بحث و گفتگو

در اینجا میتوانید به بحث و گفتگو در مورد مشکلات و مواردی که برایتان جالب است بپردازید

بحث و گفتگو ها

فیلتر ها
مرتب سازی : با بهترین پاسخ

مشکل دانلود فایل در لاراول

لاراول
- 24 ساعت پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام دوستان روز بخیر در حال طراحی یک فروشگاه فایل با لاراول هستم وقتی کاربر خریدی انجام میده فایل هایی که خریداری کرده رو در جدول ذخیره میکنم و با استفاده از کد زیر لینک دانلود این فایل ها رو پیدا میکنم که بصورت آرایه هست حالا چطور میتونم این فایل ها رو دانلود کنم. $file_id = $payment->file_id; $file = File::find($file_id); $linkdownload =[]; foreach($fil...

5 پاسخ

مشکل در Queue

لاراول
- 1 روز پیش
توسط مرتضی نگهی آپدیت شد

سلام دوستان من میخام بعد از ثبت نام کاربر براش ایمیل بره و اونو داخل صف قرار دادم یک event و یک listener و یک mail تعریف کردم و همه چی درسته حتی به قسمت ایمیل هم میرسه و ایمیل ها رو داخل جدول جاب میزنه و من دستور queue:work رو که اجرا میکنم همه همش میزنه در حال پروسس و سطرها داخل جدول مرتب آپدیت میشن و ‌attempt بالا میره ولی اتفاقی نمیفته انگار افتاده توی یه حلقه بی نهایت

2 پاسخ

خطای دیتا بیس

لاراول
- 1 روز پیش
توسط AmirAli آپدیت شد

سلام من تو قسمت 46 جداول رو دیلت کردم و دوباره migrate کردم وبه ارور زیر خوردم SQLSTATE[HY000]: General error: 1005 Can't create table laravel.#sql-a94_30 (errno: 150 "Foreign key constraint is incorrectly formed") (SQL: alter table learnings add constraint le arnings_course_id_foreign foreign key (course_id) references courses (id) on delete cascade) [PDOException] SQLSTATE[HY000]: Gene...

6 پاسخ

حجم زیاد apk ری اکت نیتیو

اندروید
- 2 روز پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام در نسخه جدید React Native حجم نسخه خام اولیه تا 30 مگابایت هم میره! البته این امکان هست که برحسب نسخه 32 و 64 بیتی خروجی شکسته بشه و چند فایل apk تولید بشه که برای گوگل پلی مناسب هست ولی در مارکت هایی مثل کافه بازار و مایکت ناچار به افزودن یک فایل (نسخه universal) هستیم. کسی راهکاری برای کاهش حجم نسخه خام داره؟

8 پاسخ

نود جی اس روی هاست

نود جی اس
- 2 روز پیش

سلام خسته نباشید دوستان نود رو میشه روی هاست ران کرد یا باید چیکار کرد اصلا؟

3 پاسخ

اضافه کردن quality به videojs

متفرقه
- 2 روز پیش
توسط 1masoud آپدیت شد

@Alimotreb @ali.bayat چطوری میتونم quality را به پلیرvideojs اضافه کنم اینم عکس https://mega.nz/#!tVACkQpS رمز:!GbhP-M3pZp3ME5k-eebftUT6mGTPBzmIL5ZpaufTY1Y رمز رو انگلیسی تایپ کنید

5 پاسخ

مشکل در بررسی لایک

ویو جی اس
- 3 روز پیش
توسط heather آپدیت شد

سلام دوستان. بنده یک کامپوننت دارم که دکمه لایک هستش . روند کار به این صورته که ابتدا چک میکنه که قبلا کاربر این رو لایک کرده یا نه و اگر لایک کرده باشه آیکون قرمز در غیر این صورت آیکون سیاه رو نشون بده. و مرحله دوم درخواست برای لایک و یا آن لایک هستش. مشکل بنده درمورد موضوع اول هستش. در حالت عادی اگر true قرار بدم متغیر رو آیکون قرمز و در غیر این صورت سیاه رو نشون میده اما وقتی که به صورت ajax چک...

