بحث و گفتگو

در اینجا میتوانید به بحث و گفتگو در مورد مشکلات و مواردی که برایتان جالب است بپردازید

بحث و گفتگو ها

فیلتر ها
مرتب سازی : با بهترین پاسخ
دسته بندی : جی کوئری

اصلاح کد جی کوئری برای Validator

جی کوئری
- 1 ماه پیش
توسط سیدعلی موسوی آپدیت شد

با سلام خدمت دوستان سوال: چطوری میشه خطاهای برگشتی جیسون رو درکنار اینپوت ها نمایش داد؟! این عکس رو مشاهده بفرمایید ممنون میشم که راهنمایی کنید که چطوری میشه کد validator تویی جی کوئری ایجاد کرد که بصورت اتومات در کنار input نمایش داد؟! چون فرم ها اطلاعات طولانی درشون وجود داره نمیشه بیام دستی تک تک براشون کد بزنم تا خطاها رو در کنار اینپوت ها نمایش بده کدی که نوشتم function printErrorMsg(msg)...

2 پاسخ

مشکل در نوشتن فانکشن

جی کوئری
- 1 ماه پیش
توسط GHM آپدیت شد

سلام. من این تابع رو نوشتم ولی دقیق نمیدونم مشکلش چیه: function scrollTo(id) { $(window).scroll(function() { if($(this).scrollTop() >= $(id).offset().top - 50) { return true; } }); } اینم فراخوانی: if(scrollTo("#element")) { // codes }

3 پاسخ

دریافت اطلاعات url با jquery

جی کوئری
- 2 ماه پیش
توسط sariapro آپدیت شد

سلام تو php برای اینکه بتونی محتویات url رو بگیری از $_SERVER['REQUEST_URL'] استفاده میکنیم تو jquery هم تابعی هست که بشه گرفت مقدار url رو؟؟؟؟ @hesammousavi @alimotreb @ali.bayat

6 پاسخ

مشکل در دریافت اطلاعات جیسون

جی کوئری
- 3 ماه پیش
توسط ali salimi آپدیت شد

سلام کد زیر رو میزنم که مثلا تمام type هارو برام alert بده یکیشون رو فقط که وسطی هستش میاد آلرت بده درحالی که ۳ تا type در جیسون وجود دارد. کسی میدون مشکل این کد چیه؟ <script> var data = {"success": ۱, "results": [ { "type": "uG", "AQ": "۰", "CB": "۰", "CM": "۱", "CP": "۰", "CW": "۱", "DM": "۱", "EE": "۰", "IF": "۱", "IT": "CONFIG_۱_۳", "MB": "۰", "MC": "۱", "MP": "۰", "MR": "۱", "MT": "۰"...

4 پاسخ

مشکل در alert یک نتیجه در جیسون با جی کوئری

جی کوئری
- 3 ماه پیش
توسط میلاد آپدیت شد

سلام دوستان بنده چجوری میتونم از داده جیسون زیر مثلا type رو آلرت بدم؟ <script> var data = {"success": 1, "results": [ [ { "type": "CG", "AQ": "0", "CB": "0", "CM": "1", "CP": "0", "CW": "1", "DM": "1", "EE": "0", "IF": "1", "IT": "CONFIG_1_3", "MB": "0", "MC": "1", "MP": "0", "MR": "1", "MT": "0", "OP": "0", "PB": "1", "RE": "", "SB": "1", "WB": "0", "WC": "1", "WI": "", "WL": "0", "WR": "...

2 پاسخ

مزیت استفاده از json

جی کوئری
- 3 ماه پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام من میخام درخواس ajax بفرستم با جی کوئری حالا بصورتی معمولی بفرستم یا بصورت json چه تفاوتی دارند؟

3 پاسخ

ایجاد استایل در هنگام hover

جی کوئری
- 8 ماه پیش
توسط Alireza Kafi آپدیت شد

سلام دوستان من یه همچین owl carousel دارم که توش 24 تا محصول قرار داره ، میخوام با jquery کد بزنم که وقتی رو title هر کدوم رفتم عکس خود اون محصول bg ش عوض شه ولی مشکلم اینه که کل محصولات رنگش bg عوض میشه. <ul class="products products-slider owl-carousel ...etc"> <div class="owl-stage-outer owl-height" style="height: 421px;"> <div class="owl-stage"> <div...

2 پاسخ

ایجاد فرمت دلخواه در textarea با jquery

جی کوئری
- 1 سال پیش
توسط مرتضی صبیحی آپدیت شد

@hesammousavi سلام من یک textarea دارم که داخلش یه سری مقدادیر قرار میگیره، به این صورت: اپشن یک، آپشن دو، آیتم، آیتم۲ من میخوام هر کلمه ای که نوشته شد،پس از اینکه کلید enter رو زدم اون کلمه رو به فرمت زیر تغیر بده: آیتم => آیتم، آیتم ۲ => آیتم ۲، اینو چجوری پیاده کنم?

1 پاسخ

مشکل در اعتبارسنجی مقادیر عددی

جی کوئری
- 1 سال پیش
توسط وحید رضازاده آپدیت شد

@hesammousavi سلام با اعتبارسنجی این مشکل دارم: وقتی مقدار 55 رو وارد میکنم، متن ارور نمایش داده می شه. کد html <div class="col-12 col-md-4 mb-2"> <label for="floor">طبقه:</label> <input type="number" min="1" max="500" class="form-control" name="floor"...

