بحث و گفتگو

در اینجا میتوانید به بحث و گفتگو در مورد مشکلات و مواردی که برایتان جالب است بپردازید

بحث و گفتگو ها

فیلتر ها
مرتب سازی : با بهترین پاسخ

gulp vs webpack

جاوااسکریپت
- 1 سال پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

من ویدئو های مختلفی رو دیدم و سایت های مختلفی رو چک کردم ولی هنوز به جوابم نرسیدم .gulp بهتره یا Webpack ؟؟؟ واقعا برای یادگیری کدوم بهتره من gulp رو بلدم و تقریبا دارم ازش استفاده میکنم ولی حس میکنم webpack کامل تره یا اینکه کارایی بیشتری داره. البته gulp خیلی ساده و راحته ولی نمیدونم چرا حس میکنم webpack کامل تره. اگر کسی جواب سوال منو میدونه ممنون میشم جواب بده

3 پاسخ

krakenjs

نود جی اس
- 1 سال پیش
توسط رضا رستمی آپدیت شد

@hesammousavi سلام وقت بخیر krakenjs چی هست و کاربردش چیه میشه توضیح بدین سوال بعدیم اینه ک وقتی مانگو کانکشن رو به این صورت تعریف میکنیم یه وارنیگ میده setmongoConnection(){ mongoose.Promise=global.Promise; mongoose.connect('mongodb://localhost/db'); } این وارنیگ رو میده (node:7988) DeprecationWarning: current URL string parser is deprecated, and will be removed in a futur...

2 پاسخ

تغییر مسیر Build در Reactjs

ری اکت جی اس
- 1 سال پیش
توسط Mahmoud آپدیت شد

با سلام میخواستم بدونم زمانی که در پروژه Reactjs دستور npm run build را اجرا میکنم ، چطور میتونم فولدر خروجی را مشخص کنم، مثلا من میخوام در زمان Build خروجی به یک دایرکتور عقب تر در پوشه React تولید بشه ../React

6 پاسخ

اررور emulator

متفرقه
- 1 سال پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

زمان اجرای AVD Gradle sync failed: Could not find gradle.jar (com.android.tools.build:gradle:3.1.3). Searched in the following locations: https://dl.google.com/dl/android/maven2/com/android/tools/build/gradle/3.1.3/gradle-3.1.3.jar Consult IDE log for more details (Help | Show Log) (5s 102ms)

1 پاسخ

api key google map

متفرقه
- 1 سال پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام دوستان کسی میتونه در دریافت api key گوگل کمکم کنه؟ نیاز به اطلاعات کارت اعتباری هست و من فقط نسخه رایگانش رو میخوام و این اطلاعت رو ندارم

7 پاسخ

تبدیل کاراکتر فارسی به en

لاراول
- 1 سال پیش
توسط assadiehsan آپدیت شد

سلام من میخوام کاربر هنگام ورود اگر اعداد فارسی تایپ کرد به انگلیسی داخل دیتابیس ذخیره بشه داخل مدل User این کار رو میکنم public function setPasswordAttribute($value) { $this->attributes['password'] = $this->convert($value); } public function setPhoneAttribute($value) { $this->attributes['phone'] = $this->convert($value); } private function...

5 پاسخ

دانلود نشدن sdk توسط اندروید استادیو

اندروید
- 1 سال پیش
توسط Ali Hamrani آپدیت شد

سلام . من میخوام sdk رو برای انروید استادیو نصب کنم . شروع به دانلود هم میکنه ولی بعد از مدتی دوباره شروع به دانلود میکنه , راهی نیست که از مخزن خارجی دانلود کنم و اون رو به اندروید استادیو وصل کنم؟

5 پاسخ

محاسبه عملکرد وبسایت لاراولی

لاراول
- 1 سال پیش
توسط مهدی طهرانی آپدیت شد

با عرض سلام سوال من این هست که چگونه میشه محاسبه کرد که مثلا کارایی سایتمون به چه میزان هست؟ آیا رکویست ها هندل میشن یا نه , چند رکویست در ثانیه هندل میشه و ... کلا پرفورمنس برنامرو آنالیز کرد ممنون میشم اطلاعاتتون رو در میون بزارین

