بحث و گفتگو

در اینجا میتوانید به بحث و گفتگو در مورد مشکلات و مواردی که برایتان جالب است بپردازید

بحث و گفتگو ها

فیلتر ها
مرتب سازی : با بهترین پاسخ

درگاه پرداخت سامان

لاراول
- 3 ساعت پیش
توسط mahdi khanzadi آپدیت شد

سلام دوستان من درگاه پرداخت ساامان رو پیاده کردم . به این مشکل بر میخورم . کسی میفهمه چی میگه این ؟ SOAP-ERROR: Parsing WSDL: Couldn't load from 'https://acquirer.samanepay.com/payments/referencepayment.asmx?wsdl' : failed to load external entity "https://acquirer.samanepay.com/payments/referencepayment.asmx?wsdl"

7 پاسخ

ارور SQLSTATE HY000 1045 Access denied for user

لاراول
- 15 ساعت پیش
توسط محمدرضا عطوان آپدیت شد

با سلام و احترام بعد از آپدیت کردن لاراول ۵.۷ به ۵.۸ ارور زیر به نمایش درمیاد و با اینکه هیچ تغییری در تنظیمات و دیتابیس رخ نداده ولی این ارور رو نشون میده! جالبه اگر فایل های ۵.۷ رو دوباره برگردونم پروژه کار میکنه بدون مشکل! لطفا اگر اطلاع دارید جریانش چیه راهنمایی بفرمایید. ممنونم

1 پاسخ

پیشنهاد در رابطه با محاسبه قیمت ارز

طراحی وب
- 1 روز پیش
توسط مازیار آپدیت شد

سلام دوستان من یه فرمی دارم که کاربر یکی از ارزها (دیجیتال)رو انتخاب میکنه و در همون فرم با ajax قیمت ارز رو به تومان نمایش میدم. حالا فرض کنید زمانی که کاربر فرم رو پر میکنه قیمت نهایی 100 تومان نمایش داده بشه و وقتی که ثبت سفارش رو میزنه چون مجددا محاسبه میکنم ممکنه همون لحظه قیمت به 150 برسه و یا کاهش پیدا کنه. چون قیمت ارزها رو از وبسرویس میگیرم و همیشه هم نوسان داره (البته شاید من خیلی سخت می...

4 پاسخ

انتقال HTTP به HTTPS با htaccess

لاراول
- 1 روز پیش
توسط مازیار آپدیت شد

دوستان سلام ، من می خوام تمام درخواست های سایت به https انتفال پیدا کنه. اکثر سایت ها این کد زیر رو پیشنهاد کردن ولی برای من جواب نمیده و کلا سایت بالا نمی یاد RewriteEngine On RewriteCond %{HTTPS} off RewriteRule ^(.*)$ https://%{HTTP_HOST}%{REQUEST_URI} [L,R=301] ممنون

2 پاسخ

مشکل در بیرون کشیدن کتگوری

لاراول
- 3 روز پیش
توسط Amir fazel آپدیت شد

سلام و وقت بخیر من وقتی این کد را می زنم این را نمایش می دهد $findCategory = Category::where('id', $product->category_id)->get(); return $findCategory; http://s4.picofile.com/file/8363848268/Capture.JPG ولی وقتی این را می زنم چیزی نمایش نمی دهد و ارور می دهد. $findCategory = Category::where('id', $product->category_id)->get(); return $findCategory->title; متن ارور:...

2 پاسخ

استفاده از میکروفن در ریکت نیتیو

ری اکت جی اس
- 4 روز پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام نیاز دارم که از میکروفن استفاده کنم و مدیا ضبط شده رو هم بتونم پخش کنم ابزار مناسب با اینکار رو اگر میشناسید معرفی کنید ممنون

2 پاسخ

استریم ویدیو

لاراول
- 5 روز پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

سلام دوستان برای استریم ویدیو توی سایت به این صورت که ویدیو در سایت پخش شه ولی قابلیت دانلود نداشته باشه مثل همین راکت کسی نمونه ایرانی سراغ داره؟

3 پاسخ

کارآموزی و امریه سربازی

متفرقه
- 5 روز پیش
توسط seppand mosavi آپدیت شد

سلام به همه دوستان من داخل دانشگاه رشته IT خوندم و تازه تموم کردم و الان یک سال تا سربازی فرصت دارم. دوران دانشگاه مقدار کمی به صورت دوره ای و شلخته با html , css , javascript , php, laravel کار کردم (اما نه به صورت حرفه ای به صورت آماتور) الان دنبال یک شرکت دانش بنیان هستم که یک دوره کاراموزی رو بگذرونیم بعد داخل همون شرکت امریه بگیرم یا هم دریک شرکت دوره کاراموزی بگذرونم بعد در یک شرکت دانش بنیا...

