بحث و گفتگو

در اینجا میتوانید به بحث و گفتگو در مورد مشکلات و مواردی که برایتان جالب است بپردازید

بحث و گفتگو ها

فیلتر ها
مرتب سازی : با بهترین پاسخ

سینک کردن ۲ جدول هنگام ذخیره یک مطلب

لاراول
- 2 هفته پیش
توسط سید حسین رضوی آپدیت شد

میخوام وقتی دارم یک مطلب رو ذخیره می کنم همزمان ۲ تا دسته بندی براش ذخیره بشه. در نحوه نوشتن کوئری در کنترلر به مشکل خوردم: کد فعلیم اینه: auth()->user()->article()->create(array_merge($request->all('title','description','body','tags','images','galleries'), ['images'=>$imagesUrl, 'galleries'=>$galleryArr]))->categories()->sync($request->categories); توی کد بالا...

4 پاسخ

حذف و اضافه در بخش ویرایش

لاراول
- 2 هفته پیش
توسط علی فرمانی آپدیت شد

با سلام من یک فرمی دارم که یه تعداد اقلام میگیره و ثبت میکنه تا اینجا هیچ مشکلی نیست مشکل اینجاست وقتی من بخوام همین فرم رو ویرایش کنم و همون اقلام رو از دیتابیس فراخوانی میکنم کاربر اگر داخل ویرایش بخواد یکی از اقلام رو حذف کنه چطوری باید متوجه بشم و اون مورد رو از بانک حذف کنم. منتهی نمیدونم چطوری شکل فرمم رو نمایش بدم چون امکان درج تصویر رو ندارم

1 پاسخ

خروجی PDF فارسی با لاراول

لاراول
- 2 هفته پیش
توسط علی فرمانی آپدیت شد

سلام دوستان من نیاز دارم از یکسری اطلاعات خروجی به صورت pdf بگیرم ولی متاسفانه 4 5 تا پکیج نصب کردم که هیچکدام زبان فارسی پشتیبانی نکردن اگه دوستان پکیجی سراغ دارن که امتحان کردن و با زبان فارسی مشکلی نداشته ممنون میشم معرفی کنن باتشکر

4 پاسخ

فقط یک کلیک در یک ثانیه

جاوااسکریپت
- 2 هفته پیش
توسط ali salimi آپدیت شد

سلام بچه ها من یک فرم دارم که وقتی کلیک میکنی روش. مشکل داره که اگر مثلا دابل کلیک کنی دو بار فرم به دیتابیس میره. میخام محدودیت ایجاد کنم که هر ثانیه فقط یک کلیک اجازه زدن در ثانیه باشه. آخه فرم من یه محاسباتیم با ریاضی انجام میده که اگه چند بار پشت سر هم کلیک بشه جواب درستی رو ارایه نمیده فقط باید یک بار کلیک بشه و مکث بشه که محاسبات رو برنامه انجام بده و بعد بتونه کلیک بعدیشو انجام بده. سپاسگ...

4 پاسخ

تکرار اعداد بدون فیلتر کردن

جاوااسکریپت
- 3 هفته پیش
توسط ali salimi آپدیت شد

سلام دوستان، یک سوال ساده، من توی یک آرایه یک سری اعداد قرار دادم. مثل نمونه زیر [1,21,2,32,4,34,5,45,4] خب حالا میخوام به وسیله جاوااسکریپت یا کتابخانه جی کوئری کل اعداد چک بشه که دو عدد مثل هم نباشن. اگه بودن فقط آلرت بده. ممنون میشم راهنمایی کنین

5 پاسخ

مشکل با آن دلیت

لاراول
- 3 هفته پیش
توسط asani آپدیت شد

سلام من برای همه کلید های خارجی onDelete('cascade') گذاشتم ولی کار نمیکنه! خیلی سرچ کردم گفته بودن $table->engine='InnoDB' بزارم که وقتی گذاشتم ارور میگرفت که نمیتونه پرایمری جدول اول رو داخل فیلد کلید خارجی جدول دوم بزاره !