1 پاسخ

دیتابیس

لاراول
- 1 سال پیش
توسط مهدی طهرانی آپدیت شد

با سلام من در migrate کردن فایل دیتا بیس به مشکل بر خوردم و با این خطا مواجه می شوم In Connection.php line 664: SQLSTATE[42000]: Syntax error or access violation: 1064 You have an error i n your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server v ersion for the right syntax to use near 'cascode' at line 1 (SQL: alter tab le products add constraint products_attribute_id_foreign for...

5 پاسخ

مشکل در نمایش پست های یک دسته بندی

لاراول
- 1 سال پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

@hesammousavi سلام من دسته بندی هارو تو sidebar نمایش دادم و روت هامو تعریف کردم ولی وقتی روی یک دسته بندی کلیک میکنم صفحه ی page not found برام باز میشه من از ریلیشن many to many استفاده کردم مدل category: public function posts() { return $this->belongsToMany(Post::class,'post_category'); } مدل post: public function categories() { return $this->belongsT...

13 پاسخ

مدیریت نقش یا role در react js

ری اکت جی اس
- 1 سال پیش
توسط علی آپدیت شد

سلام دوستان . بهترین راه مدیریت نقش در react js چیست . چون پنل ادمین و پنل کاربر تفاوت داره چجوری باید این دوتا رو مدیریت کرد . اگر حاالا نقش های دیگه مثل نویسنده نیز بود چکار باید کرد ؟ الان کاربر با موفقیت لاگین میشود و حالا صفحه هدایت به پروفایل وجود داره . نقش کاربر رو باید از api گرفت و سپس بر اساس اون ریدایرکت کرد . حالا چجوری ریدایرکت کنیم به پروفایل خودش ؟

2 پاسخ

بهترین ابزار طراحی front end

رابط کاربری
- 1 سال پیش
توسط Amir Masoud Irani آپدیت شد

سلام به نظرتون بهترین ابزار برای طراحی front-end چیه؟ می خوام صفحه اصلی سایت طرحش اسلیمی باشه و رسپانسیو هم باشه هم برای تبلت هم برای موبایل. کلا برای موبایل و تبلت اگر بشه کلا طرحش با دسکتاپ جدا باشه منظورم اینه که نمی خوام زمانی که صفحه کوچیک بشه فقط سایز آیکون ها و متن ها کوچیک بشه ، می خوام یک طرح جدا جایگزین بشه البته اگر شدنیه. ممنون میشم نظرتون رو بگین.

5 پاسخ

بهینه سازی تصاویر هنگام آپلود

لاراول
- 1 سال پیش
توسط Amir Masoud Irani آپدیت شد

سلام دوستان من هر تصویری آپلود میکنم بازهم در سایت gtmetrix به مشکل میخوره و بهینه نیست و سایت میگه از نظر سئو مشکل داره . میخام بدونم راهی وجود داره وقتی کاربر داره تصویر اپلود میکنه در هنگام آپلود اون تصویر بهینه بشه و مناسب برای سئو و بهینه کردن سرعت لود سایت ؟

2 پاسخ

Larave Forge

لاراول
- 1 سال پیش
توسط matin آپدیت شد

سلام دوستان میخواستم بدونم امکان استفاده از سیستم forge در هاست های اشتراکی یا کاستوم هستش؟ همینطور میخواستم بدونم برای استفاده از این سیستم حتما می بایست از Server Provider های خودش استفاده کنیم؟

4 پاسخ

خروچی گرفتن با فرمت apk در ری اکت نیتیو

اندروید
- 1 سال پیش
توسط zahra آپدیت شد

سلام خسته نباشید دوستان من سعی دارم از پروژه خودم خروجی apk بگیرم ولی این ارور بهم میدعه کسی می دونه مشکل چیع [Storing release-key.keystore] keytool error: java.io.FileNotFoundException: release-key.keystore (Access is denied) java.io.FileNotFoundException: release-key.keystore (Access is denied) at java.io.FileOutputStream.open0(Native Method) at java.io.FileOutputStream.open(FileOutputStream.jav...

