بحث و گفتگو

در اینجا میتوانید به بحث و گفتگو در مورد مشکلات و مواردی که برایتان جالب است بپردازید

بحث و گفتگو ها

فیلتر ها
مرتب سازی : با بهترین پاسخ

خطا در برنامه ریکت نیتیو

ری اکت جی اس
- 2 سال پیش
توسط علی آپدیت شد

سلام دوستان. من موقع کار با react native با خطای زیر مواجه میشم واسه چی میتونه باشه؟ Uncaught Error: Invariant Violation: Element type is invalid: expected a string (for built-in components) or a class/function but got: object file app.js import React, { Component } from 'react'; import { AppRegistry } from 'react-native'; //import Login from './src/components/Login'; import Articles from './src/c...

3 پاسخ

پکیج تیکت پشتیبانی

لاراول
- 2 سال پیش
توسط محمد آپدیت شد

با سلام و عرض تبریک امروز، کسی می‌تونه یک پکیج خوب معرفی کنه برای پشتیبانی و تیکت سایت برای سایتی که با لاراول نوشته شده؟ که استفاده کرده باشید و مشکل زیادی باهاش نداشتید.. به نظرتون خودم از اول بنویسمش یا از پکیج‌های آماده استفاده کنم؟ متشکرم

4 پاسخ

مشکل در پکیج flash messages

PHP
- 2 سال پیش
توسط heather آپدیت شد

سلام خدمت شما اقای موسوی .... ببخشید من در قسمت مربوط به کار با پکیج ها یک مشکلی واسم پیش امده. اونم اینه که به من ارور میده : Fatal error: Uncaught Error: Class 'Plasticbrain\FlashMessages\FlashMessages' not found in C:\xampp\htdocs\oop\bootstrap\atuoload.php:۷ Stack trace: #۰ C:\xampp\htdocs\oop\templates\header.php(۲): include() #۱ C:\xampp\htdocs\oop\register.php(۳): require('C:\xampp\htdocs.....

4 پاسخ

تکرار و نمایش توسط حلقه For در React Native

ری اکت جی اس
- 2 سال پیش
توسط محمد آپدیت شد

باسلام خدمت دوستان عزیز از دوستانی که تجربه کار با React Native دارن سوالی داشتم میخواستم ببینم چه جوری میشه توسط حلقه for داده ها رو به این صورت نمایش بدیم؟ Show(){ for (i = 0; i <= 10; i++) { return ( <Text>{i}</Text> ) } } render() { return ( <Container> {this.Show()} </Container> ) } مشکل بنده ا...

4 پاسخ

آپدیت کردن Slug

لاراول
- 2 سال پیش
توسط بهرام آپدیت شد

با سلام. وقتی title آپدیت میشه slug همونطوری مثه قبل می مونه. چطوری وقتی title را آپدیت می کنم slug هم آپدیت شود؟ مدل Article : class Article extends Model { protected $guarded = ['category_id']; use Sluggable; public function sluggable() { return [ 'slug' => [ 'source' => 'title' ] ]; } متد آپدیت : public func...

1 پاسخ

بازدید سایت بر اساس روز هفته و ماه

PHP
- 2 سال پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

دوستان تو پروژم میخام بازدید کل سایت بر اساس روز و هفته و ماه رو پیاده کنم از my sql و php استفاده میکنم چجوری باید این سیستم رو پیاده کنم تو گوگل هم سرج کردم ولی به نتیجه ای که کارمو راه بندازه نرسیدم

1 پاسخ

مشکل در آپلود تصویر

لاراول
- 2 سال پیش
توسط محمد نمازی آپدیت شد

باسلام برای آپلود تصویر این ارور رو دریافت میکنم . Array to string conversion کد کنترولر : public function update(SettingRequest $request, Setting $setting) { // $setting = Setting::findOrFail(1); $logo = $request->file('logoUrl'); $favico = $request->file('favicoUrl'); $inputs = $request->all(); if($logo) { $inputs['logoUrl'] = $this->uploadImages($request-...

