بحث و گفتگو

در اینجا میتوانید به بحث و گفتگو در مورد مشکلات و مواردی که برایتان جالب است بپردازید

بحث و گفتگو ها

فیلتر ها
مرتب سازی : با بهترین پاسخ
دسته بندی : جی کوئری

ایجاد استایل در هنگام hover

جی کوئری
- 5 ماه پیش
توسط Alireza Kafi آپدیت شد

سلام دوستان من یه همچین owl carousel دارم که توش 24 تا محصول قرار داره ، میخوام با jquery کد بزنم که وقتی رو title هر کدوم رفتم عکس خود اون محصول bg ش عوض شه ولی مشکلم اینه که کل محصولات رنگش bg عوض میشه. <ul class="products products-slider owl-carousel ...etc"> <div class="owl-stage-outer owl-height" style="height: 421px;"> <div class="owl-stage"> <div...

2 پاسخ

ایجاد فرمت دلخواه در textarea با jquery

جی کوئری
- 10 ماه پیش
توسط مرتضی صبیحی آپدیت شد

@hesammousavi سلام من یک textarea دارم که داخلش یه سری مقدادیر قرار میگیره، به این صورت: اپشن یک، آپشن دو، آیتم، آیتم۲ من میخوام هر کلمه ای که نوشته شد،پس از اینکه کلید enter رو زدم اون کلمه رو به فرمت زیر تغیر بده: آیتم => آیتم، آیتم ۲ => آیتم ۲، اینو چجوری پیاده کنم?

1 پاسخ

مشکل در اعتبارسنجی مقادیر عددی

جی کوئری
- 10 ماه پیش
توسط وحید رضازاده آپدیت شد

@hesammousavi سلام با اعتبارسنجی این مشکل دارم: وقتی مقدار 55 رو وارد میکنم، متن ارور نمایش داده می شه. کد html <div class="col-12 col-md-4 mb-2"> <label for="floor">طبقه:</label> <input type="number" min="1" max="500" class="form-control" name="floor"...

1 پاسخ

کاهش کد جیکوئری

جی کوئری
- 10 ماه پیش
توسط پوریا امجدزاده آپدیت شد

@hesammousavi سلام من همچین کدی رو دارم چجوری میشه اینو بازنویسی کنم و حجمش کم بشه؟ function regionValidation() { if ($("#region option:selected").val() === 'null'){ $("#regionError").html('لطفا نوع ملک را مشخص کنید.'); regionStatus = false; } else if($("#region option:selected").val() === 'city'){ regionStatus = true;...

2 پاسخ

مقایسه مقادیر پول در jquery

جی کوئری
- 10 ماه پیش
توسط مرتضی صبیحی آپدیت شد

من دو تا اینپوت دارم که وقتی در اون عدد وارد میکنم به صورت پول وارد میشه، یعنی: 1,000 10,000 100,000 حالا چجوری این دو تا اینپوت رو مقایسه کنم؟ چون کاما داره در مقایسه مشکل ایجاد میشه function priceCompare() { var price_meterVal; var priceVal; $("#price_meter").on("keyup",function () { price_meterVal = $($("#price_meter")).val().replace(/,/g, '')...

2 پاسخ

چرا خالی آلرت نمیکنه

جی کوئری
- 10 ماه پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

$("#price_meter").on("keyup",function () { comparison($("#price_meter").val()); }); function comparison($price_meter, $price) { var price_meter = $($price_meter).text().replace(/,/g, ''); var price = $($price).text().replace(/,/g, ''); alert(price_meter); }

3 پاسخ

مشکل در اعتبارسنجی فرم آپدیت شد

جی کوئری
- 10 ماه پیش
توسط مرتضی صبیحی آپدیت شد

@hesammousavi سلام چرا success آلرت نمیشه؟ function contractValidation(){ if(!($('#sale').is(':checked') || $('#mortgage').is(':checked') || $('#rent').is(':checked'))) { $("#contractError").html('لطفا نوع قرارداد ملک خود را مشخص کنید.'); contractStatus = false; }else { if ($("#sale").is(':checked')){ if ($...

1 پاسخ

تبدیل عدد به پول در جی کوئری

جی کوئری
- 10 ماه پیش
توسط مرتضی صبیحی آپدیت شد

@hesammousavi سلام من میخوام وقتی عدد وارد شد خود به خود سه تا سه تا کاما قرار بده و جدا کنه. من از این کد استفاده کردم و متوجه شدم با سایت های فارسی و راستچین مشکل داره $("#price_meter").on("keyup",function () { var price_meter = $(this).val(); price_meter = addCommas(price_meter); $("#price_meter").val(price_meter); function addCommas(x) { var parts =...

2 پاسخ

به چه معناست integrity و crossorigin

جی کوئری
- 11 ماه پیش
توسط Arshavir آپدیت شد

سلام به چه معناست integrity , crossorigin <script src="https://cdnjs.cloudflare.com/ajax/libs/popper.js/۱.۱۱.۰/umd/popper.min.js" integrity="sha۳۸۴-b/U۶ypiBEHpOf/۴+۱nzFpr۵۳nxSS+GLCkfwBdFNTxtclqqenISfwAzpKaMNFNmj۴" crossorigin="anonymous"></script>

4 پاسخ

انتخاب استان و شهرستان

جی کوئری
- 1 سال پیش
توسط علی آپدیت شد

سلام دوستان . من میخام یک bootstrap modal باز کنم و دوتا input داخلش باشه . بعد این دو تا یکیش استان و دیگری شهرستان باشه. مثلا استان رو تهران انتخاب کرد شهرستان های تهران در دومی ظاهر بشه و الی اخر. توی پیج معمولی اینکارو کردم ولی توی مودال به مشکل خوردم

2 پاسخ

مشکل حروف فارسی در pdf in jquery datatable

جی کوئری
- 1 سال پیش
توسط ali آپدیت شد

وقتی می خواهم جدول موردنظرم که با datatablejquery ایجاد کرده ام خروجی Pdfیا Excel بگیرم درصورتیکه داده به زبان فارسی باشد حروف بشکل نا متعارف نمایش داده میشود برای حل این مشکل باید چکار کرد http://uupload.ir/files/2kor_untitled.png <script src="~/Scripts/DataTables/jquery.dataTables.min.js"></script> <script src="~/Scripts/DataTables/dataTables.buttons.min.js"&gt...

2 پاسخ

انتخاب زیر مجموعه از یک select

جی کوئری
- 2 سال پیش
توسط mrwebdeveloper آپدیت شد

سلام . من دو تا select دارم . که اولی میخوام دسته بندی باشه مثلا لوازم برقی . بعدش میخوام همزمان که دسته انتخاب میشه زیرمجموعه های لوازم برقی بیان و تو select دوم بشینن . با ajax این کارو کردم و id دسته رو گرفتم و فرستادم . و دریافتش هم کردم ولی برمیگردونم تو select دوم آ\دیت نمیشه . باید رفرش کنم صفحه رو که بیان . راهش چیه؟

1 پاسخ