6 پاسخ

طبیق دادن کلمات در یک المنت

جاوااسکریپت
- 3 هفته پیش
توسط ali salimi آپدیت شد

سلام بچه ها من چند دکمه دارم. که هر دکمه یک ایدی مخصوص مثلا (u123123, r123123 , e123123 , v123123)به خودش رو داره که این ایدی ها یک کلمه بهشون اضافه شده و در اصل سرچمشه ش از یک ایدی اصلی که (123123) است. هستش. میخام وختی روی چند دکمه تصادفی کلیک میکنم. و بیاد اونایی که ریشه ایدی هاشون شبیه هم باشه بهم بگه که ریشه اینا شبیه به همه. نمیخام از php استفاده کنم و میخام از جی کویری یا جاوااسکریپت استفاد...

11 پاسخ

چرا php artisan serve

لاراول
- 3 هفته پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام رفقا . یه سوالی که از موقع شناخت من بالاروال وجود داشت که چرا لاراول رو باید با کنسول راه اندازی کنیم؟ چرا لاراول همچنین سیاستی رو به کار برده و حتما باید php artisan serve زده بشه؟ ممنونم که برای رفع ابهاتم کنار من هستید

5 پاسخ

مشکل انتخاب بین ویو وریکت

جاوااسکریپت
- 3 هفته پیش
توسط علی فرمانی آپدیت شد

سلام دوستان بین این دو گیر کردم سمت کلاینت کدوم یکی راحتر هست وقدرت بیشتری میده ؟ به نظر شما دوتاشو یاد بگیریم بهتره یا یکی رو انتخاب کنیم تاوقتمونو به دیگر مسائل برنامه نویسی اختصاص بدیم

5 پاسخ

مشکل در گرفتن خروجی اندروید

فلاتر
- 3 هفته پیش
توسط الیاس بشکنی آپدیت شد

سلام من موقع گرفتن خروجی با خطای زیر رو به رو میشم دلیلش چی میتونه باشه؟ تشکر Flutter crash report; please file at https://github.com/flutter/flutter/issues. ## command flutter build apk --release ## exception ProcessException: ProcessException: Process "F:\MyProjects\alimelodi\android\gradlew.bat" exited abnormally: Exception in thread "main" java.lang.RuntimeException: Could not load wrapper...

2 پاسخ

تبدیل شدن به توسعه دهنده ارشد

لاراول
- 3 هفته پیش
توسط smart آپدیت شد

وقت بخیر. من یکی دو سالی هست که با لاراول کار میکنم و تا الان چند پروژه فروشگاهی و ... با لاراول انجام دادمو تا حد بنظرم متوسطی لاراول رو بلدم. ولی هدفم اینه که تبدیل به یه توسعه دهنده ارشد بشم یعنی بتونم به خودم بگم "یه لاراول کار کاملا حرفه ای". تا الان هم چندین دوره لاراول رو مشاهده کردم. 1- چه مراحلی رو باید برم تا تبدیل به یه توسعه دهنده ارشد بشم؟ آموزش خاصی اگه هست ممنون میشم معرفی...

7 پاسخ

کدوم mail server مناسب است

لاراول
- 3 هفته پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

سلام دوستان من پروژم روی یک سرور بالا اومده حالا برای ارسال ایمیل ها باید میل سرور داشته باشم یا اینکه از جیمیل استفاده کنم ؟ میل سرور کدوم مناسبه بنظرتون ؟

5 پاسخ

چگونه با لاراول pdf را ایجاد کنیم

لاراول
- 3 هفته پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

من میخواهم برای هر گزارشی که کاربر روی <kbd>دانلود PDF</kbd> را کلیک کنه براش pdf را بتونه دانلود کنه. به کدهای من توجه کنید. report.blade.php <a class="btn btn-primary btn-sm" href="{{ route('report-export-pdf', $order) }}">ئانلود PDF</a> web.php Route::get('report/export-pdf/{order}', 'ReportController@export_pdf')->name('report-export-pdf'); ReportController.php publi...