4 پاسخ

کاربرد Aria در BootStrap

فریمورک ها
- 1 سال پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام خدمت دوستان عزیزم خواستم بدونم کاربرد Aria ها چیه و کجاها باید استفاده کنیم؟ ممنون

3 پاسخ

مراحل کانفیگ سرور مجازی

نود جی اس
- 1 سال پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام برای اجرا و راه اندازی یه api نوشته شده با node.js و mongoDB نیاز به کانفیگ یه سرور مجازی دارم . از دوستان کسی میتونه مراحل کانفیگ و اماده سازی سرور مجازی رو بگه یه نقشه ی راه بشه ممنون میشم وقت بزارین .

2 پاسخ

مشکل در نمایش مطلب

لاراول
- 1 سال پیش
توسط مهدی ابراهیمی آپدیت شد

وقتی که متن نوشته رو در لاراول میخوام نمایش بدم حتما باید از کد زیر استفاده کنم! <?php echo html_entity_decode($post->body); ?> وگرنه هیچ تفاوتی نمیکنه و تمام تگ های html ایکه ckeditor به نوشته اضاف میکنه رو نشون میده! و از این کد هم نمیشه استفاده کرد! {{ html_entity_decode($post->body) }} کسی میدونه دلیل این مشکل چیه؟

1 پاسخ

نمایش ریپلای کامنت بدون تایید ادمین

لاراول
- 1 سال پیش
توسط amir9480 آپدیت شد

سلام من یک سیستم کامنت با قابلیت ریپلای ایجاد کردم وقتی کاربر کامنت خودش رو ارسال میکنه در سایت نمایش داده نمیشه و فقط ادمین باید اون کامنت رو تایید کنه تا در سایت نمایش داده بشه تا اینجا مشکلی نیس ولی وقتی به یک کامنتی ریپلای داده میشه(توسط هر کاربری) اون ریپلای بدون تایید ادمین در سایت نمایش داده میشه مشکل از کجاس؟ کنترلر پست متود show public function show(Post $post) { $count = $post-&g...

6 پاسخ

جلوگیری از نمایش اطلاعات هاست

لاراول
- 1 سال پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

چطور میشه وقتی APP_DEBUG لاراول فعاله از نمایش اطلاعات و رمز های ورود به هاست جلوگیری کنیم. متاسفانه به صورت پیشفرض قابل نمایش هستن

10 پاسخ

ساختار سایت ویو جی اسی

ویو جی اس
- 1 سال پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

تا الان از ویو جی اس واسه تک صفحه ای کردن استفاده میکردم الان میخوام شبیه راکت سایت چند صفحه ای باشه ولی واسه مثلا نظرات و لایک دادن و ... از ویو استفاده کنم، خب ساختار سایت چجوریه؟ کل ویو باید بره توی کامپوننت ها؟ بعد میکس بشن؟ بعد توی صفحه اصلی یک yield بذارم و صفحات مختلف بره توی section های مختلف، و توی هر سکشن یک کامپوننت باشه؟ درسته اینطوری یا باید توی خود بلید های لاراول از ویو استفاده کنم...

1 پاسخ

بلاک کردن یک یوزر در لاراول وقتی تعداد درخواست ها زیاد باشد

لاراول
- 1 سال پیش
توسط Igo آپدیت شد

سلام بعضی از هکرها با استفاده از نرم افزارهایی مثل burp یک درخواست تکراری رو به تعداد زیاد مثلا 100 مرتبه در ثانیه تکرار میکنند. حالا سوال اینه چجوری میشه این درخواست ها رو از یک ای پی خاص گه در ثانیه از حد معمولی بالاتر میره رو جواب نداد و بلاک کرد ؟ بدون استفاده از api . چون api خودش با استفاده از trottle این کارو میکنه .