2 پاسخ

متخصص شدن در جاوااسکریپت

فیدبک سایت
- 6 روز پیش
توسط smpakdel آپدیت شد

سلام خسته نباشید میخواستم بدونم بعد از گذراندن دوره های جاوااسکریپت سایت در این زبان متخصص میشیم؟

7 پاسخ

خطای Array to string conversion هنگام ذخیره محتوای جدید

لاراول
- 1 هفته پیش
توسط hamed sarkhosh آپدیت شد

با سلام و عرض ادب تابع زیر قراره اطلاعات فرم رو ذخیره کنه ولی با خطای Array to string conversion مواجه میشم . public function store(ArticleRequest $request) { $imagesUrl = $this->uploadImages($request->file('images')); auth()->user()->articles()->create(array_merge($request->all() , [ 'images' => $imagesUrl])); return redirect(route('articles.in...

6 پاسخ

آدرس فایل ها در سورس سایت

Html-Css
- 1 هفته پیش
توسط میلاد آپدیت شد

درود بر همراهان همیشگی سایت مجله راکت، بنده یک سوال برام پیش اومده اینکه وقتی سورس سایتی رو میبینی ادرس href فایلش رو با مسیر GET نوشته و مستقیم ننوشته. مثلا بجا اینکه توی سایت href = "style.css" رو بنویسه . شبیه پایین لینکش رو گذاشته href="stle.css?t=234234242" مینویسه. و من همچنان دلیل این کار را نفهمیدم. کسی در این باره چیزی میدونه؟

1 پاسخ

نود جی اس یا زبان گو

نود جی اس
- 1 هفته پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام بنده میخوام سمت بک اند بجای نود جی اس از گو استفاده کنم باتوجه به اینکه جی اس رو هم بلدم به نظر شما کار درستی هست ؟(بیشتر در ارسال نوتیفیکیشن ها وچت روم استفاده خواهد شد ) دلیلش روهم سادگی زبان گو ودردسرهای که نود جی اس داره هست

1 پاسخ

طراحی قالب اپلیکیشن شبیه به آخرین خبر

فلاتر
- 1 هفته پیش
توسط الیاس بشکنی آپدیت شد

با عرض سلام من تازه شروع به یادگیری فلاتر کردم. و یک پروژه ای رو استارت زدم. می خواستم یه تمپلتی شبیه به اپلیکیشن آخرین خبر طراحی کنم. ممنون میشم برای شروع راهنمایی کنید که چجوری می تونم این لایوت رو بزنم. لینک عکس http://uupload.ir/view/2jm6_photo_2019-06-10_15-35-37.jpg

3 پاسخ

روش درست قرار دادن پروژه روی گیت

متفرقه
- 1 هفته پیش
توسط hamed sarkhosh آپدیت شد

سلام دوستان من یه سوالی دارم اینه که روش درست قرار دادن یه پروژه روی گیت چطوره وقتی تیمت مثلا ده نفرست. فرض کنید ده نفر روی بکند کار میکنن. بعد اصولش چطوره ؟ یه برنچ مستر داریم . شاید بعضی وقتا توی بعضی فایلا کانفلیکت پیش بیاد. نمیدونم هر ده نفر باید برنچ داشته باشن یا همه روی مستر کار کنن بعد کسی که پروژه رو میسازه نقشش maitainer هست بقیه دولوپر هستند.

2 پاسخ

کمک در حل مسئله خرد کردن پول

جاوا
- 1 هفته پیش
توسط reza_yki آپدیت شد

سلام و وقت بخیر بنده مسئله ای دارم که میدونم بیشتر کسایی که رشته کامپیوتر خوندن با همچین موردی برخورد کردن :) مسئله این:(به زبان جاوا) برنامه اي بنويسيد كه تمامي حالتهائي كه مي توان مبلغ 100 ریال را با سکه های ۱، ۲ و ۵ ریالی پرداخت نمود، را توليد و چاپ نمايد. من کد زیر رو نوشتم ولی اصلا وارد شرط نمیشه نمیدونم کجا اشتباه دارم: for (one = ۰; one <= ۵; one++) { for (two = ۰; tw...