1 پاسخ

ساخت ادیتور تی شرت آنلاین

طراحی وب
- 3 هفته پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

سلام وقت بخیر دوستان کسی میدونه این سیستم هایی که به صورت گرافیکی و آنلاین بهتون دسترسی میدن تی شرت خودتون رو طراحی کنید یا مثلا به صورت درگ اند دراپ اجازه میده به چهره کارتونی بسازی با چی ساخته میشه؟

3 پاسخ

Regex برای فیلد های نام و نام خانوادگی

لاراول
- 3 هفته پیش
توسط Reza Amini آپدیت شد

Regex میخوام که فقط حروف فارسی رو قبول کنه . نه اعداد چه لاتین چه فارسی و نه کارکترهای خاص و کارکترهای انگلیسی ممنون مشم کمک کنید

4 پاسخ

پروژه لاراول به صورت لوکال

امنیت
- 3 هفته پیش
توسط amir1991 آپدیت شد

با سلام من قصد ایجاد یک پروژه با استفاده از لاراول رو دارم و میخوام این پروژه به صورت لوکال از طریق xampp رو ویندوز اجرا بشه , میخواستم ببینم برای ایجاد امنیت به منظور اینکه کسی نتونه به سورس پروژه دسترسی پیدا کنه چکار باید کنم؟ دسترسی به phpmyadmin رو از طریق ورود دو مرحله ای بستم اما میخواستم راهنمایی کنید چطور دسترسی به سورس پروژه رو ببندم با تشکر

2 پاسخ

بوت استرپ فارسی tooltip

طراحی وب
- 3 هفته پیش
توسط محمود خسروی آپدیت شد

سلام من از کد زیر برای نمایش توضیحات استفاده کردم ولی بدجور نمایش میده. <td><span data-toggle="tooltip" data-placement="top" title="{{ $work->description }}"> {{ str_limit($work->description, 50) }} </span></td> <script> $(function () { $('[data-toggle="tooltip"]').tooltip() }) </script> هیچی من استفاده نکردم فقط از این کدها استفاده کردم...

3 پاسخ

چگونه مهارت خود را در پی اچ پی و لاراول افزایش دهیم

لاراول
- 4 هفته پیش
توسط hamed sarkhosh آپدیت شد

سلام و درود همتون میدونید اینکه توی یک چیز متخصص بشیم چقد خوبه ، واسه همین من مدتهاست پی اچ پی و لاراول کار میکنم و روی این موارد تسلط پیدا کردم : ۱- PHP CORE ۲- PHP Object Oriented ۳- PHP SOLID PRINCIPLES ۴- PHP DESIGN PATTERNS ۵- PHP CUSTOM FRAMEWORK ۶- لاراول ( چندین پروژه شامل مباحثی که در آموزش های راکت سرفصلهاش هست ، انجام دادم ) ۷- و تمام چیزهایی که تا حالا سرفصل هاش مطرح شده توی سایت های م...

6 پاسخ

مشکل در اسکرول های تو در تو

فلاتر
- 4 هفته پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام خسته نباشید @hesammousavi ببخشید من یه اسلایدر دارم بالای صفحه و یه لیست ویو پایینش میخوام وقتی اسکرول میکنم اسلایدر بره بالا و بقیه لیست رو نشون بده ولی نمیشه و حتما باید روی خود لیست ویو اسکرول کنم چیکار کنم باید؟ عکس رو ببینید : http://s8.picofile.com/file/8364644550/Screenshot_1561401558.png

1 پاسخ

errno 150 Foreign key constraint is incorrectly formed

لاراول
- 4 هفته پیش
توسط سینا خوشدل آپدیت شد

سلام @hesammousavi اررور زیر رو می گیرم وقتی می خوام جداول زیر رو درست کنم roles , permissions و جدول میانی permission_role و جدول میانی role_user ارور: (errno: ۱۵۰ "Foreign key constraint is incorrectly formed") (SQL: alter table `permission_role` add constraint `permission_role_permission_id_foreign` foreign key (`permission_id`) references `permissions` (`id`) on delete cascade) کد مایگریشن من:...

