون ♥

1 پاسخ

خطا هنگام اجرای دستور yum check update

متفرقه
- 1 هفته پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

سلام وقت بخیر من یه مشکلی که دارم اینه که زمانی که از دستور yum check-update استفاده میکنم هیچ کدام از پیکج هام آپدیت نمیشه و خطای زیر داده میشه و زمانی که میخوام وب سرور رو هم تغییر بدم و یک وب سرور دیگه نصب کنم هم باز همین خطا داده میشه راهکارهایی که تو نت بود را امتحان کردم ولی جواب نداد از Centos 7 استفاده میکنم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید Loaded plugins: fastestmirror Determining fastest mir...

11 پاسخ