4 پاسخ

مقاله من ثبت میشه ولی از من خطاهم میگیره

لاراول
- 1 سال پیش
توسط سید حسین رضوی آپدیت شد

سلام دوستان ببخشید توی لاراول من موقعی که می خوام یه مقاله جدید ثبت کنم از من خطا میگیره که فایل C:wamp empC623.tmp نات فاند ولی مقاله ثبت میشه درستم ثبت میشه هم تصویر و هم متن و همه چیز public function store(ArticleRequest $request) { auth()->loginUsingId(2); $imageUrl = $this->uploadImage($request->file('imgUrl')); $input = $request->all(); $data = array_merge( $input...

7 پاسخ

cronjobs

لاراول
- 1 سال پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام . دوستان من یه کرون جاب ست کردم که به صورت دقیقه ای run میشد . بعد از مدتی امکانات سروریو ترکوند . میخواستم ببینم اون ستاره های اول کار میگن کی ران شه ؟ یا زمانی که توی $schdule لاراول تعیین میکنیم ؟ و اینکه زمانشو چجوری تعیین کنم ؟ بهترین زمان کیه برای یه سایتی که اس ام اس میخواد بده و ایمیل مثلا به یه 400 تا کاربر . . . کرون جاب رو فعال کردم و جاب انجام شد . بعد کرون جابی که فعال کردم رو پا...

1 پاسخ

پیشنهاد برای بخش بحث و گفتگو

متفرقه
- 1 سال پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام به نظرم یک قابلیت در بخش بحث و گفتگو و یا دوره‌های سایت ایجاد کنید که کامنت‌های یک دوره‌ی آموزشی در سایت که ماهیت پرسش و پاسخی دارند در قسمت بحث و گفتگو در قالب یک دسته‌بندی مشخص قابل دسترسی باشند. و یا اینکه به ازای هر دوره‌ی آموزشی یک کتگوری در قسمت پرسش و پاسخ ایجاد کنید که یوزرها با توجه به سطح دسترسی شون به اون بخش دسترسی داشته باشن. مثلا خریداران دوره‌ی Nodejs برای همیشه به این بخش از پ...

1 پاسخ

مشکل در نمایش فارسی با PDO از MySql

PHP
- 1 سال پیش
توسط Igo آپدیت شد

سلام من وقتی با صفحه رجیستر یسری اطلاعات فارسی در دیتابیس ذخیره می کنم توی نرم افزار دیتابیس به شکل سوری نمایش داده میشه اما اگه از دیتابیس یگیرم و توی سایت نمایش بدم درست نمایس داده میشه اما وقتی اطلاعاتی دستی توی دیتابیس ایجاد میکنم تو نرم افزار دیتابیس به صورت فارسی درست نشون میده اما توی سایت که اون اطلاعات رو میگیرم به صورت ؟؟؟؟ ؟؟؟؟‌ نمایش میده خیلی منو اذیت کرده این اگه کسی کمک کنه ممن...

1 پاسخ

اپلیکیشن هایی که با ریئکت نیتیو ایجاد شده اند

فریمورک ها
- 1 سال پیش
توسط فرشید شاهمرادی آپدیت شد

سلام خدمت همگی ، لطفا چند نمونه از اپلیکیشن های "ایرانی" که با react native کد نویسی شده اند رو مطرح کنید ؟ واقعا برای کسی که جاوا اسکریپت بلده رفتن به سمت جاوا بهتره یا کار روی react ?

4 پاسخ

خطا هنگام ساخت پروژه در react native

اندروید
- 1 سال پیش
توسط سجاد آپدیت شد

سلام دوستان من قبلا توی نصب و ساخت پروژه react native هیچ مشکلی نداشتم اما ویندوزم عوض کردم الان هنگام ساخت پروژه جدید با خطا برخورد میکنم همه تنظیمات و پیش نیاز ها هم انجام دادم اما متاسفانه نمی دونم مشکل کجاست خطایی که دریافت میکنم به ترتیب زیر میباشد C:UsersAdminDesktop>react-native init MyApp This will walk you through creating a new React Native project in C:UsersAdminDesktopMyApp 'yarn'...

2 پاسخ