10 پاسخ

اسپم شناخته شدن ایمیل های وردپرس

وردپرس
- 4 هفته پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

سلام دوستان تمامی ایمیل هایی که از وردپرس به ایمیل کاربر ارسال میشه متاسفانه در پوشه اسپم ذخیره میشه میدونید مشکل چی هست؟ یا باید چی کنم؟ من برای ارسال ایمیل از تابع wp_mail استفاده کردم

3 پاسخ

مقایسه دو تاریخ در لاراول

لاراول
- 4 هفته پیش
توسط محمدحسن یگانه آپدیت شد

سلام خسته نباشید من برای کاربرانم توی سایت توی دیتابیس users یه فیلدی داریم به اسم expire که توسط cronjob میاد هر نیم ساعت یک بار چک میشه که از زمان فعلی کوچیک تر نباشه اگر باشه به کاربر اس ام اس میره که عضویتت منقضی شد $now = Carbon::now()->format('Y-m-d h:i:s'); $applicants = Applicant::whereDate('expire', '<', $now)->get(); کد به صورت بالا هستش applicant همون user هستش مشکل ای...

1 پاسخ

multi header wordpress

وردپرس
- 4 هفته پیش
توسط علی فرمانی آپدیت شد

سلام دوستان وقت بخیر یک سوال داشتم از خدمت دوستان عزیز من دوتا هدر دارم هدر صفحه اصلی با هدر صفحه تکی مطالب باهم فرق میکنه میتونین کمک کنید و بگین باید چه کنم یک راه حل خودم انجام دادم اما مشکل داره!

5 پاسخ

بهترین روش یادگیری

PHP
- 4 هفته پیش
توسط بهزاد غیاثی آپدیت شد

سلام دوستان قبلا اشاره کردم ک بنده html css bootstarp رو از این سایت یاد گرفتم و طبق تعریفهایی ک دیدم بهترین گزینه برای بک اند پی اچ پی هست. اما اینجا یک مسئله هست ک گفتم قبل از شروع کردن حداقل اینجا درمیون بزار گرچه شاید از نظر خیلیا مسخره بیاد. من این دوره هارو ک یادگرفتم تقریبا ب این شکل بود ک هر قسمت رو تماشا میکردم و استپ میکردم ک هارو جزوه می‌کردم و دوباره پلی و درآخر جزوه رو میخوندم و چندبا...

9 پاسخ

سیو کردن اطلاعات textarea به صورت html

PHP
- 4 هفته پیش
توسط erfan yosefi آپدیت شد

سلام و وقت بخیر کدها را به صورت عادی نوشتیم وقتی در textarea مطلبی می نوسیم در دیتابیس سیو می کنیم مثلا وقتی یک خط جا می اندازیم متوجه نمی شود و پست سر هم مطلب می آید. وقتی نوشته در textarea را می نویسم به صورت نوشته سیو شده نمایش می دهد. چطوری می تونیم بفهمونیم که وقتی در نوشته یک خط انداختیم یعنی به خط بعدی برو http://s9.picofile.com/file/8364418368/Capture.JPG

3 پاسخ

ورد پرس یا توسعه وب

وردپرس
- 4 هفته پیش
توسط erfan yosefi آپدیت شد

با سلام به همه دوستان گرامی. دوستان من یه مشاوره کلی میخوام. بنده لیسانس الکترونیک هستم و با زبان برنامه نویسی C کار کردم البته برای میکروپروسسور ها. حالا میخوام توسعه وب رو به صورت حرفه ای دنبال کنم. سوالم اینه که تا ابزارهای مدیریت محتوا مثل ورد پرس و... وجود دارن توجیهی داره که به صورت حرفه ای توسعه وب رو دنبال کرد؟؟ لطفا راهنماییم کنید

13 پاسخ

ارورsqlstate4200

لاراول
- 4 هفته پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

سلام در اوایل درس ۵رفع ارور را توضیح دادین من تمام مسیر شما را امتحان کردم ولی برای من ارور زیر را میده و هنوز مشکلم حل نشده Connection.php:458,664 Pdoexeption::sqlstate[42s01 ] و در ادامه وقتی schemaرا میزنم توی مسیر خودش این ارور را میده In appserviceprovider.php line 26: class 'app/providers/schema' not foundرا میدهد،درضمن از آموزشهای خوبتون خیلی خیلی ممنونم

5 پاسخ