8 پاسخ

انتخاب بین python و php وnodejs

متفرقه
- 1 هفته پیش
توسط ایمان آپدیت شد

سلام به همه دوستان عزیز قصد دارم وارد برنامه نویسی بک اند بشم با اینکه تجربه ۱ ساله ای از برنامه نویسی فرانت دارم و همچنین جاوااسکریپت رو در سطح متوسط بلدم حالا ار شما دوستانی که تجربه کار در این زبان های نام برده رو دارند لطفا منو راهنمایی کنن ممنون

9 پاسخ

کدام بهتر PHP laravel vs aspNET MVC است

متفرقه
- 1 هفته پیش
توسط hamed sarkhosh آپدیت شد

سلام باعرض خسته نباشید. من الان بین دوراهی موندم asp.net MVC VS laravel PHP بنظر شما کدوم یک برای انتخاب اول بهتر هست. از یک طرف میگم laravel php اسون تر ، رایگان ، منابع بیشتر. از یک طرف asp.net MVC محیط توسعه قدرتمند ویژوال استودیو رو داره پایگاهش sql server هست که بسیار سرتر از my sql هست.

5 پاسخ

HTML یا PHP

PHP
- 1 هفته پیش
توسط hamed sarkhosh آپدیت شد

سلام دوستان من یه سوالی داشتم!! می خواستم بدونم برای طراحی وب HTML بهتره یا PHP ؟ و بازار کار کدوم بهتره؟ اصلا بهترین زبان برنامه نویسی سایت چیه؟

10 پاسخ

چند سوال درباره Django

پایتون
- 2 هفته پیش
توسط Mojtaba Michael آپدیت شد

سلام من جایی خوندم فریمورک django خودش ابزار seo داره و پنل مدیریت آماده و خیلی چیزای دیگه دوستانی که با django پروژه زدن میشه بگید مزایا و معایبش چیه ؟ ایا اینقدر که تبلیغ میشه خوب هست یا نه ؟

4 پاسخ

Route Pattern عمومی برای همه کنترللر ها

لاراول
- 2 هفته پیش
توسط iSafari آپدیت شد

سلام بعضی مواقع توی پروژه های بزرگ گاهی ممکنه حداقل 20-30 کنترللر داشته باشیم که فرضا بطور میانگین توی هر کدوم از کنترللر های ، حداقل 10تا اکشن داشته باشیم که مثلا چیزی حدود 200-300 آدرس میشه که قراره کاربر باهاش درگیر بشه و به عبارتی براشون Route تعریف بشه! توی فریم ورک CakePHP ما موضوعی داریم به اسم Route Elements که میشه ی Route تعریف کرد که همه آدرس ها از اون پترن یا الگو پیروی کنند و آدرس دهی...

6 پاسخ

پیاده سازی دیزاین پترن Repository

لاراول
- 2 هفته پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام و خسته نباشید میخواستم بدونم روش استاندارد پیاده سازی ریپزیتوری پترن در لاراول چیه؟؟ کسی تا حالا انجام داده ؟؟ روشی که من در نظر دارم ساخت یک اینترفیس برای هر ریپزیتوری که توابع اختصاصی اون ریپزیتوری رو داشته باشه و ساخت یک BaseRepository برای عملیات CRUD که تمام ریپزیتوری ها از این کلاس مشتق میشن ممنون میشم اگر کسی تجربه ای داره بگه با تشکر

3 پاسخ

بازیابی رمز عبور وردپرس

وردپرس
- 2 هفته پیش
توسط پایان جهان آپدیت شد

درود دوستان... مشکل که وردپرس داره اینکه بخوام رمز عبور بازیابی کنم ایمیلی ارسال نمی کنه ... از طریق PHPMyadmin در جدول wp-user و ستون wp-pass رمز عبور جدید هش شده با MD5 تعریف کردم ولی متاسفانه کار نکرد و وارد نمیشه... تابع mail() هاست مشکل داره ایمیل بازیابی رمز عبور وردپرس ارسال نمی کنه یا خود بازیابی رمز عبور وردپرس مشکل داره؟

6 پاسخ

چگونه کاربر را با شماره id دیگران نتواند وارد شود

لاراول
- 2 هفته پیش
توسط هشنا آپدیت شد

ما دو کاربر داریم قرض کنید با آی دی و نام های زیر علی مرادی حسن محمودی من آمدم کد زیر را نوشتم برای لاگین کردن کاربران و ویرایش اطلاعات کاربران web.php Route::group(['middleware' => 'auth', 'prefix' => 'user/panel'], function () { Route::get('/', 'UserController@index')->name('user.panel'); Route::get('{user}/edit', 'UserController@edit')->name('user.panel.edit'); Route...