1 پاسخ

کاهش کد جیکوئری

جی کوئری
- 1 سال پیش
توسط پوریا امجدزاده آپدیت شد

@hesammousavi سلام من همچین کدی رو دارم چجوری میشه اینو بازنویسی کنم و حجمش کم بشه؟ function regionValidation() { if ($("#region option:selected").val() === 'null'){ $("#regionError").html('لطفا نوع ملک را مشخص کنید.'); regionStatus = false; } else if($("#region option:selected").val() === 'city'){ regionStatus = true;...

2 پاسخ

مقایسه مقادیر پول در jquery

جی کوئری
- 1 سال پیش
توسط مرتضی صبیحی آپدیت شد

من دو تا اینپوت دارم که وقتی در اون عدد وارد میکنم به صورت پول وارد میشه، یعنی: 1,000 10,000 100,000 حالا چجوری این دو تا اینپوت رو مقایسه کنم؟ چون کاما داره در مقایسه مشکل ایجاد میشه function priceCompare() { var price_meterVal; var priceVal; $("#price_meter").on("keyup",function () { price_meterVal = $($("#price_meter")).val().replace(/,/g, '')...

2 پاسخ

چرا خالی آلرت نمیکنه

جی کوئری
- 1 سال پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

$("#price_meter").on("keyup",function () { comparison($("#price_meter").val()); }); function comparison($price_meter, $price) { var price_meter = $($price_meter).text().replace(/,/g, ''); var price = $($price).text().replace(/,/g, ''); alert(price_meter); }

3 پاسخ

مشکل در اعتبارسنجی فرم آپدیت شد

جی کوئری
- 1 سال پیش
توسط مرتضی صبیحی آپدیت شد

@hesammousavi سلام چرا success آلرت نمیشه؟ function contractValidation(){ if(!($('#sale').is(':checked') || $('#mortgage').is(':checked') || $('#rent').is(':checked'))) { $("#contractError").html('لطفا نوع قرارداد ملک خود را مشخص کنید.'); contractStatus = false; }else { if ($("#sale").is(':checked')){ if ($...

1 پاسخ

تبدیل عدد به پول در جی کوئری

جی کوئری
- 1 سال پیش
توسط مرتضی صبیحی آپدیت شد

@hesammousavi سلام من میخوام وقتی عدد وارد شد خود به خود سه تا سه تا کاما قرار بده و جدا کنه. من از این کد استفاده کردم و متوجه شدم با سایت های فارسی و راستچین مشکل داره $("#price_meter").on("keyup",function () { var price_meter = $(this).val(); price_meter = addCommas(price_meter); $("#price_meter").val(price_meter); function addCommas(x) { var parts =...

2 پاسخ

به چه معناست integrity و crossorigin

جی کوئری
- 1 سال پیش
توسط Arshavir آپدیت شد

سلام به چه معناست integrity , crossorigin <script src="https://cdnjs.cloudflare.com/ajax/libs/popper.js/۱.۱۱.۰/umd/popper.min.js" integrity="sha۳۸۴-b/U۶ypiBEHpOf/۴+۱nzFpr۵۳nxSS+GLCkfwBdFNTxtclqqenISfwAzpKaMNFNmj۴" crossorigin="anonymous"></script>

4 پاسخ

انتخاب استان و شهرستان

جی کوئری
- 1 سال پیش
توسط علی آپدیت شد

سلام دوستان . من میخام یک bootstrap modal باز کنم و دوتا input داخلش باشه . بعد این دو تا یکیش استان و دیگری شهرستان باشه. مثلا استان رو تهران انتخاب کرد شهرستان های تهران در دومی ظاهر بشه و الی اخر. توی پیج معمولی اینکارو کردم ولی توی مودال به مشکل خوردم

2 پاسخ

مشکل حروف فارسی در pdf in jquery datatable

جی کوئری
- 2 سال پیش
توسط ali آپدیت شد

وقتی می خواهم جدول موردنظرم که با datatablejquery ایجاد کرده ام خروجی Pdfیا Excel بگیرم درصورتیکه داده به زبان فارسی باشد حروف بشکل نا متعارف نمایش داده میشود برای حل این مشکل باید چکار کرد http://uupload.ir/files/2kor_untitled.png <script src="~/Scripts/DataTables/jquery.dataTables.min.js"></script> <script src="~/Scripts/DataTables/dataTables.buttons.min.js"&gt...

2 پاسخ

انتخاب زیر مجموعه از یک select

جی کوئری
- 2 سال پیش
توسط mrwebdeveloper آپدیت شد

سلام . من دو تا select دارم . که اولی میخوام دسته بندی باشه مثلا لوازم برقی . بعدش میخوام همزمان که دسته انتخاب میشه زیرمجموعه های لوازم برقی بیان و تو select دوم بشینن . با ajax این کارو کردم و id دسته رو گرفتم و فرستادم . و دریافتش هم کردم ولی برمیگردونم تو select دوم آ\دیت نمیشه . باید رفرش کنم صفحه رو که بیان . راهش چیه؟

1 پاسخ