4 پاسخ

Call کردن متد در React Native

ری اکت جی اس
- 2 سال پیش
توسط محمد آپدیت شد

با سلام بنده یک مشکل تو پکیج react-native-router-flux دارم اگر کسی راه حل رو بلده ممنون میشم کمک کنه. <Scene key="W1" component={W1} title="W1"/> <Scene key="ShowLightbox" component={ShowLightbox} onExit={() => this.onSave()} /> من میخوام بعد از بسته شدن ShowLightbox متدی که تو کامپوننت W1 هست اجرا بشه! بهترین راه و اصولی ترین راه برای انجام این کار چیه؟

3 پاسخ

ورود با پکیج socialite

لاراول
- 2 سال پیش
توسط محمد آپدیت شد

سلام بعد از زدن دکمه ثبت نام گوگل با این پیام مواجه می‌شوم That’s an error. Error: invalid_request Missing required parameter: client_id Learn more Request Details redirect_uri=http://localhost:8000/login/google/callback scope=openid profile email response_type=code state=xEC4bho7jGO3FD8rWLDvP7XOyXtM4gtv3DjQDrm وات ایز دِ پرابلم؟ public function redirectToProvider() { return Social...

3 پاسخ

ایجاد page معرفی برای چند ثانیه برای اپ

ری اکت جی اس
- 2 سال پیش
توسط Extern آپدیت شد

سلام یه سوال : توی اپم میخوام وقتی کاربر روی اپ کلیک کرد هنگام باز شدن صفحه یه چند ثانیه 1 page معرفی اپ باشه بعد بره داخل برنامه به نظرتون از چه کامپوننت باید استفاده کنم؟

1 پاسخ

تقویم شخصی

لاراول
- 2 سال پیش
توسط pedi آپدیت شد

سلام میخواستم بپرسم توی برنامه لاراول چه جوری میشه یه تقویم شمسی خام توی برنامه داشت و کاربر هر جور که دلش میخاد اونو بتونه شخصی سازی کنه..مثلا یه روزایی رو تعطیل کنه یا کارایی مثل این.

3 پاسخ

سایت راکت

طراحی وب
- 2 سال پیش
توسط mahdi motamedi آپدیت شد

سلام میخواستم بدونم برای طراحی سایت راکت از چه تکنولوژی و زبان هایی استفاده شده ؟

5 پاسخ

تکمیل بخش بحث و گفتگو

فیدبک سایت
- 2 سال پیش
توسط mahdi motamedi آپدیت شد

سلام فکر میکنم اگر میخواهید بخش بحث و گفتگو رونق بگیره باید این موارد رو انجام بدین: 1- قابلیت امتیاز دهی به کاربران و مشخص کردن امتیاز هر کاربر در پروفایل 2- قابلیت اضافه کردن کامنت روی هر پاسخ در صورت داشتن امتیاز بالا 3- قابلیت انتخاب بهترین پاسخ و دادن امتیاز بالا به کسی که بهترین پاسخ را داده است. 4- مشاهده تاریخچه پاسخ ها و سوالات هر کاربر در صفحه پروفایل 5- انتخاب تگ های مورد علاقه برای هر...

4 پاسخ

پر کردن Picker از دیتابیس در React Native

ری اکت جی اس
- 2 سال پیش
توسط محمد آپدیت شد

سلام خدمت همه دوستان عزیز از دوستان اگر کسی با Picker ها در React Native کار کرده ممنون میشم نحوه پر کردن Picker ها رو اینجا آموزش بده.

3 پاسخ

رفع Warning در React Native

ری اکت جی اس
- 2 سال پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام به همه دوستان کسی میدونه برای رفع هشدار assigning directly to this.state is deprecated (except inside a component's constructor). use setState instead. دقیقا باید چیکار کنیم؟

1 پاسخ

خطای ForumController

لاراول
- 2 سال پیش
توسط پایان جهان آپدیت شد

درود دوستان.. خطای زیر: Symfony \ Component \ Debug \ Exception \ FatalThrowableError (E_ERROR) Class 'App\Http\Controllers\Forum' not found و کدی که من نوشتم: public function store(Request $request) { $this->validate($request, array( 'title' => 'required|max:100', 'post' => 'required' )); $forum = New Forum; $forum -> t...