7 پاسخ

موضوع پرداخت آنلاین در اپ اندروید

اندروید
- 2 هفته پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام دوستان... من برای یک سایتی پرداخت آنلاین انجام دادم و الان برای app هم میخوان ولی اطلاعاتی ندارم که روش کار چجوری هست مثلا پس از پرداخت پنجره مرور گر بسته شود یا نه و چجوری بسته شود اصلا مراحل کار چجوری هست دوستان لطفا راهنمایی کنید (api رو خودم میزنم)

8 پاسخ

کار نکردن Auth check در Middleware

لاراول
- 2 هفته پیش
توسط hossein Emperatur آپدیت شد

سلام. من یک Middleware دارم که تو قسمت $middleware تو کرنل معرفیش کردم چون میخوام برای تمامی درخواست های اجرا بشه تا اینجا مشکلی نیست مشکل این که تو middleware مربوطه میخوام چک کنم کاربر لاگین کرده و نقش فلانه این کارو بکنه یا یه کاردیگه اما کد زیر کار نمیکنه یعنی اصلا شرط بررسی ورود کاربر همیشه false هست در صورتی که کاربر لاگین کرده if ( Auth::user() && Auth::user()->role != 'client')...

16 پاسخ

ارور Connection refused

PHP
- 2 هفته پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

با سلام من هرکاری میکنم برای طراحی ربات با این ارور بر خورد میکنم Failed to connect to api.telegram.org port ۴۴۳: Connection refused اس اس ال مشکلی نداره فعاله هاست هم روی سرور ایران نیست توکن۵ بار تست کردم و باز ارورر ۴۴۳ مید ریپورتی

3 پاسخ

خطا در اجرای لاراول روی هاست اشتراکی

لاراول
- 2 هفته پیش
توسط مهدی آپدیت شد

سلام خسته نباشید دوستان من سایت لاراولی روی روی هاست اشتراکی بالا آوردم و الان یه مشکل خوردم اینکه وقتی اون url هایی که اولشون ادمین داره و داخل فایل web.php وارد کردم رو انگار اصلا درست نمیخونه و دنبال فولدر ادمین میگرده که وجود نداره . میشه کمک کنید سایتم کامل درست شده فقط باید اپلودش کنم بره

7 پاسخ

import در vue

ویو جی اس
- 2 هفته پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام. وقتی از cli ویو استفاده می کنم برای ایمپورت کردن ویو و کامپوننت به روش زیر اقدام میکنم: import Vue from 'veu' import App from 'app' حالا سوال من اینه که وقتی که پروژه آنلاین شد و ما فایل vue.js رو تو دایرکتوری گذاشتم این دو تا رو چه جوری باید داخل فایل های جاواسکریپتمون فراخوانی کنیم؟

1 پاسخ

دانلود فایل فقط برای کاربران

لاراول
- 2 هفته پیش
توسط hossein Emperatur آپدیت شد

سلام من فایل ها رو تو پوشه public ذخیره کردم . میخوام فقط کاربرانی که لوگین کردن بتونن اون فایل رو ببینن یا دانلود کنن مثلا domain.com/data/sample.pdf طرف زد اول چک بشه کاربر لاگین شده (Auth::check()) بعد ادامه کار میدونم روش بهتری هست . الان با این دید که من فایل ها رو تو پوشه public گذاشتم و لینک مستقیم هم دادم تو اسکریپت راهکار بدین

8 پاسخ

ارور اپاچی xampp

PHP
- 2 هفته پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام خسته نباشید به تمام عزیزان راکتی. من وقتی xampp روباز می کنم و اپاچی رو استارت می زنم به من ارور سیستم httpd.exe به من می دهد چیکار کنم با تشکر.

12 پاسخ