4 پاسخ

عدم اجرای فرمان react native run android

ری اکت جی اس
- 4 روز پیش
توسط Javadm098 آپدیت شد

سلام و خسته نباشید سوال اول >>> من ویندوزم ۳۲ بیتی هستش با رم ۴ (فعلا امکانش نیست ارتقاش بدم) و هرر کاری کردم نتونستم برنامه React Native ی رو که مینویسم با emulator اندروید اجراش کنم چون پبغام خطای ویندوز شما منسوخ شده و به ۶۴ بیتی ارتقاش بدید رو میداد اول اینکه واقعا هیچ راهی نداره من emulator رو اجرا کنم ؟؟؟ سوال دوم >>>> اگه نداره میخواستم رو موبایل اندرویدم که ۴.۲.۲ هست...

3 پاسخ

ایجاد eloquent sluggable در لاراول

لاراول
- 5 روز پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

من قبلا برای پشتیانی از فارسی برای ایجاد مسیر در لارول از خط زیر اسفاده کردم. اما من امروز این پکیج رو نصب کردم. و بعد از publish کردن هنوز فایل sluggable.php در پوشه config پیدا نکردم که بخوام از متد methods خط زیر را کپی کنم. php artisan vendor:publish --provider="Cviebrock\EloquentSluggable\ServiceProvider" فایل sluggable.php 'method' => function($string, $separator = '-') { $_transli...

1 پاسخ

سوال در مورد مبحث داینامیک مدل ها در لاراول

لاراول
- 5 روز پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام دوستان تو جاهایی که ما یه رابطه پلی مورفیک داریم مثلا فرض کنید مثل سیستم کامنت که قراره تو جاهای مختلف استفاده بشه هم توی پست ها و هم توی محصولات یا توی وبسایت های اموزشی هم توی دوره ها هم توی ویدئو ها خب ما نمیدونیم این کامنتی که اومده برای کدوم مدله که بخوایم ایجادش کنیم برای اینجور مواقع باید چه کار کرد کسی به همچنین موردی برخورده یه راهنمایی کنی منو ؟ خیلی سرچ کردم فقط رسیدم به داینامیک م...

7 پاسخ

تفاوت دو تگ br در html

Html-Css
- 5 روز پیش
توسط add mapseo آپدیت شد

سلام یه سوال مسخره! تفاوت <br> و <br /> چیه؟ لطفا راهنمایی کنین

2 پاسخ

configuration of electron in vscdoe

جاوااسکریپت
- 5 روز پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

سلام دوستان من میخوام با الکترون در vs code برنامه بسازم حالا میخوام بدونم باید چه extension هایی رو نصب کنم و نحوه کانفیگ کردنش به چه صورته ؟

1 پاسخ

ساخت منو با قابلیت اسکرول افقی

طراحی وب
- 5 روز پیش
توسط میلاد آپدیت شد

درود. دوستان میخواستم بدونم چجوری میشه اینجور قسمت ها رو توی وبسایت پیاده کرد. ینی یه سری محصول رو نشون بدی، بعد بشه محصولات رو با کلید جا به جا کرد و یه سری محصول جدید اورد. ممنون میشم کامل توضیح بدید و یا یه منبع که کامل توضیح داده باشه رو معرفی کنید. ممنون.

2 پاسخ

عدم حذف شدن پست ها با حذف یک کاربر

لاراول
- 6 روز پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام دوستان من یه مشکلی دارم وقتی کاربری رو حذف میکنم پست های مربوط به اون کاربر نیز حذف میشن، چیکار کنم که این کار انجام نشه؟ چون تو جدول پست هام user_id کلید خارجی هست که اشاره داره به id در جدول یوزرها و مقدار ondelete(cascade) براش ست شده. اگه این مقدار ست نشه درسته ولی وقتی ست نمیکنی خطا میده موقع حذف کردن Schema::create('posts', function (Blueprint $table) { $table->increments('i...