5 پاسخ

ارسال ایمیل در لاراول

لاراول
- 2 سال پیش
توسط reza zare آپدیت شد

سلام دوستان. برای ارسال ایمیل بصورت queue داخل لوکال هاست (ویندوز) باید چیکار کرد؟ کلا یکی یه توضیحی راجب ارسال ایمیل توی ویندوز به من بده که دقیقا باید چیکار کنم. مستندات job و queue و event و اینارو خوندم. cronjob هم خوندم اما شنیدم اینا داخل لینوکس فقط جواب میدن. برای ویندوز چه راهکاری هست؟ بدون زدن دستور در کامند پرامپت. مثلا میخام یک دقیقه بعد از درخواست، ایمیل ارسال بشه. اگه لینکی یا منبعی ب...

2 پاسخ

شمارش معکوس با فرمت ساعت دیجیتال

ری اکت جی اس
- 2 سال پیش
توسط محمد آپدیت شد

سلام خدمت دوستان عزیز بنده مدتی هست که دوره react-native رو شروع به یادگیری کردم و میخوام یک تایمر تو صفحه اپ داشته باشم، به صورتی که عدد رو به دقیقه بهش بدم و شروع به شمارش معکوس کنه! مثلا دقیقه رو بگیره و شروع به کم شدن زمان با فرمت ساعت دیجیتال کنه تا به 00:00 برسه. از دوستان کسی میتونه کمکم کنه؟

2 پاسخ

ارور لاگین لاراول

لاراول
- 2 سال پیش
توسط حاتمی آپدیت شد

سلام من طبق آموزش فروشگاه پیشرفته از auth برای لاگین استفاده کردم وقتی رجیستر میکنم اون موقع لاگین میشه و با متد گت logout میشم اما دوباره که میخام با همون ایمیل و پسورد لاگین بشم میگه : These credentials do not match our records درحالیکه دقیقا همونیه که رجیستر کردم و تو دیتابیس ذخیره میشه البته بگم که من حتی بیخیال role کاربر شدم و اونو هم چک نمیکنم فقط میخام به صورت ساده لاگین کنم این استفاده از...

4 پاسخ

رفع ارورر عضویت لاراول

لاراول
- 2 سال پیش
توسط پایان جهان آپدیت شد

درود دوستان... هنگام عضویت در لاراول ارورر زیر می دهد: راه حل ؟ Illuminate \ Database \ QueryException (42S02) SQLSTATE[42S02]: Base table or view not found: 1146 Table 'forums.users' doesn't exist (SQL: select count(*) as aggregate from `users` where `email` =

2 پاسخ

ایجاد زمان فارسی

لاراول
- 2 سال پیش
توسط reza zare آپدیت شد

با استفاده از Carbon میشه یه فیلدو بصورت زیر نمایش داد: Carbon\Carbon::createFromFormat('Y-m-d H:i:s', $updated_at)->diffForHumans(); // 5 minutes ago حالا میخام خروجی رو به صورت فارسی دربیارم مثلا : 5 دقیقه پیش کسی راهکاری بلده؟

1 پاسخ

دریافت تاریخ در یک فرم ثبت نام

لاراول
- 2 سال پیش
توسط مازیار آپدیت شد

با سلام، اگر بخوام مثلا تاریخ تولد شمسی رو در یک فرم از کاربر بگیرم و در دیتابیس ذخیره کنم، چه روشی بهتر هستش؟ با تشکر

7 پاسخ

page expired

لاراول
- 2 سال پیش
توسط amir mohammad karimi آپدیت شد

سلام خسته نباشید در بخش ویرایش مقالات با ارور زیر رو به رو شدم The page has expired due to inactivity. Please refresh and try again. دوستان اگه کسی بتونه راهنمایی کنن منون میشم. سرچ کردم میگه باید csr_token استفاده کنیم که استفاده کردم

3 پاسخ

مشکل ایمپورت کردن دیتابیس

لاراول
- 2 سال پیش
توسط pedi آپدیت شد

سلام وقتی می‌خوام دیتابیس لوکال را روی هاست ایمپورت کنم این خطا را دریافت می‌کنم که البته فقط برای جدول User هم پیش میاد Specified key was too long; max key length is 767 bytes در ضمن تیک چک کردن رابطه کلیدهای خارجی هم برداشتم وگرنه ارور میداد. داخل appserviceprovider اون تکه کد که حداکثر را 191 قرار می‌داد قرار دادم و چند مورد دیگه که از اینترنت سرچ کرده بودم اما مشکل حل نشد. ممنون میشم راهنمایی...

3 پاسخ