9 پاسخ

علت از کار افتادن تاچ پد لب تاب

متفرقه
- 6 روز پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

سلام دوستان تاچ لب تابم بدون هیچ علتی از کار افتاده علت رو میدونید چیه ؟

1 پاسخ

تقسیم کردن بازه زمانی به بازه های کوچکتر

نود جی اس
- 6 روز پیش
توسط سید محمد حسین موسوی آپدیت شد

من دوتا ساعت به عنوان شروع و پایان و یک مدت برای هر ویزیت از دکتر میگیرم و قراره این بازه زمانی رو به قسمت های کوچیکتر بر اساس مدت ویزیت تقسیم کنم و برای رزرو کردن به کاربر نشون بدم ولی نمیدونم چطور انجامش بدم . ممنون میشم راهنماییم کنید

2 پاسخ

ایجاد ادرس

PHP
- 1 هفته پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

سلام من به یه مشکلی خوردم توی دوره MVC قسمت سوم دوره درباره ساخت ادرس توضیح میده ک ی سری تنظیماتو توی XAMPP انجام میدیم من همه اون کارهارو انجام دادم ولی وقتی اون ادرسو توی مرورگر میزنم این ارور میاد" your connection is not private " لطفا یکی راهنمایی کنه

3 پاسخ

تفاوت جاب و event

لاراول
- 1 هفته پیش
توسط محمد یاراحمدی آپدیت شد

سلام دوستان کی باید از job استفاده کنیم و کی از event listener اینا کارشون ظاهرا یکسانه ولی یکسری تفاوت دارند کسی میتونه دقیق توضیح بده مثلا الان من میخام وقتی کامنت کاربر تایید شد یه ایمیل بره براش که کامنتت تایید شد. اینجا باید ازکدوم استفاده کنم ؟ یا مثلا وقتی کاربر خرید میکنه میخام براش ایمیل بره که جزییات خریدش رو گفته باشه

1 پاسخ

قرار دادن یک div در کناره ی یک متن بلند با flexbox

Html-Css
- 1 هفته پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

با سلام خدمت عزیزان ی طرحی رو قرار میدم در اینجا که با کمک float قابل پیاده سازی هستش، اما می خواستم ببینم آیا میشه بدون کمک گرفتن از float و با flexbox هم چنین طرحی رو پیاده کرد؟ یا نه؟ طرح ازین قراره: اینکه ی عنصر نگهدارنده رو در کنار متن بلندی قرار بدیم، به طوری که متن در کنار عنصر div ما ادامه داشته باشه و وقتی هم که ارتفاع متن از ارتفاع عنصر div مون گذر کرد، از تمام عرض صفحه استفاده کنه و حتی...

3 پاسخ

طراحی سایت

Html-Css
- 1 هفته پیش
توسط add mapseo آپدیت شد

با عرض سلام من تازه برنامه نویسی وب رو شروع کردم و دوره ی html , css رو به تازگی تموم کردم چندسوال داشتم ممنون میشم جواب بدین اول این که چه چیز هایی رو یاد بگیرم تا یه فرانت اند کار فول آپشن بشم . امید وارم منظورم رو بدونین البته میدونم یادگیری پیوسته همیشه باید وجود داشته باشه ولی شما اسم زبان ها یا فریم ورک ها رو بهم بگین تا یاد بگیرم دوم اینکه ایا این مهارت ها آموزش های حرفه ایش رو شما دارین ؟...

5 پاسخ

عدم نمایش فایل های جدید در سرور به هنگام push کردن با گیت

متفرقه
- 1 هفته پیش
توسط فرهاد اشتری آپدیت شد

سلام من یک سرور centos دارم که روش گیت رو نصب و کانفیگ کردم و یک پروژه لاراول دارم که می خوام تغییراتی که با استفاده از گیت در اون ثبت میکنم رو به سرور بفرستم. من یک ریپوسیتوری از نوع bare در سرور ساختم اما وقتی که تغییرات رو در سرور push می کنم هیچ تغییری در فایل های موجود در سرور دیده نمیشه. نکته جالب اینجاست که وقتی میخوام فایل ها رو با استفاده از دستور clone دریافت کنم همه تغییراتی که قبلا اعم...

3 پاسخ

استفاده از مونگو دبی

متفرقه
- 1 هفته پیش
توسط پایان جهان آپدیت شد

سلام  میخواستم بدونم میشه از mongodb در فریمورک الکترون هم استفاده کرد ؟ اگر میشه به چه صورت ؟

8 پاسخ

ارور socket timeout exception

لاراول
- 2 هفته پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

سلام دوستان. یه اپلیکیشن اندروید داریم که برنامه نویسی سرورش با لاراول هست. امروز اپلیکیشن باز نمیشد من گوشیم رو هات اسپات کردم به کامپیوتر و از postman به هر api ای یه درخواست زدم اما پیغام خطای socket_timeout_exception اومد . من اصن با این ارور اشنایی ندارم و تا حالا اتفاق نیفتاده برام. حتی نمیدونم مشکل از سمت اندرویده یا لاراول لطفا اگه کسی میدونه کمک کنه

3 پاسخ

کند شدن سرور محلی لاراول

لاراول
- 2 هفته پیش
توسط arshiya saeidi آپدیت شد

سلام دوستان من دستور زیرو که میزنم php artisan ser درخواست اول و دومو خوبه به سومی که میرسه دیکه از لودینگ در نمیاد اصلا باید دوباره وارد کنم دستورو تا کار کنه چرا بنظرتون ؟ ولی وقتی دستور زیرو مینزم درست کار میکنه php -S localhost:8000 -t public هیچ تغییرم رو پروژه ندادم دیروز درست کار میکرد ولی الان خیلی سرعتش اومد پایین

4 پاسخ

دیباگ در PHP

PHP
- 2 هفته پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

سلام بچه ها یه اپلیکیشنی که با PHP نوشته شده رو چجوری دیباگ باید بکنیم ؟ توی لاراول مثلا یه راه استفاده از dd هست که هر مرحله رو چک کنیم ولی فکر نکنم راه خوبی باشه چیکار باید بکنیم برای دیباگ اپلیکیشن های که با PHP نوشته شدن

2 پاسخ

پياده سازي نقشه در node

نود جی اس
- 2 هفته پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام. دوستان ميخوام يه اپ رو كه مبناي كاريش استفاده إز نقشه و لوكيشن هست رو با nodeپياده سازي كنم.اگه إمكانش هست راهنماييم كنين كه براي پياده سازي نقشه از چي ميتونم استفاده كنم؟و از كجا شروع كنم؟

3 پاسخ

راه چاره

اندروید
- 2 هفته پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

سلام دوستان دلم نمیخواد حسرت اشتباهات و کارهای گذشته رو بخورم . پس مستقیم میرم سر اصل مطلب . لیسانس نرم افزار دارم . (ولی متاسفانه بدون هیچ تخصص متمرکزی ) دوسال سابقه کار در زمینه ی غیر مرتبط به رشته .(سیستم های حفاظتی و نظارتی) به تازگی سربازیم رو تموم کردم و بعد از سربازی تقریبا ۸ ماه دارم برنامه نویسی کار میکنم (اندروید) بدلیل شرایط خاص و تامین یک سری هزینه های ضروری این ۸ ماه یه روز برنامه نوی...

7 پاسخ

سیستم امتیاز دهی

لاراول
- 2 هفته پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

@hesammousavi سلام دوستان کسی میدونه تحت چه دیزانی باید سیستم امتیاز دهی برای یه سایت لاراولی که هم فروم داره هم سیستم کامنت دهی ، طراحی کرد ؟ شبیه به سیستم امتیاز دهی همین سایت راکت ممنون میشم راهنماییم کنید تا به بهترین دیزاین طراحی بشه

4 پاسخ

Error 404 after release

ری اکت جی اس
- 2 هفته پیش
توسط محمد آپدیت شد

من با BrowserRouter وقتی تو مد دیباگ هستم مشکلی تو روتینگ ندارم ولی وقتی بیلد میکنم دیگه URL رو نمیتونم مستقیم توی نوار آدرس وارد کنم و خطای 404 میده . تو لینک زیر سه تا راه کار داده که یکی استفاده از HashRouter به جای BrowserRouter هست که مشکل حل میشه ولی یه # به URL اضافه میکنه. https://stackoverflow.com/questions/27928372/react-router-urls-dont-work-when-refreshing-or-writing-manually ولی ر...

2 پاسخ

استفاده از queue در هاست اشتراکی

لاراول
- 2 هفته پیش
توسط محمدرضا مختاری آپدیت شد

برای ارسال ایمیل توی لوکال هاست، از صف ها استفاده کردم و کامل جواب داد. حالا توی هاست اشتراکی که دسترسی به کنسول نداریم، چجوری دستور queue:work رو ران کنم؟ با استفاده از فکید Artisan هم رفتم اما اجرا نشد: Artisan::call('queue:work'); کسی راهی بلده؟

5 پاسخ